Απορίες που αφορούν τις λειτουργίες του site (όχι θέματα συντονισμού)

Ο αριθμός των μηνυμάτων μου σταμάτησε να ανεβαίνει και έμεινε στο 15. (το παρατήρησα όταν είδα ότι όσα μηνύματα και αν έγραφα στο Σιδηροδρομος στα...ΓΑΛΛΙΚΑ!!! αυτός δεν ανέβαινε) Μήπως πρέπει να περάσει ένα χρονικό διάστημα για να καταγραφούν τα συγκεκριμένα μηνύματα??? :(

Νομιζω οτι τα ποστς στη διασκεδαση δε μετρανε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα μηνύματα στην κατηγορία Διασκέδαση δεν μετράνε στον post counter.:bye:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο αριθμός των μηνυμάτων μου σταμάτησε να ανεβαίνει και έμεινε στο 15. (το παρατήρησα όταν είδα ότι όσα μηνύματα και αν έγραφα στο Σιδηροδρομος στα...ΓΑΛΛΙΚΑ!!! αυτός δεν ανέβαινε) Μήπως πρέπει να περάσει ένα χρονικό διάστημα για να καταγραφούν τα συγκεκριμένα μηνύματα??? :(
Όχι, απλώς τα μηνύματα στο Διασκέδαση και το Εκτός Θέματος, δεν καταγράφονται στο μετρητή. :bye:

-petros

Όχι, απλώς τα μηνύματα στο Διασκέδαση και το Εκτός Θέματος, δεν καταγράφονται στο μετρητή. :bye:

-petros

Ευχαριστώ πολύ :thanks: για την απάντησή. Είμαι καινούργιος και δεν το ήξερα. :no1:

SOS μπορει να με βοηθησει καποιοs να μου πει και εμενα τον ανιδεο πωs μπορω να βαλω φωτογραφια στο κειμενο:Συγνωμη αλλα δεν γνωριζω.Ευχαριστω εκ των προτερων.

1. Εικόνα από ίντερνετ: Μπορείς να πατήσεις το κουμπάκι
insertimage.png
στην γρήγορη απάντηση (ή στην κανονική) και να προσθέσεις το url της εικόνας.
2. Εικόνα από τον υπολογιστή σου: Μπορείς να απαντήσεις κανονικά και να ανεβάσεις την φώτο που θες από τον υπολογιστή σου, πατώντας το κουμπάκι
attach.png
στην λίστα με τα κουμπάκια που βρίσκεται πάνω από εκεί που γράφεις κανονικά το μήνυμά σου :)

Γειά σας από τον ποιό άσχετο της παρέας :)
2 απορίες για την ώρα.
α) όταν στέλνω μήνυμα (καλή ώρα) δεν μπορώ μετά να το δω. μόνο όταν μου έρθει μέσω e-mail.
Μόλις κάνω αποστολή μου εμφανίζει το μήνυμα μου όπως φαίνεται στο θέμα αλλά μόλις βγω και προσπαθήσω να ξαναμπώ δεν υπάρχει το μηνυμα μου ενώ μια φίλη μου το βλέπει κανονικά.

β) αυτό το αλλάξτε χρώμα πως δουλεύει. πατάω στα χρώματα και δεν αλλάζει.
παιζει ρόλο που έχω xp και όχι vista?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :-*

a) Σε αυτό φταίει που χρησιμοποιείς τα βελάκια <- και -> του browser.
b) Ίσως φταίει που έχεις απενεργοποιημένη την javascript. Διάβασε τα παρακάτω
https://www.e-steki.gr/faq.php?s=&do=search&q=javascript&match=all&titlesonly=0

Όταν έχει ξεφύγει η ροή της συζήτησης (βρισιές, offtopics κλπ), όταν έχει απαντηθεί και δεν έχει κάτι άλλο να προσφέρει, όταν είναι ανούσιο του στυλ "Τι καιρό έκανε την Τρίτη πού δεν πήγατε σχολείο επειδή ήσασταν άρρωστοι" και γενικώς όποτε κρίνει σωστό ένας moderator.

Ρε παιδια,,που πανε τα παλια θεματα?εψαχνα χθες στην επιλογη ολα τα fora για το θεμα τι ακους τι ακους τωρα πχ η ενα αλλο για το λοστ..και στιλ δε βρηκα τιποτα...ειναι εκει απλα εγω δε κοιταξα καλα η διαγραφονται?
edit:τα βρηκα τα θεματα(,μαλλον επειδη ποσταραν ατομα..lol)thnx anywayz

Τις τελευταίες 4-5 ημέρες έχω παρατηρήσει μια Α καθυστέρηση στο σαιτ.
Αντιμετωπίζει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα???

Εγώ γιατί δεν ξέρω πώς να λειτουργήσω στο iSchool, να ρωτήσω; Μιλάω με όποιον θέλω ή με όποιον κάνω φίλο; Απάντησέ μου.

ελα ρε σωκρατη!
-----------------------------------------
ακου διπλα απο την εικονα μου υπαρχει ενα εικονιδιο του μσν πατα το δες την διευθυνση μου και στειλε μινιμα οταν με εχεις αποθηκευσει στο μσν υστερα τηα σου δωσω πληροφοριες για το site οκ?τα λεμε:)

ναι,δεν εισαι η μονη(εμενα μου πεφτει συνεχεια το δικτιο),μαλλον λογω καιρου????:hmm::hmm::hmm:

Εμένα σέρνει απίστευτα το firefox... αν χρησιμοποιώ της google παει σφαίρα!!!!!:)

Ας αναφέρω ότι η αναζήτηση δεν λειτουργεί καλά. Παλιά τόπικ δεν εμφανίζονται στα αποτελέσματα.

Μπορεί κανείς να μου πει πως μπορώ να βάλω δικό μου άβαταρ?(δηλαδή όχι από αυτά που έχει να επιλέξουμε αλλά δικό μου.)Χελπ!:P

Πρέπει να έχεις 150 δημοσιεύσεις και 31 ημέρες εγγραφής στο Forum για να ενεργοποιηθεί η δυνατότητα. :no1:

-petros

Ευχαριστώ πολύ!!:)

πως μπορω να ανεβασω φωτογραφιες σε ενα theard?????

Back