Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chester20080
Επιφανές μέλος

Όσο να ναι είναι παρήγορο όντως να ξέρεις δεν είσαι μόνος...Και έχεις παρατηρήσει καμιά αλλαγή στην ακμή ?Καμιά βελτίωση ή είναι πολύ αρχή ακόμα?Με liposan τα χείλη θα είναι εντάξει ?Και όταν λένε για αύξηση αρχικά των σπυριων μήπως ξέρεις τι εννοούν ?Για να ξέρω τι με περιμένει... Για κυστες ή τα άσπρα σπυράκια με πυον ?@Chester εγω κανω θεραπεια με τα ιδια χαπια εδω και 20 μερες περιπου, δεν εχω παρατηρησει τρομερη αυξηση, αν και απ οτι μου ειπε ο γιατρος ειμαι εξαιρεση (who knows), η ξηροδερμια δεν ειναι τοσο βαρια (τουλαχιστον σε μενα), τα χειλη ωστοσο ειναι ενα προβλημα, αλλα με συχνη χρηση liposan θα σαι κομπλε! σημειωτεον, εχουμε την ιδια ακμη, αν σε παρηγορει :p
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

chester20080
Επιφανές μέλος

chester20080
Επιφανές μέλος

Δε σπάω αυτά τα μεγαλα κόκκινα σπυρακια, αλλά έχουν αφήσει καποιες ουλές (είχα ρωτήσει τη δερματολόγο και μου είπε ότι οι ουλές δεν έγιναν επειδή τις πείραζα π.χ. αλλά έτσι είναι το ειδος της ακμής, κυστική, που αφήνει. Εχεις ακούσει ότι με τη θεραπεία,ακόμα και αν δεν εξαφανιστούν τελείως, εστω και λίγο όμως αν θα βελτιωθούν μήπως?αν δε τις πειραζεις νομιζω δε θα εχεις προβλημα! εγω εκανα τη μαλακια και τις πειραζα, και δεν ξερω αν θα φυγουν εντελως...

chester20080
Επιφανές μέλος

chester20080
Επιφανές μέλος

Δηλαδή περπατας άνετα, δεν πονάς?κοιτα, σε γενικες γραμμες δε το νιωθω, αλλα οταν σκυβω ναι ειναι ασχημο... οποτε αποφυγε το οσο μπορεις![]()

Lisa Summer
Νεοφερμένο μέλος

Αρχικα τον 1ο μηνα ηταν νορμαλ.Τον δευτερο ως τον τεταρτο εγινε ναρκοπεδιο στο προσωπο μου.Αλλα μετα εφευγαν κατα τον 4-5ο μηνα.Στον 6ο δεν ειχα σπυρακια απλως ουλες στα μαγουλα και λιγο στο κουτελο που ειχα τα κυστιδια.Για αυτα,κανω Laser.Εκανα το πρωτο τον απριλιο και μεχρι σημερα πρεπει να πω οτι εκανε καλη δουλεια.Θα κανω αλλο ενα τον Οκτωβριο και ισως 3ο αν το πει ο δερματολογος.Μεχρι σημερα το πολυ 1-2 εμφανιζονται αλλα μετα απο 3 μερες φευγουν.Ακομα εφηβος ειμαι οπωτε λογικο!
Hlianna
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγω δεν ειχα κανενα ιδιαιτερο συμπτωμα, μονο τον 1ο μηνα λιγο σκαμπανεβασμα στην ψυχολογια αλλα οχι κατι τρομερο.. Εκανα εξετασεις αιματος καθε 2 μηνες, με αφηνε να πινω 1 ποτο στις 10 μερες και για την διατροφη μου δεν μου πε τιποτα.
Ξηροδερμια δεν ειχα πουθενα αλλου εκτος απο τα χειλη, το δερμα μου ομως ηταν αρκετα ευαισθητο. Εμενα το απλο λιποζαν δεν μου εκανε τιποτα, χρησιμοποιουσα το noreva rolip mandelic, που ειναι ειδικο για αυτη τη θεραπεια κι εκανε θαυματα..ειναι λιγο ακριβο αλλα καμια σχεση με τα αλλα λιποζαν!
Εγω δεν φουντωσα καθολου, αλλα αυτο εχει να κανει και με το δερμα και το ποσο βαρια ειναι η ακμη! Μετα τον πρωτο μηνα εξαφανιστηκαν ολα μου τα σπυρακια κι εχω να βγαλω απο τοτε. Στο τελος δε, δεν χρειαστηκα καν laser, τα σημαδια εφυγαν απο τον 2ο μηνα θεραπειας!
Jolene
Νεοφερμένο μέλος

Μαρξ Βεμπερ
Νεοφερμένο μέλος

Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν έχει δοκιμάσει κανείς την κρέμα madecassol που είναι για σημάδια και τι αποτέλεσμα ειχε.
προτιμησε elicina ή laser
δεν ειναι καλη η συγκεκριμενη κρεμα
peplin123
Νεοφερμένο μέλος

προτιμησε elicina ή laser
δεν ειναι καλη η συγκεκριμενη κρεμα
η elicina ειναι για ουλες;;;...εχω κοκκινιλες και δεν μπορω να τις ξεφορτωθω με τιποτα..πρεπει να εχω βαλει οποια κρεμα υπαρχει και αποτελεσμα κανενα....

CaneSenpai
Δραστήριο μέλος

aye
Πολύ δραστήριο μέλος

το μεσημέρι τα βλέπεις γιατί έχει ήλιο, άμα βραδιάσει είναι λογικό να μην βλέπεις τόσο καλά

επίσης το φως της ημέρας δείχνει τα πράγματα πολύ πιο ξεκάθαρα απ'ότι το φως μιας λάμπας που μπορεί να "παραμορφώσει" την εικόνα λόγω σκιών κτλ. γι'αυτό και λένε πως είναι καλύτερο να βγάζουμε τα φρύδια στο φως της ημέρας.
κρέμες κανείς δεν μπορεί να σου προτείνει από εδώ πέρα με ακρίβεια αν δεν ξέρει τον τύπο της επιδερμίδας σου και πιο ακριβώς είναι το πρόβλημα σου. και επιπλέον δεν είμαστε ειδικοί.
οι ενυδατικές κρέμες, το λέει και το όνομα τους, είναι για ενυδάτωση. καμιά φορά σε θεραπείες για την ακμή χρησιμοποιούνται ενυδατικές γιατί πολλές φορές η χρήση κάποιων σκευασμάτων προκαλεί ξηροδερμία.
συμβουλή από μένα, να μην τα πειράζεις όσο δύσκολο κι αν σου είναι και αν σου είναι τόσο ενοχλητικά επισκέψου κάποιον δερματολόγο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.