Η ερωτηση αναφέρεται σε άντρες, αλλά τη βρήκα ....πικάντικη και απαντώ τη γυναικεία version της.
Λοιπόν, αν μου έκανε κάποιος φλερτ, θα κολακευόμουν. Φυσικά δεν εννοώ πρόστυχο φλερτ, εννοώ έξυπνο και ευγενικό. Αν δε μου άρεσε, θα έλεγα όχι. Καλά, τώρα είμαι παντρεμένη, σε κάθε περίπτωση θα έλεγα όχι, αλλά λέμε και ελεύθερη να ήμουν. Αν συνέχιζε, παρά το όχι, θα τον έβριζα.
Όσο για γυναίκες, ειλικρινά, ποτέ δε μου έχει κάνει φλερτ γυναίκα. Νομίζω με ...μυρίζουν πως δεν έχω καμμιά σχέση με γκέι και δεν πλησιάζουν, ή πιο απλά, μπορεί να μην είμαι ο τύπος που αρέσω σε γυναίκες. Πάντως, έτσι που το φαντάζομαι και επειδή έχω γειτόνισσες ομοφυλόφυλες, αν τυχόν μου έλεγαν έστω υπονοούμενο, θα με έφερναν σε πολύ δύσκολη θέση. Δε θα μου άρεσε καθόλου. Με τους άντρες είναι λίγο πιο ενδιαφέρουσα, ακόμα και η χυλόπιτα. Της κυρίας, πώς να της ρίξεις χυλόπιτα; Θα ντρεπόμουν να την ξαναδώ.
Άποψη: Αν θέλετε να την πέσετε σε άτομα του ίδιου φύλου, διερευνήστε λίγο, αν πράγματι ενδιαφέρονται για το ίδιο φύλο.