Experience θα ήθελα να σε είχα παππού

.
Αααα, με τιμάει αυτό παιδί μου.
Να δούμε αν εκτός της νομοθεσίας περί υιοθεσίας υπάρχει και εγγονοθεσίας.
Συγγνώμη για την καθυστέρηση στην απόκριση, ξέρεις στην ηλικία μου λίγο πριν την αιωνόβια κατάσταση, πέφτουμε σε χειμερία νάρκη. Να, τώρα άνοιξη, κάπως ξαναλειτουργούν τα αθροιτικοπαρμένα δάκτυλά μου.
Ωστόσο το οτι είμαστε "απλοί" στο σέξ είναι πολύ σχετικό. Το σώμα του άνδρα απο βιολογικής άποψης είναι ένα θαύμα μηχανικής.
Έγραψα εγώ το αντίθετο εγγονάκι μου;
Θαύμα βιομηχανκής είναι ήδη το προκαρυωτικό κύτταρο μέχρι και ο ταπεινός χάνος. Πόσο μάλλον ο Αϊνστάιν. Πώς θα εξηγήσει η βιολογία όμως ότι ο ίδιος έδωσε το ποσό που εισέπραξε από το Νόμπελ στη γυναίκα του για να τη χωρίσει;
Συχνά γίνεται λόγος κυρίως για την ευχαρίστηση της γυναίκας, αλλά αποτυγχάνουμε να αντιληφθούμε πόσες περιπτώσεις ανδρών υπάρχουν που δεν είναι ευχαριστημένοι γενικά ή όσο θα έπρεπε/θα μπορούσαν να ήταν, ή το πόση πίεση δέχονται απο τον κοινωνικό περίγυρο σε αυτό το κομμάτι και πως επηρεάζει την απόδοση.
Έγραψα εστιάζοντας κυρίως στην πιο σύνθετη μορφή εμπλοκής του ψυχισμού στη γυναίκα, όχι για να υποτιμήσω την υφιστάμενη στον άντρα.
Ωστόσο είναι εντελώς διαφορετικές οι προϋποθέσεις που τονώνουν τον αντρισμό από αυτές που αναδύον τη θηλυκότητα.
Δεν έχει καμία αξία η βιοχημεία από μόνη της. Ο άνθρωπος είναι εξ ορισμού πιο σύνθετος από το γυρίνο και όχι μόνο στη βιοχημεία.
Η εγκεφαλική ενσυναίσθηση (και σαρκική κατ'επέκταση) στον άντρα είναι κυρίαρχη, ενώ στη γυναίκα είναι ψυχοσωματική και αναφέρομαι στους υγιείς. Για τον άντρα φυσικό διεγερτικό είναι η σωστή σεξουαλική συμπεριφορά από τη γυναίκα, είναι θέμα χρόνου να αποδώσει. Εννοώ αν του δείχνει ότι εκτιμά τα φυσικά χαρακτηριστικά του και (όποιων διαστάσεων κι αν είναι), ότι ικανοποιείται από αυτά.
Αντίθετα στη γυναίκα, δεν αρκεί να πεις τα γνωστά επίθετα υπερθετικού βαθμού που καταλήγουν σε ..άρα και ...άρες. Για τις περισσότερες αυτά είναι άρες μάρες κουκουνάρες, μπορεί να τους λένε κάτι στην έξαψη, αλλά εν κατακλείδι δεν είναι αυτά που καθορίζουν την ικανοποίησή τους, άσε δε που ενίοτε δεν τα θέλουν καν.
Ο ορμονική και αιμοδυναμική κατάσταση του άντρα για το σεξ, εξετάζεται στο εργαστήριο.
Σήμερα ο ουρολόγος και ανδρολόγος μπορεί να βοηθήσει σημαντικά έναν άντρα στο δια ταύτα.
Δεν μπορούν να βοηθήσουν τις γυναίκες όμως στο ζήτημα της σεξουαλικής επιθυμίας ούτε αυτοί ούτε οι γυναικολόγοι, ούτε καν τις... δικές τους γυναίκες.
Μοιάζουν λίγο με αρκετούς εκπροσώπους συμβουλευτικής ψυχολογίας που ενισχύουν ζευγάρα ενώ οι ίδιοι είναι χωρισμένοι.
Η σεξουαλική ζωή στον άνθρωπο ΔΕΝ θα πρέπει να εξετάζεται μόνο με τις αναλογίες της κτηνιατρικής. Εϊναι εξαιρετικά πιο σύνθετες και ξεπερνούν τα όρια της βιολογίας.
Ο καλύτερος εραστής, είναι αυτός που κερδίζει πρώτα και πριν απ'όλα την ψυχή της γυναίκας του. Αυτόν κοντά στον οποίον αυτή θα νιώθει ασφάλεια, πληρότητα, καταφύγιο και πλήρη αποδοχή.
Το ανδρικό σώμα δεν είναι δονητής όπως είπες για να αποδίδει όποτε θέλουμε, όπως θέλουμε.
Έτσι είναι... Ωστόσο τα προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας σήμερα είναι σχετικά αντιμετωπίσιμα με αγωγή.
Προς το παρόν τουλάχιστον, δεν υπάρχει και για τις γυναίκες.
Και όσο περιμένουμε από τα εργαστήρια, μάλλον χάνουμε τις λύσεις που τελικά έχουμε ήδη.
Και σαφώς απο άνθρωπο σε άνθρωπο υπάρχουν διαφοροποιήσεις. Οπότε οι ηλικιακοί περιορισμοί είναι τουλάχιστον ανούσιοι.
Ηλικιακοί περιορισμοί ασφαλώς και υπάρχουν. Ίσως ήθελες να γράφεις "ηλιακοί αποκλεισμοί δεν υπάρχουν".
Α, με τους τύπους τα πάω μια χαρά. Είναι λίγο δυσδιάκριτα στην παράθεσή σου, (ίσως φταίει και η γεροντοτύφλωση) αλλά μια χαρά βρίσκω τα f του Χ τα σύνολα και υποσύνολα, αλλά για το συγκεκριμένο που συζητάμε,
περισσότερη σημασία έχουν οι απαντήσεις που έλαβες αμέσως μετά το μήνυμά σου
από τις ίδιες τις γυναίκες.
Σαν παπούς σου θα σου σύστηνα τρυφερά και με αγάπη, μην επιχειρήσεις να πείσεις τη γυναίκα σου (αν έχεις ή όταν θα έχεις) με παράθεση εξισώσεων και κυρίως μην θεωρήσεις ποτέ ότι θα την ικανοποιείς στηριζόμενος αποκλειστικά στις ορμόνες της για να μη βρεθείς προ εκπλήξεων στο βάθος του χρόνου.
Για έναν περίεργο λόγο η γυναίκα μπορεί να ικανοποιηθεί ακόμα και χωρίς να χρειάζεται κάθε φορά να ολοκληρώσει αντίθετα με τον άντρα και δυστυχώς αυτό δεν φαίνεται σε καμία εξίσωση.
Η ηλικία κατά την γνώμη μου δεν παίζει κανένα ρόλο. Αυτό που μετράει είναι η διάθεση,η όρεξη αλλά και το πάθος μεταξύ δύο ανθρώπων. Εαν υπάρχουν τα προηγούμενα και ειλικρίνεια όλα βρίσκονται,εαν όχι με την πρώτη τότε με την δεύτερη,την τρίτη κ.ο.κ.
Ρόλο παίζει η ηλικία ασυζητητί. Ευτυχώς μόνο βιολογικά.
Συμφωνώ όμως με τα υπόλοιπα της πρότασης.