Aniohaseo
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mercury
Επιφανές μέλος

Με 2 ζαχαρες και γαλα.
Dalian
Περιβόητο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Ποιος είναι ο αγαπημένος σας καφές ;
Ο κερασμενος!

kit-kat
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
palio_melos
Διάσημο μέλος

Αν είναι ζεστός: Cappuccino..
Αλλά όλοι καλοί είναι.. Απλά θέλω να αποφεύγω όσο γίνεται τον νες-φραπε που δεν είναι και ο καλύτερος, αλλά τώρα το καλοκαίρι, αναγκαστικά στο σπίτι δεν μπορώ να φτιάξω και τίποτα άλλο να πιω..
ελενη_
Εκκολαπτόμενο μέλος

Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος

Ζεστός : Ελληνικός, Γαλλικός.
Ναι, έχω κολληματάκι με τον γαλλικό.

Loony
Πολύ δραστήριο μέλος

και μη χαλαρά με καπουτσίνο
Gate4
Επιφανές μέλος

Greek Coffee
Νεοφερμένο μέλος

- Πως σας φαίνεται η ιδέα ενός φρεσκοκομμένου ελληνικού καφέ;
- Θα επιδιώκατε να τον κόβετε μόνοι σας στο σπίτι, για να τον απολαμβάνετε καθημερινά φρεσκοκομμένο με όλα του τα αρώματα;
- Θα πίνατε το ίδιο ευχάριστα σε καφετέρια και στο σπίτι σας ελληνικό;
- Υπάρχει κάποιος λόγος που δεν πίνετε ελληνικό; (στην περίπτωση που προτιμάτε γενικά άλλους καφέδες)
Η άποψη σας μου είναι πολύ χρήσιμη, καθώς υλοποιώ ένα project σχετικό με τον ελληνικό καφέ.
Μπορείτε να απαντήσετε έστω και σε μία ερώτηση.
Σημείωση Συντακτου:Tα μήνυματα #254-256 προήλθαν έπειτα απο συγχώνευση με το θέμα " Ελληνικός Καφές : Φρεσκοκομμένος από καφεκοπτείο,στο σπίτι ή συσκευασμένος;"
Rainbow Blues
Εκκολαπτόμενο μέλος

Η ιδέα ενός φρεσκοκομμένου καφέ μου φαίνεται απλά τέλεια, μιάς και έιναι ο μόνος καφές που μπορώ να απολάυσω γιατί να μην τον απολάυσω στα "καλύτερα του"
Δε νομίζω οτι θα επεδίωκα να το κάνω μόνη μου όμως γ αυτό φροντίζω να προμηθεύομαι όσο πιο φρέσκο γίνετε.
Λίγες καφετέριες μπαίνουν στον κόπο να φτιάξουν "σωστά" έναν ελληνικό γ' αυτό συνήθως όταν βρίσκομαι έξω πίνω τσάι ή κρύο τσάι...
Ξανθη Κυπραιου
Νεοφερμένο μέλος

Αρκεί να έχεις έναν καλό μύλο για να μην αφήνει χοντρούς κόκκους. Αν δεν έχεις μύλο αγοράζεις μικρές ποσότητες φρεσκοκομμένου καφέ από καφεκοπτείο. Σε καμία περίπτωση το "άχυρο" των συσκευασμένων!
Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με το μερακλίδικο κόψιμο και ψήσιμο.
Οι καφετέριες τον φτιάχνουν στη μηχανή και αλλοιώνεται η γεύση. Μόνο όταν έχουν χόβολη αξίζει!
Το λέω εγώ που προτιμώ εσπρέσσο αλλά απολαμβάνω το άρωμα του φρεσκοκομμένου ελληνικού!
Greek Coffee
Νεοφερμένο μέλος

θα μου άρεσε να έχω σπιτικό μύλο για καφέ και να κόβω όσο και όποτε θέλω εγώ!
Άγγελος
Επιφανές μέλος

ειναι το κακαο..

δεν εχω πιει ποτε καφε..

gregory nub
Διάσημο μέλος

Τι θα λέγατε για φρεσκοκομμένο Ελληνικό καφέ στο σπίτι;
θα μου άρεσε να έχω σπιτικό μύλο για καφέ και να κόβω όσο και όποτε θέλω εγώ!
Κοίτα, στα ελληνικά δύσκολο να βρεις οδηγίες για αγορές μύλου και τα λοιπά, γι αυτό ψαξτο στ αγγλικά.
Έχει υπ όψην σου πως στ' αγγλικά λέγεται turkish coffee, όχι greek coffee

βαλτε και μια δημοσκοπηση

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 174 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- riariaki_1990
- ck_chrysiis
- Hased Babis
- p.theofanis
- A350
- American Economist
- fmarulezkd
- johnsala
- touvlo
- taketrance
- Μήτσος10
- Scandal
- Jack of Spades
- synthnightingale
- AggelikiGr
- Kate1914
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Advocatus diaboli
- rafaela11
- Μαυρίκιος
- ROM32
- Wonderkid
- Unboxholics
- Fernando_A
- hirasawayui
- Dmzk
- Thinkguy
- suaimhneas
- chester20080
- Luludaki
- ggl
- Esperos1
- alexis.patrinos
- Εριφύλη
- Phantomas
- Alessandra Eliza
- Arianara S3
- Τodoroki
- GeorgePap2003
- NickTheQuick
- charmander
- User2350
- camil
- Maria_Xagorari
- Abiogenesis
- P.Dam.
- Joji
- kalhkardia
- jj!
- marww
- spring day
- parrot/παπαγάλος
- mpapa
- Ilma
- Memetchi
- oups
- Sherlockina
- Stelios725
- Citylights
- ThanasisR.
- Panagiotis849
- Viedo
- Μεγάρα
- Idontknoww
- sunsetpp
- jims
- Mt73
- Φωτεινη Τζα.
- Sevasti
- Panos_02
- Αναστασία197
- Kassiopi
- T C
- ΘανάσοςG4
- fretoe
- Theodora03
- SlimShady
- tslef8
- Johnman97
- VasoGrimes
- Αλκης Κ.
- harry akritas
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.