Φώτη; Εσυ;
Πλάκα πλάκα με αυτόν τον Α9 και την 4άρα ραμ (αν δεν είναι soldered στη μητρική όπως κάνουν μερικές τσιπικες εταιρείες πια, διορθώνεται βέβαια αυτό), διατηρώ τις επιφυλάξεις μου για το αν θα λειτουργεί χωρίς να σου σπάσει τα νεύρα.
Εγω, χωρίς να στο παίζω έξυπνος, θα έδινα άλλα 200 να πάω τουλάχιστον
εδω με i5 κι ας είναι διπύρηνος και 8GB, τουλάχιστο μια MX110 διακριτή nvidia για παν ενδεχόμενο (καλά τα 2 γιγα της είναι για να τσιμπάει το πόπολο, είναι πάναργη).
Βεβαια προσωπικά δε θα ακούμπαγα ΗΡ ούτε με καλάμι ψαρέματος αλλά λέμε τώρα ένα τυχαίο παράδειγμα
Ακόμα και για γραφείου/πανεπιστημίου.
Εχω παρατηρήσει ότι στο 200άρικο οι διαφορές στις μεγάλες κλάσεις δεν είναι και πολύ μεγάλες (πχ ένα λαπτοπ 1000 ευρώ από 1200), αλλά στο διακοσάρι 350-550 είναι η μέρα με τη νύχτα κυριολεκτικά. Αν και ποτέ δεν κάνει να κρίνει κάποιος έτσι αυθαίρετα αλλά στο λέω λαικά. Το χαμηλότερο εύρος είναι για πέταμα.
Το ξέρω γιατί κι εγω πήρα στη μάνα μου ένα lenovo με i3 γιατί ο προυπολογισμός της ήταν αυστηρά μέχρι 300 άντε 350 (εκεί δε θες λαπτοπ της είπα, θες ενα θαύμα), αλλά της έκανα το χατήρι γιατί θα μενε με παράπονο.
Και βγήκε μπρίκι. Λειτουργεί χωρίς προβλήματα, αλλά είναι οτι να ναι, κάνει τα τρελά του ωρες ωρες.