γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.047 μηνύματα.

22-03-22

12:51
Σπασιμο δεν ειναι διοτι αν ηταν θα σε τρελανε στον ποσο σε ελαχιστη μετακινηση.Δεν μπορώ να πάω σε ιδιώτη γιατρό? Τώρα βάζω λίγο πάγο και αν είναι κατά το απόγευμα θα πάω να βγάλω ακτινογραφίες
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αν ήταν σπάσιμο δεν θα μελανιαζε?
Κακωση- θλαση μυων μεχρι ελαφρυ ραισμα ειναι, αλλα θελει την ακινητοποιηση του για να περασει γρηγορα και ανωδυνα.
Αν θα πας σε ιδιώτη ορθοπεδικο θα στο ακινητοποιησει χωρις ακτινες ,γιατι δεν εχει ακτινες μονο απο κλινικη εξεταση θα καταλαβει. Ε μετα θα σε στειλει και για ακτινες και παλι πισω.
Οποτε πηγαινε στο νοσοκομειο που τα εχουν ολα και εχουν και την πειρα επεισης.
Τα παιδων εχουν μεγαλη πειρα σε αυτα αλλα εισαι πλεον μεγαλο παιδι και δεν σε δεχεται, οποτε πηγαινε στο ασκληπιείο βουλας που εφημερευει παντα.
Τα νοσοκομειο καταγματων , βουλα, κατ , εχουν τεχνιτες γυψου που κανουν καλιτεχνικη δουλεια.
Τα παιδων δεν εχουν τεχνιτες , τους νάρθηκες τους βαζουν οι ειδικευομενοι και ειναι οτι ναναι
eukleidhs1821
Διάσημο μέλος
Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.928 μηνύματα.

22-03-22

12:56
σορρυ που στο λεω αλλα καθε μερα λες εχω εκεινο,εχω το αλλο.με ποναει η καρδια μου απο covid,σπαω το ποδι μου γτ παραπατησα.....
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.004 μηνύματα.

22-03-22

12:57
Φταίω εγώ που είμαι γκαντεμω άνθρωπε μου? Ότι δεν έπαθα στα 19 μου χρόνια τα έπαθα μέσα σε έναν μήνα...σορρυ που στο λεω αλλα καθε μερα λες εχω εκεινο,εχω το αλλο.με ποναει η καρδια μου απο covid,σπαω το ποδι μου γτ παραπατησα.....
Pharmacist01
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Pharmacist01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 385 μηνύματα.

22-03-22

13:05
Περαστικά σου Εριφύλη! Νομίζω όντως η καλύτερη λύση είναι να καλέσεις το 166.Χθες, όπως κατέβαινα τις σκάλες, δεν είδα ότι έχει και άλλα σκαλοπάτια και έπεσα και γύρισε ο αστράγαλος και σήμερα απλά ΥΠΟΦΈΡΩ! Δεν μπορώ να το πατήσω πονάει απίστευτα, έχει πρηστεί λίγο αλλά δεν μελανιασε... Πονάει απίστευτα, δεν μπορείτε να φανταστείτε, ειδικά όταν το σηκώνω για να αλλάξω βήμα με πεθαίνει στον πόνο. Και το κακό είναι ότι είμαι μόνη μου και δεν μπορώ να πάω να βγάλω ακτινογραφίες, πώς θα περπατήσω μέχρι εκεί? Είναι αδύνατον... 5 λεπτά είναι από το σπίτι μου αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να περπατήσω ως εκεί. Παίζει να είναι σπάσιμο ή απλό διάστρεμμα? Ας μη σχολιάσω το γεγονός ότι σκίστηκε όλο το χέρι μου με μία γιγαντιαία γρατζουνιά
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.004 μηνύματα.

22-03-22

13:07
Θα περιμένω την κολλητή μου να σχολάσει από την δουλειά να πάμε για ακτινογραφίες το απόγευμα, γιατί οι γονείς μου είναι εκτός Αθηνών... ευχαριστώ!Περαστικά σου Εριφύλη! Νομίζω όντως η καλύτερη λύση είναι να καλέσεις το 166.

γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.047 μηνύματα.

22-03-22

13:10
μη κωλώνεις ο ευλειδης σε πειραζει, και εγω πιο μικρος απο σενα μηνα παρα μηνα στα ορθοπεδικα ημουν με διαστρεματαΦταίω εγώ που είμαι γκαντεμω άνθρωπε μου? Ότι δεν έπαθα στα 19 μου χρόνια τα έπαθα μέσα σε έναν μήνα...
eukleidhs1821
Διάσημο μέλος
Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.928 μηνύματα.

22-03-22

13:11
τι να σου πω αν ειναι ετσι παω πασο.παντως ουτε ο μητσοτακης να ησουνα τετοια ατυχιαΦταίω εγώ που είμαι γκαντεμω άνθρωπε μου? Ότι δεν έπαθα στα 19 μου χρόνια τα έπαθα μέσα σε έναν μήνα...
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

22-03-22

13:14
ωραια περιμενε την κολλητη για παρεα,,αλλα η κολλητη σου δεν ειναι ασθενοφορο, δεν πρεπει να το πατας ,το κανεις χειροτερο.Θα περιμένω την κολλητή μου να σχολάσει από την δουλειά να πάμε για ακτινογραφίες το απόγευμα, γιατί οι γονείς μου είναι εκτός Αθηνών... ευχαριστώ!Πάντως πραγματικά έχω αρχίσει και ανησυχώ με την γκαντεμια που με δέρνει αυτόν τον μήνα . Τόσα χρόνια δεν έχω πάθει απολύτως τίποτα και τον Μάρτη τα έπαθα όλα
εχει εχεις 40 ευρω υπαρχουν και λιμο ασθενοφορα ιδιωτικα που σε πανε πιο γρηγορα
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
γιατι το αποκλειεις?τι να σου πω αν ειναι ετσι παω πασο.παντως ουτε ο μητσοτακης να ησουνα τετοια ατυχια
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.454 μηνύματα.

22-03-22

16:39
Θα περιμένω την κολλητή μου να σχολάσει από την δουλειά να πάμε για ακτινογραφίες το απόγευμα, γιατί οι γονείς μου είναι εκτός Αθηνών... ευχαριστώ!Πάντως πραγματικά έχω αρχίσει και ανησυχώ με την γκαντεμια που με δέρνει αυτόν τον μήνα . Τόσα χρόνια δεν έχω πάθει απολύτως τίποτα και τον Μάρτη τα έπαθα όλα
Πέρα απο την πλάκα,εύχομαι περαστικά πάντως. Έχω πάθει παρόμοιο πράγμα αλλά σε δάχτυλο του ποδιού, δεν μπορώ να φανταστώ πως είναι στον αστράγαλο. Ας ελπίσουμε οτι δεν έσπασες τίποτα. Αλλά ατυχήματα/προβλήματα συμβαίνουν,και συχνά απανωτά κάποιες περιόδους,οπότ μην ανησυχείς.
asdfqwerty
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο asdfqwerty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα.

22-03-22

16:44
αλλα παρε κανα φυλαχτο γιατι σε εχει φαει το ματιView attachment 99308
Πέρα απο την πλάκα,εύχομαι περαστικά πάντως. Έχω πάθει παρόμοιο πράγμα αλλά σε δάχτυλο του ποδιού, δεν μπορώ να φανταστώ πως είναι στον αστράγαλο. Ας ελπίσουμε οτι δεν έσπασες τίποτα. Αλλά ατυχήματα/προβλήματα συμβαίνουν,και συχνά απανωτά κάποιες περιόδους,οπότ μην ανησυχείς.

Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

22-03-22

22:48
Στραμπουληξα τον αστράγαλο μου πονάει πολύ περπατάω με δυσκολία ... Να πάω στο γιατρό αύριο ? Ή δεν χρειάζεται???
Cade
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Cade αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 856 μηνύματα.

22-03-22

23:00
Αν πονας πολύ εννοείται να πας, δεν παιζουμε με αυτά. Μέχρι τότε, όσο μπορείς, προσπάθησε να βάζεις συχνά πάγο για 20-25 λεπτά για να σε ανακουφίσει και να φύγει το πρήξιμο.Στραμπουληξα τον αστράγαλο μου πονάει πολύ περπατάω με δυσκολία ... Να πάω στο γιατρό αύριο ? Ή δεν χρειάζεται???
Guest 881237
Επισκέπτης

22-03-22

23:01
Ναι έχω βάλει ,μπορώ να το κουνήσω λίγο όμως πονάει ...Αν πονας πολύ εννοείται να πας, δεν παιζουμε με αυτά. Μέχρι τότε, όσο μπορείς, προσπάθησε να βάζεις συχνά πάγο για 20-25 λεπτά για να σε ανακουφίσει και να φύγει το πρήξιμο.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

22-03-22

23:02
Εφοσον μπορεις και περπατας δεν ειναι κατι σοβαροΣτραμπουληξα τον αστράγαλο μου πονάει πολύ περπατάω με δυσκολία ... Να πάω στο γιατρό αύριο ? Ή δεν χρειάζεται???
Θα σου ελεγα να επιδεσεις το ποδι σου με ελαστικο επιδεσμο για μερικες μερες και να μεινεις σπιτι ξαπλα. Παρε και algofren 600 ή Depon 500 για τις ενοχλησεις.
περαστικα σου
Guest 881237
Επισκέπτης

22-03-22

23:03
Μπορώ αλλά με δυσκολία ...Εφοσον μπορεις και περπατας δεν ειναι κατι σοβαρο
Θα σου ελεγα να επιδεσεις το ποδι σου με ελαστικο επιδεσμο για μερικες μερες και να μεινεις σπιτι ξαπλα. Παρε και algofren 600 ή Depon 500 για τις ενοχλησεις.
περαστικα σου
Ευχαριστώ πολύ!!!
Cade
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Cade αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 856 μηνύματα.

22-03-22

23:05
Προς το παρόν ξεκούρασε το, κάνε υπομονή και βλέπεις πως θα ναι αύριο. Καλή ανάρρωσηΝαι έχω βάλει ,μπορώ να το κουνήσω λίγο όμως πονάει ...
Guest 881237
Επισκέπτης

22-03-22

23:06
Ευχαριστώ πολύ!!!!Προς το παρόν ξεκούρασε το, κάνε υπομονή και βλέπεις πως θα ναι αύριο. Καλή ανάρρωση
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

22-03-22

23:09
βολεψου τωρα με τον επιδεσμο και την ξεκουραση, κακωση μυων ειναιΜπορώ αλλά με δυσκολία ...
Ευχαριστώ πολύ!!!
αν πας στο νοσοκομειο μπορει να γυρισεις με επιδεσμο μπορει και με γυψο αναλογα τον γιατρο.
αν δεν δεις βελτιωση σε 2 μερες τοτε σιγουρα θα πας.
Εναλαγη ζεστου μπανιου στο ποδι και κρυες κομπρεσες θα βοηθησουν.
Guest 881237
Επισκέπτης

22-03-22

23:21
Να σαι καλά !βολεψου τωρα με τον επιδεσμο και την ξεκουραση, κακωση μυων ειναι
αν πας στο νοσοκομειο μπορει να γυρισεις με επιδεσμο μπορει και με γυψο αναλογα τον γιατρο.
αν δεν δεις βελτιωση σε 2 μερες τοτε σιγουρα θα πας.
Εναλαγη ζεστου μπανιου στο ποδι και κρυες κομπρεσες θα βοηθησουν.
Ναι έχω βάλει πάγο .
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

22-03-22

23:23
Ο παγος τυλιγμενος μεσα σε λεπτη πετσετα μην καψουμε τον μυ.Να σαι καλά !
Ναι έχω βάλει πάγο .
Δροσια θελουμε οχι ψυξη
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 248 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- touvlo
- Μήτσος10
- Βασιλης1234
- charmander
- Unboxholics
- Joji
- johnsala
- rafaela11
- fourkaki
- chester20080
- fockos
- iew
- Paragontas7000
- mixaelaaa
- Δροσουλίτης
- Libertus
- AggelikiGr
- Εριφύλη
- marww
- fmarulezkd
- eukleidhs1821
- Εχέμυθη
- tsiobieman
- jj!
- Wonderkid
- χημεια4λαιφ
- Roulaki
- User2350
- camil
- J.Cameron
- Scandal
- Appolon
- Memetchi
- ΘανάσοςG4
- louminis
- constansn
- Deadly_sorrowX
- oups
- Peter Pan13
- sophia<3
- Hased Babis
- P.Dam.
- Nala
- Αναστασία197
- SoyN
- Κλημεντίνη
- eirinipap
- Pharmacist01
- Kitana
- Than003
- Μαραθ22
- nucomer
- Mammy Nun
- george777
- margik
- Τρελας123
- ggl
- danny
- το κοριτσι του μαη
- katia.m
- tfghp
- Johnman97
- kiyoshi
- alpha.kappa
- Sherlockina
- adonman
- estrela
- Antonius
- nobody8
- Αλκης Κ.
- damn
- PanosBat
- Citylights
- koukdespoina2004
- Panagiotis849
- Meow
- Ziekr
- GeorgePap2003
- effiee
- Χάρις
- Manuela98
- jorahtheexplorah
- sophiaa
- roud
- Maynard
- spring day
- Basiliki.kiki
- snowy
- Athens2002
- katerinavld
- Ioanna98
- Dr. Gl. Luminous
- Theodora03
- kost28
- Νομάρχης
- rosemary
- Γιωργος15773
- Miranda32
- theodoraooo
- Magigi
- Kitkat2000
- Nikoletaant
- eleniiib
- Nocommingback
- valantis21
- Έμμα
- Johanna Mark
- Satan Claus
- TehWinnerGR
- Red
- Πα.Κ
- Specon
- xakounaamatata
- Kokro
- Giii
- beckyy
- Lider
- Gus Roger10
- usernamesim2222
- hlias2000
- Lia 2006
- anastasia papa
- George_dr
- QWERTY23
- panosveki
- jYanniss
- Stelios725
- panagiotis23
- nimbus
- barkos
- Idontknoww
- Ryuzaki
- the purge
- jims
- maria2001
- Nikoleta_Giann
- Panos_02
- Mashiro@Iberan
- Ιωάννης1234
- nicks1999
- globglogabgalab
- nikoleta59
- L0st
- maria12344
- Ameliak
- n1ki20
- KingPoul
- Ksenia. Ksenia77
- neurogirl
- SlimShady
- buffon85
- Georgekk
- jim2015
- T C
- 042003
- Σωτηρία
- VasoGrimes
- Ανώνυμη
- Stroka
- GiwrgosLxs
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.