Giovanna
Επιφανές μέλος

ε μαλλον λεω να το αλλαξω σε... επιμελως ατημελητο θαμνο..!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Το ίδιο δεν είναι;δε θυμαμαι τι ειχα ψηφισει -γραψει-πει, αλλα μαλλον ειχα πει κατι για αποψιλωση που λεει και η μισελ!
ε μαλλον λεω να το αλλαξω σε... επιμελως ατημελητο θαμνο..!

Εκτός αν εννοείς εντελώς (και ουχί επιμελώς) ατημέλητο θάμνο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna
Επιφανές μέλος

Το ίδιο δεν είναι;
Εκτός αν εννοείς εντελώς (και ουχί επιμελώς) ατημέλητο θάμνο![]()
καλε, δε γινεται να ειναι το ιδιο,χεχε!
αποψιλωση και θαμνος στην ιδια προταση ενννοω

αλλο λεμε

DiavolakoS
Πολύ δραστήριο μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

νομιζω οτι η giovanna εννοει να τα παρεις λιγο...οχι πολυ κοντοκουρεμενο.σε πιανω?![]()
ναι.. να μην ειναι ενα χιλιομετρο τριχα αλλα να μην ειναι και ενα εκατοστο ρε αδερφε

DiavolakoS
Πολύ δραστήριο μέλος

susceptible
Εκκολαπτόμενο μέλος

αν ναι..πες μου..με τι κουρακιο να κανουμε τα αγορια αποτριχωση εκει..κανουμε παντου εκτος απο εκει..εκει θα ποναει παααρα πολυ..
το θεμα ντροπης στην αισθητικο δεν το σηζυτω..αν το αποφασισω το κανω..αλλα οταν σκευτομαι τον πονο,προτιμω να μεινω με το βαθυ ξυρισμα..

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Valder
Τιμώμενο Μέλος

με τι κουρακιο να κανουμε τα αγορια αποτριχωση εκει..κανουμε παντου εκτος απο εκει..εκει θα ποναει παααρα πολυ..
Έχεις δει πολλά αγόρια και άντρες να το κάνουν αυτό παντού; Μόνο ένας gay γνωστός μου αποτριχώνει τα πάντα.

Προσωπικα ξερω πολλους.(Ειδικα Ιταλους)Και οταν λεμε παντου σιγα...στηθος,ποδια κτλ κτλ.Και το κυριοτερο για αποτρχωση με ειδικα ,ηχανηματα ειναι στηθος-μασχαλες-πλατη για να αποφευγουν το ξυρισμα.Ποδια χαλαρα μπορουν να κανουν χαλαουα ή αφρο αφαιρεσης τριχων.
Σε καμια περιπτωση το ενα δεν συνδεεται με το αλλο.
Οχι το ειπες, εγω το λεω.

Ειναι πολλοι που τις τριχες του σωματος απλουστατα τις σιχαινονται...ειναι πολυ απλο το θεμα.
susceptible
Εκκολαπτόμενο μέλος

και οι περισσοτεροι <αθλητες>,ειδικα στην ηλικια μου,το κανουν αυτο..
οχι χαλαουα απαραιτητα, αλλα ξυρισμα παρα πολυ ανετα..
ριξε μια ματια

DiavolakoS
Πολύ δραστήριο μέλος

susceptible
Εκκολαπτόμενο μέλος

εμενα μου το ειχαν ζητησει και ηθελα κι εγω φυσικα και εκανα(στην αρχη δοκιμασα και μετα εγινα πελατης :p)
ειχα αρκετες τριχες παντως..

DiavolakoS
Πολύ δραστήριο μέλος

Και οσον αφορα την μασχαλη τα αγορακια ειδικα οσα κανουν αθλητισμο ή και ιδρωνουν συχνα, να κοιτανε τις τριχες της μασχαλης τους που και που.
Πολλες φορες αναπτυσονται μυκητες/βακτηρια και η τριχα παιρνει ενα ασχημο κιτρινο/καφε/ασπρο χρωμα (μοιαζει σαν να εχει κατι κολημενο πανω της) και μυριζει ασχημα.Ακομα και αν κανεις ντουζ με το που θα ιδρωσεις θα ξαναμυρισει.Εκει ειναι αναγκαιο το ξυραφι δυο-3 φορες και πλυσιμο με εντιβακτηριδιακο για να φυγει.
Απο εκει και περα προσωπικα οταν (και αν μιας και παρα την ηλικια μου δεν εχω ιδιαιτερη τριχοφυια) δω οτι με ενοχλησουν οι οποιες τριχες χαλαρα θα αφαιρεθουν.

Φυικα για ατομα που κρινουν και χαρακτηριζουν τους αλλους αναλογα με το αν εχουν πολλες τριχες ή καθολου, δεν αξιζει καν να πω οτι ειναι απλως "αστειοι"...
Το τελευταιο δεν παει για καποιον απο τους πτολαλλησαντες!Ετσι;

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Για το αλλο θεμα δεν θα μου απαντισει καμια γυναικα;

Αντε σε καμια παραλια.Αρα εαν καποιος π.χ. δεν στο πει, δεν το καταλαβαινεις παρα μονο αν τον δεις σε παραλια ή σε κανα παρτυ με "ουζο12".
Χτυπαει ασχημα γιατι εχει συνδεθει οτι ξυριζεται=φλωρος=ψωνιο=αδερφη κτλ κτλ.Και μην μου πειτε οτι ακομα πολλοι δεν τα συνδεουν αυτα.Ειναι "καταλοιπα" και αποψεις που θα χρειαστει αρκετος χρονος και μετα το 2007 να ξεπεραστουν.
Αλλα αν τον γνωρισεις απο πριν, δεν σου πει τιποτα, εχεις καλη εικονα γι' αυτον και απλως τον δεις στην παραλια διχως τριχα, το πολυ πολυ να του πεις "καλα ρε μ@μακα δεν βαριεσαι να ξυριζεσαι;" ή δεν θα πεις τιποτα.
Αnyway, εγω οπως προειπα αυτο το κλισε (γιατι για εμενα κλισε ειναι) του αν καποιος εχει πολλες τριχες ή καθολου δεν ισχυει.Δηλαδη ουτε ασχημα μου καθεται ουτε τιποτα.
Ο καθενας μας καλο ειναι να κανει οτι του αρεσει απαξ' και δεν ενοχλει και να κανει οτιδηποτε ταιριαζει στο στυλ οτυ και την ολη του "εικονα".

Εχει τριχες και Δ Ε Ν τις γουσταρει;Καλα θα κανει να τις βγαλει οπως ο ιδιος θελει!

Εχει τριχες και του αρεσουν;Και παλι μαγκας ειναι και μαζι του κι εγω.

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.