Δεν το ξέρω και δεν με αφορά.... σου γράψαμε μια ανάλυση σχετικά με την ανακατοσούρα η οποία προκλήθηκε και όχι μόνο απο εσένα. Ηταν μεγάλο φυντάνι και ο παράνομος εραστής που επί 2-3 χρόνια έκανε ότι εκανε και μετά το έπαιζε κύριος γνωρίζοντας κάποια αλλη και μάλιστα στην ειπε κιόλας οτι θα του χαλάσεις τη σχέση χα χα χα. Ποιος τώρα... ο ΑΣΟΒΑΡΟΣ... που έμπλεξε με μια παντρεμένη γυναικα. Τα χουμε ξεφτυλίσει όλα μπροστά στις κάβλες της πούτσας μας.... ουτε μας ενδιαφέρει αν το μάθει ο άλλος ο άντρας και στεναχωρεθεί... τίποτα... ΖΟΥΓΚΛΑ. Κυριολεκτικά.
αλλα όταν σε άλλο θρέντ γράφαμε οτι δεν μπλέκουμε με κάποια ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞ... ΟΧΙ ... θα φέρει ανακατοσούρα... υπάρχουν παγίδες απο πίσω.... ΤΣΑΜΠΑ ΣΕΞ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ καθε κοπέλα ψάχνει εναν σύντροφο.... αν δεν είναι πέεεερα βρέχει.
και οτι ειναι πιο αξιοπρεπές οταν δεν έχεις γυναικα σταθερή να πληρώνεις ΟΠΟΙΑ και οποτε θέλεις για τα βίτσια σου... οχι μας την έλεγαν οτι δηθεν ειμαστε οι τελευταιοι της κοινωνίας που πάμε σε αυτά τα καταγώγια μεταμεσονύχτιες ωρες

ά ρε γατάκια που είστε να τους πει κανείς... στα μέρη που χω πάει εγώ και τα σκηνικά που χω κάνει με έχουν σφυρηλατίσει για 2 ζωές !!!! μπουαχαχα
Εν παση περιπτώση εγω έγραψα 2-3 πράγματα οχι για να σε υποτιμήσω ή για να σε κατακρίνω ή να σε στεναχωρέσω απλα επειδή ειναι η πραγματικότητα την οποια ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΙΣ ΕΓΚΑΙΡΑ.... ΟΛΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ θα πέφτεις. Φέρε να στο υπογράψω.... όπως και τόσες αλλες που κάνουν τα θύματα.
Με δεσμευμένες γυναίκες και άντρες δεν ασχολούμαστε ποτέ... όποια ή όποια θέλει χωρίζουν πρώτα. Όχι "πεισε με να χωρίσω..." αυτά εγω προσωπικά δεν τα μασάω.

ή θα μου λεγε εμενα η άλλη "εεεε παιζω και με άλλον τωρα και βλέπουμε..."
οχι δεν θα δούμε τίποτα θα της έλεγα... αν θές να ασχοληθώ μαζί σου... θα με βάλεις σε ΠΡΩΤΗ προτεραιότητα... με ναρκισσιστριες και άλλες time wasters που λέει και ο
@Valder δεν μπλέκω...οποτε κάνε μας τη χάρη και καλα να περνάς. Φιλάααακια baby
*Καιρός να μπεί μια σειρά.... αν ψάχνετε ποιοτικούς συντρόφους... θα προσφέρετε και σοβαρές εξηγήσεις.