Γιατί δε ρώτησες τον οφθαλμίατρο εάν είναι αναστρέψιμο και ρωτάς εδώ; Τα κύτταρα του κερατοειδούς ανανεώνονται και κανονικά δε θα έχεις πρόβλημα. Επίσης, δεν είναι και η καλύτερη ιδέα να σταματάς μόνη σου μια θεραπεία που έχεις ξεκινήσει, εάν φυσικά θέλεις να είναι αποτελεσματική. Οτιδήποτε κάνεις καλό είναι να γίνεται σε συνεννόηση με το/τη γιατρό σου. Αυτό είναι σημαντικό όχι τόσο εδώ, αλλά σε άλλες κατηγορίες φαρμάκων πχ αντιβιοτικά, επειδή η μη ολοκλήρωση της θεραπείας συμβάλλει στην ανάπτυξη ανθεκτικών μικροβίων, δηλαδή αχρηστεύουμε έτσι τα συγκεκριμένα φάρμακα.
Συγγνώμη που επεμβαινω, και χωρίς να θέλω να παρεξηγηθω, αλλά κι εγώ που πηγα στον γιατρό, δεν έβλεπε κάτι. Πως θα σου πει ο οφθαλμιατρος, όταν δεν ξέρει καν τι είναι? Καλά κάνει η κοπέλα και ρωταει, γιατί σε τέτοιες περιπτώσεις ψαχνεις να βρεις κάποιον με παρόμοιο πρόβλημα. Οι γιατροί δεν ξέρουν τα πάντα. (Το αντίθετο θα έλεγα). Επίσης, όταν το θέμα αφορά την όραση σου, εννοείται ότι σταματας την αγωγή. Καταρχας δεν αντεχεται ο πόνος. Δεν είναι απλή ξηροφθαλμια που περνάει με σταγόνες. Εγώ βάζω σταγόνες και απλά δεν είναι ξηρά για λίγο. Αλλά ο πόνος επιμενει. Τέλος, θέλω να αναφέρω ότι έχουμε πηξει στους αχρηστους γιατρούς. Εμένα ένας γιατρός μου έδινε αντιβιωσεις για ένα μήνα, λέγοντας μου ότι έχω ιγμοριτιδα και τελικά δεν έχω καν ιγμορια! Δεν είναι να τους εμπιστευεσαι και πολύ. Για τα αντιβιοτικά συμφωνώ ότι δεν πρέπει να τα σταματας.