chouzouris
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Νεοφερμένο μέλος

Αυτό εννοούσα.Στο παράθυρο της απάντησης Μισέλ χωρούν μόλις 1-2 λέξεις ανά γραμμή... Έχει γίνει πιο μακρόστενο!
Subject to change
e-steki.gr Founder

Μπορείτε να ανεβάσετε ένα screenshot?
chouzouris
Νεοφερμένο μέλος

Το τετράγωνο δίπλα στα smileys έχει γίνει πιο μακρόστενο από πριν.
lactoula
Νεοφερμένο μέλος

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Μηδέν warnings (συστάσεις) / Ένα infraction (προειδοποίηση [δεν έχω σκεφτεί κάτι καλύτερο για μετάφραση του όρου "infraction", ακόμα])Στα ινφρακσιονς τι σημαινει το 0/1?
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Χειρότερο είναι το infraction. Το warning δεν έχει ποσοστό και δεν μπορεί να οδηγήσει σε ban αν μαζευτούν πολλά, σε αντίθεση με τα infractions.Τελικα ειναι καλυτερο να εχεις γουορνινγκ η ινφρακσιον;![]()
Πάντως αυτό (το "Infractions: 0/1") το βλέπεις μόνο εσύ και η ΟΔ, όχι όλα τα μέλη.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Το warning δεν επιβαρύνει το λογαριασμό σου με infraction points, ενώ το infraction ναι. Το σύνολο των βαθμών προειδοποίησης (infraction points) φαίνεται σε παρένθεση δίπλα από αυτό που ανέφερες. Πχ, στο παράδειγμα που έδωσες θα φαίνεται στο postbit:Τελικα ειναι καλυτερο να εχεις γουορνινγκ η ινφρακσιον;![]()
Infractions: 0/1 (ΧΧ)
Όπου ΧΧ το σύνολο των βαθμών προειδοποίησης.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Κατ'αρχην στα ποσα καιγεσαι;
Κατα δευτερον, γιατι μου λεει ποτε ληγει το ινφρακσιον;
Κατα τριτον, γιατι δεν ειναι εμφανες στα υπολοιπα μελη που θα προκαλουν τους τιμωρημενους για μιτινγκ στο Συνταγμα με λιθοβολισμο; Χουυυχουυυ

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

2. Γιατί κάποια στιγμή λήγει.
3. Γιατί τους λιθοβολούμε εμεις η ΟΔ σε ένα υπόγειο στην Πατησίων. Αφου πρώτα τους βγάλουμε τα δάχτυλα. 5% ένα δάχτυλο 10% 2 δάχτυλα κτλ. Τα δάχτυλα τα κρατάμε για συλλογή και καμιά φορά τα πουλάμε στο ebay
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Δυστυχώς το πρόβλημα δεν μπορούμε να το αναπαράγουμε. Τι browser έχεις;Ορίστε
ΦτιάχτηκεΒρε Μισελ και εμενα το παραθυρο της γρηγορης απαντησης εγινε πιο μακροστενο και εχουν χαθει οι φατσουλες! Και αυτο που λενε για τα π.μ.!!!
Subject to change
e-steki.gr Founder

Το δοκίμασα και σε firefox και σε internet explorer και δεν μπορώ να το αναπαράγω.Ορίστε
Δοκίμασε να κάνεις hard refresh (Ctrl+F5) μήπως φταίει αυτό...
mania
Επιφανές μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Δεν νομίζω ότι μικραίνει. Μήπως εννοείς όταν το φορτώνεις από εδώ;Ερώτηση: Γιατί ενώ υπάρχει ένα Α μέγεθος φωτογραφίας στη γκαλερή άν την βάλω σαν λίνκ στην υπογραφή μικρένει απο μόνη της;
mania
Επιφανές μέλος

Δεν νομίζω ότι μικραίνει. Μήπως εννοείς όταν το φορτώνεις από εδώ;
Γιώργο μου, το λίνκ που έβαλα ήταν απο την γκαλερή, απλά προσπάθησα να την βάλω απο εκεί που λές και δεν μπορούσα να βάλω το κείμενο δεξια, γιαυτό το πήρα απο την γκάλερη, βλέπεις όμως ότι και στη γκαλερή και στο λίνκ που μου έδωσες η εικόνα είναι ίδια στην υπογραφή μίκρινε

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
mania
Επιφανές μέλος

Το δοκήμασα και δεν μου κάνει στίχηση δεξια, μου βγάζει ένα κουτάκι με ένα Χ επάνω, μετά έκοψα το λίνκ που υπάρχει και κατάφερε να μπεί, μπορείς σε παρακαλώ να μου πείς τι λάθος κάνω κάθε φορά και τυρανιέμαι να βάλω την στοίχηση δεξιά; ενώ βάζω αυτό που μας είπες πάντα κάτι γίνετε και προσπαθώ με άλλους τρόπουςΔοκίμασε να πάρεις από εδώ το link
https://www.e-steki.com/forum/attachment.php?attachmentid=1573&d=1186121602

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Fernando_A
- jj!
- Reader
- Scandal
- charmander
- Libertus
- Memetchi
- American Economist
- Paragontas7000
- A350
- rafaela11
- giannhs2001
- AggelikiGr
- touvlo
- Kate1914
- Εριφύλη
- Joji
- Wonderkid
- ghоul
- Hased Babis
- clevercat
- ggl
- J.Cameron
- camil
- sunsetpp
- fmarulezkd
- harry akritas
- Snoopy Doo
- Viedo
- fockos
- Johnny15
- uni77
- VforVendetta
- orchidea
- fretoe
- Nikos 7
- Liza19
- Αντικειμενικός
- eukleidhs1821
- T C
- SlimShady
- leo41
- ΘανάσοςG4
- CiNeFiL
- tsiobieman
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.