Απεβίωσε ο Αλέξης Κούγιας μετά από μάχη με τον καρκίνο

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.
Και τώρα (άσχετα με το ποιός ήταν, ο συγκεκριμένος ή τί ήταν...) κρίνουμε τις αποφάσεις κάποιου ανθρώπου, σε κάτι τελείως προσωπικό, χωρίς να ξέρουμε και πώς ακριβώς είχαν τα πράγματα...

Να ξαναπώ ότι αν "άφηνε" την περιουσία του, εδώ κι εκεί, θα λέγαμε...α τον άτιμο, ξέχασε τα παιδιά του. Τώρα που κάλυψε τα παιδιά του, μας πήρε η έννοια για την πρώην...

Και στην τελική, άφησε στα παιδιά του ό,τι ήταν ν' αφήσει. Εφόσον είναι καλή μάνα, ας της δώσουν αυτά ένα σπιτάκι να 'χει ένα κεραμύδι για το κεφάλι της...

Χριστέ μου, τί λέω...

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.
Δεν λέμε γενικά... εξετάζουμε μέσα απο αυτή τη κίνηση τα πραγματικά του αισθήματα γιατί απο ότι φαίνεται στις τηλεοράσεις δεν ΤΑ ΕΛΕΓΕ.

Αυτός έβγαινε και έκανε βαρύγδουπες δηλώσεις , ηταν προσωπικά του δεν τον ανάγκασε κανείς και ο οποιοσδήποτε μπορεί να κόψει τις κουβέντες για τα ερωτικα-προσωπικά- τα πρωην του ειτε ενώπιον καμερων ειτε σε φίλους του αν δεν θέλει.

Αυτη ειναι η άποψη μου. Απλά ο τύπος δεν της είχε καμια εμπιστοσυνή να της αφήσει ουτε το 1% της περιουσίας του και αυτό ειναι το πραγματικά θλιβερό.

Αποδεικνύεται οτι η εποχή μας... ειναι ακριβώς αυτό.. βρές εκει εναν ανθρωπο κουτσά στραβά να κάνετε και κανα παιδί και μετά τέλος... οπως λέει και η Τουνη. Που ειμαστε στο 1845 ;

Μην θεωρείτε οτι τα παιδιά του δεν σκέφτονται αυτα που γράφω..... απλά δεν τα λένε δημόσια.

Εν παση περιπτώση αρκετά ασχοληθηκαμε έχουμε και δικά μας προβλήματα στη τελικη τι με ενδιαφέρει ο Κουγιας ας πουμε.

Απλά μην πάνε να το περάσουν στο μαλακό ότι πέθανε και ειναι φυσιολογικό οντας πολυ εκατομυριουχος να μην της αφήσει ουτε ένα πράσινο φύλο. Ελάτε τωρα!

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Αν θες τα...πραγματικά του αισθήματα (ή τα δικά της...), ίσως να πρέπει ν' ανατρέξεις στο γάμο και στο διαζύγιό τους. Απ' ό,τι έλεγε - ο συγχωρεμένος - άλλα περίμενε κι άλλα του ξεφύτρωσαν...

Ακόμα τον θυμάμαι να βγαίνει στα κανάλια, με αίμα στο πρόσωπο, απ' τα τακούνια που του έρχονταν στο κεφάλι...

Αν στην πορεία τα βρήκαν, κάπως, για χάρη των παιδιών τους, αυτό ούτε ψεύτη τον κάνει, ούτε σημαίνει ότι θα ξεχάσουν ποτέ όλα αυτά που τους χώρισαν. Ούτε τον τρόπο, με τον οποίο χώρισαν. Αυτά "γράφουν" για πάντα και δεν ξεχνιούνται ποτέ...

adams33

Δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.
Πάντως κούρασε λίγο με τις δηλώσεις το "παλάτι". :/:
Μην στεναχωριέσαι καλό μου τροφή δίνει σε αυτούς που δεν έχουν με τι άλλο να ασχοληθούν..Κάπως πρέπει να ζήσουν και οι δημοσιογράφοι :)

Πιστεύεις ότι έχει νόημα όλο αυτό η απλά ο κόσμος βρίσκει κάτι να συζητά για να περνά η ώρα του ;

Διασκέδασέ το!!!

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.
Αν θες τα...πραγματικά του αισθήματα (ή τα δικά της...), ίσως να πρέπει ν' ανατρέξεις στο γάμο και στο διαζύγιό τους. Απ' ό,τι έλεγε - ο συγχωρεμένος - άλλα περίμενε κι άλλα του ξεφύτρωσαν...

Ακόμα τον θυμάμαι να βγαίνει στα κανάλια, με αίμα στο πρόσωπο, απ' τα τακούνια που του έρχονταν στο κεφάλι...

Αν στην πορεία τα βρήκαν, κάπως, για χάρη των παιδιών τους, αυτό ούτε ψεύτη τον κάνει, ούτε σημαίνει ότι θα ξεχάσουν ποτέ όλα αυτά που τους χώρισαν. Ούτε τον τρόπο, με τον οποίο χώρισαν. Αυτά "γράφουν" για πάντα και δεν ξεχνιούνται ποτέ...

Εντάξει και ο συγχωρεμένος ήθελε όμως να παντρευτει την ωραιότερη της Ελλάδας... αυτές οι γυναίκες δεν "καλουπώνονται" εύκολα δεν ειναι ουτε της σταθερότητας ούτε της υποχωρησης (στα απαραίτητα πλαίσια).

Ξέρω καλα τι γίνεται εκτός.... αρα δεν περίμενε άλλα και άλλα του ξεφύτρωσαν με το που τη γνώρισε μέτα απο λιγο καιρο έκαναν και παιδιά και παντρευτηκαν ηταν και 50 αυτός.

Θα έπρεπε μετά απο τόσο χρόνο εφόσον υπάρχει εξέλιξη κάποια πράγματα να τα ξεχάσουν ναί.... αλλα απο ότι φαίνεται ο τύπος ηταν απλά ενας χειριστής του λόγου και της εικόνας και τίποτε άλλο.

Αν ρωτάς εμένα για να μη γράφω πολλά ναί κάτι θα της άφηνα... 1 αμάξι 1 σπίτι θα τα σκεφτόμουν. Να καταλάβουν και τα παιδιά οτι απο εμένα ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ πήρε κάτι...

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Αλέξης Κούγιας βουρκώνει όταν μιλάει για το πρόβλημα υγείας που πέρασε στην Αθηναΐδα Νέγκα

Κατάλαβα. Στο 3ο λεπτό εννοεί μάλλον οτι τα 12 χρόνια δικαστήρια που δεν ήθελε να πάει ήταν με την π΄ρωην γυναίκα του.

Ουσιαστικά την μισούσε μέχρι και σήμερα διότι τον ανάγκασε να της κάνει αγωγή. Κάτι παρεμφερές με αυτό που λέω και εγώ οτι αν ειναι να καταλήξω σε σκληρούς χωρισμούς ή δικαστήρια με τη γυναικα μου καλύτερα να μεινω μια ζωή μόνος μου.

Ισως αυτός ειναι και ο λόγος που στο τέλος δεν ήθελε να της αφήσει τίποτα.

Καλά τα λέει πάντως μέχρι το 10ολεπτό.

απο το 10ο μέχρι το 12ο λεπτό ΧΑΧΑΧΑ....

Τελευταία επεξεργασία:

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Ο Αλέξης Κούγιας βουρκώνει όταν μιλάει για το πρόβλημα υγείας που πέρασε στην Αθηναΐδα Νέγκα

Κατάλαβα. Στο 3ο λεπτό εννοεί μάλλον οτι τα 12 χρόνια δικαστήρια που δεν ήθελε να πάει ήταν με την π΄ρωην γυναίκα του.

Ουσιαστικά την μισούσε μέχρι και σήμερα διότι τον ανάγκασε να της κάνει αγωγή. Κάτι παρεμφερές με αυτό που λέω και εγώ οτι αν ειναι να καταλήξω σε σκληρούς χωρισμούς ή δικαστήρια με τη γυναικα μου καλύτερα να μεινω μια ζωή μόνος μου.

Ισως αυτός ειναι και ο λόγος που στο τέλος δεν ήθελε να της αφήσει τίποτα.

Καλά τα λέει πάντως μέχρι το 10ολεπτό.

απο το 10ο μέχρι το 12ο λεπτό ΧΑΧΑΧΑ....
Εντάξει ; Το βρήκαμε ;;

Τελικά γιατί δεν άφησε κάτι στην πρώην ; Τη μισούσε, δεν της είχε εμπιστοσύνη κ.λπ. ;

Κατέληξες κάπου ή όχι ακόμα ;

Μην τ' αλλάξεις μετά, όμως...Θέλω τελειωτική απάντηση...

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Εντάξει ; Το βρήκαμε ;;

Τελικά γιατί δεν άφησε κάτι στην πρώην ; Τη μισούσε, δεν της είχε εμπιστοσύνη κ.λπ. ;

Κατέληξες κάπου ή όχι ακόμα ;

Μην τ' αλλάξεις μετά, όμως...Θέλω τελειωτική απάντηση...

Το σίγουρο είναι πως δεν ήταν η συμφιλίωση που ήθελε να παρουσιαζει στα ΜΜΕ. Κρατάμε αυτό κ τέλος 😄

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

adams33

Δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.
[

θα ήθελα να ρωτήσω πώς κάποιος φτιάχνει περιουσία 50.000.000 ευρώ με δουλειά. Επίσης πώς γίνεται όσοι πάνε στο εξωτερικό για καριέρα και πετυχαίνουν όπως μας λένε δεν έχουν φτιάξει τέτοια περιουσία; :hmm:
Δικηγόρος....ακίνητα.

Ξέρεις κανέναν μεγάλο δικηγόρο να μην έχει τεράστια ακίνητη περιουσία;

Πέραν των υπολοίπων αρκετοί "πληρώνονται" με σπίτια ...

Ειδικά κάτι δικηγοροι που έχουν αναλάβει όλα τα βαπορακια που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα και παίρνουν από τους γονεις σπίτια για να ξελασπώσουν το βλαμμένο κανακαρι τους ...

adams33

Δραστήριο μέλος

Πολλές γενικεύσεις και πολύ hate
Δεν είναι hate καμάρι μου...ρητό ειναι ...

Δεν το έχεις ακούσει;
Έτσι και τύχει και χρειαστείς γιατρό ή δικηγόρο όρεξη να έχεις να δίνεις χρήμα.....
ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ...

Στους γιατρούς και δικηγόρους πας δωρεάν και δεν το ξέρω ;

Με τον καλό λόγο μου είσαι πάλι σημερα χαλάρωσε λίγο..

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Δεν είναι hate καμάρι μου...ρητό ειναι ...

Δεν το έχεις ακούσει;
Έτσι και τύχει και χρειαστείς γιατρό ή δικηγόρο όρεξη να έχεις να δίνεις χρήμα.....
ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ...

Στους γιατρούς και δικηγόρους πας δωρεάν και δεν το ξέρω ;

Με τον καλό λόγο μου είσαι πάλι σημερα χαλάρωσε λίγο..
Εντάξει τώρα. Τους αγαπάμε τους γιατρούς...Και χωρίς αυτούς τί θα κάναμε. Σαφώς υπάρχουν και περιπτώσεις που δεν ξεμπλέκεις εύκολα, αλλά αυτό έχει να κάνει με τη συνολική μας "εικόνα" (τη δική μας ή των ανθρώπων μας...) και τί γύρες πρέπει να κάνουμε. Είτε στον ίδιο, είτε από τον έναν στον άλλον...

Μπορώ να καταλάβω να εννοείς κάποια κακώς κείμενα ("φακελάκια", κ.λπ. σε νοσοκομεία ...), αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα.

Σε κανέναν δεν πάμε δωρεάν...Εδώ για..."2 μ. γη" στοιχίζει ο κούκος αηδόνι...

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.482 μηνύματα.
Μπορώ να καταλάβω να εννοείς κάποια κακώς κείμενα ("φακελάκια", κ.λπ. σε νοσοκομεία ...), αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα.

Εν τω μεταξύ στις περισσότερες περιπτώσεις «φακελακίων» δε μιλάμε καν για γιατρούς που απαίτησαν κάτι τέτοιο από ασθενή τους αλλά γι' ασθενείς που οι ίδιοι πήραν την πρωτοβουλία κι έβγαλαν από την τσέπη ένα ποσό για να τους «προσέξει» παραπάνω κ.λπ.

adams33

Δραστήριο μέλος

Εντάξει τώρα. Τους αγαπάμε τους γιατρούς...Και χωρίς αυτούς τί θα κάναμε. Σαφώς υπάρχουν και περιπτώσεις που δεν ξεμπλέκεις εύκολα, αλλά αυτό έχει να κάνει με τη συνολική μας "εικόνα" (τη δική μας ή των ανθρώπων μας...) και τί γύρες πρέπει να κάνουμε. Είτε στον ίδιο, είτε από τον έναν στον άλλον...

Όχι εννοώ κανονικά !
Οι εξωτερικοί γιατροί δεν κοστίζουν;
Οι δικηγοροι;

Δεν είναι θέμα αγάπης είναι θέμα ανάγκης..
Προσωπικά κανέναν γιατρό που με πονάει δεν τον αγαπώ και φυσικά κανένα δικηγόρο που μπορεί να πατήσει πάνω σε οποιαδήποτε αξία μου τον εκτιμώ.

Όταν βγει όμως η ανάγκη αν δεν έχεις χρήμα ούτε θα σε εξετάσει δωρεάν ούτε τίποτα.

Κατάλαβες πως το λέω;

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Εν τω μεταξύ στις περισσότερες περιπτώσεις «φακελακίων» δε μιλάμε καν για γιατρούς που απαίτησαν κάτι τέτοιο από ασθενή τους αλλά γι' ασθενείς που οι ίδιοι πήραν την πρωτοβουλία κι έβγαλαν από την τσέπη ένα ποσό για να τους «προσέξει» παραπάνω κ.λπ.
Ακριβώς έτσι. Έχει επικρατήσει αυτή η νοοτροπία. Πάει από στόμα σε στόμα και διαιωνίζεται...

Και υπάρχουν και γιατροί, που "γυρίζουν πλάτη" σε κάτι τέτοια. Δεν ξέρω αν είναι πολλοί ή λίγοι, αλλά ξέρουν ότι υπάρχουν...

adams33

Δραστήριο μέλος

Ναι αλλά όταν βλέπεις το άνθρωπο σου να πονά δεν θα κάνεις το καλύτερο γιαυτό;

Γιατί λέω μακρυά...

Γιατρός που πάτα πάνω στον ανθρώπινο πόνο εγώ θα τον δικαιολογήσω;
Συγνώμη αλλά όχι...

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Όχι εννοώ κανονικά !
Οι εξωτερικοί γιατροί δεν κοστίζουν;
Οι δικηγοροι;

Δεν είναι θέμα αγάπης είναι θέμα ανάγκης..
Προσωπικά κανέναν γιατρό που με πονάει δεν τον αγαπώ και φυσικά κανένα δικηγόρο που μπορεί να πατήσει πάνω σε οποιαδήποτε αξία μου τον εκτιμώ.

Όταν βγει όμως η ανάγκη αν δεν έχεις χρήμα ούτε θα σε εξετάσει δωρεάν ούτε τίποτα.

Κατάλαβες πως το λέω;
Ωραία, διορθώνω. Τους "αγαπάμε", λοιπόν...

Κι αν πονάμε τί ; Αυτός φταίει ; Είμαστε και τυχεροί που ζούμε σε τέτοιες εποχές που υπάρχουν και αντίδοτα για τον πόνο. Και μας τα δίνουν...

Ναι. Στοιχίζουν οι εξωτερικοί γιατροί. Σε κάποιους, όμως, πληρώνουμε μόνο "συμμετοχή". Αν βιαζόμαστε και θέλουμε να το "τρέξουμε", γιατί το πράγμα είναι επείγον, ναι, τότε θα μπει το χέρι στην τσέπη. Ίσως και βαθιά...

Όχι...διαφωνώ. Δεν είναι τέρατα, ούτε χωρίς συναισθήματα. Βοηθάνε κι αυτοί πολύ κόσμο, χωρίς να γνωρίζουμε...Δεν το γράφουν στο μέτωπο. Σίγουρα δεν το κάνουν όλοι. Αλλά κάποιοι το κάνουν...

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
Πας στους γιατρούς για να πονέσεις ή πας στους γιατρούς γιατι πονάς; :hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια