Σε ευχαριστώ καταρχήν για τις συμβουλές σου. Διάβασα και το λινκ που έστειλες. Εγώ να σου πω ότι επειδή έχω εσωτερικό σμήγμα θέλω ένα αντηλιακό το οποίο να μην φράζει τους πόρους. Μου είχαν συστήσει της avene το cleanance....μήπως το έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ; Γιατί ήθελα να το πάρω.
Όσο για την δερματολόγο σε ευχαριστώ και πάλι αν είναι όντως καλή καλά κάνεις και την προτείνεις. Απλά τώρα με τον ήλιο καλό θα ήταν να μην κάνω κάτι αλλά να περιμένω να περάσει το καλοκαίρι.
Επίσης να σου πω ότι σε 2 βδομάδες έχω ξανά ραντεβού με τον γιατρό μου αλήθεια δεν μπορώ να περιμένω νοιώθω τόσο χάλια που νομίζω ότι είναι ένας αιώνας. ΟΥΥΥΥΦΦ

Α επίσης σχετικά με αυτό που έγραφες για το μπρόκολο και την βιταμίνη Α, να σου πω ότι εγώ φέτος εντελώς τυχαία έτρωγα συνέχεια μπρόκολο έτσι δεν ξέρω τι την έπιασε την μάνα μου.......όλο μπρόκολο και σπανάκι. Αλλά δεν είδα διαφορα, ενώ παλιότερα που δεν έτρωγα και συχνά είχα άψογο δέρμα.
Αλλά δεν σημαίνει ότι δεν με βοήθησε γενικά η σωστή διατροφή. Σίγουρα πρέπει να τρεφόμαστε σωστά. Απλά ως προς την ακμή δεν είδα βοήθεια.
Επίσης, το συζήταγα με μία φίλη μου και μου λέει πήγαινε για μπάνιο στην θάλασσα και μην στεναχωριέσαι.
Και παιδιά να σας πω πραγματικά ότι πέρσι το καλοκαίρι ήμουν σχετικά χάλια όπως τώρα. Ξεκίνησα κανονικά μπάνια τον Ιούλιο (άργησα) και πήγαινα συχνά και εγώ αυτό σκέφτηκα ότι θα βοηθηθώ αρχικά δεν είδα καμία διαφορά. Αφού με είχε δει μια αισθητικός στα χοντος και μου λεει έλα να σου κάνω μία περιποίηση. Και όπως σας είπα ΒΑΜΜΕΝΗ ειμαι πολυ χειρότερα, σαν γερασμένη.
Και με βλέπει άβαφη η κοπέλα την επομενη μέρα που πήγα και μου λέει ΕΥΤΥΧΩΣ που ήρθες άβαφη γιατί ετσι όπως σε είδα χθες νόμιζα ότι ήσουν πολύ χάλια με αυτό το μεικ απ (που ήταν κ αντηλιακό με χρώμα αλλά επειδή ειναι τραχυ το δέρμα κάθεται πανω και με κάνει να φαίνομαι λες και παστώθηκα).
Και είδα λέει μια μικρή κοπέλα με χάλια βάση.
Τέλος πάντων αυτή μου πε να κάνω πίλινγκ για να νεκρά κύτταρα. Πράγμα που πιστεύω ήταν χαζό, αλλά οκ η κοπέλα αισθητικός ήταν όχι γιατρός.
Κάνω και εγώ δυο-τρεις φορές πιλινγκ ΠΟΛΥ ΓΕΡΑ όμως με έγδερνα ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ αλλά το έκανα....την τελευταία φορά που κάνω πιλινγκ είχα να πάω επαρχία σε μια φίλη μου για έναν γάμο. Από το πιλινγκ π με έγδαρα το δέρμα μου ήταν ΜΙΑ ΑΗΔΙΑ εβαλα μεικ απ να παω και έμοιαζα σαν γρια στο δέρμα...η ψυχολογία μου σκατά. Τέλος πάντων πήγαμε και σε παραλία τις επόμενες μέρες που έκατσα ...δυο φορές πήγαμε και ΞΑΦΝΙΚΑ άρχισα να νοιωθω ότι το δέρμα μου λειαίνεται ΣΟΒΑΡΑ...και τυχαία μου χε δώσει την avene η φίλη μου το σαπουνι για ακμή το μπλε και εγώ νόμιζα ότι έκανε θαύματα. Και τι να σας πω απέκτησα το δέρμα που είχα πριν ΑΨΟΓΟΟΟ. Αυτό έγινε 25 περίπου Αυγούστου και για εναμιση μήνα ηταν ΤΕΛΕΙΟ το δέρμα μου.......Μία έλεγα ότι φταίει το σαπούνι, μία οτι έφταιγε η στεναχώρια. Δεν ξέρω αλήθεια αν το πιλινγκ π έκανα σε συνδυασμό με την θάλασσα...που ίσως στην επαρχία είχε και πιο πολύ αλάτι με βοήθησαν. Να ξαναπάω στην φίλη μου να κάνω μπάνιο σε αυτήν την παραλία. :p
Αν και νομίζω πως και πρωτού παμε παραλία ειχα αρχίσει να το νοιώθω λείο έπαθα σοκ. Δεν ξέρω τι να πω........να ήταν ο καθαρός αέρας. Αλλά και πάλι σε δυο-τρεις μέρες που έκατσα να έγινε θαύμα.