nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.573 μηνύματα.

11-03-25

11:43
Πάντως κούρασε λίγο με τις δηλώσεις το "παλάτι". 

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

11-03-25

13:32
Μα είναι δυνατόν "ν' άφηνε" στην πρώην γυναίκα του κάτι ; Όχι μόνο αυτός, αλλά ο καθένας...
Στα παιδιά του "τα έγραψε". Το λογικό.
Γιατί λογικό; στη γυναίκα που είναι η μητέρα των παιδιων του και τη τιμουσε με τις δηλώσεις του δεν μπορουσε να αφήσει ουτε ενα σπίτι ; μάλλον της τα κρατουσε από το χωρισμό και έπαιζε θέατρο στα κανάλια.
Κακώς. Εγώ θα αφηνα κάτι.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

11-03-25

13:41
Δεν ξέρω αν έπαιζε θέατρο ή όχι. Και δεν έχει να λέει αν την επαινούσε ή "τα βρήκαν" με την πάροδο τού χρόνου (παρά τον επεισοδιακό γάμο και το ακόμα περισσότερο επεισοδιακό διαζύγιο...). Αυτό που ξέρω είναι ότι δε θα περίμενα να δω κάτι διαφορετικό. Άφησε ό,τι είχε στα παιδιά του. Στην τελική, ας της δώσουν αυτά ένα σπίτι...Αυτό που έπρεπε να κάνει, σαν πατέρας, το έκανε. Και δεν το λέω ούτε γιατί τον συμπαθώ, ούτε για τίποτα τέτοιο. Λέω το σωστό πιο είναι. Τουλάχιστον για μένα.Γιατί λογικό; στη γυναίκα που είναι η μητέρα των παιδιων του και τη τιμουσε με τις δηλώσεις του δεν μπορουσε να αφήσει ουτε ενα σπίτι ; μάλλον της τα κρατουσε από το χωρισμό και έπαιζε θέατρο στα κανάλια.
Κακώς. Εγώ θα αφηνα κάτι.
Αν δεν άφηνε στα παιδιά του (όχι μόνο αυτός κι ο καθένας...), θα λέγαμε - και δικαίως - κοίτα τον, δεν άφησε τίποτα... Τώρα που άφησε, το προχωράμε κι ένα βήμα παραπέρα, γιατί δεν άφησε και στην πρώην ;
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

11-03-25

13:47
Την πιο ωραία ιστορία μοιρασιάς την άκουσα -δια στόματος των γονιών μου- απο τον προ-πάππου μου που πριν πεθάνει άφησε ό,τι είχε στη προγιαγιά μου και της είχε πεί χαρακτηριστικά «μοίρασέ τα εσύ σε εκείνους αναλόγως με το πως θα σου φερθούν οταν μείνεις μόνη».
Πολύ ξηγημένο
Πολύ ξηγημένο
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

11-03-25

13:47
Ε ναι αν ειχε 28-30 σπίτια ποσα είχε δεν θα έπρεπε να αφήσει και κάτι σε αυτήν ;
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

11-03-25

13:50
Αν ήταν ζευγάρι ναι. Λογικό θα μου φαινόταν...Μα ήταν πρώην. Δε ξέρω πολλούς που θα άφηναν σπίτι στην πρώην. Ειδικά εφόσον "κάλυψε" τα παιδιά του...Ε ναι αν ειχε 28-30 σπίτια ποσα είχε δεν θα έπρεπε να αφήσει και κάτι σε αυτήν ;
gaidouri
Νεοφερμένο μέλος
Ο gaidouri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα.

12-03-25

00:40
δεν ξέρω τι έκανε ο κούγιας και ούτε με αφορά, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις γενικά αν τα παιδιά είναι ενήλικα, γιατί να αφήσει κάποιος κάτι στην πρώην σύζυγο; Δεν υπάρχει θέμα διαβίωσης.Ε ναι αν ειχε 28-30 σπίτια ποσα είχε δεν θα έπρεπε να αφήσει και κάτι σε αυτήν ;
adams33
Δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.

12-03-25

07:32
Ο Κούγιας σαν πατέρας ήταν άξιος!
Τα παιδιά του τον αγάπησαν το σεβάστηκαν και το κυριότερο έστρωσε ένα λαμπρό μέλλον για αυτά.
Έφυγε και δεν άφησε τίποτα σαν εκκρεμότητα !!!
Τα παιδιά του τον αγάπησαν το σεβάστηκαν και το κυριότερο έστρωσε ένα λαμπρό μέλλον για αυτά.
Έφυγε και δεν άφησε τίποτα σαν εκκρεμότητα !!!
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

12-03-25

08:04
δεν ξέρω τι έκανε ο κούγιας και ούτε με αφορά, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις γενικά αν τα παιδιά είναι ενήλικα, γιατί να αφήσει κάποιος κάτι στην πρώην σύζυγο; Δεν υπάρχει θέμα διαβίωσης.
Γιατί ρε φίλε υποτίθεται οτι την εκτιμούσε και την αγαπούσε σαν τη μητέρα των παιδιών του. Για αυτό.
Διαζύγιο σημαίνει οτι πλέον δεν είσθε ερωτικά μαζί... πάπαλα. Όμως έχετε περάσει σε άλλο επίπεδο και η εκτιμήση έγκειται σε άλλα πράγματα. Δεν ηταν μια απλή σχέση που δεν έχεις παιδιά οκ άντε γειά....
Και όταν εισαι πολυ εκατομυριούχος και έχεις 20 σπίτια.... δεν σου είναι κάτι να κάνεις ενα δώρο το ένα.
Σαν να βγάζεις 1000 ευρω το μήνα και να κάνεις ενα δώτο των 100 ευρώ σε ένα ή μια φίλη σου.
Σου φαίνεται τόσο παράλογο αναλογικά ;
Αν η περιουσία του ειναι 50.000.000 ευρώ όπως λέει (οπως έλεγε) ενα σπίτι άντε να κοστίζει 1.000.000 ευρώ δεν ειναι ουτε το 1% της συνολικής περιουσίας. Σαν να παίρνεις 1000 ευρώ και να κάνεις δώρο 10 σε έναν φίλο σου.
Βλέπεις για τι δύναμη μιλάμε ; για αυτό και όλοι αυτοί άσχετα της εμφάνισης και των γενικότερων προσόντων τους (εξυπνάδα , ευγενεια , καλοσύνη κτλ) θα συγκεντρώνουν όλες τις καλές σε εισαγωγικά και όμορφες νύφες. Γιατι η εξουσία απο τα λεφτά ειναι μεγάλο αφροδισιακό για όλους και όλες (προσωπικά χέστηκα καλά να είμαι θέλω) αλλα λέμε τώρα.
amarelia
Περιβόητο μέλος

12-03-25

08:06
Που το ξέρεις ρε Ντέβιλ;Γιατί ρε φίλε υποτίθεται οτι την εκτιμούσε και την αγαπούσε σαν τη μητέρα των παιδιών του
Μπορεί να είχαν τις χειρότερες σχέσεις κι αυτή να είναι η χειρότερη μάνα κατα τη κρίση του.
Δεν ξέρει κανείς τι γίνεται πίσω απο κλειστές πόρτες, πως βγάζεις έτσι συμπεράσματα για τρίτους
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

12-03-25

08:13
Που το ξέρεις ρε Ντέβιλ;
Μπορεί να είχαν τις χειρότερες σχέσεις κι αυτή να είναι η χειρότερη μάνα κατα τη κρίση του.
Δεν ξέρει κανείς τι γίνεται πίσω απο κλειστές πόρτες, πως βγάζεις έτσι συμπεράσματα για τρίτους
Μ βάση αυτά που έλεγε....
amarelia
Περιβόητο μέλος

12-03-25

08:15
Ξαναλέω, απο αυτα που λεει ενα δημόσιο πρόσωπο το 90% είναι PR.Μ βάση αυτά που έλεγε....
Προσωπικα, δεν πιστευω τίποτα σχεδον.
Η πραγματική ζωη μπορει να ειναι εκ διαμέτρου αντιθετη απο τα λεγομενα τους
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

12-03-25

08:17
Θα συμφωνήσω με την amarelia. Που ξέρεις ότι την εκτιμούσε ; Άλλο τι υποτίθεται, άλλο τι ίσχυε...Γιατί ρε φίλε υποτίθεται οτι την εκτιμούσε και την αγαπούσε σαν τη μητέρα των παιδιών του. Για αυτό.
Εσύ δεν ήσουν αυτός που έλεγε ότι η συγκεκριμένη δεν ήταν για σπίτι και οικογένεια ;
Και πώς μεταφράζεται η εκτίμηση στα μάτια σου ; Σαν πεθάνω, θα σου αφήσω κάτι να 'χεις να με θυμάσαι ;
Συγγνώμη, κουμάντο και στη θέληση τού άλλου θα κάνουμε ; Από τη στιγμή που, όπως είπε και το @gaidouri παραπάνω, τα παιδιά τους ήταν μεγάλα ;
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

12-03-25

08:17
Ξαναλέω, απο αυτα που λεει ενα δημόσιο πρόσωπο το 90% είναι PR.
Προσωπικα, δεν πιστευω τίποτα σχεδον.
Η πραγματική ζωη μπορει να ειναι εκ διαμέτρου αντιθετη απο τα λεγομενα τους
Εντάξει εγώ τα γράφω με βάση τι λένε.... δεν μπορώ να κάνω εικασίες οτι άλλα λέει και άλλα είναι... αυτός μιλούσε για εντιμότητες. Όταν είσαι έντιμος αυτο που λές αυτό και είναι. Απλά τώρα μάλλον αποκαλύφθηκε... σε φάση αντε γαμηθειτε όλοι σας μετά θάνατον πείτε ότι θέλετε.
Ολα για τα παιδιά τα έκανε αυτός και ίσως τελικά δεν μιλούσε άσχημα για τη μητέρα τους για να μη νιώθουν και αυτά άσχημα λόγω και των βασικών στοιχειωδών κανόνων της ψυχολογίας.
amarelia
Περιβόητο μέλος

12-03-25

08:19
Αυτός μιλούσε για εντιμότητες άρα γιαυτο είναι έντιμος;αυτός μιλούσε για εντιμότητες. Όταν είσαι έντιμος αυτο που λές αυτό και είναι

Προφανώς ρε Ντέβιλ και μιλούσε για εντιμότητες τι θα έλεγε καθίστε εδω να σας αραδιάσω ενα καρο μπαρούφες γιατι είμαι λαμόγιο και ψευταράς και πουλάω φουμαρα για το public image μου;
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

12-03-25

08:20
Θα συμφωνήσω με την amarelia. Που ξέρεις ότι την εκτιμούσε ; Άλλο τι υποτίθεται, άλλο τί ίσχυε...
Εσύ δεν ήσουν αυτός που έλεγε ότι η συγκεκριμένη δεν ήταν για σπίτι και οικογένεια ;
Και πως μεταφράζεται η εκτίμηση στα μάτια σου ; Σαν πεθάνω θα σου αφήσω κάτι να 'χεις να με θυμάσαι ;
Συγγνώμη, κουμάντο και στη θέληση τού άλλου θα κάνουμε ; Από τη στιγμή, που όπως είπε και το @gaidouri παραπάνω τα παιδιά τους ήταν μεγάλα ;
Μεταφράζεται στο άν δεν μισείς κάποιον ειδικά αν είναι ο γονέας των παιδιών σου και άρα θα παίζει εξέχουσα θέση ΜΙΑ ΖΩΗ στη ζωή σου.... όταν εισαι εκατομυριούχος δεν σου είναι απολύτως τίποτα να αφήσεις το 1-5% σε αυτόν σαν ένα τυπικό δώρο. Αυτός τα έλεγε στα κανάλια οτι η Εύη απεδείχθη σπουδαία μάνα δεν του είπαμε εμεις να τα πεί.
προσωπικά εάν έλεγα όλα αυτα που έλεγε αυτός ο οποίος δεν ειχε και καμία υποχρεώση να τα λέει δημόσια.... για ποιον τα έλεγε για τα κανάλια ; ας τα έλεγε στα παιδιά του οτι να αγαπατε τη μανα σας ειναι καλή και σωστή κτλ στο τέλος θα άφηνα και κάτι.
Ειναι η συνέπεια λόγων έργων. Απο οτι φαίνεται ομως άλλα έλεγε και άλλα ίσχυαν.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αυτός μιλούσε για εντιμότητες άρα γιαυτο είναι έντιμος;
Προφανώς ρε Ντέβιλ και μιλούσε για εντιμότητες τι θα έλεγε καθίστε εδω να σας αραδιάσω ενα καρο μπαρούφες γιατι είμαι λαμόγιο και ψευταράς και πουλάω φουμαρα για το public image μου;
Αγαθός Ντέβιλ.
Αγαθός αλλα δυναμικός και μάχιμος.

amarelia
Περιβόητο μέλος

12-03-25

08:22
Επίσης το βρίσκω λίγο θλιβερό το οτι μεταφράζουμε την αγάπη με τα υλικά αγαθά.
Μπορεί να την αγαπούσε και να μην της άφησε και τίποτα, απλά το μυαλό μας έτσι λειτουργεί εντελώς υλιστικά και το θεωρούμε αυτονόητο.
Μην σου πεί καμιά γαζέλα είμαι καλή και έντιμη και τη πιστέψεις ετσι απλα, αποδεικνύονται αυτά και δοκιμάζονται.
Μπορεί να την αγαπούσε και να μην της άφησε και τίποτα, απλά το μυαλό μας έτσι λειτουργεί εντελώς υλιστικά και το θεωρούμε αυτονόητο.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Σωστός πάνθηρας.Αγαθός αλλα δυναμικός και μάχιμος.![]()
Μην σου πεί καμιά γαζέλα είμαι καλή και έντιμη και τη πιστέψεις ετσι απλα, αποδεικνύονται αυτά και δοκιμάζονται.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

12-03-25

08:23
Θα συμφωνήσω με την amarelia. Που ξέρεις ότι την εκτιμούσε ; Άλλο τι υποτίθεται, άλλο τι ίσχυε...
To πιστεύω ακόμη πως αν δεν ήταν ο Κούγιας αυτή δεν θα έκανε ποτέ οικογένεια... ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ.
Αφενός γιατι έψαχνε το χρημα και τη καλοπέραση και δεν είχε και ικανότητες στη προσωπικότητα και πολυ εγωϊσμο... και αφετέρου γιατί αυτός τη δέχτηκε όπως ηταν και την ερωτεύτηκε μετά φυσικά ειχε το κοστος των δικαστηριων γιατί ολο και κάποιος θα του ειπε "στα λέγαμε...."
αυτη που βλέπεις του διεκδικούσε ολη τη περιουσια και έλεγε μάλιστα οτι εξαιτιας αυτής εξελίχθηκε.
Αυτα μολις τα διαβασαν και τα άκουσαν οι δικαστες έβαλαν τα γέλια.... και τελικα έχασε και του χρωστουσε κιολας.
amarelia
Περιβόητο μέλος

12-03-25

08:25
Αυτα ειναι ολα δικές σου εικασίες και συμπεράσμα κατ'εμέ αυθαίρετα.To πιστεύω ακόμη πως αν δεν ήταν ο Κούγιας αυτή δεν θα έκανε ποτέ οικογένεια... ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ.
Αφενός γιατι έψαχνε το χρημα και τη καλοπέραση και δεν είχε και ικανότητες στη προσωπικότητα και πολυ εγωϊσμο... και αφετέρου γιατί αυτός τη δέχτηκε όπως ηταν και την ερωτεύτηκε μετά φυσικά ειχε το κοστος των δικαστηριων γιατί ολο και κάποιος θα του ειπε "στα λέγαμε...."
αυτη που βλέπεις του διεκδικούσε ολη τη περιουσια και έλεγε μάλιστα οτι εξαιτιας αυτής εξελίχθηκε.
Αυτα μολις τα διαβασαν και τα άκουσαν οι δικαστες έβαλαν τα γέλια.... και τελικα έχασε και του χρωστουσε κιολας.
Στη πραγματικότητα μπορεί να ήταν η καλύτερη μανα και να το ήθελε όσο τίποτα.
Δεν ξέρεις τι συμβαίνει πίσω απο κλειστές πόρτες, ξαναλέω.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

12-03-25

08:28
Αυτα ειναι ολα δικές σου εικασίες και συμπεράσμα κατ'εμέ αυθαίρετα.
Στη πραγματικότητα μπορεί να ήταν η καλύτερη μανα και να το ήθελε όσο τίποτα.
Δεν ξέρεις τι συμβαίνει πίσω απο κλειστές πόρτες, ξαναλέω.
Δεν ειναι εικασίες. Ειναι δημοσιεύσιμα , καταχωρημένα επίσημα σε δικόγραφα της εποχής και ενώπιον δικαστηρίων.
Η αγωγή Κούγια κατά Βατίδου | PDF
Αυτή μπορεί να ήθελε πολλά... αλλα ξέρεις δεν έχουμε όλη τη τρέλα του Κούγια να καθόμαστε να γράφουμε 50 σελίδες ΑΓΩΓΗ κατά της πρώην γυναίκας μας.
Θα προτιμούσα να πηδήξω στη θάλασσα ή φυσικά ακομη καλύτερα να μείνω μονος μου... σιγα μια συνήθεια ειναι. Αν ειναι να υποφέρουμε έτσι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- johnsala
- tsiobieman
- Scandal
- Paragontas7000
- fockos
- Reader
- gaidouri
- Debugging_Demon
- Joji
- taketrance
- Memetchi
- camil
- Libertus
- Jack of Spades
- Wonderkid
- fmarulezkd
- GeorgePap2003
- charmander
- American Economist
- chester20080
- J.Cameron
- A350
- userguest
- giannhs2001
- Dr. Gl. Luminous
- Polymnia
- Unboxholics
- bibliofagos
- Kate1914
- Varus
- Μήτσος10
- Koukos
- Ilma
- AggelikiGr
- vasilis123321
- jj!
- pinkheart
- back2967
- touvlo
- Hased Babis
- iew
- xrhstmar
- rafaela11
- Εριφύλη
- louminis
- thenutritionist
- Ωρορα
- despoina13
- DimitraA.
- stee
- kalhkardia
- giorgos5002
- physicscrazy
- gegeorgiou90
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.