christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν είναι έργο τέχνης η επίμαχη περιοχή?![]()
Lame trolling

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος

Είμαι σχεδόν σίγουρος πως το εννοούσε.Lame trolling![]()
Και συμφωνώ μαζί της.
Edit:Fuck it,δε με νοιάζει τι εννοούσε-είναι έργο τέχνης.

Είμαι σχεδόν σίγουρος πως το εννοούσε.
Και συμφωνώ μαζί της.
Ε τοτε πολλα πολλα lulz
Mercury
Επιφανές μέλος

Δεν είναι έργο τέχνης η επίμαχη περιοχή?![]()
Kάπου είχα δεί μία εικόνα στο ίντερνετ με περίτεχνα σχέδια για την γυναικεία επίμαχη περιοχή

Δεν σας την δείχνω

Το θέμα είναι ότι όταν συναντιούνται δημιουργούν το κάτι μαγικό...

tsarachaf
Περιβόητο μέλος

Οκ, είναι πολύ ωραία εκεί κάτω, πάρα πολύ ωραία, I might say... Κι όταν συνδυάζονται, πλησιάζουμε την τελειότητα

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Έργο τέχνης είμαστε και εμείς οι άντρες όπως και οι γυναίκες βεβαίως βεβαίως!
Το θέμα είναι ότι όταν συναντιούνται δημιουργούν το κάτι μαγικό...![]()
...εναν μικροαστικό γάμο με επακολουθο τις κάρτες έκπτωσης στα σουπερμαρκετ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xrisopsaro
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση:
Τα μηνύματα 597 έως 599 προέρχονται από το συγχωνευμένο θέμα "Επίμαχη περιοχή: δεύτερη μέρα ξυρίσματος".
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Rempeskes
Επιφανές μέλος

κοπέλα πολύ ελαφροχέρα που θα σου κάνει σιγά σιγά αποτρίχωση
καταγγέλω την συνομωσία του σύμπαντος, αυτά τα επαγγέλματα δεν υπήρχαν τότε που αποφάσιζα τι θα κάνω στη ζωή μ'

EnnisDelMar!
Δραστήριο μέλος

Καλα η απορια μου ειναι γελοια,αλλα ρε παιδια τη δευτερη μερα η επιμαχη περιοχη γδερνει ολιγον τι....τι παιζει με αυτο το θεματακι? υπαρχει θεμα στην αφη? εγω το 'χω πολυ αγχος αυτο με αποτελεσμα να ξυριζομαι καθε μερα- ξερω θα πειτε υπαρχει και το κερι αλλα μια φορα που εκανα πεθανα στον πονο...ευχαριστω δεν θα ξαναπαρω- και κατα συνεπεια να δημιουργω πληγες...για πειτε γνωμες,εμπειριες κλπ...ο,τι θελετε...
Ντάξει δεν πονάει και τόσο πολύ, αν και έχω κάνει 2 φορές προς το παρόν...

DrHouse
Διάσημο μέλος

Ντάξει δεν πονάει και τόσο πολύ, αν και έχω κάνει 2 φορές προς το παρόν...Το μόνο κακό είναι ότι αμέσως μετά με ψιλοματώνουν τα σημεία όπου βρίσκονταν τρίχες αλλά μετά από 2-3 μέρες είναι μια χαρά απαλά και ωραία. Άσε που δεν τσιμπάει και καθόλου, σε αντίθεση με το ξυράφι που όσο πιο συχνά το κάνεις τόσο πιο γρήγορα ξαναβγαίνουν οι τρίχες (τουλάχιστον απ'ότι έχω παρατηρίσει στα πόδια)!
Εάν πας και σε ελαφροχέρα που λέει και η Oralee σούπερ
![]()
Πλακα εχει να τσιμπαει

Sal Paradise
Δραστήριο μέλος

Πλακα εχει να τσιμπαει![]()
ρε μαν,ρε μαν...γιατι θες να ανοιγεις παντα σε καθε θεμα το κουτι της πανδωρας??

EnnisDelMar!
Δραστήριο μέλος

Πλακα εχει να τσιμπαει![]()
Ε ντάξει την δικιά σου παρ'την με την μηχανή ξυρίσματος!

Θες να αισθανεται σαν αλλος Indiana Jones,εξερευνητης του αμαζονιου,που μαζι με τη "μασσσετι" του ψαχνει κατω απο αντιξοες συνθηκες την πηγη της ζωης;;;;;
DrHouse
Διάσημο μέλος

Ε ντάξει την δικιά σου παρ'την με την μηχανή ξυρίσματος!![]()
Μονο με το δασος δεν συμβιβαζομαι.Θα πνιγω.
Στα αλλα το παιχνιδι γινεται kinky

nikolaos p.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Alma_Libre
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.