Αναζήτηση φιλίας

Georgina98

Νεοφερμένο μέλος

Η Georgina98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Γεια σας αποφασησα να προσπαθήσω με αυτό το τρόπο να βρω νέους φίλους.Δυστηχως είμαι άτυχη σε αυτόν τον τομέα και είμαι κοινωνικός άνθρωπος και θα ήθελα πολύ να γνωρίσω νεα άτομα με σκοπό τη φιλία.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.390 μηνύματα.
Γειά σου. Πάντως ο καλυτερος τροπος να κανεις πολλους κ νέους φιλους γρηγορα ας πουμε ειναι να πηγαινεις σε events ... εγω έχω μια φιλη ηθοποιο και με καλεί συχνά σε τέτοια και εχει εκει φιλες κ φιλους χαμος γινεται... δεν πάω πάντα αλλα οποτε πάω γινεται μπούγιο.

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.072 μηνύματα.
Γεια σας αποφασησα να προσπαθήσω με αυτό το τρόπο να βρω νέους φίλους.Δυστηχως είμαι άτυχη σε αυτόν τον τομέα και είμαι κοινωνικός άνθρωπος και θα ήθελα πολύ να γνωρίσω νεα άτομα με σκοπό τη φιλία.

Στην εποχή των κοινωνικών δικτύων ακούγεται κάπως... :happy: Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι είσαι άτυχη;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια