ΣΑΛΟΝΙΚΙΑ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 254 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 18:37 Η ΣΑΛΟΝΙΚΙΑ: #2.381 28-03-09 18:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οταν τις εχεις ανεβασει σε συνημμενα,μπορεις να τις ανεβασεις μια φορα μονο.Εναλλακτικα,μπορεις να τις ανεβασεις στο gallery και να κανεις αντιγραφη-επικολληση τον κωδικο που αναφερεται στην προσθηκη της εικονας σε ποστ. Click για ανάπτυξη... Αγαπητή moukelis ευχαριστώ ,κατάλαβες την απορία μου και με βοήθησες πολύ..Αν δεν κάνω κατάχρηση θα μπορούσα να ζητήσω την βοήθειά σου σε περίπτωση που την χρειαστώ;Ευχαριστώ και πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 19:02 Ο Crookshanks: #2.382 28-03-09 19:02 Γάτα είναι, όχι αρνί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 19:41 Η moukelis έγραψε: #2.383 28-03-09 19:41 Ο,τι θελεις,στειλε ΡΜ,δεν χρειαζοταν καν να ρωτησεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 19:58 Η vickymoon: #2.384 28-03-09 19:58 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Θελω να μαθω πως μπορω να βαλω Emoticons στα κειμενα που γραφω Click για ανάπτυξη... τι ειναι τα emoticons??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 20:04 Η Ntontini έγραψε: #2.385 28-03-09 20:04 Τα emos(emoticon) ειναι οι κηννουμενες φατσουλες στα msnΔλδ οταν συνομιλεις με ενα ατομο μεσο mail μπορεις να του τα στειλεις.Δε στις απαντησεις της Χριστινας(bunny)και θα καταλαβεις πια ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 20:07 Η vickymoon: #2.386 28-03-09 20:07 οχι οτι καταλαβα αλλα θα δω τις απαντησεις της bunny για να καταλαβω σ ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 20:10 Η Ntontini έγραψε: #2.387 28-03-09 20:10 Παρακαλω δεν κανει τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. West_Emperor Νεοφερμένο μέλος Ο Φιλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 21:16 Ο West_Emperor: #2.388 28-03-09 21:16 Εχω δημοσιευσει καποια μηνυματα πριν κατι (2-3) μερες και θα ηθελα να τα τροποποιησω αλλα δεν μου βγαζει την επιλογη αυτη...πως θα τα τροποποιησω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 21:32 Ο chris_90 έγραψε: #2.389 28-03-09 21:32 Αρχική Δημοσίευση από West_Emperor: Εχω δημοσιευσει καποια μηνυματα πριν κατι (2-3) μερες και θα ηθελα να τα τροποποιησω αλλα δεν μου βγαζει την επιλογη αυτη...πως θα τα τροποποιησω?? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεις να επεξεργαστεις τα μηνυματα σου αφου περασουν 24 (νομιζω) ωρες απο τοτε που τα δημοσιευσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 21:46 Ο Crookshanks: #2.390 28-03-09 21:46 Αν υπάρχει σημαντικός λόγος, ΡΜ me ή κάποιον από τους υπόλοιπους συντονιστές, ανάλογα με το ποιος είναι μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 01:48 Η Devina έγραψε: #2.391 29-03-09 01:48 Να ρωτήσω και εγώ κάτι τώρα. Στα αρχική σελίδα μου, εκεί δίπλα από τα θέματα που έχει τα κουτάκια που έίναι κόκκινα συνήθως, γιατί έχω αδιάβαστα θέματα, τώρα ενώ δεν είχα δει κανένα θέμα είναι γκρι.Σαν να τα έχω διαβάσει δηλαδή.Το ίδιο και μέσα στις κατηγορίες θεμάτων. Φαίνεται ότι τα έχω διαβάσει ενώ, δεν το έχω κάνει.. Και βασικά είναι λίγο δύσκολο..Φταίει κάτι; Μήπως έχω πειράξει κάτι έγω; -------------- Οκ άκυρο το παραπάνω..Μόλις έφτιαξε..Strange.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.104 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 01:58 Ο Scandal έγραψε: #2.392 29-03-09 01:58 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Να ρωτήσω και εγώ κάτι τώρα. Στα αρχική σελίδα μου, εκεί δίπλα από τα θέματα που έχει τα κουτάκια που έίναι κόκκινα συνήθως, γιατί έχω αδιάβαστα θέματα, τώρα ενώ δεν είχα δει κανένα θέμα είναι γκρι.Σαν να τα έχω διαβάσει δηλαδή.Το ίδιο και μέσα στις κατηγορίες θεμάτων. Φαίνεται ότι τα έχω διαβάσει ενώ, δεν το έχω κάνει.. Και βασικά είναι λίγο δύσκολο..Φταίει κάτι; Μήπως έχω πειράξει κάτι έγω; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν πείραξες κάτι εσύ, εγώ έκανα μια αλλαγή στο πως καταγράφονται τα θέματα ως read / unread και μάλλον έγινε κάποιο reset. :emm: Από 'δω και στο εξής θα 'ναι ok πιστεύω, όπως πριν. :iagree: Sorry για την όποια ταλαιπωρία! edit: a ok, χαίρομαι που επανήλθε -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 02:00 Η Devina έγραψε: #2.393 29-03-09 02:00 Αα, όχι ποιά ταλαιπωρία..Απλά μου έκανε εντύπωση και πίστευα ότι έχω κάνει κάτι εγώ.Αφού λύθηκε είμαστε οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 02:12 Ο Boom έγραψε: #2.394 29-03-09 02:12 αυτο γινεται και σε εμενα..βασικα κατω εχει μια τετοια επιλογη,οποτε την παταω τα θεματα γινονται γκρι..:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 02:27 Ο Anarki έγραψε: #2.395 29-03-09 02:27 Ε αν πατάς το "Σημείωσε τα Fora ως διαβασμένα", λογικό είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 08:36 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.396 29-03-09 08:36 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Τα emos(emoticon) ειναι οι κηννουμενες φατσουλες στα msnΔλδ οταν συνομιλεις με ενα ατομο μεσο mail μπορεις να του τα στειλεις.Δε στις απαντησεις της Χριστινας(bunny)και θα καταλαβεις πια ειναι Click για ανάπτυξη... Σαν της Χριστίνας;Πρέπει να τα κατεβάσεις από το ίντερνετ... Ωρίστε η διεύθυνση: https://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10 Aν λες αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:01 Η roulsydney: #2.397 29-03-09 09:01 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Σαν της Χριστίνας;Πρέπει να τα κατεβάσεις από το ίντερνετ... Ωρίστε η διεύθυνση: https://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10 Aν λες αυτό! Click για ανάπτυξη... Κατεβάζουμε με πολλή προσοχή τέτοια αρχεία γιατί συνήθως είναι γεμάτα ιούς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:12 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.398 29-03-09 09:12 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Κατεβάζουμε με πολλή προσοχή τέτοια αρχεία γιατί συνήθως είναι γεμάτα ιούς.. Click για ανάπτυξη... Ναι,εγώ ρώτησα τη Χριστίνα και μου είπε ότι δεν έχει ιούς και ότι το έχει ψάξει.Πάντως θέλει προσοχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:18 Η roulsydney: #2.399 29-03-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ναι,εγώ ρώτησα τη Χριστίνα και μου είπε ότι δεν έχει ιούς και ότι το έχει ψάξει.Πάντως θέλει προσοχή... Click για ανάπτυξη... καλά θα κάνεις να έχεις κι εσύ αντιικό και να ψάχνεις μόνη σου αρχεία που κατεβάζεις..εντάξει?Αν δεν ξέρεις ..εδώ είμαστε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:23 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.400 29-03-09 09:23 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: καλά θα κάνεις να έχεις κι εσύ αντιικό και να ψάχνεις μόνη σου αρχεία που κατεβάζεις..εντάξει?Αν δεν ξέρεις ..εδώ είμαστε.. Click για ανάπτυξη... Έχουμε ένα αντιικό,αλλά το έβαλε ο μπαμπάς μου γιατί εγώ έχω μαύρα μεσάνυχτα με προγράμματα!Ήθελα να τα κατεβάσω αλλά δεν τα κατέβασα ακόμα γιατί όπως είπατε δεν είναι τελείως αθώα κάποια προγράμματα!Ευχαριστώ για τις πληροφορίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οταν τις εχεις ανεβασει σε συνημμενα,μπορεις να τις ανεβασεις μια φορα μονο.Εναλλακτικα,μπορεις να τις ανεβασεις στο gallery και να κανεις αντιγραφη-επικολληση τον κωδικο που αναφερεται στην προσθηκη της εικονας σε ποστ. Click για ανάπτυξη... Αγαπητή moukelis ευχαριστώ ,κατάλαβες την απορία μου και με βοήθησες πολύ..Αν δεν κάνω κατάχρηση θα μπορούσα να ζητήσω την βοήθειά σου σε περίπτωση που την χρειαστώ;Ευχαριστώ και πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 19:02 Ο Crookshanks: #2.382 28-03-09 19:02 Γάτα είναι, όχι αρνί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 19:41 Η moukelis έγραψε: #2.383 28-03-09 19:41 Ο,τι θελεις,στειλε ΡΜ,δεν χρειαζοταν καν να ρωτησεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 19:58 Η vickymoon: #2.384 28-03-09 19:58 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Θελω να μαθω πως μπορω να βαλω Emoticons στα κειμενα που γραφω Click για ανάπτυξη... τι ειναι τα emoticons??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 20:04 Η Ntontini έγραψε: #2.385 28-03-09 20:04 Τα emos(emoticon) ειναι οι κηννουμενες φατσουλες στα msnΔλδ οταν συνομιλεις με ενα ατομο μεσο mail μπορεις να του τα στειλεις.Δε στις απαντησεις της Χριστινας(bunny)και θα καταλαβεις πια ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 20:07 Η vickymoon: #2.386 28-03-09 20:07 οχι οτι καταλαβα αλλα θα δω τις απαντησεις της bunny για να καταλαβω σ ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 20:10 Η Ntontini έγραψε: #2.387 28-03-09 20:10 Παρακαλω δεν κανει τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. West_Emperor Νεοφερμένο μέλος Ο Φιλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 21:16 Ο West_Emperor: #2.388 28-03-09 21:16 Εχω δημοσιευσει καποια μηνυματα πριν κατι (2-3) μερες και θα ηθελα να τα τροποποιησω αλλα δεν μου βγαζει την επιλογη αυτη...πως θα τα τροποποιησω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 21:32 Ο chris_90 έγραψε: #2.389 28-03-09 21:32 Αρχική Δημοσίευση από West_Emperor: Εχω δημοσιευσει καποια μηνυματα πριν κατι (2-3) μερες και θα ηθελα να τα τροποποιησω αλλα δεν μου βγαζει την επιλογη αυτη...πως θα τα τροποποιησω?? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεις να επεξεργαστεις τα μηνυματα σου αφου περασουν 24 (νομιζω) ωρες απο τοτε που τα δημοσιευσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 21:46 Ο Crookshanks: #2.390 28-03-09 21:46 Αν υπάρχει σημαντικός λόγος, ΡΜ me ή κάποιον από τους υπόλοιπους συντονιστές, ανάλογα με το ποιος είναι μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 01:48 Η Devina έγραψε: #2.391 29-03-09 01:48 Να ρωτήσω και εγώ κάτι τώρα. Στα αρχική σελίδα μου, εκεί δίπλα από τα θέματα που έχει τα κουτάκια που έίναι κόκκινα συνήθως, γιατί έχω αδιάβαστα θέματα, τώρα ενώ δεν είχα δει κανένα θέμα είναι γκρι.Σαν να τα έχω διαβάσει δηλαδή.Το ίδιο και μέσα στις κατηγορίες θεμάτων. Φαίνεται ότι τα έχω διαβάσει ενώ, δεν το έχω κάνει.. Και βασικά είναι λίγο δύσκολο..Φταίει κάτι; Μήπως έχω πειράξει κάτι έγω; -------------- Οκ άκυρο το παραπάνω..Μόλις έφτιαξε..Strange.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.104 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 01:58 Ο Scandal έγραψε: #2.392 29-03-09 01:58 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Να ρωτήσω και εγώ κάτι τώρα. Στα αρχική σελίδα μου, εκεί δίπλα από τα θέματα που έχει τα κουτάκια που έίναι κόκκινα συνήθως, γιατί έχω αδιάβαστα θέματα, τώρα ενώ δεν είχα δει κανένα θέμα είναι γκρι.Σαν να τα έχω διαβάσει δηλαδή.Το ίδιο και μέσα στις κατηγορίες θεμάτων. Φαίνεται ότι τα έχω διαβάσει ενώ, δεν το έχω κάνει.. Και βασικά είναι λίγο δύσκολο..Φταίει κάτι; Μήπως έχω πειράξει κάτι έγω; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν πείραξες κάτι εσύ, εγώ έκανα μια αλλαγή στο πως καταγράφονται τα θέματα ως read / unread και μάλλον έγινε κάποιο reset. :emm: Από 'δω και στο εξής θα 'ναι ok πιστεύω, όπως πριν. :iagree: Sorry για την όποια ταλαιπωρία! edit: a ok, χαίρομαι που επανήλθε -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 02:00 Η Devina έγραψε: #2.393 29-03-09 02:00 Αα, όχι ποιά ταλαιπωρία..Απλά μου έκανε εντύπωση και πίστευα ότι έχω κάνει κάτι εγώ.Αφού λύθηκε είμαστε οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 02:12 Ο Boom έγραψε: #2.394 29-03-09 02:12 αυτο γινεται και σε εμενα..βασικα κατω εχει μια τετοια επιλογη,οποτε την παταω τα θεματα γινονται γκρι..:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 02:27 Ο Anarki έγραψε: #2.395 29-03-09 02:27 Ε αν πατάς το "Σημείωσε τα Fora ως διαβασμένα", λογικό είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 08:36 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.396 29-03-09 08:36 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Τα emos(emoticon) ειναι οι κηννουμενες φατσουλες στα msnΔλδ οταν συνομιλεις με ενα ατομο μεσο mail μπορεις να του τα στειλεις.Δε στις απαντησεις της Χριστινας(bunny)και θα καταλαβεις πια ειναι Click για ανάπτυξη... Σαν της Χριστίνας;Πρέπει να τα κατεβάσεις από το ίντερνετ... Ωρίστε η διεύθυνση: https://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10 Aν λες αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:01 Η roulsydney: #2.397 29-03-09 09:01 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Σαν της Χριστίνας;Πρέπει να τα κατεβάσεις από το ίντερνετ... Ωρίστε η διεύθυνση: https://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10 Aν λες αυτό! Click για ανάπτυξη... Κατεβάζουμε με πολλή προσοχή τέτοια αρχεία γιατί συνήθως είναι γεμάτα ιούς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:12 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.398 29-03-09 09:12 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Κατεβάζουμε με πολλή προσοχή τέτοια αρχεία γιατί συνήθως είναι γεμάτα ιούς.. Click για ανάπτυξη... Ναι,εγώ ρώτησα τη Χριστίνα και μου είπε ότι δεν έχει ιούς και ότι το έχει ψάξει.Πάντως θέλει προσοχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:18 Η roulsydney: #2.399 29-03-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ναι,εγώ ρώτησα τη Χριστίνα και μου είπε ότι δεν έχει ιούς και ότι το έχει ψάξει.Πάντως θέλει προσοχή... Click για ανάπτυξη... καλά θα κάνεις να έχεις κι εσύ αντιικό και να ψάχνεις μόνη σου αρχεία που κατεβάζεις..εντάξει?Αν δεν ξέρεις ..εδώ είμαστε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:23 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.400 29-03-09 09:23 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: καλά θα κάνεις να έχεις κι εσύ αντιικό και να ψάχνεις μόνη σου αρχεία που κατεβάζεις..εντάξει?Αν δεν ξέρεις ..εδώ είμαστε.. Click για ανάπτυξη... Έχουμε ένα αντιικό,αλλά το έβαλε ο μπαμπάς μου γιατί εγώ έχω μαύρα μεσάνυχτα με προγράμματα!Ήθελα να τα κατεβάσω αλλά δεν τα κατέβασα ακόμα γιατί όπως είπατε δεν είναι τελείως αθώα κάποια προγράμματα!Ευχαριστώ για τις πληροφορίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γάτα είναι, όχι αρνί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 19:41 Η moukelis έγραψε: #2.383 28-03-09 19:41 Ο,τι θελεις,στειλε ΡΜ,δεν χρειαζοταν καν να ρωτησεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 19:58 Η vickymoon: #2.384 28-03-09 19:58 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Θελω να μαθω πως μπορω να βαλω Emoticons στα κειμενα που γραφω Click για ανάπτυξη... τι ειναι τα emoticons??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 20:04 Η Ntontini έγραψε: #2.385 28-03-09 20:04 Τα emos(emoticon) ειναι οι κηννουμενες φατσουλες στα msnΔλδ οταν συνομιλεις με ενα ατομο μεσο mail μπορεις να του τα στειλεις.Δε στις απαντησεις της Χριστινας(bunny)και θα καταλαβεις πια ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 20:07 Η vickymoon: #2.386 28-03-09 20:07 οχι οτι καταλαβα αλλα θα δω τις απαντησεις της bunny για να καταλαβω σ ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 20:10 Η Ntontini έγραψε: #2.387 28-03-09 20:10 Παρακαλω δεν κανει τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. West_Emperor Νεοφερμένο μέλος Ο Φιλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 21:16 Ο West_Emperor: #2.388 28-03-09 21:16 Εχω δημοσιευσει καποια μηνυματα πριν κατι (2-3) μερες και θα ηθελα να τα τροποποιησω αλλα δεν μου βγαζει την επιλογη αυτη...πως θα τα τροποποιησω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 21:32 Ο chris_90 έγραψε: #2.389 28-03-09 21:32 Αρχική Δημοσίευση από West_Emperor: Εχω δημοσιευσει καποια μηνυματα πριν κατι (2-3) μερες και θα ηθελα να τα τροποποιησω αλλα δεν μου βγαζει την επιλογη αυτη...πως θα τα τροποποιησω?? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεις να επεξεργαστεις τα μηνυματα σου αφου περασουν 24 (νομιζω) ωρες απο τοτε που τα δημοσιευσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 21:46 Ο Crookshanks: #2.390 28-03-09 21:46 Αν υπάρχει σημαντικός λόγος, ΡΜ me ή κάποιον από τους υπόλοιπους συντονιστές, ανάλογα με το ποιος είναι μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 01:48 Η Devina έγραψε: #2.391 29-03-09 01:48 Να ρωτήσω και εγώ κάτι τώρα. Στα αρχική σελίδα μου, εκεί δίπλα από τα θέματα που έχει τα κουτάκια που έίναι κόκκινα συνήθως, γιατί έχω αδιάβαστα θέματα, τώρα ενώ δεν είχα δει κανένα θέμα είναι γκρι.Σαν να τα έχω διαβάσει δηλαδή.Το ίδιο και μέσα στις κατηγορίες θεμάτων. Φαίνεται ότι τα έχω διαβάσει ενώ, δεν το έχω κάνει.. Και βασικά είναι λίγο δύσκολο..Φταίει κάτι; Μήπως έχω πειράξει κάτι έγω; -------------- Οκ άκυρο το παραπάνω..Μόλις έφτιαξε..Strange.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.104 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 01:58 Ο Scandal έγραψε: #2.392 29-03-09 01:58 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Να ρωτήσω και εγώ κάτι τώρα. Στα αρχική σελίδα μου, εκεί δίπλα από τα θέματα που έχει τα κουτάκια που έίναι κόκκινα συνήθως, γιατί έχω αδιάβαστα θέματα, τώρα ενώ δεν είχα δει κανένα θέμα είναι γκρι.Σαν να τα έχω διαβάσει δηλαδή.Το ίδιο και μέσα στις κατηγορίες θεμάτων. Φαίνεται ότι τα έχω διαβάσει ενώ, δεν το έχω κάνει.. Και βασικά είναι λίγο δύσκολο..Φταίει κάτι; Μήπως έχω πειράξει κάτι έγω; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν πείραξες κάτι εσύ, εγώ έκανα μια αλλαγή στο πως καταγράφονται τα θέματα ως read / unread και μάλλον έγινε κάποιο reset. :emm: Από 'δω και στο εξής θα 'ναι ok πιστεύω, όπως πριν. :iagree: Sorry για την όποια ταλαιπωρία! edit: a ok, χαίρομαι που επανήλθε -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 02:00 Η Devina έγραψε: #2.393 29-03-09 02:00 Αα, όχι ποιά ταλαιπωρία..Απλά μου έκανε εντύπωση και πίστευα ότι έχω κάνει κάτι εγώ.Αφού λύθηκε είμαστε οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 02:12 Ο Boom έγραψε: #2.394 29-03-09 02:12 αυτο γινεται και σε εμενα..βασικα κατω εχει μια τετοια επιλογη,οποτε την παταω τα θεματα γινονται γκρι..:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 02:27 Ο Anarki έγραψε: #2.395 29-03-09 02:27 Ε αν πατάς το "Σημείωσε τα Fora ως διαβασμένα", λογικό είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 08:36 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.396 29-03-09 08:36 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Τα emos(emoticon) ειναι οι κηννουμενες φατσουλες στα msnΔλδ οταν συνομιλεις με ενα ατομο μεσο mail μπορεις να του τα στειλεις.Δε στις απαντησεις της Χριστινας(bunny)και θα καταλαβεις πια ειναι Click για ανάπτυξη... Σαν της Χριστίνας;Πρέπει να τα κατεβάσεις από το ίντερνετ... Ωρίστε η διεύθυνση: https://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10 Aν λες αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:01 Η roulsydney: #2.397 29-03-09 09:01 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Σαν της Χριστίνας;Πρέπει να τα κατεβάσεις από το ίντερνετ... Ωρίστε η διεύθυνση: https://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10 Aν λες αυτό! Click για ανάπτυξη... Κατεβάζουμε με πολλή προσοχή τέτοια αρχεία γιατί συνήθως είναι γεμάτα ιούς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:12 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.398 29-03-09 09:12 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Κατεβάζουμε με πολλή προσοχή τέτοια αρχεία γιατί συνήθως είναι γεμάτα ιούς.. Click για ανάπτυξη... Ναι,εγώ ρώτησα τη Χριστίνα και μου είπε ότι δεν έχει ιούς και ότι το έχει ψάξει.Πάντως θέλει προσοχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:18 Η roulsydney: #2.399 29-03-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ναι,εγώ ρώτησα τη Χριστίνα και μου είπε ότι δεν έχει ιούς και ότι το έχει ψάξει.Πάντως θέλει προσοχή... Click για ανάπτυξη... καλά θα κάνεις να έχεις κι εσύ αντιικό και να ψάχνεις μόνη σου αρχεία που κατεβάζεις..εντάξει?Αν δεν ξέρεις ..εδώ είμαστε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:23 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.400 29-03-09 09:23 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: καλά θα κάνεις να έχεις κι εσύ αντιικό και να ψάχνεις μόνη σου αρχεία που κατεβάζεις..εντάξει?Αν δεν ξέρεις ..εδώ είμαστε.. Click για ανάπτυξη... Έχουμε ένα αντιικό,αλλά το έβαλε ο μπαμπάς μου γιατί εγώ έχω μαύρα μεσάνυχτα με προγράμματα!Ήθελα να τα κατεβάσω αλλά δεν τα κατέβασα ακόμα γιατί όπως είπατε δεν είναι τελείως αθώα κάποια προγράμματα!Ευχαριστώ για τις πληροφορίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο,τι θελεις,στειλε ΡΜ,δεν χρειαζοταν καν να ρωτησεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 19:58 Η vickymoon: #2.384 28-03-09 19:58 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Θελω να μαθω πως μπορω να βαλω Emoticons στα κειμενα που γραφω Click για ανάπτυξη... τι ειναι τα emoticons??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 20:04 Η Ntontini έγραψε: #2.385 28-03-09 20:04 Τα emos(emoticon) ειναι οι κηννουμενες φατσουλες στα msnΔλδ οταν συνομιλεις με ενα ατομο μεσο mail μπορεις να του τα στειλεις.Δε στις απαντησεις της Χριστινας(bunny)και θα καταλαβεις πια ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 20:07 Η vickymoon: #2.386 28-03-09 20:07 οχι οτι καταλαβα αλλα θα δω τις απαντησεις της bunny για να καταλαβω σ ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 20:10 Η Ntontini έγραψε: #2.387 28-03-09 20:10 Παρακαλω δεν κανει τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. West_Emperor Νεοφερμένο μέλος Ο Φιλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 21:16 Ο West_Emperor: #2.388 28-03-09 21:16 Εχω δημοσιευσει καποια μηνυματα πριν κατι (2-3) μερες και θα ηθελα να τα τροποποιησω αλλα δεν μου βγαζει την επιλογη αυτη...πως θα τα τροποποιησω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 21:32 Ο chris_90 έγραψε: #2.389 28-03-09 21:32 Αρχική Δημοσίευση από West_Emperor: Εχω δημοσιευσει καποια μηνυματα πριν κατι (2-3) μερες και θα ηθελα να τα τροποποιησω αλλα δεν μου βγαζει την επιλογη αυτη...πως θα τα τροποποιησω?? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεις να επεξεργαστεις τα μηνυματα σου αφου περασουν 24 (νομιζω) ωρες απο τοτε που τα δημοσιευσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 21:46 Ο Crookshanks: #2.390 28-03-09 21:46 Αν υπάρχει σημαντικός λόγος, ΡΜ me ή κάποιον από τους υπόλοιπους συντονιστές, ανάλογα με το ποιος είναι μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 01:48 Η Devina έγραψε: #2.391 29-03-09 01:48 Να ρωτήσω και εγώ κάτι τώρα. Στα αρχική σελίδα μου, εκεί δίπλα από τα θέματα που έχει τα κουτάκια που έίναι κόκκινα συνήθως, γιατί έχω αδιάβαστα θέματα, τώρα ενώ δεν είχα δει κανένα θέμα είναι γκρι.Σαν να τα έχω διαβάσει δηλαδή.Το ίδιο και μέσα στις κατηγορίες θεμάτων. Φαίνεται ότι τα έχω διαβάσει ενώ, δεν το έχω κάνει.. Και βασικά είναι λίγο δύσκολο..Φταίει κάτι; Μήπως έχω πειράξει κάτι έγω; -------------- Οκ άκυρο το παραπάνω..Μόλις έφτιαξε..Strange.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.104 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 01:58 Ο Scandal έγραψε: #2.392 29-03-09 01:58 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Να ρωτήσω και εγώ κάτι τώρα. Στα αρχική σελίδα μου, εκεί δίπλα από τα θέματα που έχει τα κουτάκια που έίναι κόκκινα συνήθως, γιατί έχω αδιάβαστα θέματα, τώρα ενώ δεν είχα δει κανένα θέμα είναι γκρι.Σαν να τα έχω διαβάσει δηλαδή.Το ίδιο και μέσα στις κατηγορίες θεμάτων. Φαίνεται ότι τα έχω διαβάσει ενώ, δεν το έχω κάνει.. Και βασικά είναι λίγο δύσκολο..Φταίει κάτι; Μήπως έχω πειράξει κάτι έγω; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν πείραξες κάτι εσύ, εγώ έκανα μια αλλαγή στο πως καταγράφονται τα θέματα ως read / unread και μάλλον έγινε κάποιο reset. :emm: Από 'δω και στο εξής θα 'ναι ok πιστεύω, όπως πριν. :iagree: Sorry για την όποια ταλαιπωρία! edit: a ok, χαίρομαι που επανήλθε -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 02:00 Η Devina έγραψε: #2.393 29-03-09 02:00 Αα, όχι ποιά ταλαιπωρία..Απλά μου έκανε εντύπωση και πίστευα ότι έχω κάνει κάτι εγώ.Αφού λύθηκε είμαστε οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 02:12 Ο Boom έγραψε: #2.394 29-03-09 02:12 αυτο γινεται και σε εμενα..βασικα κατω εχει μια τετοια επιλογη,οποτε την παταω τα θεματα γινονται γκρι..:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 02:27 Ο Anarki έγραψε: #2.395 29-03-09 02:27 Ε αν πατάς το "Σημείωσε τα Fora ως διαβασμένα", λογικό είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 08:36 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.396 29-03-09 08:36 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Τα emos(emoticon) ειναι οι κηννουμενες φατσουλες στα msnΔλδ οταν συνομιλεις με ενα ατομο μεσο mail μπορεις να του τα στειλεις.Δε στις απαντησεις της Χριστινας(bunny)και θα καταλαβεις πια ειναι Click για ανάπτυξη... Σαν της Χριστίνας;Πρέπει να τα κατεβάσεις από το ίντερνετ... Ωρίστε η διεύθυνση: https://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10 Aν λες αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:01 Η roulsydney: #2.397 29-03-09 09:01 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Σαν της Χριστίνας;Πρέπει να τα κατεβάσεις από το ίντερνετ... Ωρίστε η διεύθυνση: https://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10 Aν λες αυτό! Click για ανάπτυξη... Κατεβάζουμε με πολλή προσοχή τέτοια αρχεία γιατί συνήθως είναι γεμάτα ιούς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:12 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.398 29-03-09 09:12 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Κατεβάζουμε με πολλή προσοχή τέτοια αρχεία γιατί συνήθως είναι γεμάτα ιούς.. Click για ανάπτυξη... Ναι,εγώ ρώτησα τη Χριστίνα και μου είπε ότι δεν έχει ιούς και ότι το έχει ψάξει.Πάντως θέλει προσοχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:18 Η roulsydney: #2.399 29-03-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ναι,εγώ ρώτησα τη Χριστίνα και μου είπε ότι δεν έχει ιούς και ότι το έχει ψάξει.Πάντως θέλει προσοχή... Click για ανάπτυξη... καλά θα κάνεις να έχεις κι εσύ αντιικό και να ψάχνεις μόνη σου αρχεία που κατεβάζεις..εντάξει?Αν δεν ξέρεις ..εδώ είμαστε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:23 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.400 29-03-09 09:23 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: καλά θα κάνεις να έχεις κι εσύ αντιικό και να ψάχνεις μόνη σου αρχεία που κατεβάζεις..εντάξει?Αν δεν ξέρεις ..εδώ είμαστε.. Click για ανάπτυξη... Έχουμε ένα αντιικό,αλλά το έβαλε ο μπαμπάς μου γιατί εγώ έχω μαύρα μεσάνυχτα με προγράμματα!Ήθελα να τα κατεβάσω αλλά δεν τα κατέβασα ακόμα γιατί όπως είπατε δεν είναι τελείως αθώα κάποια προγράμματα!Ευχαριστώ για τις πληροφορίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Θελω να μαθω πως μπορω να βαλω Emoticons στα κειμενα που γραφω Click για ανάπτυξη... τι ειναι τα emoticons??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 20:04 Η Ntontini έγραψε: #2.385 28-03-09 20:04 Τα emos(emoticon) ειναι οι κηννουμενες φατσουλες στα msnΔλδ οταν συνομιλεις με ενα ατομο μεσο mail μπορεις να του τα στειλεις.Δε στις απαντησεις της Χριστινας(bunny)και θα καταλαβεις πια ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 20:07 Η vickymoon: #2.386 28-03-09 20:07 οχι οτι καταλαβα αλλα θα δω τις απαντησεις της bunny για να καταλαβω σ ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 20:10 Η Ntontini έγραψε: #2.387 28-03-09 20:10 Παρακαλω δεν κανει τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. West_Emperor Νεοφερμένο μέλος Ο Φιλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 21:16 Ο West_Emperor: #2.388 28-03-09 21:16 Εχω δημοσιευσει καποια μηνυματα πριν κατι (2-3) μερες και θα ηθελα να τα τροποποιησω αλλα δεν μου βγαζει την επιλογη αυτη...πως θα τα τροποποιησω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 21:32 Ο chris_90 έγραψε: #2.389 28-03-09 21:32 Αρχική Δημοσίευση από West_Emperor: Εχω δημοσιευσει καποια μηνυματα πριν κατι (2-3) μερες και θα ηθελα να τα τροποποιησω αλλα δεν μου βγαζει την επιλογη αυτη...πως θα τα τροποποιησω?? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεις να επεξεργαστεις τα μηνυματα σου αφου περασουν 24 (νομιζω) ωρες απο τοτε που τα δημοσιευσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 21:46 Ο Crookshanks: #2.390 28-03-09 21:46 Αν υπάρχει σημαντικός λόγος, ΡΜ me ή κάποιον από τους υπόλοιπους συντονιστές, ανάλογα με το ποιος είναι μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 01:48 Η Devina έγραψε: #2.391 29-03-09 01:48 Να ρωτήσω και εγώ κάτι τώρα. Στα αρχική σελίδα μου, εκεί δίπλα από τα θέματα που έχει τα κουτάκια που έίναι κόκκινα συνήθως, γιατί έχω αδιάβαστα θέματα, τώρα ενώ δεν είχα δει κανένα θέμα είναι γκρι.Σαν να τα έχω διαβάσει δηλαδή.Το ίδιο και μέσα στις κατηγορίες θεμάτων. Φαίνεται ότι τα έχω διαβάσει ενώ, δεν το έχω κάνει.. Και βασικά είναι λίγο δύσκολο..Φταίει κάτι; Μήπως έχω πειράξει κάτι έγω; -------------- Οκ άκυρο το παραπάνω..Μόλις έφτιαξε..Strange.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.104 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 01:58 Ο Scandal έγραψε: #2.392 29-03-09 01:58 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Να ρωτήσω και εγώ κάτι τώρα. Στα αρχική σελίδα μου, εκεί δίπλα από τα θέματα που έχει τα κουτάκια που έίναι κόκκινα συνήθως, γιατί έχω αδιάβαστα θέματα, τώρα ενώ δεν είχα δει κανένα θέμα είναι γκρι.Σαν να τα έχω διαβάσει δηλαδή.Το ίδιο και μέσα στις κατηγορίες θεμάτων. Φαίνεται ότι τα έχω διαβάσει ενώ, δεν το έχω κάνει.. Και βασικά είναι λίγο δύσκολο..Φταίει κάτι; Μήπως έχω πειράξει κάτι έγω; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν πείραξες κάτι εσύ, εγώ έκανα μια αλλαγή στο πως καταγράφονται τα θέματα ως read / unread και μάλλον έγινε κάποιο reset. :emm: Από 'δω και στο εξής θα 'ναι ok πιστεύω, όπως πριν. :iagree: Sorry για την όποια ταλαιπωρία! edit: a ok, χαίρομαι που επανήλθε -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 02:00 Η Devina έγραψε: #2.393 29-03-09 02:00 Αα, όχι ποιά ταλαιπωρία..Απλά μου έκανε εντύπωση και πίστευα ότι έχω κάνει κάτι εγώ.Αφού λύθηκε είμαστε οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 02:12 Ο Boom έγραψε: #2.394 29-03-09 02:12 αυτο γινεται και σε εμενα..βασικα κατω εχει μια τετοια επιλογη,οποτε την παταω τα θεματα γινονται γκρι..:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 02:27 Ο Anarki έγραψε: #2.395 29-03-09 02:27 Ε αν πατάς το "Σημείωσε τα Fora ως διαβασμένα", λογικό είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 08:36 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.396 29-03-09 08:36 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Τα emos(emoticon) ειναι οι κηννουμενες φατσουλες στα msnΔλδ οταν συνομιλεις με ενα ατομο μεσο mail μπορεις να του τα στειλεις.Δε στις απαντησεις της Χριστινας(bunny)και θα καταλαβεις πια ειναι Click για ανάπτυξη... Σαν της Χριστίνας;Πρέπει να τα κατεβάσεις από το ίντερνετ... Ωρίστε η διεύθυνση: https://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10 Aν λες αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:01 Η roulsydney: #2.397 29-03-09 09:01 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Σαν της Χριστίνας;Πρέπει να τα κατεβάσεις από το ίντερνετ... Ωρίστε η διεύθυνση: https://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10 Aν λες αυτό! Click για ανάπτυξη... Κατεβάζουμε με πολλή προσοχή τέτοια αρχεία γιατί συνήθως είναι γεμάτα ιούς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:12 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.398 29-03-09 09:12 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Κατεβάζουμε με πολλή προσοχή τέτοια αρχεία γιατί συνήθως είναι γεμάτα ιούς.. Click για ανάπτυξη... Ναι,εγώ ρώτησα τη Χριστίνα και μου είπε ότι δεν έχει ιούς και ότι το έχει ψάξει.Πάντως θέλει προσοχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:18 Η roulsydney: #2.399 29-03-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ναι,εγώ ρώτησα τη Χριστίνα και μου είπε ότι δεν έχει ιούς και ότι το έχει ψάξει.Πάντως θέλει προσοχή... Click για ανάπτυξη... καλά θα κάνεις να έχεις κι εσύ αντιικό και να ψάχνεις μόνη σου αρχεία που κατεβάζεις..εντάξει?Αν δεν ξέρεις ..εδώ είμαστε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:23 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.400 29-03-09 09:23 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: καλά θα κάνεις να έχεις κι εσύ αντιικό και να ψάχνεις μόνη σου αρχεία που κατεβάζεις..εντάξει?Αν δεν ξέρεις ..εδώ είμαστε.. Click για ανάπτυξη... Έχουμε ένα αντιικό,αλλά το έβαλε ο μπαμπάς μου γιατί εγώ έχω μαύρα μεσάνυχτα με προγράμματα!Ήθελα να τα κατεβάσω αλλά δεν τα κατέβασα ακόμα γιατί όπως είπατε δεν είναι τελείως αθώα κάποια προγράμματα!Ευχαριστώ για τις πληροφορίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα emos(emoticon) ειναι οι κηννουμενες φατσουλες στα msnΔλδ οταν συνομιλεις με ενα ατομο μεσο mail μπορεις να του τα στειλεις.Δε στις απαντησεις της Χριστινας(bunny)και θα καταλαβεις πια ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 20:07 Η vickymoon: #2.386 28-03-09 20:07 οχι οτι καταλαβα αλλα θα δω τις απαντησεις της bunny για να καταλαβω σ ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 20:10 Η Ntontini έγραψε: #2.387 28-03-09 20:10 Παρακαλω δεν κανει τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. West_Emperor Νεοφερμένο μέλος Ο Φιλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 21:16 Ο West_Emperor: #2.388 28-03-09 21:16 Εχω δημοσιευσει καποια μηνυματα πριν κατι (2-3) μερες και θα ηθελα να τα τροποποιησω αλλα δεν μου βγαζει την επιλογη αυτη...πως θα τα τροποποιησω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 21:32 Ο chris_90 έγραψε: #2.389 28-03-09 21:32 Αρχική Δημοσίευση από West_Emperor: Εχω δημοσιευσει καποια μηνυματα πριν κατι (2-3) μερες και θα ηθελα να τα τροποποιησω αλλα δεν μου βγαζει την επιλογη αυτη...πως θα τα τροποποιησω?? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεις να επεξεργαστεις τα μηνυματα σου αφου περασουν 24 (νομιζω) ωρες απο τοτε που τα δημοσιευσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 21:46 Ο Crookshanks: #2.390 28-03-09 21:46 Αν υπάρχει σημαντικός λόγος, ΡΜ me ή κάποιον από τους υπόλοιπους συντονιστές, ανάλογα με το ποιος είναι μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 01:48 Η Devina έγραψε: #2.391 29-03-09 01:48 Να ρωτήσω και εγώ κάτι τώρα. Στα αρχική σελίδα μου, εκεί δίπλα από τα θέματα που έχει τα κουτάκια που έίναι κόκκινα συνήθως, γιατί έχω αδιάβαστα θέματα, τώρα ενώ δεν είχα δει κανένα θέμα είναι γκρι.Σαν να τα έχω διαβάσει δηλαδή.Το ίδιο και μέσα στις κατηγορίες θεμάτων. Φαίνεται ότι τα έχω διαβάσει ενώ, δεν το έχω κάνει.. Και βασικά είναι λίγο δύσκολο..Φταίει κάτι; Μήπως έχω πειράξει κάτι έγω; -------------- Οκ άκυρο το παραπάνω..Μόλις έφτιαξε..Strange.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.104 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 01:58 Ο Scandal έγραψε: #2.392 29-03-09 01:58 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Να ρωτήσω και εγώ κάτι τώρα. Στα αρχική σελίδα μου, εκεί δίπλα από τα θέματα που έχει τα κουτάκια που έίναι κόκκινα συνήθως, γιατί έχω αδιάβαστα θέματα, τώρα ενώ δεν είχα δει κανένα θέμα είναι γκρι.Σαν να τα έχω διαβάσει δηλαδή.Το ίδιο και μέσα στις κατηγορίες θεμάτων. Φαίνεται ότι τα έχω διαβάσει ενώ, δεν το έχω κάνει.. Και βασικά είναι λίγο δύσκολο..Φταίει κάτι; Μήπως έχω πειράξει κάτι έγω; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν πείραξες κάτι εσύ, εγώ έκανα μια αλλαγή στο πως καταγράφονται τα θέματα ως read / unread και μάλλον έγινε κάποιο reset. :emm: Από 'δω και στο εξής θα 'ναι ok πιστεύω, όπως πριν. :iagree: Sorry για την όποια ταλαιπωρία! edit: a ok, χαίρομαι που επανήλθε -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 02:00 Η Devina έγραψε: #2.393 29-03-09 02:00 Αα, όχι ποιά ταλαιπωρία..Απλά μου έκανε εντύπωση και πίστευα ότι έχω κάνει κάτι εγώ.Αφού λύθηκε είμαστε οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 02:12 Ο Boom έγραψε: #2.394 29-03-09 02:12 αυτο γινεται και σε εμενα..βασικα κατω εχει μια τετοια επιλογη,οποτε την παταω τα θεματα γινονται γκρι..:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 02:27 Ο Anarki έγραψε: #2.395 29-03-09 02:27 Ε αν πατάς το "Σημείωσε τα Fora ως διαβασμένα", λογικό είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 08:36 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.396 29-03-09 08:36 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Τα emos(emoticon) ειναι οι κηννουμενες φατσουλες στα msnΔλδ οταν συνομιλεις με ενα ατομο μεσο mail μπορεις να του τα στειλεις.Δε στις απαντησεις της Χριστινας(bunny)και θα καταλαβεις πια ειναι Click για ανάπτυξη... Σαν της Χριστίνας;Πρέπει να τα κατεβάσεις από το ίντερνετ... Ωρίστε η διεύθυνση: https://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10 Aν λες αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:01 Η roulsydney: #2.397 29-03-09 09:01 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Σαν της Χριστίνας;Πρέπει να τα κατεβάσεις από το ίντερνετ... Ωρίστε η διεύθυνση: https://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10 Aν λες αυτό! Click για ανάπτυξη... Κατεβάζουμε με πολλή προσοχή τέτοια αρχεία γιατί συνήθως είναι γεμάτα ιούς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:12 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.398 29-03-09 09:12 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Κατεβάζουμε με πολλή προσοχή τέτοια αρχεία γιατί συνήθως είναι γεμάτα ιούς.. Click για ανάπτυξη... Ναι,εγώ ρώτησα τη Χριστίνα και μου είπε ότι δεν έχει ιούς και ότι το έχει ψάξει.Πάντως θέλει προσοχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:18 Η roulsydney: #2.399 29-03-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ναι,εγώ ρώτησα τη Χριστίνα και μου είπε ότι δεν έχει ιούς και ότι το έχει ψάξει.Πάντως θέλει προσοχή... Click για ανάπτυξη... καλά θα κάνεις να έχεις κι εσύ αντιικό και να ψάχνεις μόνη σου αρχεία που κατεβάζεις..εντάξει?Αν δεν ξέρεις ..εδώ είμαστε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:23 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.400 29-03-09 09:23 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: καλά θα κάνεις να έχεις κι εσύ αντιικό και να ψάχνεις μόνη σου αρχεία που κατεβάζεις..εντάξει?Αν δεν ξέρεις ..εδώ είμαστε.. Click για ανάπτυξη... Έχουμε ένα αντιικό,αλλά το έβαλε ο μπαμπάς μου γιατί εγώ έχω μαύρα μεσάνυχτα με προγράμματα!Ήθελα να τα κατεβάσω αλλά δεν τα κατέβασα ακόμα γιατί όπως είπατε δεν είναι τελείως αθώα κάποια προγράμματα!Ευχαριστώ για τις πληροφορίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οχι οτι καταλαβα αλλα θα δω τις απαντησεις της bunny για να καταλαβω σ ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 20:10 Η Ntontini έγραψε: #2.387 28-03-09 20:10 Παρακαλω δεν κανει τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. West_Emperor Νεοφερμένο μέλος Ο Φιλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 21:16 Ο West_Emperor: #2.388 28-03-09 21:16 Εχω δημοσιευσει καποια μηνυματα πριν κατι (2-3) μερες και θα ηθελα να τα τροποποιησω αλλα δεν μου βγαζει την επιλογη αυτη...πως θα τα τροποποιησω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 21:32 Ο chris_90 έγραψε: #2.389 28-03-09 21:32 Αρχική Δημοσίευση από West_Emperor: Εχω δημοσιευσει καποια μηνυματα πριν κατι (2-3) μερες και θα ηθελα να τα τροποποιησω αλλα δεν μου βγαζει την επιλογη αυτη...πως θα τα τροποποιησω?? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεις να επεξεργαστεις τα μηνυματα σου αφου περασουν 24 (νομιζω) ωρες απο τοτε που τα δημοσιευσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 21:46 Ο Crookshanks: #2.390 28-03-09 21:46 Αν υπάρχει σημαντικός λόγος, ΡΜ me ή κάποιον από τους υπόλοιπους συντονιστές, ανάλογα με το ποιος είναι μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 01:48 Η Devina έγραψε: #2.391 29-03-09 01:48 Να ρωτήσω και εγώ κάτι τώρα. Στα αρχική σελίδα μου, εκεί δίπλα από τα θέματα που έχει τα κουτάκια που έίναι κόκκινα συνήθως, γιατί έχω αδιάβαστα θέματα, τώρα ενώ δεν είχα δει κανένα θέμα είναι γκρι.Σαν να τα έχω διαβάσει δηλαδή.Το ίδιο και μέσα στις κατηγορίες θεμάτων. Φαίνεται ότι τα έχω διαβάσει ενώ, δεν το έχω κάνει.. Και βασικά είναι λίγο δύσκολο..Φταίει κάτι; Μήπως έχω πειράξει κάτι έγω; -------------- Οκ άκυρο το παραπάνω..Μόλις έφτιαξε..Strange.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.104 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 01:58 Ο Scandal έγραψε: #2.392 29-03-09 01:58 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Να ρωτήσω και εγώ κάτι τώρα. Στα αρχική σελίδα μου, εκεί δίπλα από τα θέματα που έχει τα κουτάκια που έίναι κόκκινα συνήθως, γιατί έχω αδιάβαστα θέματα, τώρα ενώ δεν είχα δει κανένα θέμα είναι γκρι.Σαν να τα έχω διαβάσει δηλαδή.Το ίδιο και μέσα στις κατηγορίες θεμάτων. Φαίνεται ότι τα έχω διαβάσει ενώ, δεν το έχω κάνει.. Και βασικά είναι λίγο δύσκολο..Φταίει κάτι; Μήπως έχω πειράξει κάτι έγω; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν πείραξες κάτι εσύ, εγώ έκανα μια αλλαγή στο πως καταγράφονται τα θέματα ως read / unread και μάλλον έγινε κάποιο reset. :emm: Από 'δω και στο εξής θα 'ναι ok πιστεύω, όπως πριν. :iagree: Sorry για την όποια ταλαιπωρία! edit: a ok, χαίρομαι που επανήλθε -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 02:00 Η Devina έγραψε: #2.393 29-03-09 02:00 Αα, όχι ποιά ταλαιπωρία..Απλά μου έκανε εντύπωση και πίστευα ότι έχω κάνει κάτι εγώ.Αφού λύθηκε είμαστε οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 02:12 Ο Boom έγραψε: #2.394 29-03-09 02:12 αυτο γινεται και σε εμενα..βασικα κατω εχει μια τετοια επιλογη,οποτε την παταω τα θεματα γινονται γκρι..:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 02:27 Ο Anarki έγραψε: #2.395 29-03-09 02:27 Ε αν πατάς το "Σημείωσε τα Fora ως διαβασμένα", λογικό είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 08:36 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.396 29-03-09 08:36 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Τα emos(emoticon) ειναι οι κηννουμενες φατσουλες στα msnΔλδ οταν συνομιλεις με ενα ατομο μεσο mail μπορεις να του τα στειλεις.Δε στις απαντησεις της Χριστινας(bunny)και θα καταλαβεις πια ειναι Click για ανάπτυξη... Σαν της Χριστίνας;Πρέπει να τα κατεβάσεις από το ίντερνετ... Ωρίστε η διεύθυνση: https://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10 Aν λες αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:01 Η roulsydney: #2.397 29-03-09 09:01 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Σαν της Χριστίνας;Πρέπει να τα κατεβάσεις από το ίντερνετ... Ωρίστε η διεύθυνση: https://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10 Aν λες αυτό! Click για ανάπτυξη... Κατεβάζουμε με πολλή προσοχή τέτοια αρχεία γιατί συνήθως είναι γεμάτα ιούς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:12 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.398 29-03-09 09:12 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Κατεβάζουμε με πολλή προσοχή τέτοια αρχεία γιατί συνήθως είναι γεμάτα ιούς.. Click για ανάπτυξη... Ναι,εγώ ρώτησα τη Χριστίνα και μου είπε ότι δεν έχει ιούς και ότι το έχει ψάξει.Πάντως θέλει προσοχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:18 Η roulsydney: #2.399 29-03-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ναι,εγώ ρώτησα τη Χριστίνα και μου είπε ότι δεν έχει ιούς και ότι το έχει ψάξει.Πάντως θέλει προσοχή... Click για ανάπτυξη... καλά θα κάνεις να έχεις κι εσύ αντιικό και να ψάχνεις μόνη σου αρχεία που κατεβάζεις..εντάξει?Αν δεν ξέρεις ..εδώ είμαστε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:23 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.400 29-03-09 09:23 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: καλά θα κάνεις να έχεις κι εσύ αντιικό και να ψάχνεις μόνη σου αρχεία που κατεβάζεις..εντάξει?Αν δεν ξέρεις ..εδώ είμαστε.. Click για ανάπτυξη... Έχουμε ένα αντιικό,αλλά το έβαλε ο μπαμπάς μου γιατί εγώ έχω μαύρα μεσάνυχτα με προγράμματα!Ήθελα να τα κατεβάσω αλλά δεν τα κατέβασα ακόμα γιατί όπως είπατε δεν είναι τελείως αθώα κάποια προγράμματα!Ευχαριστώ για τις πληροφορίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παρακαλω δεν κανει τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
West_Emperor Νεοφερμένο μέλος Ο Φιλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 21:16 Ο West_Emperor: #2.388 28-03-09 21:16 Εχω δημοσιευσει καποια μηνυματα πριν κατι (2-3) μερες και θα ηθελα να τα τροποποιησω αλλα δεν μου βγαζει την επιλογη αυτη...πως θα τα τροποποιησω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 21:32 Ο chris_90 έγραψε: #2.389 28-03-09 21:32 Αρχική Δημοσίευση από West_Emperor: Εχω δημοσιευσει καποια μηνυματα πριν κατι (2-3) μερες και θα ηθελα να τα τροποποιησω αλλα δεν μου βγαζει την επιλογη αυτη...πως θα τα τροποποιησω?? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεις να επεξεργαστεις τα μηνυματα σου αφου περασουν 24 (νομιζω) ωρες απο τοτε που τα δημοσιευσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 21:46 Ο Crookshanks: #2.390 28-03-09 21:46 Αν υπάρχει σημαντικός λόγος, ΡΜ me ή κάποιον από τους υπόλοιπους συντονιστές, ανάλογα με το ποιος είναι μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 01:48 Η Devina έγραψε: #2.391 29-03-09 01:48 Να ρωτήσω και εγώ κάτι τώρα. Στα αρχική σελίδα μου, εκεί δίπλα από τα θέματα που έχει τα κουτάκια που έίναι κόκκινα συνήθως, γιατί έχω αδιάβαστα θέματα, τώρα ενώ δεν είχα δει κανένα θέμα είναι γκρι.Σαν να τα έχω διαβάσει δηλαδή.Το ίδιο και μέσα στις κατηγορίες θεμάτων. Φαίνεται ότι τα έχω διαβάσει ενώ, δεν το έχω κάνει.. Και βασικά είναι λίγο δύσκολο..Φταίει κάτι; Μήπως έχω πειράξει κάτι έγω; -------------- Οκ άκυρο το παραπάνω..Μόλις έφτιαξε..Strange.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.104 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 01:58 Ο Scandal έγραψε: #2.392 29-03-09 01:58 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Να ρωτήσω και εγώ κάτι τώρα. Στα αρχική σελίδα μου, εκεί δίπλα από τα θέματα που έχει τα κουτάκια που έίναι κόκκινα συνήθως, γιατί έχω αδιάβαστα θέματα, τώρα ενώ δεν είχα δει κανένα θέμα είναι γκρι.Σαν να τα έχω διαβάσει δηλαδή.Το ίδιο και μέσα στις κατηγορίες θεμάτων. Φαίνεται ότι τα έχω διαβάσει ενώ, δεν το έχω κάνει.. Και βασικά είναι λίγο δύσκολο..Φταίει κάτι; Μήπως έχω πειράξει κάτι έγω; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν πείραξες κάτι εσύ, εγώ έκανα μια αλλαγή στο πως καταγράφονται τα θέματα ως read / unread και μάλλον έγινε κάποιο reset. :emm: Από 'δω και στο εξής θα 'ναι ok πιστεύω, όπως πριν. :iagree: Sorry για την όποια ταλαιπωρία! edit: a ok, χαίρομαι που επανήλθε -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 02:00 Η Devina έγραψε: #2.393 29-03-09 02:00 Αα, όχι ποιά ταλαιπωρία..Απλά μου έκανε εντύπωση και πίστευα ότι έχω κάνει κάτι εγώ.Αφού λύθηκε είμαστε οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 02:12 Ο Boom έγραψε: #2.394 29-03-09 02:12 αυτο γινεται και σε εμενα..βασικα κατω εχει μια τετοια επιλογη,οποτε την παταω τα θεματα γινονται γκρι..:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 02:27 Ο Anarki έγραψε: #2.395 29-03-09 02:27 Ε αν πατάς το "Σημείωσε τα Fora ως διαβασμένα", λογικό είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 08:36 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.396 29-03-09 08:36 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Τα emos(emoticon) ειναι οι κηννουμενες φατσουλες στα msnΔλδ οταν συνομιλεις με ενα ατομο μεσο mail μπορεις να του τα στειλεις.Δε στις απαντησεις της Χριστινας(bunny)και θα καταλαβεις πια ειναι Click για ανάπτυξη... Σαν της Χριστίνας;Πρέπει να τα κατεβάσεις από το ίντερνετ... Ωρίστε η διεύθυνση: https://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10 Aν λες αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:01 Η roulsydney: #2.397 29-03-09 09:01 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Σαν της Χριστίνας;Πρέπει να τα κατεβάσεις από το ίντερνετ... Ωρίστε η διεύθυνση: https://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10 Aν λες αυτό! Click για ανάπτυξη... Κατεβάζουμε με πολλή προσοχή τέτοια αρχεία γιατί συνήθως είναι γεμάτα ιούς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:12 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.398 29-03-09 09:12 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Κατεβάζουμε με πολλή προσοχή τέτοια αρχεία γιατί συνήθως είναι γεμάτα ιούς.. Click για ανάπτυξη... Ναι,εγώ ρώτησα τη Χριστίνα και μου είπε ότι δεν έχει ιούς και ότι το έχει ψάξει.Πάντως θέλει προσοχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:18 Η roulsydney: #2.399 29-03-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ναι,εγώ ρώτησα τη Χριστίνα και μου είπε ότι δεν έχει ιούς και ότι το έχει ψάξει.Πάντως θέλει προσοχή... Click για ανάπτυξη... καλά θα κάνεις να έχεις κι εσύ αντιικό και να ψάχνεις μόνη σου αρχεία που κατεβάζεις..εντάξει?Αν δεν ξέρεις ..εδώ είμαστε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:23 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.400 29-03-09 09:23 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: καλά θα κάνεις να έχεις κι εσύ αντιικό και να ψάχνεις μόνη σου αρχεία που κατεβάζεις..εντάξει?Αν δεν ξέρεις ..εδώ είμαστε.. Click για ανάπτυξη... Έχουμε ένα αντιικό,αλλά το έβαλε ο μπαμπάς μου γιατί εγώ έχω μαύρα μεσάνυχτα με προγράμματα!Ήθελα να τα κατεβάσω αλλά δεν τα κατέβασα ακόμα γιατί όπως είπατε δεν είναι τελείως αθώα κάποια προγράμματα!Ευχαριστώ για τις πληροφορίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εχω δημοσιευσει καποια μηνυματα πριν κατι (2-3) μερες και θα ηθελα να τα τροποποιησω αλλα δεν μου βγαζει την επιλογη αυτη...πως θα τα τροποποιησω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 21:32 Ο chris_90 έγραψε: #2.389 28-03-09 21:32 Αρχική Δημοσίευση από West_Emperor: Εχω δημοσιευσει καποια μηνυματα πριν κατι (2-3) μερες και θα ηθελα να τα τροποποιησω αλλα δεν μου βγαζει την επιλογη αυτη...πως θα τα τροποποιησω?? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεις να επεξεργαστεις τα μηνυματα σου αφου περασουν 24 (νομιζω) ωρες απο τοτε που τα δημοσιευσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 21:46 Ο Crookshanks: #2.390 28-03-09 21:46 Αν υπάρχει σημαντικός λόγος, ΡΜ me ή κάποιον από τους υπόλοιπους συντονιστές, ανάλογα με το ποιος είναι μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 01:48 Η Devina έγραψε: #2.391 29-03-09 01:48 Να ρωτήσω και εγώ κάτι τώρα. Στα αρχική σελίδα μου, εκεί δίπλα από τα θέματα που έχει τα κουτάκια που έίναι κόκκινα συνήθως, γιατί έχω αδιάβαστα θέματα, τώρα ενώ δεν είχα δει κανένα θέμα είναι γκρι.Σαν να τα έχω διαβάσει δηλαδή.Το ίδιο και μέσα στις κατηγορίες θεμάτων. Φαίνεται ότι τα έχω διαβάσει ενώ, δεν το έχω κάνει.. Και βασικά είναι λίγο δύσκολο..Φταίει κάτι; Μήπως έχω πειράξει κάτι έγω; -------------- Οκ άκυρο το παραπάνω..Μόλις έφτιαξε..Strange.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.104 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 01:58 Ο Scandal έγραψε: #2.392 29-03-09 01:58 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Να ρωτήσω και εγώ κάτι τώρα. Στα αρχική σελίδα μου, εκεί δίπλα από τα θέματα που έχει τα κουτάκια που έίναι κόκκινα συνήθως, γιατί έχω αδιάβαστα θέματα, τώρα ενώ δεν είχα δει κανένα θέμα είναι γκρι.Σαν να τα έχω διαβάσει δηλαδή.Το ίδιο και μέσα στις κατηγορίες θεμάτων. Φαίνεται ότι τα έχω διαβάσει ενώ, δεν το έχω κάνει.. Και βασικά είναι λίγο δύσκολο..Φταίει κάτι; Μήπως έχω πειράξει κάτι έγω; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν πείραξες κάτι εσύ, εγώ έκανα μια αλλαγή στο πως καταγράφονται τα θέματα ως read / unread και μάλλον έγινε κάποιο reset. :emm: Από 'δω και στο εξής θα 'ναι ok πιστεύω, όπως πριν. :iagree: Sorry για την όποια ταλαιπωρία! edit: a ok, χαίρομαι που επανήλθε -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 02:00 Η Devina έγραψε: #2.393 29-03-09 02:00 Αα, όχι ποιά ταλαιπωρία..Απλά μου έκανε εντύπωση και πίστευα ότι έχω κάνει κάτι εγώ.Αφού λύθηκε είμαστε οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 02:12 Ο Boom έγραψε: #2.394 29-03-09 02:12 αυτο γινεται και σε εμενα..βασικα κατω εχει μια τετοια επιλογη,οποτε την παταω τα θεματα γινονται γκρι..:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 02:27 Ο Anarki έγραψε: #2.395 29-03-09 02:27 Ε αν πατάς το "Σημείωσε τα Fora ως διαβασμένα", λογικό είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 08:36 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.396 29-03-09 08:36 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Τα emos(emoticon) ειναι οι κηννουμενες φατσουλες στα msnΔλδ οταν συνομιλεις με ενα ατομο μεσο mail μπορεις να του τα στειλεις.Δε στις απαντησεις της Χριστινας(bunny)και θα καταλαβεις πια ειναι Click για ανάπτυξη... Σαν της Χριστίνας;Πρέπει να τα κατεβάσεις από το ίντερνετ... Ωρίστε η διεύθυνση: https://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10 Aν λες αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:01 Η roulsydney: #2.397 29-03-09 09:01 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Σαν της Χριστίνας;Πρέπει να τα κατεβάσεις από το ίντερνετ... Ωρίστε η διεύθυνση: https://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10 Aν λες αυτό! Click για ανάπτυξη... Κατεβάζουμε με πολλή προσοχή τέτοια αρχεία γιατί συνήθως είναι γεμάτα ιούς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:12 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.398 29-03-09 09:12 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Κατεβάζουμε με πολλή προσοχή τέτοια αρχεία γιατί συνήθως είναι γεμάτα ιούς.. Click για ανάπτυξη... Ναι,εγώ ρώτησα τη Χριστίνα και μου είπε ότι δεν έχει ιούς και ότι το έχει ψάξει.Πάντως θέλει προσοχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:18 Η roulsydney: #2.399 29-03-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ναι,εγώ ρώτησα τη Χριστίνα και μου είπε ότι δεν έχει ιούς και ότι το έχει ψάξει.Πάντως θέλει προσοχή... Click για ανάπτυξη... καλά θα κάνεις να έχεις κι εσύ αντιικό και να ψάχνεις μόνη σου αρχεία που κατεβάζεις..εντάξει?Αν δεν ξέρεις ..εδώ είμαστε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:23 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.400 29-03-09 09:23 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: καλά θα κάνεις να έχεις κι εσύ αντιικό και να ψάχνεις μόνη σου αρχεία που κατεβάζεις..εντάξει?Αν δεν ξέρεις ..εδώ είμαστε.. Click για ανάπτυξη... Έχουμε ένα αντιικό,αλλά το έβαλε ο μπαμπάς μου γιατί εγώ έχω μαύρα μεσάνυχτα με προγράμματα!Ήθελα να τα κατεβάσω αλλά δεν τα κατέβασα ακόμα γιατί όπως είπατε δεν είναι τελείως αθώα κάποια προγράμματα!Ευχαριστώ για τις πληροφορίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από West_Emperor: Εχω δημοσιευσει καποια μηνυματα πριν κατι (2-3) μερες και θα ηθελα να τα τροποποιησω αλλα δεν μου βγαζει την επιλογη αυτη...πως θα τα τροποποιησω?? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεις να επεξεργαστεις τα μηνυματα σου αφου περασουν 24 (νομιζω) ωρες απο τοτε που τα δημοσιευσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 21:46 Ο Crookshanks: #2.390 28-03-09 21:46 Αν υπάρχει σημαντικός λόγος, ΡΜ me ή κάποιον από τους υπόλοιπους συντονιστές, ανάλογα με το ποιος είναι μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 01:48 Η Devina έγραψε: #2.391 29-03-09 01:48 Να ρωτήσω και εγώ κάτι τώρα. Στα αρχική σελίδα μου, εκεί δίπλα από τα θέματα που έχει τα κουτάκια που έίναι κόκκινα συνήθως, γιατί έχω αδιάβαστα θέματα, τώρα ενώ δεν είχα δει κανένα θέμα είναι γκρι.Σαν να τα έχω διαβάσει δηλαδή.Το ίδιο και μέσα στις κατηγορίες θεμάτων. Φαίνεται ότι τα έχω διαβάσει ενώ, δεν το έχω κάνει.. Και βασικά είναι λίγο δύσκολο..Φταίει κάτι; Μήπως έχω πειράξει κάτι έγω; -------------- Οκ άκυρο το παραπάνω..Μόλις έφτιαξε..Strange.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.104 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 01:58 Ο Scandal έγραψε: #2.392 29-03-09 01:58 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Να ρωτήσω και εγώ κάτι τώρα. Στα αρχική σελίδα μου, εκεί δίπλα από τα θέματα που έχει τα κουτάκια που έίναι κόκκινα συνήθως, γιατί έχω αδιάβαστα θέματα, τώρα ενώ δεν είχα δει κανένα θέμα είναι γκρι.Σαν να τα έχω διαβάσει δηλαδή.Το ίδιο και μέσα στις κατηγορίες θεμάτων. Φαίνεται ότι τα έχω διαβάσει ενώ, δεν το έχω κάνει.. Και βασικά είναι λίγο δύσκολο..Φταίει κάτι; Μήπως έχω πειράξει κάτι έγω; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν πείραξες κάτι εσύ, εγώ έκανα μια αλλαγή στο πως καταγράφονται τα θέματα ως read / unread και μάλλον έγινε κάποιο reset. :emm: Από 'δω και στο εξής θα 'ναι ok πιστεύω, όπως πριν. :iagree: Sorry για την όποια ταλαιπωρία! edit: a ok, χαίρομαι που επανήλθε -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 02:00 Η Devina έγραψε: #2.393 29-03-09 02:00 Αα, όχι ποιά ταλαιπωρία..Απλά μου έκανε εντύπωση και πίστευα ότι έχω κάνει κάτι εγώ.Αφού λύθηκε είμαστε οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 02:12 Ο Boom έγραψε: #2.394 29-03-09 02:12 αυτο γινεται και σε εμενα..βασικα κατω εχει μια τετοια επιλογη,οποτε την παταω τα θεματα γινονται γκρι..:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 02:27 Ο Anarki έγραψε: #2.395 29-03-09 02:27 Ε αν πατάς το "Σημείωσε τα Fora ως διαβασμένα", λογικό είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 08:36 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.396 29-03-09 08:36 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Τα emos(emoticon) ειναι οι κηννουμενες φατσουλες στα msnΔλδ οταν συνομιλεις με ενα ατομο μεσο mail μπορεις να του τα στειλεις.Δε στις απαντησεις της Χριστινας(bunny)και θα καταλαβεις πια ειναι Click για ανάπτυξη... Σαν της Χριστίνας;Πρέπει να τα κατεβάσεις από το ίντερνετ... Ωρίστε η διεύθυνση: https://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10 Aν λες αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:01 Η roulsydney: #2.397 29-03-09 09:01 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Σαν της Χριστίνας;Πρέπει να τα κατεβάσεις από το ίντερνετ... Ωρίστε η διεύθυνση: https://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10 Aν λες αυτό! Click για ανάπτυξη... Κατεβάζουμε με πολλή προσοχή τέτοια αρχεία γιατί συνήθως είναι γεμάτα ιούς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:12 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.398 29-03-09 09:12 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Κατεβάζουμε με πολλή προσοχή τέτοια αρχεία γιατί συνήθως είναι γεμάτα ιούς.. Click για ανάπτυξη... Ναι,εγώ ρώτησα τη Χριστίνα και μου είπε ότι δεν έχει ιούς και ότι το έχει ψάξει.Πάντως θέλει προσοχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:18 Η roulsydney: #2.399 29-03-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ναι,εγώ ρώτησα τη Χριστίνα και μου είπε ότι δεν έχει ιούς και ότι το έχει ψάξει.Πάντως θέλει προσοχή... Click για ανάπτυξη... καλά θα κάνεις να έχεις κι εσύ αντιικό και να ψάχνεις μόνη σου αρχεία που κατεβάζεις..εντάξει?Αν δεν ξέρεις ..εδώ είμαστε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:23 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.400 29-03-09 09:23 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: καλά θα κάνεις να έχεις κι εσύ αντιικό και να ψάχνεις μόνη σου αρχεία που κατεβάζεις..εντάξει?Αν δεν ξέρεις ..εδώ είμαστε.. Click για ανάπτυξη... Έχουμε ένα αντιικό,αλλά το έβαλε ο μπαμπάς μου γιατί εγώ έχω μαύρα μεσάνυχτα με προγράμματα!Ήθελα να τα κατεβάσω αλλά δεν τα κατέβασα ακόμα γιατί όπως είπατε δεν είναι τελείως αθώα κάποια προγράμματα!Ευχαριστώ για τις πληροφορίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν υπάρχει σημαντικός λόγος, ΡΜ me ή κάποιον από τους υπόλοιπους συντονιστές, ανάλογα με το ποιος είναι μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 01:48 Η Devina έγραψε: #2.391 29-03-09 01:48 Να ρωτήσω και εγώ κάτι τώρα. Στα αρχική σελίδα μου, εκεί δίπλα από τα θέματα που έχει τα κουτάκια που έίναι κόκκινα συνήθως, γιατί έχω αδιάβαστα θέματα, τώρα ενώ δεν είχα δει κανένα θέμα είναι γκρι.Σαν να τα έχω διαβάσει δηλαδή.Το ίδιο και μέσα στις κατηγορίες θεμάτων. Φαίνεται ότι τα έχω διαβάσει ενώ, δεν το έχω κάνει.. Και βασικά είναι λίγο δύσκολο..Φταίει κάτι; Μήπως έχω πειράξει κάτι έγω; -------------- Οκ άκυρο το παραπάνω..Μόλις έφτιαξε..Strange.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.104 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 01:58 Ο Scandal έγραψε: #2.392 29-03-09 01:58 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Να ρωτήσω και εγώ κάτι τώρα. Στα αρχική σελίδα μου, εκεί δίπλα από τα θέματα που έχει τα κουτάκια που έίναι κόκκινα συνήθως, γιατί έχω αδιάβαστα θέματα, τώρα ενώ δεν είχα δει κανένα θέμα είναι γκρι.Σαν να τα έχω διαβάσει δηλαδή.Το ίδιο και μέσα στις κατηγορίες θεμάτων. Φαίνεται ότι τα έχω διαβάσει ενώ, δεν το έχω κάνει.. Και βασικά είναι λίγο δύσκολο..Φταίει κάτι; Μήπως έχω πειράξει κάτι έγω; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν πείραξες κάτι εσύ, εγώ έκανα μια αλλαγή στο πως καταγράφονται τα θέματα ως read / unread και μάλλον έγινε κάποιο reset. :emm: Από 'δω και στο εξής θα 'ναι ok πιστεύω, όπως πριν. :iagree: Sorry για την όποια ταλαιπωρία! edit: a ok, χαίρομαι που επανήλθε -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 02:00 Η Devina έγραψε: #2.393 29-03-09 02:00 Αα, όχι ποιά ταλαιπωρία..Απλά μου έκανε εντύπωση και πίστευα ότι έχω κάνει κάτι εγώ.Αφού λύθηκε είμαστε οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 02:12 Ο Boom έγραψε: #2.394 29-03-09 02:12 αυτο γινεται και σε εμενα..βασικα κατω εχει μια τετοια επιλογη,οποτε την παταω τα θεματα γινονται γκρι..:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 02:27 Ο Anarki έγραψε: #2.395 29-03-09 02:27 Ε αν πατάς το "Σημείωσε τα Fora ως διαβασμένα", λογικό είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 08:36 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.396 29-03-09 08:36 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Τα emos(emoticon) ειναι οι κηννουμενες φατσουλες στα msnΔλδ οταν συνομιλεις με ενα ατομο μεσο mail μπορεις να του τα στειλεις.Δε στις απαντησεις της Χριστινας(bunny)και θα καταλαβεις πια ειναι Click για ανάπτυξη... Σαν της Χριστίνας;Πρέπει να τα κατεβάσεις από το ίντερνετ... Ωρίστε η διεύθυνση: https://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10 Aν λες αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:01 Η roulsydney: #2.397 29-03-09 09:01 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Σαν της Χριστίνας;Πρέπει να τα κατεβάσεις από το ίντερνετ... Ωρίστε η διεύθυνση: https://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10 Aν λες αυτό! Click για ανάπτυξη... Κατεβάζουμε με πολλή προσοχή τέτοια αρχεία γιατί συνήθως είναι γεμάτα ιούς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:12 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.398 29-03-09 09:12 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Κατεβάζουμε με πολλή προσοχή τέτοια αρχεία γιατί συνήθως είναι γεμάτα ιούς.. Click για ανάπτυξη... Ναι,εγώ ρώτησα τη Χριστίνα και μου είπε ότι δεν έχει ιούς και ότι το έχει ψάξει.Πάντως θέλει προσοχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:18 Η roulsydney: #2.399 29-03-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ναι,εγώ ρώτησα τη Χριστίνα και μου είπε ότι δεν έχει ιούς και ότι το έχει ψάξει.Πάντως θέλει προσοχή... Click για ανάπτυξη... καλά θα κάνεις να έχεις κι εσύ αντιικό και να ψάχνεις μόνη σου αρχεία που κατεβάζεις..εντάξει?Αν δεν ξέρεις ..εδώ είμαστε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:23 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.400 29-03-09 09:23 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: καλά θα κάνεις να έχεις κι εσύ αντιικό και να ψάχνεις μόνη σου αρχεία που κατεβάζεις..εντάξει?Αν δεν ξέρεις ..εδώ είμαστε.. Click για ανάπτυξη... Έχουμε ένα αντιικό,αλλά το έβαλε ο μπαμπάς μου γιατί εγώ έχω μαύρα μεσάνυχτα με προγράμματα!Ήθελα να τα κατεβάσω αλλά δεν τα κατέβασα ακόμα γιατί όπως είπατε δεν είναι τελείως αθώα κάποια προγράμματα!Ευχαριστώ για τις πληροφορίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να ρωτήσω και εγώ κάτι τώρα. Στα αρχική σελίδα μου, εκεί δίπλα από τα θέματα που έχει τα κουτάκια που έίναι κόκκινα συνήθως, γιατί έχω αδιάβαστα θέματα, τώρα ενώ δεν είχα δει κανένα θέμα είναι γκρι.Σαν να τα έχω διαβάσει δηλαδή.Το ίδιο και μέσα στις κατηγορίες θεμάτων. Φαίνεται ότι τα έχω διαβάσει ενώ, δεν το έχω κάνει.. Και βασικά είναι λίγο δύσκολο..Φταίει κάτι; Μήπως έχω πειράξει κάτι έγω; -------------- Οκ άκυρο το παραπάνω..Μόλις έφτιαξε..Strange.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.104 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 01:58 Ο Scandal έγραψε: #2.392 29-03-09 01:58 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Να ρωτήσω και εγώ κάτι τώρα. Στα αρχική σελίδα μου, εκεί δίπλα από τα θέματα που έχει τα κουτάκια που έίναι κόκκινα συνήθως, γιατί έχω αδιάβαστα θέματα, τώρα ενώ δεν είχα δει κανένα θέμα είναι γκρι.Σαν να τα έχω διαβάσει δηλαδή.Το ίδιο και μέσα στις κατηγορίες θεμάτων. Φαίνεται ότι τα έχω διαβάσει ενώ, δεν το έχω κάνει.. Και βασικά είναι λίγο δύσκολο..Φταίει κάτι; Μήπως έχω πειράξει κάτι έγω; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν πείραξες κάτι εσύ, εγώ έκανα μια αλλαγή στο πως καταγράφονται τα θέματα ως read / unread και μάλλον έγινε κάποιο reset. :emm: Από 'δω και στο εξής θα 'ναι ok πιστεύω, όπως πριν. :iagree: Sorry για την όποια ταλαιπωρία! edit: a ok, χαίρομαι που επανήλθε -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 02:00 Η Devina έγραψε: #2.393 29-03-09 02:00 Αα, όχι ποιά ταλαιπωρία..Απλά μου έκανε εντύπωση και πίστευα ότι έχω κάνει κάτι εγώ.Αφού λύθηκε είμαστε οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 02:12 Ο Boom έγραψε: #2.394 29-03-09 02:12 αυτο γινεται και σε εμενα..βασικα κατω εχει μια τετοια επιλογη,οποτε την παταω τα θεματα γινονται γκρι..:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 02:27 Ο Anarki έγραψε: #2.395 29-03-09 02:27 Ε αν πατάς το "Σημείωσε τα Fora ως διαβασμένα", λογικό είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 08:36 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.396 29-03-09 08:36 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Τα emos(emoticon) ειναι οι κηννουμενες φατσουλες στα msnΔλδ οταν συνομιλεις με ενα ατομο μεσο mail μπορεις να του τα στειλεις.Δε στις απαντησεις της Χριστινας(bunny)και θα καταλαβεις πια ειναι Click για ανάπτυξη... Σαν της Χριστίνας;Πρέπει να τα κατεβάσεις από το ίντερνετ... Ωρίστε η διεύθυνση: https://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10 Aν λες αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:01 Η roulsydney: #2.397 29-03-09 09:01 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Σαν της Χριστίνας;Πρέπει να τα κατεβάσεις από το ίντερνετ... Ωρίστε η διεύθυνση: https://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10 Aν λες αυτό! Click για ανάπτυξη... Κατεβάζουμε με πολλή προσοχή τέτοια αρχεία γιατί συνήθως είναι γεμάτα ιούς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:12 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.398 29-03-09 09:12 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Κατεβάζουμε με πολλή προσοχή τέτοια αρχεία γιατί συνήθως είναι γεμάτα ιούς.. Click για ανάπτυξη... Ναι,εγώ ρώτησα τη Χριστίνα και μου είπε ότι δεν έχει ιούς και ότι το έχει ψάξει.Πάντως θέλει προσοχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:18 Η roulsydney: #2.399 29-03-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ναι,εγώ ρώτησα τη Χριστίνα και μου είπε ότι δεν έχει ιούς και ότι το έχει ψάξει.Πάντως θέλει προσοχή... Click για ανάπτυξη... καλά θα κάνεις να έχεις κι εσύ αντιικό και να ψάχνεις μόνη σου αρχεία που κατεβάζεις..εντάξει?Αν δεν ξέρεις ..εδώ είμαστε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:23 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.400 29-03-09 09:23 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: καλά θα κάνεις να έχεις κι εσύ αντιικό και να ψάχνεις μόνη σου αρχεία που κατεβάζεις..εντάξει?Αν δεν ξέρεις ..εδώ είμαστε.. Click για ανάπτυξη... Έχουμε ένα αντιικό,αλλά το έβαλε ο μπαμπάς μου γιατί εγώ έχω μαύρα μεσάνυχτα με προγράμματα!Ήθελα να τα κατεβάσω αλλά δεν τα κατέβασα ακόμα γιατί όπως είπατε δεν είναι τελείως αθώα κάποια προγράμματα!Ευχαριστώ για τις πληροφορίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Να ρωτήσω και εγώ κάτι τώρα. Στα αρχική σελίδα μου, εκεί δίπλα από τα θέματα που έχει τα κουτάκια που έίναι κόκκινα συνήθως, γιατί έχω αδιάβαστα θέματα, τώρα ενώ δεν είχα δει κανένα θέμα είναι γκρι.Σαν να τα έχω διαβάσει δηλαδή.Το ίδιο και μέσα στις κατηγορίες θεμάτων. Φαίνεται ότι τα έχω διαβάσει ενώ, δεν το έχω κάνει.. Και βασικά είναι λίγο δύσκολο..Φταίει κάτι; Μήπως έχω πειράξει κάτι έγω; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν πείραξες κάτι εσύ, εγώ έκανα μια αλλαγή στο πως καταγράφονται τα θέματα ως read / unread και μάλλον έγινε κάποιο reset. :emm: Από 'δω και στο εξής θα 'ναι ok πιστεύω, όπως πριν. :iagree: Sorry για την όποια ταλαιπωρία! edit: a ok, χαίρομαι που επανήλθε -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 02:00 Η Devina έγραψε: #2.393 29-03-09 02:00 Αα, όχι ποιά ταλαιπωρία..Απλά μου έκανε εντύπωση και πίστευα ότι έχω κάνει κάτι εγώ.Αφού λύθηκε είμαστε οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 02:12 Ο Boom έγραψε: #2.394 29-03-09 02:12 αυτο γινεται και σε εμενα..βασικα κατω εχει μια τετοια επιλογη,οποτε την παταω τα θεματα γινονται γκρι..:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 02:27 Ο Anarki έγραψε: #2.395 29-03-09 02:27 Ε αν πατάς το "Σημείωσε τα Fora ως διαβασμένα", λογικό είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 08:36 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.396 29-03-09 08:36 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Τα emos(emoticon) ειναι οι κηννουμενες φατσουλες στα msnΔλδ οταν συνομιλεις με ενα ατομο μεσο mail μπορεις να του τα στειλεις.Δε στις απαντησεις της Χριστινας(bunny)και θα καταλαβεις πια ειναι Click για ανάπτυξη... Σαν της Χριστίνας;Πρέπει να τα κατεβάσεις από το ίντερνετ... Ωρίστε η διεύθυνση: https://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10 Aν λες αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:01 Η roulsydney: #2.397 29-03-09 09:01 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Σαν της Χριστίνας;Πρέπει να τα κατεβάσεις από το ίντερνετ... Ωρίστε η διεύθυνση: https://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10 Aν λες αυτό! Click για ανάπτυξη... Κατεβάζουμε με πολλή προσοχή τέτοια αρχεία γιατί συνήθως είναι γεμάτα ιούς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:12 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.398 29-03-09 09:12 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Κατεβάζουμε με πολλή προσοχή τέτοια αρχεία γιατί συνήθως είναι γεμάτα ιούς.. Click για ανάπτυξη... Ναι,εγώ ρώτησα τη Χριστίνα και μου είπε ότι δεν έχει ιούς και ότι το έχει ψάξει.Πάντως θέλει προσοχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:18 Η roulsydney: #2.399 29-03-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ναι,εγώ ρώτησα τη Χριστίνα και μου είπε ότι δεν έχει ιούς και ότι το έχει ψάξει.Πάντως θέλει προσοχή... Click για ανάπτυξη... καλά θα κάνεις να έχεις κι εσύ αντιικό και να ψάχνεις μόνη σου αρχεία που κατεβάζεις..εντάξει?Αν δεν ξέρεις ..εδώ είμαστε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:23 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.400 29-03-09 09:23 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: καλά θα κάνεις να έχεις κι εσύ αντιικό και να ψάχνεις μόνη σου αρχεία που κατεβάζεις..εντάξει?Αν δεν ξέρεις ..εδώ είμαστε.. Click για ανάπτυξη... Έχουμε ένα αντιικό,αλλά το έβαλε ο μπαμπάς μου γιατί εγώ έχω μαύρα μεσάνυχτα με προγράμματα!Ήθελα να τα κατεβάσω αλλά δεν τα κατέβασα ακόμα γιατί όπως είπατε δεν είναι τελείως αθώα κάποια προγράμματα!Ευχαριστώ για τις πληροφορίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αα, όχι ποιά ταλαιπωρία..Απλά μου έκανε εντύπωση και πίστευα ότι έχω κάνει κάτι εγώ.Αφού λύθηκε είμαστε οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 02:12 Ο Boom έγραψε: #2.394 29-03-09 02:12 αυτο γινεται και σε εμενα..βασικα κατω εχει μια τετοια επιλογη,οποτε την παταω τα θεματα γινονται γκρι..:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 02:27 Ο Anarki έγραψε: #2.395 29-03-09 02:27 Ε αν πατάς το "Σημείωσε τα Fora ως διαβασμένα", λογικό είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 08:36 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.396 29-03-09 08:36 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Τα emos(emoticon) ειναι οι κηννουμενες φατσουλες στα msnΔλδ οταν συνομιλεις με ενα ατομο μεσο mail μπορεις να του τα στειλεις.Δε στις απαντησεις της Χριστινας(bunny)και θα καταλαβεις πια ειναι Click για ανάπτυξη... Σαν της Χριστίνας;Πρέπει να τα κατεβάσεις από το ίντερνετ... Ωρίστε η διεύθυνση: https://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10 Aν λες αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:01 Η roulsydney: #2.397 29-03-09 09:01 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Σαν της Χριστίνας;Πρέπει να τα κατεβάσεις από το ίντερνετ... Ωρίστε η διεύθυνση: https://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10 Aν λες αυτό! Click για ανάπτυξη... Κατεβάζουμε με πολλή προσοχή τέτοια αρχεία γιατί συνήθως είναι γεμάτα ιούς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:12 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.398 29-03-09 09:12 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Κατεβάζουμε με πολλή προσοχή τέτοια αρχεία γιατί συνήθως είναι γεμάτα ιούς.. Click για ανάπτυξη... Ναι,εγώ ρώτησα τη Χριστίνα και μου είπε ότι δεν έχει ιούς και ότι το έχει ψάξει.Πάντως θέλει προσοχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:18 Η roulsydney: #2.399 29-03-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ναι,εγώ ρώτησα τη Χριστίνα και μου είπε ότι δεν έχει ιούς και ότι το έχει ψάξει.Πάντως θέλει προσοχή... Click για ανάπτυξη... καλά θα κάνεις να έχεις κι εσύ αντιικό και να ψάχνεις μόνη σου αρχεία που κατεβάζεις..εντάξει?Αν δεν ξέρεις ..εδώ είμαστε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:23 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.400 29-03-09 09:23 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: καλά θα κάνεις να έχεις κι εσύ αντιικό και να ψάχνεις μόνη σου αρχεία που κατεβάζεις..εντάξει?Αν δεν ξέρεις ..εδώ είμαστε.. Click για ανάπτυξη... Έχουμε ένα αντιικό,αλλά το έβαλε ο μπαμπάς μου γιατί εγώ έχω μαύρα μεσάνυχτα με προγράμματα!Ήθελα να τα κατεβάσω αλλά δεν τα κατέβασα ακόμα γιατί όπως είπατε δεν είναι τελείως αθώα κάποια προγράμματα!Ευχαριστώ για τις πληροφορίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αυτο γινεται και σε εμενα..βασικα κατω εχει μια τετοια επιλογη,οποτε την παταω τα θεματα γινονται γκρι..:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 02:27 Ο Anarki έγραψε: #2.395 29-03-09 02:27 Ε αν πατάς το "Σημείωσε τα Fora ως διαβασμένα", λογικό είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 08:36 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.396 29-03-09 08:36 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Τα emos(emoticon) ειναι οι κηννουμενες φατσουλες στα msnΔλδ οταν συνομιλεις με ενα ατομο μεσο mail μπορεις να του τα στειλεις.Δε στις απαντησεις της Χριστινας(bunny)και θα καταλαβεις πια ειναι Click για ανάπτυξη... Σαν της Χριστίνας;Πρέπει να τα κατεβάσεις από το ίντερνετ... Ωρίστε η διεύθυνση: https://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10 Aν λες αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:01 Η roulsydney: #2.397 29-03-09 09:01 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Σαν της Χριστίνας;Πρέπει να τα κατεβάσεις από το ίντερνετ... Ωρίστε η διεύθυνση: https://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10 Aν λες αυτό! Click για ανάπτυξη... Κατεβάζουμε με πολλή προσοχή τέτοια αρχεία γιατί συνήθως είναι γεμάτα ιούς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:12 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.398 29-03-09 09:12 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Κατεβάζουμε με πολλή προσοχή τέτοια αρχεία γιατί συνήθως είναι γεμάτα ιούς.. Click για ανάπτυξη... Ναι,εγώ ρώτησα τη Χριστίνα και μου είπε ότι δεν έχει ιούς και ότι το έχει ψάξει.Πάντως θέλει προσοχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:18 Η roulsydney: #2.399 29-03-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ναι,εγώ ρώτησα τη Χριστίνα και μου είπε ότι δεν έχει ιούς και ότι το έχει ψάξει.Πάντως θέλει προσοχή... Click για ανάπτυξη... καλά θα κάνεις να έχεις κι εσύ αντιικό και να ψάχνεις μόνη σου αρχεία που κατεβάζεις..εντάξει?Αν δεν ξέρεις ..εδώ είμαστε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:23 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.400 29-03-09 09:23 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: καλά θα κάνεις να έχεις κι εσύ αντιικό και να ψάχνεις μόνη σου αρχεία που κατεβάζεις..εντάξει?Αν δεν ξέρεις ..εδώ είμαστε.. Click για ανάπτυξη... Έχουμε ένα αντιικό,αλλά το έβαλε ο μπαμπάς μου γιατί εγώ έχω μαύρα μεσάνυχτα με προγράμματα!Ήθελα να τα κατεβάσω αλλά δεν τα κατέβασα ακόμα γιατί όπως είπατε δεν είναι τελείως αθώα κάποια προγράμματα!Ευχαριστώ για τις πληροφορίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ε αν πατάς το "Σημείωσε τα Fora ως διαβασμένα", λογικό είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 08:36 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.396 29-03-09 08:36 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Τα emos(emoticon) ειναι οι κηννουμενες φατσουλες στα msnΔλδ οταν συνομιλεις με ενα ατομο μεσο mail μπορεις να του τα στειλεις.Δε στις απαντησεις της Χριστινας(bunny)και θα καταλαβεις πια ειναι Click για ανάπτυξη... Σαν της Χριστίνας;Πρέπει να τα κατεβάσεις από το ίντερνετ... Ωρίστε η διεύθυνση: https://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10 Aν λες αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:01 Η roulsydney: #2.397 29-03-09 09:01 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Σαν της Χριστίνας;Πρέπει να τα κατεβάσεις από το ίντερνετ... Ωρίστε η διεύθυνση: https://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10 Aν λες αυτό! Click για ανάπτυξη... Κατεβάζουμε με πολλή προσοχή τέτοια αρχεία γιατί συνήθως είναι γεμάτα ιούς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:12 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.398 29-03-09 09:12 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Κατεβάζουμε με πολλή προσοχή τέτοια αρχεία γιατί συνήθως είναι γεμάτα ιούς.. Click για ανάπτυξη... Ναι,εγώ ρώτησα τη Χριστίνα και μου είπε ότι δεν έχει ιούς και ότι το έχει ψάξει.Πάντως θέλει προσοχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:18 Η roulsydney: #2.399 29-03-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ναι,εγώ ρώτησα τη Χριστίνα και μου είπε ότι δεν έχει ιούς και ότι το έχει ψάξει.Πάντως θέλει προσοχή... Click για ανάπτυξη... καλά θα κάνεις να έχεις κι εσύ αντιικό και να ψάχνεις μόνη σου αρχεία που κατεβάζεις..εντάξει?Αν δεν ξέρεις ..εδώ είμαστε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:23 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.400 29-03-09 09:23 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: καλά θα κάνεις να έχεις κι εσύ αντιικό και να ψάχνεις μόνη σου αρχεία που κατεβάζεις..εντάξει?Αν δεν ξέρεις ..εδώ είμαστε.. Click για ανάπτυξη... Έχουμε ένα αντιικό,αλλά το έβαλε ο μπαμπάς μου γιατί εγώ έχω μαύρα μεσάνυχτα με προγράμματα!Ήθελα να τα κατεβάσω αλλά δεν τα κατέβασα ακόμα γιατί όπως είπατε δεν είναι τελείως αθώα κάποια προγράμματα!Ευχαριστώ για τις πληροφορίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Τα emos(emoticon) ειναι οι κηννουμενες φατσουλες στα msnΔλδ οταν συνομιλεις με ενα ατομο μεσο mail μπορεις να του τα στειλεις.Δε στις απαντησεις της Χριστινας(bunny)και θα καταλαβεις πια ειναι Click για ανάπτυξη... Σαν της Χριστίνας;Πρέπει να τα κατεβάσεις από το ίντερνετ... Ωρίστε η διεύθυνση: https://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10 Aν λες αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:01 Η roulsydney: #2.397 29-03-09 09:01 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Σαν της Χριστίνας;Πρέπει να τα κατεβάσεις από το ίντερνετ... Ωρίστε η διεύθυνση: https://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10 Aν λες αυτό! Click για ανάπτυξη... Κατεβάζουμε με πολλή προσοχή τέτοια αρχεία γιατί συνήθως είναι γεμάτα ιούς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:12 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.398 29-03-09 09:12 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Κατεβάζουμε με πολλή προσοχή τέτοια αρχεία γιατί συνήθως είναι γεμάτα ιούς.. Click για ανάπτυξη... Ναι,εγώ ρώτησα τη Χριστίνα και μου είπε ότι δεν έχει ιούς και ότι το έχει ψάξει.Πάντως θέλει προσοχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:18 Η roulsydney: #2.399 29-03-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ναι,εγώ ρώτησα τη Χριστίνα και μου είπε ότι δεν έχει ιούς και ότι το έχει ψάξει.Πάντως θέλει προσοχή... Click για ανάπτυξη... καλά θα κάνεις να έχεις κι εσύ αντιικό και να ψάχνεις μόνη σου αρχεία που κατεβάζεις..εντάξει?Αν δεν ξέρεις ..εδώ είμαστε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:23 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.400 29-03-09 09:23 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: καλά θα κάνεις να έχεις κι εσύ αντιικό και να ψάχνεις μόνη σου αρχεία που κατεβάζεις..εντάξει?Αν δεν ξέρεις ..εδώ είμαστε.. Click για ανάπτυξη... Έχουμε ένα αντιικό,αλλά το έβαλε ο μπαμπάς μου γιατί εγώ έχω μαύρα μεσάνυχτα με προγράμματα!Ήθελα να τα κατεβάσω αλλά δεν τα κατέβασα ακόμα γιατί όπως είπατε δεν είναι τελείως αθώα κάποια προγράμματα!Ευχαριστώ για τις πληροφορίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Σαν της Χριστίνας;Πρέπει να τα κατεβάσεις από το ίντερνετ... Ωρίστε η διεύθυνση: https://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10 Aν λες αυτό! Click για ανάπτυξη... Κατεβάζουμε με πολλή προσοχή τέτοια αρχεία γιατί συνήθως είναι γεμάτα ιούς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:12 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.398 29-03-09 09:12 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Κατεβάζουμε με πολλή προσοχή τέτοια αρχεία γιατί συνήθως είναι γεμάτα ιούς.. Click για ανάπτυξη... Ναι,εγώ ρώτησα τη Χριστίνα και μου είπε ότι δεν έχει ιούς και ότι το έχει ψάξει.Πάντως θέλει προσοχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:18 Η roulsydney: #2.399 29-03-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ναι,εγώ ρώτησα τη Χριστίνα και μου είπε ότι δεν έχει ιούς και ότι το έχει ψάξει.Πάντως θέλει προσοχή... Click για ανάπτυξη... καλά θα κάνεις να έχεις κι εσύ αντιικό και να ψάχνεις μόνη σου αρχεία που κατεβάζεις..εντάξει?Αν δεν ξέρεις ..εδώ είμαστε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:23 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.400 29-03-09 09:23 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: καλά θα κάνεις να έχεις κι εσύ αντιικό και να ψάχνεις μόνη σου αρχεία που κατεβάζεις..εντάξει?Αν δεν ξέρεις ..εδώ είμαστε.. Click για ανάπτυξη... Έχουμε ένα αντιικό,αλλά το έβαλε ο μπαμπάς μου γιατί εγώ έχω μαύρα μεσάνυχτα με προγράμματα!Ήθελα να τα κατεβάσω αλλά δεν τα κατέβασα ακόμα γιατί όπως είπατε δεν είναι τελείως αθώα κάποια προγράμματα!Ευχαριστώ για τις πληροφορίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Κατεβάζουμε με πολλή προσοχή τέτοια αρχεία γιατί συνήθως είναι γεμάτα ιούς.. Click για ανάπτυξη... Ναι,εγώ ρώτησα τη Χριστίνα και μου είπε ότι δεν έχει ιούς και ότι το έχει ψάξει.Πάντως θέλει προσοχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:18 Η roulsydney: #2.399 29-03-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ναι,εγώ ρώτησα τη Χριστίνα και μου είπε ότι δεν έχει ιούς και ότι το έχει ψάξει.Πάντως θέλει προσοχή... Click για ανάπτυξη... καλά θα κάνεις να έχεις κι εσύ αντιικό και να ψάχνεις μόνη σου αρχεία που κατεβάζεις..εντάξει?Αν δεν ξέρεις ..εδώ είμαστε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:23 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.400 29-03-09 09:23 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: καλά θα κάνεις να έχεις κι εσύ αντιικό και να ψάχνεις μόνη σου αρχεία που κατεβάζεις..εντάξει?Αν δεν ξέρεις ..εδώ είμαστε.. Click για ανάπτυξη... Έχουμε ένα αντιικό,αλλά το έβαλε ο μπαμπάς μου γιατί εγώ έχω μαύρα μεσάνυχτα με προγράμματα!Ήθελα να τα κατεβάσω αλλά δεν τα κατέβασα ακόμα γιατί όπως είπατε δεν είναι τελείως αθώα κάποια προγράμματα!Ευχαριστώ για τις πληροφορίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ναι,εγώ ρώτησα τη Χριστίνα και μου είπε ότι δεν έχει ιούς και ότι το έχει ψάξει.Πάντως θέλει προσοχή... Click για ανάπτυξη... καλά θα κάνεις να έχεις κι εσύ αντιικό και να ψάχνεις μόνη σου αρχεία που κατεβάζεις..εντάξει?Αν δεν ξέρεις ..εδώ είμαστε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 09:23 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.400 29-03-09 09:23 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: καλά θα κάνεις να έχεις κι εσύ αντιικό και να ψάχνεις μόνη σου αρχεία που κατεβάζεις..εντάξει?Αν δεν ξέρεις ..εδώ είμαστε.. Click για ανάπτυξη... Έχουμε ένα αντιικό,αλλά το έβαλε ο μπαμπάς μου γιατί εγώ έχω μαύρα μεσάνυχτα με προγράμματα!Ήθελα να τα κατεβάσω αλλά δεν τα κατέβασα ακόμα γιατί όπως είπατε δεν είναι τελείως αθώα κάποια προγράμματα!Ευχαριστώ για τις πληροφορίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: καλά θα κάνεις να έχεις κι εσύ αντιικό και να ψάχνεις μόνη σου αρχεία που κατεβάζεις..εντάξει?Αν δεν ξέρεις ..εδώ είμαστε.. Click για ανάπτυξη... Έχουμε ένα αντιικό,αλλά το έβαλε ο μπαμπάς μου γιατί εγώ έχω μαύρα μεσάνυχτα με προγράμματα!Ήθελα να τα κατεβάσω αλλά δεν τα κατέβασα ακόμα γιατί όπως είπατε δεν είναι τελείως αθώα κάποια προγράμματα!Ευχαριστώ για τις πληροφορίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.