methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2015 στις 19:57 Η methexys έγραψε: #321 08-12-15 19:57 Καλησπέρα! Σχετικά με τα avatars, το πρόβλημα δεν έχει λυθεί πλήρως αλλά υπάρχει τρόπος να ανεβάσετε διαφορετική εικόνα. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ανεβάσετε αρχείο σε μορφή .gif. Μορφές αρχείων όπως .jpeg και .png πιθανώς να μην υποστηρίζονται ακόμα. Μπορείτε απλά να μετατρέψετε την εικόνα που θέλετε σε αρχείο .gif και να την ανεβάσετε. (Αν χρειάζεστε βοήθεια, μπορείτε ευχαρίστως να επικοινωνήσετε μαζί μας για να κάνουμε εμείς την μετατροπή!). Λυπούμαστε για τα προβλήματα που ίσως υπάρχουν ακόμα αλλά οι τεχνικοί είναι ενήμεροι και κάνουν ό,τι μπορούν για να τα διορθώσουν Εκ μέρους της ΟΔ, methexys Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Δεκεμβρίου 2015 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.263 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2015 στις 18:52 Ο Scandal έγραψε: #322 24-12-15 18:52 Το πρόβλημα με τα avatars, ίσως μπορεί να λυθεί με τον ακόλουθο τρόπο: Admin Control Panel > (πλευρική στήλη κάτω κάτω) Συντήρηση/ Maintenance > Update Counters > και τρέχετε το Rebuild Avatar Thumbnails και το Rebuild Custom Avatar Thumbnails Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zithos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Zithos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2015 στις 18:46 Ο Zithos έγραψε: #323 25-12-15 18:46 Κάποιο σοβαρό πρόβλημα έχει σίγουρα το chat δηλαδή είχε πάντα δεν είναι μόνο τωρινό, τα υπόλοιπα είναι όλα εντάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2015 στις 11:30 Η wherever έγραψε: #324 26-12-15 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Το πρόβλημα με τα avatars, ίσως μπορεί να λυθεί με τον ακόλουθο τρόπο: Admin Control Panel > (πλευρική στήλη κάτω κάτω) Συντήρηση/ Maintenance > Update Counters > και τρέχετε το Rebuild Avatar Thumbnails και το Rebuild Custom Avatar Thumbnails Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να βρω την "Συντήρηση" μπορείς να δώσεις κάποια εικόνα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2015 στις 12:52 Ο Monte Cristo: #325 27-12-15 12:52 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Δεν μπορώ να βρω την "Συντήρηση" μπορείς να δώσεις κάποια εικόνα;; Click για ανάπτυξη... Είναι φυσιολογικό, θα υπήρχε πρόβλημα αν μπορούσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. libre Δραστήριο μέλος Ο libre αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2016 στις 18:35 Ο libre έγραψε: #326 10-01-16 18:35 Σερνεται σημερα το στεκι ή ειναι η ιδεα μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2016 στις 18:58 Η kleop έγραψε: #327 10-01-16 18:58 Οντως αργει να φορτωσει παρα πολυ η σελιδα,σε σημειο που περνα και 1 λεπτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pinkman Νεοφερμένο μέλος Ο Pinkman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2016 στις 20:03 Ο Pinkman έγραψε: #328 10-01-16 20:03 To tsat μετα τις 12 η ωρα δεν μπορει να μπει κανεις ποιος ο λογος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2016 στις 22:05 Ο vassilis498: #329 10-01-16 22:05 το chat κάθε βράδυ 12-2 γίνεται VIP τα χουμε πει αυτά in other news σταματήστε να κατεβάζετε τσόντες εκεί στο server καταντάει σπαστικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.098 μηνύματα. 23 Μαΐου 2016 στις 00:09 Ο akikos έγραψε: #330 23-05-16 00:09 Φαντάζομαι έχει σχέση με το από πάνω. Όντως είναι σπαστικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. uncensored Νεοφερμένο μέλος Η uncensored αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 23 Μαΐου 2016 στις 00:40 Η uncensored: #331 23-05-16 00:40 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Φαντάζομαι έχει σχέση με το από πάνω. Όντως είναι σπαστικό... Click για ανάπτυξη... A το βγαζει κι σε αλλους; Νόμιζα μόνο σε μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 23 Μαΐου 2016 στις 01:15 Ο vassilis498: #332 23-05-16 01:15 καληνύχτα, το ίδιο πρόβλημα υπάρχει απ' το Σεπτέμβρη δε φτιάχτηκε και πιθανότατα δε πρόκειται να φτιαχτεί τουλάχισοτν όχι μέχρι να μείνουμε 15 άτομα εδώ μέσα. για όποιον δε ξέρει να το κάνουμε νιανιά κάθε βράδυ τα μεσάνυχτα κλείνει 12-2 για χειμερινές ώρες και 12-3 για θερινές. έτσι και είσαι μεσα από πριν δηλαδή και για οποιοδήποτε λόγο βγεις ή σε πετάξει η μαλακία που έχει για afk buster δε σε αφήνει να ξανά μπεις. τώρα στις 3 πάλι αν δεν έχετε πάει για ύπνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 11:43 Η whitelioness: #333 27-06-16 11:43 δεν ξερω για 'τεχνικο προβλημα' ισως να ειναι και ο τροπος που εμφανιζεται στο laptop αλλα σε καθε σχεδον μνμ που εχω γραψει μου εμφανιζει απο κατω στην απαντηση (ειτε ειναι γρηγορη ειτε οχι) με λευκα γραμματα "Κρατα το" wtf? κανω κτ λαθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 11:47 Η methexys έγραψε: #334 27-06-16 11:47 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: δεν ξερω για 'τεχνικο προβλημα' ισως να ειναι και ο τροπος που εμφανιζεται στο laptop αλλα σε καθε σχεδον μνμ που εχω γραψει μου εμφανιζει απο κατω στην απαντηση (ειτε ειναι γρηγορη ειτε οχι) με λευκα γραμματα "Κρατα το" wtf? κανω κτ λαθος? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση, αλλά έχω το extension του pinterest και όταν κάνω hover πάνω απο καποια εικόνα,μου βγάζει αυτό το κράτα το.Μήπως έχει κάποια σχέση? Έχεις το extension? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 12:30 Η Claire Rentfield: #335 27-06-16 12:30 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση, αλλά έχω το extension του pinterest και όταν κάνω hover πάνω απο καποια εικόνα,μου βγάζει αυτό το κράτα το.Μήπως έχει κάποια σχέση? Έχεις το extension? Click για ανάπτυξη... Τι είναι το extension του pinterest; Ρωτάω γιατί έχω προφίλ εκεί και το παρακολουθώ και το "κράτα το" το βλέπω κι εγώ κάποιες φορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 12:37 Η methexys έγραψε: #336 27-06-16 12:37 Είναι αυτή η επέκταση που προσθέτεις στον browser σου,στο Google Chrome ας πούμε, και σου δινει την δυνατότητα να "κρατας" εικόνες, όταν πατάς πάνω τους δηλαδή εμφανίζεται αυτο το "Κράτα το" και τις αποθηκεύεις στο λογαριασμό σου στο pinterest. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 17:23 Η whitelioness: #337 27-06-16 17:23 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση, αλλά έχω το extension του pinterest και όταν κάνω hover πάνω απο καποια εικόνα,μου βγάζει αυτό το κράτα το.Μήπως έχει κάποια σχέση? Έχεις το extension? Click για ανάπτυξη... true that!!! τι στα κομματια εχει να κανει στο τελος του μνμ? anyway thanks- no dark powers involved Κράτα το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 21:13 Η Ερινύς έγραψε: #338 27-06-16 21:13 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: δεν ξερω για 'τεχνικο προβλημα' ισως να ειναι και ο τροπος που εμφανιζεται στο laptop αλλα σε καθε σχεδον μνμ που εχω γραψει μου εμφανιζει απο κατω στην απαντηση (ειτε ειναι γρηγορη ειτε οχι) με λευκα γραμματα "Κρατα το" wtf? κανω κτ λαθος? Click για ανάπτυξη... Όταν τα έλεγα εγώ σε άλλο θέμα με κοροϊδεύανε Προσωρινή λύση είναι να κοπιάρεις το μήνυμα πριν πατήσεις καταχώρηση και αν αφού το ποστάρεις βγάζει το "κράτα το" με μια γρήγορη επεξεργασία κάνεις την αντικατάσταση. Εμένα πάντως πολλές φορές μου το βγάζει και στα πμ πλέον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2016 στις 03:44 Η whitelioness: #339 28-06-16 03:44 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Όταν τα έλεγα εγώ σε άλλο θέμα με κοροϊδεύανε Προσωρινή λύση είναι να κοπιάρεις το μήνυμα πριν πατήσεις καταχώρηση και αν αφού το ποστάρεις βγάζει το "κράτα το" με μια γρήγορη επεξεργασία κάνεις την αντικατάσταση. Εμένα πάντως πολλές φορές μου το βγάζει και στα πμ πλέον. Click για ανάπτυξη... oke! ευχαριστω!! (ειναι ελαφρως creepy ειναι η αληθεια) Κράτα το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2016 στις 04:23 Ο vassilis498: #340 28-06-16 04:23 δοκιμάστε να απεςνεργοποιήσετε την html ( το κουμπάκι πανω δεξιά στην επεξεργασία ) και να δείτε αν εμφανίζει κάτι έτσι οπότε το σβηνετε επί τόπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα! Σχετικά με τα avatars, το πρόβλημα δεν έχει λυθεί πλήρως αλλά υπάρχει τρόπος να ανεβάσετε διαφορετική εικόνα. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ανεβάσετε αρχείο σε μορφή .gif. Μορφές αρχείων όπως .jpeg και .png πιθανώς να μην υποστηρίζονται ακόμα. Μπορείτε απλά να μετατρέψετε την εικόνα που θέλετε σε αρχείο .gif και να την ανεβάσετε. (Αν χρειάζεστε βοήθεια, μπορείτε ευχαρίστως να επικοινωνήσετε μαζί μας για να κάνουμε εμείς την μετατροπή!). Λυπούμαστε για τα προβλήματα που ίσως υπάρχουν ακόμα αλλά οι τεχνικοί είναι ενήμεροι και κάνουν ό,τι μπορούν για να τα διορθώσουν Εκ μέρους της ΟΔ, methexys Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.263 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2015 στις 18:52 Ο Scandal έγραψε: #322 24-12-15 18:52 Το πρόβλημα με τα avatars, ίσως μπορεί να λυθεί με τον ακόλουθο τρόπο: Admin Control Panel > (πλευρική στήλη κάτω κάτω) Συντήρηση/ Maintenance > Update Counters > και τρέχετε το Rebuild Avatar Thumbnails και το Rebuild Custom Avatar Thumbnails Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zithos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Zithos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2015 στις 18:46 Ο Zithos έγραψε: #323 25-12-15 18:46 Κάποιο σοβαρό πρόβλημα έχει σίγουρα το chat δηλαδή είχε πάντα δεν είναι μόνο τωρινό, τα υπόλοιπα είναι όλα εντάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2015 στις 11:30 Η wherever έγραψε: #324 26-12-15 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Το πρόβλημα με τα avatars, ίσως μπορεί να λυθεί με τον ακόλουθο τρόπο: Admin Control Panel > (πλευρική στήλη κάτω κάτω) Συντήρηση/ Maintenance > Update Counters > και τρέχετε το Rebuild Avatar Thumbnails και το Rebuild Custom Avatar Thumbnails Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να βρω την "Συντήρηση" μπορείς να δώσεις κάποια εικόνα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2015 στις 12:52 Ο Monte Cristo: #325 27-12-15 12:52 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Δεν μπορώ να βρω την "Συντήρηση" μπορείς να δώσεις κάποια εικόνα;; Click για ανάπτυξη... Είναι φυσιολογικό, θα υπήρχε πρόβλημα αν μπορούσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. libre Δραστήριο μέλος Ο libre αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2016 στις 18:35 Ο libre έγραψε: #326 10-01-16 18:35 Σερνεται σημερα το στεκι ή ειναι η ιδεα μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2016 στις 18:58 Η kleop έγραψε: #327 10-01-16 18:58 Οντως αργει να φορτωσει παρα πολυ η σελιδα,σε σημειο που περνα και 1 λεπτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pinkman Νεοφερμένο μέλος Ο Pinkman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2016 στις 20:03 Ο Pinkman έγραψε: #328 10-01-16 20:03 To tsat μετα τις 12 η ωρα δεν μπορει να μπει κανεις ποιος ο λογος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2016 στις 22:05 Ο vassilis498: #329 10-01-16 22:05 το chat κάθε βράδυ 12-2 γίνεται VIP τα χουμε πει αυτά in other news σταματήστε να κατεβάζετε τσόντες εκεί στο server καταντάει σπαστικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.098 μηνύματα. 23 Μαΐου 2016 στις 00:09 Ο akikos έγραψε: #330 23-05-16 00:09 Φαντάζομαι έχει σχέση με το από πάνω. Όντως είναι σπαστικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. uncensored Νεοφερμένο μέλος Η uncensored αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 23 Μαΐου 2016 στις 00:40 Η uncensored: #331 23-05-16 00:40 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Φαντάζομαι έχει σχέση με το από πάνω. Όντως είναι σπαστικό... Click για ανάπτυξη... A το βγαζει κι σε αλλους; Νόμιζα μόνο σε μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 23 Μαΐου 2016 στις 01:15 Ο vassilis498: #332 23-05-16 01:15 καληνύχτα, το ίδιο πρόβλημα υπάρχει απ' το Σεπτέμβρη δε φτιάχτηκε και πιθανότατα δε πρόκειται να φτιαχτεί τουλάχισοτν όχι μέχρι να μείνουμε 15 άτομα εδώ μέσα. για όποιον δε ξέρει να το κάνουμε νιανιά κάθε βράδυ τα μεσάνυχτα κλείνει 12-2 για χειμερινές ώρες και 12-3 για θερινές. έτσι και είσαι μεσα από πριν δηλαδή και για οποιοδήποτε λόγο βγεις ή σε πετάξει η μαλακία που έχει για afk buster δε σε αφήνει να ξανά μπεις. τώρα στις 3 πάλι αν δεν έχετε πάει για ύπνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 11:43 Η whitelioness: #333 27-06-16 11:43 δεν ξερω για 'τεχνικο προβλημα' ισως να ειναι και ο τροπος που εμφανιζεται στο laptop αλλα σε καθε σχεδον μνμ που εχω γραψει μου εμφανιζει απο κατω στην απαντηση (ειτε ειναι γρηγορη ειτε οχι) με λευκα γραμματα "Κρατα το" wtf? κανω κτ λαθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 11:47 Η methexys έγραψε: #334 27-06-16 11:47 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: δεν ξερω για 'τεχνικο προβλημα' ισως να ειναι και ο τροπος που εμφανιζεται στο laptop αλλα σε καθε σχεδον μνμ που εχω γραψει μου εμφανιζει απο κατω στην απαντηση (ειτε ειναι γρηγορη ειτε οχι) με λευκα γραμματα "Κρατα το" wtf? κανω κτ λαθος? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση, αλλά έχω το extension του pinterest και όταν κάνω hover πάνω απο καποια εικόνα,μου βγάζει αυτό το κράτα το.Μήπως έχει κάποια σχέση? Έχεις το extension? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 12:30 Η Claire Rentfield: #335 27-06-16 12:30 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση, αλλά έχω το extension του pinterest και όταν κάνω hover πάνω απο καποια εικόνα,μου βγάζει αυτό το κράτα το.Μήπως έχει κάποια σχέση? Έχεις το extension? Click για ανάπτυξη... Τι είναι το extension του pinterest; Ρωτάω γιατί έχω προφίλ εκεί και το παρακολουθώ και το "κράτα το" το βλέπω κι εγώ κάποιες φορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 12:37 Η methexys έγραψε: #336 27-06-16 12:37 Είναι αυτή η επέκταση που προσθέτεις στον browser σου,στο Google Chrome ας πούμε, και σου δινει την δυνατότητα να "κρατας" εικόνες, όταν πατάς πάνω τους δηλαδή εμφανίζεται αυτο το "Κράτα το" και τις αποθηκεύεις στο λογαριασμό σου στο pinterest. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 17:23 Η whitelioness: #337 27-06-16 17:23 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση, αλλά έχω το extension του pinterest και όταν κάνω hover πάνω απο καποια εικόνα,μου βγάζει αυτό το κράτα το.Μήπως έχει κάποια σχέση? Έχεις το extension? Click για ανάπτυξη... true that!!! τι στα κομματια εχει να κανει στο τελος του μνμ? anyway thanks- no dark powers involved Κράτα το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 21:13 Η Ερινύς έγραψε: #338 27-06-16 21:13 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: δεν ξερω για 'τεχνικο προβλημα' ισως να ειναι και ο τροπος που εμφανιζεται στο laptop αλλα σε καθε σχεδον μνμ που εχω γραψει μου εμφανιζει απο κατω στην απαντηση (ειτε ειναι γρηγορη ειτε οχι) με λευκα γραμματα "Κρατα το" wtf? κανω κτ λαθος? Click για ανάπτυξη... Όταν τα έλεγα εγώ σε άλλο θέμα με κοροϊδεύανε Προσωρινή λύση είναι να κοπιάρεις το μήνυμα πριν πατήσεις καταχώρηση και αν αφού το ποστάρεις βγάζει το "κράτα το" με μια γρήγορη επεξεργασία κάνεις την αντικατάσταση. Εμένα πάντως πολλές φορές μου το βγάζει και στα πμ πλέον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2016 στις 03:44 Η whitelioness: #339 28-06-16 03:44 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Όταν τα έλεγα εγώ σε άλλο θέμα με κοροϊδεύανε Προσωρινή λύση είναι να κοπιάρεις το μήνυμα πριν πατήσεις καταχώρηση και αν αφού το ποστάρεις βγάζει το "κράτα το" με μια γρήγορη επεξεργασία κάνεις την αντικατάσταση. Εμένα πάντως πολλές φορές μου το βγάζει και στα πμ πλέον. Click για ανάπτυξη... oke! ευχαριστω!! (ειναι ελαφρως creepy ειναι η αληθεια) Κράτα το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2016 στις 04:23 Ο vassilis498: #340 28-06-16 04:23 δοκιμάστε να απεςνεργοποιήσετε την html ( το κουμπάκι πανω δεξιά στην επεξεργασία ) και να δείτε αν εμφανίζει κάτι έτσι οπότε το σβηνετε επί τόπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το πρόβλημα με τα avatars, ίσως μπορεί να λυθεί με τον ακόλουθο τρόπο: Admin Control Panel > (πλευρική στήλη κάτω κάτω) Συντήρηση/ Maintenance > Update Counters > και τρέχετε το Rebuild Avatar Thumbnails και το Rebuild Custom Avatar Thumbnails Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zithos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Zithos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2015 στις 18:46 Ο Zithos έγραψε: #323 25-12-15 18:46 Κάποιο σοβαρό πρόβλημα έχει σίγουρα το chat δηλαδή είχε πάντα δεν είναι μόνο τωρινό, τα υπόλοιπα είναι όλα εντάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2015 στις 11:30 Η wherever έγραψε: #324 26-12-15 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Το πρόβλημα με τα avatars, ίσως μπορεί να λυθεί με τον ακόλουθο τρόπο: Admin Control Panel > (πλευρική στήλη κάτω κάτω) Συντήρηση/ Maintenance > Update Counters > και τρέχετε το Rebuild Avatar Thumbnails και το Rebuild Custom Avatar Thumbnails Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να βρω την "Συντήρηση" μπορείς να δώσεις κάποια εικόνα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2015 στις 12:52 Ο Monte Cristo: #325 27-12-15 12:52 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Δεν μπορώ να βρω την "Συντήρηση" μπορείς να δώσεις κάποια εικόνα;; Click για ανάπτυξη... Είναι φυσιολογικό, θα υπήρχε πρόβλημα αν μπορούσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. libre Δραστήριο μέλος Ο libre αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2016 στις 18:35 Ο libre έγραψε: #326 10-01-16 18:35 Σερνεται σημερα το στεκι ή ειναι η ιδεα μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2016 στις 18:58 Η kleop έγραψε: #327 10-01-16 18:58 Οντως αργει να φορτωσει παρα πολυ η σελιδα,σε σημειο που περνα και 1 λεπτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pinkman Νεοφερμένο μέλος Ο Pinkman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2016 στις 20:03 Ο Pinkman έγραψε: #328 10-01-16 20:03 To tsat μετα τις 12 η ωρα δεν μπορει να μπει κανεις ποιος ο λογος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2016 στις 22:05 Ο vassilis498: #329 10-01-16 22:05 το chat κάθε βράδυ 12-2 γίνεται VIP τα χουμε πει αυτά in other news σταματήστε να κατεβάζετε τσόντες εκεί στο server καταντάει σπαστικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.098 μηνύματα. 23 Μαΐου 2016 στις 00:09 Ο akikos έγραψε: #330 23-05-16 00:09 Φαντάζομαι έχει σχέση με το από πάνω. Όντως είναι σπαστικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. uncensored Νεοφερμένο μέλος Η uncensored αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 23 Μαΐου 2016 στις 00:40 Η uncensored: #331 23-05-16 00:40 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Φαντάζομαι έχει σχέση με το από πάνω. Όντως είναι σπαστικό... Click για ανάπτυξη... A το βγαζει κι σε αλλους; Νόμιζα μόνο σε μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 23 Μαΐου 2016 στις 01:15 Ο vassilis498: #332 23-05-16 01:15 καληνύχτα, το ίδιο πρόβλημα υπάρχει απ' το Σεπτέμβρη δε φτιάχτηκε και πιθανότατα δε πρόκειται να φτιαχτεί τουλάχισοτν όχι μέχρι να μείνουμε 15 άτομα εδώ μέσα. για όποιον δε ξέρει να το κάνουμε νιανιά κάθε βράδυ τα μεσάνυχτα κλείνει 12-2 για χειμερινές ώρες και 12-3 για θερινές. έτσι και είσαι μεσα από πριν δηλαδή και για οποιοδήποτε λόγο βγεις ή σε πετάξει η μαλακία που έχει για afk buster δε σε αφήνει να ξανά μπεις. τώρα στις 3 πάλι αν δεν έχετε πάει για ύπνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 11:43 Η whitelioness: #333 27-06-16 11:43 δεν ξερω για 'τεχνικο προβλημα' ισως να ειναι και ο τροπος που εμφανιζεται στο laptop αλλα σε καθε σχεδον μνμ που εχω γραψει μου εμφανιζει απο κατω στην απαντηση (ειτε ειναι γρηγορη ειτε οχι) με λευκα γραμματα "Κρατα το" wtf? κανω κτ λαθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 11:47 Η methexys έγραψε: #334 27-06-16 11:47 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: δεν ξερω για 'τεχνικο προβλημα' ισως να ειναι και ο τροπος που εμφανιζεται στο laptop αλλα σε καθε σχεδον μνμ που εχω γραψει μου εμφανιζει απο κατω στην απαντηση (ειτε ειναι γρηγορη ειτε οχι) με λευκα γραμματα "Κρατα το" wtf? κανω κτ λαθος? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση, αλλά έχω το extension του pinterest και όταν κάνω hover πάνω απο καποια εικόνα,μου βγάζει αυτό το κράτα το.Μήπως έχει κάποια σχέση? Έχεις το extension? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 12:30 Η Claire Rentfield: #335 27-06-16 12:30 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση, αλλά έχω το extension του pinterest και όταν κάνω hover πάνω απο καποια εικόνα,μου βγάζει αυτό το κράτα το.Μήπως έχει κάποια σχέση? Έχεις το extension? Click για ανάπτυξη... Τι είναι το extension του pinterest; Ρωτάω γιατί έχω προφίλ εκεί και το παρακολουθώ και το "κράτα το" το βλέπω κι εγώ κάποιες φορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 12:37 Η methexys έγραψε: #336 27-06-16 12:37 Είναι αυτή η επέκταση που προσθέτεις στον browser σου,στο Google Chrome ας πούμε, και σου δινει την δυνατότητα να "κρατας" εικόνες, όταν πατάς πάνω τους δηλαδή εμφανίζεται αυτο το "Κράτα το" και τις αποθηκεύεις στο λογαριασμό σου στο pinterest. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 17:23 Η whitelioness: #337 27-06-16 17:23 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση, αλλά έχω το extension του pinterest και όταν κάνω hover πάνω απο καποια εικόνα,μου βγάζει αυτό το κράτα το.Μήπως έχει κάποια σχέση? Έχεις το extension? Click για ανάπτυξη... true that!!! τι στα κομματια εχει να κανει στο τελος του μνμ? anyway thanks- no dark powers involved Κράτα το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 21:13 Η Ερινύς έγραψε: #338 27-06-16 21:13 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: δεν ξερω για 'τεχνικο προβλημα' ισως να ειναι και ο τροπος που εμφανιζεται στο laptop αλλα σε καθε σχεδον μνμ που εχω γραψει μου εμφανιζει απο κατω στην απαντηση (ειτε ειναι γρηγορη ειτε οχι) με λευκα γραμματα "Κρατα το" wtf? κανω κτ λαθος? Click για ανάπτυξη... Όταν τα έλεγα εγώ σε άλλο θέμα με κοροϊδεύανε Προσωρινή λύση είναι να κοπιάρεις το μήνυμα πριν πατήσεις καταχώρηση και αν αφού το ποστάρεις βγάζει το "κράτα το" με μια γρήγορη επεξεργασία κάνεις την αντικατάσταση. Εμένα πάντως πολλές φορές μου το βγάζει και στα πμ πλέον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2016 στις 03:44 Η whitelioness: #339 28-06-16 03:44 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Όταν τα έλεγα εγώ σε άλλο θέμα με κοροϊδεύανε Προσωρινή λύση είναι να κοπιάρεις το μήνυμα πριν πατήσεις καταχώρηση και αν αφού το ποστάρεις βγάζει το "κράτα το" με μια γρήγορη επεξεργασία κάνεις την αντικατάσταση. Εμένα πάντως πολλές φορές μου το βγάζει και στα πμ πλέον. Click για ανάπτυξη... oke! ευχαριστω!! (ειναι ελαφρως creepy ειναι η αληθεια) Κράτα το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2016 στις 04:23 Ο vassilis498: #340 28-06-16 04:23 δοκιμάστε να απεςνεργοποιήσετε την html ( το κουμπάκι πανω δεξιά στην επεξεργασία ) και να δείτε αν εμφανίζει κάτι έτσι οπότε το σβηνετε επί τόπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κάποιο σοβαρό πρόβλημα έχει σίγουρα το chat δηλαδή είχε πάντα δεν είναι μόνο τωρινό, τα υπόλοιπα είναι όλα εντάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2015 στις 11:30 Η wherever έγραψε: #324 26-12-15 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Το πρόβλημα με τα avatars, ίσως μπορεί να λυθεί με τον ακόλουθο τρόπο: Admin Control Panel > (πλευρική στήλη κάτω κάτω) Συντήρηση/ Maintenance > Update Counters > και τρέχετε το Rebuild Avatar Thumbnails και το Rebuild Custom Avatar Thumbnails Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να βρω την "Συντήρηση" μπορείς να δώσεις κάποια εικόνα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2015 στις 12:52 Ο Monte Cristo: #325 27-12-15 12:52 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Δεν μπορώ να βρω την "Συντήρηση" μπορείς να δώσεις κάποια εικόνα;; Click για ανάπτυξη... Είναι φυσιολογικό, θα υπήρχε πρόβλημα αν μπορούσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. libre Δραστήριο μέλος Ο libre αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2016 στις 18:35 Ο libre έγραψε: #326 10-01-16 18:35 Σερνεται σημερα το στεκι ή ειναι η ιδεα μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2016 στις 18:58 Η kleop έγραψε: #327 10-01-16 18:58 Οντως αργει να φορτωσει παρα πολυ η σελιδα,σε σημειο που περνα και 1 λεπτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pinkman Νεοφερμένο μέλος Ο Pinkman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2016 στις 20:03 Ο Pinkman έγραψε: #328 10-01-16 20:03 To tsat μετα τις 12 η ωρα δεν μπορει να μπει κανεις ποιος ο λογος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2016 στις 22:05 Ο vassilis498: #329 10-01-16 22:05 το chat κάθε βράδυ 12-2 γίνεται VIP τα χουμε πει αυτά in other news σταματήστε να κατεβάζετε τσόντες εκεί στο server καταντάει σπαστικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.098 μηνύματα. 23 Μαΐου 2016 στις 00:09 Ο akikos έγραψε: #330 23-05-16 00:09 Φαντάζομαι έχει σχέση με το από πάνω. Όντως είναι σπαστικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. uncensored Νεοφερμένο μέλος Η uncensored αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 23 Μαΐου 2016 στις 00:40 Η uncensored: #331 23-05-16 00:40 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Φαντάζομαι έχει σχέση με το από πάνω. Όντως είναι σπαστικό... Click για ανάπτυξη... A το βγαζει κι σε αλλους; Νόμιζα μόνο σε μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 23 Μαΐου 2016 στις 01:15 Ο vassilis498: #332 23-05-16 01:15 καληνύχτα, το ίδιο πρόβλημα υπάρχει απ' το Σεπτέμβρη δε φτιάχτηκε και πιθανότατα δε πρόκειται να φτιαχτεί τουλάχισοτν όχι μέχρι να μείνουμε 15 άτομα εδώ μέσα. για όποιον δε ξέρει να το κάνουμε νιανιά κάθε βράδυ τα μεσάνυχτα κλείνει 12-2 για χειμερινές ώρες και 12-3 για θερινές. έτσι και είσαι μεσα από πριν δηλαδή και για οποιοδήποτε λόγο βγεις ή σε πετάξει η μαλακία που έχει για afk buster δε σε αφήνει να ξανά μπεις. τώρα στις 3 πάλι αν δεν έχετε πάει για ύπνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 11:43 Η whitelioness: #333 27-06-16 11:43 δεν ξερω για 'τεχνικο προβλημα' ισως να ειναι και ο τροπος που εμφανιζεται στο laptop αλλα σε καθε σχεδον μνμ που εχω γραψει μου εμφανιζει απο κατω στην απαντηση (ειτε ειναι γρηγορη ειτε οχι) με λευκα γραμματα "Κρατα το" wtf? κανω κτ λαθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 11:47 Η methexys έγραψε: #334 27-06-16 11:47 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: δεν ξερω για 'τεχνικο προβλημα' ισως να ειναι και ο τροπος που εμφανιζεται στο laptop αλλα σε καθε σχεδον μνμ που εχω γραψει μου εμφανιζει απο κατω στην απαντηση (ειτε ειναι γρηγορη ειτε οχι) με λευκα γραμματα "Κρατα το" wtf? κανω κτ λαθος? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση, αλλά έχω το extension του pinterest και όταν κάνω hover πάνω απο καποια εικόνα,μου βγάζει αυτό το κράτα το.Μήπως έχει κάποια σχέση? Έχεις το extension? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 12:30 Η Claire Rentfield: #335 27-06-16 12:30 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση, αλλά έχω το extension του pinterest και όταν κάνω hover πάνω απο καποια εικόνα,μου βγάζει αυτό το κράτα το.Μήπως έχει κάποια σχέση? Έχεις το extension? Click για ανάπτυξη... Τι είναι το extension του pinterest; Ρωτάω γιατί έχω προφίλ εκεί και το παρακολουθώ και το "κράτα το" το βλέπω κι εγώ κάποιες φορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 12:37 Η methexys έγραψε: #336 27-06-16 12:37 Είναι αυτή η επέκταση που προσθέτεις στον browser σου,στο Google Chrome ας πούμε, και σου δινει την δυνατότητα να "κρατας" εικόνες, όταν πατάς πάνω τους δηλαδή εμφανίζεται αυτο το "Κράτα το" και τις αποθηκεύεις στο λογαριασμό σου στο pinterest. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 17:23 Η whitelioness: #337 27-06-16 17:23 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση, αλλά έχω το extension του pinterest και όταν κάνω hover πάνω απο καποια εικόνα,μου βγάζει αυτό το κράτα το.Μήπως έχει κάποια σχέση? Έχεις το extension? Click για ανάπτυξη... true that!!! τι στα κομματια εχει να κανει στο τελος του μνμ? anyway thanks- no dark powers involved Κράτα το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 21:13 Η Ερινύς έγραψε: #338 27-06-16 21:13 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: δεν ξερω για 'τεχνικο προβλημα' ισως να ειναι και ο τροπος που εμφανιζεται στο laptop αλλα σε καθε σχεδον μνμ που εχω γραψει μου εμφανιζει απο κατω στην απαντηση (ειτε ειναι γρηγορη ειτε οχι) με λευκα γραμματα "Κρατα το" wtf? κανω κτ λαθος? Click για ανάπτυξη... Όταν τα έλεγα εγώ σε άλλο θέμα με κοροϊδεύανε Προσωρινή λύση είναι να κοπιάρεις το μήνυμα πριν πατήσεις καταχώρηση και αν αφού το ποστάρεις βγάζει το "κράτα το" με μια γρήγορη επεξεργασία κάνεις την αντικατάσταση. Εμένα πάντως πολλές φορές μου το βγάζει και στα πμ πλέον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2016 στις 03:44 Η whitelioness: #339 28-06-16 03:44 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Όταν τα έλεγα εγώ σε άλλο θέμα με κοροϊδεύανε Προσωρινή λύση είναι να κοπιάρεις το μήνυμα πριν πατήσεις καταχώρηση και αν αφού το ποστάρεις βγάζει το "κράτα το" με μια γρήγορη επεξεργασία κάνεις την αντικατάσταση. Εμένα πάντως πολλές φορές μου το βγάζει και στα πμ πλέον. Click για ανάπτυξη... oke! ευχαριστω!! (ειναι ελαφρως creepy ειναι η αληθεια) Κράτα το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2016 στις 04:23 Ο vassilis498: #340 28-06-16 04:23 δοκιμάστε να απεςνεργοποιήσετε την html ( το κουμπάκι πανω δεξιά στην επεξεργασία ) και να δείτε αν εμφανίζει κάτι έτσι οπότε το σβηνετε επί τόπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Το πρόβλημα με τα avatars, ίσως μπορεί να λυθεί με τον ακόλουθο τρόπο: Admin Control Panel > (πλευρική στήλη κάτω κάτω) Συντήρηση/ Maintenance > Update Counters > και τρέχετε το Rebuild Avatar Thumbnails και το Rebuild Custom Avatar Thumbnails Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να βρω την "Συντήρηση" μπορείς να δώσεις κάποια εικόνα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2015 στις 12:52 Ο Monte Cristo: #325 27-12-15 12:52 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Δεν μπορώ να βρω την "Συντήρηση" μπορείς να δώσεις κάποια εικόνα;; Click για ανάπτυξη... Είναι φυσιολογικό, θα υπήρχε πρόβλημα αν μπορούσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. libre Δραστήριο μέλος Ο libre αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2016 στις 18:35 Ο libre έγραψε: #326 10-01-16 18:35 Σερνεται σημερα το στεκι ή ειναι η ιδεα μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2016 στις 18:58 Η kleop έγραψε: #327 10-01-16 18:58 Οντως αργει να φορτωσει παρα πολυ η σελιδα,σε σημειο που περνα και 1 λεπτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pinkman Νεοφερμένο μέλος Ο Pinkman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2016 στις 20:03 Ο Pinkman έγραψε: #328 10-01-16 20:03 To tsat μετα τις 12 η ωρα δεν μπορει να μπει κανεις ποιος ο λογος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2016 στις 22:05 Ο vassilis498: #329 10-01-16 22:05 το chat κάθε βράδυ 12-2 γίνεται VIP τα χουμε πει αυτά in other news σταματήστε να κατεβάζετε τσόντες εκεί στο server καταντάει σπαστικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.098 μηνύματα. 23 Μαΐου 2016 στις 00:09 Ο akikos έγραψε: #330 23-05-16 00:09 Φαντάζομαι έχει σχέση με το από πάνω. Όντως είναι σπαστικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. uncensored Νεοφερμένο μέλος Η uncensored αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 23 Μαΐου 2016 στις 00:40 Η uncensored: #331 23-05-16 00:40 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Φαντάζομαι έχει σχέση με το από πάνω. Όντως είναι σπαστικό... Click για ανάπτυξη... A το βγαζει κι σε αλλους; Νόμιζα μόνο σε μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 23 Μαΐου 2016 στις 01:15 Ο vassilis498: #332 23-05-16 01:15 καληνύχτα, το ίδιο πρόβλημα υπάρχει απ' το Σεπτέμβρη δε φτιάχτηκε και πιθανότατα δε πρόκειται να φτιαχτεί τουλάχισοτν όχι μέχρι να μείνουμε 15 άτομα εδώ μέσα. για όποιον δε ξέρει να το κάνουμε νιανιά κάθε βράδυ τα μεσάνυχτα κλείνει 12-2 για χειμερινές ώρες και 12-3 για θερινές. έτσι και είσαι μεσα από πριν δηλαδή και για οποιοδήποτε λόγο βγεις ή σε πετάξει η μαλακία που έχει για afk buster δε σε αφήνει να ξανά μπεις. τώρα στις 3 πάλι αν δεν έχετε πάει για ύπνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 11:43 Η whitelioness: #333 27-06-16 11:43 δεν ξερω για 'τεχνικο προβλημα' ισως να ειναι και ο τροπος που εμφανιζεται στο laptop αλλα σε καθε σχεδον μνμ που εχω γραψει μου εμφανιζει απο κατω στην απαντηση (ειτε ειναι γρηγορη ειτε οχι) με λευκα γραμματα "Κρατα το" wtf? κανω κτ λαθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 11:47 Η methexys έγραψε: #334 27-06-16 11:47 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: δεν ξερω για 'τεχνικο προβλημα' ισως να ειναι και ο τροπος που εμφανιζεται στο laptop αλλα σε καθε σχεδον μνμ που εχω γραψει μου εμφανιζει απο κατω στην απαντηση (ειτε ειναι γρηγορη ειτε οχι) με λευκα γραμματα "Κρατα το" wtf? κανω κτ λαθος? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση, αλλά έχω το extension του pinterest και όταν κάνω hover πάνω απο καποια εικόνα,μου βγάζει αυτό το κράτα το.Μήπως έχει κάποια σχέση? Έχεις το extension? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 12:30 Η Claire Rentfield: #335 27-06-16 12:30 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση, αλλά έχω το extension του pinterest και όταν κάνω hover πάνω απο καποια εικόνα,μου βγάζει αυτό το κράτα το.Μήπως έχει κάποια σχέση? Έχεις το extension? Click για ανάπτυξη... Τι είναι το extension του pinterest; Ρωτάω γιατί έχω προφίλ εκεί και το παρακολουθώ και το "κράτα το" το βλέπω κι εγώ κάποιες φορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 12:37 Η methexys έγραψε: #336 27-06-16 12:37 Είναι αυτή η επέκταση που προσθέτεις στον browser σου,στο Google Chrome ας πούμε, και σου δινει την δυνατότητα να "κρατας" εικόνες, όταν πατάς πάνω τους δηλαδή εμφανίζεται αυτο το "Κράτα το" και τις αποθηκεύεις στο λογαριασμό σου στο pinterest. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 17:23 Η whitelioness: #337 27-06-16 17:23 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση, αλλά έχω το extension του pinterest και όταν κάνω hover πάνω απο καποια εικόνα,μου βγάζει αυτό το κράτα το.Μήπως έχει κάποια σχέση? Έχεις το extension? Click για ανάπτυξη... true that!!! τι στα κομματια εχει να κανει στο τελος του μνμ? anyway thanks- no dark powers involved Κράτα το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 21:13 Η Ερινύς έγραψε: #338 27-06-16 21:13 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: δεν ξερω για 'τεχνικο προβλημα' ισως να ειναι και ο τροπος που εμφανιζεται στο laptop αλλα σε καθε σχεδον μνμ που εχω γραψει μου εμφανιζει απο κατω στην απαντηση (ειτε ειναι γρηγορη ειτε οχι) με λευκα γραμματα "Κρατα το" wtf? κανω κτ λαθος? Click για ανάπτυξη... Όταν τα έλεγα εγώ σε άλλο θέμα με κοροϊδεύανε Προσωρινή λύση είναι να κοπιάρεις το μήνυμα πριν πατήσεις καταχώρηση και αν αφού το ποστάρεις βγάζει το "κράτα το" με μια γρήγορη επεξεργασία κάνεις την αντικατάσταση. Εμένα πάντως πολλές φορές μου το βγάζει και στα πμ πλέον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2016 στις 03:44 Η whitelioness: #339 28-06-16 03:44 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Όταν τα έλεγα εγώ σε άλλο θέμα με κοροϊδεύανε Προσωρινή λύση είναι να κοπιάρεις το μήνυμα πριν πατήσεις καταχώρηση και αν αφού το ποστάρεις βγάζει το "κράτα το" με μια γρήγορη επεξεργασία κάνεις την αντικατάσταση. Εμένα πάντως πολλές φορές μου το βγάζει και στα πμ πλέον. Click για ανάπτυξη... oke! ευχαριστω!! (ειναι ελαφρως creepy ειναι η αληθεια) Κράτα το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2016 στις 04:23 Ο vassilis498: #340 28-06-16 04:23 δοκιμάστε να απεςνεργοποιήσετε την html ( το κουμπάκι πανω δεξιά στην επεξεργασία ) και να δείτε αν εμφανίζει κάτι έτσι οπότε το σβηνετε επί τόπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από wherever: Δεν μπορώ να βρω την "Συντήρηση" μπορείς να δώσεις κάποια εικόνα;; Click για ανάπτυξη... Είναι φυσιολογικό, θα υπήρχε πρόβλημα αν μπορούσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
libre Δραστήριο μέλος Ο libre αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2016 στις 18:35 Ο libre έγραψε: #326 10-01-16 18:35 Σερνεται σημερα το στεκι ή ειναι η ιδεα μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2016 στις 18:58 Η kleop έγραψε: #327 10-01-16 18:58 Οντως αργει να φορτωσει παρα πολυ η σελιδα,σε σημειο που περνα και 1 λεπτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pinkman Νεοφερμένο μέλος Ο Pinkman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2016 στις 20:03 Ο Pinkman έγραψε: #328 10-01-16 20:03 To tsat μετα τις 12 η ωρα δεν μπορει να μπει κανεις ποιος ο λογος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2016 στις 22:05 Ο vassilis498: #329 10-01-16 22:05 το chat κάθε βράδυ 12-2 γίνεται VIP τα χουμε πει αυτά in other news σταματήστε να κατεβάζετε τσόντες εκεί στο server καταντάει σπαστικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.098 μηνύματα. 23 Μαΐου 2016 στις 00:09 Ο akikos έγραψε: #330 23-05-16 00:09 Φαντάζομαι έχει σχέση με το από πάνω. Όντως είναι σπαστικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. uncensored Νεοφερμένο μέλος Η uncensored αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 23 Μαΐου 2016 στις 00:40 Η uncensored: #331 23-05-16 00:40 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Φαντάζομαι έχει σχέση με το από πάνω. Όντως είναι σπαστικό... Click για ανάπτυξη... A το βγαζει κι σε αλλους; Νόμιζα μόνο σε μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 23 Μαΐου 2016 στις 01:15 Ο vassilis498: #332 23-05-16 01:15 καληνύχτα, το ίδιο πρόβλημα υπάρχει απ' το Σεπτέμβρη δε φτιάχτηκε και πιθανότατα δε πρόκειται να φτιαχτεί τουλάχισοτν όχι μέχρι να μείνουμε 15 άτομα εδώ μέσα. για όποιον δε ξέρει να το κάνουμε νιανιά κάθε βράδυ τα μεσάνυχτα κλείνει 12-2 για χειμερινές ώρες και 12-3 για θερινές. έτσι και είσαι μεσα από πριν δηλαδή και για οποιοδήποτε λόγο βγεις ή σε πετάξει η μαλακία που έχει για afk buster δε σε αφήνει να ξανά μπεις. τώρα στις 3 πάλι αν δεν έχετε πάει για ύπνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 11:43 Η whitelioness: #333 27-06-16 11:43 δεν ξερω για 'τεχνικο προβλημα' ισως να ειναι και ο τροπος που εμφανιζεται στο laptop αλλα σε καθε σχεδον μνμ που εχω γραψει μου εμφανιζει απο κατω στην απαντηση (ειτε ειναι γρηγορη ειτε οχι) με λευκα γραμματα "Κρατα το" wtf? κανω κτ λαθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 11:47 Η methexys έγραψε: #334 27-06-16 11:47 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: δεν ξερω για 'τεχνικο προβλημα' ισως να ειναι και ο τροπος που εμφανιζεται στο laptop αλλα σε καθε σχεδον μνμ που εχω γραψει μου εμφανιζει απο κατω στην απαντηση (ειτε ειναι γρηγορη ειτε οχι) με λευκα γραμματα "Κρατα το" wtf? κανω κτ λαθος? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση, αλλά έχω το extension του pinterest και όταν κάνω hover πάνω απο καποια εικόνα,μου βγάζει αυτό το κράτα το.Μήπως έχει κάποια σχέση? Έχεις το extension? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 12:30 Η Claire Rentfield: #335 27-06-16 12:30 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση, αλλά έχω το extension του pinterest και όταν κάνω hover πάνω απο καποια εικόνα,μου βγάζει αυτό το κράτα το.Μήπως έχει κάποια σχέση? Έχεις το extension? Click για ανάπτυξη... Τι είναι το extension του pinterest; Ρωτάω γιατί έχω προφίλ εκεί και το παρακολουθώ και το "κράτα το" το βλέπω κι εγώ κάποιες φορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 12:37 Η methexys έγραψε: #336 27-06-16 12:37 Είναι αυτή η επέκταση που προσθέτεις στον browser σου,στο Google Chrome ας πούμε, και σου δινει την δυνατότητα να "κρατας" εικόνες, όταν πατάς πάνω τους δηλαδή εμφανίζεται αυτο το "Κράτα το" και τις αποθηκεύεις στο λογαριασμό σου στο pinterest. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 17:23 Η whitelioness: #337 27-06-16 17:23 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση, αλλά έχω το extension του pinterest και όταν κάνω hover πάνω απο καποια εικόνα,μου βγάζει αυτό το κράτα το.Μήπως έχει κάποια σχέση? Έχεις το extension? Click για ανάπτυξη... true that!!! τι στα κομματια εχει να κανει στο τελος του μνμ? anyway thanks- no dark powers involved Κράτα το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 21:13 Η Ερινύς έγραψε: #338 27-06-16 21:13 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: δεν ξερω για 'τεχνικο προβλημα' ισως να ειναι και ο τροπος που εμφανιζεται στο laptop αλλα σε καθε σχεδον μνμ που εχω γραψει μου εμφανιζει απο κατω στην απαντηση (ειτε ειναι γρηγορη ειτε οχι) με λευκα γραμματα "Κρατα το" wtf? κανω κτ λαθος? Click για ανάπτυξη... Όταν τα έλεγα εγώ σε άλλο θέμα με κοροϊδεύανε Προσωρινή λύση είναι να κοπιάρεις το μήνυμα πριν πατήσεις καταχώρηση και αν αφού το ποστάρεις βγάζει το "κράτα το" με μια γρήγορη επεξεργασία κάνεις την αντικατάσταση. Εμένα πάντως πολλές φορές μου το βγάζει και στα πμ πλέον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2016 στις 03:44 Η whitelioness: #339 28-06-16 03:44 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Όταν τα έλεγα εγώ σε άλλο θέμα με κοροϊδεύανε Προσωρινή λύση είναι να κοπιάρεις το μήνυμα πριν πατήσεις καταχώρηση και αν αφού το ποστάρεις βγάζει το "κράτα το" με μια γρήγορη επεξεργασία κάνεις την αντικατάσταση. Εμένα πάντως πολλές φορές μου το βγάζει και στα πμ πλέον. Click για ανάπτυξη... oke! ευχαριστω!! (ειναι ελαφρως creepy ειναι η αληθεια) Κράτα το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2016 στις 04:23 Ο vassilis498: #340 28-06-16 04:23 δοκιμάστε να απεςνεργοποιήσετε την html ( το κουμπάκι πανω δεξιά στην επεξεργασία ) και να δείτε αν εμφανίζει κάτι έτσι οπότε το σβηνετε επί τόπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σερνεται σημερα το στεκι ή ειναι η ιδεα μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2016 στις 18:58 Η kleop έγραψε: #327 10-01-16 18:58 Οντως αργει να φορτωσει παρα πολυ η σελιδα,σε σημειο που περνα και 1 λεπτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pinkman Νεοφερμένο μέλος Ο Pinkman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2016 στις 20:03 Ο Pinkman έγραψε: #328 10-01-16 20:03 To tsat μετα τις 12 η ωρα δεν μπορει να μπει κανεις ποιος ο λογος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2016 στις 22:05 Ο vassilis498: #329 10-01-16 22:05 το chat κάθε βράδυ 12-2 γίνεται VIP τα χουμε πει αυτά in other news σταματήστε να κατεβάζετε τσόντες εκεί στο server καταντάει σπαστικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.098 μηνύματα. 23 Μαΐου 2016 στις 00:09 Ο akikos έγραψε: #330 23-05-16 00:09 Φαντάζομαι έχει σχέση με το από πάνω. Όντως είναι σπαστικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. uncensored Νεοφερμένο μέλος Η uncensored αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 23 Μαΐου 2016 στις 00:40 Η uncensored: #331 23-05-16 00:40 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Φαντάζομαι έχει σχέση με το από πάνω. Όντως είναι σπαστικό... Click για ανάπτυξη... A το βγαζει κι σε αλλους; Νόμιζα μόνο σε μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 23 Μαΐου 2016 στις 01:15 Ο vassilis498: #332 23-05-16 01:15 καληνύχτα, το ίδιο πρόβλημα υπάρχει απ' το Σεπτέμβρη δε φτιάχτηκε και πιθανότατα δε πρόκειται να φτιαχτεί τουλάχισοτν όχι μέχρι να μείνουμε 15 άτομα εδώ μέσα. για όποιον δε ξέρει να το κάνουμε νιανιά κάθε βράδυ τα μεσάνυχτα κλείνει 12-2 για χειμερινές ώρες και 12-3 για θερινές. έτσι και είσαι μεσα από πριν δηλαδή και για οποιοδήποτε λόγο βγεις ή σε πετάξει η μαλακία που έχει για afk buster δε σε αφήνει να ξανά μπεις. τώρα στις 3 πάλι αν δεν έχετε πάει για ύπνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 11:43 Η whitelioness: #333 27-06-16 11:43 δεν ξερω για 'τεχνικο προβλημα' ισως να ειναι και ο τροπος που εμφανιζεται στο laptop αλλα σε καθε σχεδον μνμ που εχω γραψει μου εμφανιζει απο κατω στην απαντηση (ειτε ειναι γρηγορη ειτε οχι) με λευκα γραμματα "Κρατα το" wtf? κανω κτ λαθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 11:47 Η methexys έγραψε: #334 27-06-16 11:47 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: δεν ξερω για 'τεχνικο προβλημα' ισως να ειναι και ο τροπος που εμφανιζεται στο laptop αλλα σε καθε σχεδον μνμ που εχω γραψει μου εμφανιζει απο κατω στην απαντηση (ειτε ειναι γρηγορη ειτε οχι) με λευκα γραμματα "Κρατα το" wtf? κανω κτ λαθος? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση, αλλά έχω το extension του pinterest και όταν κάνω hover πάνω απο καποια εικόνα,μου βγάζει αυτό το κράτα το.Μήπως έχει κάποια σχέση? Έχεις το extension? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 12:30 Η Claire Rentfield: #335 27-06-16 12:30 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση, αλλά έχω το extension του pinterest και όταν κάνω hover πάνω απο καποια εικόνα,μου βγάζει αυτό το κράτα το.Μήπως έχει κάποια σχέση? Έχεις το extension? Click για ανάπτυξη... Τι είναι το extension του pinterest; Ρωτάω γιατί έχω προφίλ εκεί και το παρακολουθώ και το "κράτα το" το βλέπω κι εγώ κάποιες φορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 12:37 Η methexys έγραψε: #336 27-06-16 12:37 Είναι αυτή η επέκταση που προσθέτεις στον browser σου,στο Google Chrome ας πούμε, και σου δινει την δυνατότητα να "κρατας" εικόνες, όταν πατάς πάνω τους δηλαδή εμφανίζεται αυτο το "Κράτα το" και τις αποθηκεύεις στο λογαριασμό σου στο pinterest. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 17:23 Η whitelioness: #337 27-06-16 17:23 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση, αλλά έχω το extension του pinterest και όταν κάνω hover πάνω απο καποια εικόνα,μου βγάζει αυτό το κράτα το.Μήπως έχει κάποια σχέση? Έχεις το extension? Click για ανάπτυξη... true that!!! τι στα κομματια εχει να κανει στο τελος του μνμ? anyway thanks- no dark powers involved Κράτα το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 21:13 Η Ερινύς έγραψε: #338 27-06-16 21:13 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: δεν ξερω για 'τεχνικο προβλημα' ισως να ειναι και ο τροπος που εμφανιζεται στο laptop αλλα σε καθε σχεδον μνμ που εχω γραψει μου εμφανιζει απο κατω στην απαντηση (ειτε ειναι γρηγορη ειτε οχι) με λευκα γραμματα "Κρατα το" wtf? κανω κτ λαθος? Click για ανάπτυξη... Όταν τα έλεγα εγώ σε άλλο θέμα με κοροϊδεύανε Προσωρινή λύση είναι να κοπιάρεις το μήνυμα πριν πατήσεις καταχώρηση και αν αφού το ποστάρεις βγάζει το "κράτα το" με μια γρήγορη επεξεργασία κάνεις την αντικατάσταση. Εμένα πάντως πολλές φορές μου το βγάζει και στα πμ πλέον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2016 στις 03:44 Η whitelioness: #339 28-06-16 03:44 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Όταν τα έλεγα εγώ σε άλλο θέμα με κοροϊδεύανε Προσωρινή λύση είναι να κοπιάρεις το μήνυμα πριν πατήσεις καταχώρηση και αν αφού το ποστάρεις βγάζει το "κράτα το" με μια γρήγορη επεξεργασία κάνεις την αντικατάσταση. Εμένα πάντως πολλές φορές μου το βγάζει και στα πμ πλέον. Click για ανάπτυξη... oke! ευχαριστω!! (ειναι ελαφρως creepy ειναι η αληθεια) Κράτα το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2016 στις 04:23 Ο vassilis498: #340 28-06-16 04:23 δοκιμάστε να απεςνεργοποιήσετε την html ( το κουμπάκι πανω δεξιά στην επεξεργασία ) και να δείτε αν εμφανίζει κάτι έτσι οπότε το σβηνετε επί τόπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οντως αργει να φορτωσει παρα πολυ η σελιδα,σε σημειο που περνα και 1 λεπτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pinkman Νεοφερμένο μέλος Ο Pinkman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2016 στις 20:03 Ο Pinkman έγραψε: #328 10-01-16 20:03 To tsat μετα τις 12 η ωρα δεν μπορει να μπει κανεις ποιος ο λογος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2016 στις 22:05 Ο vassilis498: #329 10-01-16 22:05 το chat κάθε βράδυ 12-2 γίνεται VIP τα χουμε πει αυτά in other news σταματήστε να κατεβάζετε τσόντες εκεί στο server καταντάει σπαστικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.098 μηνύματα. 23 Μαΐου 2016 στις 00:09 Ο akikos έγραψε: #330 23-05-16 00:09 Φαντάζομαι έχει σχέση με το από πάνω. Όντως είναι σπαστικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. uncensored Νεοφερμένο μέλος Η uncensored αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 23 Μαΐου 2016 στις 00:40 Η uncensored: #331 23-05-16 00:40 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Φαντάζομαι έχει σχέση με το από πάνω. Όντως είναι σπαστικό... Click για ανάπτυξη... A το βγαζει κι σε αλλους; Νόμιζα μόνο σε μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 23 Μαΐου 2016 στις 01:15 Ο vassilis498: #332 23-05-16 01:15 καληνύχτα, το ίδιο πρόβλημα υπάρχει απ' το Σεπτέμβρη δε φτιάχτηκε και πιθανότατα δε πρόκειται να φτιαχτεί τουλάχισοτν όχι μέχρι να μείνουμε 15 άτομα εδώ μέσα. για όποιον δε ξέρει να το κάνουμε νιανιά κάθε βράδυ τα μεσάνυχτα κλείνει 12-2 για χειμερινές ώρες και 12-3 για θερινές. έτσι και είσαι μεσα από πριν δηλαδή και για οποιοδήποτε λόγο βγεις ή σε πετάξει η μαλακία που έχει για afk buster δε σε αφήνει να ξανά μπεις. τώρα στις 3 πάλι αν δεν έχετε πάει για ύπνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 11:43 Η whitelioness: #333 27-06-16 11:43 δεν ξερω για 'τεχνικο προβλημα' ισως να ειναι και ο τροπος που εμφανιζεται στο laptop αλλα σε καθε σχεδον μνμ που εχω γραψει μου εμφανιζει απο κατω στην απαντηση (ειτε ειναι γρηγορη ειτε οχι) με λευκα γραμματα "Κρατα το" wtf? κανω κτ λαθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 11:47 Η methexys έγραψε: #334 27-06-16 11:47 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: δεν ξερω για 'τεχνικο προβλημα' ισως να ειναι και ο τροπος που εμφανιζεται στο laptop αλλα σε καθε σχεδον μνμ που εχω γραψει μου εμφανιζει απο κατω στην απαντηση (ειτε ειναι γρηγορη ειτε οχι) με λευκα γραμματα "Κρατα το" wtf? κανω κτ λαθος? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση, αλλά έχω το extension του pinterest και όταν κάνω hover πάνω απο καποια εικόνα,μου βγάζει αυτό το κράτα το.Μήπως έχει κάποια σχέση? Έχεις το extension? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 12:30 Η Claire Rentfield: #335 27-06-16 12:30 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση, αλλά έχω το extension του pinterest και όταν κάνω hover πάνω απο καποια εικόνα,μου βγάζει αυτό το κράτα το.Μήπως έχει κάποια σχέση? Έχεις το extension? Click για ανάπτυξη... Τι είναι το extension του pinterest; Ρωτάω γιατί έχω προφίλ εκεί και το παρακολουθώ και το "κράτα το" το βλέπω κι εγώ κάποιες φορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 12:37 Η methexys έγραψε: #336 27-06-16 12:37 Είναι αυτή η επέκταση που προσθέτεις στον browser σου,στο Google Chrome ας πούμε, και σου δινει την δυνατότητα να "κρατας" εικόνες, όταν πατάς πάνω τους δηλαδή εμφανίζεται αυτο το "Κράτα το" και τις αποθηκεύεις στο λογαριασμό σου στο pinterest. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 17:23 Η whitelioness: #337 27-06-16 17:23 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση, αλλά έχω το extension του pinterest και όταν κάνω hover πάνω απο καποια εικόνα,μου βγάζει αυτό το κράτα το.Μήπως έχει κάποια σχέση? Έχεις το extension? Click για ανάπτυξη... true that!!! τι στα κομματια εχει να κανει στο τελος του μνμ? anyway thanks- no dark powers involved Κράτα το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 21:13 Η Ερινύς έγραψε: #338 27-06-16 21:13 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: δεν ξερω για 'τεχνικο προβλημα' ισως να ειναι και ο τροπος που εμφανιζεται στο laptop αλλα σε καθε σχεδον μνμ που εχω γραψει μου εμφανιζει απο κατω στην απαντηση (ειτε ειναι γρηγορη ειτε οχι) με λευκα γραμματα "Κρατα το" wtf? κανω κτ λαθος? Click για ανάπτυξη... Όταν τα έλεγα εγώ σε άλλο θέμα με κοροϊδεύανε Προσωρινή λύση είναι να κοπιάρεις το μήνυμα πριν πατήσεις καταχώρηση και αν αφού το ποστάρεις βγάζει το "κράτα το" με μια γρήγορη επεξεργασία κάνεις την αντικατάσταση. Εμένα πάντως πολλές φορές μου το βγάζει και στα πμ πλέον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2016 στις 03:44 Η whitelioness: #339 28-06-16 03:44 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Όταν τα έλεγα εγώ σε άλλο θέμα με κοροϊδεύανε Προσωρινή λύση είναι να κοπιάρεις το μήνυμα πριν πατήσεις καταχώρηση και αν αφού το ποστάρεις βγάζει το "κράτα το" με μια γρήγορη επεξεργασία κάνεις την αντικατάσταση. Εμένα πάντως πολλές φορές μου το βγάζει και στα πμ πλέον. Click για ανάπτυξη... oke! ευχαριστω!! (ειναι ελαφρως creepy ειναι η αληθεια) Κράτα το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2016 στις 04:23 Ο vassilis498: #340 28-06-16 04:23 δοκιμάστε να απεςνεργοποιήσετε την html ( το κουμπάκι πανω δεξιά στην επεξεργασία ) και να δείτε αν εμφανίζει κάτι έτσι οπότε το σβηνετε επί τόπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
To tsat μετα τις 12 η ωρα δεν μπορει να μπει κανεις ποιος ο λογος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2016 στις 22:05 Ο vassilis498: #329 10-01-16 22:05 το chat κάθε βράδυ 12-2 γίνεται VIP τα χουμε πει αυτά in other news σταματήστε να κατεβάζετε τσόντες εκεί στο server καταντάει σπαστικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.098 μηνύματα. 23 Μαΐου 2016 στις 00:09 Ο akikos έγραψε: #330 23-05-16 00:09 Φαντάζομαι έχει σχέση με το από πάνω. Όντως είναι σπαστικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. uncensored Νεοφερμένο μέλος Η uncensored αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 23 Μαΐου 2016 στις 00:40 Η uncensored: #331 23-05-16 00:40 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Φαντάζομαι έχει σχέση με το από πάνω. Όντως είναι σπαστικό... Click για ανάπτυξη... A το βγαζει κι σε αλλους; Νόμιζα μόνο σε μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 23 Μαΐου 2016 στις 01:15 Ο vassilis498: #332 23-05-16 01:15 καληνύχτα, το ίδιο πρόβλημα υπάρχει απ' το Σεπτέμβρη δε φτιάχτηκε και πιθανότατα δε πρόκειται να φτιαχτεί τουλάχισοτν όχι μέχρι να μείνουμε 15 άτομα εδώ μέσα. για όποιον δε ξέρει να το κάνουμε νιανιά κάθε βράδυ τα μεσάνυχτα κλείνει 12-2 για χειμερινές ώρες και 12-3 για θερινές. έτσι και είσαι μεσα από πριν δηλαδή και για οποιοδήποτε λόγο βγεις ή σε πετάξει η μαλακία που έχει για afk buster δε σε αφήνει να ξανά μπεις. τώρα στις 3 πάλι αν δεν έχετε πάει για ύπνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 11:43 Η whitelioness: #333 27-06-16 11:43 δεν ξερω για 'τεχνικο προβλημα' ισως να ειναι και ο τροπος που εμφανιζεται στο laptop αλλα σε καθε σχεδον μνμ που εχω γραψει μου εμφανιζει απο κατω στην απαντηση (ειτε ειναι γρηγορη ειτε οχι) με λευκα γραμματα "Κρατα το" wtf? κανω κτ λαθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 11:47 Η methexys έγραψε: #334 27-06-16 11:47 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: δεν ξερω για 'τεχνικο προβλημα' ισως να ειναι και ο τροπος που εμφανιζεται στο laptop αλλα σε καθε σχεδον μνμ που εχω γραψει μου εμφανιζει απο κατω στην απαντηση (ειτε ειναι γρηγορη ειτε οχι) με λευκα γραμματα "Κρατα το" wtf? κανω κτ λαθος? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση, αλλά έχω το extension του pinterest και όταν κάνω hover πάνω απο καποια εικόνα,μου βγάζει αυτό το κράτα το.Μήπως έχει κάποια σχέση? Έχεις το extension? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 12:30 Η Claire Rentfield: #335 27-06-16 12:30 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση, αλλά έχω το extension του pinterest και όταν κάνω hover πάνω απο καποια εικόνα,μου βγάζει αυτό το κράτα το.Μήπως έχει κάποια σχέση? Έχεις το extension? Click για ανάπτυξη... Τι είναι το extension του pinterest; Ρωτάω γιατί έχω προφίλ εκεί και το παρακολουθώ και το "κράτα το" το βλέπω κι εγώ κάποιες φορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 12:37 Η methexys έγραψε: #336 27-06-16 12:37 Είναι αυτή η επέκταση που προσθέτεις στον browser σου,στο Google Chrome ας πούμε, και σου δινει την δυνατότητα να "κρατας" εικόνες, όταν πατάς πάνω τους δηλαδή εμφανίζεται αυτο το "Κράτα το" και τις αποθηκεύεις στο λογαριασμό σου στο pinterest. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 17:23 Η whitelioness: #337 27-06-16 17:23 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση, αλλά έχω το extension του pinterest και όταν κάνω hover πάνω απο καποια εικόνα,μου βγάζει αυτό το κράτα το.Μήπως έχει κάποια σχέση? Έχεις το extension? Click για ανάπτυξη... true that!!! τι στα κομματια εχει να κανει στο τελος του μνμ? anyway thanks- no dark powers involved Κράτα το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 21:13 Η Ερινύς έγραψε: #338 27-06-16 21:13 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: δεν ξερω για 'τεχνικο προβλημα' ισως να ειναι και ο τροπος που εμφανιζεται στο laptop αλλα σε καθε σχεδον μνμ που εχω γραψει μου εμφανιζει απο κατω στην απαντηση (ειτε ειναι γρηγορη ειτε οχι) με λευκα γραμματα "Κρατα το" wtf? κανω κτ λαθος? Click για ανάπτυξη... Όταν τα έλεγα εγώ σε άλλο θέμα με κοροϊδεύανε Προσωρινή λύση είναι να κοπιάρεις το μήνυμα πριν πατήσεις καταχώρηση και αν αφού το ποστάρεις βγάζει το "κράτα το" με μια γρήγορη επεξεργασία κάνεις την αντικατάσταση. Εμένα πάντως πολλές φορές μου το βγάζει και στα πμ πλέον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2016 στις 03:44 Η whitelioness: #339 28-06-16 03:44 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Όταν τα έλεγα εγώ σε άλλο θέμα με κοροϊδεύανε Προσωρινή λύση είναι να κοπιάρεις το μήνυμα πριν πατήσεις καταχώρηση και αν αφού το ποστάρεις βγάζει το "κράτα το" με μια γρήγορη επεξεργασία κάνεις την αντικατάσταση. Εμένα πάντως πολλές φορές μου το βγάζει και στα πμ πλέον. Click για ανάπτυξη... oke! ευχαριστω!! (ειναι ελαφρως creepy ειναι η αληθεια) Κράτα το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2016 στις 04:23 Ο vassilis498: #340 28-06-16 04:23 δοκιμάστε να απεςνεργοποιήσετε την html ( το κουμπάκι πανω δεξιά στην επεξεργασία ) και να δείτε αν εμφανίζει κάτι έτσι οπότε το σβηνετε επί τόπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το chat κάθε βράδυ 12-2 γίνεται VIP τα χουμε πει αυτά in other news σταματήστε να κατεβάζετε τσόντες εκεί στο server καταντάει σπαστικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.098 μηνύματα. 23 Μαΐου 2016 στις 00:09 Ο akikos έγραψε: #330 23-05-16 00:09 Φαντάζομαι έχει σχέση με το από πάνω. Όντως είναι σπαστικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. uncensored Νεοφερμένο μέλος Η uncensored αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 23 Μαΐου 2016 στις 00:40 Η uncensored: #331 23-05-16 00:40 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Φαντάζομαι έχει σχέση με το από πάνω. Όντως είναι σπαστικό... Click για ανάπτυξη... A το βγαζει κι σε αλλους; Νόμιζα μόνο σε μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 23 Μαΐου 2016 στις 01:15 Ο vassilis498: #332 23-05-16 01:15 καληνύχτα, το ίδιο πρόβλημα υπάρχει απ' το Σεπτέμβρη δε φτιάχτηκε και πιθανότατα δε πρόκειται να φτιαχτεί τουλάχισοτν όχι μέχρι να μείνουμε 15 άτομα εδώ μέσα. για όποιον δε ξέρει να το κάνουμε νιανιά κάθε βράδυ τα μεσάνυχτα κλείνει 12-2 για χειμερινές ώρες και 12-3 για θερινές. έτσι και είσαι μεσα από πριν δηλαδή και για οποιοδήποτε λόγο βγεις ή σε πετάξει η μαλακία που έχει για afk buster δε σε αφήνει να ξανά μπεις. τώρα στις 3 πάλι αν δεν έχετε πάει για ύπνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 11:43 Η whitelioness: #333 27-06-16 11:43 δεν ξερω για 'τεχνικο προβλημα' ισως να ειναι και ο τροπος που εμφανιζεται στο laptop αλλα σε καθε σχεδον μνμ που εχω γραψει μου εμφανιζει απο κατω στην απαντηση (ειτε ειναι γρηγορη ειτε οχι) με λευκα γραμματα "Κρατα το" wtf? κανω κτ λαθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 11:47 Η methexys έγραψε: #334 27-06-16 11:47 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: δεν ξερω για 'τεχνικο προβλημα' ισως να ειναι και ο τροπος που εμφανιζεται στο laptop αλλα σε καθε σχεδον μνμ που εχω γραψει μου εμφανιζει απο κατω στην απαντηση (ειτε ειναι γρηγορη ειτε οχι) με λευκα γραμματα "Κρατα το" wtf? κανω κτ λαθος? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση, αλλά έχω το extension του pinterest και όταν κάνω hover πάνω απο καποια εικόνα,μου βγάζει αυτό το κράτα το.Μήπως έχει κάποια σχέση? Έχεις το extension? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 12:30 Η Claire Rentfield: #335 27-06-16 12:30 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση, αλλά έχω το extension του pinterest και όταν κάνω hover πάνω απο καποια εικόνα,μου βγάζει αυτό το κράτα το.Μήπως έχει κάποια σχέση? Έχεις το extension? Click για ανάπτυξη... Τι είναι το extension του pinterest; Ρωτάω γιατί έχω προφίλ εκεί και το παρακολουθώ και το "κράτα το" το βλέπω κι εγώ κάποιες φορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 12:37 Η methexys έγραψε: #336 27-06-16 12:37 Είναι αυτή η επέκταση που προσθέτεις στον browser σου,στο Google Chrome ας πούμε, και σου δινει την δυνατότητα να "κρατας" εικόνες, όταν πατάς πάνω τους δηλαδή εμφανίζεται αυτο το "Κράτα το" και τις αποθηκεύεις στο λογαριασμό σου στο pinterest. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 17:23 Η whitelioness: #337 27-06-16 17:23 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση, αλλά έχω το extension του pinterest και όταν κάνω hover πάνω απο καποια εικόνα,μου βγάζει αυτό το κράτα το.Μήπως έχει κάποια σχέση? Έχεις το extension? Click για ανάπτυξη... true that!!! τι στα κομματια εχει να κανει στο τελος του μνμ? anyway thanks- no dark powers involved Κράτα το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 21:13 Η Ερινύς έγραψε: #338 27-06-16 21:13 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: δεν ξερω για 'τεχνικο προβλημα' ισως να ειναι και ο τροπος που εμφανιζεται στο laptop αλλα σε καθε σχεδον μνμ που εχω γραψει μου εμφανιζει απο κατω στην απαντηση (ειτε ειναι γρηγορη ειτε οχι) με λευκα γραμματα "Κρατα το" wtf? κανω κτ λαθος? Click για ανάπτυξη... Όταν τα έλεγα εγώ σε άλλο θέμα με κοροϊδεύανε Προσωρινή λύση είναι να κοπιάρεις το μήνυμα πριν πατήσεις καταχώρηση και αν αφού το ποστάρεις βγάζει το "κράτα το" με μια γρήγορη επεξεργασία κάνεις την αντικατάσταση. Εμένα πάντως πολλές φορές μου το βγάζει και στα πμ πλέον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2016 στις 03:44 Η whitelioness: #339 28-06-16 03:44 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Όταν τα έλεγα εγώ σε άλλο θέμα με κοροϊδεύανε Προσωρινή λύση είναι να κοπιάρεις το μήνυμα πριν πατήσεις καταχώρηση και αν αφού το ποστάρεις βγάζει το "κράτα το" με μια γρήγορη επεξεργασία κάνεις την αντικατάσταση. Εμένα πάντως πολλές φορές μου το βγάζει και στα πμ πλέον. Click για ανάπτυξη... oke! ευχαριστω!! (ειναι ελαφρως creepy ειναι η αληθεια) Κράτα το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2016 στις 04:23 Ο vassilis498: #340 28-06-16 04:23 δοκιμάστε να απεςνεργοποιήσετε την html ( το κουμπάκι πανω δεξιά στην επεξεργασία ) και να δείτε αν εμφανίζει κάτι έτσι οπότε το σβηνετε επί τόπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φαντάζομαι έχει σχέση με το από πάνω. Όντως είναι σπαστικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
uncensored Νεοφερμένο μέλος Η uncensored αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 23 Μαΐου 2016 στις 00:40 Η uncensored: #331 23-05-16 00:40 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Φαντάζομαι έχει σχέση με το από πάνω. Όντως είναι σπαστικό... Click για ανάπτυξη... A το βγαζει κι σε αλλους; Νόμιζα μόνο σε μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 23 Μαΐου 2016 στις 01:15 Ο vassilis498: #332 23-05-16 01:15 καληνύχτα, το ίδιο πρόβλημα υπάρχει απ' το Σεπτέμβρη δε φτιάχτηκε και πιθανότατα δε πρόκειται να φτιαχτεί τουλάχισοτν όχι μέχρι να μείνουμε 15 άτομα εδώ μέσα. για όποιον δε ξέρει να το κάνουμε νιανιά κάθε βράδυ τα μεσάνυχτα κλείνει 12-2 για χειμερινές ώρες και 12-3 για θερινές. έτσι και είσαι μεσα από πριν δηλαδή και για οποιοδήποτε λόγο βγεις ή σε πετάξει η μαλακία που έχει για afk buster δε σε αφήνει να ξανά μπεις. τώρα στις 3 πάλι αν δεν έχετε πάει για ύπνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 11:43 Η whitelioness: #333 27-06-16 11:43 δεν ξερω για 'τεχνικο προβλημα' ισως να ειναι και ο τροπος που εμφανιζεται στο laptop αλλα σε καθε σχεδον μνμ που εχω γραψει μου εμφανιζει απο κατω στην απαντηση (ειτε ειναι γρηγορη ειτε οχι) με λευκα γραμματα "Κρατα το" wtf? κανω κτ λαθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 11:47 Η methexys έγραψε: #334 27-06-16 11:47 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: δεν ξερω για 'τεχνικο προβλημα' ισως να ειναι και ο τροπος που εμφανιζεται στο laptop αλλα σε καθε σχεδον μνμ που εχω γραψει μου εμφανιζει απο κατω στην απαντηση (ειτε ειναι γρηγορη ειτε οχι) με λευκα γραμματα "Κρατα το" wtf? κανω κτ λαθος? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση, αλλά έχω το extension του pinterest και όταν κάνω hover πάνω απο καποια εικόνα,μου βγάζει αυτό το κράτα το.Μήπως έχει κάποια σχέση? Έχεις το extension? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 12:30 Η Claire Rentfield: #335 27-06-16 12:30 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση, αλλά έχω το extension του pinterest και όταν κάνω hover πάνω απο καποια εικόνα,μου βγάζει αυτό το κράτα το.Μήπως έχει κάποια σχέση? Έχεις το extension? Click για ανάπτυξη... Τι είναι το extension του pinterest; Ρωτάω γιατί έχω προφίλ εκεί και το παρακολουθώ και το "κράτα το" το βλέπω κι εγώ κάποιες φορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 12:37 Η methexys έγραψε: #336 27-06-16 12:37 Είναι αυτή η επέκταση που προσθέτεις στον browser σου,στο Google Chrome ας πούμε, και σου δινει την δυνατότητα να "κρατας" εικόνες, όταν πατάς πάνω τους δηλαδή εμφανίζεται αυτο το "Κράτα το" και τις αποθηκεύεις στο λογαριασμό σου στο pinterest. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 17:23 Η whitelioness: #337 27-06-16 17:23 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση, αλλά έχω το extension του pinterest και όταν κάνω hover πάνω απο καποια εικόνα,μου βγάζει αυτό το κράτα το.Μήπως έχει κάποια σχέση? Έχεις το extension? Click για ανάπτυξη... true that!!! τι στα κομματια εχει να κανει στο τελος του μνμ? anyway thanks- no dark powers involved Κράτα το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 21:13 Η Ερινύς έγραψε: #338 27-06-16 21:13 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: δεν ξερω για 'τεχνικο προβλημα' ισως να ειναι και ο τροπος που εμφανιζεται στο laptop αλλα σε καθε σχεδον μνμ που εχω γραψει μου εμφανιζει απο κατω στην απαντηση (ειτε ειναι γρηγορη ειτε οχι) με λευκα γραμματα "Κρατα το" wtf? κανω κτ λαθος? Click για ανάπτυξη... Όταν τα έλεγα εγώ σε άλλο θέμα με κοροϊδεύανε Προσωρινή λύση είναι να κοπιάρεις το μήνυμα πριν πατήσεις καταχώρηση και αν αφού το ποστάρεις βγάζει το "κράτα το" με μια γρήγορη επεξεργασία κάνεις την αντικατάσταση. Εμένα πάντως πολλές φορές μου το βγάζει και στα πμ πλέον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2016 στις 03:44 Η whitelioness: #339 28-06-16 03:44 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Όταν τα έλεγα εγώ σε άλλο θέμα με κοροϊδεύανε Προσωρινή λύση είναι να κοπιάρεις το μήνυμα πριν πατήσεις καταχώρηση και αν αφού το ποστάρεις βγάζει το "κράτα το" με μια γρήγορη επεξεργασία κάνεις την αντικατάσταση. Εμένα πάντως πολλές φορές μου το βγάζει και στα πμ πλέον. Click για ανάπτυξη... oke! ευχαριστω!! (ειναι ελαφρως creepy ειναι η αληθεια) Κράτα το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2016 στις 04:23 Ο vassilis498: #340 28-06-16 04:23 δοκιμάστε να απεςνεργοποιήσετε την html ( το κουμπάκι πανω δεξιά στην επεξεργασία ) και να δείτε αν εμφανίζει κάτι έτσι οπότε το σβηνετε επί τόπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από akikos: Φαντάζομαι έχει σχέση με το από πάνω. Όντως είναι σπαστικό... Click για ανάπτυξη... A το βγαζει κι σε αλλους; Νόμιζα μόνο σε μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 23 Μαΐου 2016 στις 01:15 Ο vassilis498: #332 23-05-16 01:15 καληνύχτα, το ίδιο πρόβλημα υπάρχει απ' το Σεπτέμβρη δε φτιάχτηκε και πιθανότατα δε πρόκειται να φτιαχτεί τουλάχισοτν όχι μέχρι να μείνουμε 15 άτομα εδώ μέσα. για όποιον δε ξέρει να το κάνουμε νιανιά κάθε βράδυ τα μεσάνυχτα κλείνει 12-2 για χειμερινές ώρες και 12-3 για θερινές. έτσι και είσαι μεσα από πριν δηλαδή και για οποιοδήποτε λόγο βγεις ή σε πετάξει η μαλακία που έχει για afk buster δε σε αφήνει να ξανά μπεις. τώρα στις 3 πάλι αν δεν έχετε πάει για ύπνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 11:43 Η whitelioness: #333 27-06-16 11:43 δεν ξερω για 'τεχνικο προβλημα' ισως να ειναι και ο τροπος που εμφανιζεται στο laptop αλλα σε καθε σχεδον μνμ που εχω γραψει μου εμφανιζει απο κατω στην απαντηση (ειτε ειναι γρηγορη ειτε οχι) με λευκα γραμματα "Κρατα το" wtf? κανω κτ λαθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 11:47 Η methexys έγραψε: #334 27-06-16 11:47 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: δεν ξερω για 'τεχνικο προβλημα' ισως να ειναι και ο τροπος που εμφανιζεται στο laptop αλλα σε καθε σχεδον μνμ που εχω γραψει μου εμφανιζει απο κατω στην απαντηση (ειτε ειναι γρηγορη ειτε οχι) με λευκα γραμματα "Κρατα το" wtf? κανω κτ λαθος? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση, αλλά έχω το extension του pinterest και όταν κάνω hover πάνω απο καποια εικόνα,μου βγάζει αυτό το κράτα το.Μήπως έχει κάποια σχέση? Έχεις το extension? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 12:30 Η Claire Rentfield: #335 27-06-16 12:30 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση, αλλά έχω το extension του pinterest και όταν κάνω hover πάνω απο καποια εικόνα,μου βγάζει αυτό το κράτα το.Μήπως έχει κάποια σχέση? Έχεις το extension? Click για ανάπτυξη... Τι είναι το extension του pinterest; Ρωτάω γιατί έχω προφίλ εκεί και το παρακολουθώ και το "κράτα το" το βλέπω κι εγώ κάποιες φορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 12:37 Η methexys έγραψε: #336 27-06-16 12:37 Είναι αυτή η επέκταση που προσθέτεις στον browser σου,στο Google Chrome ας πούμε, και σου δινει την δυνατότητα να "κρατας" εικόνες, όταν πατάς πάνω τους δηλαδή εμφανίζεται αυτο το "Κράτα το" και τις αποθηκεύεις στο λογαριασμό σου στο pinterest. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 17:23 Η whitelioness: #337 27-06-16 17:23 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση, αλλά έχω το extension του pinterest και όταν κάνω hover πάνω απο καποια εικόνα,μου βγάζει αυτό το κράτα το.Μήπως έχει κάποια σχέση? Έχεις το extension? Click για ανάπτυξη... true that!!! τι στα κομματια εχει να κανει στο τελος του μνμ? anyway thanks- no dark powers involved Κράτα το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 21:13 Η Ερινύς έγραψε: #338 27-06-16 21:13 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: δεν ξερω για 'τεχνικο προβλημα' ισως να ειναι και ο τροπος που εμφανιζεται στο laptop αλλα σε καθε σχεδον μνμ που εχω γραψει μου εμφανιζει απο κατω στην απαντηση (ειτε ειναι γρηγορη ειτε οχι) με λευκα γραμματα "Κρατα το" wtf? κανω κτ λαθος? Click για ανάπτυξη... Όταν τα έλεγα εγώ σε άλλο θέμα με κοροϊδεύανε Προσωρινή λύση είναι να κοπιάρεις το μήνυμα πριν πατήσεις καταχώρηση και αν αφού το ποστάρεις βγάζει το "κράτα το" με μια γρήγορη επεξεργασία κάνεις την αντικατάσταση. Εμένα πάντως πολλές φορές μου το βγάζει και στα πμ πλέον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2016 στις 03:44 Η whitelioness: #339 28-06-16 03:44 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Όταν τα έλεγα εγώ σε άλλο θέμα με κοροϊδεύανε Προσωρινή λύση είναι να κοπιάρεις το μήνυμα πριν πατήσεις καταχώρηση και αν αφού το ποστάρεις βγάζει το "κράτα το" με μια γρήγορη επεξεργασία κάνεις την αντικατάσταση. Εμένα πάντως πολλές φορές μου το βγάζει και στα πμ πλέον. Click για ανάπτυξη... oke! ευχαριστω!! (ειναι ελαφρως creepy ειναι η αληθεια) Κράτα το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2016 στις 04:23 Ο vassilis498: #340 28-06-16 04:23 δοκιμάστε να απεςνεργοποιήσετε την html ( το κουμπάκι πανω δεξιά στην επεξεργασία ) και να δείτε αν εμφανίζει κάτι έτσι οπότε το σβηνετε επί τόπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καληνύχτα, το ίδιο πρόβλημα υπάρχει απ' το Σεπτέμβρη δε φτιάχτηκε και πιθανότατα δε πρόκειται να φτιαχτεί τουλάχισοτν όχι μέχρι να μείνουμε 15 άτομα εδώ μέσα. για όποιον δε ξέρει να το κάνουμε νιανιά κάθε βράδυ τα μεσάνυχτα κλείνει 12-2 για χειμερινές ώρες και 12-3 για θερινές. έτσι και είσαι μεσα από πριν δηλαδή και για οποιοδήποτε λόγο βγεις ή σε πετάξει η μαλακία που έχει για afk buster δε σε αφήνει να ξανά μπεις. τώρα στις 3 πάλι αν δεν έχετε πάει για ύπνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 11:43 Η whitelioness: #333 27-06-16 11:43 δεν ξερω για 'τεχνικο προβλημα' ισως να ειναι και ο τροπος που εμφανιζεται στο laptop αλλα σε καθε σχεδον μνμ που εχω γραψει μου εμφανιζει απο κατω στην απαντηση (ειτε ειναι γρηγορη ειτε οχι) με λευκα γραμματα "Κρατα το" wtf? κανω κτ λαθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 11:47 Η methexys έγραψε: #334 27-06-16 11:47 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: δεν ξερω για 'τεχνικο προβλημα' ισως να ειναι και ο τροπος που εμφανιζεται στο laptop αλλα σε καθε σχεδον μνμ που εχω γραψει μου εμφανιζει απο κατω στην απαντηση (ειτε ειναι γρηγορη ειτε οχι) με λευκα γραμματα "Κρατα το" wtf? κανω κτ λαθος? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση, αλλά έχω το extension του pinterest και όταν κάνω hover πάνω απο καποια εικόνα,μου βγάζει αυτό το κράτα το.Μήπως έχει κάποια σχέση? Έχεις το extension? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 12:30 Η Claire Rentfield: #335 27-06-16 12:30 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση, αλλά έχω το extension του pinterest και όταν κάνω hover πάνω απο καποια εικόνα,μου βγάζει αυτό το κράτα το.Μήπως έχει κάποια σχέση? Έχεις το extension? Click για ανάπτυξη... Τι είναι το extension του pinterest; Ρωτάω γιατί έχω προφίλ εκεί και το παρακολουθώ και το "κράτα το" το βλέπω κι εγώ κάποιες φορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 12:37 Η methexys έγραψε: #336 27-06-16 12:37 Είναι αυτή η επέκταση που προσθέτεις στον browser σου,στο Google Chrome ας πούμε, και σου δινει την δυνατότητα να "κρατας" εικόνες, όταν πατάς πάνω τους δηλαδή εμφανίζεται αυτο το "Κράτα το" και τις αποθηκεύεις στο λογαριασμό σου στο pinterest. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 17:23 Η whitelioness: #337 27-06-16 17:23 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση, αλλά έχω το extension του pinterest και όταν κάνω hover πάνω απο καποια εικόνα,μου βγάζει αυτό το κράτα το.Μήπως έχει κάποια σχέση? Έχεις το extension? Click για ανάπτυξη... true that!!! τι στα κομματια εχει να κανει στο τελος του μνμ? anyway thanks- no dark powers involved Κράτα το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 21:13 Η Ερινύς έγραψε: #338 27-06-16 21:13 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: δεν ξερω για 'τεχνικο προβλημα' ισως να ειναι και ο τροπος που εμφανιζεται στο laptop αλλα σε καθε σχεδον μνμ που εχω γραψει μου εμφανιζει απο κατω στην απαντηση (ειτε ειναι γρηγορη ειτε οχι) με λευκα γραμματα "Κρατα το" wtf? κανω κτ λαθος? Click για ανάπτυξη... Όταν τα έλεγα εγώ σε άλλο θέμα με κοροϊδεύανε Προσωρινή λύση είναι να κοπιάρεις το μήνυμα πριν πατήσεις καταχώρηση και αν αφού το ποστάρεις βγάζει το "κράτα το" με μια γρήγορη επεξεργασία κάνεις την αντικατάσταση. Εμένα πάντως πολλές φορές μου το βγάζει και στα πμ πλέον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2016 στις 03:44 Η whitelioness: #339 28-06-16 03:44 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Όταν τα έλεγα εγώ σε άλλο θέμα με κοροϊδεύανε Προσωρινή λύση είναι να κοπιάρεις το μήνυμα πριν πατήσεις καταχώρηση και αν αφού το ποστάρεις βγάζει το "κράτα το" με μια γρήγορη επεξεργασία κάνεις την αντικατάσταση. Εμένα πάντως πολλές φορές μου το βγάζει και στα πμ πλέον. Click για ανάπτυξη... oke! ευχαριστω!! (ειναι ελαφρως creepy ειναι η αληθεια) Κράτα το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2016 στις 04:23 Ο vassilis498: #340 28-06-16 04:23 δοκιμάστε να απεςνεργοποιήσετε την html ( το κουμπάκι πανω δεξιά στην επεξεργασία ) και να δείτε αν εμφανίζει κάτι έτσι οπότε το σβηνετε επί τόπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
δεν ξερω για 'τεχνικο προβλημα' ισως να ειναι και ο τροπος που εμφανιζεται στο laptop αλλα σε καθε σχεδον μνμ που εχω γραψει μου εμφανιζει απο κατω στην απαντηση (ειτε ειναι γρηγορη ειτε οχι) με λευκα γραμματα "Κρατα το" wtf? κανω κτ λαθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 11:47 Η methexys έγραψε: #334 27-06-16 11:47 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: δεν ξερω για 'τεχνικο προβλημα' ισως να ειναι και ο τροπος που εμφανιζεται στο laptop αλλα σε καθε σχεδον μνμ που εχω γραψει μου εμφανιζει απο κατω στην απαντηση (ειτε ειναι γρηγορη ειτε οχι) με λευκα γραμματα "Κρατα το" wtf? κανω κτ λαθος? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση, αλλά έχω το extension του pinterest και όταν κάνω hover πάνω απο καποια εικόνα,μου βγάζει αυτό το κράτα το.Μήπως έχει κάποια σχέση? Έχεις το extension? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 12:30 Η Claire Rentfield: #335 27-06-16 12:30 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση, αλλά έχω το extension του pinterest και όταν κάνω hover πάνω απο καποια εικόνα,μου βγάζει αυτό το κράτα το.Μήπως έχει κάποια σχέση? Έχεις το extension? Click για ανάπτυξη... Τι είναι το extension του pinterest; Ρωτάω γιατί έχω προφίλ εκεί και το παρακολουθώ και το "κράτα το" το βλέπω κι εγώ κάποιες φορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 12:37 Η methexys έγραψε: #336 27-06-16 12:37 Είναι αυτή η επέκταση που προσθέτεις στον browser σου,στο Google Chrome ας πούμε, και σου δινει την δυνατότητα να "κρατας" εικόνες, όταν πατάς πάνω τους δηλαδή εμφανίζεται αυτο το "Κράτα το" και τις αποθηκεύεις στο λογαριασμό σου στο pinterest. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 17:23 Η whitelioness: #337 27-06-16 17:23 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση, αλλά έχω το extension του pinterest και όταν κάνω hover πάνω απο καποια εικόνα,μου βγάζει αυτό το κράτα το.Μήπως έχει κάποια σχέση? Έχεις το extension? Click για ανάπτυξη... true that!!! τι στα κομματια εχει να κανει στο τελος του μνμ? anyway thanks- no dark powers involved Κράτα το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 21:13 Η Ερινύς έγραψε: #338 27-06-16 21:13 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: δεν ξερω για 'τεχνικο προβλημα' ισως να ειναι και ο τροπος που εμφανιζεται στο laptop αλλα σε καθε σχεδον μνμ που εχω γραψει μου εμφανιζει απο κατω στην απαντηση (ειτε ειναι γρηγορη ειτε οχι) με λευκα γραμματα "Κρατα το" wtf? κανω κτ λαθος? Click για ανάπτυξη... Όταν τα έλεγα εγώ σε άλλο θέμα με κοροϊδεύανε Προσωρινή λύση είναι να κοπιάρεις το μήνυμα πριν πατήσεις καταχώρηση και αν αφού το ποστάρεις βγάζει το "κράτα το" με μια γρήγορη επεξεργασία κάνεις την αντικατάσταση. Εμένα πάντως πολλές φορές μου το βγάζει και στα πμ πλέον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2016 στις 03:44 Η whitelioness: #339 28-06-16 03:44 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Όταν τα έλεγα εγώ σε άλλο θέμα με κοροϊδεύανε Προσωρινή λύση είναι να κοπιάρεις το μήνυμα πριν πατήσεις καταχώρηση και αν αφού το ποστάρεις βγάζει το "κράτα το" με μια γρήγορη επεξεργασία κάνεις την αντικατάσταση. Εμένα πάντως πολλές φορές μου το βγάζει και στα πμ πλέον. Click για ανάπτυξη... oke! ευχαριστω!! (ειναι ελαφρως creepy ειναι η αληθεια) Κράτα το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2016 στις 04:23 Ο vassilis498: #340 28-06-16 04:23 δοκιμάστε να απεςνεργοποιήσετε την html ( το κουμπάκι πανω δεξιά στην επεξεργασία ) και να δείτε αν εμφανίζει κάτι έτσι οπότε το σβηνετε επί τόπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: δεν ξερω για 'τεχνικο προβλημα' ισως να ειναι και ο τροπος που εμφανιζεται στο laptop αλλα σε καθε σχεδον μνμ που εχω γραψει μου εμφανιζει απο κατω στην απαντηση (ειτε ειναι γρηγορη ειτε οχι) με λευκα γραμματα "Κρατα το" wtf? κανω κτ λαθος? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση, αλλά έχω το extension του pinterest και όταν κάνω hover πάνω απο καποια εικόνα,μου βγάζει αυτό το κράτα το.Μήπως έχει κάποια σχέση? Έχεις το extension? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 12:30 Η Claire Rentfield: #335 27-06-16 12:30 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση, αλλά έχω το extension του pinterest και όταν κάνω hover πάνω απο καποια εικόνα,μου βγάζει αυτό το κράτα το.Μήπως έχει κάποια σχέση? Έχεις το extension? Click για ανάπτυξη... Τι είναι το extension του pinterest; Ρωτάω γιατί έχω προφίλ εκεί και το παρακολουθώ και το "κράτα το" το βλέπω κι εγώ κάποιες φορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 12:37 Η methexys έγραψε: #336 27-06-16 12:37 Είναι αυτή η επέκταση που προσθέτεις στον browser σου,στο Google Chrome ας πούμε, και σου δινει την δυνατότητα να "κρατας" εικόνες, όταν πατάς πάνω τους δηλαδή εμφανίζεται αυτο το "Κράτα το" και τις αποθηκεύεις στο λογαριασμό σου στο pinterest. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 17:23 Η whitelioness: #337 27-06-16 17:23 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση, αλλά έχω το extension του pinterest και όταν κάνω hover πάνω απο καποια εικόνα,μου βγάζει αυτό το κράτα το.Μήπως έχει κάποια σχέση? Έχεις το extension? Click για ανάπτυξη... true that!!! τι στα κομματια εχει να κανει στο τελος του μνμ? anyway thanks- no dark powers involved Κράτα το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 21:13 Η Ερινύς έγραψε: #338 27-06-16 21:13 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: δεν ξερω για 'τεχνικο προβλημα' ισως να ειναι και ο τροπος που εμφανιζεται στο laptop αλλα σε καθε σχεδον μνμ που εχω γραψει μου εμφανιζει απο κατω στην απαντηση (ειτε ειναι γρηγορη ειτε οχι) με λευκα γραμματα "Κρατα το" wtf? κανω κτ λαθος? Click για ανάπτυξη... Όταν τα έλεγα εγώ σε άλλο θέμα με κοροϊδεύανε Προσωρινή λύση είναι να κοπιάρεις το μήνυμα πριν πατήσεις καταχώρηση και αν αφού το ποστάρεις βγάζει το "κράτα το" με μια γρήγορη επεξεργασία κάνεις την αντικατάσταση. Εμένα πάντως πολλές φορές μου το βγάζει και στα πμ πλέον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2016 στις 03:44 Η whitelioness: #339 28-06-16 03:44 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Όταν τα έλεγα εγώ σε άλλο θέμα με κοροϊδεύανε Προσωρινή λύση είναι να κοπιάρεις το μήνυμα πριν πατήσεις καταχώρηση και αν αφού το ποστάρεις βγάζει το "κράτα το" με μια γρήγορη επεξεργασία κάνεις την αντικατάσταση. Εμένα πάντως πολλές φορές μου το βγάζει και στα πμ πλέον. Click για ανάπτυξη... oke! ευχαριστω!! (ειναι ελαφρως creepy ειναι η αληθεια) Κράτα το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2016 στις 04:23 Ο vassilis498: #340 28-06-16 04:23 δοκιμάστε να απεςνεργοποιήσετε την html ( το κουμπάκι πανω δεξιά στην επεξεργασία ) και να δείτε αν εμφανίζει κάτι έτσι οπότε το σβηνετε επί τόπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από methexys: Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση, αλλά έχω το extension του pinterest και όταν κάνω hover πάνω απο καποια εικόνα,μου βγάζει αυτό το κράτα το.Μήπως έχει κάποια σχέση? Έχεις το extension? Click για ανάπτυξη... Τι είναι το extension του pinterest; Ρωτάω γιατί έχω προφίλ εκεί και το παρακολουθώ και το "κράτα το" το βλέπω κι εγώ κάποιες φορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 12:37 Η methexys έγραψε: #336 27-06-16 12:37 Είναι αυτή η επέκταση που προσθέτεις στον browser σου,στο Google Chrome ας πούμε, και σου δινει την δυνατότητα να "κρατας" εικόνες, όταν πατάς πάνω τους δηλαδή εμφανίζεται αυτο το "Κράτα το" και τις αποθηκεύεις στο λογαριασμό σου στο pinterest. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 17:23 Η whitelioness: #337 27-06-16 17:23 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση, αλλά έχω το extension του pinterest και όταν κάνω hover πάνω απο καποια εικόνα,μου βγάζει αυτό το κράτα το.Μήπως έχει κάποια σχέση? Έχεις το extension? Click για ανάπτυξη... true that!!! τι στα κομματια εχει να κανει στο τελος του μνμ? anyway thanks- no dark powers involved Κράτα το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 21:13 Η Ερινύς έγραψε: #338 27-06-16 21:13 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: δεν ξερω για 'τεχνικο προβλημα' ισως να ειναι και ο τροπος που εμφανιζεται στο laptop αλλα σε καθε σχεδον μνμ που εχω γραψει μου εμφανιζει απο κατω στην απαντηση (ειτε ειναι γρηγορη ειτε οχι) με λευκα γραμματα "Κρατα το" wtf? κανω κτ λαθος? Click για ανάπτυξη... Όταν τα έλεγα εγώ σε άλλο θέμα με κοροϊδεύανε Προσωρινή λύση είναι να κοπιάρεις το μήνυμα πριν πατήσεις καταχώρηση και αν αφού το ποστάρεις βγάζει το "κράτα το" με μια γρήγορη επεξεργασία κάνεις την αντικατάσταση. Εμένα πάντως πολλές φορές μου το βγάζει και στα πμ πλέον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2016 στις 03:44 Η whitelioness: #339 28-06-16 03:44 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Όταν τα έλεγα εγώ σε άλλο θέμα με κοροϊδεύανε Προσωρινή λύση είναι να κοπιάρεις το μήνυμα πριν πατήσεις καταχώρηση και αν αφού το ποστάρεις βγάζει το "κράτα το" με μια γρήγορη επεξεργασία κάνεις την αντικατάσταση. Εμένα πάντως πολλές φορές μου το βγάζει και στα πμ πλέον. Click για ανάπτυξη... oke! ευχαριστω!! (ειναι ελαφρως creepy ειναι η αληθεια) Κράτα το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2016 στις 04:23 Ο vassilis498: #340 28-06-16 04:23 δοκιμάστε να απεςνεργοποιήσετε την html ( το κουμπάκι πανω δεξιά στην επεξεργασία ) και να δείτε αν εμφανίζει κάτι έτσι οπότε το σβηνετε επί τόπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είναι αυτή η επέκταση που προσθέτεις στον browser σου,στο Google Chrome ας πούμε, και σου δινει την δυνατότητα να "κρατας" εικόνες, όταν πατάς πάνω τους δηλαδή εμφανίζεται αυτο το "Κράτα το" και τις αποθηκεύεις στο λογαριασμό σου στο pinterest. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 17:23 Η whitelioness: #337 27-06-16 17:23 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση, αλλά έχω το extension του pinterest και όταν κάνω hover πάνω απο καποια εικόνα,μου βγάζει αυτό το κράτα το.Μήπως έχει κάποια σχέση? Έχεις το extension? Click για ανάπτυξη... true that!!! τι στα κομματια εχει να κανει στο τελος του μνμ? anyway thanks- no dark powers involved Κράτα το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 21:13 Η Ερινύς έγραψε: #338 27-06-16 21:13 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: δεν ξερω για 'τεχνικο προβλημα' ισως να ειναι και ο τροπος που εμφανιζεται στο laptop αλλα σε καθε σχεδον μνμ που εχω γραψει μου εμφανιζει απο κατω στην απαντηση (ειτε ειναι γρηγορη ειτε οχι) με λευκα γραμματα "Κρατα το" wtf? κανω κτ λαθος? Click για ανάπτυξη... Όταν τα έλεγα εγώ σε άλλο θέμα με κοροϊδεύανε Προσωρινή λύση είναι να κοπιάρεις το μήνυμα πριν πατήσεις καταχώρηση και αν αφού το ποστάρεις βγάζει το "κράτα το" με μια γρήγορη επεξεργασία κάνεις την αντικατάσταση. Εμένα πάντως πολλές φορές μου το βγάζει και στα πμ πλέον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2016 στις 03:44 Η whitelioness: #339 28-06-16 03:44 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Όταν τα έλεγα εγώ σε άλλο θέμα με κοροϊδεύανε Προσωρινή λύση είναι να κοπιάρεις το μήνυμα πριν πατήσεις καταχώρηση και αν αφού το ποστάρεις βγάζει το "κράτα το" με μια γρήγορη επεξεργασία κάνεις την αντικατάσταση. Εμένα πάντως πολλές φορές μου το βγάζει και στα πμ πλέον. Click για ανάπτυξη... oke! ευχαριστω!! (ειναι ελαφρως creepy ειναι η αληθεια) Κράτα το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2016 στις 04:23 Ο vassilis498: #340 28-06-16 04:23 δοκιμάστε να απεςνεργοποιήσετε την html ( το κουμπάκι πανω δεξιά στην επεξεργασία ) και να δείτε αν εμφανίζει κάτι έτσι οπότε το σβηνετε επί τόπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από methexys: Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση, αλλά έχω το extension του pinterest και όταν κάνω hover πάνω απο καποια εικόνα,μου βγάζει αυτό το κράτα το.Μήπως έχει κάποια σχέση? Έχεις το extension? Click για ανάπτυξη... true that!!! τι στα κομματια εχει να κανει στο τελος του μνμ? anyway thanks- no dark powers involved Κράτα το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2016 στις 21:13 Η Ερινύς έγραψε: #338 27-06-16 21:13 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: δεν ξερω για 'τεχνικο προβλημα' ισως να ειναι και ο τροπος που εμφανιζεται στο laptop αλλα σε καθε σχεδον μνμ που εχω γραψει μου εμφανιζει απο κατω στην απαντηση (ειτε ειναι γρηγορη ειτε οχι) με λευκα γραμματα "Κρατα το" wtf? κανω κτ λαθος? Click για ανάπτυξη... Όταν τα έλεγα εγώ σε άλλο θέμα με κοροϊδεύανε Προσωρινή λύση είναι να κοπιάρεις το μήνυμα πριν πατήσεις καταχώρηση και αν αφού το ποστάρεις βγάζει το "κράτα το" με μια γρήγορη επεξεργασία κάνεις την αντικατάσταση. Εμένα πάντως πολλές φορές μου το βγάζει και στα πμ πλέον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2016 στις 03:44 Η whitelioness: #339 28-06-16 03:44 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Όταν τα έλεγα εγώ σε άλλο θέμα με κοροϊδεύανε Προσωρινή λύση είναι να κοπιάρεις το μήνυμα πριν πατήσεις καταχώρηση και αν αφού το ποστάρεις βγάζει το "κράτα το" με μια γρήγορη επεξεργασία κάνεις την αντικατάσταση. Εμένα πάντως πολλές φορές μου το βγάζει και στα πμ πλέον. Click για ανάπτυξη... oke! ευχαριστω!! (ειναι ελαφρως creepy ειναι η αληθεια) Κράτα το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2016 στις 04:23 Ο vassilis498: #340 28-06-16 04:23 δοκιμάστε να απεςνεργοποιήσετε την html ( το κουμπάκι πανω δεξιά στην επεξεργασία ) και να δείτε αν εμφανίζει κάτι έτσι οπότε το σβηνετε επί τόπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: δεν ξερω για 'τεχνικο προβλημα' ισως να ειναι και ο τροπος που εμφανιζεται στο laptop αλλα σε καθε σχεδον μνμ που εχω γραψει μου εμφανιζει απο κατω στην απαντηση (ειτε ειναι γρηγορη ειτε οχι) με λευκα γραμματα "Κρατα το" wtf? κανω κτ λαθος? Click για ανάπτυξη... Όταν τα έλεγα εγώ σε άλλο θέμα με κοροϊδεύανε Προσωρινή λύση είναι να κοπιάρεις το μήνυμα πριν πατήσεις καταχώρηση και αν αφού το ποστάρεις βγάζει το "κράτα το" με μια γρήγορη επεξεργασία κάνεις την αντικατάσταση. Εμένα πάντως πολλές φορές μου το βγάζει και στα πμ πλέον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2016 στις 03:44 Η whitelioness: #339 28-06-16 03:44 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Όταν τα έλεγα εγώ σε άλλο θέμα με κοροϊδεύανε Προσωρινή λύση είναι να κοπιάρεις το μήνυμα πριν πατήσεις καταχώρηση και αν αφού το ποστάρεις βγάζει το "κράτα το" με μια γρήγορη επεξεργασία κάνεις την αντικατάσταση. Εμένα πάντως πολλές φορές μου το βγάζει και στα πμ πλέον. Click για ανάπτυξη... oke! ευχαριστω!! (ειναι ελαφρως creepy ειναι η αληθεια) Κράτα το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2016 στις 04:23 Ο vassilis498: #340 28-06-16 04:23 δοκιμάστε να απεςνεργοποιήσετε την html ( το κουμπάκι πανω δεξιά στην επεξεργασία ) και να δείτε αν εμφανίζει κάτι έτσι οπότε το σβηνετε επί τόπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Όταν τα έλεγα εγώ σε άλλο θέμα με κοροϊδεύανε Προσωρινή λύση είναι να κοπιάρεις το μήνυμα πριν πατήσεις καταχώρηση και αν αφού το ποστάρεις βγάζει το "κράτα το" με μια γρήγορη επεξεργασία κάνεις την αντικατάσταση. Εμένα πάντως πολλές φορές μου το βγάζει και στα πμ πλέον. Click για ανάπτυξη... oke! ευχαριστω!! (ειναι ελαφρως creepy ειναι η αληθεια) Κράτα το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2016 στις 04:23 Ο vassilis498: #340 28-06-16 04:23 δοκιμάστε να απεςνεργοποιήσετε την html ( το κουμπάκι πανω δεξιά στην επεξεργασία ) και να δείτε αν εμφανίζει κάτι έτσι οπότε το σβηνετε επί τόπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
δοκιμάστε να απεςνεργοποιήσετε την html ( το κουμπάκι πανω δεξιά στην επεξεργασία ) και να δείτε αν εμφανίζει κάτι έτσι οπότε το σβηνετε επί τόπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.