Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.082 μηνύματα.

31-10-21

19:50
Μου είπε ότι είναι γκέιΚ να μην ήταν πως είσαι σίγουρη ότι είσαι του γούστου του ?
Και του κανω ποσες φορες θα στην εχουν πέσει κοπέλες γιατί είσαι αρκετα ωραίος. Αααα ο φιλος ο Δημήτρης εχει τρελές ιστορίες να σου πει (και κανω νόημα στο φιλο μου να ερθει

Εε έρχεται ο φίλος μου μιλαμε λιγο και οι τρείς και μετα τους κανω Παω να βρω το επόμενο θύμα μου, κλείνω το μάτι και φεύγω ....
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

31-10-21

19:51
AaaaaaΜου είπε ότι είναι γκέι
Και του κανω ποσες φορες θα στην εχουν πέσει κοπέλες γιατί είσαι αρκετα ωραίος. Αααα ο φιλος ο Δημήτρης εχει τρελές ιστορίες να σου πει (και κανω νόημα στο φιλο μου να ερθει).
Εε έρχεται ο φίλος μου μιλαμε λιγο και οι τρείς και μετα τους κανω Παω να βρω το επόμενο θύμα μου, κλείνω το μάτι και φεύγω ....
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

31-10-21

19:51
Στον Γιάννη απάνταγα, για τον Γιάννη μιλάμε.Καλά άμα σε κοιτάει επίμονα και δεν ανταποκρίνεσαι είτε γυναίκα ,άντρας, γκέι ,στρειτ ενοχλητικό λέγεται .
Και δεν είπα να σε κοιτάει έτσι:

Pharmacist01
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Pharmacist01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 385 μηνύματα.

31-10-21

21:37
Καλά προφανώς εγώ αναφέρομαι σε άτομα που υπάρχει ένα στοιχειώδες ενδιαφέρον. Έστω κι αν είναι η ιδέα σουΚαλά άμα σε κοιτάει επίμονα και δεν ανταποκρίνεσαι είτε γυναίκα ,άντρας, γκέι ,στρειτ ενοχλητικό λέγεται .
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ελπίζω κάποια στιγμή να απεμπλακούμε από τα κόμπλεξ που νιώθουμε και να πηγαίνουμε να μιλάμε, να φλερτάρουμε ευγενικά, να υπάρξει ζωντανή επικοινωνία και όχι μέσω των άθλιων σοσιαλ μιντια
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

31-10-21

21:41
Καλά προφανώς εγώ αναφέρομαι σε άτομα που υπάρχει ένα στοιχειώδες ενδιαφέρον. Έστω κι αν είναι η ιδέα σου
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ελπίζω κάποια στιγμή να απεμπλακούμε από τα κόμπλεξ που νιώθουμε και να πηγαίνουμε να μιλάμε, να φλερτάρουμε ευγενικά, να υπάρξει ζωντανή επικοινωνία και όχι μέσω των άθλιων σοσιαλ μιντια
Εγω αυτο κάνω φιλε απλα το κάνω σε γυναικες αν και δεν με βλέπω να το κάνω πολύ καιρό ακόμη γιατι ηδη έχω γνωρισει κάποια καλή περίπτωση και εχω αρχισει να βγαινω με αυτήν τώρα. Εννοειται εκτος σόσιαλ τη γνωρισα αυτή. Ειδωμεν.
Ειναι δυσκολο για τους γκέι γιατι δεν ξέρουν αν ο άλλος ειναι γκέι αν και εχει μαγαζια στο Γκάζι ειδικα για γκέι μπορούν να πάνε εκει.
Pharmacist01
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Pharmacist01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 385 μηνύματα.

31-10-21

21:43
Μακάρι να μπορέσω και εγώ να γνωρίσω από κοντά κάποιον που να μου αρέσει και να του αρέσω. Αν και δυστυχώς δεν είμαι φουλ αισιόδοξος. Πάντως μπράβο για εσένα που το επεδίωξες εκτός σοσιαλ. Τώρα για το γκάζι το ξέρω αλλά εγώ μενω Θεσσαλονίκη και είναι λίγο χειρότερη η φάση από ΑθήναΕγω αυτο κάνω φιλε απλα το κάνω σε γυναικες αν και δεν με βλέπω να το κάνω πολύ καιρό ακόμη γιατι ηδη έχω γνωρισει κάποια καλή περίπτωση και εχω αρχισει να βγαινω με αυτήν τώρα. Εννοειται εκτος σόσιαλ τη γνωρισα αυτή. Ειδωμεν.
Ειναι δυσκολο για τους γκέι γιατι δεν ξέρουν αν ο άλλος ειναι γκέι αν και εχει μαγαζια στο Γκάζι ειδικα για γκέι μπορούν να πάνε εκει.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

31-10-21

21:51
Μακάρι να μπορέσω και εγώ να γνωρίσω από κοντά κάποιον που να μου αρέσει και να του αρέσω. Αν και δυστυχώς δεν είμαι φουλ αισιόδοξος. Πάντως μπράβο για εσένα που το επεδίωξες εκτός σοσιαλ. Τώρα για το γκάζι το ξέρω αλλά εγώ μενω Θεσσαλονίκη και είναι λίγο χειρότερη η φάση από Αθήνα
Εγω το κάνω χρόνια αυτο το σπόρ. Δεν βγήκα ξαφνικά ενα πρωί να κάνω τον ερωτύλο στους δρόμους. Με τη παροδο των χρονων γινεσαι καλός ειδικα αμα το γουστάρεις, ωριμάζει μέσα σου. Εγω λογω χαρακτηρα ειμαι εξωστρεφης οποτε ήρθε και κούμπωσε ακομη περισσότερο. Οταν οι άλλοι κοροιδευανε και λέγανε και τι πας να κάνεις... και εχεις βγάλει θεωριες για να βαυκαλιζεσαι και εισαι καλησπεράκιας κτλπ εγω το δουλευα χωρις να πτοούμαι και εχω φτάσει σε ένα σημειο που ανα πάσα στιγμή μπορώ να λύσω το προβλημα της μοναξιάς. Με το καλησπέρα έχω ριξει γυναίκα.... μετα μου ειπε οτι ξεχωρισα επειδη ήμουν απλός και οχι επιτηδευμένος. Αυτο ερχεται με το καιρό οποτε για να εισαι τοσο άνετος η άλλη σε βλέπει γοητευτικό. Ο τονος της φωνης η χαλαροτητα της κινησης και ολα αυτα για οσους ξέρουν ειναι τα πιο βασικά σε ενα φλέρτ καθως εκεινη τη στιγμη παρουσιάζεις τον εαυτο σου.... και κρινεσαι επιτοπου. Ποια σοσιαλ μιντια ; δεν μ αρεσει να κρύβομαι.
Εκτος του κόμπλεξ που ειπες πιο πάνω οι ανθρωποι και ειδικα οι άντρες βασανιζονται και απο ανασφάλειες οτι δεν θα βρουν άλλη γυναικα αμα χωρίσουν... αυτο ειναι και το χειροτερο.
Και αν κάποιος νομιζει οτι δεν ειναι ωραίος υπάρχει τροπος να γινει καλυτερος.... να αρχισει να φροντιζει τον εαυτο του να κανει ενα ωραιο κουρεμα , να ψωνισει ωραια καινουργια ρούχα , να πάει γυμναστηριο κτλπ κτλπ φτάνει πιά η κλαψα και η ηττοπάθεια. Μπορεις να κάνεις τα πάντα αρκει να το πιστέψεις. Οι περισσοτεροι αντρες που παραδοσιακα αποτυγχανουν στο φλέρτ ειναι εκεινοι που δεν έχουν σωστές σκέψεις για το φλέρτ.
Τις προάλλες μου λέει ενας φιλος... πάμε λεει να κάνω πέσιμο... ετσι στο ξαφνικο του ηρθε κ τι εκανε πηγε κ προτεινε να κεράσει κάποιες στο ξεκάρφωτο.... εφαγε ακυρο... αυτα δεν γινονται έτσι. Ειχε εμενα διπλα του λεω μη πας δεν ειναι η καταλληλη στιγμή. Δεν ακουσε έφαγε τα μούτρα του.
Σηκωθηκε ξαφνικα ενα πρωι.... πάμε να κάνω φλέρτ εδω και τώρα. Δεν υπάρχει συνέπεια και σταθεροτητα.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.896 μηνύματα.

23-12-24

11:51
Η ερωτηση αναφέρεται σε άντρες, αλλά τη βρήκα ....πικάντικη και απαντώ τη γυναικεία version της.
Λοιπόν, αν μου έκανε κάποιος φλερτ, θα κολακευόμουν. Φυσικά δεν εννοώ πρόστυχο φλερτ, εννοώ έξυπνο και ευγενικό. Αν δε μου άρεσε, θα έλεγα όχι. Καλά, τώρα είμαι παντρεμένη, σε κάθε περίπτωση θα έλεγα όχι, αλλά λέμε και ελεύθερη να ήμουν. Αν συνέχιζε, παρά το όχι, θα τον έβριζα.
Όσο για γυναίκες, ειλικρινά, ποτέ δε μου έχει κάνει φλερτ γυναίκα. Νομίζω με ...μυρίζουν πως δεν έχω καμμιά σχέση με γκέι και δεν πλησιάζουν, ή πιο απλά, μπορεί να μην είμαι ο τύπος που αρέσω σε γυναίκες. Πάντως, έτσι που το φαντάζομαι και επειδή έχω γειτόνισσες ομοφυλόφυλες, αν τυχόν μου έλεγαν έστω υπονοούμενο, θα με έφερναν σε πολύ δύσκολη θέση. Δε θα μου άρεσε καθόλου. Με τους άντρες είναι λίγο πιο ενδιαφέρουσα, ακόμα και η χυλόπιτα. Της κυρίας, πώς να της ρίξεις χυλόπιτα; Θα ντρεπόμουν να την ξαναδώ.
Άποψη: Αν θέλετε να την πέσετε σε άτομα του ίδιου φύλου, διερευνήστε λίγο, αν πράγματι ενδιαφέρονται για το ίδιο φύλο.
Λοιπόν, αν μου έκανε κάποιος φλερτ, θα κολακευόμουν. Φυσικά δεν εννοώ πρόστυχο φλερτ, εννοώ έξυπνο και ευγενικό. Αν δε μου άρεσε, θα έλεγα όχι. Καλά, τώρα είμαι παντρεμένη, σε κάθε περίπτωση θα έλεγα όχι, αλλά λέμε και ελεύθερη να ήμουν. Αν συνέχιζε, παρά το όχι, θα τον έβριζα.
Όσο για γυναίκες, ειλικρινά, ποτέ δε μου έχει κάνει φλερτ γυναίκα. Νομίζω με ...μυρίζουν πως δεν έχω καμμιά σχέση με γκέι και δεν πλησιάζουν, ή πιο απλά, μπορεί να μην είμαι ο τύπος που αρέσω σε γυναίκες. Πάντως, έτσι που το φαντάζομαι και επειδή έχω γειτόνισσες ομοφυλόφυλες, αν τυχόν μου έλεγαν έστω υπονοούμενο, θα με έφερναν σε πολύ δύσκολη θέση. Δε θα μου άρεσε καθόλου. Με τους άντρες είναι λίγο πιο ενδιαφέρουσα, ακόμα και η χυλόπιτα. Της κυρίας, πώς να της ρίξεις χυλόπιτα; Θα ντρεπόμουν να την ξαναδώ.
Άποψη: Αν θέλετε να την πέσετε σε άτομα του ίδιου φύλου, διερευνήστε λίγο, αν πράγματι ενδιαφέρονται για το ίδιο φύλο.
Guest 881237
Επισκέπτης

23-12-24

12:48
Σιγά που είναι ενδιαφέρουσα... Οι περισσότεροι το παίρνουν προσωπικά κ μετά σου την λένε και σε προσβάλλουν (μάλλον επειδή τους θιξαμε τον εγωισμό!) ακόμα κ ευγενική να είσαι .Με τους άντρες είναι λίγο πιο ενδιαφέρουσα, ακόμα και η χυλόπιτα
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.896 μηνύματα.

23-12-24

13:19
Σοβαρά, έτσι κάνουν οι σημερινοί; Είμαι κάποια χρόνια πίσω. Κοίτα που ξεψάρωσαν και οι άντρες! Έτσι έκαναν στα χρόνια μου οι γυναίκες, όταν τους έριχναν χυλόπιτα οι άντρες. Ήταν πολύ τσούχτρες.Σιγά που είναι ενδιαφέρουσα... Οι περισσότεροι το παίρνουν προσωπικά κ μετά σου την λένε και σε προσβάλλουν (μάλλον επειδή τους θιξαμε τον εγωισμό!) ακόμα κ ευγενική να είσαι .
Κοίτα, αν τυχόν σου πέσει τέτοιος βλάκας, κατ αρχή, μην τον πιστέψεις. Οι προσβολές που λένε, δεν τις εννοούν, όπως λες, τα λένε επειδή τους ....έθιξες τον εγωισμό. Έπειτα, η ενδεχόμενη προσβολή, δεν πρέπει να επηρεάζει την απόφασή σου, αν τον θες ή όχι. Μη σου πω, έναν κομπλεξικό, που δεν αποδέχεται τη χυλόπιτα, καλά έκανες και τον έδιωξες. Αλλά και κάποιος δεν τον θες, ε, ας πει ό,τι θέλει, ας παρηγορήσει τον πόνο του με προσβολές, βάλε ωτασπίδες, να μην τις ακούς και απομακρύνσου σαν κυρία. Έτσι κι αλλοιώς δεν τον θες. Μην πεις <τον ήθελα για φίλο>, αυτό δεν ισχύει. Απ τη στιγμή που σε είδε ερωτικά, χάθηκε ως φίλος, επομένως τον έχασες έτσι κι αλλοιώς.
Δηλαδή Ιοη μου, τι είχες, τι έχασες! Άστον !
Γενικά μιλάμε τώρα

ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.532 μηνύματα.

26-12-24

08:52
Επειδή μας διαβάζουν και μικρά αγόρια (τα όσα) και επειδή το θέμα πήγε προς τα εκεί, αλανάρες κάποιες συμβουλές:
Μην ακούτε αυτά που λένε οι γυναίκες σε γκομενικά ζητήματα και προσαρμόζεστε πάνω στα θέλω που (λένε ότι) έχουν. Οι περισσότερες αυτό που ζητάνε δημόσια είναι ένα κακέκτυπο άντρα, υποτακτικός, να λέει «έχεις δίκιο, μωρό μου» συνέχεια κοκ, ενώ στην πραγματικότητα θέλουν έναν κανονικό άντρα. Σε κάποιες περιπτώσεις παντρεύονται τον πρώτο και παράλληλα περνάνε όμορφα με τον δεύτερο. Κάποια ακόμα:
-Μεγάλη προσοχή σε γυναίκες που μιλάνε συχνά άσχημα για άντρες και το αντρικό φύλο εν γένει.
-Μην δίνετε καμία σημασία σε αδιάφορες γυναίκες που επιζητούν προσοχή και θεωρούν ότι δικαιούνται κάτι επειδή απλά είναι γυναίκες. Χαλιναγωγήστε τις ορμές σας και θα δείτε καθαρά.
-Μακριά από γυναίκες που το έχουν συνήθειο να μαλώνουν συνέχεια και δεν μπορούν να ελέγξουν τον εαυτό τους και να συμπεριφερθούν σωστά, δημόσια.
-Άντρα που ρίχνει άλλους άντρες για να φανεί καλύτερος και να ρίξει κάποια γυναίκα, μην έχετε καμία σχέση μαζί του. Επίσης, μην είστε αυτοί οι άντρες.
-Να δέχεστε την απόρριψη και να μην βγάζετε χολή σε μία γυναίκα επειδή δεν σας ήθελε. Αυτό σε ρίχνει στα μάτια όλων.
-Καμία φιλία με γυναίκα που θες και, το σημαντικότερο, ποτέ μην δεχτείς το «σε βλέπω σαν φίλο και θέλω να μείνουμε έτσι» από γυναίκα μετά από απόρριψη. Απλά εξαφανίσου. Σαν κύριος, όμως.
-Και πάνω από όλα: Αν βρεις τη μία, αυτή που θα αγαπάς και θα σε αγαπάει, θα είναι εντάξει, τίμια και σωστή απέναντί σου κοκ, μην κάνεις τη μαλακία και τη χάσεις. Δεν θα την ξαναβρείς. Μία είναι.
Μην ακούτε αυτά που λένε οι γυναίκες σε γκομενικά ζητήματα και προσαρμόζεστε πάνω στα θέλω που (λένε ότι) έχουν. Οι περισσότερες αυτό που ζητάνε δημόσια είναι ένα κακέκτυπο άντρα, υποτακτικός, να λέει «έχεις δίκιο, μωρό μου» συνέχεια κοκ, ενώ στην πραγματικότητα θέλουν έναν κανονικό άντρα. Σε κάποιες περιπτώσεις παντρεύονται τον πρώτο και παράλληλα περνάνε όμορφα με τον δεύτερο. Κάποια ακόμα:
-Μεγάλη προσοχή σε γυναίκες που μιλάνε συχνά άσχημα για άντρες και το αντρικό φύλο εν γένει.
-Μην δίνετε καμία σημασία σε αδιάφορες γυναίκες που επιζητούν προσοχή και θεωρούν ότι δικαιούνται κάτι επειδή απλά είναι γυναίκες. Χαλιναγωγήστε τις ορμές σας και θα δείτε καθαρά.
-Μακριά από γυναίκες που το έχουν συνήθειο να μαλώνουν συνέχεια και δεν μπορούν να ελέγξουν τον εαυτό τους και να συμπεριφερθούν σωστά, δημόσια.
-Άντρα που ρίχνει άλλους άντρες για να φανεί καλύτερος και να ρίξει κάποια γυναίκα, μην έχετε καμία σχέση μαζί του. Επίσης, μην είστε αυτοί οι άντρες.
-Να δέχεστε την απόρριψη και να μην βγάζετε χολή σε μία γυναίκα επειδή δεν σας ήθελε. Αυτό σε ρίχνει στα μάτια όλων.
-Καμία φιλία με γυναίκα που θες και, το σημαντικότερο, ποτέ μην δεχτείς το «σε βλέπω σαν φίλο και θέλω να μείνουμε έτσι» από γυναίκα μετά από απόρριψη. Απλά εξαφανίσου. Σαν κύριος, όμως.
-Και πάνω από όλα: Αν βρεις τη μία, αυτή που θα αγαπάς και θα σε αγαπάει, θα είναι εντάξει, τίμια και σωστή απέναντί σου κοκ, μην κάνεις τη μαλακία και τη χάσεις. Δεν θα την ξαναβρείς. Μία είναι.
Guest 216311
Επισκέπτης

26-12-24

12:38
ΦΥΣΙΚΑ και θα με ενοχλούσε
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

26-12-24

13:17
Μπα.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.

26-12-24

13:27
Αμα γινοταν με ωραιο τροπο εννοειται πως οχι. Ισα ,ισα, θα το επαιρνα ως κομπλιμεντο. Αμα ενιωθα προσβεβλημενος απο το φλερτ ή με κουμπαγε χωρις την εγκριση μου, θα ετρωγε σφαλιαραΠαιδιά (αγόρια), θα σας ενοχλούσε αν ένας άντρας σας την έπεφτε ή σας κοίταζε επίμονα, ελπίζοντας μήπως είστε μπάι ή γκέι;
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.482 μηνύματα.

26-12-24

14:04
Πολλά ρομαντζά βλέπεις μάλλον!Δεν θα την ξαναβρείς. Μία είναι.

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

26-12-24

14:13
Ιδανικά έτσι θα έπρεπε να είναι (όπως και στα παραμύθια...). Μα κι αν δεν είναι μία, άντε να είναι δύο. Βία τρεις...Πολλά ρομαντζά βλέπεις μάλλον!![]()
Για σένα, άσε με να μαντέψω...θα είναι όσες τα φύλλα τής τράπουλας !!
Υ.Γ. Χρόνια πολλά
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.482 μηνύματα.

26-12-24

14:15
Αν είναι 4;Ιδανικά έτσι θα έπρεπε να είναι (όπως και στα παραμύθια...). Μα κι αν δεν είναι μία, άντε να είναι δύο. Βία τρεις...
Για σένα, άσε με να μαντέψω...θα είναι όσες τα φύλλα τής τράπουλας !!
Υ.Γ. Χρόνια πολλά
«Καίγομαι»;

Υ.Γ. Επίσης, ό,τι καλύτερο!

Guest 881237
Επισκέπτης

26-12-24

14:37
Αυτή η "λογική" του "the one" μόνο να πληγώσει μπορεί ! Και να μας κάνει να είμαστε προκατειλημμένοι μπροστά σε κάτι καλύτερο που μπορεί να έρθει . Πχ πολλοί σκέφτονται "ποτέ δεν θα ξεπεράσω τον πρώτο μου έρωτα , όποιον / α και να βρω " .Πολλά ρομαντζά βλέπεις μάλλον!![]()
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

26-12-24

14:41
Επίσης θολώνει την κρίση μας και βάζει και παραπάνω πίεση στην άλλη πλευρά (για κάτι που ενδεχομένως δεν είναι ή/και δε μπορεί ή/και δε θέλει να είναι για μας)...Αυτή η "λογική" του "the one" μόνο να πληγώσει μπορεί ! Και να μας κάνει να είμαστε προκατειλημμένοι μπροστά σε κάτι καλύτερο που μπορεί να έρθει . Πχ πολλοί σκέφτονται "ποτέ δεν θα ξεπεράσω τον πρώτο μου έρωτα , όποιον / α και να βρω " .
Guest 881237
Επισκέπτης

26-12-24

14:46
Αν ήταν ευγενικός γιατί ; Σε τι διαφέρει από το να σε φλερτάρει μια γυναίκα που δεν σε ενδιαφέρει;ΦΥΣΙΚΑ και θα με ενοχλούσε
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 95 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- globglogabgalab
- parismen
- Jack of Spades
- GeorgePap2003
- Memetchi
- Scandal
- Μήτσος10
- taketrance
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Reader
- American Economist
- rafaela11
- touvlo
- Μαυρίκιος
- Unboxholics
- A350
- Εριφύλη
- Jim175
- Kate1914
- SlimShady
- fourkaki
- Libertus
- Ωρορα
- synthnightingale
- iew
- paintingspider6
- ROM32
- tsiobieman
- thenutritionist
- physicscrazy
- bibliofagos
- isma
- User2350
- Joji
- Pharmacist01
- Citylights
- Sevasti
- Stelios725
- aggelosst9
- Mt73
- charmander
- louminis
- Athens2002
- Nickx
- Wonderkid
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.