Θάλεια
Διάσημο μέλος

Δεν είναι άχρηστα τα φρύδια, κρατάνε σκουπιδάκια που πάνε κοντά στο μάτι. Και οι βλεφαρίδες το ίδιο.
Ισχύει.
Γενικά όπου μα όπου έχουμε τρίχες υπάρχουν για κάποιο λόγο.
Βέβαια για λόγους υγιεινής κυρίως, καλό είναι να φροντίζουμε τις περιοχές αυτές.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

κρατανε τον ιδρωτα που σταζει,,τη σκονη..-γιαυτο πχ οι καμηλες ειναι τοσο ωραιες..Δεν είναι άχρηστα τα φρύδια, κρατάνε σκουπιδάκια που πάνε κοντά στο μάτι. Και οι βλεφαρίδες το ίδιο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν είναι άχρηστες, είναι εκεί για κάποιον λόγο. Να προστατεύουν από τυχόν μολύνσεις και μικρόβια που πλησιάζουν εκείνη την περιοχή.
λες και δεν εγραψα τιποτα...
αντε αλλη μια φορα σαν να μιλαω σε μωρα.
οι τριχες στην ηβικη περιοχη ΔΕΝ υπαρχουν για λογους υγειηνης, δεν θελει πτυχιο στην εξελιξη για να το καταλαβεις, αν ηταν ετσι θα υπηρχαν τριχες και στη βαλανο του πεους και γυρω γυρω απο το στομα σου. Αλλα δεν υπαρχουν. Αλλωστε στους αντρες να προστατεψουν τι? Και Αν ειναι ετσι γιατι ολως παραδοξως οι τριχες στα χειλη ειναι ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ απο οτι στην ηβη?
Πολυ δε περισοτερο αν αναλογιστεις οτι οι τριχες κρατανε ζεστη και υγρη την περιοχη, τελειες συνθηκες για να αναπτυχουν μικροοργανισμοι.
Ψαξε στο ιντερνετ αν δεν με πιστευεις, ο λογος που εχουμε τριχες στην ηβη δεν εχει καμια σχεση με υγεια, ειναι θεμα σεξουαλικου σηνιαλου
Οπότε και τα φρύδια σου άχρηστα είναι, για δεν τα κόβεις να γίνεις σαν τη λαίδυ Γκάγκα;
p.s. Άσχετο. Ξυρίζεις και τον πισινό σου;
Δεν ειπα οτι ΟΛΕΣ οι τριχες ειναι αχρηστες, αλλα ακομα και ετσι οι ανθρωποι με αλλωπεκια δεν τραυματιζουν τα ματια τους πιο ευκολα η δυσκολα απο τους υπολοιπους.
Οι τριχες στο κεφαλι εχουν λογο υπαρξης γιατι μας κρατανε ζεστους μιας και ο εγγεφαλος τραβαει απιστευτο αιμα και αρα χανεις πολυ θερμοτητα απο κει.
Ναι ξυριζω και το κωλο μου, γιατι γουσταρεις?
Μικρη παρακληση προς τα κοριτσα του φορουμ, ρε κοπελιες, αν το κανετε που το κανετε το ξουρισμα καντε το σωστα, μεχρι πισω πισω, δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο το να πετανε τριχες αριστερα και δεξια του στενου μερους του στρινγκ.
Η καθολου, καλυτερα καθολου παρα αυτο
new_day*
Νεοφερμένο μέλος

germ1984
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ναι ξυριζω και το κωλο μου, γιατι γουσταρεις?
Είσαι gay ?
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

Είσαι gay ?
Γιατι οποιος επιμελειται τας ευαισθητας περιοχας του δι' αποτριχωσεως ειναι gay ? Γιατι και εγω αποτριχωνω τας επιμαχας περιοχας μου και δεν εχω αντιληφθει μεχρι τουδε να ειμαι γκευ...

Είσαι gay ?
Ναι αλλα δεν μου αρεσεις. Εισαι πολυ ματσο για τα γουστα μου, προτιμω ο γκομενος μου να ειναι ατριχος αυτο μονο τιποτα αλλο. Τελος.
(δεν εχει καμια σχεση με το οτι η τριχα στο κωλο ειναι τελειως ανθυγιηνη, οχι βεβαια)

Η καθαριοτητα ειναι βασικη και πρεπει να γινετε απο ολους και απο ολες αντρες και γυναικες
το καθαρο ειναι υγιεινο και συναμα ομορφο...!

WhiteDrum
Διάσημο μέλος

Αναρωτιέμαι γιατί υπάρχει ακόμα αυτό το thread

Freya
Δραστήριο μέλος

Rempeskes
Επιφανές μέλος

ασε που εκει πισω η αποτριχωση με κερι δεν ποναει καθολου
σε ευχαριστώ Ιντερνετ για μια ακόμα βαθυτατα εσωτεριστική στιγμή αμιγούς υπερρεαλισμού

Guest 990498
Επισκέπτης

ναι ρε παιδια αλλα στον πωποπως να ξυριστεις καλα;οτι και να κανεις παντα κατι θα μεινει...
![]()
Zήτα βοήθεια, τα τρία χέρια είναι πάντα καλλίτερα από ένα,
και πιστεύω κάποιος θα βρεθεί να βοηθήσει.

ναι ρε παιδια αλλα στον πωποπως να ξυριστεις καλα;οτι και να κανεις παντα κατι θα μεινει...
![]()
καθρεφτάκι.
Dalian
Περιβόητο μέλος

Μέχρι πριν τα Χριστούγεννα αποτελούσε μεγάλο no-no, από τότε που το δοκίμασα όμως κατέληξε συνήθεια/lifestyle.
Περί ορέξεως....

Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

Για τον συντροφο δεν εχω προβλημα,λιγη περιποιηση και οκ
Πιστευω θα με ξενερωνε η θεα ενος αντρικου αποτριχωμενου πουλιου

λιλ αιθεροβάμων
Νεοφερμένο μέλος

love_angel
Επιφανές μέλος

Theseus
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.