germ1984
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaleidoscope
Επιφανές μέλος

Αν κάποιος ξενερώνει επειδή η άλλη έχει τριχούλες τι να πώ, την κουνάει την αχλαδιά...
Γιατί την κουνάει την αχλαδιά, αφού και οι άντρες έχουν τρίχες...;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τοτε αφου για καποιο λογο ειναι οι τριχες να μην κουρευεσαι ουτε να ξυριζεσαι
σαν τους πιθικους !

germ1984
Εκκολαπτόμενο μέλος

Άντρες.... Αν ξέρατε πως μια γυναίκα θα πρέπει από ένα σημείο και μετά να ξυρίζει κάθε 2 μέρες την ευαίσθητη περιοχή γιατί το ξυραφάκι δυναμώνει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ τις τρίχες Ή αν ξέρατε πόσο πολύ πονάει το κερί στην ευαίσθητη περιοχή θα ήσασταν απίστευτα πιο διαλλακτικοί. Κάποιοσ πρέπει να σας βάλει κερί εκεί κάτω και να αρχίσει να τραβάει μου φαίνεται να δείτε τι ωραία είναι χ0α0χ0αχ0α![]()
Σε καταλαβαίνω τέκνον μου...Μεγάλο βάσανο τραβάτε. Αλλά αναρωτιέμαι, ποιός σου είπε ότι ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις αυτή την δουλειά; Καθαριότητα να υπάρχει και μια κάποια φροντίδα ώστε να μην γίνει θάμνος...Τώρα τα ξυράφια τα κεριά κτλπ. είναι αηδίες, στο cosmopolitan τα διαβάζετε; Προσωπικά αλλά και με όσους έχω συζητήσει ποτέ δεν μας προβλημάτισε το θέμα αυτό ούτε μας απώθησε σε μια κοπέλα να έχει τρίχες σε αυτή την περιοχή ίσα-ίσα που είναι και πιο ωραίο.
MaryVeg
Εκκολαπτόμενο μέλος

παρόλα αυτά, έχω να πω ότι καθείς μπορεί να κάνει ότι θέλει, με βάση την προσωπική του αισθητική !!!
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

το θεμα καλε μου δεν ειναι εσεις τι θελετε ,αλλα εμας τι μας αρεσει...Σε καταλαβαίνω τέκνον μου...Μεγάλο βάσανο τραβάτε. Αλλά αναρωτιέμαι, ποιός σου είπε ότι ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις αυτή την δουλειά; Καθαριότητα να υπάρχει και μια κάποια φροντίδα ώστε να μην γίνει θάμνος...Τώρα τα ξυράφια τα κεριά κτλπ. είναι αηδίες, στο cosmopolitan τα διαβάζετε; Προσωπικά αλλά και με όσους έχω συζητήσει ποτέ δεν μας προβλημάτισε το θέμα αυτό ούτε μας απώθησε σε μια κοπέλα να έχει τρίχες σε αυτή την περιοχή ίσα-ίσα που είναι και πιο ωραίο.

Bre σαφώς και οι τρίχες υπάρχουν για κάποιον λόγο
no not really...
παλιοτερα υπηρχαν για να κανουν τις μυρωδιες μας πιο εντονες και να δειχνουν την σεξουαλικη οριμανση, αλλα τωρα πια δεν υπαρχει λογος για αυτο γιατι ετσι και αλλιως καλυπτονται απο αρωματα κτλ.
η θεωρια οτι μας κρατανε πιο καθαρους ειναι μια μαλακια και μιση, οι αντρες εχουν τριχες στην ηβικη περιοχη αλλα προφανως δεν τους προστατευουν απο μικροβια...
(παρακαλω ο πρωτος που θα μου πει "εμενα μου το ειπε ο/η γυναικολογος" να αφησει και διευθυνση μαζι για να του σπασω το κεφαλι)
MaryVeg
Εκκολαπτόμενο μέλος

no not really...
παλιοτερα υπηρχαν για να κανουν τις μυρωδιες μας πιο εντονες και να δειχνουν την σεξουαλικη οριμανση, αλλα τωρα πια δεν υπαρχει λογος για αυτο γιατι ετσι και αλλιως καλυπτονται απο αρωματα κτλ.
η θεωρια οτι μας κρατανε πιο καθαρους ειναι μια μαλακια και μιση, οι αντρες εχουν τριχες στην ηβικη περιοχη αλλα προφανως δεν τους προστατευουν απο μικροβια...
1. παλαιότερα υπήρχαν και ως προστατευτικό κάλυμα κλπ, και πράγματι τώρα που δεν χρειάζεται έχουν μειωθεί. ο άνθρωπος δεν έχει όσες τρίχες είχε πολλά χρόνια πίσω. Βγάζει όσες τρίχες του χρειάζονται
2. Δεν είπα ότι μας κλρατάνε πιο καθαρούς !

Η καθαριότητα εξαρτάται από εμάς !

1. παλαιότερα υπήρχαν και ως προστατευτικό κάλυμα κλπ, και πράγματι τώρα που δεν χρειάζεται έχουν μειωθεί. ο άνθρωπος δεν έχει όσες τρίχες είχε πολλά χρόνια πίσω. Βγάζει όσες τρίχες του χρειάζονται
god dammit αυτο ειπα οτι δεν μας κρατανε πιο καθαρους, να μας προστατευουν απο τι? Σκονες και βακτηριδια? Ισα ισα που η τριχα τα κραταει περισοτερο εκει. Ασε που ειναι εξαιρετικες για να κρατανε ιδρωτα και ζεστη δινοντας ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ συνθηκες σε μικροβια να αναπτυχθουν.
Ο λογος ειναι οτι ειμαστε εξελιξη του πιθικου και οι τριχες στην ηβη ειναι ενδεικτικο σεξουαλικης οριμανσης και κρατανε μυρωδιες, φερομονες κτλ που λειτουργουν σαν σημαδια σεξουαλικης διαθεσημοτητας.
Ο λογος που οι ανθρωποι ΔΕΝ εχουν τριχες ειναι οτι κρατανε νεανικα χαρακτηριστικα των πιθικοειδων μεχρι μεγαλη ηληκια γιατι το παιδικο προφιλ δινει καλυτερα εγγεφαλικη λειτουργια.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

Erida
Εκκολαπτόμενο μέλος

οι τριχες ειναι αχρηστες δηλαδη?
Εγω ξερω οτι ειναι χρησιμες για την υγρασια, να μην ξεραινεται το δερμα δηλαδη

self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

όχι , είναι το αγαπημένο (μου) θέμα συζήτησης πολλών στοκομέλων

prety much ναι
Iliaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

το νιωθω στο κεφαλι πχ..

love_angel
Επιφανές μέλος

εγω ξερω οτι οι τριχες προστατευουν απο τον ηλιο,,και μονωνουν..
το νιωθω στο κεφαλι πχ..![]()
τη συγκεκριμενη περιοxη που συζηταμε σαυτο το θεμα, δε νομιζω να τη βλεπει συχνα ο ηλιος.

Άγγελος
Επιφανές μέλος

κακώς..τη συγκεκριμενη περιοζη που συζηταμε σαυτο το θεμα, δε νομιζω να τη βλεπει συχνα ο ηλιος.![]()

germ1984
Εκκολαπτόμενο μέλος

prety much ναι
Οπότε και τα φρύδια σου άχρηστα είναι, για δεν τα κόβεις να γίνεις σαν τη λαίδυ Γκάγκα;
p.s. Άσχετο. Ξυρίζεις και τον πισινό σου;

Iliaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.