ultimater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ultimater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:12 Ο ultimater: #2.161 01-02-09 18:12 Αρχική Δημοσίευση από jimmy$$$: Ο αριθμός των μηνυμάτων μου σταμάτησε να ανεβαίνει και έμεινε στο 15. (το παρατήρησα όταν είδα ότι όσα μηνύματα και αν έγραφα στο Σιδηροδρομος στα...ΓΑΛΛΙΚΑ!!! αυτός δεν ανέβαινε) Μήπως πρέπει να περάσει ένα χρονικό διάστημα για να καταγραφούν τα συγκεκριμένα μηνύματα??? Click για ανάπτυξη... Νομιζω οτι τα ποστς στη διασκεδαση δε μετρανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:12 Ο Valandil έγραψε: #2.162 01-02-09 18:12 Τα μηνύματα στην κατηγορία Διασκέδαση δεν μετράνε στον post counter. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.110 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:12 Ο Scandal έγραψε: #2.163 01-02-09 18:12 Αρχική Δημοσίευση από jimmy$$$: Ο αριθμός των μηνυμάτων μου σταμάτησε να ανεβαίνει και έμεινε στο 15. (το παρατήρησα όταν είδα ότι όσα μηνύματα και αν έγραφα στο Σιδηροδρομος στα...ΓΑΛΛΙΚΑ!!! αυτός δεν ανέβαινε) Μήπως πρέπει να περάσει ένα χρονικό διάστημα για να καταγραφούν τα συγκεκριμένα μηνύματα??? Click για ανάπτυξη... Όχι, απλώς τα μηνύματα στο Διασκέδαση και το Εκτός Θέματος, δεν καταγράφονται στο μετρητή. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jimmy$$$ Νεοφερμένο μέλος Ο jimmy$$$ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:19 Ο jimmy$$$ έγραψε: #2.164 01-02-09 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Petros: Όχι, απλώς τα μηνύματα στο Διασκέδαση και το Εκτός Θέματος, δεν καταγράφονται στο μετρητή. -petros Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ :thanks: για την απάντησή. Είμαι καινούργιος και δεν το ήξερα. :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φωτηs Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φωτηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 56 ετών, επαγγέλλεται Έμπορος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 192 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:51 Ο Φωτηs έγραψε: #2.165 01-02-09 21:51 SOS μπορει να με βοηθησει καποιοs να μου πει και εμενα τον ανιδεο πωs μπορω να βαλω φωτογραφια στο κειμενο:Συγνωμη αλλα δεν γνωριζω.Ευχαριστω εκ των προτερων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:56 Η Oralee έγραψε: #2.166 01-02-09 21:56 1. Εικόνα από ίντερνετ: Μπορείς να πατήσεις το κουμπάκι στην γρήγορη απάντηση (ή στην κανονική) και να προσθέσεις το url της εικόνας. 2. Εικόνα από τον υπολογιστή σου: Μπορείς να απαντήσεις κανονικά και να ανεβάσεις την φώτο που θες από τον υπολογιστή σου, πατώντας το κουμπάκι στην λίστα με τα κουμπάκια που βρίσκεται πάνω από εκεί που γράφεις κανονικά το μήνυμά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loupo Νεοφερμένο μέλος Ο π.Δανιήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:28 Ο Loupo έγραψε: #2.167 01-02-09 23:28 Γειά σας από τον ποιό άσχετο της παρέας 2 απορίες για την ώρα. α) όταν στέλνω μήνυμα (καλή ώρα) δεν μπορώ μετά να το δω. μόνο όταν μου έρθει μέσω e-mail. Μόλις κάνω αποστολή μου εμφανίζει το μήνυμα μου όπως φαίνεται στο θέμα αλλά μόλις βγω και προσπαθήσω να ξαναμπώ δεν υπάρχει το μηνυμα μου ενώ μια φίλη μου το βλέπει κανονικά. β) αυτό το αλλάξτε χρώμα πως δουλεύει. πατάω στα χρώματα και δεν αλλάζει. παιζει ρόλο που έχω xp και όχι vista? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:49 Ο iJohnnyCash: #2.168 01-02-09 23:49 a) Σε αυτό φταίει που χρησιμοποιείς τα βελάκια <- και -> του browser. b) Ίσως φταίει που έχεις απενεργοποιημένη την javascript. Διάβασε τα παρακάτω https://www.e-steki.gr/faq.php?s=&do=search&q=javascript&match=all&titlesonly=0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:43 Ο Zed έγραψε: #2.169 02-02-09 16:43 Όταν έχει ξεφύγει η ροή της συζήτησης (βρισιές, offtopics κλπ), όταν έχει απαντηθεί και δεν έχει κάτι άλλο να προσφέρει, όταν είναι ανούσιο του στυλ "Τι καιρό έκανε την Τρίτη πού δεν πήγατε σχολείο επειδή ήσασταν άρρωστοι" και γενικώς όποτε κρίνει σωστό ένας moderator. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_st8 Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:20 Η maria_st8: #2.170 02-02-09 23:20 Ρε παιδια,,που πανε τα παλια θεματα?εψαχνα χθες στην επιλογη ολα τα fora για το θεμα τι ακους τι ακους τωρα πχ η ενα αλλο για το λοστ..και στιλ δε βρηκα τιποτα...ειναι εκει απλα εγω δε κοιταξα καλα η διαγραφονται? edit:τα βρηκα τα θεματα(,μαλλον επειδη ποσταραν ατομα..lol)thnx anywayz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:03 Η konstans έγραψε: #2.171 03-02-09 14:03 Τις τελευταίες 4-5 ημέρες έχω παρατηρήσει μια Α καθυστέρηση στο σαιτ. Αντιμετωπίζει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SOKRATES Νεοφερμένο μέλος Ο ΣΩΚΑΡΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αγιά (Λάρισα). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:05 Ο SOKRATES έγραψε: #2.172 03-02-09 15:05 Εγώ γιατί δεν ξέρω πώς να λειτουργήσω στο iSchool, να ρωτήσω; Μιλάω με όποιον θέλω ή με όποιον κάνω φίλο; Απάντησέ μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TH3 D3@TH! Νεοφερμένο μέλος Ο Άγης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:14 Ο TH3 D3@TH!: #2.173 03-02-09 15:14 ελα ρε σωκρατη! ----------------------------------------- ακου διπλα απο την εικονα μου υπαρχει ενα εικονιδιο του μσν πατα το δες την διευθυνση μου και στειλε μινιμα οταν με εχεις αποθηκευσει στο μσν υστερα τηα σου δωσω πληροφοριες για το site οκ?τα λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:04 Η dafni.ps έγραψε: #2.174 03-02-09 23:04 ναι,δεν εισαι η μονη(εμενα μου πεφτει συνεχεια το δικτιο),μαλλον λογω καιρου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:19 Η julia έγραψε: #2.175 04-02-09 09:19 Εμένα σέρνει απίστευτα το firefox... αν χρησιμοποιώ της google παει σφαίρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prwteas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο prwteas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 193 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:27 Ο prwteas έγραψε: #2.176 04-02-09 11:27 Ας αναφέρω ότι η αναζήτηση δεν λειτουργεί καλά. Παλιά τόπικ δεν εμφανίζονται στα αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:24 Η Angelica έγραψε: #2.177 04-02-09 22:24 Μπορεί κανείς να μου πει πως μπορώ να βάλω δικό μου άβαταρ?(δηλαδή όχι από αυτά που έχει να επιλέξουμε αλλά δικό μου.)Χελπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.110 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:26 Ο Scandal έγραψε: #2.178 04-02-09 22:26 Πρέπει να έχεις 150 δημοσιεύσεις και 31 ημέρες εγγραφής στο Forum για να ενεργοποιηθεί η δυνατότητα. :no1: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:27 Η Angelica έγραψε: #2.179 04-02-09 22:27 Ευχαριστώ πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:53 Η candygirl96: #2.180 06-02-09 14:53 πως μπορω να ανεβασω φωτογραφιες σε ενα theard????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από jimmy$$$: Ο αριθμός των μηνυμάτων μου σταμάτησε να ανεβαίνει και έμεινε στο 15. (το παρατήρησα όταν είδα ότι όσα μηνύματα και αν έγραφα στο Σιδηροδρομος στα...ΓΑΛΛΙΚΑ!!! αυτός δεν ανέβαινε) Μήπως πρέπει να περάσει ένα χρονικό διάστημα για να καταγραφούν τα συγκεκριμένα μηνύματα??? Click για ανάπτυξη... Νομιζω οτι τα ποστς στη διασκεδαση δε μετρανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:12 Ο Valandil έγραψε: #2.162 01-02-09 18:12 Τα μηνύματα στην κατηγορία Διασκέδαση δεν μετράνε στον post counter. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.110 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:12 Ο Scandal έγραψε: #2.163 01-02-09 18:12 Αρχική Δημοσίευση από jimmy$$$: Ο αριθμός των μηνυμάτων μου σταμάτησε να ανεβαίνει και έμεινε στο 15. (το παρατήρησα όταν είδα ότι όσα μηνύματα και αν έγραφα στο Σιδηροδρομος στα...ΓΑΛΛΙΚΑ!!! αυτός δεν ανέβαινε) Μήπως πρέπει να περάσει ένα χρονικό διάστημα για να καταγραφούν τα συγκεκριμένα μηνύματα??? Click για ανάπτυξη... Όχι, απλώς τα μηνύματα στο Διασκέδαση και το Εκτός Θέματος, δεν καταγράφονται στο μετρητή. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jimmy$$$ Νεοφερμένο μέλος Ο jimmy$$$ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:19 Ο jimmy$$$ έγραψε: #2.164 01-02-09 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Petros: Όχι, απλώς τα μηνύματα στο Διασκέδαση και το Εκτός Θέματος, δεν καταγράφονται στο μετρητή. -petros Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ :thanks: για την απάντησή. Είμαι καινούργιος και δεν το ήξερα. :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φωτηs Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φωτηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 56 ετών, επαγγέλλεται Έμπορος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 192 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:51 Ο Φωτηs έγραψε: #2.165 01-02-09 21:51 SOS μπορει να με βοηθησει καποιοs να μου πει και εμενα τον ανιδεο πωs μπορω να βαλω φωτογραφια στο κειμενο:Συγνωμη αλλα δεν γνωριζω.Ευχαριστω εκ των προτερων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:56 Η Oralee έγραψε: #2.166 01-02-09 21:56 1. Εικόνα από ίντερνετ: Μπορείς να πατήσεις το κουμπάκι στην γρήγορη απάντηση (ή στην κανονική) και να προσθέσεις το url της εικόνας. 2. Εικόνα από τον υπολογιστή σου: Μπορείς να απαντήσεις κανονικά και να ανεβάσεις την φώτο που θες από τον υπολογιστή σου, πατώντας το κουμπάκι στην λίστα με τα κουμπάκια που βρίσκεται πάνω από εκεί που γράφεις κανονικά το μήνυμά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loupo Νεοφερμένο μέλος Ο π.Δανιήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:28 Ο Loupo έγραψε: #2.167 01-02-09 23:28 Γειά σας από τον ποιό άσχετο της παρέας 2 απορίες για την ώρα. α) όταν στέλνω μήνυμα (καλή ώρα) δεν μπορώ μετά να το δω. μόνο όταν μου έρθει μέσω e-mail. Μόλις κάνω αποστολή μου εμφανίζει το μήνυμα μου όπως φαίνεται στο θέμα αλλά μόλις βγω και προσπαθήσω να ξαναμπώ δεν υπάρχει το μηνυμα μου ενώ μια φίλη μου το βλέπει κανονικά. β) αυτό το αλλάξτε χρώμα πως δουλεύει. πατάω στα χρώματα και δεν αλλάζει. παιζει ρόλο που έχω xp και όχι vista? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:49 Ο iJohnnyCash: #2.168 01-02-09 23:49 a) Σε αυτό φταίει που χρησιμοποιείς τα βελάκια <- και -> του browser. b) Ίσως φταίει που έχεις απενεργοποιημένη την javascript. Διάβασε τα παρακάτω https://www.e-steki.gr/faq.php?s=&do=search&q=javascript&match=all&titlesonly=0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:43 Ο Zed έγραψε: #2.169 02-02-09 16:43 Όταν έχει ξεφύγει η ροή της συζήτησης (βρισιές, offtopics κλπ), όταν έχει απαντηθεί και δεν έχει κάτι άλλο να προσφέρει, όταν είναι ανούσιο του στυλ "Τι καιρό έκανε την Τρίτη πού δεν πήγατε σχολείο επειδή ήσασταν άρρωστοι" και γενικώς όποτε κρίνει σωστό ένας moderator. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_st8 Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:20 Η maria_st8: #2.170 02-02-09 23:20 Ρε παιδια,,που πανε τα παλια θεματα?εψαχνα χθες στην επιλογη ολα τα fora για το θεμα τι ακους τι ακους τωρα πχ η ενα αλλο για το λοστ..και στιλ δε βρηκα τιποτα...ειναι εκει απλα εγω δε κοιταξα καλα η διαγραφονται? edit:τα βρηκα τα θεματα(,μαλλον επειδη ποσταραν ατομα..lol)thnx anywayz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:03 Η konstans έγραψε: #2.171 03-02-09 14:03 Τις τελευταίες 4-5 ημέρες έχω παρατηρήσει μια Α καθυστέρηση στο σαιτ. Αντιμετωπίζει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SOKRATES Νεοφερμένο μέλος Ο ΣΩΚΑΡΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αγιά (Λάρισα). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:05 Ο SOKRATES έγραψε: #2.172 03-02-09 15:05 Εγώ γιατί δεν ξέρω πώς να λειτουργήσω στο iSchool, να ρωτήσω; Μιλάω με όποιον θέλω ή με όποιον κάνω φίλο; Απάντησέ μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TH3 D3@TH! Νεοφερμένο μέλος Ο Άγης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:14 Ο TH3 D3@TH!: #2.173 03-02-09 15:14 ελα ρε σωκρατη! ----------------------------------------- ακου διπλα απο την εικονα μου υπαρχει ενα εικονιδιο του μσν πατα το δες την διευθυνση μου και στειλε μινιμα οταν με εχεις αποθηκευσει στο μσν υστερα τηα σου δωσω πληροφοριες για το site οκ?τα λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:04 Η dafni.ps έγραψε: #2.174 03-02-09 23:04 ναι,δεν εισαι η μονη(εμενα μου πεφτει συνεχεια το δικτιο),μαλλον λογω καιρου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:19 Η julia έγραψε: #2.175 04-02-09 09:19 Εμένα σέρνει απίστευτα το firefox... αν χρησιμοποιώ της google παει σφαίρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prwteas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο prwteas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 193 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:27 Ο prwteas έγραψε: #2.176 04-02-09 11:27 Ας αναφέρω ότι η αναζήτηση δεν λειτουργεί καλά. Παλιά τόπικ δεν εμφανίζονται στα αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:24 Η Angelica έγραψε: #2.177 04-02-09 22:24 Μπορεί κανείς να μου πει πως μπορώ να βάλω δικό μου άβαταρ?(δηλαδή όχι από αυτά που έχει να επιλέξουμε αλλά δικό μου.)Χελπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.110 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:26 Ο Scandal έγραψε: #2.178 04-02-09 22:26 Πρέπει να έχεις 150 δημοσιεύσεις και 31 ημέρες εγγραφής στο Forum για να ενεργοποιηθεί η δυνατότητα. :no1: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:27 Η Angelica έγραψε: #2.179 04-02-09 22:27 Ευχαριστώ πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:53 Η candygirl96: #2.180 06-02-09 14:53 πως μπορω να ανεβασω φωτογραφιες σε ενα theard????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα μηνύματα στην κατηγορία Διασκέδαση δεν μετράνε στον post counter. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.110 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:12 Ο Scandal έγραψε: #2.163 01-02-09 18:12 Αρχική Δημοσίευση από jimmy$$$: Ο αριθμός των μηνυμάτων μου σταμάτησε να ανεβαίνει και έμεινε στο 15. (το παρατήρησα όταν είδα ότι όσα μηνύματα και αν έγραφα στο Σιδηροδρομος στα...ΓΑΛΛΙΚΑ!!! αυτός δεν ανέβαινε) Μήπως πρέπει να περάσει ένα χρονικό διάστημα για να καταγραφούν τα συγκεκριμένα μηνύματα??? Click για ανάπτυξη... Όχι, απλώς τα μηνύματα στο Διασκέδαση και το Εκτός Θέματος, δεν καταγράφονται στο μετρητή. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jimmy$$$ Νεοφερμένο μέλος Ο jimmy$$$ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:19 Ο jimmy$$$ έγραψε: #2.164 01-02-09 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Petros: Όχι, απλώς τα μηνύματα στο Διασκέδαση και το Εκτός Θέματος, δεν καταγράφονται στο μετρητή. -petros Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ :thanks: για την απάντησή. Είμαι καινούργιος και δεν το ήξερα. :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φωτηs Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φωτηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 56 ετών, επαγγέλλεται Έμπορος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 192 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:51 Ο Φωτηs έγραψε: #2.165 01-02-09 21:51 SOS μπορει να με βοηθησει καποιοs να μου πει και εμενα τον ανιδεο πωs μπορω να βαλω φωτογραφια στο κειμενο:Συγνωμη αλλα δεν γνωριζω.Ευχαριστω εκ των προτερων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:56 Η Oralee έγραψε: #2.166 01-02-09 21:56 1. Εικόνα από ίντερνετ: Μπορείς να πατήσεις το κουμπάκι στην γρήγορη απάντηση (ή στην κανονική) και να προσθέσεις το url της εικόνας. 2. Εικόνα από τον υπολογιστή σου: Μπορείς να απαντήσεις κανονικά και να ανεβάσεις την φώτο που θες από τον υπολογιστή σου, πατώντας το κουμπάκι στην λίστα με τα κουμπάκια που βρίσκεται πάνω από εκεί που γράφεις κανονικά το μήνυμά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loupo Νεοφερμένο μέλος Ο π.Δανιήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:28 Ο Loupo έγραψε: #2.167 01-02-09 23:28 Γειά σας από τον ποιό άσχετο της παρέας 2 απορίες για την ώρα. α) όταν στέλνω μήνυμα (καλή ώρα) δεν μπορώ μετά να το δω. μόνο όταν μου έρθει μέσω e-mail. Μόλις κάνω αποστολή μου εμφανίζει το μήνυμα μου όπως φαίνεται στο θέμα αλλά μόλις βγω και προσπαθήσω να ξαναμπώ δεν υπάρχει το μηνυμα μου ενώ μια φίλη μου το βλέπει κανονικά. β) αυτό το αλλάξτε χρώμα πως δουλεύει. πατάω στα χρώματα και δεν αλλάζει. παιζει ρόλο που έχω xp και όχι vista? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:49 Ο iJohnnyCash: #2.168 01-02-09 23:49 a) Σε αυτό φταίει που χρησιμοποιείς τα βελάκια <- και -> του browser. b) Ίσως φταίει που έχεις απενεργοποιημένη την javascript. Διάβασε τα παρακάτω https://www.e-steki.gr/faq.php?s=&do=search&q=javascript&match=all&titlesonly=0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:43 Ο Zed έγραψε: #2.169 02-02-09 16:43 Όταν έχει ξεφύγει η ροή της συζήτησης (βρισιές, offtopics κλπ), όταν έχει απαντηθεί και δεν έχει κάτι άλλο να προσφέρει, όταν είναι ανούσιο του στυλ "Τι καιρό έκανε την Τρίτη πού δεν πήγατε σχολείο επειδή ήσασταν άρρωστοι" και γενικώς όποτε κρίνει σωστό ένας moderator. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_st8 Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:20 Η maria_st8: #2.170 02-02-09 23:20 Ρε παιδια,,που πανε τα παλια θεματα?εψαχνα χθες στην επιλογη ολα τα fora για το θεμα τι ακους τι ακους τωρα πχ η ενα αλλο για το λοστ..και στιλ δε βρηκα τιποτα...ειναι εκει απλα εγω δε κοιταξα καλα η διαγραφονται? edit:τα βρηκα τα θεματα(,μαλλον επειδη ποσταραν ατομα..lol)thnx anywayz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:03 Η konstans έγραψε: #2.171 03-02-09 14:03 Τις τελευταίες 4-5 ημέρες έχω παρατηρήσει μια Α καθυστέρηση στο σαιτ. Αντιμετωπίζει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SOKRATES Νεοφερμένο μέλος Ο ΣΩΚΑΡΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αγιά (Λάρισα). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:05 Ο SOKRATES έγραψε: #2.172 03-02-09 15:05 Εγώ γιατί δεν ξέρω πώς να λειτουργήσω στο iSchool, να ρωτήσω; Μιλάω με όποιον θέλω ή με όποιον κάνω φίλο; Απάντησέ μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TH3 D3@TH! Νεοφερμένο μέλος Ο Άγης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:14 Ο TH3 D3@TH!: #2.173 03-02-09 15:14 ελα ρε σωκρατη! ----------------------------------------- ακου διπλα απο την εικονα μου υπαρχει ενα εικονιδιο του μσν πατα το δες την διευθυνση μου και στειλε μινιμα οταν με εχεις αποθηκευσει στο μσν υστερα τηα σου δωσω πληροφοριες για το site οκ?τα λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:04 Η dafni.ps έγραψε: #2.174 03-02-09 23:04 ναι,δεν εισαι η μονη(εμενα μου πεφτει συνεχεια το δικτιο),μαλλον λογω καιρου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:19 Η julia έγραψε: #2.175 04-02-09 09:19 Εμένα σέρνει απίστευτα το firefox... αν χρησιμοποιώ της google παει σφαίρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prwteas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο prwteas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 193 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:27 Ο prwteas έγραψε: #2.176 04-02-09 11:27 Ας αναφέρω ότι η αναζήτηση δεν λειτουργεί καλά. Παλιά τόπικ δεν εμφανίζονται στα αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:24 Η Angelica έγραψε: #2.177 04-02-09 22:24 Μπορεί κανείς να μου πει πως μπορώ να βάλω δικό μου άβαταρ?(δηλαδή όχι από αυτά που έχει να επιλέξουμε αλλά δικό μου.)Χελπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.110 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:26 Ο Scandal έγραψε: #2.178 04-02-09 22:26 Πρέπει να έχεις 150 δημοσιεύσεις και 31 ημέρες εγγραφής στο Forum για να ενεργοποιηθεί η δυνατότητα. :no1: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:27 Η Angelica έγραψε: #2.179 04-02-09 22:27 Ευχαριστώ πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:53 Η candygirl96: #2.180 06-02-09 14:53 πως μπορω να ανεβασω φωτογραφιες σε ενα theard????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από jimmy$$$: Ο αριθμός των μηνυμάτων μου σταμάτησε να ανεβαίνει και έμεινε στο 15. (το παρατήρησα όταν είδα ότι όσα μηνύματα και αν έγραφα στο Σιδηροδρομος στα...ΓΑΛΛΙΚΑ!!! αυτός δεν ανέβαινε) Μήπως πρέπει να περάσει ένα χρονικό διάστημα για να καταγραφούν τα συγκεκριμένα μηνύματα??? Click για ανάπτυξη... Όχι, απλώς τα μηνύματα στο Διασκέδαση και το Εκτός Θέματος, δεν καταγράφονται στο μετρητή. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jimmy$$$ Νεοφερμένο μέλος Ο jimmy$$$ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:19 Ο jimmy$$$ έγραψε: #2.164 01-02-09 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Petros: Όχι, απλώς τα μηνύματα στο Διασκέδαση και το Εκτός Θέματος, δεν καταγράφονται στο μετρητή. -petros Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ :thanks: για την απάντησή. Είμαι καινούργιος και δεν το ήξερα. :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φωτηs Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φωτηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 56 ετών, επαγγέλλεται Έμπορος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 192 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:51 Ο Φωτηs έγραψε: #2.165 01-02-09 21:51 SOS μπορει να με βοηθησει καποιοs να μου πει και εμενα τον ανιδεο πωs μπορω να βαλω φωτογραφια στο κειμενο:Συγνωμη αλλα δεν γνωριζω.Ευχαριστω εκ των προτερων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:56 Η Oralee έγραψε: #2.166 01-02-09 21:56 1. Εικόνα από ίντερνετ: Μπορείς να πατήσεις το κουμπάκι στην γρήγορη απάντηση (ή στην κανονική) και να προσθέσεις το url της εικόνας. 2. Εικόνα από τον υπολογιστή σου: Μπορείς να απαντήσεις κανονικά και να ανεβάσεις την φώτο που θες από τον υπολογιστή σου, πατώντας το κουμπάκι στην λίστα με τα κουμπάκια που βρίσκεται πάνω από εκεί που γράφεις κανονικά το μήνυμά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loupo Νεοφερμένο μέλος Ο π.Δανιήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:28 Ο Loupo έγραψε: #2.167 01-02-09 23:28 Γειά σας από τον ποιό άσχετο της παρέας 2 απορίες για την ώρα. α) όταν στέλνω μήνυμα (καλή ώρα) δεν μπορώ μετά να το δω. μόνο όταν μου έρθει μέσω e-mail. Μόλις κάνω αποστολή μου εμφανίζει το μήνυμα μου όπως φαίνεται στο θέμα αλλά μόλις βγω και προσπαθήσω να ξαναμπώ δεν υπάρχει το μηνυμα μου ενώ μια φίλη μου το βλέπει κανονικά. β) αυτό το αλλάξτε χρώμα πως δουλεύει. πατάω στα χρώματα και δεν αλλάζει. παιζει ρόλο που έχω xp και όχι vista? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:49 Ο iJohnnyCash: #2.168 01-02-09 23:49 a) Σε αυτό φταίει που χρησιμοποιείς τα βελάκια <- και -> του browser. b) Ίσως φταίει που έχεις απενεργοποιημένη την javascript. Διάβασε τα παρακάτω https://www.e-steki.gr/faq.php?s=&do=search&q=javascript&match=all&titlesonly=0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:43 Ο Zed έγραψε: #2.169 02-02-09 16:43 Όταν έχει ξεφύγει η ροή της συζήτησης (βρισιές, offtopics κλπ), όταν έχει απαντηθεί και δεν έχει κάτι άλλο να προσφέρει, όταν είναι ανούσιο του στυλ "Τι καιρό έκανε την Τρίτη πού δεν πήγατε σχολείο επειδή ήσασταν άρρωστοι" και γενικώς όποτε κρίνει σωστό ένας moderator. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_st8 Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:20 Η maria_st8: #2.170 02-02-09 23:20 Ρε παιδια,,που πανε τα παλια θεματα?εψαχνα χθες στην επιλογη ολα τα fora για το θεμα τι ακους τι ακους τωρα πχ η ενα αλλο για το λοστ..και στιλ δε βρηκα τιποτα...ειναι εκει απλα εγω δε κοιταξα καλα η διαγραφονται? edit:τα βρηκα τα θεματα(,μαλλον επειδη ποσταραν ατομα..lol)thnx anywayz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:03 Η konstans έγραψε: #2.171 03-02-09 14:03 Τις τελευταίες 4-5 ημέρες έχω παρατηρήσει μια Α καθυστέρηση στο σαιτ. Αντιμετωπίζει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SOKRATES Νεοφερμένο μέλος Ο ΣΩΚΑΡΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αγιά (Λάρισα). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:05 Ο SOKRATES έγραψε: #2.172 03-02-09 15:05 Εγώ γιατί δεν ξέρω πώς να λειτουργήσω στο iSchool, να ρωτήσω; Μιλάω με όποιον θέλω ή με όποιον κάνω φίλο; Απάντησέ μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TH3 D3@TH! Νεοφερμένο μέλος Ο Άγης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:14 Ο TH3 D3@TH!: #2.173 03-02-09 15:14 ελα ρε σωκρατη! ----------------------------------------- ακου διπλα απο την εικονα μου υπαρχει ενα εικονιδιο του μσν πατα το δες την διευθυνση μου και στειλε μινιμα οταν με εχεις αποθηκευσει στο μσν υστερα τηα σου δωσω πληροφοριες για το site οκ?τα λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:04 Η dafni.ps έγραψε: #2.174 03-02-09 23:04 ναι,δεν εισαι η μονη(εμενα μου πεφτει συνεχεια το δικτιο),μαλλον λογω καιρου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:19 Η julia έγραψε: #2.175 04-02-09 09:19 Εμένα σέρνει απίστευτα το firefox... αν χρησιμοποιώ της google παει σφαίρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prwteas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο prwteas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 193 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:27 Ο prwteas έγραψε: #2.176 04-02-09 11:27 Ας αναφέρω ότι η αναζήτηση δεν λειτουργεί καλά. Παλιά τόπικ δεν εμφανίζονται στα αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:24 Η Angelica έγραψε: #2.177 04-02-09 22:24 Μπορεί κανείς να μου πει πως μπορώ να βάλω δικό μου άβαταρ?(δηλαδή όχι από αυτά που έχει να επιλέξουμε αλλά δικό μου.)Χελπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.110 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:26 Ο Scandal έγραψε: #2.178 04-02-09 22:26 Πρέπει να έχεις 150 δημοσιεύσεις και 31 ημέρες εγγραφής στο Forum για να ενεργοποιηθεί η δυνατότητα. :no1: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:27 Η Angelica έγραψε: #2.179 04-02-09 22:27 Ευχαριστώ πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:53 Η candygirl96: #2.180 06-02-09 14:53 πως μπορω να ανεβασω φωτογραφιες σε ενα theard????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Petros: Όχι, απλώς τα μηνύματα στο Διασκέδαση και το Εκτός Θέματος, δεν καταγράφονται στο μετρητή. -petros Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ :thanks: για την απάντησή. Είμαι καινούργιος και δεν το ήξερα. :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φωτηs Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φωτηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 56 ετών, επαγγέλλεται Έμπορος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 192 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:51 Ο Φωτηs έγραψε: #2.165 01-02-09 21:51 SOS μπορει να με βοηθησει καποιοs να μου πει και εμενα τον ανιδεο πωs μπορω να βαλω φωτογραφια στο κειμενο:Συγνωμη αλλα δεν γνωριζω.Ευχαριστω εκ των προτερων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:56 Η Oralee έγραψε: #2.166 01-02-09 21:56 1. Εικόνα από ίντερνετ: Μπορείς να πατήσεις το κουμπάκι στην γρήγορη απάντηση (ή στην κανονική) και να προσθέσεις το url της εικόνας. 2. Εικόνα από τον υπολογιστή σου: Μπορείς να απαντήσεις κανονικά και να ανεβάσεις την φώτο που θες από τον υπολογιστή σου, πατώντας το κουμπάκι στην λίστα με τα κουμπάκια που βρίσκεται πάνω από εκεί που γράφεις κανονικά το μήνυμά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loupo Νεοφερμένο μέλος Ο π.Δανιήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:28 Ο Loupo έγραψε: #2.167 01-02-09 23:28 Γειά σας από τον ποιό άσχετο της παρέας 2 απορίες για την ώρα. α) όταν στέλνω μήνυμα (καλή ώρα) δεν μπορώ μετά να το δω. μόνο όταν μου έρθει μέσω e-mail. Μόλις κάνω αποστολή μου εμφανίζει το μήνυμα μου όπως φαίνεται στο θέμα αλλά μόλις βγω και προσπαθήσω να ξαναμπώ δεν υπάρχει το μηνυμα μου ενώ μια φίλη μου το βλέπει κανονικά. β) αυτό το αλλάξτε χρώμα πως δουλεύει. πατάω στα χρώματα και δεν αλλάζει. παιζει ρόλο που έχω xp και όχι vista? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:49 Ο iJohnnyCash: #2.168 01-02-09 23:49 a) Σε αυτό φταίει που χρησιμοποιείς τα βελάκια <- και -> του browser. b) Ίσως φταίει που έχεις απενεργοποιημένη την javascript. Διάβασε τα παρακάτω https://www.e-steki.gr/faq.php?s=&do=search&q=javascript&match=all&titlesonly=0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:43 Ο Zed έγραψε: #2.169 02-02-09 16:43 Όταν έχει ξεφύγει η ροή της συζήτησης (βρισιές, offtopics κλπ), όταν έχει απαντηθεί και δεν έχει κάτι άλλο να προσφέρει, όταν είναι ανούσιο του στυλ "Τι καιρό έκανε την Τρίτη πού δεν πήγατε σχολείο επειδή ήσασταν άρρωστοι" και γενικώς όποτε κρίνει σωστό ένας moderator. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_st8 Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:20 Η maria_st8: #2.170 02-02-09 23:20 Ρε παιδια,,που πανε τα παλια θεματα?εψαχνα χθες στην επιλογη ολα τα fora για το θεμα τι ακους τι ακους τωρα πχ η ενα αλλο για το λοστ..και στιλ δε βρηκα τιποτα...ειναι εκει απλα εγω δε κοιταξα καλα η διαγραφονται? edit:τα βρηκα τα θεματα(,μαλλον επειδη ποσταραν ατομα..lol)thnx anywayz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:03 Η konstans έγραψε: #2.171 03-02-09 14:03 Τις τελευταίες 4-5 ημέρες έχω παρατηρήσει μια Α καθυστέρηση στο σαιτ. Αντιμετωπίζει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SOKRATES Νεοφερμένο μέλος Ο ΣΩΚΑΡΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αγιά (Λάρισα). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:05 Ο SOKRATES έγραψε: #2.172 03-02-09 15:05 Εγώ γιατί δεν ξέρω πώς να λειτουργήσω στο iSchool, να ρωτήσω; Μιλάω με όποιον θέλω ή με όποιον κάνω φίλο; Απάντησέ μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TH3 D3@TH! Νεοφερμένο μέλος Ο Άγης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:14 Ο TH3 D3@TH!: #2.173 03-02-09 15:14 ελα ρε σωκρατη! ----------------------------------------- ακου διπλα απο την εικονα μου υπαρχει ενα εικονιδιο του μσν πατα το δες την διευθυνση μου και στειλε μινιμα οταν με εχεις αποθηκευσει στο μσν υστερα τηα σου δωσω πληροφοριες για το site οκ?τα λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:04 Η dafni.ps έγραψε: #2.174 03-02-09 23:04 ναι,δεν εισαι η μονη(εμενα μου πεφτει συνεχεια το δικτιο),μαλλον λογω καιρου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:19 Η julia έγραψε: #2.175 04-02-09 09:19 Εμένα σέρνει απίστευτα το firefox... αν χρησιμοποιώ της google παει σφαίρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prwteas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο prwteas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 193 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:27 Ο prwteas έγραψε: #2.176 04-02-09 11:27 Ας αναφέρω ότι η αναζήτηση δεν λειτουργεί καλά. Παλιά τόπικ δεν εμφανίζονται στα αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:24 Η Angelica έγραψε: #2.177 04-02-09 22:24 Μπορεί κανείς να μου πει πως μπορώ να βάλω δικό μου άβαταρ?(δηλαδή όχι από αυτά που έχει να επιλέξουμε αλλά δικό μου.)Χελπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.110 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:26 Ο Scandal έγραψε: #2.178 04-02-09 22:26 Πρέπει να έχεις 150 δημοσιεύσεις και 31 ημέρες εγγραφής στο Forum για να ενεργοποιηθεί η δυνατότητα. :no1: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:27 Η Angelica έγραψε: #2.179 04-02-09 22:27 Ευχαριστώ πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:53 Η candygirl96: #2.180 06-02-09 14:53 πως μπορω να ανεβασω φωτογραφιες σε ενα theard????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
SOS μπορει να με βοηθησει καποιοs να μου πει και εμενα τον ανιδεο πωs μπορω να βαλω φωτογραφια στο κειμενο:Συγνωμη αλλα δεν γνωριζω.Ευχαριστω εκ των προτερων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:56 Η Oralee έγραψε: #2.166 01-02-09 21:56 1. Εικόνα από ίντερνετ: Μπορείς να πατήσεις το κουμπάκι στην γρήγορη απάντηση (ή στην κανονική) και να προσθέσεις το url της εικόνας. 2. Εικόνα από τον υπολογιστή σου: Μπορείς να απαντήσεις κανονικά και να ανεβάσεις την φώτο που θες από τον υπολογιστή σου, πατώντας το κουμπάκι στην λίστα με τα κουμπάκια που βρίσκεται πάνω από εκεί που γράφεις κανονικά το μήνυμά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loupo Νεοφερμένο μέλος Ο π.Δανιήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:28 Ο Loupo έγραψε: #2.167 01-02-09 23:28 Γειά σας από τον ποιό άσχετο της παρέας 2 απορίες για την ώρα. α) όταν στέλνω μήνυμα (καλή ώρα) δεν μπορώ μετά να το δω. μόνο όταν μου έρθει μέσω e-mail. Μόλις κάνω αποστολή μου εμφανίζει το μήνυμα μου όπως φαίνεται στο θέμα αλλά μόλις βγω και προσπαθήσω να ξαναμπώ δεν υπάρχει το μηνυμα μου ενώ μια φίλη μου το βλέπει κανονικά. β) αυτό το αλλάξτε χρώμα πως δουλεύει. πατάω στα χρώματα και δεν αλλάζει. παιζει ρόλο που έχω xp και όχι vista? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:49 Ο iJohnnyCash: #2.168 01-02-09 23:49 a) Σε αυτό φταίει που χρησιμοποιείς τα βελάκια <- και -> του browser. b) Ίσως φταίει που έχεις απενεργοποιημένη την javascript. Διάβασε τα παρακάτω https://www.e-steki.gr/faq.php?s=&do=search&q=javascript&match=all&titlesonly=0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:43 Ο Zed έγραψε: #2.169 02-02-09 16:43 Όταν έχει ξεφύγει η ροή της συζήτησης (βρισιές, offtopics κλπ), όταν έχει απαντηθεί και δεν έχει κάτι άλλο να προσφέρει, όταν είναι ανούσιο του στυλ "Τι καιρό έκανε την Τρίτη πού δεν πήγατε σχολείο επειδή ήσασταν άρρωστοι" και γενικώς όποτε κρίνει σωστό ένας moderator. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_st8 Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:20 Η maria_st8: #2.170 02-02-09 23:20 Ρε παιδια,,που πανε τα παλια θεματα?εψαχνα χθες στην επιλογη ολα τα fora για το θεμα τι ακους τι ακους τωρα πχ η ενα αλλο για το λοστ..και στιλ δε βρηκα τιποτα...ειναι εκει απλα εγω δε κοιταξα καλα η διαγραφονται? edit:τα βρηκα τα θεματα(,μαλλον επειδη ποσταραν ατομα..lol)thnx anywayz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:03 Η konstans έγραψε: #2.171 03-02-09 14:03 Τις τελευταίες 4-5 ημέρες έχω παρατηρήσει μια Α καθυστέρηση στο σαιτ. Αντιμετωπίζει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SOKRATES Νεοφερμένο μέλος Ο ΣΩΚΑΡΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αγιά (Λάρισα). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:05 Ο SOKRATES έγραψε: #2.172 03-02-09 15:05 Εγώ γιατί δεν ξέρω πώς να λειτουργήσω στο iSchool, να ρωτήσω; Μιλάω με όποιον θέλω ή με όποιον κάνω φίλο; Απάντησέ μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TH3 D3@TH! Νεοφερμένο μέλος Ο Άγης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:14 Ο TH3 D3@TH!: #2.173 03-02-09 15:14 ελα ρε σωκρατη! ----------------------------------------- ακου διπλα απο την εικονα μου υπαρχει ενα εικονιδιο του μσν πατα το δες την διευθυνση μου και στειλε μινιμα οταν με εχεις αποθηκευσει στο μσν υστερα τηα σου δωσω πληροφοριες για το site οκ?τα λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:04 Η dafni.ps έγραψε: #2.174 03-02-09 23:04 ναι,δεν εισαι η μονη(εμενα μου πεφτει συνεχεια το δικτιο),μαλλον λογω καιρου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:19 Η julia έγραψε: #2.175 04-02-09 09:19 Εμένα σέρνει απίστευτα το firefox... αν χρησιμοποιώ της google παει σφαίρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prwteas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο prwteas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 193 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:27 Ο prwteas έγραψε: #2.176 04-02-09 11:27 Ας αναφέρω ότι η αναζήτηση δεν λειτουργεί καλά. Παλιά τόπικ δεν εμφανίζονται στα αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:24 Η Angelica έγραψε: #2.177 04-02-09 22:24 Μπορεί κανείς να μου πει πως μπορώ να βάλω δικό μου άβαταρ?(δηλαδή όχι από αυτά που έχει να επιλέξουμε αλλά δικό μου.)Χελπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.110 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:26 Ο Scandal έγραψε: #2.178 04-02-09 22:26 Πρέπει να έχεις 150 δημοσιεύσεις και 31 ημέρες εγγραφής στο Forum για να ενεργοποιηθεί η δυνατότητα. :no1: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:27 Η Angelica έγραψε: #2.179 04-02-09 22:27 Ευχαριστώ πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:53 Η candygirl96: #2.180 06-02-09 14:53 πως μπορω να ανεβασω φωτογραφιες σε ενα theard????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
1. Εικόνα από ίντερνετ: Μπορείς να πατήσεις το κουμπάκι στην γρήγορη απάντηση (ή στην κανονική) και να προσθέσεις το url της εικόνας. 2. Εικόνα από τον υπολογιστή σου: Μπορείς να απαντήσεις κανονικά και να ανεβάσεις την φώτο που θες από τον υπολογιστή σου, πατώντας το κουμπάκι στην λίστα με τα κουμπάκια που βρίσκεται πάνω από εκεί που γράφεις κανονικά το μήνυμά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loupo Νεοφερμένο μέλος Ο π.Δανιήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:28 Ο Loupo έγραψε: #2.167 01-02-09 23:28 Γειά σας από τον ποιό άσχετο της παρέας 2 απορίες για την ώρα. α) όταν στέλνω μήνυμα (καλή ώρα) δεν μπορώ μετά να το δω. μόνο όταν μου έρθει μέσω e-mail. Μόλις κάνω αποστολή μου εμφανίζει το μήνυμα μου όπως φαίνεται στο θέμα αλλά μόλις βγω και προσπαθήσω να ξαναμπώ δεν υπάρχει το μηνυμα μου ενώ μια φίλη μου το βλέπει κανονικά. β) αυτό το αλλάξτε χρώμα πως δουλεύει. πατάω στα χρώματα και δεν αλλάζει. παιζει ρόλο που έχω xp και όχι vista? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:49 Ο iJohnnyCash: #2.168 01-02-09 23:49 a) Σε αυτό φταίει που χρησιμοποιείς τα βελάκια <- και -> του browser. b) Ίσως φταίει που έχεις απενεργοποιημένη την javascript. Διάβασε τα παρακάτω https://www.e-steki.gr/faq.php?s=&do=search&q=javascript&match=all&titlesonly=0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:43 Ο Zed έγραψε: #2.169 02-02-09 16:43 Όταν έχει ξεφύγει η ροή της συζήτησης (βρισιές, offtopics κλπ), όταν έχει απαντηθεί και δεν έχει κάτι άλλο να προσφέρει, όταν είναι ανούσιο του στυλ "Τι καιρό έκανε την Τρίτη πού δεν πήγατε σχολείο επειδή ήσασταν άρρωστοι" και γενικώς όποτε κρίνει σωστό ένας moderator. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_st8 Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:20 Η maria_st8: #2.170 02-02-09 23:20 Ρε παιδια,,που πανε τα παλια θεματα?εψαχνα χθες στην επιλογη ολα τα fora για το θεμα τι ακους τι ακους τωρα πχ η ενα αλλο για το λοστ..και στιλ δε βρηκα τιποτα...ειναι εκει απλα εγω δε κοιταξα καλα η διαγραφονται? edit:τα βρηκα τα θεματα(,μαλλον επειδη ποσταραν ατομα..lol)thnx anywayz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:03 Η konstans έγραψε: #2.171 03-02-09 14:03 Τις τελευταίες 4-5 ημέρες έχω παρατηρήσει μια Α καθυστέρηση στο σαιτ. Αντιμετωπίζει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SOKRATES Νεοφερμένο μέλος Ο ΣΩΚΑΡΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αγιά (Λάρισα). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:05 Ο SOKRATES έγραψε: #2.172 03-02-09 15:05 Εγώ γιατί δεν ξέρω πώς να λειτουργήσω στο iSchool, να ρωτήσω; Μιλάω με όποιον θέλω ή με όποιον κάνω φίλο; Απάντησέ μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TH3 D3@TH! Νεοφερμένο μέλος Ο Άγης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:14 Ο TH3 D3@TH!: #2.173 03-02-09 15:14 ελα ρε σωκρατη! ----------------------------------------- ακου διπλα απο την εικονα μου υπαρχει ενα εικονιδιο του μσν πατα το δες την διευθυνση μου και στειλε μινιμα οταν με εχεις αποθηκευσει στο μσν υστερα τηα σου δωσω πληροφοριες για το site οκ?τα λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:04 Η dafni.ps έγραψε: #2.174 03-02-09 23:04 ναι,δεν εισαι η μονη(εμενα μου πεφτει συνεχεια το δικτιο),μαλλον λογω καιρου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:19 Η julia έγραψε: #2.175 04-02-09 09:19 Εμένα σέρνει απίστευτα το firefox... αν χρησιμοποιώ της google παει σφαίρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prwteas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο prwteas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 193 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:27 Ο prwteas έγραψε: #2.176 04-02-09 11:27 Ας αναφέρω ότι η αναζήτηση δεν λειτουργεί καλά. Παλιά τόπικ δεν εμφανίζονται στα αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:24 Η Angelica έγραψε: #2.177 04-02-09 22:24 Μπορεί κανείς να μου πει πως μπορώ να βάλω δικό μου άβαταρ?(δηλαδή όχι από αυτά που έχει να επιλέξουμε αλλά δικό μου.)Χελπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.110 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:26 Ο Scandal έγραψε: #2.178 04-02-09 22:26 Πρέπει να έχεις 150 δημοσιεύσεις και 31 ημέρες εγγραφής στο Forum για να ενεργοποιηθεί η δυνατότητα. :no1: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:27 Η Angelica έγραψε: #2.179 04-02-09 22:27 Ευχαριστώ πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:53 Η candygirl96: #2.180 06-02-09 14:53 πως μπορω να ανεβασω φωτογραφιες σε ενα theard????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γειά σας από τον ποιό άσχετο της παρέας 2 απορίες για την ώρα. α) όταν στέλνω μήνυμα (καλή ώρα) δεν μπορώ μετά να το δω. μόνο όταν μου έρθει μέσω e-mail. Μόλις κάνω αποστολή μου εμφανίζει το μήνυμα μου όπως φαίνεται στο θέμα αλλά μόλις βγω και προσπαθήσω να ξαναμπώ δεν υπάρχει το μηνυμα μου ενώ μια φίλη μου το βλέπει κανονικά. β) αυτό το αλλάξτε χρώμα πως δουλεύει. πατάω στα χρώματα και δεν αλλάζει. παιζει ρόλο που έχω xp και όχι vista? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:49 Ο iJohnnyCash: #2.168 01-02-09 23:49 a) Σε αυτό φταίει που χρησιμοποιείς τα βελάκια <- και -> του browser. b) Ίσως φταίει που έχεις απενεργοποιημένη την javascript. Διάβασε τα παρακάτω https://www.e-steki.gr/faq.php?s=&do=search&q=javascript&match=all&titlesonly=0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:43 Ο Zed έγραψε: #2.169 02-02-09 16:43 Όταν έχει ξεφύγει η ροή της συζήτησης (βρισιές, offtopics κλπ), όταν έχει απαντηθεί και δεν έχει κάτι άλλο να προσφέρει, όταν είναι ανούσιο του στυλ "Τι καιρό έκανε την Τρίτη πού δεν πήγατε σχολείο επειδή ήσασταν άρρωστοι" και γενικώς όποτε κρίνει σωστό ένας moderator. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_st8 Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:20 Η maria_st8: #2.170 02-02-09 23:20 Ρε παιδια,,που πανε τα παλια θεματα?εψαχνα χθες στην επιλογη ολα τα fora για το θεμα τι ακους τι ακους τωρα πχ η ενα αλλο για το λοστ..και στιλ δε βρηκα τιποτα...ειναι εκει απλα εγω δε κοιταξα καλα η διαγραφονται? edit:τα βρηκα τα θεματα(,μαλλον επειδη ποσταραν ατομα..lol)thnx anywayz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:03 Η konstans έγραψε: #2.171 03-02-09 14:03 Τις τελευταίες 4-5 ημέρες έχω παρατηρήσει μια Α καθυστέρηση στο σαιτ. Αντιμετωπίζει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SOKRATES Νεοφερμένο μέλος Ο ΣΩΚΑΡΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αγιά (Λάρισα). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:05 Ο SOKRATES έγραψε: #2.172 03-02-09 15:05 Εγώ γιατί δεν ξέρω πώς να λειτουργήσω στο iSchool, να ρωτήσω; Μιλάω με όποιον θέλω ή με όποιον κάνω φίλο; Απάντησέ μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TH3 D3@TH! Νεοφερμένο μέλος Ο Άγης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:14 Ο TH3 D3@TH!: #2.173 03-02-09 15:14 ελα ρε σωκρατη! ----------------------------------------- ακου διπλα απο την εικονα μου υπαρχει ενα εικονιδιο του μσν πατα το δες την διευθυνση μου και στειλε μινιμα οταν με εχεις αποθηκευσει στο μσν υστερα τηα σου δωσω πληροφοριες για το site οκ?τα λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:04 Η dafni.ps έγραψε: #2.174 03-02-09 23:04 ναι,δεν εισαι η μονη(εμενα μου πεφτει συνεχεια το δικτιο),μαλλον λογω καιρου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:19 Η julia έγραψε: #2.175 04-02-09 09:19 Εμένα σέρνει απίστευτα το firefox... αν χρησιμοποιώ της google παει σφαίρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prwteas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο prwteas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 193 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:27 Ο prwteas έγραψε: #2.176 04-02-09 11:27 Ας αναφέρω ότι η αναζήτηση δεν λειτουργεί καλά. Παλιά τόπικ δεν εμφανίζονται στα αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:24 Η Angelica έγραψε: #2.177 04-02-09 22:24 Μπορεί κανείς να μου πει πως μπορώ να βάλω δικό μου άβαταρ?(δηλαδή όχι από αυτά που έχει να επιλέξουμε αλλά δικό μου.)Χελπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.110 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:26 Ο Scandal έγραψε: #2.178 04-02-09 22:26 Πρέπει να έχεις 150 δημοσιεύσεις και 31 ημέρες εγγραφής στο Forum για να ενεργοποιηθεί η δυνατότητα. :no1: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:27 Η Angelica έγραψε: #2.179 04-02-09 22:27 Ευχαριστώ πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:53 Η candygirl96: #2.180 06-02-09 14:53 πως μπορω να ανεβασω φωτογραφιες σε ενα theard????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
a) Σε αυτό φταίει που χρησιμοποιείς τα βελάκια <- και -> του browser. b) Ίσως φταίει που έχεις απενεργοποιημένη την javascript. Διάβασε τα παρακάτω https://www.e-steki.gr/faq.php?s=&do=search&q=javascript&match=all&titlesonly=0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:43 Ο Zed έγραψε: #2.169 02-02-09 16:43 Όταν έχει ξεφύγει η ροή της συζήτησης (βρισιές, offtopics κλπ), όταν έχει απαντηθεί και δεν έχει κάτι άλλο να προσφέρει, όταν είναι ανούσιο του στυλ "Τι καιρό έκανε την Τρίτη πού δεν πήγατε σχολείο επειδή ήσασταν άρρωστοι" και γενικώς όποτε κρίνει σωστό ένας moderator. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_st8 Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:20 Η maria_st8: #2.170 02-02-09 23:20 Ρε παιδια,,που πανε τα παλια θεματα?εψαχνα χθες στην επιλογη ολα τα fora για το θεμα τι ακους τι ακους τωρα πχ η ενα αλλο για το λοστ..και στιλ δε βρηκα τιποτα...ειναι εκει απλα εγω δε κοιταξα καλα η διαγραφονται? edit:τα βρηκα τα θεματα(,μαλλον επειδη ποσταραν ατομα..lol)thnx anywayz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:03 Η konstans έγραψε: #2.171 03-02-09 14:03 Τις τελευταίες 4-5 ημέρες έχω παρατηρήσει μια Α καθυστέρηση στο σαιτ. Αντιμετωπίζει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SOKRATES Νεοφερμένο μέλος Ο ΣΩΚΑΡΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αγιά (Λάρισα). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:05 Ο SOKRATES έγραψε: #2.172 03-02-09 15:05 Εγώ γιατί δεν ξέρω πώς να λειτουργήσω στο iSchool, να ρωτήσω; Μιλάω με όποιον θέλω ή με όποιον κάνω φίλο; Απάντησέ μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TH3 D3@TH! Νεοφερμένο μέλος Ο Άγης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:14 Ο TH3 D3@TH!: #2.173 03-02-09 15:14 ελα ρε σωκρατη! ----------------------------------------- ακου διπλα απο την εικονα μου υπαρχει ενα εικονιδιο του μσν πατα το δες την διευθυνση μου και στειλε μινιμα οταν με εχεις αποθηκευσει στο μσν υστερα τηα σου δωσω πληροφοριες για το site οκ?τα λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:04 Η dafni.ps έγραψε: #2.174 03-02-09 23:04 ναι,δεν εισαι η μονη(εμενα μου πεφτει συνεχεια το δικτιο),μαλλον λογω καιρου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:19 Η julia έγραψε: #2.175 04-02-09 09:19 Εμένα σέρνει απίστευτα το firefox... αν χρησιμοποιώ της google παει σφαίρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prwteas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο prwteas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 193 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:27 Ο prwteas έγραψε: #2.176 04-02-09 11:27 Ας αναφέρω ότι η αναζήτηση δεν λειτουργεί καλά. Παλιά τόπικ δεν εμφανίζονται στα αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:24 Η Angelica έγραψε: #2.177 04-02-09 22:24 Μπορεί κανείς να μου πει πως μπορώ να βάλω δικό μου άβαταρ?(δηλαδή όχι από αυτά που έχει να επιλέξουμε αλλά δικό μου.)Χελπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.110 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:26 Ο Scandal έγραψε: #2.178 04-02-09 22:26 Πρέπει να έχεις 150 δημοσιεύσεις και 31 ημέρες εγγραφής στο Forum για να ενεργοποιηθεί η δυνατότητα. :no1: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:27 Η Angelica έγραψε: #2.179 04-02-09 22:27 Ευχαριστώ πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:53 Η candygirl96: #2.180 06-02-09 14:53 πως μπορω να ανεβασω φωτογραφιες σε ενα theard????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όταν έχει ξεφύγει η ροή της συζήτησης (βρισιές, offtopics κλπ), όταν έχει απαντηθεί και δεν έχει κάτι άλλο να προσφέρει, όταν είναι ανούσιο του στυλ "Τι καιρό έκανε την Τρίτη πού δεν πήγατε σχολείο επειδή ήσασταν άρρωστοι" και γενικώς όποτε κρίνει σωστό ένας moderator. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_st8 Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:20 Η maria_st8: #2.170 02-02-09 23:20 Ρε παιδια,,που πανε τα παλια θεματα?εψαχνα χθες στην επιλογη ολα τα fora για το θεμα τι ακους τι ακους τωρα πχ η ενα αλλο για το λοστ..και στιλ δε βρηκα τιποτα...ειναι εκει απλα εγω δε κοιταξα καλα η διαγραφονται? edit:τα βρηκα τα θεματα(,μαλλον επειδη ποσταραν ατομα..lol)thnx anywayz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:03 Η konstans έγραψε: #2.171 03-02-09 14:03 Τις τελευταίες 4-5 ημέρες έχω παρατηρήσει μια Α καθυστέρηση στο σαιτ. Αντιμετωπίζει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SOKRATES Νεοφερμένο μέλος Ο ΣΩΚΑΡΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αγιά (Λάρισα). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:05 Ο SOKRATES έγραψε: #2.172 03-02-09 15:05 Εγώ γιατί δεν ξέρω πώς να λειτουργήσω στο iSchool, να ρωτήσω; Μιλάω με όποιον θέλω ή με όποιον κάνω φίλο; Απάντησέ μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TH3 D3@TH! Νεοφερμένο μέλος Ο Άγης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:14 Ο TH3 D3@TH!: #2.173 03-02-09 15:14 ελα ρε σωκρατη! ----------------------------------------- ακου διπλα απο την εικονα μου υπαρχει ενα εικονιδιο του μσν πατα το δες την διευθυνση μου και στειλε μινιμα οταν με εχεις αποθηκευσει στο μσν υστερα τηα σου δωσω πληροφοριες για το site οκ?τα λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:04 Η dafni.ps έγραψε: #2.174 03-02-09 23:04 ναι,δεν εισαι η μονη(εμενα μου πεφτει συνεχεια το δικτιο),μαλλον λογω καιρου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:19 Η julia έγραψε: #2.175 04-02-09 09:19 Εμένα σέρνει απίστευτα το firefox... αν χρησιμοποιώ της google παει σφαίρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prwteas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο prwteas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 193 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:27 Ο prwteas έγραψε: #2.176 04-02-09 11:27 Ας αναφέρω ότι η αναζήτηση δεν λειτουργεί καλά. Παλιά τόπικ δεν εμφανίζονται στα αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:24 Η Angelica έγραψε: #2.177 04-02-09 22:24 Μπορεί κανείς να μου πει πως μπορώ να βάλω δικό μου άβαταρ?(δηλαδή όχι από αυτά που έχει να επιλέξουμε αλλά δικό μου.)Χελπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.110 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:26 Ο Scandal έγραψε: #2.178 04-02-09 22:26 Πρέπει να έχεις 150 δημοσιεύσεις και 31 ημέρες εγγραφής στο Forum για να ενεργοποιηθεί η δυνατότητα. :no1: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:27 Η Angelica έγραψε: #2.179 04-02-09 22:27 Ευχαριστώ πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:53 Η candygirl96: #2.180 06-02-09 14:53 πως μπορω να ανεβασω φωτογραφιες σε ενα theard????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε παιδια,,που πανε τα παλια θεματα?εψαχνα χθες στην επιλογη ολα τα fora για το θεμα τι ακους τι ακους τωρα πχ η ενα αλλο για το λοστ..και στιλ δε βρηκα τιποτα...ειναι εκει απλα εγω δε κοιταξα καλα η διαγραφονται? edit:τα βρηκα τα θεματα(,μαλλον επειδη ποσταραν ατομα..lol)thnx anywayz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:03 Η konstans έγραψε: #2.171 03-02-09 14:03 Τις τελευταίες 4-5 ημέρες έχω παρατηρήσει μια Α καθυστέρηση στο σαιτ. Αντιμετωπίζει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SOKRATES Νεοφερμένο μέλος Ο ΣΩΚΑΡΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αγιά (Λάρισα). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:05 Ο SOKRATES έγραψε: #2.172 03-02-09 15:05 Εγώ γιατί δεν ξέρω πώς να λειτουργήσω στο iSchool, να ρωτήσω; Μιλάω με όποιον θέλω ή με όποιον κάνω φίλο; Απάντησέ μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TH3 D3@TH! Νεοφερμένο μέλος Ο Άγης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:14 Ο TH3 D3@TH!: #2.173 03-02-09 15:14 ελα ρε σωκρατη! ----------------------------------------- ακου διπλα απο την εικονα μου υπαρχει ενα εικονιδιο του μσν πατα το δες την διευθυνση μου και στειλε μινιμα οταν με εχεις αποθηκευσει στο μσν υστερα τηα σου δωσω πληροφοριες για το site οκ?τα λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:04 Η dafni.ps έγραψε: #2.174 03-02-09 23:04 ναι,δεν εισαι η μονη(εμενα μου πεφτει συνεχεια το δικτιο),μαλλον λογω καιρου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:19 Η julia έγραψε: #2.175 04-02-09 09:19 Εμένα σέρνει απίστευτα το firefox... αν χρησιμοποιώ της google παει σφαίρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prwteas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο prwteas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 193 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:27 Ο prwteas έγραψε: #2.176 04-02-09 11:27 Ας αναφέρω ότι η αναζήτηση δεν λειτουργεί καλά. Παλιά τόπικ δεν εμφανίζονται στα αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:24 Η Angelica έγραψε: #2.177 04-02-09 22:24 Μπορεί κανείς να μου πει πως μπορώ να βάλω δικό μου άβαταρ?(δηλαδή όχι από αυτά που έχει να επιλέξουμε αλλά δικό μου.)Χελπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.110 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:26 Ο Scandal έγραψε: #2.178 04-02-09 22:26 Πρέπει να έχεις 150 δημοσιεύσεις και 31 ημέρες εγγραφής στο Forum για να ενεργοποιηθεί η δυνατότητα. :no1: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:27 Η Angelica έγραψε: #2.179 04-02-09 22:27 Ευχαριστώ πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:53 Η candygirl96: #2.180 06-02-09 14:53 πως μπορω να ανεβασω φωτογραφιες σε ενα theard????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τις τελευταίες 4-5 ημέρες έχω παρατηρήσει μια Α καθυστέρηση στο σαιτ. Αντιμετωπίζει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SOKRATES Νεοφερμένο μέλος Ο ΣΩΚΑΡΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αγιά (Λάρισα). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:05 Ο SOKRATES έγραψε: #2.172 03-02-09 15:05 Εγώ γιατί δεν ξέρω πώς να λειτουργήσω στο iSchool, να ρωτήσω; Μιλάω με όποιον θέλω ή με όποιον κάνω φίλο; Απάντησέ μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TH3 D3@TH! Νεοφερμένο μέλος Ο Άγης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:14 Ο TH3 D3@TH!: #2.173 03-02-09 15:14 ελα ρε σωκρατη! ----------------------------------------- ακου διπλα απο την εικονα μου υπαρχει ενα εικονιδιο του μσν πατα το δες την διευθυνση μου και στειλε μινιμα οταν με εχεις αποθηκευσει στο μσν υστερα τηα σου δωσω πληροφοριες για το site οκ?τα λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:04 Η dafni.ps έγραψε: #2.174 03-02-09 23:04 ναι,δεν εισαι η μονη(εμενα μου πεφτει συνεχεια το δικτιο),μαλλον λογω καιρου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:19 Η julia έγραψε: #2.175 04-02-09 09:19 Εμένα σέρνει απίστευτα το firefox... αν χρησιμοποιώ της google παει σφαίρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prwteas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο prwteas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 193 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:27 Ο prwteas έγραψε: #2.176 04-02-09 11:27 Ας αναφέρω ότι η αναζήτηση δεν λειτουργεί καλά. Παλιά τόπικ δεν εμφανίζονται στα αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:24 Η Angelica έγραψε: #2.177 04-02-09 22:24 Μπορεί κανείς να μου πει πως μπορώ να βάλω δικό μου άβαταρ?(δηλαδή όχι από αυτά που έχει να επιλέξουμε αλλά δικό μου.)Χελπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.110 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:26 Ο Scandal έγραψε: #2.178 04-02-09 22:26 Πρέπει να έχεις 150 δημοσιεύσεις και 31 ημέρες εγγραφής στο Forum για να ενεργοποιηθεί η δυνατότητα. :no1: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:27 Η Angelica έγραψε: #2.179 04-02-09 22:27 Ευχαριστώ πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:53 Η candygirl96: #2.180 06-02-09 14:53 πως μπορω να ανεβασω φωτογραφιες σε ενα theard????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ γιατί δεν ξέρω πώς να λειτουργήσω στο iSchool, να ρωτήσω; Μιλάω με όποιον θέλω ή με όποιον κάνω φίλο; Απάντησέ μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
TH3 D3@TH! Νεοφερμένο μέλος Ο Άγης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:14 Ο TH3 D3@TH!: #2.173 03-02-09 15:14 ελα ρε σωκρατη! ----------------------------------------- ακου διπλα απο την εικονα μου υπαρχει ενα εικονιδιο του μσν πατα το δες την διευθυνση μου και στειλε μινιμα οταν με εχεις αποθηκευσει στο μσν υστερα τηα σου δωσω πληροφοριες για το site οκ?τα λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:04 Η dafni.ps έγραψε: #2.174 03-02-09 23:04 ναι,δεν εισαι η μονη(εμενα μου πεφτει συνεχεια το δικτιο),μαλλον λογω καιρου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:19 Η julia έγραψε: #2.175 04-02-09 09:19 Εμένα σέρνει απίστευτα το firefox... αν χρησιμοποιώ της google παει σφαίρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prwteas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο prwteas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 193 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:27 Ο prwteas έγραψε: #2.176 04-02-09 11:27 Ας αναφέρω ότι η αναζήτηση δεν λειτουργεί καλά. Παλιά τόπικ δεν εμφανίζονται στα αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:24 Η Angelica έγραψε: #2.177 04-02-09 22:24 Μπορεί κανείς να μου πει πως μπορώ να βάλω δικό μου άβαταρ?(δηλαδή όχι από αυτά που έχει να επιλέξουμε αλλά δικό μου.)Χελπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.110 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:26 Ο Scandal έγραψε: #2.178 04-02-09 22:26 Πρέπει να έχεις 150 δημοσιεύσεις και 31 ημέρες εγγραφής στο Forum για να ενεργοποιηθεί η δυνατότητα. :no1: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:27 Η Angelica έγραψε: #2.179 04-02-09 22:27 Ευχαριστώ πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:53 Η candygirl96: #2.180 06-02-09 14:53 πως μπορω να ανεβασω φωτογραφιες σε ενα theard????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ελα ρε σωκρατη! ----------------------------------------- ακου διπλα απο την εικονα μου υπαρχει ενα εικονιδιο του μσν πατα το δες την διευθυνση μου και στειλε μινιμα οταν με εχεις αποθηκευσει στο μσν υστερα τηα σου δωσω πληροφοριες για το site οκ?τα λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:04 Η dafni.ps έγραψε: #2.174 03-02-09 23:04 ναι,δεν εισαι η μονη(εμενα μου πεφτει συνεχεια το δικτιο),μαλλον λογω καιρου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:19 Η julia έγραψε: #2.175 04-02-09 09:19 Εμένα σέρνει απίστευτα το firefox... αν χρησιμοποιώ της google παει σφαίρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prwteas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο prwteas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 193 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:27 Ο prwteas έγραψε: #2.176 04-02-09 11:27 Ας αναφέρω ότι η αναζήτηση δεν λειτουργεί καλά. Παλιά τόπικ δεν εμφανίζονται στα αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:24 Η Angelica έγραψε: #2.177 04-02-09 22:24 Μπορεί κανείς να μου πει πως μπορώ να βάλω δικό μου άβαταρ?(δηλαδή όχι από αυτά που έχει να επιλέξουμε αλλά δικό μου.)Χελπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.110 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:26 Ο Scandal έγραψε: #2.178 04-02-09 22:26 Πρέπει να έχεις 150 δημοσιεύσεις και 31 ημέρες εγγραφής στο Forum για να ενεργοποιηθεί η δυνατότητα. :no1: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:27 Η Angelica έγραψε: #2.179 04-02-09 22:27 Ευχαριστώ πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:53 Η candygirl96: #2.180 06-02-09 14:53 πως μπορω να ανεβασω φωτογραφιες σε ενα theard????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ναι,δεν εισαι η μονη(εμενα μου πεφτει συνεχεια το δικτιο),μαλλον λογω καιρου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:19 Η julia έγραψε: #2.175 04-02-09 09:19 Εμένα σέρνει απίστευτα το firefox... αν χρησιμοποιώ της google παει σφαίρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prwteas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο prwteas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 193 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:27 Ο prwteas έγραψε: #2.176 04-02-09 11:27 Ας αναφέρω ότι η αναζήτηση δεν λειτουργεί καλά. Παλιά τόπικ δεν εμφανίζονται στα αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:24 Η Angelica έγραψε: #2.177 04-02-09 22:24 Μπορεί κανείς να μου πει πως μπορώ να βάλω δικό μου άβαταρ?(δηλαδή όχι από αυτά που έχει να επιλέξουμε αλλά δικό μου.)Χελπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.110 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:26 Ο Scandal έγραψε: #2.178 04-02-09 22:26 Πρέπει να έχεις 150 δημοσιεύσεις και 31 ημέρες εγγραφής στο Forum για να ενεργοποιηθεί η δυνατότητα. :no1: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:27 Η Angelica έγραψε: #2.179 04-02-09 22:27 Ευχαριστώ πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:53 Η candygirl96: #2.180 06-02-09 14:53 πως μπορω να ανεβασω φωτογραφιες σε ενα theard????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμένα σέρνει απίστευτα το firefox... αν χρησιμοποιώ της google παει σφαίρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prwteas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο prwteas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 193 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:27 Ο prwteas έγραψε: #2.176 04-02-09 11:27 Ας αναφέρω ότι η αναζήτηση δεν λειτουργεί καλά. Παλιά τόπικ δεν εμφανίζονται στα αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:24 Η Angelica έγραψε: #2.177 04-02-09 22:24 Μπορεί κανείς να μου πει πως μπορώ να βάλω δικό μου άβαταρ?(δηλαδή όχι από αυτά που έχει να επιλέξουμε αλλά δικό μου.)Χελπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.110 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:26 Ο Scandal έγραψε: #2.178 04-02-09 22:26 Πρέπει να έχεις 150 δημοσιεύσεις και 31 ημέρες εγγραφής στο Forum για να ενεργοποιηθεί η δυνατότητα. :no1: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:27 Η Angelica έγραψε: #2.179 04-02-09 22:27 Ευχαριστώ πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:53 Η candygirl96: #2.180 06-02-09 14:53 πως μπορω να ανεβασω φωτογραφιες σε ενα theard????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ας αναφέρω ότι η αναζήτηση δεν λειτουργεί καλά. Παλιά τόπικ δεν εμφανίζονται στα αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:24 Η Angelica έγραψε: #2.177 04-02-09 22:24 Μπορεί κανείς να μου πει πως μπορώ να βάλω δικό μου άβαταρ?(δηλαδή όχι από αυτά που έχει να επιλέξουμε αλλά δικό μου.)Χελπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.110 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:26 Ο Scandal έγραψε: #2.178 04-02-09 22:26 Πρέπει να έχεις 150 δημοσιεύσεις και 31 ημέρες εγγραφής στο Forum για να ενεργοποιηθεί η δυνατότητα. :no1: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:27 Η Angelica έγραψε: #2.179 04-02-09 22:27 Ευχαριστώ πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:53 Η candygirl96: #2.180 06-02-09 14:53 πως μπορω να ανεβασω φωτογραφιες σε ενα theard????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπορεί κανείς να μου πει πως μπορώ να βάλω δικό μου άβαταρ?(δηλαδή όχι από αυτά που έχει να επιλέξουμε αλλά δικό μου.)Χελπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.110 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:26 Ο Scandal έγραψε: #2.178 04-02-09 22:26 Πρέπει να έχεις 150 δημοσιεύσεις και 31 ημέρες εγγραφής στο Forum για να ενεργοποιηθεί η δυνατότητα. :no1: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:27 Η Angelica έγραψε: #2.179 04-02-09 22:27 Ευχαριστώ πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:53 Η candygirl96: #2.180 06-02-09 14:53 πως μπορω να ανεβασω φωτογραφιες σε ενα theard????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πρέπει να έχεις 150 δημοσιεύσεις και 31 ημέρες εγγραφής στο Forum για να ενεργοποιηθεί η δυνατότητα. :no1: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:27 Η Angelica έγραψε: #2.179 04-02-09 22:27 Ευχαριστώ πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:53 Η candygirl96: #2.180 06-02-09 14:53 πως μπορω να ανεβασω φωτογραφιες σε ενα theard????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ευχαριστώ πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:53 Η candygirl96: #2.180 06-02-09 14:53 πως μπορω να ανεβασω φωτογραφιες σε ενα theard????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πως μπορω να ανεβασω φωτογραφιες σε ενα theard????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.