Demelene
Διάσημο μέλος

και με ελάχιστη προβολή. Και δεν έχω και κάποιο video.
Εμένα περισσότερα από όλα μαρέσει η κυριακάτικη του Σαν Σήμερα της ΕΤ1 αλλά είναι πολύ θύμα των high profile εκπομπών δυστυχώς! Μαρέσει και πολύ η ιστορία και είναι και μαζεμένο!
Τελευτάια φορά ήταν στις 7 κάθε Κυριακή? Έχει άλλαξει γιατί σίγουρα δεν έχει ποια!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BladeRunner
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsitsilegas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κάποια στιγμή ξανάπεσα στην αμαρτία αλλά πρόσφατα επανέκαμψα: Έχω να δω τηλεόραση πάνω από 6 μήνες, σε σημείο που αφαίρεσα το καλώδιο της κεραίας από τη συσκευή.
Βλέπω μόνο DVD: ταινίες που επιλέγω εγώ, όχι κάποιος διευθυντής προγράμματος.
Ενημέρωση έχω μέσω της καθημερινής ανάγνωσης εφημερίδας.
hamsteraki
Δραστήριο μέλος

m3nt0r
Εκκολαπτόμενο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

lost_in_space
Πολύ δραστήριο μέλος

DrJ7000
Εκκολαπτόμενο μέλος

Demelene
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από lost_in_space:βρωμόκουτο .... όλα τα υπόλοιπα είναι με iq ραδικιού!
Ο καθένας με τα ενδιαφέροντα του. Εγώ ας πούμε εν εποχή παράνομης αναμετάδωσης του Cartoon network στα φοιτητικά μου χρόνια είχα λιώσει όπως και οι φίλοι μου.Ψυχαγωγία για μένα και οφθαλμόλουτρο. Επίσης πριν την εποχή του internet το babylon5 δεν χανόταν και ας ήταν ανακαταμένο. γενικά αν είχε διαστημόπλοια και lazer εγώ αρχηγός. Αλλά τότε internet και xvid δεν υπήρχαν.
Σήμερα βασικά την αγνοώ μιας και έχω χάσει και τους δύο τελευταίους αγώνες της F1 που δεν έχανα που ο κόσμος να χάλαγε.
Κάποτε η ΝΕΤ έβαζε στις 5 τα ξημερώματα και κάτι απίστευτα documentaries αλλά τώρα υπάρχει και το νετ.
Αλλά όταν έχω ξενερώσει τελειώς με την ζωή μου και δεν θέλω να κάνω τίποτα η τηλεόράση είναι κορυφή! Με όλη την σημασία της έννοιας. Στην θητεία απλά δεν ήθελα να κοιμηθώ παρόλο που νύσταζα τόσο ώστε να μην μπορώ να ασχοληθώ καν με pc. Αλλά δεν κοιμόμουν έβλεπα τηλεόραση! Είναι το απόλυτο κλείσιμο του εγκεφάλου!!!
Η τηλεόραση έχει και ένα καλό. Σου δείχνει και πραγματικά πόσο ζώα έχουν γίνει όλοι και αν έχεις την δυνατότητα αντιλαμβάνεσαι realtime πως δουλεύει η πλύση εγκεφάλου!!!!
crazyhelen
Διάσημο μέλος

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Demelene
Διάσημο μέλος

Μήπως πρέπει να ξεκινήσετε?? Τουλάχιστον θα είναι κάτι που θα γουστάρετε ακριβώς κιόλας!!
Στην διάθεση σας αν θέλετε κάτι.
BReaTHeR
Πολύ δραστήριο μέλος

Μήπως να αλλάζαμε το θέμα σε: Αντέχετε να κοιμάστε με κλειστή τηλεόραση;

DrJ7000
Εκκολαπτόμενο μέλος

Vkey
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen:Σε γενικές γραμμές, η τηλεόραση, όταν βρίσκομαι σπίτι, είναι πάντα ανοιχτή. Τις περισσότερες φορές δεν παρακολουθώ τίποτα, αλλά μου κρατάει συντροφιά. Με ανοιχτή τηλεόραση κάνω τα πάντα. Διαβάζω, ακούω μουσική, κάνω μπάνιο, δουλειές στο σπίτι κ.λ.π. .
Μία από τα ίδια εδώ

nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

χωρίς ράδιο δεν μπορώ

drteddy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και εννοείται ότι το DVD παίρνει φωτιά με 4-5 ταινίες την εβδομάδα τουλάχιστον!!
Γιατί, επομένως να την πετάξω, όταν μπορώ να την έχω κλειστή για όσο διάστημα θέλω;;;
Εξάλλου είναι σε μια πολύ ωραία γωνία στο σαλόνι μου που δεν θα ταίριαζε τίποτε άλλο!!

DrJ7000
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όπως είπες είναι ένα εργαλείο-μέσο.
Για μένα πάντως, οτιδήποτε μπορεί να σου προσφέρει διασκέδαση-ευχαρίστηση είναι σεβαστό.Ξέρω καλλιεργημένους ανθρώπους,επιστήμονες που όταν βρισκόμαστε μπορεί να μιλάμε για τα ποιήματα του Σεφέρη, αλλά από την άλλη να βλέπουν Τατιάνα. Για μένα δε σημαίνει τίποτα.
Όταν η μόρφωση-καλλιέργειά σου δεν εξαρτάται από την τηλεόραση δε σε ενοχλεί ότι "σκουπίδι" και να έχει εκεί.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.