Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Ρεβέκκα, τον φόρο δεν τον καθορίζει ο πωλητής όπως είπα και πιό πάνω, παρά μόνο σε συγκεκριμένες πολιτείες και για αγοραστές σε αυτές (π.χ. California). Και αυτό μερικές φορές. Δεν έχει σχέση η κάρτα σου, αν χρεωνόσουν φόρους θα τους πλήρωνες στα ΕΛΤΑ με την παραλαβή.
Δεν μου έρχονταν με τα ΕΛΤΑ, αλλά με courier γιατί έπαιρνα σχετικά γρήγορη παράδοση.
Τελικά τι στο καλό ισχύει..;
Γενικά πάντως δεν νομίζω ότι έχω πληρώσει ποτέ φόρους έτσι όπως μου τα περιγράφετε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Ρεβέκκα, αν ειχες κουριερ, πάλι το ίδιο θα γινόταν, θα πλήρωνες εκεί τυχόν έξοδα τελωνείου με την παραλαβή.
Δεν έχεις πληρώσει ποτέ φόρους γιατί ποτέ δεν είχε δηλώσει ο πωλητής αξία μεγαλύτερη των 30 ευρώ ή δεν έχεις πάρει εκτός ΕΕ. Δεν έχει σημασία αν έχεις κάνει αγορές μεγαλύτερες των 30 ευρώ, σημασία έχει τι δηλώνει ο πωλητής.
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Δεν νομίζω να γίνεται να τους ρωτήσω αν δηλώνουν διαφορετικά στοιχεία

Τι λειτουργικό χρησιμοποιεί ο άλλος, σε τι ιστοσελίδες μπαίνει, πώς τον λένε, πού μένει, το e-mail του...

Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος

Κοίτα πόσα πράγματα μπορεί να μάθει κανείς από ένα screenshot...
Τι λειτουργικό χρησιμοποιεί ο άλλος, σε τι ιστοσελίδες μπαίνει, πώς τον λένε, πού μένει, το e-mail του...
![]()

Ρεβέκκα μιας και που γνωριστήκαμε δεν μας δίνεις και το κινητό σου;
υ.γ βγάλε το σκρίνσοτ
Είναι μεγάλο σε όγκο αυτο που θα πάρεις;η αγορά είναι για 250 ευρώ, όχι για 40εννοώ να δηλώσει τόσο λιγότερα λεφτά?
Εγώ είχα πάρει απο Αμερική κάτι που κόστιζε 43 ευρώ και είχα πληρώσει φόρο 3 ευρώ οπότε ίσως να μπορείς να υπολογίσεις τι ίσως πληρώσεις αν και δεν είναι στάνταρ
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Ναι σε όγκο θα είναι μεγαλο φαντάζομαι, είναι αρκετά πραγματάκιαπλάκα κάνεις τώρα το είδα,
Ρεβέκκα μιας και που γνωριστήκαμε δεν μας δίνεις και το κινητό σου;
υ.γ βγάλε το σκρίνσοτ
Είναι μεγάλο σε όγκο αυτο που θα πάρεις;
Εγώ είχα πάρει απο Αμερική κάτι που κόστιζε 43 ευρώ και είχα πληρώσει φόρο 3 ευρώ οπότε ίσως να μπορείς να υπολογίσεις τι ίσως πληρώσεις αν και δεν είναι στάνταρ

Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος

Ε τότε δεν γίνετε να περάσει απαρατήρητο χωρίς έλεγχο, τι μεταφορική έχεις επιλέξει; USPS;Ναι σε όγκο θα είναι μεγαλο φαντάζομαι, είναι αρκετά πραγματάκια![]()
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Να το κατεβάσω!

χαχαχαχα
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

ToxicLips
Δραστήριο μέλος

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

souzana
Δραστήριο μέλος

marinaki22
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Klaus
Διάσημο μέλος

Για εσωτερικό κοία αξιολογήσεις του μαγαζιού εκτός αν μιλάς για κάποιο μεγάλο και επώνυμο κατάστημα που θα είσαι άτυχη αν αντιμετωπίσεις πρόβλημα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marinaki22
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.