Ευχαριστώ για την απάντηση σου. Ο αριθμός των συνεδριών κατά μέσο όρο που κυμαίνεται (γιατί έχω ακούσει ποικίλα νούμερα);
Έχεις να μου προτείνεις κάποιο ιατρείο Αθήνα; (ή να μου το στείλεις σε p.m.)
Τα αποτελέσματα είναι αισθητά από την 1η συνεδρια. Ωστόσο, σε ορισμένες περιοχές (μπικίνι πχ), επειδή η τρίχα είναι πιο δυνατή θέλει και περισσότερες συνεδρίες. Laser θα κάνεις για πολύ καιρό, μεταξύ των συνεδρίων θα μεσολαβεί διάστημα περίπου 4 με 6 εβδομάδες (συνήθως το 2ο).
Μόνιμα να φύγουν οι τρίχες, αυτό δεν θα γίνει ούτε μετά από χρόνια. Μετά από κάθε φορά, θα βλέπεις όλο και πιο αδύνατες και αραιες τις τρίχες στις διάφορες περιοχές να εμφανίζονται. Γενικά λένε 6-8 συνεδρίες, ανάλογα την περιοχή και ανάλογα και τον οργανισμό του καθενός. Η τριχοφυΐα από κοπέλα σε κοπέλα διαφέρει, όσο πιο έντονη έχεις, τόσο πιο πολύ θέλει.
Το σημαντικό είναι να μην τις πειράζεις με αλλους τρόπους, ειδικά το ξυράφι, γιατί χαλάς το αποτέλεσμα, του laser. Αυτό συνήθως παρατηρείται το καλοκαίρι, να το κάνουν οι κοπέλες, κυρίως λόγω του ότι φοράνε κοντά, πάνε θάλασσα, καταλαβαίνεις.
Δε μπορώ να σού προτείνω κάποιο κέντρο/ Ιατρό. Η συμβουλή μου είναι, να υπάρχει δερματολόγος ή πλαστικός χειρουργός στο κέντρο και να μην είναι απλώς αισθητικός. Ώστε να εξετάσει την περίπτωση σου, και υπό το ιατρικό πρισμα, λόγω του ότι μιλάμε για δέρμα και ευαισθησίες και τα σχετικά τα γνωρίζει ένας Ιατρός πολύ καλύτερα. Είναι πιο ακριβοί συνήθως από τα κέντρα συνήθως. Βέβαια, αν κλείσεις πακέτο συνεδρίων 6-8 κλπ, είναι πιο οικονομικό. Πάρε προσφορές από διάφορους Ιατρούς και κέντρα αισθητικής. Οι περισσότεροι γνωστοί μου σε κέντρα αισθητικής πάνε, πρόβλημα δεν αντιμετώπισαν.
ΥΓ. Χθες το βράδυ αυτή τη συζήτηση είχαμε με την παρέα, επειδή η μια φίλη κάνει αποτρίχωση κάποια χρόνια ενώ η άλλη μόνο ξυράφι. Δεν συγκρίνεται το αποτέλεσμα. Το laser κοστίζει, αλλά, αξίζει γιατί το κεφάλι σου το έχεις ήσυχο για καιρό. Δεν ασχολείσαι με τρίχες ξανά μόνη σου.