Παππού έχω μια απορία, το σεξ γινεται καλύτερο όσο περνάνε τα χρόνια ή χειρότερο; Ρωτάω γιατί εδώ που είμαι ήσουνα και εκεί μου είσαι θα ρθω.
Αυτό δεν απαντάται με "ναι"-"όχι".
Οπότε καλά να πάθεις για το παρακάτω κατεβατό.
Εγγονάκι μου καλό, όλα εξαρτώνται από τη σύντροφο. Ιδιαίτερα αν είσαι αυστηρά μονογαμικός όπως εγώ.
Αν υπάρχει διάθεση
και στους δύο, και ξέροντας πλέον σχετικά καλά τον άνθρωπό σου, δεν γίνεται απλά καλύτερο, γίνεται πολύ μα πολύ-πολύ καλύτερο.
Δυστυχώς έφαγα τα νειάτα μου παίζοντας τον γυριστρούλο. Δεν πρόκεται να μάθεις τίποτα έτσι.
Κάθε μία γυναίκα είναι ένα νέο σχολείο που διαγωνίζεσαι σε διαφορετικά μαθήματα.
Εμείς οι άντρες κάνουμε σεξ απλά. Δεν μελετάμε το σεξ (τουλάχιστον μέχρι κάποια ηλικία) που συνδέεται ΑΜΕΣΑ και εντελώς ιδιαίτερα και μοναδικά με την προσωπικότητα της κάθε γυναίκας.
Ακόμα κι εκεί που νομίζεις ότι η γυναίκα είναι ή έχει επιδόσεις πορνοστάρ, από κάτω υπάρχει ΠΑΝΤΑ ο άνθρωπος. Αν το παραβλέψεις, απέτυχες!
Αν θέλεις να ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ μία γυναίκα στο max., πρέπει να κερδίσεις τον άνθρωπο.
Αλλά για να τα καταφέρεις, πρέπει πρώτα να είσαι εσύ Άνθρωπος.
Ακόμα καλύτερα αν από τις βιωματικές εμπειρίες της και
από την ανάγκη της για αγάπη, έχει θάψει τον πραγματικό εαυτό της κάνοντας ακόμα και όσα ΔΕΝ θέλει, παίζοντας ρόλο πορνοστάρ, η επιτυχία σου θα είναι θριαμβευτική αν την βοηθήσεις να αναδυθεί μέσα της το ρομαντικό κορίτσι της εφηβείας της που θάφτηκε στις επιταγές των καιρών και έδωσε τον εαυτό της παιδάκι ακόμα επειδή έτσι έκαναν οι φίλες της με αποτέλεσμα 2 φάλτσα στη ζωής της.
1. Να ξέρει τι είναι σεξ αλλά να μην ξέρει τι είναι έρωτας
2. Στο 1 ΝΟΜΙΖΕΙ ότι ξέρει τι είναι σεξ.
Οι άντρες νομίζουμε πως χρησιμοποιώντας 2-3 μέλη του σώματός μας προσφέρουμε υπέρτατη ικανοποίηση στη γυναίκα.
Έλα όμως που η γυναίκα δεν είναι μόνο σαρκικός δέκτης σε αυτά...
Το αστείο είναι πως πολλές γυναίκες ακόμα και σήμερα με την όποια χειραφέτησή τους, εξακολουθούν να θεωρούν τους γυριστρούληδες έμπειρους εραστές και ενίοτε ποθητούς.
Βέβαια μετά την πρώτη εμπειρία της ζωής τους (για την οποία πλειοψηφικά μετανιώνουν) και μετά από μερικές ακόμα, συνειδητοποιούν πως όπου ακούς για πολλά κεράσια κρατάς μικρά καλάθια.
Μετά έρχονται αντιμέτωπες με την προσωπικότητα του εραστή τους.
Εκεί να δεις δάκρυα αν ο μέγας εραστής είναι μαλακοπίτουρας.
(Δεν μιλώ απόλυτα, αλλά δυστυχώς συχνά συμβαίνουν αυτά παλικάρι μου).
Θα μου πεις "είσαι ξενέρωτο χούφταλο ρε πατριάρχη να'ούμε κι έτσι".
Ισχύει παιδί μου. Με το ένα πόδι στον τάφο, τι να λέμε τώρα...
Ωστόσο, αγόρι μου, αυτό που βλέπω από τον εξελιγμένο κόσμο της γενιάς σας και παρότι δοκιμάζετε ο ένας τον άλλον με μύριους τρόπους και σε όλες τις στάσεις και εφ όλης της ύλης, τα διαζύγιά σας είναι στο ρεκόρ 6 στα 10 και από τα 4 που απομένουν ζήτημα είναι αν έχουμε ευτυχισμένες συμβιώσεις σε 1-2 από αυτές.
Οπότε, πριν κρίνετε τη γενιά ημών των αρχαίων προγόνων σας δείτε τα προβλήματα της δικής σας γενιάς.
Καταλογίστε σε εμάς τις παπαρίτσες που σας μάθαμε γιατί κι εμείς θύματα βλακείας υπήρξαμε, κυρίως καταλογίστε μας για όλα όσα ΔΕΝ σας μιλήσαμε και προσπαθήστε να αλλάξετε τον κόσμο ή έστω το δικό σας μικρό περιβάλλον στο οποίο είστε εσείς και όσοι αγαπάτε.
Και μην τρώτε το χρόνο σας αγόρια μου με το χαρακάκι στο μέτρημα του ανδρισμού σας και με το χρονόμετρο στις επιδόσεις σας.
Η γυναίκα δεν θέλει δονητή. ΑΝΤΡΑ θέλει, δίπλα στον οποίο να νιώθει ΑΣΦΑΛΕΙΑ, εμπιστοσύνη, να νιώθει πολύτιμη, να γεύεται την ωριμότητά του.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΕΑΣ για τη μηχανή του κιμά.
Ακόμα και η σάρκινη νυμφομανής, έχει άνθρωπο από κάτω.
Οπότε αγόρια μου, σταματήστε να προβάλλετε ποντίκια και πουλάκια.
Ότι και να κάνετε, έχετε πολλούς ανταγωνιστές σε αυτά που σας πατάνε κάτω.
Προβάλλετε το μυαλό σας και κυρίως την καρδιά σας που σας βεβαιώ είναι είδη που σπανίζουν και κυριολεκτικά "αιχμαλωτίζουν" μία γυναίκα που είναι ΓΥΝΑΙΚΑ.
Πολλοί πηδήκουλες αρρενωποί τελικά "κερατώθηκαν" χάνοντας τη μπάλλα από φαινομενικά άμπαλλους.
Ξέρεις γιατί;
Γιατί δεν βρήκαν ποτέ τα πραγματικά κουμπιά της γυναίκας. Νόμιζαν πως όλες τα έχουν στα ίδια σημεία...
Έτσι, ο γίγαντας του σεξ, χάνει τη σύντροφό του από τον μικροτσούτσουνο με την κοιλίτσα.
Γιατί; Γιατί απλά (αν και όταν βέβαια συμβαίνει αυτό), αυτός χρησιμοποιεί και το μυαλό και την καρδιά του.
Ε, βέβαια, θα πεις "παπού τώρα που είσαι 95 χρονών με κοιλίτσα καμπούρα και γιαούρτι τα λες αυτά".
Ναι παιδί μου, μπορεί και να είναι σωστό αυτό.
Ωστόσο ρίξτε και μία ματιά στους σελεμπριτάδες γοητευτικότερους άντρες και γενικά ζευγάρια του Χόλλιγουντ (αλλά και εδώ σε εμάς) που για την πιτσιρικάδα τουλάχιστον αποτελούν πρότυπα.
Πολύ κεράτωμα, πολύ εγκατάλειψη, πολύς χωρισμός ρε παιδί μου...
Γιατί έτσι λεβεντοπαλίκαρά μου;
Αχ αγόρι μου, σταματάω τώρα γιατί με έπιασαν τα αθροιτικά στον καρπό μου τόση ώρα που γράφω.
Να'σαι καλά.