Georgina98 Νεοφερμένο μέλος Η Georgina98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 29 Απριλίου 2022 στις 08:31 Η Georgina98: #1 29-04-22 08:31 Γεια σας αποφασησα να προσπαθήσω με αυτό το τρόπο να βρω νέους φίλους.Δυστηχως είμαι άτυχη σε αυτόν τον τομέα και είμαι κοινωνικός άνθρωπος και θα ήθελα πολύ να γνωρίσω νεα άτομα με σκοπό τη φιλία. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.683 μηνύματα. 29 Απριλίου 2022 στις 08:38 Ο Πάνθηρας!: #2 29-04-22 08:38 Γειά σου. Πάντως ο καλυτερος τροπος να κανεις πολλους κ νέους φιλους γρηγορα ας πουμε ειναι να πηγαινεις σε events ... εγω έχω μια φιλη ηθοποιο και με καλεί συχνά σε τέτοια και εχει εκει φιλες κ φιλους χαμος γινεται... δεν πάω πάντα αλλα οποτε πάω γινεται μπούγιο. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.199 μηνύματα. 29 Απριλίου 2022 στις 11:49 Ο nPb έγραψε: #3 29-04-22 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Georgina98: Γεια σας αποφασησα να προσπαθήσω με αυτό το τρόπο να βρω νέους φίλους.Δυστηχως είμαι άτυχη σε αυτόν τον τομέα και είμαι κοινωνικός άνθρωπος και θα ήθελα πολύ να γνωρίσω νεα άτομα με σκοπό τη φιλία. Click για ανάπτυξη... Στην εποχή των κοινωνικών δικτύων ακούγεται κάπως... Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι είσαι άτυχη; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 38 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades fourkaki Sonia1999 Evelina19 User2350 ThanasisR. Mt73 tslef8 Georgina98 camil Memetchi Stelios725 Paragontas7000 taketrance American Economist ggl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σας αποφασησα να προσπαθήσω με αυτό το τρόπο να βρω νέους φίλους.Δυστηχως είμαι άτυχη σε αυτόν τον τομέα και είμαι κοινωνικός άνθρωπος και θα ήθελα πολύ να γνωρίσω νεα άτομα με σκοπό τη φιλία.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.683 μηνύματα. 29 Απριλίου 2022 στις 08:38 Ο Πάνθηρας!: #2 29-04-22 08:38 Γειά σου. Πάντως ο καλυτερος τροπος να κανεις πολλους κ νέους φιλους γρηγορα ας πουμε ειναι να πηγαινεις σε events ... εγω έχω μια φιλη ηθοποιο και με καλεί συχνά σε τέτοια και εχει εκει φιλες κ φιλους χαμος γινεται... δεν πάω πάντα αλλα οποτε πάω γινεται μπούγιο. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.199 μηνύματα. 29 Απριλίου 2022 στις 11:49 Ο nPb έγραψε: #3 29-04-22 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Georgina98: Γεια σας αποφασησα να προσπαθήσω με αυτό το τρόπο να βρω νέους φίλους.Δυστηχως είμαι άτυχη σε αυτόν τον τομέα και είμαι κοινωνικός άνθρωπος και θα ήθελα πολύ να γνωρίσω νεα άτομα με σκοπό τη φιλία. Click για ανάπτυξη... Στην εποχή των κοινωνικών δικτύων ακούγεται κάπως... Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι είσαι άτυχη; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Γειά σου. Πάντως ο καλυτερος τροπος να κανεις πολλους κ νέους φιλους γρηγορα ας πουμε ειναι να πηγαινεις σε events ... εγω έχω μια φιλη ηθοποιο και με καλεί συχνά σε τέτοια και εχει εκει φιλες κ φιλους χαμος γινεται... δεν πάω πάντα αλλα οποτε πάω γινεται μπούγιο.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.199 μηνύματα. 29 Απριλίου 2022 στις 11:49 Ο nPb έγραψε: #3 29-04-22 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Georgina98: Γεια σας αποφασησα να προσπαθήσω με αυτό το τρόπο να βρω νέους φίλους.Δυστηχως είμαι άτυχη σε αυτόν τον τομέα και είμαι κοινωνικός άνθρωπος και θα ήθελα πολύ να γνωρίσω νεα άτομα με σκοπό τη φιλία. Click για ανάπτυξη... Στην εποχή των κοινωνικών δικτύων ακούγεται κάπως... Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι είσαι άτυχη;
Αρχική Δημοσίευση από Georgina98: Γεια σας αποφασησα να προσπαθήσω με αυτό το τρόπο να βρω νέους φίλους.Δυστηχως είμαι άτυχη σε αυτόν τον τομέα και είμαι κοινωνικός άνθρωπος και θα ήθελα πολύ να γνωρίσω νεα άτομα με σκοπό τη φιλία. Click για ανάπτυξη... Στην εποχή των κοινωνικών δικτύων ακούγεται κάπως... Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι είσαι άτυχη;