Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.004 μηνύματα.

05-04-22

15:58
Εμένα ακόμα με πονάει, δύο εβδομάδες μετά, και είναι και λίγο πρησμένο στον αστράγαλο... Ο φαρμακοποιός μου έδωσε έναν ειδικό επίδεσμο αλλά δεν κάνει τίποτα... Πρέπει να τον φοράω όλη μέρα? Βγαίνω έξω, περπατάω λίγο κουτσά, να τρέξω δεν υπάρχει περίπτωση... Με κούρασε αυτήν η κατάσταση
paskmak
Διάσημο μέλος
Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.012 μηνύματα.

05-04-22

21:14
Εμένα ακόμα με πονάει, δύο εβδομάδες μετά, και είναι και λίγο πρησμένο στον αστράγαλο... Ο φαρμακοποιός μου έδωσε έναν ειδικό επίδεσμο αλλά δεν κάνει τίποτα... Πρέπει να τον φοράω όλη μέρα? Βγαίνω έξω, περπατάω λίγο κουτσά, να τρέξω δεν υπάρχει περίπτωση... Με κούρασε αυτήν η κατάσταση
Λοιπον, καταρχάς θα πας να κανείς μια ακτινογραφία και μια μαγνητική γι να αποκλειστούνε μεγαλύτερες βλάβες.
Αν δεν βρεθεί τίποτα σοβαρά( πχ κάταγμα ή πολλαπλές ολικές ρήξεις τενοντων) θα φοράς ειδικό νάρθηκα για ένα τρίμηνο, και θα αποφεύγεις γι αυτο το διάστημα απαιτητικά αθλήματα( πχ τένις, ποδόσφαιρο, μπασκετ, δλδ τραντάξεις και προπαντώς ταχείες εναλλαγές κατεύθυνσης), ώστε να ηρεμήσει η άρθρωση.
Τον νάρθηκα θα τον φοράς όταν εισαι εν κινήσει, μερα βραδι, και πρέπει να ναι ακόλουθου τύπου( πιστεύει θα υπάρχουν και στην Ελλάδα):
Γι παυσίπονο θα πάρεις δικλοφενακη 2 φορες την ημερα 75mg για 7 μερες με το φαι- αν δεν έχεις πρόβλημα με το στομάχι δεν χρειαζεται να παίρνεις προστατευτικό στομαχιού- το οποίο θα καταπολεμήσει τον πόνο αλλά και την φλεγμονή σε πρώτη φαση.
Έχεις παθει διάστρεμμα, απ ότι φαινεται, και η αποθεραπεία ειναι πολύμηνη.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.048 μηνύματα.

05-04-22

21:18
ρε εριφυλη αφου δεν το ακινητοποιησες οταν επρεπε, επιμηκυνες τον χρονο αποθεραπειας.Εμένα ακόμα με πονάει, δύο εβδομάδες μετά, και είναι και λίγο πρησμένο στον αστράγαλο... Ο φαρμακοποιός μου έδωσε έναν ειδικό επίδεσμο αλλά δεν κάνει τίποτα... Πρέπει να τον φοράω όλη μέρα? Βγαίνω έξω, περπατάω λίγο κουτσά, να τρέξω δεν υπάρχει περίπτωση... Με κούρασε αυτήν η κατάσταση
Τωρα πρεπει να φορας την επιστραγαλιδα που σου εδωσε ο φαρμακοποιος και να μην βολταρεις πολυ .
αλλη λυση δεν υπαρχει, υπομονη
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.004 μηνύματα.

05-04-22

22:14
Δηλαδή στην σχολή να μη πάω? Και έχετε δει που είναι η φιλοσοφική, βουνό ολόκληρο ανεβαίνειςρε εριφυλη αφου δεν το ακινητοποιησες οταν επρεπε, επιμηκυνες τον χρονο αποθεραπειας.
Τωρα πρεπει να φορας την επιστραγαλιδα που σου εδωσε ο φαρμακοποιος και να μην βολταρεις πολυ .
View attachment 100237

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Δεν μπορούσα να το ακινητοποιήσω γιατί ήμουν μόνη μου στο σπίτι την πρώτη εβδομάδα, έχω και έναν σκύλο που θέλει βόλτες και το πατούσα το πόδι αναγκαστικά...ρε εριφυλη αφου δεν το ακινητοποιησες οταν επρεπε, επιμηκυνες τον χρονο αποθεραπειας.
View attachment 100237
Ε δεν νομίζω να έσπασε κιόλας... Δεν μελανιασε, αν έσπαγε δεν θα ποναγε πάρα πολύ?Λοιπον, καταρχάς θα πας να κανείς μια ακτινογραφία και μια μαγνητική γι να αποκλειστούνε μεγαλύτερες βλάβες.
Αν δεν βρεθεί τίποτα σοβαρά( πχ κάταγμα ή πολλαπλές ολικές ρήξεις τενοντων) θα φοράς ειδικό νάρθηκα για ένα τρίμηνο, και θα αποφεύγεις γι αυτο το διάστημα απαιτητικά αθλήματα( πχ τένις, ποδόσφαιρο, μπασκετ, δλδ τραντάξεις και προπαντώς ταχείες εναλλαγές κατεύθυνσης), ώστε να ηρεμήσει η άρθρωση.
Τον νάρθηκα θα τον φοράς όταν εισαι εν κινήσει, μερα βραδι, και πρέπει να ναι ακόλουθου τύπου( πιστεύει θα υπάρχουν και στην Ελλάδα):
View attachment 100235
Γι παυσίπονο θα πάρεις δικλοφενακη 2 φορες την ημερα 75mg για 7 μερες με το φαι- αν δεν έχεις πρόβλημα με το στομάχι δεν χρειαζεται να παίρνεις προστατευτικό στομαχιού- το οποίο θα καταπολεμήσει τον πόνο αλλά και την φλεγμονή σε πρώτη φαση.
Έχεις παθει διάστρεμμα, απ ότι φαινεται, και η αποθεραπεία ειναι πολύμηνη.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.048 μηνύματα.

05-04-22

22:33
ναι τα εχω δει... τα πεζοδρομια της φιλοσοφικης εχουν σχεδιαστει ειδικα για αρβυλακια.
ε τι να κανεις . δεν μπορεις να σταματησεις να ζεις
θα φορας την επιστραγαλιδα και σνικερς και θα πηγαινεις.... θα παιρνεις και κανενα algofren για τον πονο και ετσι θα πορευτεις το επομενο δεκαημερο.
εγω για να σκεφτεις μετα τον 20μερο γυψο ( στις 15 τον εβγαζα μοναχος μου) που μου βαζαν στο νοσοκομειο για διαστρεμα φορουσα επιστραγαλιδα για 2 μηνες για να τρεχω αλλα και στο σχολειο.
θα φορας την επιστραγαλιδα και σνικερς και θα πηγαινεις.... θα παιρνεις και κανενα algofren για τον πονο και ετσι θα πορευτεις το επομενο δεκαημερο.
εγω για να σκεφτεις μετα τον 20μερο γυψο ( στις 15 τον εβγαζα μοναχος μου) που μου βαζαν στο νοσοκομειο για διαστρεμα φορουσα επιστραγαλιδα για 2 μηνες για να τρεχω αλλα και στο σχολειο.
paskmak
Διάσημο μέλος
Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.012 μηνύματα.

05-04-22

22:35
Δηλαδή στην σχολή να μη πάω? Και έχετε δει που είναι η φιλοσοφική, βουνό ολόκληρο ανεβαίνειςακτινογραφία να κάνω τώρα? Μετά από δύο εβδομάδες και? Θα με κράξουν
Δεν μπορούσα να το ακινητοποιήσω γιατί ήμουν μόνη μου στο σπίτι την πρώτη εβδομάδα, έχω και έναν σκύλο που θέλει βόλτες και το πατούσα το πόδι αναγκαστικά...
Ε δεν νομίζω να έσπασε κιόλας... Δεν μελανιασε, αν έσπαγε δεν θα ποναγε πάρα πολύ?
Έχεις συμπτωματα και πρέπει ν αποκλειστούν εστω και μικρότερα κατάγματα. Υποθετικά μιλαμε τωρα, ολα Τ αλλά θα τα δείξουν οι εικόνες.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

06-04-22

02:35
Εγώ δεν μπορώ να τρέξω με τίποταναι τα εχω δει... τα πεζοδρομια της φιλοσοφικης εχουν σχεδιαστει ειδικα για αρβυλακια.

γιαννης_00
Επιφανές μέλος

06-04-22

02:38
ε και γιατρο να πας το ιδια θα σου πει.Εγώ δεν μπορώ να τρέξω με τίποταθα πεθάνω από τον πόνο... Θα περιμένω με επίδεσμο μέχρι την άλλη Δευτέρα και αν δεν περάσει ούτε τότε θα πάω σε γιατρό
αν πας πεστου να σου γραψει φυσιοθεραπεια να φυγει γρηγορα, εγω αυτο εκανα
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

06-04-22

02:39
Ε να μην πάω? Μπορεί να έχω κάτι που θέλει νάρθηκα...ε και γιατρο να πας το ιδια θα σου πει.

Πόσο περίπου κρατάει ο πόνος?ε και γιατρο να πας το ιδια θα σου πει.
Και με ενοχλεί και το πρήξιμο, δεν μπορώ να το βλέπωε και γιατρο να πας το ιδια θα σου πει.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

06-04-22

02:42
ναρθηκα βαζουν αν δεν μπορεις να το πατησεις , δηλαδη οταν εισουν στην αρχη, τωρα δεν βαζουν,Ε να μην πάω? Μπορεί να έχω κάτι που θέλει νάρθηκα...Δεν με ενοχλεί που πονάει, με ενοχλεί που χάνω τον χορό... Πήγα την Παρασκευή αλλά δεν μπορούσα να κουνηθώ
τωρα η δραστικη λυση εκτος του δεσιματος ( ελαστικο επιδεσμο- περιστραγαλιδα) ειναι η φυσιοθεραπεια αν και εισαι μικρουλα για αυτες
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

06-04-22

02:44
Δηλαδή μπορώ να το θεραπεύσω μόνη μου?ναρθηκα βαζουν αν δεν μπορεις να το πατησεις , δηλαδη οταν εισουν στην αρχη, τωρα δεν βαζουν,
τωρα η δραστικη λυση εκτος του δεσιματος ( ελαστικο επιδεσμο- περιστραγαλιδα) ειναι η φυσιοθεραπεια αν και εισαι μικρουλα για αυτες
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

06-04-22

02:47
σωστα... μονη σουΔηλαδή μπορώ να το θεραπεύσω μόνη μου?
ο πονος θα περνα με χαπια μεχρι να μην τα χρειαζεσαι.
στις ξεροκεφαλες σαν εσενα διαρκει μια εβδομαδα.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.324 μηνύματα.

06-04-22

07:57
Εγώ λέω να πας σε ορθοπεδικό και θα σου πει αυτός τι να κάνεις.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

06-04-22

14:49
ε τζοτζι... αφου πηγε σε ορθοπεδικο ...αλλα μεσω skype.Εγώ λέω να πας σε ορθοπεδικό και θα σου πει αυτός τι να κάνεις.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.324 μηνύματα.

06-04-22

15:00
Ναι, μέσω Skype, εξαιρετική αξιολόγηση. Δεν μπορεί να τρέξει, που είναι μεγάλο θέμα, θα έπρεπε ήδη να μπορεί να τρέξει αν ήταν κάτι ελαφρύ. Να πάει να δει αν χρειάζεται νάρθηκα για να μην της μείνει μόνιμο.ε τζοτζι... αφου πηγε σε ορθοπεδικο ...αλλα μεσω skype.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

06-04-22

15:05
Ο ορθοπεδικός μου είπε να μην κάνω τίποτα και να πάω να πάρω επίδεσμο και πάγο. Αφού μου είπε έτσι, τι να κάνω εγώ?ε τζοτζι... αφου πηγε σε ορθοπεδικο ...αλλα μεσω skype.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

06-04-22

15:10
ε που να τρεξει αφου εχει οιδημα ακομα( πρηξιμο). Αυτος που θα την βοηθησει συντομα ειναι ο ορθοπεδικος . Θα τις ''σπασει'' το οιδημα για να αποροφηθει συντομα και θα τις το θερμανει με λειζερ.Ναι, μέσω Skype, εξαιρετική αξιολόγηση. Δεν μπορεί να τρέξει, που είναι μεγάλο θέμα, θα έπρεπε ήδη να μπορεί να τρέξει αν ήταν κάτι ελαφρύ. Να πάει να δει αν χρειάζεται νάρθηκα για να μην της μείνει μόνιμο.
Και ο ορθοππεδικος που πηγε καλα τις ταπε αλλα δεν ηταν συνετη ασθενης.
Βεβαια για να παει φυσιοθεραπεια θα πρεπει να την γραψει πρωτα ο ορθοπεδικος ,αν την γραψει.
Αυτα απο ενα μη σχετικο με ορθοπεδικη.
ε ναι καλα στα ειπε , μηπως σου ειπε να μην βολταρεις κιολας?Ο ορθοπεδικός μου είπε να μην κάνω τίποτα και να πάω να πάρω επίδεσμο και πάγο. Αφού μου είπε έτσι, τι να κάνω εγώ?
εσυ ειπαμε εισαι ανήσυχο και ανενταχτο πνευμα , θελεις αντιμετωπιση αθλητου οχι γιαγιας.
φιαχτο γρηγορα να παω να παιξω και εγω μια απο τα ιδια ειμαι.
αυτα ομως τα κανουν μονο φυσιοθεραπευτες.
Joji
Επιφανές μέλος

06-04-22

15:15
Καλά κάνε ότι θελήσεις.
xakounaamatata
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η xakounaamatata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 343 μηνύματα.

06-04-22

20:24
Χωρίς να φανώ αρνητική, μήπως υπερβάλεις; Πιστεύω το θέμα- βλέποντας και άλλα σου μηνύματα- θα μπορούσε να μεταφερθεί και σε έναν ψυχολόγο. Δεν αμφιβάλλω πως έχεις ενοχλήσεις ιατρικές, αλλά ναι.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

06-04-22

20:28
Να πάω σε ψυχολόγο επειδή έπεσα πριν δύο εβδομάδες και στραμπουληξα το πόδι μου και ακόμα πονάει? Δεν νομίζω να με δεχτείΧωρίς να φανώ αρνητική, μήπως υπερβάλεις; Πιστεύω το θέμα- βλέποντας και άλλα σου μηνύματα- θα μπορούσε να μεταφερθεί και σε έναν ψυχολόγο. Δεν αμφιβάλλω πως έχεις ενοχλήσεις ιατρικές, αλλά ναι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 248 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- touvlo
- Μήτσος10
- Βασιλης1234
- charmander
- Unboxholics
- Joji
- johnsala
- rafaela11
- fourkaki
- chester20080
- fockos
- iew
- Paragontas7000
- mixaelaaa
- Δροσουλίτης
- Libertus
- AggelikiGr
- Εριφύλη
- marww
- fmarulezkd
- eukleidhs1821
- Εχέμυθη
- tsiobieman
- jj!
- Wonderkid
- χημεια4λαιφ
- Roulaki
- User2350
- camil
- J.Cameron
- Scandal
- Appolon
- Memetchi
- ΘανάσοςG4
- louminis
- constansn
- Deadly_sorrowX
- oups
- Peter Pan13
- sophia<3
- Hased Babis
- P.Dam.
- Nala
- Αναστασία197
- SoyN
- Κλημεντίνη
- eirinipap
- Pharmacist01
- Kitana
- Than003
- Μαραθ22
- nucomer
- Mammy Nun
- george777
- margik
- Τρελας123
- ggl
- danny
- το κοριτσι του μαη
- katia.m
- tfghp
- Johnman97
- kiyoshi
- alpha.kappa
- Sherlockina
- adonman
- estrela
- Antonius
- nobody8
- Αλκης Κ.
- damn
- PanosBat
- Citylights
- koukdespoina2004
- Panagiotis849
- Meow
- Ziekr
- GeorgePap2003
- effiee
- Χάρις
- Manuela98
- jorahtheexplorah
- sophiaa
- roud
- Maynard
- spring day
- Basiliki.kiki
- snowy
- Athens2002
- katerinavld
- Ioanna98
- Dr. Gl. Luminous
- Theodora03
- kost28
- Νομάρχης
- rosemary
- Γιωργος15773
- Miranda32
- theodoraooo
- Magigi
- Kitkat2000
- Nikoletaant
- eleniiib
- Nocommingback
- valantis21
- Έμμα
- Johanna Mark
- Satan Claus
- TehWinnerGR
- Red
- Πα.Κ
- Specon
- xakounaamatata
- Kokro
- Giii
- beckyy
- Lider
- Gus Roger10
- usernamesim2222
- hlias2000
- Lia 2006
- anastasia papa
- George_dr
- QWERTY23
- panosveki
- jYanniss
- Stelios725
- panagiotis23
- nimbus
- barkos
- Idontknoww
- Ryuzaki
- the purge
- jims
- maria2001
- Nikoleta_Giann
- Panos_02
- Mashiro@Iberan
- Ιωάννης1234
- nicks1999
- globglogabgalab
- nikoleta59
- L0st
- maria12344
- Ameliak
- n1ki20
- KingPoul
- Ksenia. Ksenia77
- neurogirl
- SlimShady
- buffon85
- Georgekk
- jim2015
- T C
- 042003
- Σωτηρία
- VasoGrimes
- Ανώνυμη
- Stroka
- GiwrgosLxs
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.