Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

09-06-22

16:10
Ελα μου; Ποσοι νεοι πεθαναν; Για μετρα και οταν τελειωσεις πεσμου οτι ειναι επικινδυνος για τους ηλικιωμενους.Ο κοβιντ ήταν επικίνδυνος για τους ηλικιωμένους, η ευλογιά των πιθήκων φαίνεται εντελώς διαφορετική περίπτωση
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Απαραδεχτη .Ξες..δεν ειναι σεξουαλικη αρρωστια.Προσεχε τι λες.Απλα μεταδιδεται και με σεξ λογω πολυ στενης επαφης,αλλα εννοειται δεν χρειαζεται το σεξ για να μεταδωθει.Εκτος αν αυτα τα λες για να καθησυχασεις το αγχος σου,αλλα πληζ μην μεταδισεις φεηκ νιουζ.Αν κόψουν και τα όργια θα σταματήσει και εντελώς
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Το σκεφτηκες πολυ ρε Φωτη; Ξερεις την θνησιμοτητα του Εμπολα; 70% !!!!!!!!!!!!!Εξακολουθεις να θες να ειναι σαν τον εμπολα;Θέλω να πιστεύω ότι είναι κάτι σαν τον Εμπολα
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.846 μηνύματα.

09-06-22

23:45
Γενικα ,καλο ειναι να μην ερχομαστε σε επαφη με κανεναν ιο ,ουτε με καποιον που εχει χαμηλη θνησιμοτητα ουτε με καποιο που εχει υψηλη θνησιμοτητα .....στην πρωτη κατηγορια το πολυ πολυ να παραμεινεις αναπηρος (long covid π.χ) και διαφορα προβηλματα σε οργανα ενω στη 2η απλα να πεθανειςΞερεις την θνησιμοτητα του Εμπολα; 70% !!!!!!!!!!!!!Εξακολουθεις να θες να ειναι σαν τον εμπολα;
Ακομα δεν μπορω να καταλαβω την λογικη ---> Ας περασω καλα τωρα και απο σεπτεμβρη το ξαναβλεπουμε
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.994 μηνύματα.

10-06-22

01:25
Η λογική του Έλληνα.Ακομα δεν μπορω να καταλαβω την λογικη ---> Ας περασω καλα τωρα και απο σεπτεμβρη το ξαναβλεπουμε
Ούτε εγώ μπορώ να την καταλάβω, κάπου έλεος!
Αυτό το Ότι φάμε, ο τι πιούμε και ο τι αρπάξει ο απαυτός μας και μετά κλεισούρα γιατί όλο το καλοκαίρι βλακιζόμασταν δεν το μπορώ
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.597 μηνύματα.

10-06-22

01:40
Η λογική του Έλληνα.
Ούτε εγώ μπορώ να την καταλάβω, κάπου έλεος!
Αυτό το Ότι φάμε, ο τι πιούμε και ο τι αρπάξει ο απαυτός μας και μετά κλεισούρα γιατί όλο το καλοκαίρι βλακιζόμασταν δεν το μπορώ
Aυτό ονομάζεται έλλειψη ατομικής συνείδησης.

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.994 μηνύματα.

10-06-22

01:46
Δεν είναι μόνο ατομικής. Γιατί με αυτές τις πράξεις παίρνουν και άλλους στον λαιμό τους! Εγώ δηλαδή τι είμαι? Είμαι μλκας που προσέχω?Aυτό ονομάζεται έλλειψη ατομικής συνείδησης.![]()
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

10-06-22

07:47
Η ανεμοβλογιά μου άφησε 1 σημάδι και οσους ξέρω που την έχουν περάσει μικροι έχει αφήσει σημάδια.Εισαι στην εξαιρεση τοτε.Διοτι οπως και ειδες και στο λινκ που σου εβαλα απο ιατρικο σαιτ,οπως και ολοι οσοι την εχουμε περασει ξερπουμε οτι ΔΕΝ αφηνει σημαδια,ως ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ.Διοτι τοτε θα ειχαμε οι περισσοτεροι ανθρωπι,δενε χουμε.Εσυ ησουν στις εξαιρεσεις..κριμα.
Τελεία.
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.846 μηνύματα.

11-06-22

00:47
Οσο εμεις χαλαρωνουμε , οι επιστημονες μαλωνουν μεταξυ τους για το πως να σχεδιασουν τον πιο σωστο τροπο καμπανιας εμβολιασμυο εναντιας του monkeypox
As monkeypox threat grows, scientists debate best vaccine strategy
Το οποιο δεν ξερουμε τι αποτελεσματικοτητα εχουν τα εμβολια
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

11-06-22

00:54
Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου.Οσο εμεις χαλαρωνουμε , οι επιστημονες μαλωνουν μεταξυ τους για το πως να σχεδιασουν τον πιο σωστο τροπο καμπανιας εμβολιασμυο εναντιας του monkeypox
View attachment 103696
ΚΟΥΡΆΣΤΗΚΑ

Nick890
Επιφανές μέλος

11-06-22

00:58
Αναλογα .....εγω ειμαι κουρασμενος που για πρωτη φορα βλεπω οτι η επιστημη εχει μπει στο black list απ τα social media . Πως θα εμπιστευομαι αυριο μεθαυριο τον ιατρο μου ? ή το νοσοκομειο ? Με τι κανονες θα με θεραπευουν , των σοσιαλ μιντια ή της επιστημης ?Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου.
ΚΟΥΡΆΣΤΗΚΑ![]()
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

11-06-22

01:01
Δηλαδή θες να μου πεις ότι ΠΑΛΙ θα τρώνε πόρτα όσοι δεν έκαναν το εμβόλιο για μια καινούργια πανδημία? Πάλι τεστ, πάλι μέτρα, πάλι πάλι πάλι....Αναλογα .....εγω ειμαι κουρασμενος που για πρωτη φορα βλεπω οτι η επιστημη εχει μπει στο black list απ τα social media . Πως θα εμπιστευομαι αυριο μεθαυριο τον ιατρο μου ? ή το νοσοκομειο ? Με τι κανονες θα με θεραπευουν , των σοσιαλ μιντια ή της επιστημης ?
Εγώ αν γίνει κάτι τέτοιο πάλι από Σεπτέμβρη θα πάρω τα βουνά, για εσάς δεν ξέρω. Αυτήν την κτηνωδία δεν μπορώ να την ξαναζήσω
Nick890
Επιφανές μέλος

11-06-22

01:27
Εγώ για αρχή με αυτά που βλέπω στο νοσοκομείο προσωπικά ,έχω φορέσει μασκουλα και δεν βγαίνει καθόλουΔηλαδή θες να μου πεις ότι ΠΑΛΙ θα τρώνε πόρτα όσοι δεν έκαναν το εμβόλιο για μια καινούργια πανδημία? Πάλι τεστ, πάλι μέτρα, πάλι πάλι πάλι....
Εγώ αν γίνει κάτι τέτοιο πάλι από Σεπτέμβρη θα πάρω τα βουνά, για εσάς δεν ξέρω. Αυτήν την κτηνωδία δεν μπορώ να την ξαναζήσω
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

11-06-22

01:28
Ε δεν γίνεται να κλειστείς σε μια γυάλα... Τι να κάνουμε τώρα? Και εγώ σε αυτήν την φάση ΗΜΟΥΝ , αλλά από το να φοβάμαι και τον ίσκιο μου ...Εγώ για αρχή με αυτά που βλέπω στο νοσοκομείο προσωπικά ,έχω φορέσει μασκουλα και δεν βγαίνει καθόλου

11-06-22

04:29
τι βλεπεις δηλαδη; και πως κολλαει ; γιατι δεν εχω ασχοληθει με το θεμα...με τα σταγονίδια ή αν πιασεις ίδια αντικείμενα;Εγώ για αρχή με αυτά που βλέπω στο νοσοκομείο προσωπικά ,έχω φορέσει μασκουλα και δεν βγαίνει καθόλου
Nick890
Επιφανές μέλος

11-06-22

07:22
Ευλογιά πιθήκων δεν έχω δει ....ακόμα .Αλλα μιλούσα για τον κοβιντ .Ένα καιρό πέταξα την μάσκα και δεν πρόσεχαν καθόλου ,τώρα την ξαναβάζω (ευτυχώς δεν κόλλησα )τι βλεπεις δηλαδη; και πως κολλαει ; γιατι δεν εχω ασχοληθει με το θεμα...με τα σταγονίδια ή αν πιασεις ίδια αντικείμενα;
Εδώ έχω συμμαζέψει ότι πληροφορίες θέλεις μαζί με την βιβλιογραφία

Ανησυχία για την Ευλογιά των Πιθήκων
Η εβλογια λεμε καλε..ΟΧΙ Η ΑΝΕΜΟΒΛΟΓΙΑ! Εχειςα ντιληφθει οτι αλλο η ανθρωπινη εβλογια,που σε σημαδευε για ολη σου τη ζωη,εξου και το βλογιοκομεννος και αλλο η ΑΝΕΜΟΒΛΟΓΙΑ; :jumpy: Περαστικα . και η ανεμοβλογια αφηνει ! δεν εχει διαφορα ! Πριν εβαλες λινκ απο σαιτ που το ελεγε! Θες να στο...
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

11-06-22

11:16
Κολλάει από μεγάλα σταγονίδια (αν βήξει ή φτερνιστει ο άλλος πάνω σου) και από επαφή με τα εξανθήματα του. Δηλαδή δύσκολα! Τώρα γιατί μας τρομοκρατούν ΠΑΛΙ δεν μπορώ να καταλάβω! Επίσης μου κάνει εντύπωση που όλα τα κρούσματα παγκοσμίως είναι άντρες και οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, είναι ομοφυλόφιλοι. Αυτό δεν εξηγήθηκετι βλεπεις δηλαδη; και πως κολλαει ; γιατι δεν εχω ασχοληθει με το θεμα...με τα σταγονίδια ή αν πιασεις ίδια αντικείμενα;
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.728 μηνύματα.

11-06-22

13:15
Ευλογιά των πιθήκων: Τα μέτρα που παίρνουν οι χώρες, μαζικός εφοδιασμός με εμβόλια | Liberal.gr
Ισχυρότερο «όπλο» για όλες τις χώρες παραμένει η έγκαιρη διάγνωση της νόσου και η απομόνωση των κρουσμάτων, ώστε να εξαλειφθεί ο κίνδυνος μετάδοσης που προϋποθέτει στενή επαφή.
Το εμβόλιο της δανέζικης φαρμακοβιομηχανίας γνωστό με την ονομασία Imvanex στην ΕΕ και με την ονομασία Jynneos στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι εγκεκριμένο για την ευλογιά και η αρμόδια Υπηρεσία του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων ήδη από τις αρχές Ιουνίου διερευνά την επέκταση της ένδειξής του και για την ευλογιά των πιθήκων.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

11-06-22

13:19
Έχετε διανοηθεί ότι έχουμε κάνει 4 εμβόλια σε λιγότερο από έναν χρόνο? Και θα έρθουν τώρα και της ευλογιάς? Οκ....
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.728 μηνύματα.

11-06-22

18:19

China tightens measures to prevent import of monkeypox virus via ports
China's customs authorities have made efforts to prevent the import of the monkeypox virus through ports while the country is striving to fight against the Covid-19 epidemic
Nick890
Επιφανές μέλος

11-06-22

18:29
Στα μωρα μπροουμε να κανουμε 10.000 εμβολια μονομιας ...ετσι για την πληροφοριαΈχετε διανοηθεί ότι έχουμε κάνει 4 εμβόλια σε λιγότερο από έναν χρόνο? Και θα έρθουν τώρα και της ευλογιάς? Οκ....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- kost28
- User2350
- DimitraA.
- Wonderkid
- tsiobieman
- giannhs2001
- rafaela11
- back2967
- fmarulezkd
- chester20080
- Memetchi
- Scandal
- American Economist
- Joji
- fockos
- fourkaki
- charmander
- GeorgePap2003
- camil
- snowy
- J.Cameron
- Athens2002
- Ωρορα
- Sosstoss
- Εχέμυθη
- ougka pougka
- Εριφύλη
- ggl
- Ilma
- Στεφανος56
- ]ifrit[
- johnsala
- Nala
- globglogabgalab
- dimitra38
- Libertus
- Meow
- bruh_234
- taketrance
- Dreamer_SW
- Mt73
- Idontknoww
- jj!
- epan
- CiNeFiL
- Annu
- Giii
- Ryuzaki
- Αντικειμενικός
- Mexicanos
- Μαυρίκιος
- ΘανάσοςG4
- Ariana2018
- Citylights
- Ria99
- Kitana
- Αναστασία197
- korlef
- Paragontas7000
- louminis
- Jack of Spades
- sunsetpp
- johnietraf
- jims
- fretoe
- makis999
- VasoGrimes
- Unboxholics
- Johnny15
- ag97
- Γιώτα Γιαννακού
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.