Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.485 μηνύματα.

28-05-23

12:36
Εχω έναν γνωστό ο οποίο έχει πίεση. Του ειπαν να τη παρακολουθεί - στην ηλικία μου ειναι. Του κτύπησε 17 με 10. Τη πρώτη φορά μετα την ξαναπηρε κτυπησε στα 15-15.5
Άσχημη πίεση. Ο δικος μου μέσος ορος ειναι 10.8 με 6.7 αυτη τη περίοδο.
- δεν κοιμάται σωστά
- δουλεύει πολύ - άγχος.
- Δεν εκτονώνεται (δεν έχει συντροφο ειτε μονιμη ειτε περιστασιακές)
- δεν τρώει σωστά
- δεν κάνει γυμναστική.
Ευτυχως δεν καπνίζει.
Οταν διορθώσει όλα τα παραπάνω , και παρολαυτα το προβλημα της πιεσης συνεχίζεται μπορεί να
αναζητήσει την συμβουλή ενος γιατρού.
Τα γαστρεντερολογικα επισης θέματα ειναι θέμα άγχους. Οι περισσοτεροι που τα έχουν ειναι νευρωτικοί χαρακτήρες - νευρικοί - αγχώδεις- στενάχωροι.
Εαν δεν αλλάξεις τροπο σκέψης. Μια ζωή θα παιδεύεσαι. Η ψυχη σου αντι να ειναι ανάλαφρη θα ασφυκτιά μέσα στο σώμα σου και θα εκδηλώνονται ψυχοσωματικά συμπτώματα.
Να θυμάσαι οτι δε γινεται να κακομεταχειρίζεσαι το σώμα σου και τον οργανισμό σου και να έχεις απαιτησεις μετά να ειναι υγιές.
Ξενυχτια - ποτά - τσιγαρα- κακη διατροφη - νετλίβερυ - περιττα κιλά - δεν εκτον'ωνεσαι - εισαι στεναχωρος.
Η κοιλια σου ειναι ο καθρέφτης της ψυχής σου. Ετσι μου ειχε πεί ενας γιατρος τις προαλλες δεν θές μου λεει ουτε κολονοσκοπηση ουτε γαστροσκοπηση. Αν εχεις διαφραγματοκηλη ειναι άλλο θέμα.
- δεν κοιμάται σωστά
- δουλεύει πολύ - άγχος.
- δεν τρώει σωστά
- δεν κάνει γυμναστική.
Ευτυχως δεν καπνίζει.
Οταν διορθώσει όλα τα παραπάνω , και παρολαυτα το προβλημα της πιεσης συνεχίζεται μπορεί να
Τα γαστρεντερολογικα επισης θέματα ειναι θέμα άγχους. Οι περισσοτεροι που τα έχουν ειναι νευρωτικοί χαρακτήρες - νευρικοί - αγχώδεις- στενάχωροι.
Εαν δεν αλλάξεις τροπο σκέψης. Μια ζωή θα παιδεύεσαι. Η ψυχη σου αντι να ειναι ανάλαφρη θα ασφυκτιά μέσα στο σώμα σου και θα εκδηλώνονται ψυχοσωματικά συμπτώματα.
Να θυμάσαι οτι δε γινεται να κακομεταχειρίζεσαι το σώμα σου και τον οργανισμό σου και να έχεις απαιτησεις μετά να ειναι υγιές.
Ξενυχτια - ποτά - τσιγαρα- κακη διατροφη - νετλίβερυ - περιττα κιλά - δεν εκτον'ωνεσαι - εισαι στεναχωρος.
Η κοιλια σου ειναι ο καθρέφτης της ψυχής σου. Ετσι μου ειχε πεί ενας γιατρος τις προαλλες δεν θές μου λεει ουτε κολονοσκοπηση ουτε γαστροσκοπηση. Αν εχεις διαφραγματοκηλη ειναι άλλο θέμα.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

28-05-23

12:39
από τα κιλά είναι η πίεση συνήθως... Ή από το άγχοςΕχω έναν γνωστό ο οποίο έχει πίεση. Του ειπαν να τη παρακολουθεί - στην ηλικία μου ειναι. Του κτύπησε 17 με 10. Τη πρώτη φορά μετα την ξαναπηρε κτυπησε στα 15-15.5
- δεν κοιμάται σωστά
- δουλεύει πολύ - άγχος.
- δεν τρώει σωστά
- δεν κάνει γυμναστική.
Ευτυχως δεν καπνίζει.
Η κοιλια σου ειναι ο καθρέφτης της ψυχής σου.
Και αυτά τα δύο μαζί είναι καταστροφικά
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.485 μηνύματα.

28-05-23

12:41
Αφου δουλευει για 12 ώρες την ημέρα. Κοιμάται 2-8 ,
δεν τρώει σωστά. Ο οργανισμος καταπονείται.
Εγω ξέρω πας γυμναστήριο εχεις απαιτησεις απο το σώμα σου εγω κοιμαμαι 10-11 οταν δεν βγαινω. Τρωω καθαρά στο 80% και φροντιζω να ξεκουραζομαι.
Δουλεια 12 ωρες την ημερα. Δεν γαμιεστε να ασπρισετε. Μαλακες.
Βάλτε και άλλο άτομο.
δεν τρώει σωστά. Ο οργανισμος καταπονείται.
Εγω ξέρω πας γυμναστήριο εχεις απαιτησεις απο το σώμα σου εγω κοιμαμαι 10-11 οταν δεν βγαινω. Τρωω καθαρά στο 80% και φροντιζω να ξεκουραζομαι.
Δουλεια 12 ωρες την ημερα. Δεν γαμιεστε να ασπρισετε. Μαλακες.
Βάλτε και άλλο άτομο.
paskmak
Διάσημο μέλος
Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.978 μηνύματα.

28-05-23

13:18
από τα κιλά είναι η πίεση συνήθως... Ή από το άγχος
Και αυτά τα δύο μαζί είναι καταστροφικά
Από ένα σημείο κι πέρα, λόγω παραπάνω παραγόντων αλλά όχι μόνο, η υψηλή πίεση δημιουργείται μόνιμα και δεν αναστρέφεται, δεν πας να χάσεις 50 κιλά και να κόψεις το κάπνισμα.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

29-05-23

01:15
Υπάρχει κάτι ΠΙΟ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ από την φαγούρα στο λαιμό και στα αυτιά ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ;;
Και μάλιστα βραδιάτικα
Και μάλιστα βραδιάτικα

Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.315 μηνύματα.

29-05-23

10:39
Ναι. Να έχεις ταυτόχρονα ΚΑΙ φαγούρα στις πατούσες.Υπάρχει κάτι ΠΙΟ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ από την φαγούρα στο λαιμό και στα αυτιά ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ;;
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.

29-05-23

11:00
Και μετά θα σε βλέπει ο κόσμος και θα αρχίσει να αναρωτιέται αν ξυνεσαι η χορεύεις μακαρενα

touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.905 μηνύματα.

14-07-24

07:15
Καλά μου παιδιά, έχω διάφορους πόνους, όπως είχαν οι γιαγιάδες:
Η αποκόληση του υαλοειδούς με ανάγκασε να κάνω άλλη άσκηση απ τη συνηθισμενη, ήμουν ασυναρμολογητη, τεσπα έπαθα μάλλον θλάση στον τρικέφαλο βραχιόνιο, μάλλον. Πονούσε το άκρο. Πήγα για μπάνιο στη θάλασσα, βελτιώθηκε κατά πολύ, αλλά μάλλον λόγω βρεγμενου μαγιώ και πιθανότατα και ερ κοντίσιον, έπαθα <<λουμπάγκο>> στη μέση. Πονάω. Η κινηση του κάνει καλό. Όταν σηκώνομαι όμως από καρεκλα ή από κρεβάτι, είμαι χάλια.
Θυμάμαι τη γιαγιά μου και γελάω, και κλαίω, που όλα την πονούσαν
Η αποκόληση του υαλοειδούς με ανάγκασε να κάνω άλλη άσκηση απ τη συνηθισμενη, ήμουν ασυναρμολογητη, τεσπα έπαθα μάλλον θλάση στον τρικέφαλο βραχιόνιο, μάλλον. Πονούσε το άκρο. Πήγα για μπάνιο στη θάλασσα, βελτιώθηκε κατά πολύ, αλλά μάλλον λόγω βρεγμενου μαγιώ και πιθανότατα και ερ κοντίσιον, έπαθα <<λουμπάγκο>> στη μέση. Πονάω. Η κινηση του κάνει καλό. Όταν σηκώνομαι όμως από καρεκλα ή από κρεβάτι, είμαι χάλια.
Θυμάμαι τη γιαγιά μου και γελάω, και κλαίω, που όλα την πονούσαν

touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.905 μηνύματα.

17-07-24

07:39
Λοιπόν, αυτό το <λουμπάγκο> ξεκίνησε την Παρασκευή 12.7. Πήγαινε καλά ως την Κυριακή. Την Κυριακή μετά από 3 ώρες καθισιό, με τον τελικό, σηκώθηκα και δεν μπορούσα να κουνηθώ. Από τότε, εδώ και 3 μέρες, σήμερα Τεταρτη 17.7, υποχωρεί αλλά πονά. Ο πόνος δε με ανησυχεί, αλλά καθώς το τρίβω το σημείο, δεξιά στον τετράγωνο ραχιαίο, ψηλαφώ ένα μπαλάκι, μαλακό, που κινείται, σαν κύστη με νερό. Λέτε να είναι η ιδέα μου, ή έπαθα κάτι κακό. Εκεί είναι και τα νεφρά.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.019 μηνύματα.

17-07-24

10:36
ΚαλημεραΛοιπόν, αυτό το <λουμπάγκο> ξεκίνησε την Παρασκευή 12.7. Πήγαινε καλά ως την Κυριακή. Την Κυριακή μετά από 3 ώρες καθισιό, με τον τελικό, σηκώθηκα και δεν μπορούσα να κουνηθώ. Από τότε, εδώ και 3 μέρες, σήμερα Τεταρτη 17.7, υποχωρεί αλλά πονά. Ο πόνος δε με ανησυχεί, αλλά καθώς το τρίβω το σημείο, δεξιά στον τετράγωνο ραχιαίο, ψηλαφώ ένα μπαλάκι, μαλακό, που κινείται, σαν κύστη με νερό. Λέτε να είναι η ιδέα μου, ή έπαθα κάτι κακό. Εκεί είναι και τα νεφρά.
Για τον πονο στην μεση δεν ξερω να σου πω...για το κομπαλακι που πιανεις να σου πω οτι ειναι υπαρκτο... δεν ειναι η ιδεα σου και ειναι γαγκλιο ..αυτα φουσκωνουν παραξενα συνηθως με την υπερκοπωση και ξεφουσκωνουν οποτε γουσταρουν μπορει και σε χρονια... ειναι ακινδυνα..ετσι απλα να παιζεις μαζι σους και να τα ψηλαφεις.
Ιατρικη βοηθεια υπαρχει για να διαλυθουν αλλα κανεις δεν ασχολειτε με αυτα.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.450 μηνύματα.

20-07-24

12:51
Sos ο γιος παρουσίασε σημάδια γαστρεντερίτιδας μετά από κατάποση αρκετου ποταμισιου νερού... Τι κάνω ;;είμαι ταξίδι
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

20-07-24

12:57
Πριν πόσες μέρες κολύμπησε σε ποτάμι ;Sos ο γιος παρουσίασε σημάδια γαστρεντερίτιδας μετά από κατάποση αρκετου ποταμισιου νερού... Τι κάνω ;;είμαι ταξίδι
Κι όμως, υπάρχουν αρκετοί κίνδυνοι στα ποταμίσια νερά. Βακτήρια και ιοί από διάφορα...
Γαστρεντερική διαταραχή, προφανώς. Έχει άλλα συμπτώματα ; Πυρετό, ας πούμε ;
Ας πάει σε ένα νοσοκομείο. Είναι και ΣΚ...
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.450 μηνύματα.

20-07-24

13:03
Χθες με τις ώρες κολυμπούσε και ήπιε και ένα μπουκάλι νερό... Δεν άκουγε που του έλεγα όχι. Το βράδυ γυρνάω, είμαι στο Sarajevo από χθες το βράδυ.. Που να τον πάω;και ζαλάδα και πονοκεφαλο και από όλαΠριν πόσες μέρες κολύμπησε σε ποτάμι ;
Κι όμως, υπάρχουν αρκετοί κίνδυνοι στα ποταμίσια νερά. Βακτήρια και ιοί από διάφορα...
Γαστρεντερική διαταραχή, προφανώς. Έχει άλλα συμπτώματα ; Πυρετό, ας πούμε ;
Ας πάει σε ένα νοσοκομείο. Είναι και ΣΚ...
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

20-07-24

13:09
Ωχ...Ξινό σου βγήκε...Χθες με τις ώρες κολυμπούσε και ήπιε και ένα μπουκάλι νερό... Δεν άκουγε που του έλεγα όχι. Το βράδυ γυρνάω, είμαι στο Sarajevo από χθες το βράδυ.. Που να τον πάω;και ζαλάδα και πονοκεφαλο και από όλα
Δεν μπορεί να τον πάει κάποιος ; Για να μην περιμένει μέχρι το βράδυ ;
Περαστικά σάς εύχομαι...
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.019 μηνύματα.

20-07-24

13:11
ΨυχραιμιαSos ο γιος παρουσίασε σημάδια γαστρεντερίτιδας μετά από κατάποση αρκετου ποταμισιου νερού... Τι κάνω ;;είμαι ταξίδι
σημάδια γαστρεντερίτιδας σημαινει ελαφρα διαρεια .. και οχι εμετους..
Η μονη θεραπεια εινα η τροφη
αμυλωδη πραγματα ..ρυζακι μακαρονια σκετα ..οχι σαλτες
επισεις το ασπραδι απο βραστο αυγο
φρουτα μονο μηλο μπανανα ..μακρια απο καρπουζι ροδακινα σταφυλια και βερυκοκκα και πεπονια και προτοκαλια.
Σε 2 μερες θα ειναι αστερι..
Μετα την τουαλετα ριχνεις χλωρινη ...να μην κολλησετε..
Αυτα τα ξερεις τα ιδια σου ελεγε και ο παιδιατρος.
Φαρμακο για την δυάρια δεν δινουν στην ελλαδα
για εμετους δινουν..
για ζαλαδες ντεπον ..και να ειναι ιλιγγος vomex
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

20-07-24

13:14
Βρε Γιάννη μου. Συγγνώμη...Ψυχραιμια
φρουτα μονο μηλο μπανανα ..μακρια απο καρπουζι ροδακινα σταφυλια και βερυκοκκα και πεπονια και προτοκαλια.
Φαρμακο για την δυάρια δεν δινουν
Μπορεί να μην είναι απλή γαστρεντερίτιδα. Ενέχουν πολλούς κινδύνους τα ποταμίσια νερά. Πράγμα που απεύχομαι.
Ας πάει καλού κακού κάπου. Το πολύ πολύ να χάσει λίγες ώρες ταλαιπωρίας από τη ζωή του...
glayki
Περιβόητο μέλος

20-07-24

13:15
Γιάννη έχει από όλα τα σημάδια και ζαλάδα και πονοκεφαλο, εμ έτους κλπΨυχραιμια
Φαρμακο για την δυάρια δεν δινουν
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

20-07-24

13:19
πονοκεφαλο προς το παρον ντεπονΓιάννη έχει από όλα τα σημάδια και ζαλάδα και πονικεφαλο, εμ έτους κλπ
για εμετους πας φαρμακειο και παιρνεις
περιμενε να μιλησω με παθολογα αν την βρω
glayki
Περιβόητο μέλος

20-07-24

13:20
Ναι πες μουπονοκεφαλο προς το παρον ντεπον
για εμετους πας φαρμακειο και παιρνεις
περιμενε να μιλησω με παθολογα αν την βρω
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

20-07-24

13:27
ερωτηση της γιατρου? ποσο ειναι το παιδι ..?εχει σημασια για την αγωγηΝαι πες μου
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 21 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 248 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- touvlo
- Μήτσος10
- Βασιλης1234
- charmander
- Unboxholics
- Joji
- johnsala
- rafaela11
- fourkaki
- chester20080
- fockos
- iew
- Paragontas7000
- mixaelaaa
- Δροσουλίτης
- Libertus
- AggelikiGr
- Εριφύλη
- marww
- fmarulezkd
- eukleidhs1821
- Εχέμυθη
- tsiobieman
- jj!
- Wonderkid
- χημεια4λαιφ
- Roulaki
- User2350
- camil
- J.Cameron
- Scandal
- Appolon
- Memetchi
- ΘανάσοςG4
- louminis
- constansn
- Deadly_sorrowX
- oups
- Peter Pan13
- sophia<3
- Hased Babis
- P.Dam.
- Nala
- Αναστασία197
- SoyN
- Κλημεντίνη
- eirinipap
- Pharmacist01
- Kitana
- Than003
- Μαραθ22
- nucomer
- Mammy Nun
- george777
- margik
- Τρελας123
- ggl
- danny
- το κοριτσι του μαη
- katia.m
- tfghp
- Johnman97
- kiyoshi
- alpha.kappa
- Sherlockina
- adonman
- estrela
- Antonius
- nobody8
- Αλκης Κ.
- damn
- PanosBat
- Citylights
- koukdespoina2004
- Panagiotis849
- Meow
- Ziekr
- GeorgePap2003
- effiee
- Χάρις
- Manuela98
- jorahtheexplorah
- sophiaa
- roud
- Maynard
- spring day
- Basiliki.kiki
- snowy
- Athens2002
- katerinavld
- Ioanna98
- Dr. Gl. Luminous
- Theodora03
- kost28
- Νομάρχης
- rosemary
- Γιωργος15773
- Miranda32
- theodoraooo
- Magigi
- Kitkat2000
- Nikoletaant
- eleniiib
- Nocommingback
- valantis21
- Έμμα
- Johanna Mark
- Satan Claus
- TehWinnerGR
- Red
- Πα.Κ
- Specon
- xakounaamatata
- Kokro
- Giii
- beckyy
- Lider
- Gus Roger10
- usernamesim2222
- hlias2000
- Lia 2006
- anastasia papa
- George_dr
- QWERTY23
- panosveki
- jYanniss
- Stelios725
- panagiotis23
- nimbus
- barkos
- Idontknoww
- Ryuzaki
- the purge
- jims
- maria2001
- Nikoleta_Giann
- Panos_02
- Mashiro@Iberan
- Ιωάννης1234
- nicks1999
- globglogabgalab
- nikoleta59
- L0st
- maria12344
- Ameliak
- n1ki20
- KingPoul
- Ksenia. Ksenia77
- neurogirl
- SlimShady
- buffon85
- Georgekk
- jim2015
- T C
- 042003
- Σωτηρία
- VasoGrimes
- Ανώνυμη
- Stroka
- GiwrgosLxs
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.