Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

02-04-22

19:26
Καπουτσίνο γλυκό, όταν είναι

02-04-22

19:28
MilkshakeΚαπουτσίνο γλυκό, όταν είναι
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

02-04-22

19:29
Look, I’m not really looking forward to dying with plain coffeeMilkshake
jims
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1.043 μηνύματα.

02-04-22

21:58
Και εγώ καμιά φορά αντί για φρέντο εσπρέσσο παίρνω φρέντο καπουτσίνο με γάλα αμυγδάλου. Ποτέ όμως με γάλα κανονικό. Νομίζω ότι αλλοιώνει την γεύση του καφέ. Επίσης, μπορεί να είναι και ιδέα μου, όταν ο καφές έχει κανονικό γάλα δεν σε βοηθάει να ξυπνήσεις τόσο καλά.Ωπ δεν είπα πως αμα τύχει να πιω είναι φυσικά χωρίς ζάχαρη. Ο καφές είναι τοπ χωρίς ζάχαρη
Και επιλέγω συνήθως φρεντο καπουτσίνο σκέτο με γάλα αμυγδάλου και κανέλα.
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.655 μηνύματα.

02-04-22

22:06
αλλάξανε τα γούστα μου οι ανάγκες μου και μπέρδεψα τα μπούτια μου.
τώρα που έχω κόψει τη ζάχαρη, δεν μπορώ να πιω φραπέ και νες γενικότερα. μου φαίνεται άθλιος
οπότε πίνω ελληνικό σκέτο ή καπουτσίνο χωρίς ζάχαρη.
το καλοκαίρι να δω τι θα κάμω. τι θα πίνω; που θα θέλω ένα παγωμένο φραπέ...
τώρα που έχω κόψει τη ζάχαρη, δεν μπορώ να πιω φραπέ και νες γενικότερα. μου φαίνεται άθλιος

το καλοκαίρι να δω τι θα κάμω. τι θα πίνω; που θα θέλω ένα παγωμένο φραπέ...

jims
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1.043 μηνύματα.

02-04-22

22:22
Καλύτερα γιατί γλυτώνεις θερμίδες. Δυστυχώς πολλοί θεωρούν πως με ένα κουταλάκι ζάχαρη στον καθημερινό καφέ τους δεν επιβαρύνουν τον οργανισμό τους.τώρα που έχω κόψει τη ζάχαρη, δεν μπορώ να πιω φραπέ και νες γενικότερα. μου φαίνεται άθλιος
οπότε πίνω ελληνικό σκέτο ή καπουτσίνο χωρίς ζάχαρη.![]()
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.655 μηνύματα.

02-04-22

22:25
Καλύτερα γιατί γλυτώνεις θερμίδες. Δυστυχώς πολλοί θεωρούν πως με ένα κουταλάκι ζάχαρη στον καθημερινό καφέ τους δεν επιβαρύνουν τον οργανισμό τους.
ε ναι. κάνω διατροφή/δίαιτα.
πρέπει να γίνω μοντέλο μέχρι το καλοκαίρι.

δεν είναι μόνο οι θερμίδες στην περίπτωσή μου πάντως. είναι τα γεράματα και οι αιματολογικές που έκανα.

02-04-22

22:39
Ψήνεσαι να διαβήτη Ε;Look, I’m not really looking forward to dying with plain coffee
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.

03-04-22

13:43
Φρεντο εσπρεσο μετριο απο Μαρτιο μεχρι Νοεμβριο.Τους υπολοιπους μηνες καπουτσινο διπλο μετριο.Τα αλλα ειτε μου φαινονται μιλκσεικ ειτε σκετη πικρα.Επισης,πολυ σπανια παιρνω απο κανα σταρμπακς κατι ροφηματα με καραμελες πιο πολυ για γλυκο παρα για καφε χαχαχα.
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.728 μηνύματα.

03-04-22

13:44
Εντωμεταξύ πολλοί αντί για λευκή ζάχαρη, βάζουμε μαύρη, αλλά εν τέλει δε πρέπει να έχει και μεγάλη διαφορά στην επίπτωσή της στον οργανισμό
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

03-04-22

13:46
η μαυρη ζαχαρη απ οσο μου εχει πει και η διατροφολογος ειναι ελαχιστα καλυτερη απο την λευκη παρολαυτα χρησιμοποιειται απο σους προσεχουν γιατι με μικροτερη ποσοτητα δινει πιο γλυκια γευσηΕντωμεταξύ πολλοί αντί για λευκή ζάχαρη, βάζουμε μαύρη, αλλά εν τέλει δε πρέπει να έχει και μεγάλη διαφορά στην επίπτωσή της στον οργανισμό
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.728 μηνύματα.

03-04-22

13:48
Ισχύει πιστεύω γιατί και εγώ παρόλο που πίνω μέτριο freddo με μαύρη ζάχαρη, γενικά έχει μια γεύση προς γλυκόη μαυρη ζαχαρη απ οσο μου εχει πει και η διατροφολογος ειναι ελαχιστα καλυτερη απο την λευκη παρολαυτα χρησιμοποιειται απο σους προσεχουν γιατι με μικροτερη ποσοτητα δινει πιο γλυκια γευση
miss marple
Πολύ δραστήριο μέλος
Η miss marple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 859 μηνύματα.

03-04-22

14:02
δοκίμασε φραπέ/νες χωρίς ζάχαρη, με γάλα για αρχή αν και πια δε βάζω ούτε γάλα....
αλλάξανετα γούσταμουοι ανάγκες μου και μπέρδεψα τα μπούτια μου.
το καλοκαίρι να δω τι θα κάμω. τι θα πίνω; που θα θέλω ένα παγωμένο φραπέ...αα
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος

03-04-22

14:08
Εγώ στην αρχή ξεκίνησα με γλυκούς freddo και σταδιακά μετρίασα τη ζάχαρη σε μέτριους
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.604 μηνύματα.

03-04-22

14:52
Σήμερα πήρα φρέντο εσπρέσσο μετριος από τα coffee island και μετά παρακολούθησα τη αλλαγή της φρουράς στο Σύνταγμα, ο καφές μεν πινοταν αλλά το έβρισκα λίγο νερωμενο. Εγώ προτιμώ από συγκεκριμένα συνοικιακά μαγαζιά που ξέρω ότι έχουν πολύ ωραίο καφέ. Θέλω ο καφές να έχει πλούσιο δυνατό άρωμα/ γεύση και όχι πολύ νερωμενο.
Joji
Επιφανές μέλος

03-04-22

14:53
Αν δεν βάλω 4 κουταλιές ζάχαρη δεν πίνεται, τέλος. Είχα δοκιμάσει σκέτο μια φορά και είδα τον Χριστό φαντάρο.Ψήνεσαι να διαβήτη Ε;
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.085 μηνύματα.

03-04-22

14:55
Απο τις τέσσερις κουταλιές στον σκέτο υπάρχει μια άλφα απόσταση...Αν δεν βάλω 4 κουταλιές ζάχαρη δεν πίνεται, τέλος. Είχα δοκιμάσει σκέτο μια φορά και είδα τον Χριστό φαντάρο.
Τέσσερις κουταλιές...

Guest 896561
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

03-04-22

14:56
Μου αρέσουν όλοι (μα όλοι) οι καφέδες. Όταν ανοίγει ο καιρός πίνω φραπέ ή φρέντο εσπρέσσο, όταν έχουμε κρύο νες, γαλλικό και καπουτσίνο. Αλλά η αδυναμία μου είναι η φραπεδάρα, την οποία μπορώ να πιω μόνο αν την έχω κάνει εγώ!
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.085 μηνύματα.

03-04-22

15:00
Το θέμα είναι με ζάχαρη ή χωρίς;Μου αρέσουν όλοι (μα όλοι) οι καφέδες. Όταν ανοίγει ο καιρός πίνω φραπέ ή φρέντο εσπρέσσο, όταν έχουμε κρύο νες, γαλλικό και καπουτσίνο. Αλλά η αδυναμία μου είναι η φραπεδάρα, την οποία μπορώ να πιω μόνο αν την έχω κάνει εγώ!

Καφές χωρίς ζάχαρη >>>>

03-04-22

17:04
Αχ ο φραπές είναι ο καφές που ΔΕΝ μπορώ να πιω.Μου αρέσουν όλοι (μα όλοι) οι καφέδες. Όταν ανοίγει ο καιρός πίνω φραπέ ή φρέντο εσπρέσσο, όταν έχουμε κρύο νες, γαλλικό και καπουτσίνο. Αλλά η αδυναμία μου είναι η φραπεδάρα, την οποία μπορώ να πιω μόνο αν την έχω κάνει εγώ!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 174 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- riariaki_1990
- ck_chrysiis
- Hased Babis
- p.theofanis
- A350
- American Economist
- fmarulezkd
- johnsala
- touvlo
- taketrance
- Μήτσος10
- Scandal
- Jack of Spades
- synthnightingale
- AggelikiGr
- Kate1914
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Advocatus diaboli
- rafaela11
- Μαυρίκιος
- ROM32
- Wonderkid
- Unboxholics
- Fernando_A
- hirasawayui
- Dmzk
- Thinkguy
- suaimhneas
- chester20080
- Luludaki
- ggl
- Esperos1
- alexis.patrinos
- Εριφύλη
- Phantomas
- Alessandra Eliza
- Arianara S3
- Τodoroki
- GeorgePap2003
- NickTheQuick
- charmander
- User2350
- camil
- Maria_Xagorari
- Abiogenesis
- P.Dam.
- Joji
- kalhkardia
- jj!
- marww
- spring day
- parrot/παπαγάλος
- mpapa
- Ilma
- Memetchi
- oups
- Sherlockina
- Stelios725
- Citylights
- ThanasisR.
- Panagiotis849
- Viedo
- Μεγάρα
- Idontknoww
- sunsetpp
- jims
- Mt73
- Φωτεινη Τζα.
- Sevasti
- Panos_02
- Αναστασία197
- Kassiopi
- T C
- ΘανάσοςG4
- fretoe
- Theodora03
- SlimShady
- tslef8
- Johnman97
- VasoGrimes
- Αλκης Κ.
- harry akritas
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.