misslittledevil
Επιφανές μέλος

Τον αριθμό ή αναζήτηση στα post του;
ΤΑ ποστ του.
πχ σε αυτο εδω το θεμα, να δω ποσες φορες εχει απαντησει ο ταδε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Θα με αφήσεις χωρίς δουλειά στο τέλος.Αναζήτηση σε αυτό το θέμα -> Εξελιγμένη αναζήτηση![]()

misslittledevil
Επιφανές μέλος

Αναζήτηση σε αυτό το θέμα -> Εξελιγμένη αναζήτηση![]()
Θενξ!

aretha
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ωωωωωωωωωωωωχ το είχα πάθει και στη μεταφορά του e-steki, τόσο παλιά που δεν θυμάμαι τι έφταιγε τότε!

Ευχαριστούμεεε!!Θα προσπαθήσω να θυμηθώ και να το φτιάξω ξανά...

(Με τις εξετάσεις όλα καλά φαντάζομαι, ε; Άντε, καλά αποτελέσματα!

Subject to change
e-steki.gr Founder

aspasiapef
Νεοφερμένο μέλος

aretha
Εκκολαπτόμενο μέλος

mimikaki
Νεοφερμένο μέλος

ruko
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χθες το απόγευμα πάλι δεν είχα MyCat! Δεν μπορούσα να μπω με τίποτα!
Ούτε εγώ μπόρεσα να μπω σήμερα το πρωί -αυτό δεν είναι κατ' ανάγκη κακό, βγαίνει δουλειά έτσι.

Μόλις τώρα τα κατάφερα.
Φαντάζομαι ο server θα θέλει λίγες μέρες μέχρι να μας συνηθίσει.
Subject to change
e-steki.gr Founder

1. Απο τότε που καταφέρατε να μπείτε παρουσίασε ξανά πρόβλημα;
2. Τι σας έβγαζε όταν πηγαίνατε να μπείτε;
ruko
Εκκολαπτόμενο μέλος

Επίσης μια φορά μου έβγαλε μήνυμα Error 5000 (αν θυμάμαι καλά). Σου έστειλα μέιλ στο webmaster, αλλά μου γύρισε πίσω. Δυστυχώς το έχω σβήσει και δεν θυμάμαι λεπτομέρειες.
Πάντως, δεν έχω αντιμετωπίσει άλλα προβλήματα.
Subject to change
e-steki.gr Founder

1. Πότε περίπου σταμάτησαν αυτά τα προβλήματα;Προσωπικά μου έβγαλε μερικές φορές μήνυμα ότι δεν μπορούσε να βρει το διακομιστή (αν το λέω σωστά). Το refresh δεν έπιανε, αλλά τις περισσότερες φορές μπόρεσα να μπω με τη δεύτερη προσπάθεια.
Επίσης μια φορά μου έβγαλε μήνυμα Error 5000 (αν θυμάμαι καλά). Σου έστειλα μέιλ στο webmaster, αλλά μου γύρισε πίσω. Δυστυχώς το έχω σβήσει και δεν θυμάμαι λεπτομέρειες.
Πάντως, δεν έχω αντιμετωπίσει άλλα προβλήματα.
2. Απο τότε δεν υπήρξε κανένα;
ruko
Εκκολαπτόμενο μέλος

Νομίζω ότι πρόβλημα μη φόρτωσης σελίδας πρέπει να είχα και χτες ή προχτές (μια φορά). Μπόρεσα να μπω, όταν ξαναπροσπάθησα μετά από λίγη ώρα.
Επειδή το πρόβλημα λύνεται από μόνο του, δεν του έχω δώσει μεγάλη σημασία κι έτσι δεν μπορώ να απαντήσω με βεβαιότητα.
Αν ξανασυμβεί, θα κρατήσω ακριβή στοιχεία.

Εδωσα κινέζικα,το περνάω το μάθημα;

Guest 990498
Επισκέπτης

Μπορώ αυτό να το μάθω κάπως ή ακόμη μπορώ να έχω ένα link για να διαβάζω τα περί Infraction;
Ευχαριστώ.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Νομίζω πως τα infraction δεν είναι ορατά από τους απλούς χρήστες (εκτός αν τα έχουν "φάει" οι ίδιοι)

Guest 990498
Επισκέπτης

Aν είχες infraction Borat, θα το ήξερες.
Νομίζω πως τα infraction δεν είναι ορατά από τους απλούς χρήστες (εκτός αν τα έχουν "φάει" οι ίδιοι)![]()

Σε ευχαριστώ.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

όπως είπε η kajira είναιΕρώτηση: επειδή σε κάποια φάση είχα υπογραφή πάνω από το όριο που έχει θεσπιστεί, έχω χρεωθεί Infraction;
Μπορώ αυτό να το μάθω κάπως ή ακόμη μπορώ να έχω ένα link για να διαβάζω τα περί Infraction;
Ευχαριστώ.
αν είχες φάει infraction θα το ήξερες. Ερχεται αυτόματη ενημέρωση με πμ που σου λέει τον λόγο, το ποσοστό και την διάρκεια.
Τα απλά μέλη βλέπουν μόνο το δικό τους Infraction (αν έχουν πάρει)
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

(Κι είναι ορατό, από τα απλά μέλη, μόνο στο μέλος που το έχει χρεωθεί, όπως σου 'πε κι η ΚουΕ)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Fernando_A
- jj!
- Reader
- Scandal
- charmander
- Libertus
- Memetchi
- American Economist
- Paragontas7000
- A350
- rafaela11
- giannhs2001
- AggelikiGr
- touvlo
- Kate1914
- Εριφύλη
- Joji
- Wonderkid
- ghоul
- Hased Babis
- clevercat
- ggl
- J.Cameron
- camil
- sunsetpp
- fmarulezkd
- harry akritas
- Snoopy Doo
- Viedo
- fockos
- Johnny15
- uni77
- VforVendetta
- orchidea
- fretoe
- Nikos 7
- Liza19
- Αντικειμενικός
- eukleidhs1821
- T C
- SlimShady
- leo41
- ΘανάσοςG4
- CiNeFiL
- tsiobieman
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.