ark178 Διάσημο μέλος Ο ark178 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.164 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 15:48 Ο ark178 έγραψε: #21 18-11-21 15:48 Ένας στο fb έγραψε ''κάνουν απογραφή για να δουν πόσοι είμαστε έτσι ώστε να φέρουν και άλλους μετανάστες'' Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 15:57 Η Gate4 έγραψε: #22 18-11-21 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Είναι πολύ παράξενο, αλλά, ενώ όταν πρωτοάκουσα για αρνητές απογραφής το θεώρησα φτιαχτό αστείο, καρικατούρα των αρνητών του εμβολίου, συνειδητοποιώ πως πολλοί είναι πράγματι ενάντια, ακόμα και μορφωμένοι τους οποίους ξέρω, επειδή δήθεν αφορά αυστήρα προσωπικά δεδομένα. Φαίνεται η περιπέτεια με τον κόβιντ έχει πάει κάποιος σε άλλα λέβελ ιδιώτευσης, ατομοκεντρισμού και δυσπιστίας με τα πάντα, για να μην πω τίποτα πιο βαρύ. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή το 2011, το 2001, το 1991 και πάει λέγοντας απαντούσαν στους απογραφείς αλλά φέτος αποφάσισαν ότι τους φακελωνουν. Ποσιμπολ Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 16:30 Ο Nihilist έγραψε: #23 18-11-21 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Δηλαδή το 2011, το 2001, το 1991 και πάει λέγοντας απαντούσαν στους απογραφείς αλλά φέτος αποφάσισαν ότι τους φακελωνουν. Ποσιμπολ Click για ανάπτυξη... Πραγματικά είναι πολύ ενδιαφέρον θέμα από ψυχαναλυτική-ανθρωπολογική άποψη. Ιδιώτευση, κατασκευασμένος «εχθρός» για να κάνουν μερικοί τη ζωή τους πιο ενδιαφέρουσα και να της δώσουν περισσότερο νόημα, νομιζόμενη εξέγερση απέναντι στο καταπιεστικό κράτος(ειδικά λόγω κόβιντ), ώστε να νιώθουν ότι τουλάχιστον κάπως αντιδρούν και κάπου καταφάσκουν την ελευθερία τους; Είναι παροδικό και συγκυριακό ή μια τάση που πάντα υπήρχε αλλά τώρα μορφοποιήθηκε καλύτερα με την επικοινωνία του ίντερνετ; Λίγο από όλα μου φαίνεται, αλλά και άλλα. Αλλά με ενδιαφέρει και από πολιτική σκοπιά, γιατί φαίνεται κάποιοι νομίζουν ότι ατομικά δικαιώματα, δημοκρατία κλπ που (λέμε ότι) έχουμε σημαίνουν ασυδοσία και ό,τι μπορώ να κάνω ό,τι θέλω, εκμεταλλευόμενος συγχρόνως όλα τα προνόμια που μου δίνει η ιδιότητα του πολίτη. Κάτι που είναι και ιστορικά και κοινωνιολογικά λάθος, αλλά τείνει να κατασταθεί σαν αντίληψη. Όλα αυτά δίνουν βέβαια πολλή τροφή για σκέψη, αλλά δεν το συνεχίζω, γιατί όλο και κάποιος αρνητής θα φυτρώσει και θα γίνει μπάχαλο, και είναι κρίμα γιατί λίγα θρεντ έμειναν που να είναι έτσι αγνά, για ανταλλαγή πληροφοριών κλπ Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 16:35 Ο Guest 528707: #24 18-11-21 16:35 Εμάς προς το παρόν μόνο μειλ μας ήρθε ότι ΘΑ μας στείλουν τον φάκελο Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.743 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:21 Η Himela έγραψε: #25 18-11-21 17:21 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:46 Ο American Economist: #26 18-11-21 17:46 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Click για ανάπτυξη... I am done . Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:50 Η Πουπουλίνα: #27 18-11-21 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Η πιο αστεία ερώτηση είναι αν το καζανάκι είναι μέσα ή έξω από το σπίτι ή κάτι τέτοιο. Όχι ρε σεις, τρέχουμε και χεζουμε στα χωράφια. : P Click για ανάπτυξη... Ρε συ..χτες επαιρνα τη μανα μου τηλεφωνο και τη ρωταγα οταν με γεννησε σε ποιο δημο ηταν γραμμενη..μου λεει..παιδακι μου ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ; Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:00 Ο Panos_02 έγραψε: #28 18-11-21 19:00 Που να δείτε και συχνες ερωτησεις (https://www.statistics.gr/2021-census-pop-hous-faq) Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 20:23 Η Πουπουλίνα: #29 18-11-21 20:23 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.705 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 21:19 Ο Scandal έγραψε: #30 18-11-21 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Που να δείτε και συχνες ερωτησεις (https://www.statistics.gr/2021-census-pop-hous-faq) Click για ανάπτυξη... Φαίνεται οι μανούλες του facebook πιάσανε δουλειά στο να προκύψει αυτή η ερώτηση! Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 16:44 Η Gate4 έγραψε: #31 19-11-21 16:44 Έτυχε σε κανέναν να του αφήσουν δύο φακέλους στο ίδιο σπίτι; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:06 Ο American Economist: #32 19-11-21 17:06 Ειναι 100% σιγουρο οτι ειναι ο ιδιος κωδικος για ολη την πολυκατοικία?? yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:12 Ο yozerehs έγραψε: #33 19-11-21 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ειναι 100% σιγουρο οτι ειναι ο ιδιος κωδικος για ολη την πολυκατοικία?? Click για ανάπτυξη... Κάθε διαμέρισμα έχει τον δικό του κωδικό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:14 Ο American Economist: #34 19-11-21 17:14 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Κάθε διαμέρισμα έχει τον δικό του κωδικό. Click για ανάπτυξη... Σιγουρα?? Γιατι μου ειπαν οτι οι φακελοι πάνω δεν εχουν ονομα. Σε περίπτωση που δεν σε βρουν σπιτι ξερεις αν το αφηνουν το φακελο στη πορτα σου η στην εισοδο της πολυκατοικίας?? yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:17 Ο yozerehs έγραψε: #35 19-11-21 17:17 Πράγματι δεν έχουν όνομα οι "φάκελοι", αλλά μόλις το "νοικοκυριό" πάρει τυχαία έναν κωδικό και τον καταχωρήσει, τότε ο κωδικός δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά από άλλον. Κανονικά, μπαίνουν μέσα στην πολυκατοικία και αφήνουν έξω από την πόρτα του κάθε διαμερίσματος από έναν κωδικό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:20 Ο American Economist: #36 19-11-21 17:20 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Πράγματι δεν έχουν όνομα οι "φάκελοι", αλλά μόλις το "νοικοκυριό" πάρει τυχαία έναν κωδικό και τον καταχωρήσει, τότε ο κωδικός δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά από άλλον. Κανονικά, μπαίνουν μέσα στην πολυκατοικία και αφήνουν στην πόρτα του κάθε διαμερίσματος από έναν κωδικό. Click για ανάπτυξη... Αρα θεωρητικά αν δεν με βρουν σπιτι απλα θα αφησου στην πορτα τον φακελο σωστα?? Δεν θα παρουν το φακελο και θα φυγουν?? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:20 Η Πουπουλίνα: #37 19-11-21 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σιγουρα?? Γιατι μου ειπαν οτι οι φακελοι πάνω δεν εχουν ονομα. Σε περίπτωση που δεν σε βρουν σπιτι ξερεις αν το αφηνουν το φακελο στη πορτα σου η στην εισοδο της πολυκατοικίας?? Click για ανάπτυξη... Μαλακιζονται κανονικα απο το κρατος λεμε.Ενω στα μεηλ λενε οτι μας παραδιδουν φακελους...καν σε φακελους δεν τα εχουν,χυμα αβερτα χαρτια τα ριχνουν στις πολυκατοικιες και οποιον παρει ο χαρος. Εμας ετρσι εκαναν και μου το ειπαν και απο την αθηνα. Καλωσηρθατε στην ουγκανια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αρα θεωρητικά αν δεν με βρουν σπιτι απλα θα αφησου στην πορτα τον φακελο σωστα?? Δεν θα παρουν το φακελο και θα φυγουν?? Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει φακελος λεμε. Λουτρακι γιοκ,αλλα και στην αθηνα το ιδιο μου ειπαν. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:26 Ο American Economist: #38 19-11-21 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μαλακιζονται κανονικα απο το κρατος λεμε.Ενω στα μεηλ λενε οτι μας παραδιδουν φακελους...καν σε φακελους δεν τα εχουν,χυμα αβερτα χαρτια τα ριχνουν στις πολυκατοικιες και οποιον παρει ο χαρος. Εμας ετρσι εκαναν και μου το ειπαν και απο την αθηνα. Καλωσηρθατε στην ουγκανια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Νοεμβρίου 2021 Δεν υπαρχει φακελος λεμε. Λουτρακι γιοκ,αλλα και στην αθηνα το ιδιο μου ειπαν. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ!! Αρα αν δεν με βρουν σπιτι θα αφησουν το χαρτι στην πορτα του σπιτιου μου σωστα?? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:51 Η Πουπουλίνα: #39 19-11-21 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ευχαριστω πολυ!! Αρα αν δεν με βρουν σπιτι θα αφησουν το χαρτι στην πορτα του σπιτιου μου σωστα?? Click για ανάπτυξη... Αναλογως.Αν μενεις πολυκατοικια ΟΧΙ λεμε.Τα βαζουν ολα μαζι μεσα,εσυ πας και βρισκεις το δικο σου,ή εκτος και αν βαλουν στον καθεναν το χαρτι του στην θυρειδα την ταχυδρομικη.Αγνωστο ο καθε διανομεας τι θα κανει λεμε/ American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:52 Ο American Economist: #40 19-11-21 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αναλογως.Αν μενεις πολυκατοικια ΟΧΙ λεμε.Τα βαζουν ολα μαζι μεσα,εσυ πας και βρισκεις το δικο σου,ή εκτος και αν βαλουν στον καθεναν το χαρτι του στην θυρειδα την ταχυδρομικη.Αγνωστο ο καθε διανομεας τι θα κανει λεμε/ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολυ!! Μεχρι τώρα δεν μας χτύπησε κάνεις ουτε βρηκαμε καποιο χαρτι πουθενα. Αρα δεν θα εχουν ερθει ακομα. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 96 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Paragontas7000 American Economist Alessandra Eliza Unboxholics giannhs2001 Scandal chester20080 Viedo Libertus User2350 Memetchi Citylights taketrance Αντικειμενικός SlimShady MarcoReus charmander Mt73 Ria99 Εχέμυθη New member Panos_02 Phantom_1 1011 snowy Johnny15 Φωτεινη Τζα. Ryuzaki ggl Sevasti Atarax jj! constansn Thundergirl Helen93 Isida fmarulezkd NatashaLP CiNeFiL Μαυρίκιος Wonderkid azula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ένας στο fb έγραψε ''κάνουν απογραφή για να δουν πόσοι είμαστε έτσι ώστε να φέρουν και άλλους μετανάστες''
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 15:57 Η Gate4 έγραψε: #22 18-11-21 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Είναι πολύ παράξενο, αλλά, ενώ όταν πρωτοάκουσα για αρνητές απογραφής το θεώρησα φτιαχτό αστείο, καρικατούρα των αρνητών του εμβολίου, συνειδητοποιώ πως πολλοί είναι πράγματι ενάντια, ακόμα και μορφωμένοι τους οποίους ξέρω, επειδή δήθεν αφορά αυστήρα προσωπικά δεδομένα. Φαίνεται η περιπέτεια με τον κόβιντ έχει πάει κάποιος σε άλλα λέβελ ιδιώτευσης, ατομοκεντρισμού και δυσπιστίας με τα πάντα, για να μην πω τίποτα πιο βαρύ. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή το 2011, το 2001, το 1991 και πάει λέγοντας απαντούσαν στους απογραφείς αλλά φέτος αποφάσισαν ότι τους φακελωνουν. Ποσιμπολ Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 16:30 Ο Nihilist έγραψε: #23 18-11-21 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Δηλαδή το 2011, το 2001, το 1991 και πάει λέγοντας απαντούσαν στους απογραφείς αλλά φέτος αποφάσισαν ότι τους φακελωνουν. Ποσιμπολ Click για ανάπτυξη... Πραγματικά είναι πολύ ενδιαφέρον θέμα από ψυχαναλυτική-ανθρωπολογική άποψη. Ιδιώτευση, κατασκευασμένος «εχθρός» για να κάνουν μερικοί τη ζωή τους πιο ενδιαφέρουσα και να της δώσουν περισσότερο νόημα, νομιζόμενη εξέγερση απέναντι στο καταπιεστικό κράτος(ειδικά λόγω κόβιντ), ώστε να νιώθουν ότι τουλάχιστον κάπως αντιδρούν και κάπου καταφάσκουν την ελευθερία τους; Είναι παροδικό και συγκυριακό ή μια τάση που πάντα υπήρχε αλλά τώρα μορφοποιήθηκε καλύτερα με την επικοινωνία του ίντερνετ; Λίγο από όλα μου φαίνεται, αλλά και άλλα. Αλλά με ενδιαφέρει και από πολιτική σκοπιά, γιατί φαίνεται κάποιοι νομίζουν ότι ατομικά δικαιώματα, δημοκρατία κλπ που (λέμε ότι) έχουμε σημαίνουν ασυδοσία και ό,τι μπορώ να κάνω ό,τι θέλω, εκμεταλλευόμενος συγχρόνως όλα τα προνόμια που μου δίνει η ιδιότητα του πολίτη. Κάτι που είναι και ιστορικά και κοινωνιολογικά λάθος, αλλά τείνει να κατασταθεί σαν αντίληψη. Όλα αυτά δίνουν βέβαια πολλή τροφή για σκέψη, αλλά δεν το συνεχίζω, γιατί όλο και κάποιος αρνητής θα φυτρώσει και θα γίνει μπάχαλο, και είναι κρίμα γιατί λίγα θρεντ έμειναν που να είναι έτσι αγνά, για ανταλλαγή πληροφοριών κλπ Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 16:35 Ο Guest 528707: #24 18-11-21 16:35 Εμάς προς το παρόν μόνο μειλ μας ήρθε ότι ΘΑ μας στείλουν τον φάκελο Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.743 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:21 Η Himela έγραψε: #25 18-11-21 17:21 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:46 Ο American Economist: #26 18-11-21 17:46 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Click για ανάπτυξη... I am done . Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:50 Η Πουπουλίνα: #27 18-11-21 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Η πιο αστεία ερώτηση είναι αν το καζανάκι είναι μέσα ή έξω από το σπίτι ή κάτι τέτοιο. Όχι ρε σεις, τρέχουμε και χεζουμε στα χωράφια. : P Click για ανάπτυξη... Ρε συ..χτες επαιρνα τη μανα μου τηλεφωνο και τη ρωταγα οταν με γεννησε σε ποιο δημο ηταν γραμμενη..μου λεει..παιδακι μου ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ; Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:00 Ο Panos_02 έγραψε: #28 18-11-21 19:00 Που να δείτε και συχνες ερωτησεις (https://www.statistics.gr/2021-census-pop-hous-faq) Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 20:23 Η Πουπουλίνα: #29 18-11-21 20:23 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.705 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 21:19 Ο Scandal έγραψε: #30 18-11-21 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Που να δείτε και συχνες ερωτησεις (https://www.statistics.gr/2021-census-pop-hous-faq) Click για ανάπτυξη... Φαίνεται οι μανούλες του facebook πιάσανε δουλειά στο να προκύψει αυτή η ερώτηση! Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 16:44 Η Gate4 έγραψε: #31 19-11-21 16:44 Έτυχε σε κανέναν να του αφήσουν δύο φακέλους στο ίδιο σπίτι; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:06 Ο American Economist: #32 19-11-21 17:06 Ειναι 100% σιγουρο οτι ειναι ο ιδιος κωδικος για ολη την πολυκατοικία?? yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:12 Ο yozerehs έγραψε: #33 19-11-21 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ειναι 100% σιγουρο οτι ειναι ο ιδιος κωδικος για ολη την πολυκατοικία?? Click για ανάπτυξη... Κάθε διαμέρισμα έχει τον δικό του κωδικό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:14 Ο American Economist: #34 19-11-21 17:14 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Κάθε διαμέρισμα έχει τον δικό του κωδικό. Click για ανάπτυξη... Σιγουρα?? Γιατι μου ειπαν οτι οι φακελοι πάνω δεν εχουν ονομα. Σε περίπτωση που δεν σε βρουν σπιτι ξερεις αν το αφηνουν το φακελο στη πορτα σου η στην εισοδο της πολυκατοικίας?? yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:17 Ο yozerehs έγραψε: #35 19-11-21 17:17 Πράγματι δεν έχουν όνομα οι "φάκελοι", αλλά μόλις το "νοικοκυριό" πάρει τυχαία έναν κωδικό και τον καταχωρήσει, τότε ο κωδικός δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά από άλλον. Κανονικά, μπαίνουν μέσα στην πολυκατοικία και αφήνουν έξω από την πόρτα του κάθε διαμερίσματος από έναν κωδικό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:20 Ο American Economist: #36 19-11-21 17:20 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Πράγματι δεν έχουν όνομα οι "φάκελοι", αλλά μόλις το "νοικοκυριό" πάρει τυχαία έναν κωδικό και τον καταχωρήσει, τότε ο κωδικός δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά από άλλον. Κανονικά, μπαίνουν μέσα στην πολυκατοικία και αφήνουν στην πόρτα του κάθε διαμερίσματος από έναν κωδικό. Click για ανάπτυξη... Αρα θεωρητικά αν δεν με βρουν σπιτι απλα θα αφησου στην πορτα τον φακελο σωστα?? Δεν θα παρουν το φακελο και θα φυγουν?? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:20 Η Πουπουλίνα: #37 19-11-21 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σιγουρα?? Γιατι μου ειπαν οτι οι φακελοι πάνω δεν εχουν ονομα. Σε περίπτωση που δεν σε βρουν σπιτι ξερεις αν το αφηνουν το φακελο στη πορτα σου η στην εισοδο της πολυκατοικίας?? Click για ανάπτυξη... Μαλακιζονται κανονικα απο το κρατος λεμε.Ενω στα μεηλ λενε οτι μας παραδιδουν φακελους...καν σε φακελους δεν τα εχουν,χυμα αβερτα χαρτια τα ριχνουν στις πολυκατοικιες και οποιον παρει ο χαρος. Εμας ετρσι εκαναν και μου το ειπαν και απο την αθηνα. Καλωσηρθατε στην ουγκανια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αρα θεωρητικά αν δεν με βρουν σπιτι απλα θα αφησου στην πορτα τον φακελο σωστα?? Δεν θα παρουν το φακελο και θα φυγουν?? Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει φακελος λεμε. Λουτρακι γιοκ,αλλα και στην αθηνα το ιδιο μου ειπαν. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:26 Ο American Economist: #38 19-11-21 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μαλακιζονται κανονικα απο το κρατος λεμε.Ενω στα μεηλ λενε οτι μας παραδιδουν φακελους...καν σε φακελους δεν τα εχουν,χυμα αβερτα χαρτια τα ριχνουν στις πολυκατοικιες και οποιον παρει ο χαρος. Εμας ετρσι εκαναν και μου το ειπαν και απο την αθηνα. Καλωσηρθατε στην ουγκανια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Νοεμβρίου 2021 Δεν υπαρχει φακελος λεμε. Λουτρακι γιοκ,αλλα και στην αθηνα το ιδιο μου ειπαν. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ!! Αρα αν δεν με βρουν σπιτι θα αφησουν το χαρτι στην πορτα του σπιτιου μου σωστα?? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:51 Η Πουπουλίνα: #39 19-11-21 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ευχαριστω πολυ!! Αρα αν δεν με βρουν σπιτι θα αφησουν το χαρτι στην πορτα του σπιτιου μου σωστα?? Click για ανάπτυξη... Αναλογως.Αν μενεις πολυκατοικια ΟΧΙ λεμε.Τα βαζουν ολα μαζι μεσα,εσυ πας και βρισκεις το δικο σου,ή εκτος και αν βαλουν στον καθεναν το χαρτι του στην θυρειδα την ταχυδρομικη.Αγνωστο ο καθε διανομεας τι θα κανει λεμε/ American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:52 Ο American Economist: #40 19-11-21 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αναλογως.Αν μενεις πολυκατοικια ΟΧΙ λεμε.Τα βαζουν ολα μαζι μεσα,εσυ πας και βρισκεις το δικο σου,ή εκτος και αν βαλουν στον καθεναν το χαρτι του στην θυρειδα την ταχυδρομικη.Αγνωστο ο καθε διανομεας τι θα κανει λεμε/ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολυ!! Μεχρι τώρα δεν μας χτύπησε κάνεις ουτε βρηκαμε καποιο χαρτι πουθενα. Αρα δεν θα εχουν ερθει ακομα. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 96 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Paragontas7000 American Economist Alessandra Eliza Unboxholics giannhs2001 Scandal chester20080 Viedo Libertus User2350 Memetchi Citylights taketrance Αντικειμενικός SlimShady MarcoReus charmander Mt73 Ria99 Εχέμυθη New member Panos_02 Phantom_1 1011 snowy Johnny15 Φωτεινη Τζα. Ryuzaki ggl Sevasti Atarax jj! constansn Thundergirl Helen93 Isida fmarulezkd NatashaLP CiNeFiL Μαυρίκιος Wonderkid azula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Είναι πολύ παράξενο, αλλά, ενώ όταν πρωτοάκουσα για αρνητές απογραφής το θεώρησα φτιαχτό αστείο, καρικατούρα των αρνητών του εμβολίου, συνειδητοποιώ πως πολλοί είναι πράγματι ενάντια, ακόμα και μορφωμένοι τους οποίους ξέρω, επειδή δήθεν αφορά αυστήρα προσωπικά δεδομένα. Φαίνεται η περιπέτεια με τον κόβιντ έχει πάει κάποιος σε άλλα λέβελ ιδιώτευσης, ατομοκεντρισμού και δυσπιστίας με τα πάντα, για να μην πω τίποτα πιο βαρύ. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή το 2011, το 2001, το 1991 και πάει λέγοντας απαντούσαν στους απογραφείς αλλά φέτος αποφάσισαν ότι τους φακελωνουν. Ποσιμπολ
Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 16:30 Ο Nihilist έγραψε: #23 18-11-21 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Δηλαδή το 2011, το 2001, το 1991 και πάει λέγοντας απαντούσαν στους απογραφείς αλλά φέτος αποφάσισαν ότι τους φακελωνουν. Ποσιμπολ Click για ανάπτυξη... Πραγματικά είναι πολύ ενδιαφέρον θέμα από ψυχαναλυτική-ανθρωπολογική άποψη. Ιδιώτευση, κατασκευασμένος «εχθρός» για να κάνουν μερικοί τη ζωή τους πιο ενδιαφέρουσα και να της δώσουν περισσότερο νόημα, νομιζόμενη εξέγερση απέναντι στο καταπιεστικό κράτος(ειδικά λόγω κόβιντ), ώστε να νιώθουν ότι τουλάχιστον κάπως αντιδρούν και κάπου καταφάσκουν την ελευθερία τους; Είναι παροδικό και συγκυριακό ή μια τάση που πάντα υπήρχε αλλά τώρα μορφοποιήθηκε καλύτερα με την επικοινωνία του ίντερνετ; Λίγο από όλα μου φαίνεται, αλλά και άλλα. Αλλά με ενδιαφέρει και από πολιτική σκοπιά, γιατί φαίνεται κάποιοι νομίζουν ότι ατομικά δικαιώματα, δημοκρατία κλπ που (λέμε ότι) έχουμε σημαίνουν ασυδοσία και ό,τι μπορώ να κάνω ό,τι θέλω, εκμεταλλευόμενος συγχρόνως όλα τα προνόμια που μου δίνει η ιδιότητα του πολίτη. Κάτι που είναι και ιστορικά και κοινωνιολογικά λάθος, αλλά τείνει να κατασταθεί σαν αντίληψη. Όλα αυτά δίνουν βέβαια πολλή τροφή για σκέψη, αλλά δεν το συνεχίζω, γιατί όλο και κάποιος αρνητής θα φυτρώσει και θα γίνει μπάχαλο, και είναι κρίμα γιατί λίγα θρεντ έμειναν που να είναι έτσι αγνά, για ανταλλαγή πληροφοριών κλπ Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 16:35 Ο Guest 528707: #24 18-11-21 16:35 Εμάς προς το παρόν μόνο μειλ μας ήρθε ότι ΘΑ μας στείλουν τον φάκελο Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.743 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:21 Η Himela έγραψε: #25 18-11-21 17:21 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:46 Ο American Economist: #26 18-11-21 17:46 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Click για ανάπτυξη... I am done . Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:50 Η Πουπουλίνα: #27 18-11-21 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Η πιο αστεία ερώτηση είναι αν το καζανάκι είναι μέσα ή έξω από το σπίτι ή κάτι τέτοιο. Όχι ρε σεις, τρέχουμε και χεζουμε στα χωράφια. : P Click για ανάπτυξη... Ρε συ..χτες επαιρνα τη μανα μου τηλεφωνο και τη ρωταγα οταν με γεννησε σε ποιο δημο ηταν γραμμενη..μου λεει..παιδακι μου ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ; Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:00 Ο Panos_02 έγραψε: #28 18-11-21 19:00 Που να δείτε και συχνες ερωτησεις (https://www.statistics.gr/2021-census-pop-hous-faq) Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 20:23 Η Πουπουλίνα: #29 18-11-21 20:23 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.705 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 21:19 Ο Scandal έγραψε: #30 18-11-21 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Που να δείτε και συχνες ερωτησεις (https://www.statistics.gr/2021-census-pop-hous-faq) Click για ανάπτυξη... Φαίνεται οι μανούλες του facebook πιάσανε δουλειά στο να προκύψει αυτή η ερώτηση! Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 16:44 Η Gate4 έγραψε: #31 19-11-21 16:44 Έτυχε σε κανέναν να του αφήσουν δύο φακέλους στο ίδιο σπίτι; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:06 Ο American Economist: #32 19-11-21 17:06 Ειναι 100% σιγουρο οτι ειναι ο ιδιος κωδικος για ολη την πολυκατοικία?? yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:12 Ο yozerehs έγραψε: #33 19-11-21 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ειναι 100% σιγουρο οτι ειναι ο ιδιος κωδικος για ολη την πολυκατοικία?? Click για ανάπτυξη... Κάθε διαμέρισμα έχει τον δικό του κωδικό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:14 Ο American Economist: #34 19-11-21 17:14 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Κάθε διαμέρισμα έχει τον δικό του κωδικό. Click για ανάπτυξη... Σιγουρα?? Γιατι μου ειπαν οτι οι φακελοι πάνω δεν εχουν ονομα. Σε περίπτωση που δεν σε βρουν σπιτι ξερεις αν το αφηνουν το φακελο στη πορτα σου η στην εισοδο της πολυκατοικίας?? yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:17 Ο yozerehs έγραψε: #35 19-11-21 17:17 Πράγματι δεν έχουν όνομα οι "φάκελοι", αλλά μόλις το "νοικοκυριό" πάρει τυχαία έναν κωδικό και τον καταχωρήσει, τότε ο κωδικός δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά από άλλον. Κανονικά, μπαίνουν μέσα στην πολυκατοικία και αφήνουν έξω από την πόρτα του κάθε διαμερίσματος από έναν κωδικό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:20 Ο American Economist: #36 19-11-21 17:20 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Πράγματι δεν έχουν όνομα οι "φάκελοι", αλλά μόλις το "νοικοκυριό" πάρει τυχαία έναν κωδικό και τον καταχωρήσει, τότε ο κωδικός δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά από άλλον. Κανονικά, μπαίνουν μέσα στην πολυκατοικία και αφήνουν στην πόρτα του κάθε διαμερίσματος από έναν κωδικό. Click για ανάπτυξη... Αρα θεωρητικά αν δεν με βρουν σπιτι απλα θα αφησου στην πορτα τον φακελο σωστα?? Δεν θα παρουν το φακελο και θα φυγουν?? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:20 Η Πουπουλίνα: #37 19-11-21 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σιγουρα?? Γιατι μου ειπαν οτι οι φακελοι πάνω δεν εχουν ονομα. Σε περίπτωση που δεν σε βρουν σπιτι ξερεις αν το αφηνουν το φακελο στη πορτα σου η στην εισοδο της πολυκατοικίας?? Click για ανάπτυξη... Μαλακιζονται κανονικα απο το κρατος λεμε.Ενω στα μεηλ λενε οτι μας παραδιδουν φακελους...καν σε φακελους δεν τα εχουν,χυμα αβερτα χαρτια τα ριχνουν στις πολυκατοικιες και οποιον παρει ο χαρος. Εμας ετρσι εκαναν και μου το ειπαν και απο την αθηνα. Καλωσηρθατε στην ουγκανια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αρα θεωρητικά αν δεν με βρουν σπιτι απλα θα αφησου στην πορτα τον φακελο σωστα?? Δεν θα παρουν το φακελο και θα φυγουν?? Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει φακελος λεμε. Λουτρακι γιοκ,αλλα και στην αθηνα το ιδιο μου ειπαν. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:26 Ο American Economist: #38 19-11-21 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μαλακιζονται κανονικα απο το κρατος λεμε.Ενω στα μεηλ λενε οτι μας παραδιδουν φακελους...καν σε φακελους δεν τα εχουν,χυμα αβερτα χαρτια τα ριχνουν στις πολυκατοικιες και οποιον παρει ο χαρος. Εμας ετρσι εκαναν και μου το ειπαν και απο την αθηνα. Καλωσηρθατε στην ουγκανια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Νοεμβρίου 2021 Δεν υπαρχει φακελος λεμε. Λουτρακι γιοκ,αλλα και στην αθηνα το ιδιο μου ειπαν. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ!! Αρα αν δεν με βρουν σπιτι θα αφησουν το χαρτι στην πορτα του σπιτιου μου σωστα?? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:51 Η Πουπουλίνα: #39 19-11-21 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ευχαριστω πολυ!! Αρα αν δεν με βρουν σπιτι θα αφησουν το χαρτι στην πορτα του σπιτιου μου σωστα?? Click για ανάπτυξη... Αναλογως.Αν μενεις πολυκατοικια ΟΧΙ λεμε.Τα βαζουν ολα μαζι μεσα,εσυ πας και βρισκεις το δικο σου,ή εκτος και αν βαλουν στον καθεναν το χαρτι του στην θυρειδα την ταχυδρομικη.Αγνωστο ο καθε διανομεας τι θα κανει λεμε/ American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:52 Ο American Economist: #40 19-11-21 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αναλογως.Αν μενεις πολυκατοικια ΟΧΙ λεμε.Τα βαζουν ολα μαζι μεσα,εσυ πας και βρισκεις το δικο σου,ή εκτος και αν βαλουν στον καθεναν το χαρτι του στην θυρειδα την ταχυδρομικη.Αγνωστο ο καθε διανομεας τι θα κανει λεμε/ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολυ!! Μεχρι τώρα δεν μας χτύπησε κάνεις ουτε βρηκαμε καποιο χαρτι πουθενα. Αρα δεν θα εχουν ερθει ακομα. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 96 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Paragontas7000 American Economist Alessandra Eliza Unboxholics giannhs2001 Scandal chester20080 Viedo Libertus User2350 Memetchi Citylights taketrance Αντικειμενικός SlimShady MarcoReus charmander Mt73 Ria99 Εχέμυθη New member Panos_02 Phantom_1 1011 snowy Johnny15 Φωτεινη Τζα. Ryuzaki ggl Sevasti Atarax jj! constansn Thundergirl Helen93 Isida fmarulezkd NatashaLP CiNeFiL Μαυρίκιος Wonderkid azula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Δηλαδή το 2011, το 2001, το 1991 και πάει λέγοντας απαντούσαν στους απογραφείς αλλά φέτος αποφάσισαν ότι τους φακελωνουν. Ποσιμπολ Click για ανάπτυξη... Πραγματικά είναι πολύ ενδιαφέρον θέμα από ψυχαναλυτική-ανθρωπολογική άποψη. Ιδιώτευση, κατασκευασμένος «εχθρός» για να κάνουν μερικοί τη ζωή τους πιο ενδιαφέρουσα και να της δώσουν περισσότερο νόημα, νομιζόμενη εξέγερση απέναντι στο καταπιεστικό κράτος(ειδικά λόγω κόβιντ), ώστε να νιώθουν ότι τουλάχιστον κάπως αντιδρούν και κάπου καταφάσκουν την ελευθερία τους; Είναι παροδικό και συγκυριακό ή μια τάση που πάντα υπήρχε αλλά τώρα μορφοποιήθηκε καλύτερα με την επικοινωνία του ίντερνετ; Λίγο από όλα μου φαίνεται, αλλά και άλλα. Αλλά με ενδιαφέρει και από πολιτική σκοπιά, γιατί φαίνεται κάποιοι νομίζουν ότι ατομικά δικαιώματα, δημοκρατία κλπ που (λέμε ότι) έχουμε σημαίνουν ασυδοσία και ό,τι μπορώ να κάνω ό,τι θέλω, εκμεταλλευόμενος συγχρόνως όλα τα προνόμια που μου δίνει η ιδιότητα του πολίτη. Κάτι που είναι και ιστορικά και κοινωνιολογικά λάθος, αλλά τείνει να κατασταθεί σαν αντίληψη. Όλα αυτά δίνουν βέβαια πολλή τροφή για σκέψη, αλλά δεν το συνεχίζω, γιατί όλο και κάποιος αρνητής θα φυτρώσει και θα γίνει μπάχαλο, και είναι κρίμα γιατί λίγα θρεντ έμειναν που να είναι έτσι αγνά, για ανταλλαγή πληροφοριών κλπ
Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 16:35 Ο Guest 528707: #24 18-11-21 16:35 Εμάς προς το παρόν μόνο μειλ μας ήρθε ότι ΘΑ μας στείλουν τον φάκελο Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.743 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:21 Η Himela έγραψε: #25 18-11-21 17:21 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:46 Ο American Economist: #26 18-11-21 17:46 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Click για ανάπτυξη... I am done . Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:50 Η Πουπουλίνα: #27 18-11-21 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Η πιο αστεία ερώτηση είναι αν το καζανάκι είναι μέσα ή έξω από το σπίτι ή κάτι τέτοιο. Όχι ρε σεις, τρέχουμε και χεζουμε στα χωράφια. : P Click για ανάπτυξη... Ρε συ..χτες επαιρνα τη μανα μου τηλεφωνο και τη ρωταγα οταν με γεννησε σε ποιο δημο ηταν γραμμενη..μου λεει..παιδακι μου ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ; Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:00 Ο Panos_02 έγραψε: #28 18-11-21 19:00 Που να δείτε και συχνες ερωτησεις (https://www.statistics.gr/2021-census-pop-hous-faq) Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 20:23 Η Πουπουλίνα: #29 18-11-21 20:23 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.705 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 21:19 Ο Scandal έγραψε: #30 18-11-21 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Που να δείτε και συχνες ερωτησεις (https://www.statistics.gr/2021-census-pop-hous-faq) Click για ανάπτυξη... Φαίνεται οι μανούλες του facebook πιάσανε δουλειά στο να προκύψει αυτή η ερώτηση! Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 16:44 Η Gate4 έγραψε: #31 19-11-21 16:44 Έτυχε σε κανέναν να του αφήσουν δύο φακέλους στο ίδιο σπίτι; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:06 Ο American Economist: #32 19-11-21 17:06 Ειναι 100% σιγουρο οτι ειναι ο ιδιος κωδικος για ολη την πολυκατοικία?? yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:12 Ο yozerehs έγραψε: #33 19-11-21 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ειναι 100% σιγουρο οτι ειναι ο ιδιος κωδικος για ολη την πολυκατοικία?? Click για ανάπτυξη... Κάθε διαμέρισμα έχει τον δικό του κωδικό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:14 Ο American Economist: #34 19-11-21 17:14 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Κάθε διαμέρισμα έχει τον δικό του κωδικό. Click για ανάπτυξη... Σιγουρα?? Γιατι μου ειπαν οτι οι φακελοι πάνω δεν εχουν ονομα. Σε περίπτωση που δεν σε βρουν σπιτι ξερεις αν το αφηνουν το φακελο στη πορτα σου η στην εισοδο της πολυκατοικίας?? yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:17 Ο yozerehs έγραψε: #35 19-11-21 17:17 Πράγματι δεν έχουν όνομα οι "φάκελοι", αλλά μόλις το "νοικοκυριό" πάρει τυχαία έναν κωδικό και τον καταχωρήσει, τότε ο κωδικός δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά από άλλον. Κανονικά, μπαίνουν μέσα στην πολυκατοικία και αφήνουν έξω από την πόρτα του κάθε διαμερίσματος από έναν κωδικό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:20 Ο American Economist: #36 19-11-21 17:20 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Πράγματι δεν έχουν όνομα οι "φάκελοι", αλλά μόλις το "νοικοκυριό" πάρει τυχαία έναν κωδικό και τον καταχωρήσει, τότε ο κωδικός δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά από άλλον. Κανονικά, μπαίνουν μέσα στην πολυκατοικία και αφήνουν στην πόρτα του κάθε διαμερίσματος από έναν κωδικό. Click για ανάπτυξη... Αρα θεωρητικά αν δεν με βρουν σπιτι απλα θα αφησου στην πορτα τον φακελο σωστα?? Δεν θα παρουν το φακελο και θα φυγουν?? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:20 Η Πουπουλίνα: #37 19-11-21 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σιγουρα?? Γιατι μου ειπαν οτι οι φακελοι πάνω δεν εχουν ονομα. Σε περίπτωση που δεν σε βρουν σπιτι ξερεις αν το αφηνουν το φακελο στη πορτα σου η στην εισοδο της πολυκατοικίας?? Click για ανάπτυξη... Μαλακιζονται κανονικα απο το κρατος λεμε.Ενω στα μεηλ λενε οτι μας παραδιδουν φακελους...καν σε φακελους δεν τα εχουν,χυμα αβερτα χαρτια τα ριχνουν στις πολυκατοικιες και οποιον παρει ο χαρος. Εμας ετρσι εκαναν και μου το ειπαν και απο την αθηνα. Καλωσηρθατε στην ουγκανια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αρα θεωρητικά αν δεν με βρουν σπιτι απλα θα αφησου στην πορτα τον φακελο σωστα?? Δεν θα παρουν το φακελο και θα φυγουν?? Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει φακελος λεμε. Λουτρακι γιοκ,αλλα και στην αθηνα το ιδιο μου ειπαν. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:26 Ο American Economist: #38 19-11-21 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μαλακιζονται κανονικα απο το κρατος λεμε.Ενω στα μεηλ λενε οτι μας παραδιδουν φακελους...καν σε φακελους δεν τα εχουν,χυμα αβερτα χαρτια τα ριχνουν στις πολυκατοικιες και οποιον παρει ο χαρος. Εμας ετρσι εκαναν και μου το ειπαν και απο την αθηνα. Καλωσηρθατε στην ουγκανια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Νοεμβρίου 2021 Δεν υπαρχει φακελος λεμε. Λουτρακι γιοκ,αλλα και στην αθηνα το ιδιο μου ειπαν. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ!! Αρα αν δεν με βρουν σπιτι θα αφησουν το χαρτι στην πορτα του σπιτιου μου σωστα?? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:51 Η Πουπουλίνα: #39 19-11-21 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ευχαριστω πολυ!! Αρα αν δεν με βρουν σπιτι θα αφησουν το χαρτι στην πορτα του σπιτιου μου σωστα?? Click για ανάπτυξη... Αναλογως.Αν μενεις πολυκατοικια ΟΧΙ λεμε.Τα βαζουν ολα μαζι μεσα,εσυ πας και βρισκεις το δικο σου,ή εκτος και αν βαλουν στον καθεναν το χαρτι του στην θυρειδα την ταχυδρομικη.Αγνωστο ο καθε διανομεας τι θα κανει λεμε/ American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:52 Ο American Economist: #40 19-11-21 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αναλογως.Αν μενεις πολυκατοικια ΟΧΙ λεμε.Τα βαζουν ολα μαζι μεσα,εσυ πας και βρισκεις το δικο σου,ή εκτος και αν βαλουν στον καθεναν το χαρτι του στην θυρειδα την ταχυδρομικη.Αγνωστο ο καθε διανομεας τι θα κανει λεμε/ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολυ!! Μεχρι τώρα δεν μας χτύπησε κάνεις ουτε βρηκαμε καποιο χαρτι πουθενα. Αρα δεν θα εχουν ερθει ακομα. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 96 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Paragontas7000 American Economist Alessandra Eliza Unboxholics giannhs2001 Scandal chester20080 Viedo Libertus User2350 Memetchi Citylights taketrance Αντικειμενικός SlimShady MarcoReus charmander Mt73 Ria99 Εχέμυθη New member Panos_02 Phantom_1 1011 snowy Johnny15 Φωτεινη Τζα. Ryuzaki ggl Sevasti Atarax jj! constansn Thundergirl Helen93 Isida fmarulezkd NatashaLP CiNeFiL Μαυρίκιος Wonderkid azula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.743 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:21 Η Himela έγραψε: #25 18-11-21 17:21 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:46 Ο American Economist: #26 18-11-21 17:46 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Click για ανάπτυξη... I am done . Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:50 Η Πουπουλίνα: #27 18-11-21 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Η πιο αστεία ερώτηση είναι αν το καζανάκι είναι μέσα ή έξω από το σπίτι ή κάτι τέτοιο. Όχι ρε σεις, τρέχουμε και χεζουμε στα χωράφια. : P Click για ανάπτυξη... Ρε συ..χτες επαιρνα τη μανα μου τηλεφωνο και τη ρωταγα οταν με γεννησε σε ποιο δημο ηταν γραμμενη..μου λεει..παιδακι μου ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ; Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:00 Ο Panos_02 έγραψε: #28 18-11-21 19:00 Που να δείτε και συχνες ερωτησεις (https://www.statistics.gr/2021-census-pop-hous-faq) Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 20:23 Η Πουπουλίνα: #29 18-11-21 20:23 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.705 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 21:19 Ο Scandal έγραψε: #30 18-11-21 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Που να δείτε και συχνες ερωτησεις (https://www.statistics.gr/2021-census-pop-hous-faq) Click για ανάπτυξη... Φαίνεται οι μανούλες του facebook πιάσανε δουλειά στο να προκύψει αυτή η ερώτηση! Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 16:44 Η Gate4 έγραψε: #31 19-11-21 16:44 Έτυχε σε κανέναν να του αφήσουν δύο φακέλους στο ίδιο σπίτι; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:06 Ο American Economist: #32 19-11-21 17:06 Ειναι 100% σιγουρο οτι ειναι ο ιδιος κωδικος για ολη την πολυκατοικία?? yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:12 Ο yozerehs έγραψε: #33 19-11-21 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ειναι 100% σιγουρο οτι ειναι ο ιδιος κωδικος για ολη την πολυκατοικία?? Click για ανάπτυξη... Κάθε διαμέρισμα έχει τον δικό του κωδικό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:14 Ο American Economist: #34 19-11-21 17:14 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Κάθε διαμέρισμα έχει τον δικό του κωδικό. Click για ανάπτυξη... Σιγουρα?? Γιατι μου ειπαν οτι οι φακελοι πάνω δεν εχουν ονομα. Σε περίπτωση που δεν σε βρουν σπιτι ξερεις αν το αφηνουν το φακελο στη πορτα σου η στην εισοδο της πολυκατοικίας?? yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:17 Ο yozerehs έγραψε: #35 19-11-21 17:17 Πράγματι δεν έχουν όνομα οι "φάκελοι", αλλά μόλις το "νοικοκυριό" πάρει τυχαία έναν κωδικό και τον καταχωρήσει, τότε ο κωδικός δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά από άλλον. Κανονικά, μπαίνουν μέσα στην πολυκατοικία και αφήνουν έξω από την πόρτα του κάθε διαμερίσματος από έναν κωδικό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:20 Ο American Economist: #36 19-11-21 17:20 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Πράγματι δεν έχουν όνομα οι "φάκελοι", αλλά μόλις το "νοικοκυριό" πάρει τυχαία έναν κωδικό και τον καταχωρήσει, τότε ο κωδικός δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά από άλλον. Κανονικά, μπαίνουν μέσα στην πολυκατοικία και αφήνουν στην πόρτα του κάθε διαμερίσματος από έναν κωδικό. Click για ανάπτυξη... Αρα θεωρητικά αν δεν με βρουν σπιτι απλα θα αφησου στην πορτα τον φακελο σωστα?? Δεν θα παρουν το φακελο και θα φυγουν?? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:20 Η Πουπουλίνα: #37 19-11-21 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σιγουρα?? Γιατι μου ειπαν οτι οι φακελοι πάνω δεν εχουν ονομα. Σε περίπτωση που δεν σε βρουν σπιτι ξερεις αν το αφηνουν το φακελο στη πορτα σου η στην εισοδο της πολυκατοικίας?? Click για ανάπτυξη... Μαλακιζονται κανονικα απο το κρατος λεμε.Ενω στα μεηλ λενε οτι μας παραδιδουν φακελους...καν σε φακελους δεν τα εχουν,χυμα αβερτα χαρτια τα ριχνουν στις πολυκατοικιες και οποιον παρει ο χαρος. Εμας ετρσι εκαναν και μου το ειπαν και απο την αθηνα. Καλωσηρθατε στην ουγκανια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αρα θεωρητικά αν δεν με βρουν σπιτι απλα θα αφησου στην πορτα τον φακελο σωστα?? Δεν θα παρουν το φακελο και θα φυγουν?? Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει φακελος λεμε. Λουτρακι γιοκ,αλλα και στην αθηνα το ιδιο μου ειπαν. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:26 Ο American Economist: #38 19-11-21 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μαλακιζονται κανονικα απο το κρατος λεμε.Ενω στα μεηλ λενε οτι μας παραδιδουν φακελους...καν σε φακελους δεν τα εχουν,χυμα αβερτα χαρτια τα ριχνουν στις πολυκατοικιες και οποιον παρει ο χαρος. Εμας ετρσι εκαναν και μου το ειπαν και απο την αθηνα. Καλωσηρθατε στην ουγκανια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Νοεμβρίου 2021 Δεν υπαρχει φακελος λεμε. Λουτρακι γιοκ,αλλα και στην αθηνα το ιδιο μου ειπαν. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ!! Αρα αν δεν με βρουν σπιτι θα αφησουν το χαρτι στην πορτα του σπιτιου μου σωστα?? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:51 Η Πουπουλίνα: #39 19-11-21 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ευχαριστω πολυ!! Αρα αν δεν με βρουν σπιτι θα αφησουν το χαρτι στην πορτα του σπιτιου μου σωστα?? Click για ανάπτυξη... Αναλογως.Αν μενεις πολυκατοικια ΟΧΙ λεμε.Τα βαζουν ολα μαζι μεσα,εσυ πας και βρισκεις το δικο σου,ή εκτος και αν βαλουν στον καθεναν το χαρτι του στην θυρειδα την ταχυδρομικη.Αγνωστο ο καθε διανομεας τι θα κανει λεμε/ American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:52 Ο American Economist: #40 19-11-21 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αναλογως.Αν μενεις πολυκατοικια ΟΧΙ λεμε.Τα βαζουν ολα μαζι μεσα,εσυ πας και βρισκεις το δικο σου,ή εκτος και αν βαλουν στον καθεναν το χαρτι του στην θυρειδα την ταχυδρομικη.Αγνωστο ο καθε διανομεας τι θα κανει λεμε/ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολυ!! Μεχρι τώρα δεν μας χτύπησε κάνεις ουτε βρηκαμε καποιο χαρτι πουθενα. Αρα δεν θα εχουν ερθει ακομα. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 96 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Paragontas7000 American Economist Alessandra Eliza Unboxholics giannhs2001 Scandal chester20080 Viedo Libertus User2350 Memetchi Citylights taketrance Αντικειμενικός SlimShady MarcoReus charmander Mt73 Ria99 Εχέμυθη New member Panos_02 Phantom_1 1011 snowy Johnny15 Φωτεινη Τζα. Ryuzaki ggl Sevasti Atarax jj! constansn Thundergirl Helen93 Isida fmarulezkd NatashaLP CiNeFiL Μαυρίκιος Wonderkid azula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:46 Ο American Economist: #26 18-11-21 17:46 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Click για ανάπτυξη... I am done . Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:50 Η Πουπουλίνα: #27 18-11-21 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Η πιο αστεία ερώτηση είναι αν το καζανάκι είναι μέσα ή έξω από το σπίτι ή κάτι τέτοιο. Όχι ρε σεις, τρέχουμε και χεζουμε στα χωράφια. : P Click για ανάπτυξη... Ρε συ..χτες επαιρνα τη μανα μου τηλεφωνο και τη ρωταγα οταν με γεννησε σε ποιο δημο ηταν γραμμενη..μου λεει..παιδακι μου ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ; Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:00 Ο Panos_02 έγραψε: #28 18-11-21 19:00 Που να δείτε και συχνες ερωτησεις (https://www.statistics.gr/2021-census-pop-hous-faq) Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 20:23 Η Πουπουλίνα: #29 18-11-21 20:23 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.705 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 21:19 Ο Scandal έγραψε: #30 18-11-21 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Που να δείτε και συχνες ερωτησεις (https://www.statistics.gr/2021-census-pop-hous-faq) Click για ανάπτυξη... Φαίνεται οι μανούλες του facebook πιάσανε δουλειά στο να προκύψει αυτή η ερώτηση! Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 16:44 Η Gate4 έγραψε: #31 19-11-21 16:44 Έτυχε σε κανέναν να του αφήσουν δύο φακέλους στο ίδιο σπίτι; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:06 Ο American Economist: #32 19-11-21 17:06 Ειναι 100% σιγουρο οτι ειναι ο ιδιος κωδικος για ολη την πολυκατοικία?? yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:12 Ο yozerehs έγραψε: #33 19-11-21 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ειναι 100% σιγουρο οτι ειναι ο ιδιος κωδικος για ολη την πολυκατοικία?? Click για ανάπτυξη... Κάθε διαμέρισμα έχει τον δικό του κωδικό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:14 Ο American Economist: #34 19-11-21 17:14 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Κάθε διαμέρισμα έχει τον δικό του κωδικό. Click για ανάπτυξη... Σιγουρα?? Γιατι μου ειπαν οτι οι φακελοι πάνω δεν εχουν ονομα. Σε περίπτωση που δεν σε βρουν σπιτι ξερεις αν το αφηνουν το φακελο στη πορτα σου η στην εισοδο της πολυκατοικίας?? yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:17 Ο yozerehs έγραψε: #35 19-11-21 17:17 Πράγματι δεν έχουν όνομα οι "φάκελοι", αλλά μόλις το "νοικοκυριό" πάρει τυχαία έναν κωδικό και τον καταχωρήσει, τότε ο κωδικός δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά από άλλον. Κανονικά, μπαίνουν μέσα στην πολυκατοικία και αφήνουν έξω από την πόρτα του κάθε διαμερίσματος από έναν κωδικό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:20 Ο American Economist: #36 19-11-21 17:20 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Πράγματι δεν έχουν όνομα οι "φάκελοι", αλλά μόλις το "νοικοκυριό" πάρει τυχαία έναν κωδικό και τον καταχωρήσει, τότε ο κωδικός δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά από άλλον. Κανονικά, μπαίνουν μέσα στην πολυκατοικία και αφήνουν στην πόρτα του κάθε διαμερίσματος από έναν κωδικό. Click για ανάπτυξη... Αρα θεωρητικά αν δεν με βρουν σπιτι απλα θα αφησου στην πορτα τον φακελο σωστα?? Δεν θα παρουν το φακελο και θα φυγουν?? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:20 Η Πουπουλίνα: #37 19-11-21 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σιγουρα?? Γιατι μου ειπαν οτι οι φακελοι πάνω δεν εχουν ονομα. Σε περίπτωση που δεν σε βρουν σπιτι ξερεις αν το αφηνουν το φακελο στη πορτα σου η στην εισοδο της πολυκατοικίας?? Click για ανάπτυξη... Μαλακιζονται κανονικα απο το κρατος λεμε.Ενω στα μεηλ λενε οτι μας παραδιδουν φακελους...καν σε φακελους δεν τα εχουν,χυμα αβερτα χαρτια τα ριχνουν στις πολυκατοικιες και οποιον παρει ο χαρος. Εμας ετρσι εκαναν και μου το ειπαν και απο την αθηνα. Καλωσηρθατε στην ουγκανια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αρα θεωρητικά αν δεν με βρουν σπιτι απλα θα αφησου στην πορτα τον φακελο σωστα?? Δεν θα παρουν το φακελο και θα φυγουν?? Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει φακελος λεμε. Λουτρακι γιοκ,αλλα και στην αθηνα το ιδιο μου ειπαν. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:26 Ο American Economist: #38 19-11-21 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μαλακιζονται κανονικα απο το κρατος λεμε.Ενω στα μεηλ λενε οτι μας παραδιδουν φακελους...καν σε φακελους δεν τα εχουν,χυμα αβερτα χαρτια τα ριχνουν στις πολυκατοικιες και οποιον παρει ο χαρος. Εμας ετρσι εκαναν και μου το ειπαν και απο την αθηνα. Καλωσηρθατε στην ουγκανια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Νοεμβρίου 2021 Δεν υπαρχει φακελος λεμε. Λουτρακι γιοκ,αλλα και στην αθηνα το ιδιο μου ειπαν. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ!! Αρα αν δεν με βρουν σπιτι θα αφησουν το χαρτι στην πορτα του σπιτιου μου σωστα?? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:51 Η Πουπουλίνα: #39 19-11-21 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ευχαριστω πολυ!! Αρα αν δεν με βρουν σπιτι θα αφησουν το χαρτι στην πορτα του σπιτιου μου σωστα?? Click για ανάπτυξη... Αναλογως.Αν μενεις πολυκατοικια ΟΧΙ λεμε.Τα βαζουν ολα μαζι μεσα,εσυ πας και βρισκεις το δικο σου,ή εκτος και αν βαλουν στον καθεναν το χαρτι του στην θυρειδα την ταχυδρομικη.Αγνωστο ο καθε διανομεας τι θα κανει λεμε/ American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:52 Ο American Economist: #40 19-11-21 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αναλογως.Αν μενεις πολυκατοικια ΟΧΙ λεμε.Τα βαζουν ολα μαζι μεσα,εσυ πας και βρισκεις το δικο σου,ή εκτος και αν βαλουν στον καθεναν το χαρτι του στην θυρειδα την ταχυδρομικη.Αγνωστο ο καθε διανομεας τι θα κανει λεμε/ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολυ!! Μεχρι τώρα δεν μας χτύπησε κάνεις ουτε βρηκαμε καποιο χαρτι πουθενα. Αρα δεν θα εχουν ερθει ακομα. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 96 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Paragontas7000 American Economist Alessandra Eliza Unboxholics giannhs2001 Scandal chester20080 Viedo Libertus User2350 Memetchi Citylights taketrance Αντικειμενικός SlimShady MarcoReus charmander Mt73 Ria99 Εχέμυθη New member Panos_02 Phantom_1 1011 snowy Johnny15 Φωτεινη Τζα. Ryuzaki ggl Sevasti Atarax jj! constansn Thundergirl Helen93 Isida fmarulezkd NatashaLP CiNeFiL Μαυρίκιος Wonderkid azula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:50 Η Πουπουλίνα: #27 18-11-21 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Η πιο αστεία ερώτηση είναι αν το καζανάκι είναι μέσα ή έξω από το σπίτι ή κάτι τέτοιο. Όχι ρε σεις, τρέχουμε και χεζουμε στα χωράφια. : P Click για ανάπτυξη... Ρε συ..χτες επαιρνα τη μανα μου τηλεφωνο και τη ρωταγα οταν με γεννησε σε ποιο δημο ηταν γραμμενη..μου λεει..παιδακι μου ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ; Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:00 Ο Panos_02 έγραψε: #28 18-11-21 19:00 Που να δείτε και συχνες ερωτησεις (https://www.statistics.gr/2021-census-pop-hous-faq) Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 20:23 Η Πουπουλίνα: #29 18-11-21 20:23 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.705 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 21:19 Ο Scandal έγραψε: #30 18-11-21 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Που να δείτε και συχνες ερωτησεις (https://www.statistics.gr/2021-census-pop-hous-faq) Click για ανάπτυξη... Φαίνεται οι μανούλες του facebook πιάσανε δουλειά στο να προκύψει αυτή η ερώτηση! Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 16:44 Η Gate4 έγραψε: #31 19-11-21 16:44 Έτυχε σε κανέναν να του αφήσουν δύο φακέλους στο ίδιο σπίτι; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:06 Ο American Economist: #32 19-11-21 17:06 Ειναι 100% σιγουρο οτι ειναι ο ιδιος κωδικος για ολη την πολυκατοικία?? yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:12 Ο yozerehs έγραψε: #33 19-11-21 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ειναι 100% σιγουρο οτι ειναι ο ιδιος κωδικος για ολη την πολυκατοικία?? Click για ανάπτυξη... Κάθε διαμέρισμα έχει τον δικό του κωδικό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:14 Ο American Economist: #34 19-11-21 17:14 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Κάθε διαμέρισμα έχει τον δικό του κωδικό. Click για ανάπτυξη... Σιγουρα?? Γιατι μου ειπαν οτι οι φακελοι πάνω δεν εχουν ονομα. Σε περίπτωση που δεν σε βρουν σπιτι ξερεις αν το αφηνουν το φακελο στη πορτα σου η στην εισοδο της πολυκατοικίας?? yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:17 Ο yozerehs έγραψε: #35 19-11-21 17:17 Πράγματι δεν έχουν όνομα οι "φάκελοι", αλλά μόλις το "νοικοκυριό" πάρει τυχαία έναν κωδικό και τον καταχωρήσει, τότε ο κωδικός δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά από άλλον. Κανονικά, μπαίνουν μέσα στην πολυκατοικία και αφήνουν έξω από την πόρτα του κάθε διαμερίσματος από έναν κωδικό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:20 Ο American Economist: #36 19-11-21 17:20 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Πράγματι δεν έχουν όνομα οι "φάκελοι", αλλά μόλις το "νοικοκυριό" πάρει τυχαία έναν κωδικό και τον καταχωρήσει, τότε ο κωδικός δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά από άλλον. Κανονικά, μπαίνουν μέσα στην πολυκατοικία και αφήνουν στην πόρτα του κάθε διαμερίσματος από έναν κωδικό. Click για ανάπτυξη... Αρα θεωρητικά αν δεν με βρουν σπιτι απλα θα αφησου στην πορτα τον φακελο σωστα?? Δεν θα παρουν το φακελο και θα φυγουν?? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:20 Η Πουπουλίνα: #37 19-11-21 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σιγουρα?? Γιατι μου ειπαν οτι οι φακελοι πάνω δεν εχουν ονομα. Σε περίπτωση που δεν σε βρουν σπιτι ξερεις αν το αφηνουν το φακελο στη πορτα σου η στην εισοδο της πολυκατοικίας?? Click για ανάπτυξη... Μαλακιζονται κανονικα απο το κρατος λεμε.Ενω στα μεηλ λενε οτι μας παραδιδουν φακελους...καν σε φακελους δεν τα εχουν,χυμα αβερτα χαρτια τα ριχνουν στις πολυκατοικιες και οποιον παρει ο χαρος. Εμας ετρσι εκαναν και μου το ειπαν και απο την αθηνα. Καλωσηρθατε στην ουγκανια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αρα θεωρητικά αν δεν με βρουν σπιτι απλα θα αφησου στην πορτα τον φακελο σωστα?? Δεν θα παρουν το φακελο και θα φυγουν?? Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει φακελος λεμε. Λουτρακι γιοκ,αλλα και στην αθηνα το ιδιο μου ειπαν. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:26 Ο American Economist: #38 19-11-21 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μαλακιζονται κανονικα απο το κρατος λεμε.Ενω στα μεηλ λενε οτι μας παραδιδουν φακελους...καν σε φακελους δεν τα εχουν,χυμα αβερτα χαρτια τα ριχνουν στις πολυκατοικιες και οποιον παρει ο χαρος. Εμας ετρσι εκαναν και μου το ειπαν και απο την αθηνα. Καλωσηρθατε στην ουγκανια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Νοεμβρίου 2021 Δεν υπαρχει φακελος λεμε. Λουτρακι γιοκ,αλλα και στην αθηνα το ιδιο μου ειπαν. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ!! Αρα αν δεν με βρουν σπιτι θα αφησουν το χαρτι στην πορτα του σπιτιου μου σωστα?? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:51 Η Πουπουλίνα: #39 19-11-21 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ευχαριστω πολυ!! Αρα αν δεν με βρουν σπιτι θα αφησουν το χαρτι στην πορτα του σπιτιου μου σωστα?? Click για ανάπτυξη... Αναλογως.Αν μενεις πολυκατοικια ΟΧΙ λεμε.Τα βαζουν ολα μαζι μεσα,εσυ πας και βρισκεις το δικο σου,ή εκτος και αν βαλουν στον καθεναν το χαρτι του στην θυρειδα την ταχυδρομικη.Αγνωστο ο καθε διανομεας τι θα κανει λεμε/ American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:52 Ο American Economist: #40 19-11-21 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αναλογως.Αν μενεις πολυκατοικια ΟΧΙ λεμε.Τα βαζουν ολα μαζι μεσα,εσυ πας και βρισκεις το δικο σου,ή εκτος και αν βαλουν στον καθεναν το χαρτι του στην θυρειδα την ταχυδρομικη.Αγνωστο ο καθε διανομεας τι θα κανει λεμε/ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολυ!! Μεχρι τώρα δεν μας χτύπησε κάνεις ουτε βρηκαμε καποιο χαρτι πουθενα. Αρα δεν θα εχουν ερθει ακομα. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 96 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Paragontas7000 American Economist Alessandra Eliza Unboxholics giannhs2001 Scandal chester20080 Viedo Libertus User2350 Memetchi Citylights taketrance Αντικειμενικός SlimShady MarcoReus charmander Mt73 Ria99 Εχέμυθη New member Panos_02 Phantom_1 1011 snowy Johnny15 Φωτεινη Τζα. Ryuzaki ggl Sevasti Atarax jj! constansn Thundergirl Helen93 Isida fmarulezkd NatashaLP CiNeFiL Μαυρίκιος Wonderkid azula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Η πιο αστεία ερώτηση είναι αν το καζανάκι είναι μέσα ή έξω από το σπίτι ή κάτι τέτοιο. Όχι ρε σεις, τρέχουμε και χεζουμε στα χωράφια. : P Click για ανάπτυξη... Ρε συ..χτες επαιρνα τη μανα μου τηλεφωνο και τη ρωταγα οταν με γεννησε σε ποιο δημο ηταν γραμμενη..μου λεει..παιδακι μου ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ;
Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19:00 Ο Panos_02 έγραψε: #28 18-11-21 19:00 Που να δείτε και συχνες ερωτησεις (https://www.statistics.gr/2021-census-pop-hous-faq) Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 20:23 Η Πουπουλίνα: #29 18-11-21 20:23 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.705 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 21:19 Ο Scandal έγραψε: #30 18-11-21 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Που να δείτε και συχνες ερωτησεις (https://www.statistics.gr/2021-census-pop-hous-faq) Click για ανάπτυξη... Φαίνεται οι μανούλες του facebook πιάσανε δουλειά στο να προκύψει αυτή η ερώτηση! Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 16:44 Η Gate4 έγραψε: #31 19-11-21 16:44 Έτυχε σε κανέναν να του αφήσουν δύο φακέλους στο ίδιο σπίτι; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:06 Ο American Economist: #32 19-11-21 17:06 Ειναι 100% σιγουρο οτι ειναι ο ιδιος κωδικος για ολη την πολυκατοικία?? yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:12 Ο yozerehs έγραψε: #33 19-11-21 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ειναι 100% σιγουρο οτι ειναι ο ιδιος κωδικος για ολη την πολυκατοικία?? Click για ανάπτυξη... Κάθε διαμέρισμα έχει τον δικό του κωδικό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:14 Ο American Economist: #34 19-11-21 17:14 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Κάθε διαμέρισμα έχει τον δικό του κωδικό. Click για ανάπτυξη... Σιγουρα?? Γιατι μου ειπαν οτι οι φακελοι πάνω δεν εχουν ονομα. Σε περίπτωση που δεν σε βρουν σπιτι ξερεις αν το αφηνουν το φακελο στη πορτα σου η στην εισοδο της πολυκατοικίας?? yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:17 Ο yozerehs έγραψε: #35 19-11-21 17:17 Πράγματι δεν έχουν όνομα οι "φάκελοι", αλλά μόλις το "νοικοκυριό" πάρει τυχαία έναν κωδικό και τον καταχωρήσει, τότε ο κωδικός δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά από άλλον. Κανονικά, μπαίνουν μέσα στην πολυκατοικία και αφήνουν έξω από την πόρτα του κάθε διαμερίσματος από έναν κωδικό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:20 Ο American Economist: #36 19-11-21 17:20 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Πράγματι δεν έχουν όνομα οι "φάκελοι", αλλά μόλις το "νοικοκυριό" πάρει τυχαία έναν κωδικό και τον καταχωρήσει, τότε ο κωδικός δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά από άλλον. Κανονικά, μπαίνουν μέσα στην πολυκατοικία και αφήνουν στην πόρτα του κάθε διαμερίσματος από έναν κωδικό. Click για ανάπτυξη... Αρα θεωρητικά αν δεν με βρουν σπιτι απλα θα αφησου στην πορτα τον φακελο σωστα?? Δεν θα παρουν το φακελο και θα φυγουν?? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:20 Η Πουπουλίνα: #37 19-11-21 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σιγουρα?? Γιατι μου ειπαν οτι οι φακελοι πάνω δεν εχουν ονομα. Σε περίπτωση που δεν σε βρουν σπιτι ξερεις αν το αφηνουν το φακελο στη πορτα σου η στην εισοδο της πολυκατοικίας?? Click για ανάπτυξη... Μαλακιζονται κανονικα απο το κρατος λεμε.Ενω στα μεηλ λενε οτι μας παραδιδουν φακελους...καν σε φακελους δεν τα εχουν,χυμα αβερτα χαρτια τα ριχνουν στις πολυκατοικιες και οποιον παρει ο χαρος. Εμας ετρσι εκαναν και μου το ειπαν και απο την αθηνα. Καλωσηρθατε στην ουγκανια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αρα θεωρητικά αν δεν με βρουν σπιτι απλα θα αφησου στην πορτα τον φακελο σωστα?? Δεν θα παρουν το φακελο και θα φυγουν?? Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει φακελος λεμε. Λουτρακι γιοκ,αλλα και στην αθηνα το ιδιο μου ειπαν. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:26 Ο American Economist: #38 19-11-21 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μαλακιζονται κανονικα απο το κρατος λεμε.Ενω στα μεηλ λενε οτι μας παραδιδουν φακελους...καν σε φακελους δεν τα εχουν,χυμα αβερτα χαρτια τα ριχνουν στις πολυκατοικιες και οποιον παρει ο χαρος. Εμας ετρσι εκαναν και μου το ειπαν και απο την αθηνα. Καλωσηρθατε στην ουγκανια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Νοεμβρίου 2021 Δεν υπαρχει φακελος λεμε. Λουτρακι γιοκ,αλλα και στην αθηνα το ιδιο μου ειπαν. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ!! Αρα αν δεν με βρουν σπιτι θα αφησουν το χαρτι στην πορτα του σπιτιου μου σωστα?? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:51 Η Πουπουλίνα: #39 19-11-21 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ευχαριστω πολυ!! Αρα αν δεν με βρουν σπιτι θα αφησουν το χαρτι στην πορτα του σπιτιου μου σωστα?? Click για ανάπτυξη... Αναλογως.Αν μενεις πολυκατοικια ΟΧΙ λεμε.Τα βαζουν ολα μαζι μεσα,εσυ πας και βρισκεις το δικο σου,ή εκτος και αν βαλουν στον καθεναν το χαρτι του στην θυρειδα την ταχυδρομικη.Αγνωστο ο καθε διανομεας τι θα κανει λεμε/ American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:52 Ο American Economist: #40 19-11-21 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αναλογως.Αν μενεις πολυκατοικια ΟΧΙ λεμε.Τα βαζουν ολα μαζι μεσα,εσυ πας και βρισκεις το δικο σου,ή εκτος και αν βαλουν στον καθεναν το χαρτι του στην θυρειδα την ταχυδρομικη.Αγνωστο ο καθε διανομεας τι θα κανει λεμε/ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολυ!! Μεχρι τώρα δεν μας χτύπησε κάνεις ουτε βρηκαμε καποιο χαρτι πουθενα. Αρα δεν θα εχουν ερθει ακομα. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 96 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Paragontas7000 American Economist Alessandra Eliza Unboxholics giannhs2001 Scandal chester20080 Viedo Libertus User2350 Memetchi Citylights taketrance Αντικειμενικός SlimShady MarcoReus charmander Mt73 Ria99 Εχέμυθη New member Panos_02 Phantom_1 1011 snowy Johnny15 Φωτεινη Τζα. Ryuzaki ggl Sevasti Atarax jj! constansn Thundergirl Helen93 Isida fmarulezkd NatashaLP CiNeFiL Μαυρίκιος Wonderkid azula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 20:23 Η Πουπουλίνα: #29 18-11-21 20:23 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.705 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 21:19 Ο Scandal έγραψε: #30 18-11-21 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Που να δείτε και συχνες ερωτησεις (https://www.statistics.gr/2021-census-pop-hous-faq) Click για ανάπτυξη... Φαίνεται οι μανούλες του facebook πιάσανε δουλειά στο να προκύψει αυτή η ερώτηση! Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 16:44 Η Gate4 έγραψε: #31 19-11-21 16:44 Έτυχε σε κανέναν να του αφήσουν δύο φακέλους στο ίδιο σπίτι; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:06 Ο American Economist: #32 19-11-21 17:06 Ειναι 100% σιγουρο οτι ειναι ο ιδιος κωδικος για ολη την πολυκατοικία?? yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:12 Ο yozerehs έγραψε: #33 19-11-21 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ειναι 100% σιγουρο οτι ειναι ο ιδιος κωδικος για ολη την πολυκατοικία?? Click για ανάπτυξη... Κάθε διαμέρισμα έχει τον δικό του κωδικό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:14 Ο American Economist: #34 19-11-21 17:14 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Κάθε διαμέρισμα έχει τον δικό του κωδικό. Click για ανάπτυξη... Σιγουρα?? Γιατι μου ειπαν οτι οι φακελοι πάνω δεν εχουν ονομα. Σε περίπτωση που δεν σε βρουν σπιτι ξερεις αν το αφηνουν το φακελο στη πορτα σου η στην εισοδο της πολυκατοικίας?? yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:17 Ο yozerehs έγραψε: #35 19-11-21 17:17 Πράγματι δεν έχουν όνομα οι "φάκελοι", αλλά μόλις το "νοικοκυριό" πάρει τυχαία έναν κωδικό και τον καταχωρήσει, τότε ο κωδικός δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά από άλλον. Κανονικά, μπαίνουν μέσα στην πολυκατοικία και αφήνουν έξω από την πόρτα του κάθε διαμερίσματος από έναν κωδικό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:20 Ο American Economist: #36 19-11-21 17:20 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Πράγματι δεν έχουν όνομα οι "φάκελοι", αλλά μόλις το "νοικοκυριό" πάρει τυχαία έναν κωδικό και τον καταχωρήσει, τότε ο κωδικός δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά από άλλον. Κανονικά, μπαίνουν μέσα στην πολυκατοικία και αφήνουν στην πόρτα του κάθε διαμερίσματος από έναν κωδικό. Click για ανάπτυξη... Αρα θεωρητικά αν δεν με βρουν σπιτι απλα θα αφησου στην πορτα τον φακελο σωστα?? Δεν θα παρουν το φακελο και θα φυγουν?? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:20 Η Πουπουλίνα: #37 19-11-21 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σιγουρα?? Γιατι μου ειπαν οτι οι φακελοι πάνω δεν εχουν ονομα. Σε περίπτωση που δεν σε βρουν σπιτι ξερεις αν το αφηνουν το φακελο στη πορτα σου η στην εισοδο της πολυκατοικίας?? Click για ανάπτυξη... Μαλακιζονται κανονικα απο το κρατος λεμε.Ενω στα μεηλ λενε οτι μας παραδιδουν φακελους...καν σε φακελους δεν τα εχουν,χυμα αβερτα χαρτια τα ριχνουν στις πολυκατοικιες και οποιον παρει ο χαρος. Εμας ετρσι εκαναν και μου το ειπαν και απο την αθηνα. Καλωσηρθατε στην ουγκανια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αρα θεωρητικά αν δεν με βρουν σπιτι απλα θα αφησου στην πορτα τον φακελο σωστα?? Δεν θα παρουν το φακελο και θα φυγουν?? Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει φακελος λεμε. Λουτρακι γιοκ,αλλα και στην αθηνα το ιδιο μου ειπαν. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:26 Ο American Economist: #38 19-11-21 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μαλακιζονται κανονικα απο το κρατος λεμε.Ενω στα μεηλ λενε οτι μας παραδιδουν φακελους...καν σε φακελους δεν τα εχουν,χυμα αβερτα χαρτια τα ριχνουν στις πολυκατοικιες και οποιον παρει ο χαρος. Εμας ετρσι εκαναν και μου το ειπαν και απο την αθηνα. Καλωσηρθατε στην ουγκανια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Νοεμβρίου 2021 Δεν υπαρχει φακελος λεμε. Λουτρακι γιοκ,αλλα και στην αθηνα το ιδιο μου ειπαν. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ!! Αρα αν δεν με βρουν σπιτι θα αφησουν το χαρτι στην πορτα του σπιτιου μου σωστα?? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:51 Η Πουπουλίνα: #39 19-11-21 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ευχαριστω πολυ!! Αρα αν δεν με βρουν σπιτι θα αφησουν το χαρτι στην πορτα του σπιτιου μου σωστα?? Click για ανάπτυξη... Αναλογως.Αν μενεις πολυκατοικια ΟΧΙ λεμε.Τα βαζουν ολα μαζι μεσα,εσυ πας και βρισκεις το δικο σου,ή εκτος και αν βαλουν στον καθεναν το χαρτι του στην θυρειδα την ταχυδρομικη.Αγνωστο ο καθε διανομεας τι θα κανει λεμε/ American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:52 Ο American Economist: #40 19-11-21 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αναλογως.Αν μενεις πολυκατοικια ΟΧΙ λεμε.Τα βαζουν ολα μαζι μεσα,εσυ πας και βρισκεις το δικο σου,ή εκτος και αν βαλουν στον καθεναν το χαρτι του στην θυρειδα την ταχυδρομικη.Αγνωστο ο καθε διανομεας τι θα κανει λεμε/ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολυ!! Μεχρι τώρα δεν μας χτύπησε κάνεις ουτε βρηκαμε καποιο χαρτι πουθενα. Αρα δεν θα εχουν ερθει ακομα. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 96 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Paragontas7000 American Economist Alessandra Eliza Unboxholics giannhs2001 Scandal chester20080 Viedo Libertus User2350 Memetchi Citylights taketrance Αντικειμενικός SlimShady MarcoReus charmander Mt73 Ria99 Εχέμυθη New member Panos_02 Phantom_1 1011 snowy Johnny15 Φωτεινη Τζα. Ryuzaki ggl Sevasti Atarax jj! constansn Thundergirl Helen93 Isida fmarulezkd NatashaLP CiNeFiL Μαυρίκιος Wonderkid azula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.705 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2021 στις 21:19 Ο Scandal έγραψε: #30 18-11-21 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Που να δείτε και συχνες ερωτησεις (https://www.statistics.gr/2021-census-pop-hous-faq) Click για ανάπτυξη... Φαίνεται οι μανούλες του facebook πιάσανε δουλειά στο να προκύψει αυτή η ερώτηση! Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 16:44 Η Gate4 έγραψε: #31 19-11-21 16:44 Έτυχε σε κανέναν να του αφήσουν δύο φακέλους στο ίδιο σπίτι; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:06 Ο American Economist: #32 19-11-21 17:06 Ειναι 100% σιγουρο οτι ειναι ο ιδιος κωδικος για ολη την πολυκατοικία?? yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:12 Ο yozerehs έγραψε: #33 19-11-21 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ειναι 100% σιγουρο οτι ειναι ο ιδιος κωδικος για ολη την πολυκατοικία?? Click για ανάπτυξη... Κάθε διαμέρισμα έχει τον δικό του κωδικό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:14 Ο American Economist: #34 19-11-21 17:14 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Κάθε διαμέρισμα έχει τον δικό του κωδικό. Click για ανάπτυξη... Σιγουρα?? Γιατι μου ειπαν οτι οι φακελοι πάνω δεν εχουν ονομα. Σε περίπτωση που δεν σε βρουν σπιτι ξερεις αν το αφηνουν το φακελο στη πορτα σου η στην εισοδο της πολυκατοικίας?? yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:17 Ο yozerehs έγραψε: #35 19-11-21 17:17 Πράγματι δεν έχουν όνομα οι "φάκελοι", αλλά μόλις το "νοικοκυριό" πάρει τυχαία έναν κωδικό και τον καταχωρήσει, τότε ο κωδικός δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά από άλλον. Κανονικά, μπαίνουν μέσα στην πολυκατοικία και αφήνουν έξω από την πόρτα του κάθε διαμερίσματος από έναν κωδικό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:20 Ο American Economist: #36 19-11-21 17:20 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Πράγματι δεν έχουν όνομα οι "φάκελοι", αλλά μόλις το "νοικοκυριό" πάρει τυχαία έναν κωδικό και τον καταχωρήσει, τότε ο κωδικός δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά από άλλον. Κανονικά, μπαίνουν μέσα στην πολυκατοικία και αφήνουν στην πόρτα του κάθε διαμερίσματος από έναν κωδικό. Click για ανάπτυξη... Αρα θεωρητικά αν δεν με βρουν σπιτι απλα θα αφησου στην πορτα τον φακελο σωστα?? Δεν θα παρουν το φακελο και θα φυγουν?? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:20 Η Πουπουλίνα: #37 19-11-21 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σιγουρα?? Γιατι μου ειπαν οτι οι φακελοι πάνω δεν εχουν ονομα. Σε περίπτωση που δεν σε βρουν σπιτι ξερεις αν το αφηνουν το φακελο στη πορτα σου η στην εισοδο της πολυκατοικίας?? Click για ανάπτυξη... Μαλακιζονται κανονικα απο το κρατος λεμε.Ενω στα μεηλ λενε οτι μας παραδιδουν φακελους...καν σε φακελους δεν τα εχουν,χυμα αβερτα χαρτια τα ριχνουν στις πολυκατοικιες και οποιον παρει ο χαρος. Εμας ετρσι εκαναν και μου το ειπαν και απο την αθηνα. Καλωσηρθατε στην ουγκανια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αρα θεωρητικά αν δεν με βρουν σπιτι απλα θα αφησου στην πορτα τον φακελο σωστα?? Δεν θα παρουν το φακελο και θα φυγουν?? Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει φακελος λεμε. Λουτρακι γιοκ,αλλα και στην αθηνα το ιδιο μου ειπαν. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:26 Ο American Economist: #38 19-11-21 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μαλακιζονται κανονικα απο το κρατος λεμε.Ενω στα μεηλ λενε οτι μας παραδιδουν φακελους...καν σε φακελους δεν τα εχουν,χυμα αβερτα χαρτια τα ριχνουν στις πολυκατοικιες και οποιον παρει ο χαρος. Εμας ετρσι εκαναν και μου το ειπαν και απο την αθηνα. Καλωσηρθατε στην ουγκανια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Νοεμβρίου 2021 Δεν υπαρχει φακελος λεμε. Λουτρακι γιοκ,αλλα και στην αθηνα το ιδιο μου ειπαν. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ!! Αρα αν δεν με βρουν σπιτι θα αφησουν το χαρτι στην πορτα του σπιτιου μου σωστα?? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:51 Η Πουπουλίνα: #39 19-11-21 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ευχαριστω πολυ!! Αρα αν δεν με βρουν σπιτι θα αφησουν το χαρτι στην πορτα του σπιτιου μου σωστα?? Click για ανάπτυξη... Αναλογως.Αν μενεις πολυκατοικια ΟΧΙ λεμε.Τα βαζουν ολα μαζι μεσα,εσυ πας και βρισκεις το δικο σου,ή εκτος και αν βαλουν στον καθεναν το χαρτι του στην θυρειδα την ταχυδρομικη.Αγνωστο ο καθε διανομεας τι θα κανει λεμε/ American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:52 Ο American Economist: #40 19-11-21 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αναλογως.Αν μενεις πολυκατοικια ΟΧΙ λεμε.Τα βαζουν ολα μαζι μεσα,εσυ πας και βρισκεις το δικο σου,ή εκτος και αν βαλουν στον καθεναν το χαρτι του στην θυρειδα την ταχυδρομικη.Αγνωστο ο καθε διανομεας τι θα κανει λεμε/ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολυ!! Μεχρι τώρα δεν μας χτύπησε κάνεις ουτε βρηκαμε καποιο χαρτι πουθενα. Αρα δεν θα εχουν ερθει ακομα. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 96 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Paragontas7000 American Economist Alessandra Eliza Unboxholics giannhs2001 Scandal chester20080 Viedo Libertus User2350 Memetchi Citylights taketrance Αντικειμενικός SlimShady MarcoReus charmander Mt73 Ria99 Εχέμυθη New member Panos_02 Phantom_1 1011 snowy Johnny15 Φωτεινη Τζα. Ryuzaki ggl Sevasti Atarax jj! constansn Thundergirl Helen93 Isida fmarulezkd NatashaLP CiNeFiL Μαυρίκιος Wonderkid azula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Που να δείτε και συχνες ερωτησεις (https://www.statistics.gr/2021-census-pop-hous-faq) Click για ανάπτυξη... Φαίνεται οι μανούλες του facebook πιάσανε δουλειά στο να προκύψει αυτή η ερώτηση!
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 16:44 Η Gate4 έγραψε: #31 19-11-21 16:44 Έτυχε σε κανέναν να του αφήσουν δύο φακέλους στο ίδιο σπίτι; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:06 Ο American Economist: #32 19-11-21 17:06 Ειναι 100% σιγουρο οτι ειναι ο ιδιος κωδικος για ολη την πολυκατοικία?? yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:12 Ο yozerehs έγραψε: #33 19-11-21 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ειναι 100% σιγουρο οτι ειναι ο ιδιος κωδικος για ολη την πολυκατοικία?? Click για ανάπτυξη... Κάθε διαμέρισμα έχει τον δικό του κωδικό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:14 Ο American Economist: #34 19-11-21 17:14 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Κάθε διαμέρισμα έχει τον δικό του κωδικό. Click για ανάπτυξη... Σιγουρα?? Γιατι μου ειπαν οτι οι φακελοι πάνω δεν εχουν ονομα. Σε περίπτωση που δεν σε βρουν σπιτι ξερεις αν το αφηνουν το φακελο στη πορτα σου η στην εισοδο της πολυκατοικίας?? yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:17 Ο yozerehs έγραψε: #35 19-11-21 17:17 Πράγματι δεν έχουν όνομα οι "φάκελοι", αλλά μόλις το "νοικοκυριό" πάρει τυχαία έναν κωδικό και τον καταχωρήσει, τότε ο κωδικός δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά από άλλον. Κανονικά, μπαίνουν μέσα στην πολυκατοικία και αφήνουν έξω από την πόρτα του κάθε διαμερίσματος από έναν κωδικό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:20 Ο American Economist: #36 19-11-21 17:20 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Πράγματι δεν έχουν όνομα οι "φάκελοι", αλλά μόλις το "νοικοκυριό" πάρει τυχαία έναν κωδικό και τον καταχωρήσει, τότε ο κωδικός δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά από άλλον. Κανονικά, μπαίνουν μέσα στην πολυκατοικία και αφήνουν στην πόρτα του κάθε διαμερίσματος από έναν κωδικό. Click για ανάπτυξη... Αρα θεωρητικά αν δεν με βρουν σπιτι απλα θα αφησου στην πορτα τον φακελο σωστα?? Δεν θα παρουν το φακελο και θα φυγουν?? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:20 Η Πουπουλίνα: #37 19-11-21 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σιγουρα?? Γιατι μου ειπαν οτι οι φακελοι πάνω δεν εχουν ονομα. Σε περίπτωση που δεν σε βρουν σπιτι ξερεις αν το αφηνουν το φακελο στη πορτα σου η στην εισοδο της πολυκατοικίας?? Click για ανάπτυξη... Μαλακιζονται κανονικα απο το κρατος λεμε.Ενω στα μεηλ λενε οτι μας παραδιδουν φακελους...καν σε φακελους δεν τα εχουν,χυμα αβερτα χαρτια τα ριχνουν στις πολυκατοικιες και οποιον παρει ο χαρος. Εμας ετρσι εκαναν και μου το ειπαν και απο την αθηνα. Καλωσηρθατε στην ουγκανια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αρα θεωρητικά αν δεν με βρουν σπιτι απλα θα αφησου στην πορτα τον φακελο σωστα?? Δεν θα παρουν το φακελο και θα φυγουν?? Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει φακελος λεμε. Λουτρακι γιοκ,αλλα και στην αθηνα το ιδιο μου ειπαν. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:26 Ο American Economist: #38 19-11-21 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μαλακιζονται κανονικα απο το κρατος λεμε.Ενω στα μεηλ λενε οτι μας παραδιδουν φακελους...καν σε φακελους δεν τα εχουν,χυμα αβερτα χαρτια τα ριχνουν στις πολυκατοικιες και οποιον παρει ο χαρος. Εμας ετρσι εκαναν και μου το ειπαν και απο την αθηνα. Καλωσηρθατε στην ουγκανια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Νοεμβρίου 2021 Δεν υπαρχει φακελος λεμε. Λουτρακι γιοκ,αλλα και στην αθηνα το ιδιο μου ειπαν. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ!! Αρα αν δεν με βρουν σπιτι θα αφησουν το χαρτι στην πορτα του σπιτιου μου σωστα?? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:51 Η Πουπουλίνα: #39 19-11-21 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ευχαριστω πολυ!! Αρα αν δεν με βρουν σπιτι θα αφησουν το χαρτι στην πορτα του σπιτιου μου σωστα?? Click για ανάπτυξη... Αναλογως.Αν μενεις πολυκατοικια ΟΧΙ λεμε.Τα βαζουν ολα μαζι μεσα,εσυ πας και βρισκεις το δικο σου,ή εκτος και αν βαλουν στον καθεναν το χαρτι του στην θυρειδα την ταχυδρομικη.Αγνωστο ο καθε διανομεας τι θα κανει λεμε/ American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:52 Ο American Economist: #40 19-11-21 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αναλογως.Αν μενεις πολυκατοικια ΟΧΙ λεμε.Τα βαζουν ολα μαζι μεσα,εσυ πας και βρισκεις το δικο σου,ή εκτος και αν βαλουν στον καθεναν το χαρτι του στην θυρειδα την ταχυδρομικη.Αγνωστο ο καθε διανομεας τι θα κανει λεμε/ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολυ!! Μεχρι τώρα δεν μας χτύπησε κάνεις ουτε βρηκαμε καποιο χαρτι πουθενα. Αρα δεν θα εχουν ερθει ακομα. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 96 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Paragontas7000 American Economist Alessandra Eliza Unboxholics giannhs2001 Scandal chester20080 Viedo Libertus User2350 Memetchi Citylights taketrance Αντικειμενικός SlimShady MarcoReus charmander Mt73 Ria99 Εχέμυθη New member Panos_02 Phantom_1 1011 snowy Johnny15 Φωτεινη Τζα. Ryuzaki ggl Sevasti Atarax jj! constansn Thundergirl Helen93 Isida fmarulezkd NatashaLP CiNeFiL Μαυρίκιος Wonderkid azula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:06 Ο American Economist: #32 19-11-21 17:06 Ειναι 100% σιγουρο οτι ειναι ο ιδιος κωδικος για ολη την πολυκατοικία?? yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:12 Ο yozerehs έγραψε: #33 19-11-21 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ειναι 100% σιγουρο οτι ειναι ο ιδιος κωδικος για ολη την πολυκατοικία?? Click για ανάπτυξη... Κάθε διαμέρισμα έχει τον δικό του κωδικό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:14 Ο American Economist: #34 19-11-21 17:14 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Κάθε διαμέρισμα έχει τον δικό του κωδικό. Click για ανάπτυξη... Σιγουρα?? Γιατι μου ειπαν οτι οι φακελοι πάνω δεν εχουν ονομα. Σε περίπτωση που δεν σε βρουν σπιτι ξερεις αν το αφηνουν το φακελο στη πορτα σου η στην εισοδο της πολυκατοικίας?? yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:17 Ο yozerehs έγραψε: #35 19-11-21 17:17 Πράγματι δεν έχουν όνομα οι "φάκελοι", αλλά μόλις το "νοικοκυριό" πάρει τυχαία έναν κωδικό και τον καταχωρήσει, τότε ο κωδικός δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά από άλλον. Κανονικά, μπαίνουν μέσα στην πολυκατοικία και αφήνουν έξω από την πόρτα του κάθε διαμερίσματος από έναν κωδικό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:20 Ο American Economist: #36 19-11-21 17:20 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Πράγματι δεν έχουν όνομα οι "φάκελοι", αλλά μόλις το "νοικοκυριό" πάρει τυχαία έναν κωδικό και τον καταχωρήσει, τότε ο κωδικός δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά από άλλον. Κανονικά, μπαίνουν μέσα στην πολυκατοικία και αφήνουν στην πόρτα του κάθε διαμερίσματος από έναν κωδικό. Click για ανάπτυξη... Αρα θεωρητικά αν δεν με βρουν σπιτι απλα θα αφησου στην πορτα τον φακελο σωστα?? Δεν θα παρουν το φακελο και θα φυγουν?? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:20 Η Πουπουλίνα: #37 19-11-21 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σιγουρα?? Γιατι μου ειπαν οτι οι φακελοι πάνω δεν εχουν ονομα. Σε περίπτωση που δεν σε βρουν σπιτι ξερεις αν το αφηνουν το φακελο στη πορτα σου η στην εισοδο της πολυκατοικίας?? Click για ανάπτυξη... Μαλακιζονται κανονικα απο το κρατος λεμε.Ενω στα μεηλ λενε οτι μας παραδιδουν φακελους...καν σε φακελους δεν τα εχουν,χυμα αβερτα χαρτια τα ριχνουν στις πολυκατοικιες και οποιον παρει ο χαρος. Εμας ετρσι εκαναν και μου το ειπαν και απο την αθηνα. Καλωσηρθατε στην ουγκανια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αρα θεωρητικά αν δεν με βρουν σπιτι απλα θα αφησου στην πορτα τον φακελο σωστα?? Δεν θα παρουν το φακελο και θα φυγουν?? Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει φακελος λεμε. Λουτρακι γιοκ,αλλα και στην αθηνα το ιδιο μου ειπαν. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:26 Ο American Economist: #38 19-11-21 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μαλακιζονται κανονικα απο το κρατος λεμε.Ενω στα μεηλ λενε οτι μας παραδιδουν φακελους...καν σε φακελους δεν τα εχουν,χυμα αβερτα χαρτια τα ριχνουν στις πολυκατοικιες και οποιον παρει ο χαρος. Εμας ετρσι εκαναν και μου το ειπαν και απο την αθηνα. Καλωσηρθατε στην ουγκανια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Νοεμβρίου 2021 Δεν υπαρχει φακελος λεμε. Λουτρακι γιοκ,αλλα και στην αθηνα το ιδιο μου ειπαν. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ!! Αρα αν δεν με βρουν σπιτι θα αφησουν το χαρτι στην πορτα του σπιτιου μου σωστα?? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:51 Η Πουπουλίνα: #39 19-11-21 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ευχαριστω πολυ!! Αρα αν δεν με βρουν σπιτι θα αφησουν το χαρτι στην πορτα του σπιτιου μου σωστα?? Click για ανάπτυξη... Αναλογως.Αν μενεις πολυκατοικια ΟΧΙ λεμε.Τα βαζουν ολα μαζι μεσα,εσυ πας και βρισκεις το δικο σου,ή εκτος και αν βαλουν στον καθεναν το χαρτι του στην θυρειδα την ταχυδρομικη.Αγνωστο ο καθε διανομεας τι θα κανει λεμε/ American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:52 Ο American Economist: #40 19-11-21 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αναλογως.Αν μενεις πολυκατοικια ΟΧΙ λεμε.Τα βαζουν ολα μαζι μεσα,εσυ πας και βρισκεις το δικο σου,ή εκτος και αν βαλουν στον καθεναν το χαρτι του στην θυρειδα την ταχυδρομικη.Αγνωστο ο καθε διανομεας τι θα κανει λεμε/ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολυ!! Μεχρι τώρα δεν μας χτύπησε κάνεις ουτε βρηκαμε καποιο χαρτι πουθενα. Αρα δεν θα εχουν ερθει ακομα. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 96 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Paragontas7000 American Economist Alessandra Eliza Unboxholics giannhs2001 Scandal chester20080 Viedo Libertus User2350 Memetchi Citylights taketrance Αντικειμενικός SlimShady MarcoReus charmander Mt73 Ria99 Εχέμυθη New member Panos_02 Phantom_1 1011 snowy Johnny15 Φωτεινη Τζα. Ryuzaki ggl Sevasti Atarax jj! constansn Thundergirl Helen93 Isida fmarulezkd NatashaLP CiNeFiL Μαυρίκιος Wonderkid azula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:12 Ο yozerehs έγραψε: #33 19-11-21 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ειναι 100% σιγουρο οτι ειναι ο ιδιος κωδικος για ολη την πολυκατοικία?? Click για ανάπτυξη... Κάθε διαμέρισμα έχει τον δικό του κωδικό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:14 Ο American Economist: #34 19-11-21 17:14 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Κάθε διαμέρισμα έχει τον δικό του κωδικό. Click για ανάπτυξη... Σιγουρα?? Γιατι μου ειπαν οτι οι φακελοι πάνω δεν εχουν ονομα. Σε περίπτωση που δεν σε βρουν σπιτι ξερεις αν το αφηνουν το φακελο στη πορτα σου η στην εισοδο της πολυκατοικίας?? yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:17 Ο yozerehs έγραψε: #35 19-11-21 17:17 Πράγματι δεν έχουν όνομα οι "φάκελοι", αλλά μόλις το "νοικοκυριό" πάρει τυχαία έναν κωδικό και τον καταχωρήσει, τότε ο κωδικός δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά από άλλον. Κανονικά, μπαίνουν μέσα στην πολυκατοικία και αφήνουν έξω από την πόρτα του κάθε διαμερίσματος από έναν κωδικό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:20 Ο American Economist: #36 19-11-21 17:20 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Πράγματι δεν έχουν όνομα οι "φάκελοι", αλλά μόλις το "νοικοκυριό" πάρει τυχαία έναν κωδικό και τον καταχωρήσει, τότε ο κωδικός δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά από άλλον. Κανονικά, μπαίνουν μέσα στην πολυκατοικία και αφήνουν στην πόρτα του κάθε διαμερίσματος από έναν κωδικό. Click για ανάπτυξη... Αρα θεωρητικά αν δεν με βρουν σπιτι απλα θα αφησου στην πορτα τον φακελο σωστα?? Δεν θα παρουν το φακελο και θα φυγουν?? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:20 Η Πουπουλίνα: #37 19-11-21 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σιγουρα?? Γιατι μου ειπαν οτι οι φακελοι πάνω δεν εχουν ονομα. Σε περίπτωση που δεν σε βρουν σπιτι ξερεις αν το αφηνουν το φακελο στη πορτα σου η στην εισοδο της πολυκατοικίας?? Click για ανάπτυξη... Μαλακιζονται κανονικα απο το κρατος λεμε.Ενω στα μεηλ λενε οτι μας παραδιδουν φακελους...καν σε φακελους δεν τα εχουν,χυμα αβερτα χαρτια τα ριχνουν στις πολυκατοικιες και οποιον παρει ο χαρος. Εμας ετρσι εκαναν και μου το ειπαν και απο την αθηνα. Καλωσηρθατε στην ουγκανια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αρα θεωρητικά αν δεν με βρουν σπιτι απλα θα αφησου στην πορτα τον φακελο σωστα?? Δεν θα παρουν το φακελο και θα φυγουν?? Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει φακελος λεμε. Λουτρακι γιοκ,αλλα και στην αθηνα το ιδιο μου ειπαν. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:26 Ο American Economist: #38 19-11-21 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μαλακιζονται κανονικα απο το κρατος λεμε.Ενω στα μεηλ λενε οτι μας παραδιδουν φακελους...καν σε φακελους δεν τα εχουν,χυμα αβερτα χαρτια τα ριχνουν στις πολυκατοικιες και οποιον παρει ο χαρος. Εμας ετρσι εκαναν και μου το ειπαν και απο την αθηνα. Καλωσηρθατε στην ουγκανια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Νοεμβρίου 2021 Δεν υπαρχει φακελος λεμε. Λουτρακι γιοκ,αλλα και στην αθηνα το ιδιο μου ειπαν. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ!! Αρα αν δεν με βρουν σπιτι θα αφησουν το χαρτι στην πορτα του σπιτιου μου σωστα?? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:51 Η Πουπουλίνα: #39 19-11-21 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ευχαριστω πολυ!! Αρα αν δεν με βρουν σπιτι θα αφησουν το χαρτι στην πορτα του σπιτιου μου σωστα?? Click για ανάπτυξη... Αναλογως.Αν μενεις πολυκατοικια ΟΧΙ λεμε.Τα βαζουν ολα μαζι μεσα,εσυ πας και βρισκεις το δικο σου,ή εκτος και αν βαλουν στον καθεναν το χαρτι του στην θυρειδα την ταχυδρομικη.Αγνωστο ο καθε διανομεας τι θα κανει λεμε/ American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:52 Ο American Economist: #40 19-11-21 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αναλογως.Αν μενεις πολυκατοικια ΟΧΙ λεμε.Τα βαζουν ολα μαζι μεσα,εσυ πας και βρισκεις το δικο σου,ή εκτος και αν βαλουν στον καθεναν το χαρτι του στην θυρειδα την ταχυδρομικη.Αγνωστο ο καθε διανομεας τι θα κανει λεμε/ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολυ!! Μεχρι τώρα δεν μας χτύπησε κάνεις ουτε βρηκαμε καποιο χαρτι πουθενα. Αρα δεν θα εχουν ερθει ακομα. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 96 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Paragontas7000 American Economist Alessandra Eliza Unboxholics giannhs2001 Scandal chester20080 Viedo Libertus User2350 Memetchi Citylights taketrance Αντικειμενικός SlimShady MarcoReus charmander Mt73 Ria99 Εχέμυθη New member Panos_02 Phantom_1 1011 snowy Johnny15 Φωτεινη Τζα. Ryuzaki ggl Sevasti Atarax jj! constansn Thundergirl Helen93 Isida fmarulezkd NatashaLP CiNeFiL Μαυρίκιος Wonderkid azula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ειναι 100% σιγουρο οτι ειναι ο ιδιος κωδικος για ολη την πολυκατοικία?? Click για ανάπτυξη... Κάθε διαμέρισμα έχει τον δικό του κωδικό.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:14 Ο American Economist: #34 19-11-21 17:14 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Κάθε διαμέρισμα έχει τον δικό του κωδικό. Click για ανάπτυξη... Σιγουρα?? Γιατι μου ειπαν οτι οι φακελοι πάνω δεν εχουν ονομα. Σε περίπτωση που δεν σε βρουν σπιτι ξερεις αν το αφηνουν το φακελο στη πορτα σου η στην εισοδο της πολυκατοικίας?? yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:17 Ο yozerehs έγραψε: #35 19-11-21 17:17 Πράγματι δεν έχουν όνομα οι "φάκελοι", αλλά μόλις το "νοικοκυριό" πάρει τυχαία έναν κωδικό και τον καταχωρήσει, τότε ο κωδικός δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά από άλλον. Κανονικά, μπαίνουν μέσα στην πολυκατοικία και αφήνουν έξω από την πόρτα του κάθε διαμερίσματος από έναν κωδικό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:20 Ο American Economist: #36 19-11-21 17:20 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Πράγματι δεν έχουν όνομα οι "φάκελοι", αλλά μόλις το "νοικοκυριό" πάρει τυχαία έναν κωδικό και τον καταχωρήσει, τότε ο κωδικός δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά από άλλον. Κανονικά, μπαίνουν μέσα στην πολυκατοικία και αφήνουν στην πόρτα του κάθε διαμερίσματος από έναν κωδικό. Click για ανάπτυξη... Αρα θεωρητικά αν δεν με βρουν σπιτι απλα θα αφησου στην πορτα τον φακελο σωστα?? Δεν θα παρουν το φακελο και θα φυγουν?? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:20 Η Πουπουλίνα: #37 19-11-21 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σιγουρα?? Γιατι μου ειπαν οτι οι φακελοι πάνω δεν εχουν ονομα. Σε περίπτωση που δεν σε βρουν σπιτι ξερεις αν το αφηνουν το φακελο στη πορτα σου η στην εισοδο της πολυκατοικίας?? Click για ανάπτυξη... Μαλακιζονται κανονικα απο το κρατος λεμε.Ενω στα μεηλ λενε οτι μας παραδιδουν φακελους...καν σε φακελους δεν τα εχουν,χυμα αβερτα χαρτια τα ριχνουν στις πολυκατοικιες και οποιον παρει ο χαρος. Εμας ετρσι εκαναν και μου το ειπαν και απο την αθηνα. Καλωσηρθατε στην ουγκανια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αρα θεωρητικά αν δεν με βρουν σπιτι απλα θα αφησου στην πορτα τον φακελο σωστα?? Δεν θα παρουν το φακελο και θα φυγουν?? Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει φακελος λεμε. Λουτρακι γιοκ,αλλα και στην αθηνα το ιδιο μου ειπαν. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:26 Ο American Economist: #38 19-11-21 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μαλακιζονται κανονικα απο το κρατος λεμε.Ενω στα μεηλ λενε οτι μας παραδιδουν φακελους...καν σε φακελους δεν τα εχουν,χυμα αβερτα χαρτια τα ριχνουν στις πολυκατοικιες και οποιον παρει ο χαρος. Εμας ετρσι εκαναν και μου το ειπαν και απο την αθηνα. Καλωσηρθατε στην ουγκανια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Νοεμβρίου 2021 Δεν υπαρχει φακελος λεμε. Λουτρακι γιοκ,αλλα και στην αθηνα το ιδιο μου ειπαν. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ!! Αρα αν δεν με βρουν σπιτι θα αφησουν το χαρτι στην πορτα του σπιτιου μου σωστα?? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:51 Η Πουπουλίνα: #39 19-11-21 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ευχαριστω πολυ!! Αρα αν δεν με βρουν σπιτι θα αφησουν το χαρτι στην πορτα του σπιτιου μου σωστα?? Click για ανάπτυξη... Αναλογως.Αν μενεις πολυκατοικια ΟΧΙ λεμε.Τα βαζουν ολα μαζι μεσα,εσυ πας και βρισκεις το δικο σου,ή εκτος και αν βαλουν στον καθεναν το χαρτι του στην θυρειδα την ταχυδρομικη.Αγνωστο ο καθε διανομεας τι θα κανει λεμε/ American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:52 Ο American Economist: #40 19-11-21 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αναλογως.Αν μενεις πολυκατοικια ΟΧΙ λεμε.Τα βαζουν ολα μαζι μεσα,εσυ πας και βρισκεις το δικο σου,ή εκτος και αν βαλουν στον καθεναν το χαρτι του στην θυρειδα την ταχυδρομικη.Αγνωστο ο καθε διανομεας τι θα κανει λεμε/ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολυ!! Μεχρι τώρα δεν μας χτύπησε κάνεις ουτε βρηκαμε καποιο χαρτι πουθενα. Αρα δεν θα εχουν ερθει ακομα. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 96 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Paragontas7000 American Economist Alessandra Eliza Unboxholics giannhs2001 Scandal chester20080 Viedo Libertus User2350 Memetchi Citylights taketrance Αντικειμενικός SlimShady MarcoReus charmander Mt73 Ria99 Εχέμυθη New member Panos_02 Phantom_1 1011 snowy Johnny15 Φωτεινη Τζα. Ryuzaki ggl Sevasti Atarax jj! constansn Thundergirl Helen93 Isida fmarulezkd NatashaLP CiNeFiL Μαυρίκιος Wonderkid azula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Κάθε διαμέρισμα έχει τον δικό του κωδικό. Click για ανάπτυξη... Σιγουρα?? Γιατι μου ειπαν οτι οι φακελοι πάνω δεν εχουν ονομα. Σε περίπτωση που δεν σε βρουν σπιτι ξερεις αν το αφηνουν το φακελο στη πορτα σου η στην εισοδο της πολυκατοικίας??
yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:17 Ο yozerehs έγραψε: #35 19-11-21 17:17 Πράγματι δεν έχουν όνομα οι "φάκελοι", αλλά μόλις το "νοικοκυριό" πάρει τυχαία έναν κωδικό και τον καταχωρήσει, τότε ο κωδικός δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά από άλλον. Κανονικά, μπαίνουν μέσα στην πολυκατοικία και αφήνουν έξω από την πόρτα του κάθε διαμερίσματος από έναν κωδικό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:20 Ο American Economist: #36 19-11-21 17:20 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Πράγματι δεν έχουν όνομα οι "φάκελοι", αλλά μόλις το "νοικοκυριό" πάρει τυχαία έναν κωδικό και τον καταχωρήσει, τότε ο κωδικός δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά από άλλον. Κανονικά, μπαίνουν μέσα στην πολυκατοικία και αφήνουν στην πόρτα του κάθε διαμερίσματος από έναν κωδικό. Click για ανάπτυξη... Αρα θεωρητικά αν δεν με βρουν σπιτι απλα θα αφησου στην πορτα τον φακελο σωστα?? Δεν θα παρουν το φακελο και θα φυγουν?? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:20 Η Πουπουλίνα: #37 19-11-21 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σιγουρα?? Γιατι μου ειπαν οτι οι φακελοι πάνω δεν εχουν ονομα. Σε περίπτωση που δεν σε βρουν σπιτι ξερεις αν το αφηνουν το φακελο στη πορτα σου η στην εισοδο της πολυκατοικίας?? Click για ανάπτυξη... Μαλακιζονται κανονικα απο το κρατος λεμε.Ενω στα μεηλ λενε οτι μας παραδιδουν φακελους...καν σε φακελους δεν τα εχουν,χυμα αβερτα χαρτια τα ριχνουν στις πολυκατοικιες και οποιον παρει ο χαρος. Εμας ετρσι εκαναν και μου το ειπαν και απο την αθηνα. Καλωσηρθατε στην ουγκανια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αρα θεωρητικά αν δεν με βρουν σπιτι απλα θα αφησου στην πορτα τον φακελο σωστα?? Δεν θα παρουν το φακελο και θα φυγουν?? Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει φακελος λεμε. Λουτρακι γιοκ,αλλα και στην αθηνα το ιδιο μου ειπαν. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:26 Ο American Economist: #38 19-11-21 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μαλακιζονται κανονικα απο το κρατος λεμε.Ενω στα μεηλ λενε οτι μας παραδιδουν φακελους...καν σε φακελους δεν τα εχουν,χυμα αβερτα χαρτια τα ριχνουν στις πολυκατοικιες και οποιον παρει ο χαρος. Εμας ετρσι εκαναν και μου το ειπαν και απο την αθηνα. Καλωσηρθατε στην ουγκανια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Νοεμβρίου 2021 Δεν υπαρχει φακελος λεμε. Λουτρακι γιοκ,αλλα και στην αθηνα το ιδιο μου ειπαν. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ!! Αρα αν δεν με βρουν σπιτι θα αφησουν το χαρτι στην πορτα του σπιτιου μου σωστα?? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:51 Η Πουπουλίνα: #39 19-11-21 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ευχαριστω πολυ!! Αρα αν δεν με βρουν σπιτι θα αφησουν το χαρτι στην πορτα του σπιτιου μου σωστα?? Click για ανάπτυξη... Αναλογως.Αν μενεις πολυκατοικια ΟΧΙ λεμε.Τα βαζουν ολα μαζι μεσα,εσυ πας και βρισκεις το δικο σου,ή εκτος και αν βαλουν στον καθεναν το χαρτι του στην θυρειδα την ταχυδρομικη.Αγνωστο ο καθε διανομεας τι θα κανει λεμε/ American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:52 Ο American Economist: #40 19-11-21 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αναλογως.Αν μενεις πολυκατοικια ΟΧΙ λεμε.Τα βαζουν ολα μαζι μεσα,εσυ πας και βρισκεις το δικο σου,ή εκτος και αν βαλουν στον καθεναν το χαρτι του στην θυρειδα την ταχυδρομικη.Αγνωστο ο καθε διανομεας τι θα κανει λεμε/ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολυ!! Μεχρι τώρα δεν μας χτύπησε κάνεις ουτε βρηκαμε καποιο χαρτι πουθενα. Αρα δεν θα εχουν ερθει ακομα. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 96 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Paragontas7000 American Economist Alessandra Eliza Unboxholics giannhs2001 Scandal chester20080 Viedo Libertus User2350 Memetchi Citylights taketrance Αντικειμενικός SlimShady MarcoReus charmander Mt73 Ria99 Εχέμυθη New member Panos_02 Phantom_1 1011 snowy Johnny15 Φωτεινη Τζα. Ryuzaki ggl Sevasti Atarax jj! constansn Thundergirl Helen93 Isida fmarulezkd NatashaLP CiNeFiL Μαυρίκιος Wonderkid azula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πράγματι δεν έχουν όνομα οι "φάκελοι", αλλά μόλις το "νοικοκυριό" πάρει τυχαία έναν κωδικό και τον καταχωρήσει, τότε ο κωδικός δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά από άλλον. Κανονικά, μπαίνουν μέσα στην πολυκατοικία και αφήνουν έξω από την πόρτα του κάθε διαμερίσματος από έναν κωδικό.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:20 Ο American Economist: #36 19-11-21 17:20 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Πράγματι δεν έχουν όνομα οι "φάκελοι", αλλά μόλις το "νοικοκυριό" πάρει τυχαία έναν κωδικό και τον καταχωρήσει, τότε ο κωδικός δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά από άλλον. Κανονικά, μπαίνουν μέσα στην πολυκατοικία και αφήνουν στην πόρτα του κάθε διαμερίσματος από έναν κωδικό. Click για ανάπτυξη... Αρα θεωρητικά αν δεν με βρουν σπιτι απλα θα αφησου στην πορτα τον φακελο σωστα?? Δεν θα παρουν το φακελο και θα φυγουν?? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:20 Η Πουπουλίνα: #37 19-11-21 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σιγουρα?? Γιατι μου ειπαν οτι οι φακελοι πάνω δεν εχουν ονομα. Σε περίπτωση που δεν σε βρουν σπιτι ξερεις αν το αφηνουν το φακελο στη πορτα σου η στην εισοδο της πολυκατοικίας?? Click για ανάπτυξη... Μαλακιζονται κανονικα απο το κρατος λεμε.Ενω στα μεηλ λενε οτι μας παραδιδουν φακελους...καν σε φακελους δεν τα εχουν,χυμα αβερτα χαρτια τα ριχνουν στις πολυκατοικιες και οποιον παρει ο χαρος. Εμας ετρσι εκαναν και μου το ειπαν και απο την αθηνα. Καλωσηρθατε στην ουγκανια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αρα θεωρητικά αν δεν με βρουν σπιτι απλα θα αφησου στην πορτα τον φακελο σωστα?? Δεν θα παρουν το φακελο και θα φυγουν?? Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει φακελος λεμε. Λουτρακι γιοκ,αλλα και στην αθηνα το ιδιο μου ειπαν. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:26 Ο American Economist: #38 19-11-21 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μαλακιζονται κανονικα απο το κρατος λεμε.Ενω στα μεηλ λενε οτι μας παραδιδουν φακελους...καν σε φακελους δεν τα εχουν,χυμα αβερτα χαρτια τα ριχνουν στις πολυκατοικιες και οποιον παρει ο χαρος. Εμας ετρσι εκαναν και μου το ειπαν και απο την αθηνα. Καλωσηρθατε στην ουγκανια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Νοεμβρίου 2021 Δεν υπαρχει φακελος λεμε. Λουτρακι γιοκ,αλλα και στην αθηνα το ιδιο μου ειπαν. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ!! Αρα αν δεν με βρουν σπιτι θα αφησουν το χαρτι στην πορτα του σπιτιου μου σωστα?? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:51 Η Πουπουλίνα: #39 19-11-21 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ευχαριστω πολυ!! Αρα αν δεν με βρουν σπιτι θα αφησουν το χαρτι στην πορτα του σπιτιου μου σωστα?? Click για ανάπτυξη... Αναλογως.Αν μενεις πολυκατοικια ΟΧΙ λεμε.Τα βαζουν ολα μαζι μεσα,εσυ πας και βρισκεις το δικο σου,ή εκτος και αν βαλουν στον καθεναν το χαρτι του στην θυρειδα την ταχυδρομικη.Αγνωστο ο καθε διανομεας τι θα κανει λεμε/ American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:52 Ο American Economist: #40 19-11-21 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αναλογως.Αν μενεις πολυκατοικια ΟΧΙ λεμε.Τα βαζουν ολα μαζι μεσα,εσυ πας και βρισκεις το δικο σου,ή εκτος και αν βαλουν στον καθεναν το χαρτι του στην θυρειδα την ταχυδρομικη.Αγνωστο ο καθε διανομεας τι θα κανει λεμε/ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολυ!! Μεχρι τώρα δεν μας χτύπησε κάνεις ουτε βρηκαμε καποιο χαρτι πουθενα. Αρα δεν θα εχουν ερθει ακομα. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 96 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Paragontas7000 American Economist Alessandra Eliza Unboxholics giannhs2001 Scandal chester20080 Viedo Libertus User2350 Memetchi Citylights taketrance Αντικειμενικός SlimShady MarcoReus charmander Mt73 Ria99 Εχέμυθη New member Panos_02 Phantom_1 1011 snowy Johnny15 Φωτεινη Τζα. Ryuzaki ggl Sevasti Atarax jj! constansn Thundergirl Helen93 Isida fmarulezkd NatashaLP CiNeFiL Μαυρίκιος Wonderkid azula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Πράγματι δεν έχουν όνομα οι "φάκελοι", αλλά μόλις το "νοικοκυριό" πάρει τυχαία έναν κωδικό και τον καταχωρήσει, τότε ο κωδικός δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά από άλλον. Κανονικά, μπαίνουν μέσα στην πολυκατοικία και αφήνουν στην πόρτα του κάθε διαμερίσματος από έναν κωδικό. Click για ανάπτυξη... Αρα θεωρητικά αν δεν με βρουν σπιτι απλα θα αφησου στην πορτα τον φακελο σωστα?? Δεν θα παρουν το φακελο και θα φυγουν??
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:20 Η Πουπουλίνα: #37 19-11-21 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σιγουρα?? Γιατι μου ειπαν οτι οι φακελοι πάνω δεν εχουν ονομα. Σε περίπτωση που δεν σε βρουν σπιτι ξερεις αν το αφηνουν το φακελο στη πορτα σου η στην εισοδο της πολυκατοικίας?? Click για ανάπτυξη... Μαλακιζονται κανονικα απο το κρατος λεμε.Ενω στα μεηλ λενε οτι μας παραδιδουν φακελους...καν σε φακελους δεν τα εχουν,χυμα αβερτα χαρτια τα ριχνουν στις πολυκατοικιες και οποιον παρει ο χαρος. Εμας ετρσι εκαναν και μου το ειπαν και απο την αθηνα. Καλωσηρθατε στην ουγκανια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αρα θεωρητικά αν δεν με βρουν σπιτι απλα θα αφησου στην πορτα τον φακελο σωστα?? Δεν θα παρουν το φακελο και θα φυγουν?? Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει φακελος λεμε. Λουτρακι γιοκ,αλλα και στην αθηνα το ιδιο μου ειπαν. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:26 Ο American Economist: #38 19-11-21 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μαλακιζονται κανονικα απο το κρατος λεμε.Ενω στα μεηλ λενε οτι μας παραδιδουν φακελους...καν σε φακελους δεν τα εχουν,χυμα αβερτα χαρτια τα ριχνουν στις πολυκατοικιες και οποιον παρει ο χαρος. Εμας ετρσι εκαναν και μου το ειπαν και απο την αθηνα. Καλωσηρθατε στην ουγκανια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Νοεμβρίου 2021 Δεν υπαρχει φακελος λεμε. Λουτρακι γιοκ,αλλα και στην αθηνα το ιδιο μου ειπαν. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ!! Αρα αν δεν με βρουν σπιτι θα αφησουν το χαρτι στην πορτα του σπιτιου μου σωστα?? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:51 Η Πουπουλίνα: #39 19-11-21 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ευχαριστω πολυ!! Αρα αν δεν με βρουν σπιτι θα αφησουν το χαρτι στην πορτα του σπιτιου μου σωστα?? Click για ανάπτυξη... Αναλογως.Αν μενεις πολυκατοικια ΟΧΙ λεμε.Τα βαζουν ολα μαζι μεσα,εσυ πας και βρισκεις το δικο σου,ή εκτος και αν βαλουν στον καθεναν το χαρτι του στην θυρειδα την ταχυδρομικη.Αγνωστο ο καθε διανομεας τι θα κανει λεμε/ American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:52 Ο American Economist: #40 19-11-21 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αναλογως.Αν μενεις πολυκατοικια ΟΧΙ λεμε.Τα βαζουν ολα μαζι μεσα,εσυ πας και βρισκεις το δικο σου,ή εκτος και αν βαλουν στον καθεναν το χαρτι του στην θυρειδα την ταχυδρομικη.Αγνωστο ο καθε διανομεας τι θα κανει λεμε/ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολυ!! Μεχρι τώρα δεν μας χτύπησε κάνεις ουτε βρηκαμε καποιο χαρτι πουθενα. Αρα δεν θα εχουν ερθει ακομα. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 96 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Paragontas7000 American Economist Alessandra Eliza Unboxholics giannhs2001 Scandal chester20080 Viedo Libertus User2350 Memetchi Citylights taketrance Αντικειμενικός SlimShady MarcoReus charmander Mt73 Ria99 Εχέμυθη New member Panos_02 Phantom_1 1011 snowy Johnny15 Φωτεινη Τζα. Ryuzaki ggl Sevasti Atarax jj! constansn Thundergirl Helen93 Isida fmarulezkd NatashaLP CiNeFiL Μαυρίκιος Wonderkid azula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σιγουρα?? Γιατι μου ειπαν οτι οι φακελοι πάνω δεν εχουν ονομα. Σε περίπτωση που δεν σε βρουν σπιτι ξερεις αν το αφηνουν το φακελο στη πορτα σου η στην εισοδο της πολυκατοικίας?? Click για ανάπτυξη... Μαλακιζονται κανονικα απο το κρατος λεμε.Ενω στα μεηλ λενε οτι μας παραδιδουν φακελους...καν σε φακελους δεν τα εχουν,χυμα αβερτα χαρτια τα ριχνουν στις πολυκατοικιες και οποιον παρει ο χαρος. Εμας ετρσι εκαναν και μου το ειπαν και απο την αθηνα. Καλωσηρθατε στην ουγκανια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αρα θεωρητικά αν δεν με βρουν σπιτι απλα θα αφησου στην πορτα τον φακελο σωστα?? Δεν θα παρουν το φακελο και θα φυγουν?? Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει φακελος λεμε. Λουτρακι γιοκ,αλλα και στην αθηνα το ιδιο μου ειπαν.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:26 Ο American Economist: #38 19-11-21 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μαλακιζονται κανονικα απο το κρατος λεμε.Ενω στα μεηλ λενε οτι μας παραδιδουν φακελους...καν σε φακελους δεν τα εχουν,χυμα αβερτα χαρτια τα ριχνουν στις πολυκατοικιες και οποιον παρει ο χαρος. Εμας ετρσι εκαναν και μου το ειπαν και απο την αθηνα. Καλωσηρθατε στην ουγκανια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Νοεμβρίου 2021 Δεν υπαρχει φακελος λεμε. Λουτρακι γιοκ,αλλα και στην αθηνα το ιδιο μου ειπαν. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ!! Αρα αν δεν με βρουν σπιτι θα αφησουν το χαρτι στην πορτα του σπιτιου μου σωστα?? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:51 Η Πουπουλίνα: #39 19-11-21 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ευχαριστω πολυ!! Αρα αν δεν με βρουν σπιτι θα αφησουν το χαρτι στην πορτα του σπιτιου μου σωστα?? Click για ανάπτυξη... Αναλογως.Αν μενεις πολυκατοικια ΟΧΙ λεμε.Τα βαζουν ολα μαζι μεσα,εσυ πας και βρισκεις το δικο σου,ή εκτος και αν βαλουν στον καθεναν το χαρτι του στην θυρειδα την ταχυδρομικη.Αγνωστο ο καθε διανομεας τι θα κανει λεμε/ American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:52 Ο American Economist: #40 19-11-21 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αναλογως.Αν μενεις πολυκατοικια ΟΧΙ λεμε.Τα βαζουν ολα μαζι μεσα,εσυ πας και βρισκεις το δικο σου,ή εκτος και αν βαλουν στον καθεναν το χαρτι του στην θυρειδα την ταχυδρομικη.Αγνωστο ο καθε διανομεας τι θα κανει λεμε/ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολυ!! Μεχρι τώρα δεν μας χτύπησε κάνεις ουτε βρηκαμε καποιο χαρτι πουθενα. Αρα δεν θα εχουν ερθει ακομα. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 96 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Paragontas7000 American Economist Alessandra Eliza Unboxholics giannhs2001 Scandal chester20080 Viedo Libertus User2350 Memetchi Citylights taketrance Αντικειμενικός SlimShady MarcoReus charmander Mt73 Ria99 Εχέμυθη New member Panos_02 Phantom_1 1011 snowy Johnny15 Φωτεινη Τζα. Ryuzaki ggl Sevasti Atarax jj! constansn Thundergirl Helen93 Isida fmarulezkd NatashaLP CiNeFiL Μαυρίκιος Wonderkid azula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μαλακιζονται κανονικα απο το κρατος λεμε.Ενω στα μεηλ λενε οτι μας παραδιδουν φακελους...καν σε φακελους δεν τα εχουν,χυμα αβερτα χαρτια τα ριχνουν στις πολυκατοικιες και οποιον παρει ο χαρος. Εμας ετρσι εκαναν και μου το ειπαν και απο την αθηνα. Καλωσηρθατε στην ουγκανια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Νοεμβρίου 2021 Δεν υπαρχει φακελος λεμε. Λουτρακι γιοκ,αλλα και στην αθηνα το ιδιο μου ειπαν. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ!! Αρα αν δεν με βρουν σπιτι θα αφησουν το χαρτι στην πορτα του σπιτιου μου σωστα??
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:51 Η Πουπουλίνα: #39 19-11-21 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ευχαριστω πολυ!! Αρα αν δεν με βρουν σπιτι θα αφησουν το χαρτι στην πορτα του σπιτιου μου σωστα?? Click για ανάπτυξη... Αναλογως.Αν μενεις πολυκατοικια ΟΧΙ λεμε.Τα βαζουν ολα μαζι μεσα,εσυ πας και βρισκεις το δικο σου,ή εκτος και αν βαλουν στον καθεναν το χαρτι του στην θυρειδα την ταχυδρομικη.Αγνωστο ο καθε διανομεας τι θα κανει λεμε/ American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:52 Ο American Economist: #40 19-11-21 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αναλογως.Αν μενεις πολυκατοικια ΟΧΙ λεμε.Τα βαζουν ολα μαζι μεσα,εσυ πας και βρισκεις το δικο σου,ή εκτος και αν βαλουν στον καθεναν το χαρτι του στην θυρειδα την ταχυδρομικη.Αγνωστο ο καθε διανομεας τι θα κανει λεμε/ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολυ!! Μεχρι τώρα δεν μας χτύπησε κάνεις ουτε βρηκαμε καποιο χαρτι πουθενα. Αρα δεν θα εχουν ερθει ακομα. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ευχαριστω πολυ!! Αρα αν δεν με βρουν σπιτι θα αφησουν το χαρτι στην πορτα του σπιτιου μου σωστα?? Click για ανάπτυξη... Αναλογως.Αν μενεις πολυκατοικια ΟΧΙ λεμε.Τα βαζουν ολα μαζι μεσα,εσυ πας και βρισκεις το δικο σου,ή εκτος και αν βαλουν στον καθεναν το χαρτι του στην θυρειδα την ταχυδρομικη.Αγνωστο ο καθε διανομεας τι θα κανει λεμε/
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.332 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 17:52 Ο American Economist: #40 19-11-21 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αναλογως.Αν μενεις πολυκατοικια ΟΧΙ λεμε.Τα βαζουν ολα μαζι μεσα,εσυ πας και βρισκεις το δικο σου,ή εκτος και αν βαλουν στον καθεναν το χαρτι του στην θυρειδα την ταχυδρομικη.Αγνωστο ο καθε διανομεας τι θα κανει λεμε/ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολυ!! Μεχρι τώρα δεν μας χτύπησε κάνεις ουτε βρηκαμε καποιο χαρτι πουθενα. Αρα δεν θα εχουν ερθει ακομα.
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αναλογως.Αν μενεις πολυκατοικια ΟΧΙ λεμε.Τα βαζουν ολα μαζι μεσα,εσυ πας και βρισκεις το δικο σου,ή εκτος και αν βαλουν στον καθεναν το χαρτι του στην θυρειδα την ταχυδρομικη.Αγνωστο ο καθε διανομεας τι θα κανει λεμε/ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολυ!! Μεχρι τώρα δεν μας χτύπησε κάνεις ουτε βρηκαμε καποιο χαρτι πουθενα. Αρα δεν θα εχουν ερθει ακομα.