tsus
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από tsus:Κάτι άλλο .... μερικές τριχούλες ανάμεσα στα φρύδια ενοχλούν τις γυναίκες; Και μη μου πείτε περι τσιμπιδακιου γιατί θα γίνουν ακόμα περισσότερες... ίσως κάποια άλλη λύση.... ;;;;
Οπως ριχνεις την ξουρα βαλε και λιγο αφρο αναμεσα στα φρυδια... τι αλλο(εκτος απο μονιμη αποτριχωση)
Αν και δεν βρισκω τον λογο, δεν νομιζω να το περνουν με κακο ματι οι γυναικες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οποτε ή τσιμπιδακι ή λειζερ ή αποτριχωτικη κρεμα (δεν ενδεικνυται). Εγω με το τσιμπιδακι μια φορά, μια χαρα τα καθαριζω τα φρυδια μου, μια φορά την βδομαδα περιπου.
tsus
Δραστήριο μέλος

SeCtoR
Νεοφερμένο μέλος

torry
Εκκολαπτόμενο μέλος

torry
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν υπάρχει τίποτα πιο καλαίσθητο και πιό υγειηνό για μια γυναίκα από την ολική αποτρίχωση της περιοχής!
Αν δεν πιστευετε πως είναι ότι πιο υγειηνό ρωτήστε ένα γιατρό χειρούργο και ακόμα καλύτερα ένα γυναικολόγο! Μην ξεχνάτε κυριές μου πως είτε για γένα είτε για κάποια επέμβαση σε ξυρίζουν κι αυτό όχι γιατί έχουν βίτσια οι άνθρωποι και γουστάρουν να χαζεύουν τη περιοχή!Όχι απλά οι τρίχες είναι η καλύερη φωλιά για κάθε μικροοργανισμό!
Άσε που δεν υπάρχει άντρας που να μην καυλώνει με το θέαμα ή την υφή αυτού!

chemeng
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τώρα, όσον αφορά το ανδρικό, να πω ότι λόγω τριχοφυΐας μεγαλύτερης από τις γυναίκες, το εντελώς ξυρισμένο είναι άβολο (υπερβολική φαγούρα απ'ότι μου έχουν πει). Το καλύτερο είναι να το περιποιούμαστε λίγο, ώστε ούτε η γυναίκα να έχει "πρόβλημα" αλλά ούτε και εμείς να ξυνόμαστε σαν τα σκυλιά.

Παν (χιλιο)μετρον άριστο....
torry
Εκκολαπτόμενο μέλος

Συμφωνώ με την προλαλήσασα όσον αφορά το θέμα των γυναικών!!! Απόλυτη συμφωνία όμως!
Τώρα, όσον αφορά το ανδρικό, να πω ότι λόγω τριχοφυΐας μεγαλύτερης από τις γυναίκες, το εντελώς ξυρισμένο είναι άβολο (υπερβολική φαγούρα απ'ότι μου έχουν πει). Το καλύτερο είναι να το περιποιούμαστε λίγο, ώστε ούτε η γυναίκα να έχει "πρόβλημα" αλλά ούτε και εμείς να ξυνόμαστε σαν τα σκυλιά.
Παν (χιλιο)μετρον άριστο....

Valder
Τιμώμενο Μέλος

αποφεύγει την φαγουρα που αναφερει ο Valder
Αυτό το είπα όταν δεν τα είχα ξυρίσει και ήταν βασισμένο σε μαρτυρίες. Φυσικά το παίρνω πίσω διότι ΔΕΝ ισχύει τελικά!!!

Άσε που δεν υπάρχει άντρας που να μην καυλώνει με το θέαμα ή την υφή αυτού!
Ιιιιιιι πιπέρι!
Ερεθίζεται....ερεθίζεται!

ΥΓ: Όχι οτι εγω μιλάω καλύτερα αλλά... δε μου χτυπάει καλά να βλέπω γυναίκα να βρίζει. Χάνεται το ευγενές της εντύπωσης, το πρόσχαρο, το θηλυπρεπές... εντάξει το καταλάβατε το νόημα!

torry
Εκκολαπτόμενο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Όσον αφορά το θέμα βρισίματος, καλά είναι γνωστό τοις πάσι οτι οι άντρες με δύο μέτρα και δύο σταθμά τα κρίνουν όλα, αυτοί μπορούν να κάνουν κάτι αλλάαα στις γυναίκες δεν κάνει, και το σερβίρουν με μια ωραια δικαιολογία για να μην ενοχληθούν και πολλές απο το διαχωρισμό. Ωραίος τρόπος να περνάτε το δικό σας, ε;

torry
Εκκολαπτόμενο μέλος

torry μπορείς να γράφεις τέτοιες λέξεις απλά βάζε και μερικά *** γιατί μπορεί να μας διαβάζουν και παιδιά.
Όσον αφορά το θέμα βρισίματος, καλά είναι γνωστό τοις πάσι οτι οι άντρες με δύο μέτρα και δύο σταθμά τα κρίνουν όλα, αυτοί μπορούν να κάνουν κάτι αλλάαα στις γυναίκες δεν κάνει, και το σερβίρουν με μια ωραια δικαιολογία για να μην ενοχληθούν και πολλές απο το διαχωρισμό. Ωραίος τρόπος να περνάτε το δικό σας, ε;![]()
Εχεις δίκιο κι εγώ ξεχάστηκα μωρε...
Όσο για τους άντρες, νομίζουν πως έχουν πάντα μια καλή δικιολογία για ότι λένε ή κάνουν!

DiavolakoS
Πολύ δραστήριο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

για τον αντρα πιστευω ξυρισμα τα @@ και λιγο συμαζεμα με ψαλιδι την γυρω περιοχη και εχουμε ενα ωραιο αποτελεσμα.οσο για φαγουρες προσωπικα δεν ειχα παρατηρησει ποτε(απορω αυτα που λενε για φαγουρα..)
+1

και σε πιο προχωρημένα τυπάκια... υπάρχει και μηχανή για το κούρεμα και όχι το ψαλίδι

DiavolakoS
Πολύ δραστήριο μέλος

DrJ7000
Εκκολαπτόμενο μέλος

+
... υπάρχει και μηχανή για το κούρεμα και όχι το ψαλίδι![]()

susceptible
Εκκολαπτόμενο μέλος

για την επίμαχη περιοχή, μία σχετική αποψίλωση,
όχι αποτρίχωση,
αυτά είναι για γέλια...

Σοβαρά τώρα, νταξ, τρίχες... σ'αυτές θα κολλήσουμε τώρα? Η δουλειά γίνεται είτε με Μαύρο δάσος είτε με έρημο Γκόμπι έτσι κ αλλιώς...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.