Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaleidoscope
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

karotenia
Δραστήριο μέλος

Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος

enrose
Δραστήριο μέλος

ο νες καφε ειναι ο πιο καλος πιστευω...![]()
O νες καφέ είναι ο χειρότερος.
Λατρεύω τον γαλλικό, συνήθως τον πίνω τον χειμώνα. Για καλοκαιράκι φρέντο καπουτσίνο με ελάχιστο αφρόγαλα. Μ'αρέσει και ο ελληνικός αρκετά, αλλά μόνο όταν τον φτιάχνω μόνη μου.
Τον νες τον έχω κόψει αρκετά χρόνια, και πλέον δεν μπορώ να τον βάλω στο στόμα μου.
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Tι βρίσκετε σε αυτό το ξέπλυμα,δεν μπορώ να καταλάβω.Φραπές![]()

Όποτε τύχει και πιώ φραπέ,θα είναι μέτριος ή γλυκός με παγάκια και αρκετό γάλα,αλλιώς δεν παλεύεται.

Kαλοκαίρι freddo cappuccino μέτριο,με αφρόγαλα και κανέλα!

Χειμώνα γαλλικό καραμέλα ή βανίλια με λίγο γαλατάκι ή cappuccino ζεστό.
Νescafe πίνω αρκετά σπάνια.
Eπίσης έχω κόψει τους "καφέδες" από τα Starbucks γιατί είναι πανάκριβοι και αρκετά παχυντικοί.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Το χειμώνα να δοκιμάσεις το Jacobs Dark Chocolate στο φίλτρου - είναι απόλαυσηηηηηηη!Kαλοκαίρι freddo cappuccino μέτριο,με αφρόγαλα και κανέλα!

Εγώ freddo espresso και φραπέ και το χειμώνα και φίλτρου!

stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

RunawayDreamer
Δραστήριο μέλος

Και βασικά δε μπορώ να καταλάβω πως αρέσει σε τόσα άτομα, χμμμ....
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Φραπες, νες και ελληνικος το χειμωνα! Ιδικα ενας ελληνικος στρωνει το στομαχι!
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

αυτο το εχω παρατηρησει με τον ελληνικο!αλλα γενικα ο καφες στρωνει το στομαχι.απλως οι πολλοι βαριοι οπως το φραπε,αν δεν εχεις φαει,το διαλυει...Φραπες και μονο φραπες το καλοκαιρι!
Φραπες, νες και ελληνικος το χειμωνα! Ιδικα ενας ελληνικος στρωνει το στομαχι!

Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

Tι βρίσκετε σε αυτό το ξέπλυμα,δεν μπορώ να καταλάβω.
Όποτε τύχει και πιώ φραπέ,θα είναι μέτριος ή γλυκός με παγάκια και αρκετό γάλα,αλλιώς δεν παλεύεται.
Kαλοκαίρι freddo cappuccino μέτριο,με αφρόγαλα και κανέλα!
Νescafe πίνω αρκετά σπάνια.
Eπίσης έχω κόψει τους "καφέδες" από τα Starbucks γιατί είναι πανάκριβοι και αρκετά παχυντικοί.
Είναι πώρωση :$$
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος

Εγώ πίνω freddoccino, το οποίο έχει ελάχιστο καφέ μέσα και μερικές φορές ελληνικό. Μυρίζει ωραία.

stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

βασικα εγω αυτον τον θεωρω περισσοτερο γλυκο παρα καφε!ειναι νοστιμος παντως!Ούτε εμένα μου αρέσει ο καφές γενικά, ειδικά ο φραπές nescafe που όλοι τον έχουν σαν θεό.
Εγώ πίνω freddoccino, το οποίο έχει ελάχιστο καφέ μέσα και μερικές φορές ελληνικό. Μυρίζει ωραία.![]()

Guest 125423
Επισκέπτης

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 174 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- riariaki_1990
- ck_chrysiis
- Hased Babis
- p.theofanis
- A350
- American Economist
- fmarulezkd
- johnsala
- touvlo
- taketrance
- Μήτσος10
- Scandal
- Jack of Spades
- synthnightingale
- AggelikiGr
- Kate1914
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Advocatus diaboli
- rafaela11
- Μαυρίκιος
- ROM32
- Wonderkid
- Unboxholics
- Fernando_A
- hirasawayui
- Dmzk
- Thinkguy
- suaimhneas
- chester20080
- Luludaki
- ggl
- Esperos1
- alexis.patrinos
- Εριφύλη
- Phantomas
- Alessandra Eliza
- Arianara S3
- Τodoroki
- GeorgePap2003
- NickTheQuick
- charmander
- User2350
- camil
- Maria_Xagorari
- Abiogenesis
- P.Dam.
- Joji
- kalhkardia
- jj!
- marww
- spring day
- parrot/παπαγάλος
- mpapa
- Ilma
- Memetchi
- oups
- Sherlockina
- Stelios725
- Citylights
- ThanasisR.
- Panagiotis849
- Viedo
- Μεγάρα
- Idontknoww
- sunsetpp
- jims
- Mt73
- Φωτεινη Τζα.
- Sevasti
- Panos_02
- Αναστασία197
- Kassiopi
- T C
- ΘανάσοςG4
- fretoe
- Theodora03
- SlimShady
- tslef8
- Johnman97
- VasoGrimes
- Αλκης Κ.
- harry akritas
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.