ΠΟλύ νερό, φρούτα, λαχανικά, όχι πολλά γλυκά και τηγανητά.
Σε συνδυασμό με καθαρισμό πρωί-βράδυ και θα δείτε τεράστια αλλαγή.
(μιλάω για επιδερμίδες με τάση προς ακμή κι όχι με ακμή)
Γλυκιά μου σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου και συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά είχα ένα θέμα με το λαπτοπ και τώρα κατάφερα να μπω.
Αλλά αν σου πω ότι οκ φρούτα δεν τρώω, μια σαλάτα όμως την ημέρα τους τελευταίους μήνες την τρώω κάθε μέρα. Συν ότι τρώω σχετικά υγιεινά, δεν τρώω σχεδόν ποτέ γλυκά ούτε σοκολάτες. Δηλαδή και μήνες μπορεί να περάσουν και να μην έχω φάει ούτε ένα γλυκό.
Μόνο αν φτιάξει η μάνα μου κεικ τρώω.
Πάλι σχετικά με το νερό ποτέ δεν έπινα νερό και έχω ξεκινήσει όσο μπορώ να πίνω τον τελευταίο μήνα...θα μου πεις αυτό θέλει χρόνο.
Και αθλούμαι μιας και για αυτόν ακριβώς τον λόγο πάω παραλία κάθε μέρα. Δεν μπαινω δηλαδή στο νερό και πλατσουρίζω.
Σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι είναι πολύ υγιεινός ο τρόπος ζωής μου.
Δεν τρώω κρέατα συχνά, δεν πίνω ποτέ καφέ, δεν καπνίζω, δεν πίνω, δεν ξενυχτάω.
Αλλά πίνω γάλα και όταν το είχα κόψει θεωρώντας ότι πιθανόν φταίει το γάλα για την ακμή έχασα 2,5 κιλά που έκανα αμαν να τα πάρω οπότε τώρα τρώω κανονικά γαλακτοκομικά.
Να σου πω ότι από σήμερα το πρωί άρχισα να παίρνω βασιλικό πολτό που έχω ακούσει ότι είναι πολύ ευεργετικός και ελπίζω να δω διαφορά.
Αν έχει και κάποιος άλλος δοκιμάσει κάτι και μπορεί να βοηθήσει.
Πάντως θεωρώ ότι το πρόβλημα είναι εσωτερικό και δεν μπορούν να βοηθήσουν οι κρέμες επαρκώς.
Σας είχα πει ότι το περασμένο φθινόπωρο είχε φτιάξει το δερμα μου για κανα 2μηνο δια μαγείας και χωρίς να κάνω απολύτως τίποτα.
Θα πάω και την Δευτέρα στο νοσοκομείο να δω τι θα μουν που επιτέλους.