Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

23-03-22

21:13
Εκεί που χτυπησα.Απλά δεν κατάλαβα πού και πως έβαλες τον πάγο.![]()
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.638 μηνύματα.

23-03-22

23:45
Εκεί που χτυπησα.
Πού χτύπησες;
Guest 881237
Επισκέπτης

23-03-22

23:45
Στραμπουληξα τον αστράγαλο μου ... (Τον αριστερό)Πού χτύπησες;
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.004 μηνύματα.

24-03-22

15:07
Ακόμα σε πονάει? Εμένα με πέρασε λίγο αλλά για κάποιον λόγο κουτσαίνω ενώ δεν πονάει... Δεν ξέρω έτσι μου βγαίνει. Και είναι ακόμα λίγο πρησμένο, αλλά ο ορθοπεδικός μου είπε ότι θα περάσει, δεν χρειάζεται ακτινογραφία:/Εκεί που χτυπησα.
Guest 881237
Επισκέπτης

24-03-22

15:09
Ναι ακόμα με πονάει περπατάω κ πονάω . Αποφεύγω να διανύω μεγάλες αποστάσεις.Ακόμα σε πονάει? Εμένα με πέρασε λίγο αλλά για κάποιον λόγο κουτσαίνω ενώ δεν πονάει... Δεν ξέρω έτσι μου βγαίνει. Και είναι ακόμα λίγο πρησμένο, αλλά ο ορθοπεδικός μου είπε ότι θα περάσει, δεν χρειάζεται ακτινογραφία:/
Δεν πήγα στο γιατρό .
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.004 μηνύματα.

24-03-22

15:11
Πάρε τηλέφωνο έναν ορθοπεδικό καλού κακού και βάλε πολύ πάγο εμένα έτσι με πέρασε, είναι και πρησμένο? Σε πονάει όλο ή στα πλάγια?Ναι ακόμα με πονάει περπατάω κ πονάω . Αποφεύγω να διανύω μεγάλες αποστάσεις.
Δεν πήγα στο γιατρό .
Guest 881237
Επισκέπτης

24-03-22

15:15
Όχι δεν πρήστηκε.Πάρε τηλέφωνο έναν ορθοπεδικό καλού κακού και βάλε πολύ πάγο εμένα έτσι με πέρασε, είναι και πρησμένο? Σε πονάει όλο ή στα πλάγια?
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

24-03-22

15:18
Σε πονάει πολύ? Σαν πιάσιμο ή δεν μπορείς καν να το πατήσεις με πίεση?Όχι δεν πρήστηκε.
Guest 881237
Επισκέπτης

24-03-22

15:19
Μπορώ καλέ αφού περπατάω σου λέω . Απλά πονάει... Δεν νομίζω να χρειαστεί να πάω σε γιατρό .Σε πονάει πολύ? Σαν πιάσιμο ή δεν μπορείς καν να το πατήσεις με πίεση?
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

25-03-22

12:32
Ε εντάξει δεν είναι τίποτα, εμένα με πέρασε λίγο αλλά είναι ακόμα πρησμένο στον αστράγαλο:/Μπορώ καλέ αφού περπατάω σου λέω . Απλά πονάει... Δεν νομίζω να χρειαστεί να πάω σε γιατρό .
Εμένα ακόμα πρησμένο είναι:/Μπορώ καλέ αφού περπατάω σου λέω . Απλά πονάει... Δεν νομίζω να χρειαστεί να πάω σε γιατρό .
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα.

26-03-22

13:15
Καλά σίγουρα θα είναι πρησμένο για 3-6 εβδομάδες. Εγώ είχα πάθει διάστρεμμα και μόλις άρχισα να περπατάω πήγα για φυσικοθεραπεία να μου δείξει ασκήσεις για το αστράγαλο να γίνει όπως ήταν πριν. Επειδή αφού πάθεις μια φορά διάστρεμμα υπάρχει προδιάθεση να πάθεις ξανά διάστρεμμα στο ίδιο αστράγαλο και δεν ήθελα να το παθω αυτό οπότε για αυτό πήγα για φυσικοθεραπεία. Η φυσικοθεραπευτρια έκανε πολύ καλή δουλειά.Εμένα ακόμα πρησμένο είναι:/
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

26-03-22

13:23
Α όντως? Γιατί εγώ διάβασα ότι το πρήξιμο συνήθως φεύγει σε 3-4 μέρες... Κοίτα εμένα δεν πονάει τώρα όταν το πατάω, νιώθω μια πολύ μικρή ενόχληση μόνο... Απλά στην ποδοκνημική είναι λίγο πρησμένο, να συνεχίσω πάγους και επιδέσμους?Καλά σίγουρα θα είναι πρησμένο για 3-6 εβδομάδες. Εγώ είχα πάθει διάστρεμμα και μόλις άρχισα να περπατάω πήγα για φυσικοθεραπεία να μου δείξει ασκήσεις για το αστράγαλο να γίνει όπως ήταν πριν. Επειδή αφού πάθεις μια φορά διάστρεμμα υπάρχει προδιάθεση να πάθεις ξανά διάστρεμμα στο ίδιο αστράγαλο και δεν ήθελα να το παθω αυτό οπότε για αυτό πήγα για φυσικοθεραπεία. Η φυσικοθεραπευτρια έκανε πολύ καλή δουλειά.
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα.

26-03-22

13:29
Ανάλογα με το διάστρεμμα, εσύ μάλλον έπαθες ελαφρύ διάστρεμμα. Οι 3-4 μέρες είναι για να φύγει το μεγάλο πρήξιμο που το έπαθες αλλά θέλει γύρω 3 εβδομάδες να επανέλθει ο αστράγαλος στη αρχική μορφή του.Α όντως? Γιατί εγώ διάβασα ότι το πρήξιμο συνήθως φεύγει σε 3-4 μέρες... Κοίτα εμένα δεν πονάει τώρα όταν το πατάω, νιώθω μια πολύ μικρή ενόχληση μόνο... Απλά στην ποδοκνημική είναι λίγο πρησμένο, να συνεχίσω πάγους και επιδέσμους?
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

26-03-22

13:30
Εσύ όταν έπαθες διάστρεμμα σε πονούσε πολύ? Αν το πατούσες με το χέρι ας πούμε σε πονούσε? Και για πόσες μέρες?Ανάλογα με το διάστρεμμα, εσύ μάλλον έπαθες ελαφρύ διάστρεμμα. Οι 3-4 μέρες είναι για να φύγει το μεγάλο πρήξιμο που το έπαθες αλλά θέλει γύρω 3 εβδομάδες να επανέλθει ο αστράγαλος στη αρχική μορφή του.
Skiyo
Διάσημο μέλος

26-03-22

14:14
Μόνο αν το λύγιζα σε διαφορετικές γωνίες το αστράγαλο πονούσε λίγο. Αλλά στις φυσικοθεραπείες που με έβαζε να κάνω διάφορες ασκήσεις, πονούσα πολύ.Εσύ όταν έπαθες διάστρεμμα σε πονούσε πολύ? Αν το πατούσες με το χέρι ας πούμε σε πονούσε? Και για πόσες μέρες?
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

26-03-22

14:15
Και είχες βάλει νάρθηκα? Ή το θεράπευσες μόνος σου?Μόνο αν το λύγιζα σε διαφορετικές γωνίες το αστράγαλο πονούσε λίγο. Αλλά στις φυσικοθεραπείες που με έβαζε να κάνω διάφορες ασκήσεις, πονούσα πολύ.
Skiyo
Διάσημο μέλος

26-03-22

14:19
Προπερσι στο λοκνταουν είχα πάει σε κλινική για ακτινογραφίες και μου έβαλε γάζα στο αστράγαλο και μετά από μέρες πήγα ξανά στο ορθοπεδικό και μου έδωσε να φοράω μικρό νάρθηκα.Και είχες βάλει νάρθηκα? Ή το θεράπευσες μόνος σου?
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

26-03-22

14:20
Εμένα ο ορθοπεδικός μου είπε να μην πάω καν για ακτινογραφίες αφού δεν πονάει:/Προπερσι στο λοκνταουν είχα πάει σε κλινική για ακτινογραφίες και μου έβαλε γάζα στο αστράγαλο και μετά από μέρες πήγα ξανά στο ορθοπεδικό και μου έδωσε να φοράω μικρό νάρθηκα.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.323 μηνύματα.

26-03-22

14:39
Το πολύ σε δυο εβδομάδες θα έχεις ξεχάσει ότι είχες το οτιδήποτε.Εμένα ο ορθοπεδικός μου είπε να μην πάω καν για ακτινογραφίες αφού δεν πονάει:/
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 248 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- touvlo
- Μήτσος10
- Βασιλης1234
- charmander
- Unboxholics
- Joji
- johnsala
- rafaela11
- fourkaki
- chester20080
- fockos
- iew
- Paragontas7000
- mixaelaaa
- Δροσουλίτης
- Libertus
- AggelikiGr
- Εριφύλη
- marww
- fmarulezkd
- eukleidhs1821
- Εχέμυθη
- tsiobieman
- jj!
- Wonderkid
- χημεια4λαιφ
- Roulaki
- User2350
- camil
- J.Cameron
- Scandal
- Appolon
- Memetchi
- ΘανάσοςG4
- louminis
- constansn
- Deadly_sorrowX
- oups
- Peter Pan13
- sophia<3
- Hased Babis
- P.Dam.
- Nala
- Αναστασία197
- SoyN
- Κλημεντίνη
- eirinipap
- Pharmacist01
- Kitana
- Than003
- Μαραθ22
- nucomer
- Mammy Nun
- george777
- margik
- Τρελας123
- ggl
- danny
- το κοριτσι του μαη
- katia.m
- tfghp
- Johnman97
- kiyoshi
- alpha.kappa
- Sherlockina
- adonman
- estrela
- Antonius
- nobody8
- Αλκης Κ.
- damn
- PanosBat
- Citylights
- koukdespoina2004
- Panagiotis849
- Meow
- Ziekr
- GeorgePap2003
- effiee
- Χάρις
- Manuela98
- jorahtheexplorah
- sophiaa
- roud
- Maynard
- spring day
- Basiliki.kiki
- snowy
- Athens2002
- katerinavld
- Ioanna98
- Dr. Gl. Luminous
- Theodora03
- kost28
- Νομάρχης
- rosemary
- Γιωργος15773
- Miranda32
- theodoraooo
- Magigi
- Kitkat2000
- Nikoletaant
- eleniiib
- Nocommingback
- valantis21
- Έμμα
- Johanna Mark
- Satan Claus
- TehWinnerGR
- Red
- Πα.Κ
- Specon
- xakounaamatata
- Kokro
- Giii
- beckyy
- Lider
- Gus Roger10
- usernamesim2222
- hlias2000
- Lia 2006
- anastasia papa
- George_dr
- QWERTY23
- panosveki
- jYanniss
- Stelios725
- panagiotis23
- nimbus
- barkos
- Idontknoww
- Ryuzaki
- the purge
- jims
- maria2001
- Nikoleta_Giann
- Panos_02
- Mashiro@Iberan
- Ιωάννης1234
- nicks1999
- globglogabgalab
- nikoleta59
- L0st
- maria12344
- Ameliak
- n1ki20
- KingPoul
- Ksenia. Ksenia77
- neurogirl
- SlimShady
- buffon85
- Georgekk
- jim2015
- T C
- 042003
- Σωτηρία
- VasoGrimes
- Ανώνυμη
- Stroka
- GiwrgosLxs
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.