Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:47 Η Κείρα έγραψε: #1.981 14-12-08 18:47 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Καλησπέρα. Όταν πάω στα νέα μηνύματα και διαβάζω ένα θέμα και μετά ξαναπατάω νέα μηνύματα μου γράφει ότι πρέπει να περάσουν 120 δευτερόλεπτα για να κάνω νέα αναζήτηση. Πιο παλιά δεν μου το έβγαζε, έχει αλλάξει κάτι? Click για ανάπτυξη... Κι εμένα μου λέει το ίδιο αρα μαλλον ειναι νεο συστημα για να ηρεμησουν τα πνευματα και να μην ειναι τοσο αργο το σαιτ. Αλλά είναι λίγο υπερβολικο 120΄΄ και τελικα πατω απλως προηγουμενη σελιδα για να δω ξανα τα νεα μυνηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:35 Η tzoutzou έγραψε: #1.982 14-12-08 22:35 Yeah baby!!!!Εφτιαξε και σε εμενα!!!!!!Ευχαριστουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:43 Η Κείρα έγραψε: #1.983 15-12-08 10:43 Μια ερώτηση: Αυτό το σύστημα με τα 120 δευτερολεπτα αναμεσα σε καθε αναζητηση είναι μονιμο ή κατι παροδικό μεχρι να φτιαχτεί ο server? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:12 Η katerina10: #1.984 15-12-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Μια ερώτηση: Αυτό το σύστημα με τα 120 δευτερολεπτα αναμεσα σε καθε αναζητηση είναι μονιμο ή κατι παροδικό μεχρι να φτιαχτεί ο server? Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το έχω αυτό πλεον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ttikki Νεοφερμένο μέλος Ο ttikki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 69 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:35 Ο ttikki έγραψε: #1.985 16-12-08 11:35 Πως κανω αναρτηση φωτογραφιας στα φορουμς; Βλεπω στο παραθυρο μυνηματων εικονιδιο "Εισαγετε εικονα" αλλα πρεπει να δωσω URL... Ti URL ομως απο το προσωπικο μου αρχειο My Pictures; Mπορω να κανω απλα Copy την φωτογραφια; ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:00 Η kyka έγραψε: #1.986 16-12-08 12:00 Καλώς ήρθες "γειτόνισσα"..! Λοιπόν, πατάς απάντηση (κάτω αριστερά) και μετά το συνδετηράκι πάνω στη γραμμή εργαλείων.΄Μετά την ανεβάζεις..Πρόσεχε μόνο το μέγεθος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:33 Η Voula έγραψε: #1.987 16-12-08 12:33 Τώρα που το θυμήθηκα, κάποιος πρέπει να αλλάξει την φωτογραφία του avatar.... ποιος άραγε ??? Ποιος πρέπει να προσθέσει ακόμα μια κοκκινωπή φατσούλα, ε ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ttikki Νεοφερμένο μέλος Ο ttikki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 69 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:30 Ο ttikki έγραψε: #1.988 16-12-08 13:30 Ευχαριστω γειτονισσα ! Το εκανα, ανοιξε ενα παραθυρο, εκανα τα δαδικαστικα, και η φωτο μπηκε σε αρχειο. Πως θα την βαλω εδω ομως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:40 Η kyka έγραψε: #1.989 16-12-08 13:40 Ανεβάζεις το αρχείο και μετά πατάς κλείσιμο παραθύρου.Γράφεις ό,τι θες (δεν την βλέπεις εκείνη τη στιγμή) κι όταν πατήσεις καταχώρηση απάντησης θα έχει μπει μόνη της.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:42 Η kyka έγραψε: #1.990 16-12-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Τώρα που το θυμήθηκα, κάποιος πρέπει να αλλάξει την φωτογραφία του avatar.... ποιος άραγε ??? Ποιος πρέπει να προσθέσει ακόμα μια κοκκινωπή φατσούλα, ε ??? Click για ανάπτυξη... Περιμένω να τους βγάλω φωτογραφία μαζί μωρέ...Όλο πάραπονα ο Αλαντινομεταφορέας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Uncle Ernie Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Uncle Ernie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:44 Ο Uncle Ernie: #1.991 16-12-08 15:44 Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Δε μπορώ να δημοσιεύσω νέα απάντηση στον τομέα των Δημιουργιών Μελών και δε γνωρίζω τον ακριβή λόγο για αυτήν την αδυναμία μου. Θα ήθελα αν θα ήταν εύκολο κάποιος να μου το διευκρινίσει, δεδομένου του γεγονότος ότι στο παρελθόν έχω δημοσιεύσει απαντήση στον εν λόγω τομέα. Ευχαριστώ για το χρόνο σας και ευελπιστώ σε σύντομη λύση της παρεξήγησης. Καλή σας μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:07 Ο Valandil έγραψε: #1.992 16-12-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Uncle Ernie: Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Δε μπορώ να δημοσιεύσω νέα απάντηση στον τομέα των Δημιουργιών Μελών και δε γνωρίζω τον ακριβή λόγο για αυτήν την αδυναμία μου. Θα ήθελα αν θα ήταν εύκολο κάποιος να μου το διευκρινίσει, δεδομένου του γεγονότος ότι στο παρελθόν έχω δημοσιεύσει απαντήση στον εν λόγω τομέα. Ευχαριστώ για το χρόνο σας και ευελπιστώ σε σύντομη λύση της παρεξήγησης. Καλή σας μέρα. Click για ανάπτυξη... Απαιτούνται 31 μέρες εγγραφής και 150 posts τουλάχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:17 Η Rania. έγραψε: #1.993 16-12-08 17:17 Γιατι δεν μπορω να ποσταρω στις δημιουργιες μελων? Μου λεει οτι θελει ενεργοποιηση ακαουντ ή εχω suspended account. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:19 Ο chris_90 έγραψε: #1.994 16-12-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: Γιατι δεν μπορω να ποσταρω στις δημιουργιες μελων? Μου λεει οτι θελει ενεργοποιηση ακαουντ ή εχω suspended account. :/ Click για ανάπτυξη... Πρεπει να κλεισεις 31 μερες εδω (τα 150 post τα εχεις περασει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:19 Ο Purple sunrise: #1.995 16-12-08 17:19 Αυτο με τα 2Ο δευτερολεπτα της αναζητησης γιατι γινεται?Ειναι πολυ σπαστικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:21 Η Rania. έγραψε: #1.996 16-12-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Πρεπει να κλεισεις 31 μερες εδω (τα 150 post τα εχεις περασει). Click για ανάπτυξη... Τσατσια! Το ιδιο και για αβαταρ. ΠΦΦΦΦΦΦΦΦ. Θενκς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:22 Ο Valandil έγραψε: #1.997 16-12-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Αυτο με τα 2Ο δευτερολεπτα της αναζητησης γιατι γινεται?Ειναι πολυ σπαστικο Click για ανάπτυξη... Για λόγους υπερφόρτωσης του server Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:46 Η Proudqueen: #1.998 17-12-08 08:46 εγω θα προτεινα να μπει ενα καινουριο section "Κινηματογραφος και TV" για να συζηταμε για καινουριες ταινιες και σειρες! τι λετε; :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:28 Η candygirl96: #1.999 19-12-08 12:28 τι ειναι η δημοσκοπηση;;;(δεν ξερω αυτο,ε;;;θα μου πειτε που ζω...!!!;;;οπως ειπα και σε αλλο θεμα εδω στο ischool στν πλανητη αρη!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.114 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:13 Ο Scandal έγραψε: #2.000 19-12-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από candygirl96: τι ειναι η δημοσκοπηση;;;(δεν ξερω αυτο,ε;;;θα μου πειτε που ζω...!!!;;;οπως ειπα και σε αλλο θεμα εδω στο ischool στν πλανητη αρη!!!) Click για ανάπτυξη... Για παράδειγμα, σε αυτά τα θέματα υπάρχουν δημοσκοπήσεις: https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=40917 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=38742 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=39505 Η δημοσκόπηση είναι αυτό το πλαίσιο πάνω - πάνω, στο οποίο υπάρχει μια ερώτηση ή πρόταση και από κάτω έχει κάποιες διαθέσιμες απαντήσεις. Επιλέγεις αυτή που σε αντιπροσωπεύει και ψηφίζεις. Έτσι, συναθροίζονται οι ψήφοι όλων των ενεργών μελών και βλέπουμε τι προτιμούν οι περισσότεροι. :iagree: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από konstans: Καλησπέρα. Όταν πάω στα νέα μηνύματα και διαβάζω ένα θέμα και μετά ξαναπατάω νέα μηνύματα μου γράφει ότι πρέπει να περάσουν 120 δευτερόλεπτα για να κάνω νέα αναζήτηση. Πιο παλιά δεν μου το έβγαζε, έχει αλλάξει κάτι? Click για ανάπτυξη... Κι εμένα μου λέει το ίδιο αρα μαλλον ειναι νεο συστημα για να ηρεμησουν τα πνευματα και να μην ειναι τοσο αργο το σαιτ. Αλλά είναι λίγο υπερβολικο 120΄΄ και τελικα πατω απλως προηγουμενη σελιδα για να δω ξανα τα νεα μυνηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:35 Η tzoutzou έγραψε: #1.982 14-12-08 22:35 Yeah baby!!!!Εφτιαξε και σε εμενα!!!!!!Ευχαριστουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:43 Η Κείρα έγραψε: #1.983 15-12-08 10:43 Μια ερώτηση: Αυτό το σύστημα με τα 120 δευτερολεπτα αναμεσα σε καθε αναζητηση είναι μονιμο ή κατι παροδικό μεχρι να φτιαχτεί ο server? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:12 Η katerina10: #1.984 15-12-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Μια ερώτηση: Αυτό το σύστημα με τα 120 δευτερολεπτα αναμεσα σε καθε αναζητηση είναι μονιμο ή κατι παροδικό μεχρι να φτιαχτεί ο server? Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το έχω αυτό πλεον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ttikki Νεοφερμένο μέλος Ο ttikki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 69 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:35 Ο ttikki έγραψε: #1.985 16-12-08 11:35 Πως κανω αναρτηση φωτογραφιας στα φορουμς; Βλεπω στο παραθυρο μυνηματων εικονιδιο "Εισαγετε εικονα" αλλα πρεπει να δωσω URL... Ti URL ομως απο το προσωπικο μου αρχειο My Pictures; Mπορω να κανω απλα Copy την φωτογραφια; ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:00 Η kyka έγραψε: #1.986 16-12-08 12:00 Καλώς ήρθες "γειτόνισσα"..! Λοιπόν, πατάς απάντηση (κάτω αριστερά) και μετά το συνδετηράκι πάνω στη γραμμή εργαλείων.΄Μετά την ανεβάζεις..Πρόσεχε μόνο το μέγεθος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:33 Η Voula έγραψε: #1.987 16-12-08 12:33 Τώρα που το θυμήθηκα, κάποιος πρέπει να αλλάξει την φωτογραφία του avatar.... ποιος άραγε ??? Ποιος πρέπει να προσθέσει ακόμα μια κοκκινωπή φατσούλα, ε ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ttikki Νεοφερμένο μέλος Ο ttikki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 69 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:30 Ο ttikki έγραψε: #1.988 16-12-08 13:30 Ευχαριστω γειτονισσα ! Το εκανα, ανοιξε ενα παραθυρο, εκανα τα δαδικαστικα, και η φωτο μπηκε σε αρχειο. Πως θα την βαλω εδω ομως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:40 Η kyka έγραψε: #1.989 16-12-08 13:40 Ανεβάζεις το αρχείο και μετά πατάς κλείσιμο παραθύρου.Γράφεις ό,τι θες (δεν την βλέπεις εκείνη τη στιγμή) κι όταν πατήσεις καταχώρηση απάντησης θα έχει μπει μόνη της.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:42 Η kyka έγραψε: #1.990 16-12-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Τώρα που το θυμήθηκα, κάποιος πρέπει να αλλάξει την φωτογραφία του avatar.... ποιος άραγε ??? Ποιος πρέπει να προσθέσει ακόμα μια κοκκινωπή φατσούλα, ε ??? Click για ανάπτυξη... Περιμένω να τους βγάλω φωτογραφία μαζί μωρέ...Όλο πάραπονα ο Αλαντινομεταφορέας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Uncle Ernie Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Uncle Ernie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:44 Ο Uncle Ernie: #1.991 16-12-08 15:44 Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Δε μπορώ να δημοσιεύσω νέα απάντηση στον τομέα των Δημιουργιών Μελών και δε γνωρίζω τον ακριβή λόγο για αυτήν την αδυναμία μου. Θα ήθελα αν θα ήταν εύκολο κάποιος να μου το διευκρινίσει, δεδομένου του γεγονότος ότι στο παρελθόν έχω δημοσιεύσει απαντήση στον εν λόγω τομέα. Ευχαριστώ για το χρόνο σας και ευελπιστώ σε σύντομη λύση της παρεξήγησης. Καλή σας μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:07 Ο Valandil έγραψε: #1.992 16-12-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Uncle Ernie: Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Δε μπορώ να δημοσιεύσω νέα απάντηση στον τομέα των Δημιουργιών Μελών και δε γνωρίζω τον ακριβή λόγο για αυτήν την αδυναμία μου. Θα ήθελα αν θα ήταν εύκολο κάποιος να μου το διευκρινίσει, δεδομένου του γεγονότος ότι στο παρελθόν έχω δημοσιεύσει απαντήση στον εν λόγω τομέα. Ευχαριστώ για το χρόνο σας και ευελπιστώ σε σύντομη λύση της παρεξήγησης. Καλή σας μέρα. Click για ανάπτυξη... Απαιτούνται 31 μέρες εγγραφής και 150 posts τουλάχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:17 Η Rania. έγραψε: #1.993 16-12-08 17:17 Γιατι δεν μπορω να ποσταρω στις δημιουργιες μελων? Μου λεει οτι θελει ενεργοποιηση ακαουντ ή εχω suspended account. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:19 Ο chris_90 έγραψε: #1.994 16-12-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: Γιατι δεν μπορω να ποσταρω στις δημιουργιες μελων? Μου λεει οτι θελει ενεργοποιηση ακαουντ ή εχω suspended account. :/ Click για ανάπτυξη... Πρεπει να κλεισεις 31 μερες εδω (τα 150 post τα εχεις περασει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:19 Ο Purple sunrise: #1.995 16-12-08 17:19 Αυτο με τα 2Ο δευτερολεπτα της αναζητησης γιατι γινεται?Ειναι πολυ σπαστικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:21 Η Rania. έγραψε: #1.996 16-12-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Πρεπει να κλεισεις 31 μερες εδω (τα 150 post τα εχεις περασει). Click για ανάπτυξη... Τσατσια! Το ιδιο και για αβαταρ. ΠΦΦΦΦΦΦΦΦ. Θενκς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:22 Ο Valandil έγραψε: #1.997 16-12-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Αυτο με τα 2Ο δευτερολεπτα της αναζητησης γιατι γινεται?Ειναι πολυ σπαστικο Click για ανάπτυξη... Για λόγους υπερφόρτωσης του server Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:46 Η Proudqueen: #1.998 17-12-08 08:46 εγω θα προτεινα να μπει ενα καινουριο section "Κινηματογραφος και TV" για να συζηταμε για καινουριες ταινιες και σειρες! τι λετε; :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:28 Η candygirl96: #1.999 19-12-08 12:28 τι ειναι η δημοσκοπηση;;;(δεν ξερω αυτο,ε;;;θα μου πειτε που ζω...!!!;;;οπως ειπα και σε αλλο θεμα εδω στο ischool στν πλανητη αρη!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.114 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:13 Ο Scandal έγραψε: #2.000 19-12-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από candygirl96: τι ειναι η δημοσκοπηση;;;(δεν ξερω αυτο,ε;;;θα μου πειτε που ζω...!!!;;;οπως ειπα και σε αλλο θεμα εδω στο ischool στν πλανητη αρη!!!) Click για ανάπτυξη... Για παράδειγμα, σε αυτά τα θέματα υπάρχουν δημοσκοπήσεις: https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=40917 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=38742 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=39505 Η δημοσκόπηση είναι αυτό το πλαίσιο πάνω - πάνω, στο οποίο υπάρχει μια ερώτηση ή πρόταση και από κάτω έχει κάποιες διαθέσιμες απαντήσεις. Επιλέγεις αυτή που σε αντιπροσωπεύει και ψηφίζεις. Έτσι, συναθροίζονται οι ψήφοι όλων των ενεργών μελών και βλέπουμε τι προτιμούν οι περισσότεροι. :iagree: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Yeah baby!!!!Εφτιαξε και σε εμενα!!!!!!Ευχαριστουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:43 Η Κείρα έγραψε: #1.983 15-12-08 10:43 Μια ερώτηση: Αυτό το σύστημα με τα 120 δευτερολεπτα αναμεσα σε καθε αναζητηση είναι μονιμο ή κατι παροδικό μεχρι να φτιαχτεί ο server? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:12 Η katerina10: #1.984 15-12-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Μια ερώτηση: Αυτό το σύστημα με τα 120 δευτερολεπτα αναμεσα σε καθε αναζητηση είναι μονιμο ή κατι παροδικό μεχρι να φτιαχτεί ο server? Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το έχω αυτό πλεον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ttikki Νεοφερμένο μέλος Ο ttikki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 69 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:35 Ο ttikki έγραψε: #1.985 16-12-08 11:35 Πως κανω αναρτηση φωτογραφιας στα φορουμς; Βλεπω στο παραθυρο μυνηματων εικονιδιο "Εισαγετε εικονα" αλλα πρεπει να δωσω URL... Ti URL ομως απο το προσωπικο μου αρχειο My Pictures; Mπορω να κανω απλα Copy την φωτογραφια; ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:00 Η kyka έγραψε: #1.986 16-12-08 12:00 Καλώς ήρθες "γειτόνισσα"..! Λοιπόν, πατάς απάντηση (κάτω αριστερά) και μετά το συνδετηράκι πάνω στη γραμμή εργαλείων.΄Μετά την ανεβάζεις..Πρόσεχε μόνο το μέγεθος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:33 Η Voula έγραψε: #1.987 16-12-08 12:33 Τώρα που το θυμήθηκα, κάποιος πρέπει να αλλάξει την φωτογραφία του avatar.... ποιος άραγε ??? Ποιος πρέπει να προσθέσει ακόμα μια κοκκινωπή φατσούλα, ε ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ttikki Νεοφερμένο μέλος Ο ttikki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 69 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:30 Ο ttikki έγραψε: #1.988 16-12-08 13:30 Ευχαριστω γειτονισσα ! Το εκανα, ανοιξε ενα παραθυρο, εκανα τα δαδικαστικα, και η φωτο μπηκε σε αρχειο. Πως θα την βαλω εδω ομως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:40 Η kyka έγραψε: #1.989 16-12-08 13:40 Ανεβάζεις το αρχείο και μετά πατάς κλείσιμο παραθύρου.Γράφεις ό,τι θες (δεν την βλέπεις εκείνη τη στιγμή) κι όταν πατήσεις καταχώρηση απάντησης θα έχει μπει μόνη της.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:42 Η kyka έγραψε: #1.990 16-12-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Τώρα που το θυμήθηκα, κάποιος πρέπει να αλλάξει την φωτογραφία του avatar.... ποιος άραγε ??? Ποιος πρέπει να προσθέσει ακόμα μια κοκκινωπή φατσούλα, ε ??? Click για ανάπτυξη... Περιμένω να τους βγάλω φωτογραφία μαζί μωρέ...Όλο πάραπονα ο Αλαντινομεταφορέας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Uncle Ernie Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Uncle Ernie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:44 Ο Uncle Ernie: #1.991 16-12-08 15:44 Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Δε μπορώ να δημοσιεύσω νέα απάντηση στον τομέα των Δημιουργιών Μελών και δε γνωρίζω τον ακριβή λόγο για αυτήν την αδυναμία μου. Θα ήθελα αν θα ήταν εύκολο κάποιος να μου το διευκρινίσει, δεδομένου του γεγονότος ότι στο παρελθόν έχω δημοσιεύσει απαντήση στον εν λόγω τομέα. Ευχαριστώ για το χρόνο σας και ευελπιστώ σε σύντομη λύση της παρεξήγησης. Καλή σας μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:07 Ο Valandil έγραψε: #1.992 16-12-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Uncle Ernie: Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Δε μπορώ να δημοσιεύσω νέα απάντηση στον τομέα των Δημιουργιών Μελών και δε γνωρίζω τον ακριβή λόγο για αυτήν την αδυναμία μου. Θα ήθελα αν θα ήταν εύκολο κάποιος να μου το διευκρινίσει, δεδομένου του γεγονότος ότι στο παρελθόν έχω δημοσιεύσει απαντήση στον εν λόγω τομέα. Ευχαριστώ για το χρόνο σας και ευελπιστώ σε σύντομη λύση της παρεξήγησης. Καλή σας μέρα. Click για ανάπτυξη... Απαιτούνται 31 μέρες εγγραφής και 150 posts τουλάχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:17 Η Rania. έγραψε: #1.993 16-12-08 17:17 Γιατι δεν μπορω να ποσταρω στις δημιουργιες μελων? Μου λεει οτι θελει ενεργοποιηση ακαουντ ή εχω suspended account. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:19 Ο chris_90 έγραψε: #1.994 16-12-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: Γιατι δεν μπορω να ποσταρω στις δημιουργιες μελων? Μου λεει οτι θελει ενεργοποιηση ακαουντ ή εχω suspended account. :/ Click για ανάπτυξη... Πρεπει να κλεισεις 31 μερες εδω (τα 150 post τα εχεις περασει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:19 Ο Purple sunrise: #1.995 16-12-08 17:19 Αυτο με τα 2Ο δευτερολεπτα της αναζητησης γιατι γινεται?Ειναι πολυ σπαστικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:21 Η Rania. έγραψε: #1.996 16-12-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Πρεπει να κλεισεις 31 μερες εδω (τα 150 post τα εχεις περασει). Click για ανάπτυξη... Τσατσια! Το ιδιο και για αβαταρ. ΠΦΦΦΦΦΦΦΦ. Θενκς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:22 Ο Valandil έγραψε: #1.997 16-12-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Αυτο με τα 2Ο δευτερολεπτα της αναζητησης γιατι γινεται?Ειναι πολυ σπαστικο Click για ανάπτυξη... Για λόγους υπερφόρτωσης του server Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:46 Η Proudqueen: #1.998 17-12-08 08:46 εγω θα προτεινα να μπει ενα καινουριο section "Κινηματογραφος και TV" για να συζηταμε για καινουριες ταινιες και σειρες! τι λετε; :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:28 Η candygirl96: #1.999 19-12-08 12:28 τι ειναι η δημοσκοπηση;;;(δεν ξερω αυτο,ε;;;θα μου πειτε που ζω...!!!;;;οπως ειπα και σε αλλο θεμα εδω στο ischool στν πλανητη αρη!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.114 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:13 Ο Scandal έγραψε: #2.000 19-12-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από candygirl96: τι ειναι η δημοσκοπηση;;;(δεν ξερω αυτο,ε;;;θα μου πειτε που ζω...!!!;;;οπως ειπα και σε αλλο θεμα εδω στο ischool στν πλανητη αρη!!!) Click για ανάπτυξη... Για παράδειγμα, σε αυτά τα θέματα υπάρχουν δημοσκοπήσεις: https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=40917 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=38742 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=39505 Η δημοσκόπηση είναι αυτό το πλαίσιο πάνω - πάνω, στο οποίο υπάρχει μια ερώτηση ή πρόταση και από κάτω έχει κάποιες διαθέσιμες απαντήσεις. Επιλέγεις αυτή που σε αντιπροσωπεύει και ψηφίζεις. Έτσι, συναθροίζονται οι ψήφοι όλων των ενεργών μελών και βλέπουμε τι προτιμούν οι περισσότεροι. :iagree: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μια ερώτηση: Αυτό το σύστημα με τα 120 δευτερολεπτα αναμεσα σε καθε αναζητηση είναι μονιμο ή κατι παροδικό μεχρι να φτιαχτεί ο server? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:12 Η katerina10: #1.984 15-12-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Μια ερώτηση: Αυτό το σύστημα με τα 120 δευτερολεπτα αναμεσα σε καθε αναζητηση είναι μονιμο ή κατι παροδικό μεχρι να φτιαχτεί ο server? Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το έχω αυτό πλεον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ttikki Νεοφερμένο μέλος Ο ttikki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 69 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:35 Ο ttikki έγραψε: #1.985 16-12-08 11:35 Πως κανω αναρτηση φωτογραφιας στα φορουμς; Βλεπω στο παραθυρο μυνηματων εικονιδιο "Εισαγετε εικονα" αλλα πρεπει να δωσω URL... Ti URL ομως απο το προσωπικο μου αρχειο My Pictures; Mπορω να κανω απλα Copy την φωτογραφια; ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:00 Η kyka έγραψε: #1.986 16-12-08 12:00 Καλώς ήρθες "γειτόνισσα"..! Λοιπόν, πατάς απάντηση (κάτω αριστερά) και μετά το συνδετηράκι πάνω στη γραμμή εργαλείων.΄Μετά την ανεβάζεις..Πρόσεχε μόνο το μέγεθος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:33 Η Voula έγραψε: #1.987 16-12-08 12:33 Τώρα που το θυμήθηκα, κάποιος πρέπει να αλλάξει την φωτογραφία του avatar.... ποιος άραγε ??? Ποιος πρέπει να προσθέσει ακόμα μια κοκκινωπή φατσούλα, ε ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ttikki Νεοφερμένο μέλος Ο ttikki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 69 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:30 Ο ttikki έγραψε: #1.988 16-12-08 13:30 Ευχαριστω γειτονισσα ! Το εκανα, ανοιξε ενα παραθυρο, εκανα τα δαδικαστικα, και η φωτο μπηκε σε αρχειο. Πως θα την βαλω εδω ομως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:40 Η kyka έγραψε: #1.989 16-12-08 13:40 Ανεβάζεις το αρχείο και μετά πατάς κλείσιμο παραθύρου.Γράφεις ό,τι θες (δεν την βλέπεις εκείνη τη στιγμή) κι όταν πατήσεις καταχώρηση απάντησης θα έχει μπει μόνη της.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:42 Η kyka έγραψε: #1.990 16-12-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Τώρα που το θυμήθηκα, κάποιος πρέπει να αλλάξει την φωτογραφία του avatar.... ποιος άραγε ??? Ποιος πρέπει να προσθέσει ακόμα μια κοκκινωπή φατσούλα, ε ??? Click για ανάπτυξη... Περιμένω να τους βγάλω φωτογραφία μαζί μωρέ...Όλο πάραπονα ο Αλαντινομεταφορέας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Uncle Ernie Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Uncle Ernie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:44 Ο Uncle Ernie: #1.991 16-12-08 15:44 Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Δε μπορώ να δημοσιεύσω νέα απάντηση στον τομέα των Δημιουργιών Μελών και δε γνωρίζω τον ακριβή λόγο για αυτήν την αδυναμία μου. Θα ήθελα αν θα ήταν εύκολο κάποιος να μου το διευκρινίσει, δεδομένου του γεγονότος ότι στο παρελθόν έχω δημοσιεύσει απαντήση στον εν λόγω τομέα. Ευχαριστώ για το χρόνο σας και ευελπιστώ σε σύντομη λύση της παρεξήγησης. Καλή σας μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:07 Ο Valandil έγραψε: #1.992 16-12-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Uncle Ernie: Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Δε μπορώ να δημοσιεύσω νέα απάντηση στον τομέα των Δημιουργιών Μελών και δε γνωρίζω τον ακριβή λόγο για αυτήν την αδυναμία μου. Θα ήθελα αν θα ήταν εύκολο κάποιος να μου το διευκρινίσει, δεδομένου του γεγονότος ότι στο παρελθόν έχω δημοσιεύσει απαντήση στον εν λόγω τομέα. Ευχαριστώ για το χρόνο σας και ευελπιστώ σε σύντομη λύση της παρεξήγησης. Καλή σας μέρα. Click για ανάπτυξη... Απαιτούνται 31 μέρες εγγραφής και 150 posts τουλάχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:17 Η Rania. έγραψε: #1.993 16-12-08 17:17 Γιατι δεν μπορω να ποσταρω στις δημιουργιες μελων? Μου λεει οτι θελει ενεργοποιηση ακαουντ ή εχω suspended account. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:19 Ο chris_90 έγραψε: #1.994 16-12-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: Γιατι δεν μπορω να ποσταρω στις δημιουργιες μελων? Μου λεει οτι θελει ενεργοποιηση ακαουντ ή εχω suspended account. :/ Click για ανάπτυξη... Πρεπει να κλεισεις 31 μερες εδω (τα 150 post τα εχεις περασει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:19 Ο Purple sunrise: #1.995 16-12-08 17:19 Αυτο με τα 2Ο δευτερολεπτα της αναζητησης γιατι γινεται?Ειναι πολυ σπαστικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:21 Η Rania. έγραψε: #1.996 16-12-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Πρεπει να κλεισεις 31 μερες εδω (τα 150 post τα εχεις περασει). Click για ανάπτυξη... Τσατσια! Το ιδιο και για αβαταρ. ΠΦΦΦΦΦΦΦΦ. Θενκς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:22 Ο Valandil έγραψε: #1.997 16-12-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Αυτο με τα 2Ο δευτερολεπτα της αναζητησης γιατι γινεται?Ειναι πολυ σπαστικο Click για ανάπτυξη... Για λόγους υπερφόρτωσης του server Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:46 Η Proudqueen: #1.998 17-12-08 08:46 εγω θα προτεινα να μπει ενα καινουριο section "Κινηματογραφος και TV" για να συζηταμε για καινουριες ταινιες και σειρες! τι λετε; :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:28 Η candygirl96: #1.999 19-12-08 12:28 τι ειναι η δημοσκοπηση;;;(δεν ξερω αυτο,ε;;;θα μου πειτε που ζω...!!!;;;οπως ειπα και σε αλλο θεμα εδω στο ischool στν πλανητη αρη!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.114 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:13 Ο Scandal έγραψε: #2.000 19-12-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από candygirl96: τι ειναι η δημοσκοπηση;;;(δεν ξερω αυτο,ε;;;θα μου πειτε που ζω...!!!;;;οπως ειπα και σε αλλο θεμα εδω στο ischool στν πλανητη αρη!!!) Click για ανάπτυξη... Για παράδειγμα, σε αυτά τα θέματα υπάρχουν δημοσκοπήσεις: https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=40917 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=38742 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=39505 Η δημοσκόπηση είναι αυτό το πλαίσιο πάνω - πάνω, στο οποίο υπάρχει μια ερώτηση ή πρόταση και από κάτω έχει κάποιες διαθέσιμες απαντήσεις. Επιλέγεις αυτή που σε αντιπροσωπεύει και ψηφίζεις. Έτσι, συναθροίζονται οι ψήφοι όλων των ενεργών μελών και βλέπουμε τι προτιμούν οι περισσότεροι. :iagree: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Μια ερώτηση: Αυτό το σύστημα με τα 120 δευτερολεπτα αναμεσα σε καθε αναζητηση είναι μονιμο ή κατι παροδικό μεχρι να φτιαχτεί ο server? Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το έχω αυτό πλεον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ttikki Νεοφερμένο μέλος Ο ttikki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 69 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:35 Ο ttikki έγραψε: #1.985 16-12-08 11:35 Πως κανω αναρτηση φωτογραφιας στα φορουμς; Βλεπω στο παραθυρο μυνηματων εικονιδιο "Εισαγετε εικονα" αλλα πρεπει να δωσω URL... Ti URL ομως απο το προσωπικο μου αρχειο My Pictures; Mπορω να κανω απλα Copy την φωτογραφια; ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:00 Η kyka έγραψε: #1.986 16-12-08 12:00 Καλώς ήρθες "γειτόνισσα"..! Λοιπόν, πατάς απάντηση (κάτω αριστερά) και μετά το συνδετηράκι πάνω στη γραμμή εργαλείων.΄Μετά την ανεβάζεις..Πρόσεχε μόνο το μέγεθος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:33 Η Voula έγραψε: #1.987 16-12-08 12:33 Τώρα που το θυμήθηκα, κάποιος πρέπει να αλλάξει την φωτογραφία του avatar.... ποιος άραγε ??? Ποιος πρέπει να προσθέσει ακόμα μια κοκκινωπή φατσούλα, ε ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ttikki Νεοφερμένο μέλος Ο ttikki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 69 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:30 Ο ttikki έγραψε: #1.988 16-12-08 13:30 Ευχαριστω γειτονισσα ! Το εκανα, ανοιξε ενα παραθυρο, εκανα τα δαδικαστικα, και η φωτο μπηκε σε αρχειο. Πως θα την βαλω εδω ομως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:40 Η kyka έγραψε: #1.989 16-12-08 13:40 Ανεβάζεις το αρχείο και μετά πατάς κλείσιμο παραθύρου.Γράφεις ό,τι θες (δεν την βλέπεις εκείνη τη στιγμή) κι όταν πατήσεις καταχώρηση απάντησης θα έχει μπει μόνη της.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:42 Η kyka έγραψε: #1.990 16-12-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Τώρα που το θυμήθηκα, κάποιος πρέπει να αλλάξει την φωτογραφία του avatar.... ποιος άραγε ??? Ποιος πρέπει να προσθέσει ακόμα μια κοκκινωπή φατσούλα, ε ??? Click για ανάπτυξη... Περιμένω να τους βγάλω φωτογραφία μαζί μωρέ...Όλο πάραπονα ο Αλαντινομεταφορέας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Uncle Ernie Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Uncle Ernie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:44 Ο Uncle Ernie: #1.991 16-12-08 15:44 Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Δε μπορώ να δημοσιεύσω νέα απάντηση στον τομέα των Δημιουργιών Μελών και δε γνωρίζω τον ακριβή λόγο για αυτήν την αδυναμία μου. Θα ήθελα αν θα ήταν εύκολο κάποιος να μου το διευκρινίσει, δεδομένου του γεγονότος ότι στο παρελθόν έχω δημοσιεύσει απαντήση στον εν λόγω τομέα. Ευχαριστώ για το χρόνο σας και ευελπιστώ σε σύντομη λύση της παρεξήγησης. Καλή σας μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:07 Ο Valandil έγραψε: #1.992 16-12-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Uncle Ernie: Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Δε μπορώ να δημοσιεύσω νέα απάντηση στον τομέα των Δημιουργιών Μελών και δε γνωρίζω τον ακριβή λόγο για αυτήν την αδυναμία μου. Θα ήθελα αν θα ήταν εύκολο κάποιος να μου το διευκρινίσει, δεδομένου του γεγονότος ότι στο παρελθόν έχω δημοσιεύσει απαντήση στον εν λόγω τομέα. Ευχαριστώ για το χρόνο σας και ευελπιστώ σε σύντομη λύση της παρεξήγησης. Καλή σας μέρα. Click για ανάπτυξη... Απαιτούνται 31 μέρες εγγραφής και 150 posts τουλάχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:17 Η Rania. έγραψε: #1.993 16-12-08 17:17 Γιατι δεν μπορω να ποσταρω στις δημιουργιες μελων? Μου λεει οτι θελει ενεργοποιηση ακαουντ ή εχω suspended account. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:19 Ο chris_90 έγραψε: #1.994 16-12-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: Γιατι δεν μπορω να ποσταρω στις δημιουργιες μελων? Μου λεει οτι θελει ενεργοποιηση ακαουντ ή εχω suspended account. :/ Click για ανάπτυξη... Πρεπει να κλεισεις 31 μερες εδω (τα 150 post τα εχεις περασει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:19 Ο Purple sunrise: #1.995 16-12-08 17:19 Αυτο με τα 2Ο δευτερολεπτα της αναζητησης γιατι γινεται?Ειναι πολυ σπαστικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:21 Η Rania. έγραψε: #1.996 16-12-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Πρεπει να κλεισεις 31 μερες εδω (τα 150 post τα εχεις περασει). Click για ανάπτυξη... Τσατσια! Το ιδιο και για αβαταρ. ΠΦΦΦΦΦΦΦΦ. Θενκς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:22 Ο Valandil έγραψε: #1.997 16-12-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Αυτο με τα 2Ο δευτερολεπτα της αναζητησης γιατι γινεται?Ειναι πολυ σπαστικο Click για ανάπτυξη... Για λόγους υπερφόρτωσης του server Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:46 Η Proudqueen: #1.998 17-12-08 08:46 εγω θα προτεινα να μπει ενα καινουριο section "Κινηματογραφος και TV" για να συζηταμε για καινουριες ταινιες και σειρες! τι λετε; :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:28 Η candygirl96: #1.999 19-12-08 12:28 τι ειναι η δημοσκοπηση;;;(δεν ξερω αυτο,ε;;;θα μου πειτε που ζω...!!!;;;οπως ειπα και σε αλλο θεμα εδω στο ischool στν πλανητη αρη!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.114 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:13 Ο Scandal έγραψε: #2.000 19-12-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από candygirl96: τι ειναι η δημοσκοπηση;;;(δεν ξερω αυτο,ε;;;θα μου πειτε που ζω...!!!;;;οπως ειπα και σε αλλο θεμα εδω στο ischool στν πλανητη αρη!!!) Click για ανάπτυξη... Για παράδειγμα, σε αυτά τα θέματα υπάρχουν δημοσκοπήσεις: https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=40917 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=38742 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=39505 Η δημοσκόπηση είναι αυτό το πλαίσιο πάνω - πάνω, στο οποίο υπάρχει μια ερώτηση ή πρόταση και από κάτω έχει κάποιες διαθέσιμες απαντήσεις. Επιλέγεις αυτή που σε αντιπροσωπεύει και ψηφίζεις. Έτσι, συναθροίζονται οι ψήφοι όλων των ενεργών μελών και βλέπουμε τι προτιμούν οι περισσότεροι. :iagree: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πως κανω αναρτηση φωτογραφιας στα φορουμς; Βλεπω στο παραθυρο μυνηματων εικονιδιο "Εισαγετε εικονα" αλλα πρεπει να δωσω URL... Ti URL ομως απο το προσωπικο μου αρχειο My Pictures; Mπορω να κανω απλα Copy την φωτογραφια; ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:00 Η kyka έγραψε: #1.986 16-12-08 12:00 Καλώς ήρθες "γειτόνισσα"..! Λοιπόν, πατάς απάντηση (κάτω αριστερά) και μετά το συνδετηράκι πάνω στη γραμμή εργαλείων.΄Μετά την ανεβάζεις..Πρόσεχε μόνο το μέγεθος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:33 Η Voula έγραψε: #1.987 16-12-08 12:33 Τώρα που το θυμήθηκα, κάποιος πρέπει να αλλάξει την φωτογραφία του avatar.... ποιος άραγε ??? Ποιος πρέπει να προσθέσει ακόμα μια κοκκινωπή φατσούλα, ε ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ttikki Νεοφερμένο μέλος Ο ttikki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 69 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:30 Ο ttikki έγραψε: #1.988 16-12-08 13:30 Ευχαριστω γειτονισσα ! Το εκανα, ανοιξε ενα παραθυρο, εκανα τα δαδικαστικα, και η φωτο μπηκε σε αρχειο. Πως θα την βαλω εδω ομως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:40 Η kyka έγραψε: #1.989 16-12-08 13:40 Ανεβάζεις το αρχείο και μετά πατάς κλείσιμο παραθύρου.Γράφεις ό,τι θες (δεν την βλέπεις εκείνη τη στιγμή) κι όταν πατήσεις καταχώρηση απάντησης θα έχει μπει μόνη της.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:42 Η kyka έγραψε: #1.990 16-12-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Τώρα που το θυμήθηκα, κάποιος πρέπει να αλλάξει την φωτογραφία του avatar.... ποιος άραγε ??? Ποιος πρέπει να προσθέσει ακόμα μια κοκκινωπή φατσούλα, ε ??? Click για ανάπτυξη... Περιμένω να τους βγάλω φωτογραφία μαζί μωρέ...Όλο πάραπονα ο Αλαντινομεταφορέας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Uncle Ernie Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Uncle Ernie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:44 Ο Uncle Ernie: #1.991 16-12-08 15:44 Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Δε μπορώ να δημοσιεύσω νέα απάντηση στον τομέα των Δημιουργιών Μελών και δε γνωρίζω τον ακριβή λόγο για αυτήν την αδυναμία μου. Θα ήθελα αν θα ήταν εύκολο κάποιος να μου το διευκρινίσει, δεδομένου του γεγονότος ότι στο παρελθόν έχω δημοσιεύσει απαντήση στον εν λόγω τομέα. Ευχαριστώ για το χρόνο σας και ευελπιστώ σε σύντομη λύση της παρεξήγησης. Καλή σας μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:07 Ο Valandil έγραψε: #1.992 16-12-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Uncle Ernie: Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Δε μπορώ να δημοσιεύσω νέα απάντηση στον τομέα των Δημιουργιών Μελών και δε γνωρίζω τον ακριβή λόγο για αυτήν την αδυναμία μου. Θα ήθελα αν θα ήταν εύκολο κάποιος να μου το διευκρινίσει, δεδομένου του γεγονότος ότι στο παρελθόν έχω δημοσιεύσει απαντήση στον εν λόγω τομέα. Ευχαριστώ για το χρόνο σας και ευελπιστώ σε σύντομη λύση της παρεξήγησης. Καλή σας μέρα. Click για ανάπτυξη... Απαιτούνται 31 μέρες εγγραφής και 150 posts τουλάχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:17 Η Rania. έγραψε: #1.993 16-12-08 17:17 Γιατι δεν μπορω να ποσταρω στις δημιουργιες μελων? Μου λεει οτι θελει ενεργοποιηση ακαουντ ή εχω suspended account. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:19 Ο chris_90 έγραψε: #1.994 16-12-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: Γιατι δεν μπορω να ποσταρω στις δημιουργιες μελων? Μου λεει οτι θελει ενεργοποιηση ακαουντ ή εχω suspended account. :/ Click για ανάπτυξη... Πρεπει να κλεισεις 31 μερες εδω (τα 150 post τα εχεις περασει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:19 Ο Purple sunrise: #1.995 16-12-08 17:19 Αυτο με τα 2Ο δευτερολεπτα της αναζητησης γιατι γινεται?Ειναι πολυ σπαστικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:21 Η Rania. έγραψε: #1.996 16-12-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Πρεπει να κλεισεις 31 μερες εδω (τα 150 post τα εχεις περασει). Click για ανάπτυξη... Τσατσια! Το ιδιο και για αβαταρ. ΠΦΦΦΦΦΦΦΦ. Θενκς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:22 Ο Valandil έγραψε: #1.997 16-12-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Αυτο με τα 2Ο δευτερολεπτα της αναζητησης γιατι γινεται?Ειναι πολυ σπαστικο Click για ανάπτυξη... Για λόγους υπερφόρτωσης του server Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:46 Η Proudqueen: #1.998 17-12-08 08:46 εγω θα προτεινα να μπει ενα καινουριο section "Κινηματογραφος και TV" για να συζηταμε για καινουριες ταινιες και σειρες! τι λετε; :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:28 Η candygirl96: #1.999 19-12-08 12:28 τι ειναι η δημοσκοπηση;;;(δεν ξερω αυτο,ε;;;θα μου πειτε που ζω...!!!;;;οπως ειπα και σε αλλο θεμα εδω στο ischool στν πλανητη αρη!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.114 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:13 Ο Scandal έγραψε: #2.000 19-12-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από candygirl96: τι ειναι η δημοσκοπηση;;;(δεν ξερω αυτο,ε;;;θα μου πειτε που ζω...!!!;;;οπως ειπα και σε αλλο θεμα εδω στο ischool στν πλανητη αρη!!!) Click για ανάπτυξη... Για παράδειγμα, σε αυτά τα θέματα υπάρχουν δημοσκοπήσεις: https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=40917 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=38742 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=39505 Η δημοσκόπηση είναι αυτό το πλαίσιο πάνω - πάνω, στο οποίο υπάρχει μια ερώτηση ή πρόταση και από κάτω έχει κάποιες διαθέσιμες απαντήσεις. Επιλέγεις αυτή που σε αντιπροσωπεύει και ψηφίζεις. Έτσι, συναθροίζονται οι ψήφοι όλων των ενεργών μελών και βλέπουμε τι προτιμούν οι περισσότεροι. :iagree: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλώς ήρθες "γειτόνισσα"..! Λοιπόν, πατάς απάντηση (κάτω αριστερά) και μετά το συνδετηράκι πάνω στη γραμμή εργαλείων.΄Μετά την ανεβάζεις..Πρόσεχε μόνο το μέγεθος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:33 Η Voula έγραψε: #1.987 16-12-08 12:33 Τώρα που το θυμήθηκα, κάποιος πρέπει να αλλάξει την φωτογραφία του avatar.... ποιος άραγε ??? Ποιος πρέπει να προσθέσει ακόμα μια κοκκινωπή φατσούλα, ε ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ttikki Νεοφερμένο μέλος Ο ttikki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 69 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:30 Ο ttikki έγραψε: #1.988 16-12-08 13:30 Ευχαριστω γειτονισσα ! Το εκανα, ανοιξε ενα παραθυρο, εκανα τα δαδικαστικα, και η φωτο μπηκε σε αρχειο. Πως θα την βαλω εδω ομως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:40 Η kyka έγραψε: #1.989 16-12-08 13:40 Ανεβάζεις το αρχείο και μετά πατάς κλείσιμο παραθύρου.Γράφεις ό,τι θες (δεν την βλέπεις εκείνη τη στιγμή) κι όταν πατήσεις καταχώρηση απάντησης θα έχει μπει μόνη της.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:42 Η kyka έγραψε: #1.990 16-12-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Τώρα που το θυμήθηκα, κάποιος πρέπει να αλλάξει την φωτογραφία του avatar.... ποιος άραγε ??? Ποιος πρέπει να προσθέσει ακόμα μια κοκκινωπή φατσούλα, ε ??? Click για ανάπτυξη... Περιμένω να τους βγάλω φωτογραφία μαζί μωρέ...Όλο πάραπονα ο Αλαντινομεταφορέας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Uncle Ernie Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Uncle Ernie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:44 Ο Uncle Ernie: #1.991 16-12-08 15:44 Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Δε μπορώ να δημοσιεύσω νέα απάντηση στον τομέα των Δημιουργιών Μελών και δε γνωρίζω τον ακριβή λόγο για αυτήν την αδυναμία μου. Θα ήθελα αν θα ήταν εύκολο κάποιος να μου το διευκρινίσει, δεδομένου του γεγονότος ότι στο παρελθόν έχω δημοσιεύσει απαντήση στον εν λόγω τομέα. Ευχαριστώ για το χρόνο σας και ευελπιστώ σε σύντομη λύση της παρεξήγησης. Καλή σας μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:07 Ο Valandil έγραψε: #1.992 16-12-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Uncle Ernie: Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Δε μπορώ να δημοσιεύσω νέα απάντηση στον τομέα των Δημιουργιών Μελών και δε γνωρίζω τον ακριβή λόγο για αυτήν την αδυναμία μου. Θα ήθελα αν θα ήταν εύκολο κάποιος να μου το διευκρινίσει, δεδομένου του γεγονότος ότι στο παρελθόν έχω δημοσιεύσει απαντήση στον εν λόγω τομέα. Ευχαριστώ για το χρόνο σας και ευελπιστώ σε σύντομη λύση της παρεξήγησης. Καλή σας μέρα. Click για ανάπτυξη... Απαιτούνται 31 μέρες εγγραφής και 150 posts τουλάχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:17 Η Rania. έγραψε: #1.993 16-12-08 17:17 Γιατι δεν μπορω να ποσταρω στις δημιουργιες μελων? Μου λεει οτι θελει ενεργοποιηση ακαουντ ή εχω suspended account. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:19 Ο chris_90 έγραψε: #1.994 16-12-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: Γιατι δεν μπορω να ποσταρω στις δημιουργιες μελων? Μου λεει οτι θελει ενεργοποιηση ακαουντ ή εχω suspended account. :/ Click για ανάπτυξη... Πρεπει να κλεισεις 31 μερες εδω (τα 150 post τα εχεις περασει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:19 Ο Purple sunrise: #1.995 16-12-08 17:19 Αυτο με τα 2Ο δευτερολεπτα της αναζητησης γιατι γινεται?Ειναι πολυ σπαστικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:21 Η Rania. έγραψε: #1.996 16-12-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Πρεπει να κλεισεις 31 μερες εδω (τα 150 post τα εχεις περασει). Click για ανάπτυξη... Τσατσια! Το ιδιο και για αβαταρ. ΠΦΦΦΦΦΦΦΦ. Θενκς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:22 Ο Valandil έγραψε: #1.997 16-12-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Αυτο με τα 2Ο δευτερολεπτα της αναζητησης γιατι γινεται?Ειναι πολυ σπαστικο Click για ανάπτυξη... Για λόγους υπερφόρτωσης του server Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:46 Η Proudqueen: #1.998 17-12-08 08:46 εγω θα προτεινα να μπει ενα καινουριο section "Κινηματογραφος και TV" για να συζηταμε για καινουριες ταινιες και σειρες! τι λετε; :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:28 Η candygirl96: #1.999 19-12-08 12:28 τι ειναι η δημοσκοπηση;;;(δεν ξερω αυτο,ε;;;θα μου πειτε που ζω...!!!;;;οπως ειπα και σε αλλο θεμα εδω στο ischool στν πλανητη αρη!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.114 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:13 Ο Scandal έγραψε: #2.000 19-12-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από candygirl96: τι ειναι η δημοσκοπηση;;;(δεν ξερω αυτο,ε;;;θα μου πειτε που ζω...!!!;;;οπως ειπα και σε αλλο θεμα εδω στο ischool στν πλανητη αρη!!!) Click για ανάπτυξη... Για παράδειγμα, σε αυτά τα θέματα υπάρχουν δημοσκοπήσεις: https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=40917 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=38742 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=39505 Η δημοσκόπηση είναι αυτό το πλαίσιο πάνω - πάνω, στο οποίο υπάρχει μια ερώτηση ή πρόταση και από κάτω έχει κάποιες διαθέσιμες απαντήσεις. Επιλέγεις αυτή που σε αντιπροσωπεύει και ψηφίζεις. Έτσι, συναθροίζονται οι ψήφοι όλων των ενεργών μελών και βλέπουμε τι προτιμούν οι περισσότεροι. :iagree: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τώρα που το θυμήθηκα, κάποιος πρέπει να αλλάξει την φωτογραφία του avatar.... ποιος άραγε ??? Ποιος πρέπει να προσθέσει ακόμα μια κοκκινωπή φατσούλα, ε ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ttikki Νεοφερμένο μέλος Ο ttikki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 69 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:30 Ο ttikki έγραψε: #1.988 16-12-08 13:30 Ευχαριστω γειτονισσα ! Το εκανα, ανοιξε ενα παραθυρο, εκανα τα δαδικαστικα, και η φωτο μπηκε σε αρχειο. Πως θα την βαλω εδω ομως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:40 Η kyka έγραψε: #1.989 16-12-08 13:40 Ανεβάζεις το αρχείο και μετά πατάς κλείσιμο παραθύρου.Γράφεις ό,τι θες (δεν την βλέπεις εκείνη τη στιγμή) κι όταν πατήσεις καταχώρηση απάντησης θα έχει μπει μόνη της.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:42 Η kyka έγραψε: #1.990 16-12-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Τώρα που το θυμήθηκα, κάποιος πρέπει να αλλάξει την φωτογραφία του avatar.... ποιος άραγε ??? Ποιος πρέπει να προσθέσει ακόμα μια κοκκινωπή φατσούλα, ε ??? Click για ανάπτυξη... Περιμένω να τους βγάλω φωτογραφία μαζί μωρέ...Όλο πάραπονα ο Αλαντινομεταφορέας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Uncle Ernie Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Uncle Ernie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:44 Ο Uncle Ernie: #1.991 16-12-08 15:44 Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Δε μπορώ να δημοσιεύσω νέα απάντηση στον τομέα των Δημιουργιών Μελών και δε γνωρίζω τον ακριβή λόγο για αυτήν την αδυναμία μου. Θα ήθελα αν θα ήταν εύκολο κάποιος να μου το διευκρινίσει, δεδομένου του γεγονότος ότι στο παρελθόν έχω δημοσιεύσει απαντήση στον εν λόγω τομέα. Ευχαριστώ για το χρόνο σας και ευελπιστώ σε σύντομη λύση της παρεξήγησης. Καλή σας μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:07 Ο Valandil έγραψε: #1.992 16-12-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Uncle Ernie: Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Δε μπορώ να δημοσιεύσω νέα απάντηση στον τομέα των Δημιουργιών Μελών και δε γνωρίζω τον ακριβή λόγο για αυτήν την αδυναμία μου. Θα ήθελα αν θα ήταν εύκολο κάποιος να μου το διευκρινίσει, δεδομένου του γεγονότος ότι στο παρελθόν έχω δημοσιεύσει απαντήση στον εν λόγω τομέα. Ευχαριστώ για το χρόνο σας και ευελπιστώ σε σύντομη λύση της παρεξήγησης. Καλή σας μέρα. Click για ανάπτυξη... Απαιτούνται 31 μέρες εγγραφής και 150 posts τουλάχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:17 Η Rania. έγραψε: #1.993 16-12-08 17:17 Γιατι δεν μπορω να ποσταρω στις δημιουργιες μελων? Μου λεει οτι θελει ενεργοποιηση ακαουντ ή εχω suspended account. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:19 Ο chris_90 έγραψε: #1.994 16-12-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: Γιατι δεν μπορω να ποσταρω στις δημιουργιες μελων? Μου λεει οτι θελει ενεργοποιηση ακαουντ ή εχω suspended account. :/ Click για ανάπτυξη... Πρεπει να κλεισεις 31 μερες εδω (τα 150 post τα εχεις περασει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:19 Ο Purple sunrise: #1.995 16-12-08 17:19 Αυτο με τα 2Ο δευτερολεπτα της αναζητησης γιατι γινεται?Ειναι πολυ σπαστικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:21 Η Rania. έγραψε: #1.996 16-12-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Πρεπει να κλεισεις 31 μερες εδω (τα 150 post τα εχεις περασει). Click για ανάπτυξη... Τσατσια! Το ιδιο και για αβαταρ. ΠΦΦΦΦΦΦΦΦ. Θενκς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:22 Ο Valandil έγραψε: #1.997 16-12-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Αυτο με τα 2Ο δευτερολεπτα της αναζητησης γιατι γινεται?Ειναι πολυ σπαστικο Click για ανάπτυξη... Για λόγους υπερφόρτωσης του server Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:46 Η Proudqueen: #1.998 17-12-08 08:46 εγω θα προτεινα να μπει ενα καινουριο section "Κινηματογραφος και TV" για να συζηταμε για καινουριες ταινιες και σειρες! τι λετε; :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:28 Η candygirl96: #1.999 19-12-08 12:28 τι ειναι η δημοσκοπηση;;;(δεν ξερω αυτο,ε;;;θα μου πειτε που ζω...!!!;;;οπως ειπα και σε αλλο θεμα εδω στο ischool στν πλανητη αρη!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.114 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:13 Ο Scandal έγραψε: #2.000 19-12-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από candygirl96: τι ειναι η δημοσκοπηση;;;(δεν ξερω αυτο,ε;;;θα μου πειτε που ζω...!!!;;;οπως ειπα και σε αλλο θεμα εδω στο ischool στν πλανητη αρη!!!) Click για ανάπτυξη... Για παράδειγμα, σε αυτά τα θέματα υπάρχουν δημοσκοπήσεις: https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=40917 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=38742 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=39505 Η δημοσκόπηση είναι αυτό το πλαίσιο πάνω - πάνω, στο οποίο υπάρχει μια ερώτηση ή πρόταση και από κάτω έχει κάποιες διαθέσιμες απαντήσεις. Επιλέγεις αυτή που σε αντιπροσωπεύει και ψηφίζεις. Έτσι, συναθροίζονται οι ψήφοι όλων των ενεργών μελών και βλέπουμε τι προτιμούν οι περισσότεροι. :iagree: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστω γειτονισσα ! Το εκανα, ανοιξε ενα παραθυρο, εκανα τα δαδικαστικα, και η φωτο μπηκε σε αρχειο. Πως θα την βαλω εδω ομως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:40 Η kyka έγραψε: #1.989 16-12-08 13:40 Ανεβάζεις το αρχείο και μετά πατάς κλείσιμο παραθύρου.Γράφεις ό,τι θες (δεν την βλέπεις εκείνη τη στιγμή) κι όταν πατήσεις καταχώρηση απάντησης θα έχει μπει μόνη της.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:42 Η kyka έγραψε: #1.990 16-12-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Τώρα που το θυμήθηκα, κάποιος πρέπει να αλλάξει την φωτογραφία του avatar.... ποιος άραγε ??? Ποιος πρέπει να προσθέσει ακόμα μια κοκκινωπή φατσούλα, ε ??? Click για ανάπτυξη... Περιμένω να τους βγάλω φωτογραφία μαζί μωρέ...Όλο πάραπονα ο Αλαντινομεταφορέας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Uncle Ernie Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Uncle Ernie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:44 Ο Uncle Ernie: #1.991 16-12-08 15:44 Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Δε μπορώ να δημοσιεύσω νέα απάντηση στον τομέα των Δημιουργιών Μελών και δε γνωρίζω τον ακριβή λόγο για αυτήν την αδυναμία μου. Θα ήθελα αν θα ήταν εύκολο κάποιος να μου το διευκρινίσει, δεδομένου του γεγονότος ότι στο παρελθόν έχω δημοσιεύσει απαντήση στον εν λόγω τομέα. Ευχαριστώ για το χρόνο σας και ευελπιστώ σε σύντομη λύση της παρεξήγησης. Καλή σας μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:07 Ο Valandil έγραψε: #1.992 16-12-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Uncle Ernie: Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Δε μπορώ να δημοσιεύσω νέα απάντηση στον τομέα των Δημιουργιών Μελών και δε γνωρίζω τον ακριβή λόγο για αυτήν την αδυναμία μου. Θα ήθελα αν θα ήταν εύκολο κάποιος να μου το διευκρινίσει, δεδομένου του γεγονότος ότι στο παρελθόν έχω δημοσιεύσει απαντήση στον εν λόγω τομέα. Ευχαριστώ για το χρόνο σας και ευελπιστώ σε σύντομη λύση της παρεξήγησης. Καλή σας μέρα. Click για ανάπτυξη... Απαιτούνται 31 μέρες εγγραφής και 150 posts τουλάχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:17 Η Rania. έγραψε: #1.993 16-12-08 17:17 Γιατι δεν μπορω να ποσταρω στις δημιουργιες μελων? Μου λεει οτι θελει ενεργοποιηση ακαουντ ή εχω suspended account. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:19 Ο chris_90 έγραψε: #1.994 16-12-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: Γιατι δεν μπορω να ποσταρω στις δημιουργιες μελων? Μου λεει οτι θελει ενεργοποιηση ακαουντ ή εχω suspended account. :/ Click για ανάπτυξη... Πρεπει να κλεισεις 31 μερες εδω (τα 150 post τα εχεις περασει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:19 Ο Purple sunrise: #1.995 16-12-08 17:19 Αυτο με τα 2Ο δευτερολεπτα της αναζητησης γιατι γινεται?Ειναι πολυ σπαστικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:21 Η Rania. έγραψε: #1.996 16-12-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Πρεπει να κλεισεις 31 μερες εδω (τα 150 post τα εχεις περασει). Click για ανάπτυξη... Τσατσια! Το ιδιο και για αβαταρ. ΠΦΦΦΦΦΦΦΦ. Θενκς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:22 Ο Valandil έγραψε: #1.997 16-12-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Αυτο με τα 2Ο δευτερολεπτα της αναζητησης γιατι γινεται?Ειναι πολυ σπαστικο Click για ανάπτυξη... Για λόγους υπερφόρτωσης του server Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:46 Η Proudqueen: #1.998 17-12-08 08:46 εγω θα προτεινα να μπει ενα καινουριο section "Κινηματογραφος και TV" για να συζηταμε για καινουριες ταινιες και σειρες! τι λετε; :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:28 Η candygirl96: #1.999 19-12-08 12:28 τι ειναι η δημοσκοπηση;;;(δεν ξερω αυτο,ε;;;θα μου πειτε που ζω...!!!;;;οπως ειπα και σε αλλο θεμα εδω στο ischool στν πλανητη αρη!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.114 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:13 Ο Scandal έγραψε: #2.000 19-12-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από candygirl96: τι ειναι η δημοσκοπηση;;;(δεν ξερω αυτο,ε;;;θα μου πειτε που ζω...!!!;;;οπως ειπα και σε αλλο θεμα εδω στο ischool στν πλανητη αρη!!!) Click για ανάπτυξη... Για παράδειγμα, σε αυτά τα θέματα υπάρχουν δημοσκοπήσεις: https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=40917 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=38742 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=39505 Η δημοσκόπηση είναι αυτό το πλαίσιο πάνω - πάνω, στο οποίο υπάρχει μια ερώτηση ή πρόταση και από κάτω έχει κάποιες διαθέσιμες απαντήσεις. Επιλέγεις αυτή που σε αντιπροσωπεύει και ψηφίζεις. Έτσι, συναθροίζονται οι ψήφοι όλων των ενεργών μελών και βλέπουμε τι προτιμούν οι περισσότεροι. :iagree: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ανεβάζεις το αρχείο και μετά πατάς κλείσιμο παραθύρου.Γράφεις ό,τι θες (δεν την βλέπεις εκείνη τη στιγμή) κι όταν πατήσεις καταχώρηση απάντησης θα έχει μπει μόνη της.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:42 Η kyka έγραψε: #1.990 16-12-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Τώρα που το θυμήθηκα, κάποιος πρέπει να αλλάξει την φωτογραφία του avatar.... ποιος άραγε ??? Ποιος πρέπει να προσθέσει ακόμα μια κοκκινωπή φατσούλα, ε ??? Click για ανάπτυξη... Περιμένω να τους βγάλω φωτογραφία μαζί μωρέ...Όλο πάραπονα ο Αλαντινομεταφορέας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Uncle Ernie Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Uncle Ernie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:44 Ο Uncle Ernie: #1.991 16-12-08 15:44 Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Δε μπορώ να δημοσιεύσω νέα απάντηση στον τομέα των Δημιουργιών Μελών και δε γνωρίζω τον ακριβή λόγο για αυτήν την αδυναμία μου. Θα ήθελα αν θα ήταν εύκολο κάποιος να μου το διευκρινίσει, δεδομένου του γεγονότος ότι στο παρελθόν έχω δημοσιεύσει απαντήση στον εν λόγω τομέα. Ευχαριστώ για το χρόνο σας και ευελπιστώ σε σύντομη λύση της παρεξήγησης. Καλή σας μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:07 Ο Valandil έγραψε: #1.992 16-12-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Uncle Ernie: Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Δε μπορώ να δημοσιεύσω νέα απάντηση στον τομέα των Δημιουργιών Μελών και δε γνωρίζω τον ακριβή λόγο για αυτήν την αδυναμία μου. Θα ήθελα αν θα ήταν εύκολο κάποιος να μου το διευκρινίσει, δεδομένου του γεγονότος ότι στο παρελθόν έχω δημοσιεύσει απαντήση στον εν λόγω τομέα. Ευχαριστώ για το χρόνο σας και ευελπιστώ σε σύντομη λύση της παρεξήγησης. Καλή σας μέρα. Click για ανάπτυξη... Απαιτούνται 31 μέρες εγγραφής και 150 posts τουλάχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:17 Η Rania. έγραψε: #1.993 16-12-08 17:17 Γιατι δεν μπορω να ποσταρω στις δημιουργιες μελων? Μου λεει οτι θελει ενεργοποιηση ακαουντ ή εχω suspended account. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:19 Ο chris_90 έγραψε: #1.994 16-12-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: Γιατι δεν μπορω να ποσταρω στις δημιουργιες μελων? Μου λεει οτι θελει ενεργοποιηση ακαουντ ή εχω suspended account. :/ Click για ανάπτυξη... Πρεπει να κλεισεις 31 μερες εδω (τα 150 post τα εχεις περασει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:19 Ο Purple sunrise: #1.995 16-12-08 17:19 Αυτο με τα 2Ο δευτερολεπτα της αναζητησης γιατι γινεται?Ειναι πολυ σπαστικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:21 Η Rania. έγραψε: #1.996 16-12-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Πρεπει να κλεισεις 31 μερες εδω (τα 150 post τα εχεις περασει). Click για ανάπτυξη... Τσατσια! Το ιδιο και για αβαταρ. ΠΦΦΦΦΦΦΦΦ. Θενκς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:22 Ο Valandil έγραψε: #1.997 16-12-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Αυτο με τα 2Ο δευτερολεπτα της αναζητησης γιατι γινεται?Ειναι πολυ σπαστικο Click για ανάπτυξη... Για λόγους υπερφόρτωσης του server Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:46 Η Proudqueen: #1.998 17-12-08 08:46 εγω θα προτεινα να μπει ενα καινουριο section "Κινηματογραφος και TV" για να συζηταμε για καινουριες ταινιες και σειρες! τι λετε; :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:28 Η candygirl96: #1.999 19-12-08 12:28 τι ειναι η δημοσκοπηση;;;(δεν ξερω αυτο,ε;;;θα μου πειτε που ζω...!!!;;;οπως ειπα και σε αλλο θεμα εδω στο ischool στν πλανητη αρη!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.114 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:13 Ο Scandal έγραψε: #2.000 19-12-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από candygirl96: τι ειναι η δημοσκοπηση;;;(δεν ξερω αυτο,ε;;;θα μου πειτε που ζω...!!!;;;οπως ειπα και σε αλλο θεμα εδω στο ischool στν πλανητη αρη!!!) Click για ανάπτυξη... Για παράδειγμα, σε αυτά τα θέματα υπάρχουν δημοσκοπήσεις: https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=40917 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=38742 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=39505 Η δημοσκόπηση είναι αυτό το πλαίσιο πάνω - πάνω, στο οποίο υπάρχει μια ερώτηση ή πρόταση και από κάτω έχει κάποιες διαθέσιμες απαντήσεις. Επιλέγεις αυτή που σε αντιπροσωπεύει και ψηφίζεις. Έτσι, συναθροίζονται οι ψήφοι όλων των ενεργών μελών και βλέπουμε τι προτιμούν οι περισσότεροι. :iagree: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Voula: Τώρα που το θυμήθηκα, κάποιος πρέπει να αλλάξει την φωτογραφία του avatar.... ποιος άραγε ??? Ποιος πρέπει να προσθέσει ακόμα μια κοκκινωπή φατσούλα, ε ??? Click για ανάπτυξη... Περιμένω να τους βγάλω φωτογραφία μαζί μωρέ...Όλο πάραπονα ο Αλαντινομεταφορέας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Uncle Ernie Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Uncle Ernie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:44 Ο Uncle Ernie: #1.991 16-12-08 15:44 Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Δε μπορώ να δημοσιεύσω νέα απάντηση στον τομέα των Δημιουργιών Μελών και δε γνωρίζω τον ακριβή λόγο για αυτήν την αδυναμία μου. Θα ήθελα αν θα ήταν εύκολο κάποιος να μου το διευκρινίσει, δεδομένου του γεγονότος ότι στο παρελθόν έχω δημοσιεύσει απαντήση στον εν λόγω τομέα. Ευχαριστώ για το χρόνο σας και ευελπιστώ σε σύντομη λύση της παρεξήγησης. Καλή σας μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:07 Ο Valandil έγραψε: #1.992 16-12-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Uncle Ernie: Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Δε μπορώ να δημοσιεύσω νέα απάντηση στον τομέα των Δημιουργιών Μελών και δε γνωρίζω τον ακριβή λόγο για αυτήν την αδυναμία μου. Θα ήθελα αν θα ήταν εύκολο κάποιος να μου το διευκρινίσει, δεδομένου του γεγονότος ότι στο παρελθόν έχω δημοσιεύσει απαντήση στον εν λόγω τομέα. Ευχαριστώ για το χρόνο σας και ευελπιστώ σε σύντομη λύση της παρεξήγησης. Καλή σας μέρα. Click για ανάπτυξη... Απαιτούνται 31 μέρες εγγραφής και 150 posts τουλάχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:17 Η Rania. έγραψε: #1.993 16-12-08 17:17 Γιατι δεν μπορω να ποσταρω στις δημιουργιες μελων? Μου λεει οτι θελει ενεργοποιηση ακαουντ ή εχω suspended account. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:19 Ο chris_90 έγραψε: #1.994 16-12-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: Γιατι δεν μπορω να ποσταρω στις δημιουργιες μελων? Μου λεει οτι θελει ενεργοποιηση ακαουντ ή εχω suspended account. :/ Click για ανάπτυξη... Πρεπει να κλεισεις 31 μερες εδω (τα 150 post τα εχεις περασει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:19 Ο Purple sunrise: #1.995 16-12-08 17:19 Αυτο με τα 2Ο δευτερολεπτα της αναζητησης γιατι γινεται?Ειναι πολυ σπαστικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:21 Η Rania. έγραψε: #1.996 16-12-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Πρεπει να κλεισεις 31 μερες εδω (τα 150 post τα εχεις περασει). Click για ανάπτυξη... Τσατσια! Το ιδιο και για αβαταρ. ΠΦΦΦΦΦΦΦΦ. Θενκς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:22 Ο Valandil έγραψε: #1.997 16-12-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Αυτο με τα 2Ο δευτερολεπτα της αναζητησης γιατι γινεται?Ειναι πολυ σπαστικο Click για ανάπτυξη... Για λόγους υπερφόρτωσης του server Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:46 Η Proudqueen: #1.998 17-12-08 08:46 εγω θα προτεινα να μπει ενα καινουριο section "Κινηματογραφος και TV" για να συζηταμε για καινουριες ταινιες και σειρες! τι λετε; :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:28 Η candygirl96: #1.999 19-12-08 12:28 τι ειναι η δημοσκοπηση;;;(δεν ξερω αυτο,ε;;;θα μου πειτε που ζω...!!!;;;οπως ειπα και σε αλλο θεμα εδω στο ischool στν πλανητη αρη!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.114 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:13 Ο Scandal έγραψε: #2.000 19-12-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από candygirl96: τι ειναι η δημοσκοπηση;;;(δεν ξερω αυτο,ε;;;θα μου πειτε που ζω...!!!;;;οπως ειπα και σε αλλο θεμα εδω στο ischool στν πλανητη αρη!!!) Click για ανάπτυξη... Για παράδειγμα, σε αυτά τα θέματα υπάρχουν δημοσκοπήσεις: https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=40917 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=38742 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=39505 Η δημοσκόπηση είναι αυτό το πλαίσιο πάνω - πάνω, στο οποίο υπάρχει μια ερώτηση ή πρόταση και από κάτω έχει κάποιες διαθέσιμες απαντήσεις. Επιλέγεις αυτή που σε αντιπροσωπεύει και ψηφίζεις. Έτσι, συναθροίζονται οι ψήφοι όλων των ενεργών μελών και βλέπουμε τι προτιμούν οι περισσότεροι. :iagree: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Δε μπορώ να δημοσιεύσω νέα απάντηση στον τομέα των Δημιουργιών Μελών και δε γνωρίζω τον ακριβή λόγο για αυτήν την αδυναμία μου. Θα ήθελα αν θα ήταν εύκολο κάποιος να μου το διευκρινίσει, δεδομένου του γεγονότος ότι στο παρελθόν έχω δημοσιεύσει απαντήση στον εν λόγω τομέα. Ευχαριστώ για το χρόνο σας και ευελπιστώ σε σύντομη λύση της παρεξήγησης. Καλή σας μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:07 Ο Valandil έγραψε: #1.992 16-12-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Uncle Ernie: Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Δε μπορώ να δημοσιεύσω νέα απάντηση στον τομέα των Δημιουργιών Μελών και δε γνωρίζω τον ακριβή λόγο για αυτήν την αδυναμία μου. Θα ήθελα αν θα ήταν εύκολο κάποιος να μου το διευκρινίσει, δεδομένου του γεγονότος ότι στο παρελθόν έχω δημοσιεύσει απαντήση στον εν λόγω τομέα. Ευχαριστώ για το χρόνο σας και ευελπιστώ σε σύντομη λύση της παρεξήγησης. Καλή σας μέρα. Click για ανάπτυξη... Απαιτούνται 31 μέρες εγγραφής και 150 posts τουλάχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:17 Η Rania. έγραψε: #1.993 16-12-08 17:17 Γιατι δεν μπορω να ποσταρω στις δημιουργιες μελων? Μου λεει οτι θελει ενεργοποιηση ακαουντ ή εχω suspended account. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:19 Ο chris_90 έγραψε: #1.994 16-12-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: Γιατι δεν μπορω να ποσταρω στις δημιουργιες μελων? Μου λεει οτι θελει ενεργοποιηση ακαουντ ή εχω suspended account. :/ Click για ανάπτυξη... Πρεπει να κλεισεις 31 μερες εδω (τα 150 post τα εχεις περασει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:19 Ο Purple sunrise: #1.995 16-12-08 17:19 Αυτο με τα 2Ο δευτερολεπτα της αναζητησης γιατι γινεται?Ειναι πολυ σπαστικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:21 Η Rania. έγραψε: #1.996 16-12-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Πρεπει να κλεισεις 31 μερες εδω (τα 150 post τα εχεις περασει). Click για ανάπτυξη... Τσατσια! Το ιδιο και για αβαταρ. ΠΦΦΦΦΦΦΦΦ. Θενκς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:22 Ο Valandil έγραψε: #1.997 16-12-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Αυτο με τα 2Ο δευτερολεπτα της αναζητησης γιατι γινεται?Ειναι πολυ σπαστικο Click για ανάπτυξη... Για λόγους υπερφόρτωσης του server Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:46 Η Proudqueen: #1.998 17-12-08 08:46 εγω θα προτεινα να μπει ενα καινουριο section "Κινηματογραφος και TV" για να συζηταμε για καινουριες ταινιες και σειρες! τι λετε; :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:28 Η candygirl96: #1.999 19-12-08 12:28 τι ειναι η δημοσκοπηση;;;(δεν ξερω αυτο,ε;;;θα μου πειτε που ζω...!!!;;;οπως ειπα και σε αλλο θεμα εδω στο ischool στν πλανητη αρη!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.114 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:13 Ο Scandal έγραψε: #2.000 19-12-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από candygirl96: τι ειναι η δημοσκοπηση;;;(δεν ξερω αυτο,ε;;;θα μου πειτε που ζω...!!!;;;οπως ειπα και σε αλλο θεμα εδω στο ischool στν πλανητη αρη!!!) Click για ανάπτυξη... Για παράδειγμα, σε αυτά τα θέματα υπάρχουν δημοσκοπήσεις: https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=40917 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=38742 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=39505 Η δημοσκόπηση είναι αυτό το πλαίσιο πάνω - πάνω, στο οποίο υπάρχει μια ερώτηση ή πρόταση και από κάτω έχει κάποιες διαθέσιμες απαντήσεις. Επιλέγεις αυτή που σε αντιπροσωπεύει και ψηφίζεις. Έτσι, συναθροίζονται οι ψήφοι όλων των ενεργών μελών και βλέπουμε τι προτιμούν οι περισσότεροι. :iagree: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Uncle Ernie: Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Δε μπορώ να δημοσιεύσω νέα απάντηση στον τομέα των Δημιουργιών Μελών και δε γνωρίζω τον ακριβή λόγο για αυτήν την αδυναμία μου. Θα ήθελα αν θα ήταν εύκολο κάποιος να μου το διευκρινίσει, δεδομένου του γεγονότος ότι στο παρελθόν έχω δημοσιεύσει απαντήση στον εν λόγω τομέα. Ευχαριστώ για το χρόνο σας και ευελπιστώ σε σύντομη λύση της παρεξήγησης. Καλή σας μέρα. Click για ανάπτυξη... Απαιτούνται 31 μέρες εγγραφής και 150 posts τουλάχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:17 Η Rania. έγραψε: #1.993 16-12-08 17:17 Γιατι δεν μπορω να ποσταρω στις δημιουργιες μελων? Μου λεει οτι θελει ενεργοποιηση ακαουντ ή εχω suspended account. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:19 Ο chris_90 έγραψε: #1.994 16-12-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: Γιατι δεν μπορω να ποσταρω στις δημιουργιες μελων? Μου λεει οτι θελει ενεργοποιηση ακαουντ ή εχω suspended account. :/ Click για ανάπτυξη... Πρεπει να κλεισεις 31 μερες εδω (τα 150 post τα εχεις περασει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:19 Ο Purple sunrise: #1.995 16-12-08 17:19 Αυτο με τα 2Ο δευτερολεπτα της αναζητησης γιατι γινεται?Ειναι πολυ σπαστικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:21 Η Rania. έγραψε: #1.996 16-12-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Πρεπει να κλεισεις 31 μερες εδω (τα 150 post τα εχεις περασει). Click για ανάπτυξη... Τσατσια! Το ιδιο και για αβαταρ. ΠΦΦΦΦΦΦΦΦ. Θενκς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:22 Ο Valandil έγραψε: #1.997 16-12-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Αυτο με τα 2Ο δευτερολεπτα της αναζητησης γιατι γινεται?Ειναι πολυ σπαστικο Click για ανάπτυξη... Για λόγους υπερφόρτωσης του server Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:46 Η Proudqueen: #1.998 17-12-08 08:46 εγω θα προτεινα να μπει ενα καινουριο section "Κινηματογραφος και TV" για να συζηταμε για καινουριες ταινιες και σειρες! τι λετε; :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:28 Η candygirl96: #1.999 19-12-08 12:28 τι ειναι η δημοσκοπηση;;;(δεν ξερω αυτο,ε;;;θα μου πειτε που ζω...!!!;;;οπως ειπα και σε αλλο θεμα εδω στο ischool στν πλανητη αρη!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.114 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:13 Ο Scandal έγραψε: #2.000 19-12-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από candygirl96: τι ειναι η δημοσκοπηση;;;(δεν ξερω αυτο,ε;;;θα μου πειτε που ζω...!!!;;;οπως ειπα και σε αλλο θεμα εδω στο ischool στν πλανητη αρη!!!) Click για ανάπτυξη... Για παράδειγμα, σε αυτά τα θέματα υπάρχουν δημοσκοπήσεις: https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=40917 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=38742 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=39505 Η δημοσκόπηση είναι αυτό το πλαίσιο πάνω - πάνω, στο οποίο υπάρχει μια ερώτηση ή πρόταση και από κάτω έχει κάποιες διαθέσιμες απαντήσεις. Επιλέγεις αυτή που σε αντιπροσωπεύει και ψηφίζεις. Έτσι, συναθροίζονται οι ψήφοι όλων των ενεργών μελών και βλέπουμε τι προτιμούν οι περισσότεροι. :iagree: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιατι δεν μπορω να ποσταρω στις δημιουργιες μελων? Μου λεει οτι θελει ενεργοποιηση ακαουντ ή εχω suspended account. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:19 Ο chris_90 έγραψε: #1.994 16-12-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: Γιατι δεν μπορω να ποσταρω στις δημιουργιες μελων? Μου λεει οτι θελει ενεργοποιηση ακαουντ ή εχω suspended account. :/ Click για ανάπτυξη... Πρεπει να κλεισεις 31 μερες εδω (τα 150 post τα εχεις περασει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:19 Ο Purple sunrise: #1.995 16-12-08 17:19 Αυτο με τα 2Ο δευτερολεπτα της αναζητησης γιατι γινεται?Ειναι πολυ σπαστικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:21 Η Rania. έγραψε: #1.996 16-12-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Πρεπει να κλεισεις 31 μερες εδω (τα 150 post τα εχεις περασει). Click για ανάπτυξη... Τσατσια! Το ιδιο και για αβαταρ. ΠΦΦΦΦΦΦΦΦ. Θενκς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:22 Ο Valandil έγραψε: #1.997 16-12-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Αυτο με τα 2Ο δευτερολεπτα της αναζητησης γιατι γινεται?Ειναι πολυ σπαστικο Click για ανάπτυξη... Για λόγους υπερφόρτωσης του server Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:46 Η Proudqueen: #1.998 17-12-08 08:46 εγω θα προτεινα να μπει ενα καινουριο section "Κινηματογραφος και TV" για να συζηταμε για καινουριες ταινιες και σειρες! τι λετε; :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:28 Η candygirl96: #1.999 19-12-08 12:28 τι ειναι η δημοσκοπηση;;;(δεν ξερω αυτο,ε;;;θα μου πειτε που ζω...!!!;;;οπως ειπα και σε αλλο θεμα εδω στο ischool στν πλανητη αρη!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.114 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:13 Ο Scandal έγραψε: #2.000 19-12-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από candygirl96: τι ειναι η δημοσκοπηση;;;(δεν ξερω αυτο,ε;;;θα μου πειτε που ζω...!!!;;;οπως ειπα και σε αλλο θεμα εδω στο ischool στν πλανητη αρη!!!) Click για ανάπτυξη... Για παράδειγμα, σε αυτά τα θέματα υπάρχουν δημοσκοπήσεις: https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=40917 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=38742 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=39505 Η δημοσκόπηση είναι αυτό το πλαίσιο πάνω - πάνω, στο οποίο υπάρχει μια ερώτηση ή πρόταση και από κάτω έχει κάποιες διαθέσιμες απαντήσεις. Επιλέγεις αυτή που σε αντιπροσωπεύει και ψηφίζεις. Έτσι, συναθροίζονται οι ψήφοι όλων των ενεργών μελών και βλέπουμε τι προτιμούν οι περισσότεροι. :iagree: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: Γιατι δεν μπορω να ποσταρω στις δημιουργιες μελων? Μου λεει οτι θελει ενεργοποιηση ακαουντ ή εχω suspended account. :/ Click για ανάπτυξη... Πρεπει να κλεισεις 31 μερες εδω (τα 150 post τα εχεις περασει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:19 Ο Purple sunrise: #1.995 16-12-08 17:19 Αυτο με τα 2Ο δευτερολεπτα της αναζητησης γιατι γινεται?Ειναι πολυ σπαστικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:21 Η Rania. έγραψε: #1.996 16-12-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Πρεπει να κλεισεις 31 μερες εδω (τα 150 post τα εχεις περασει). Click για ανάπτυξη... Τσατσια! Το ιδιο και για αβαταρ. ΠΦΦΦΦΦΦΦΦ. Θενκς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:22 Ο Valandil έγραψε: #1.997 16-12-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Αυτο με τα 2Ο δευτερολεπτα της αναζητησης γιατι γινεται?Ειναι πολυ σπαστικο Click για ανάπτυξη... Για λόγους υπερφόρτωσης του server Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:46 Η Proudqueen: #1.998 17-12-08 08:46 εγω θα προτεινα να μπει ενα καινουριο section "Κινηματογραφος και TV" για να συζηταμε για καινουριες ταινιες και σειρες! τι λετε; :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:28 Η candygirl96: #1.999 19-12-08 12:28 τι ειναι η δημοσκοπηση;;;(δεν ξερω αυτο,ε;;;θα μου πειτε που ζω...!!!;;;οπως ειπα και σε αλλο θεμα εδω στο ischool στν πλανητη αρη!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.114 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:13 Ο Scandal έγραψε: #2.000 19-12-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από candygirl96: τι ειναι η δημοσκοπηση;;;(δεν ξερω αυτο,ε;;;θα μου πειτε που ζω...!!!;;;οπως ειπα και σε αλλο θεμα εδω στο ischool στν πλανητη αρη!!!) Click για ανάπτυξη... Για παράδειγμα, σε αυτά τα θέματα υπάρχουν δημοσκοπήσεις: https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=40917 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=38742 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=39505 Η δημοσκόπηση είναι αυτό το πλαίσιο πάνω - πάνω, στο οποίο υπάρχει μια ερώτηση ή πρόταση και από κάτω έχει κάποιες διαθέσιμες απαντήσεις. Επιλέγεις αυτή που σε αντιπροσωπεύει και ψηφίζεις. Έτσι, συναθροίζονται οι ψήφοι όλων των ενεργών μελών και βλέπουμε τι προτιμούν οι περισσότεροι. :iagree: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτο με τα 2Ο δευτερολεπτα της αναζητησης γιατι γινεται?Ειναι πολυ σπαστικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:21 Η Rania. έγραψε: #1.996 16-12-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Πρεπει να κλεισεις 31 μερες εδω (τα 150 post τα εχεις περασει). Click για ανάπτυξη... Τσατσια! Το ιδιο και για αβαταρ. ΠΦΦΦΦΦΦΦΦ. Θενκς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:22 Ο Valandil έγραψε: #1.997 16-12-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Αυτο με τα 2Ο δευτερολεπτα της αναζητησης γιατι γινεται?Ειναι πολυ σπαστικο Click για ανάπτυξη... Για λόγους υπερφόρτωσης του server Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:46 Η Proudqueen: #1.998 17-12-08 08:46 εγω θα προτεινα να μπει ενα καινουριο section "Κινηματογραφος και TV" για να συζηταμε για καινουριες ταινιες και σειρες! τι λετε; :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:28 Η candygirl96: #1.999 19-12-08 12:28 τι ειναι η δημοσκοπηση;;;(δεν ξερω αυτο,ε;;;θα μου πειτε που ζω...!!!;;;οπως ειπα και σε αλλο θεμα εδω στο ischool στν πλανητη αρη!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.114 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:13 Ο Scandal έγραψε: #2.000 19-12-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από candygirl96: τι ειναι η δημοσκοπηση;;;(δεν ξερω αυτο,ε;;;θα μου πειτε που ζω...!!!;;;οπως ειπα και σε αλλο θεμα εδω στο ischool στν πλανητη αρη!!!) Click για ανάπτυξη... Για παράδειγμα, σε αυτά τα θέματα υπάρχουν δημοσκοπήσεις: https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=40917 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=38742 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=39505 Η δημοσκόπηση είναι αυτό το πλαίσιο πάνω - πάνω, στο οποίο υπάρχει μια ερώτηση ή πρόταση και από κάτω έχει κάποιες διαθέσιμες απαντήσεις. Επιλέγεις αυτή που σε αντιπροσωπεύει και ψηφίζεις. Έτσι, συναθροίζονται οι ψήφοι όλων των ενεργών μελών και βλέπουμε τι προτιμούν οι περισσότεροι. :iagree: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Πρεπει να κλεισεις 31 μερες εδω (τα 150 post τα εχεις περασει). Click για ανάπτυξη... Τσατσια! Το ιδιο και για αβαταρ. ΠΦΦΦΦΦΦΦΦ. Θενκς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:22 Ο Valandil έγραψε: #1.997 16-12-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Αυτο με τα 2Ο δευτερολεπτα της αναζητησης γιατι γινεται?Ειναι πολυ σπαστικο Click για ανάπτυξη... Για λόγους υπερφόρτωσης του server Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:46 Η Proudqueen: #1.998 17-12-08 08:46 εγω θα προτεινα να μπει ενα καινουριο section "Κινηματογραφος και TV" για να συζηταμε για καινουριες ταινιες και σειρες! τι λετε; :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:28 Η candygirl96: #1.999 19-12-08 12:28 τι ειναι η δημοσκοπηση;;;(δεν ξερω αυτο,ε;;;θα μου πειτε που ζω...!!!;;;οπως ειπα και σε αλλο θεμα εδω στο ischool στν πλανητη αρη!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.114 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:13 Ο Scandal έγραψε: #2.000 19-12-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από candygirl96: τι ειναι η δημοσκοπηση;;;(δεν ξερω αυτο,ε;;;θα μου πειτε που ζω...!!!;;;οπως ειπα και σε αλλο θεμα εδω στο ischool στν πλανητη αρη!!!) Click για ανάπτυξη... Για παράδειγμα, σε αυτά τα θέματα υπάρχουν δημοσκοπήσεις: https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=40917 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=38742 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=39505 Η δημοσκόπηση είναι αυτό το πλαίσιο πάνω - πάνω, στο οποίο υπάρχει μια ερώτηση ή πρόταση και από κάτω έχει κάποιες διαθέσιμες απαντήσεις. Επιλέγεις αυτή που σε αντιπροσωπεύει και ψηφίζεις. Έτσι, συναθροίζονται οι ψήφοι όλων των ενεργών μελών και βλέπουμε τι προτιμούν οι περισσότεροι. :iagree: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Αυτο με τα 2Ο δευτερολεπτα της αναζητησης γιατι γινεται?Ειναι πολυ σπαστικο Click για ανάπτυξη... Για λόγους υπερφόρτωσης του server Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:46 Η Proudqueen: #1.998 17-12-08 08:46 εγω θα προτεινα να μπει ενα καινουριο section "Κινηματογραφος και TV" για να συζηταμε για καινουριες ταινιες και σειρες! τι λετε; :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:28 Η candygirl96: #1.999 19-12-08 12:28 τι ειναι η δημοσκοπηση;;;(δεν ξερω αυτο,ε;;;θα μου πειτε που ζω...!!!;;;οπως ειπα και σε αλλο θεμα εδω στο ischool στν πλανητη αρη!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.114 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:13 Ο Scandal έγραψε: #2.000 19-12-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από candygirl96: τι ειναι η δημοσκοπηση;;;(δεν ξερω αυτο,ε;;;θα μου πειτε που ζω...!!!;;;οπως ειπα και σε αλλο θεμα εδω στο ischool στν πλανητη αρη!!!) Click για ανάπτυξη... Για παράδειγμα, σε αυτά τα θέματα υπάρχουν δημοσκοπήσεις: https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=40917 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=38742 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=39505 Η δημοσκόπηση είναι αυτό το πλαίσιο πάνω - πάνω, στο οποίο υπάρχει μια ερώτηση ή πρόταση και από κάτω έχει κάποιες διαθέσιμες απαντήσεις. Επιλέγεις αυτή που σε αντιπροσωπεύει και ψηφίζεις. Έτσι, συναθροίζονται οι ψήφοι όλων των ενεργών μελών και βλέπουμε τι προτιμούν οι περισσότεροι. :iagree: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγω θα προτεινα να μπει ενα καινουριο section "Κινηματογραφος και TV" για να συζηταμε για καινουριες ταινιες και σειρες! τι λετε; :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:28 Η candygirl96: #1.999 19-12-08 12:28 τι ειναι η δημοσκοπηση;;;(δεν ξερω αυτο,ε;;;θα μου πειτε που ζω...!!!;;;οπως ειπα και σε αλλο θεμα εδω στο ischool στν πλανητη αρη!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.114 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:13 Ο Scandal έγραψε: #2.000 19-12-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από candygirl96: τι ειναι η δημοσκοπηση;;;(δεν ξερω αυτο,ε;;;θα μου πειτε που ζω...!!!;;;οπως ειπα και σε αλλο θεμα εδω στο ischool στν πλανητη αρη!!!) Click για ανάπτυξη... Για παράδειγμα, σε αυτά τα θέματα υπάρχουν δημοσκοπήσεις: https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=40917 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=38742 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=39505 Η δημοσκόπηση είναι αυτό το πλαίσιο πάνω - πάνω, στο οποίο υπάρχει μια ερώτηση ή πρόταση και από κάτω έχει κάποιες διαθέσιμες απαντήσεις. Επιλέγεις αυτή που σε αντιπροσωπεύει και ψηφίζεις. Έτσι, συναθροίζονται οι ψήφοι όλων των ενεργών μελών και βλέπουμε τι προτιμούν οι περισσότεροι. :iagree: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
τι ειναι η δημοσκοπηση;;;(δεν ξερω αυτο,ε;;;θα μου πειτε που ζω...!!!;;;οπως ειπα και σε αλλο θεμα εδω στο ischool στν πλανητη αρη!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.114 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:13 Ο Scandal έγραψε: #2.000 19-12-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από candygirl96: τι ειναι η δημοσκοπηση;;;(δεν ξερω αυτο,ε;;;θα μου πειτε που ζω...!!!;;;οπως ειπα και σε αλλο θεμα εδω στο ischool στν πλανητη αρη!!!) Click για ανάπτυξη... Για παράδειγμα, σε αυτά τα θέματα υπάρχουν δημοσκοπήσεις: https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=40917 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=38742 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=39505 Η δημοσκόπηση είναι αυτό το πλαίσιο πάνω - πάνω, στο οποίο υπάρχει μια ερώτηση ή πρόταση και από κάτω έχει κάποιες διαθέσιμες απαντήσεις. Επιλέγεις αυτή που σε αντιπροσωπεύει και ψηφίζεις. Έτσι, συναθροίζονται οι ψήφοι όλων των ενεργών μελών και βλέπουμε τι προτιμούν οι περισσότεροι. :iagree: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από candygirl96: τι ειναι η δημοσκοπηση;;;(δεν ξερω αυτο,ε;;;θα μου πειτε που ζω...!!!;;;οπως ειπα και σε αλλο θεμα εδω στο ischool στν πλανητη αρη!!!) Click για ανάπτυξη... Για παράδειγμα, σε αυτά τα θέματα υπάρχουν δημοσκοπήσεις: https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=40917 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=38742 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=39505 Η δημοσκόπηση είναι αυτό το πλαίσιο πάνω - πάνω, στο οποίο υπάρχει μια ερώτηση ή πρόταση και από κάτω έχει κάποιες διαθέσιμες απαντήσεις. Επιλέγεις αυτή που σε αντιπροσωπεύει και ψηφίζεις. Έτσι, συναθροίζονται οι ψήφοι όλων των ενεργών μελών και βλέπουμε τι προτιμούν οι περισσότεροι. :iagree: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.