Απεβίωσε ο Αλέξης Κούγιας μετά από μάχη με τον καρκίνο

adams33

Δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.
Ωραία, διορθώνω. Τους "αγαπάμε", λοιπόν...

Κι αν πονάμε τί ; Αυτός φταίει ; Είμαστε και τυχεροί που ζούμε σε τέτοιες εποχές που υπάρχουν και αντίδοτα για τον πόνο. Και μας τα δίνουν...

Ναι. Στοιχίζουν οι εξωτερικοί γιατροί. Σε κάποιους, όμως, πληρώνουμε μόνο "συμμετοχή". Αν βιαζόμαστε και θέλουμε να το "τρέξουμε", γιατί το πράγμα είναι επείγον, ναι, τότε θα μπει το χέρι στην τσέπη. Ίσως και βαθιά...

Όχι...διαφωνώ. Δεν είναι τέρατα, ούτε χωρίς συναισθήματα. Βοηθάνε κι αυτοί πολύ κόσμο, χωρίς να γνωρίζουμε...Δεν το γράφουν στο μέτωπο. Σίγουρα δεν το κάνουν όλοι. Αλλά κάποιοι το κάνουν...
Αχχ
Πάμε πάλι!

Έλα γιατί η παιδική χαρά βρήκε αφορμή για καφρίλες όχι τίποτε άλλο :lol:

Δεν τους θέλω τους γιατρούς έχω αρκετη άσχημη εμπειρία με πολύ πόνο..
Φυσικά και όταν ποναμε πάμε στο γιατρό..

Τελοσπαντων μακρυά αυτό έχω να πω..Στην ανάγκη εκεί θα πάμε,τώρα λυπάμαι αλλά σε περιπτώσεις δικών μου στα μεγάλα χειρουργεία και σοβαρά μας πάτησαν....

Και στο δημόσιο αλλά και σε ιδιωτικό γιατί αν περιμένεις την σειρά σου στο δημόσιο πρώτα θα σε βρει Ο Αγ.Πετρος πάρα ο γιατρός!
Τα στρατατιωτικα είχαμε λίγο καλύτερα αλλά πάνε και αυτά...που να μείνει γιατρός στην Ελλάδα όλοι έξω φεύγουν και καλά κάνουν τα παιδιά με τέτοιες συνθήκες...

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.
Αχχ
Πάμε πάλι!

Έλα γιατί η παιδική χαρά βρήκε αφορμή για καφρίλες όχι τίποτε άλλο :lol:

Δεν τους θέλω τους γιατρούς έχω αρκετη άσχημη εμπειρία με πολύ πόνο..
Φυσικά και όταν ποναμε πάμε στο γιατρό..

Τελοσπαντων μακρυά αυτό έχω να πω..Στην ανάγκη εκεί θα πάμε,τώρα λυπάμαι αλλά σε περιπτώσεις δικών μου στα μεγάλα χειρουργεία και σοβαρά μας πάτησαν....

Και στο δημόσιο αλλά και σε ιδιωτικό γιατί αν περιμένεις την σειρά σου στο δημόσιο πρώτα θα σε βρει Ο Αγ.Πετρος πάρα ο γιατρός!
Τα στρατατιωτικα είχαμε λίγο καλύτερα αλλά πάνε και αυτά...που να μείνει γιατρός στην Ελλάδα όλοι έξω φεύγουν και καλά κάνουν τα παιδιά με τέτοιες συνθήκες...
Δεν ξέρω. Και δεν ξέρω τί θα μου ξημερώσει, αύριο μεθαύριο. Η μέχρι τώρα εμπειρία μου (που δεν την λες και μικρή...) δε μ΄ έχει κάνει να πω "ααα τί άτιμη φάρα". Τους θαυμάζω και τους "αγαπώ". Όπως, ακριβώς, σου το λέω. Αυτό που κάνουν, δε θα μπορούσα με τίποτα να το κάνω. Μα με τίποτα, όμως...

Τώρα, αν μέσα στο "γενικότερο καλό" υπάρχουν και κάποια παρατράγουδα, ναι, ισχύει. Αλλά σ΄ αυτό δεν ευθύνονται μόνο οι γιατροί, αλλά το γενικότερο σύστημα υγείας που μπάζει από παντού...

adams33

Δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.
Τώρα, αν μέσα στο "γενικότερο καλό" υπάρχουν και κάποια παρατράγουδα, ναι, ισχύει. Αλλά σ΄ αυτό δεν ευθύνονται μόνο οι γιατροί, αλλά το γενικότερο σύστημα υγείας που μπάζει από παντού...
Συγνώμη αλλά δεν θα δικαιολογήσω κανένα μα κανένα γιατρό που πατα πάνω στον ανθρώπινο πόνο και ζητά φακελάκι..

Αν θέλουν να πάνε σε ιδιωτικές κλινικές ή να ανοίξουν δικά τους ιατρεία.

Ειδικά με την υπόθεση και της Πισπιριγκου που διώκονται τόσα ονόματα γιατρών και ιατροδικαστων επειδή δεν έκαναν σωστά την δουλεια τους λαμβάνοντας όμως το δημόσιο χρήμα...(ουκ ολιγο)
Ένα παιδί μπορούσε να ζει σήμερα και να ήταν υγιέστατο αν έβλεπαν με περισσότερη υπευθυνότητα το θάνατο των δύο προηγούμενων.

Επιτέλους μια φορά η δικαιοσύνη κάνει σωστά την δουλειά της. Για να δούμε και την ποινή αυτών!

Σε μια τόσο μεγάλη μέρα έλειπε η σφραγίδα Κούγια.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.
Συγνώμη αλλά δεν θα δικαιολογήσω κανένα μα κανένα γιατρό που πατα πάνω στον ανθρώπινο πόνο και ζητά φακελάκι..

Αν θέλουν να πάνε σε ιδιωτικές κλινικές ή να ανοίξουν δικά τους ιατρεία.

Ειδικά με την υπόθεση και της Πισπιριγκου που διώκονται τόσα ονόματα γιατρών και ιατροδικαστων επειδή δεν έκαναν σωστά την δουλεια τους λαμβάνοντας όμως το δημόσιο χρήμα...(ουκ ολιγο)
Ένα παιδί μπορούσε να ζει σήμερα και να ήταν υγιέστατο αν έβλεπαν με περισσότερη υπευθυνότητα το θάνατο των δύο προηγούμενων.

Επιτέλους μια φορά η δικαιοσύνη κάνει σωστά την δουλειά της. Για να δούμε και την ποινή αυτών!

Σε μια τόσο μεγάλη μέρα έλειπε η σφραγίδα Κούγια.
Tην πας αλλού τη συζήτηση. "Έκοψες"/κράτησες μόνο αυτό, για να πεις αυτά που θες. Και πάλι γενικεύεις (ενώ είσαι κατά των γενικεύσεων, όπως λες...). Προσωπικά δε θα τα βάλω με όλο τον ιατρικό σύλλογο...Αν θες να το κάνεις, ελεύθερα...

Ό,τι είχα να πω, πάνω στο θέμα, το είπα. Και το εννοώ.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
Έριξα πάρτι μόλις έμαθα τα νέα του κούγια

adams33

Δραστήριο μέλος

Γενίκευση ειναι όταν λέμε ΟΛΟΙ, ιατρικός σύλλογος όπως λες ..

Μίλησα ξεκάθαρα για του δημοσίου..εκεί έχουμε μεγάλο θέμα οπότε δεν υπάρχει καμία γενίκευση :D

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.573 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια