ladycat
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erodia
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
susceptible
Εκκολαπτόμενο μέλος

εγω παντως ξυριζομαι εκει..διοτι με ενοχλουν λιγο..και φυσικα..ειναι πιο υγειηνο..

erodia
Δραστήριο μέλος

το πιο διαδεδομένο (και φθηνο και καλό) είναι το betadine(αν θυμαμαι καλά το πως γράφεται)....αλλά να εξηγήσεις στον φαρμακοποιό για ποια χρήση το θέλεις γιατί υπάρχουν πολλά σκευάσματα άναλόγως την χρήση.

Βεβαια προσφερουν μια καλυτερη εικονα και μια πιο ευκολη υγεινη στην περιοχη.
Ναι υπαρχουν τριχες και στη...ραβδο ηδονης

Οσον αφορα το ξυρισμα : ειδα μερικα σχολια τυπου "ειναι γελοιο / ειναι καπως / θυμιζει τσοντα και ειναι ξενερα" κλπ. Παιδια θεμα συνηθειας ειναι. Αν καποιος δεν εχει εξοικειωθει με κατι, μπορει να του φαινεται περιεργο,αστειο κλπ. Πολλες συνηθειες στο παρελθον, αλλαξαν και πλεον οι παλιες μας φαινονται γελοιες, οχι οι καινουργιες.
Παντως απο τα 2 ακρα, προτιμω κατι ξυρισμενο, παρα κατι bonsai /θυμαρακι LOL
Και δεν ειναι απαραιτητα τα ιδια ακριβως και αντρες και γυναικες. Για γυναικες προτιμω ξυρισμα χαμηλα και ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ πολυ κοντο κουρεμα ψηλα. Οι αντρες μπορουν να ειναι οκ με ενα καλο κοντο κουρεμα παντου. (προσοχη στα family jewles γιατι η επιφανεια δε προσφερεται πολυ για ξυραφι εκει).
Giovanna
Επιφανές μέλος

Οπως ειχα ξαναγραψει (αναλυτικοτερα τοτε-τωρα βαριεμαι..

Βασικα γενικοτερα δεν γουσταρω τις τριχες...
Isiliel
Επιφανές μέλος

susceptible
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Isiliel:Πάντως πρότεινα στον προηγούμενο σύντροφό μου να το δοκιμάσει και είχε θετικά αποτελέσματα τόσο στην πράξη όσο και στην αυτοπεποίθησή του, διότι όπως μου είπε το ξυρισματάκι έκανε τον...Γιακουμή του να φαίνεται μεγαλύτερος.![]()

οντως ειναι αλλη φαση ..να τον βλεπεις ατριχο..

misslittledevil
Επιφανές μέλος

Aayla
Εκκολαπτόμενο μέλος

Στις γυναίκες όμως, επιβάλλεται! Και επί του θέματος ν'αρπάξω την ευκαιρία να ρωτήσω τις γυναίκες κάτι...Έχω πρόβλημα με την αποτρίχωση του μπικίνι...

Η αποτριχωτική κρέμα δεν κάνει τίποτα. Μούφα εντελώς!
Προς το παρόν έχω βολευτεί με ηλεκτρική ξυριστική (γυναικεία) μηχανή, με την οποία ξυρίζω και τις μασχάλες, αλλά δυστυχώς δε γίνεται και πολύ καλή αποτρίχωση και επιπλέον την επόμενη κιόλας μέρα, αρχίζουν και μεγαλώνουν πάλι..Τι μου προτείνετε να κάνω; Τίποτα κερί και χαλάουα; Φοβάμαι ότι θα είναι ΠΑΡΑ πολύ επώδυνο...

erodia
Δραστήριο μέλος

erodia
Δραστήριο μέλος

misslittledevil
Επιφανές μέλος

Απο εκει και περα το κερι προτεινω να το αποφυγεις εντελως, γιατι ποναει παααααρα πολυ κι αν οι τριχες ειναι "αγριες" σκεψου ποσες φορες θα πρεπει να υποστεις τον πονο στο ιδιο σημειο.

Aayla
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο όμως; Πόσο πάει το μαλλί περίπου;
erodia
Δραστήριο μέλος

Τα χρήματα κυμμένονται από 100 μέχρι 150 ?....Στην αρχή τα δίνεις κάθε 45 μέρες περίπου....στην συνέχεια κάθε 2 με 2.5 μήνες....Αλλά αξίζουν!!!!1
Να θυμάσαι όμως..΄...Να ψάξεις να βρεις κάποιον δερματολόγο που να κάνει χρήση της μεθόδου αυτής ! Καλή επιτυχία!!!!!

Aayla
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από erodia:Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο 100%....Σου το λέω με πολύ σιγουριά γιατί την χρησιμοποιώ εδώ και 2 χρόνια (δεν ξεκίνησα από το μπικίνι) και ήδη έχω "καθαρίσει" εντελώς με πρόσωπο, μασχάλες και κοιλίτσα!.....
Τα χρήματα κυμμένονται από 100 μέχρι 150 ?....Στην αρχή τα δίνεις κάθε 45 μέρες περίπου....στην συνέχεια κάθε 2 με 2.5 μήνες....Αλλά αξίζουν!!!!1
Να θυμάσαι όμως..΄...Να ψάξεις να βρεις κάποιον δερματολόγο που να κάνει χρήση της μεθόδου αυτής ! Καλή επιτυχία!!!!!![]()
Πολύ καλό μου ακούγεται...

Subject to change
e-steki.gr Founder

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.