Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Απολειφάδι
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

Κανω σχεδια στο κεφαλι μου.
Μολις ξυπνησω θα φαω αυτο, μετα αυτο, το μεσημερι αυτο , μετα εκεινο...μετα το αλλο.
Ασχετο.
Εβλεπα τις προαλλες αργα το βραδυ στο 4Ε να φτιαχνουν μιλφειγ.
Με σκοτωσαν νυχτιατικα.
Μου τρεχαν τα σαλια.
Τα ζαχαροπλαστεια κλειστα.
Σκεφτομουν να ξημερωσει να παω να αγορασω.
Παλι ασχετο.
Μην πατε ποτε πεινασμενοι να ψωνισετε απο το σουπερ.
Εγω τα λιμπιζομαι ολα και τα σηκωνω ολα.
Τα περισσοτερα μετα χαλανε γιατι τελικα δεν εχω ορεξη να τα φαω.
ρενακι 13
Νεοφερμένο μέλος

1)να γελανε τα παιδια μου.
2)να ειναι χορτατα ολα τα κατοικιδια και τ αδεσποτα μου.
3)καλο φαγητο.
4)ηρεμος υπνος.
5)γελιο μεχρι δακρυων.
6)ερωτας.
7)η πρωτη μερα που σκεπαζομαι με κουβερτα το φθινοπωρο.
8)ο ηχος της βροχης στο τζαμι κι εφοσον εχω ολα τα παραπανω.
9)ενα ζεστο σπιτι απ ολες τις αποψεις.
10)ταξιδι κι εγω να κοιτω απ το τζαμι τον οριζοντα.
11)χριστουγεννα-μαγεια
12)καλοκαιρι-ξεγνιασια.
13)τουαλετα...
14)ψωνια
15)προσφορα σε καποιον που εχει αναγκη ητε ανθρωπο ητε ζωο.
16)μια δουλεια που να επιτρεπει να ζεις αλλα και να σκεφτεσαι.
Wikiπήδας
Νεοφερμένο μέλος

απολαύσεις ζωής
Ευτυχώς δείχνει και η ET1 και η ET3 την λειτουργία της Κυριακής,
μην γίνει συνωστισμός στο ένα κανάλι και χαλάσουν τα μηχανάκια της AGB.

Dalian
Περιβόητο μέλος

Ace of Spades
Νεοφερμένο μέλος

ToxicLips
Δραστήριο μέλος

Cosa Nostra
Εκκολαπτόμενο μέλος

2)Μουσικη
3)Ταξιδια
4)Διαβασμα
5)Καφες
6)Τεχνολογια
7)Εργασια
Speedy
Δραστήριο μέλος

2) Επιτυχίες (aka εξετάσεις, πτυχία, δουλειά)
3) Προγραμματισμός μέχρι πρωίας (aka να μην σε πέρνει με τίποτα ο ύπνος γιατί ψάχνεις τον βέλτιστο αλγόριθμο)
4) Όταν ο ΠΑΟΚ πετυχαίνει μεγάλες νίκες
5) Μπουζούκια
6) Ύπνος
Θάλεια
Διάσημο μέλος

dimitris001
Τιμώμενο Μέλος

2.σοκολάτα
3.ποτό με καλή παρέα
venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Η θάλασσα...!
souzana
Δραστήριο μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Enough said.
True BloodMania
Νεοφερμένο μέλος

2) ΧΙΟΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
3) Βροχή ..μάλλον καταιγίδα αστραπές κεραυνοί χαλάζι δυνατός άνεμος
4)Ύπνος
5)Να διαβάζω Βιβλία
6)Βίντεο από αληθινά χειρουργία
7)Ελεύθερη πτώση από αεροπλάνο
8)Μια βόλτα στα Αλλού και γενικά σε λούνα παρκ
9)Μουσική ειδικά ατμοσφαιρική στυλ Μόμπι
10)Να χαιδεύω ζωάκια
11)Εξοχικό (στο Ζούμπερι) με ότι περιλαμβάνει βόλτα το βράδυ στη παραλία ξαπλωμένος εκεί που σκάει το κύμα κοιτάζοντας τα αστέρια και το φεγγάρι κόκκινο να βγαίνει με συνοδεία μουσικής πίνοντας μοχίτο.Εναλακτική με φίλους ακουστική κιθάρα κρασί ή μπύρα φωτιά στη μέση και σε κύκλο
12)Μπάνιο στη θάλασσα μέχρι μέσα λίγο πριν τα φύκια
13)Μια επίσκεψη στα Βίλλατζ για ταινία
14)Μαλακίες μέχρι να γίνουμε ρεζίλι παντού με τη παρέα
15)Λίγες ώρες με το κορίτσι
16)Αναμμένο τζάκι έξω ψοφόκρυο καθισμένοι σε φλοκάτη με όλη τη παρέα ή οικογέ νεια με σανγκριά ψήνωντας κάστανα
17)Παίζοντας επιτραπέζια ή χαρτιά
18)Παρακολουθώντας τις απίστευτες εικόνες που συνθέτει η φύση
19)Μωράκια
20)Οικογενειακή μάζωξη
21)Κατούρημα χαχαχα είναι και αυτό
22)Θρίλλερ, Grey's Anatomy,True Blood
23)Nα κάνω γλυκά
24)Το να προσφέρω και να κάνω χαρούμενους τους ανθρώπους βοηθώντας τους
25)Μασαζ
26)Ταξίδια
Η ΣΕΙΑΡ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

helion
Νεοφερμένο μέλος

Darkness
Περιβόητο μέλος

Κι όλα αυτά όταν γίνονται μέσα σε μια μέρα.
Και φυσικά κι άλλα άπειρα ακόμη πράγματα. Όχι κλασσικά, απλά που δεν έχει αξία να κατονομαστούν.

2. Να μπορεις να αναπολεις και να δακρυζεις με ενα τραγουδι ή μια ταινια απο τα νιατα σου
3. Να κυλιεσαι στο πατωμα με το παιδι σου και να το βλεπεις να γελα και να γελα....
4. Να αποκοιμιεται το παιδι ή ο/η συζυγος στην αγκαλια σου χαιδευοντας το/τον/την ....
Ολα τ' αλλα ειναι εφημερα και πεζα.....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.