Subject to change
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Προσοχή σε όσους δεν αντέχουν τα αίματα!!!Αρχική Δημοσίευση από Valder :Χιχιχι δείτε τι γίνεται οταν υπάρχει πολύ μαλλί και αποφασίζουμε να το κουρέψουμε!
https://miahoo.agora-system.com/htf/htf_snip.swf
Δειτε το ΟΛΟ! Είναι παιδικό και πολύ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ αλλά έχει πλάκα και ταιριάζει με τη συζήτηση!
Να γιατί εγω δε θα κουρέψω τις τρίχες μου (....ακόμα!)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rattlehead
Δραστήριο μέλος

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Είναι τελείως υποκειμένικό αυτό.
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από yiannis :Κουνελάκι σε όλα τα περιέργα topic μέσα σε βρήσκω. Πολύ προχωρημένη. Μπράβο! Οι κοντές τρίχες δεν πιάνονται και πουθενά καθόλου ευχάριστη αίσθηση
Γιατί προχωρημένη επειδή προτιμώ χωρίς τρίχες???
ΔΕν το νομίζω να είμαι :/
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Τι να αιτιολογήσω? άλλη αίσθηση!!! άλλη αισθητική!!! άλλο θέμα γενικώς!!
Ολοι οι "θάμνοι" απορριπτονται ασυζητητί!
Πείτε με όπως θέλετε, κακοχαρακτηρίστε με αν θέλετε αλλά.... έχω "στείλει" γκόμενο για αυτό το θέμα!
Αηδία!

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ :ΦΥΣΙΚΑ και να είναι ξυρισμένος ή κουρεμένος!!!
Τι να αιτιολογήσω? άλλη αίσθηση!!! άλλη αισθητική!!! άλλο θέμα γενικώς!!
Ολοι οι "θάμνοι" απορριπτονται ασυζητητί!
Πείτε με όπως θέλετε, κακοχαρακτηρίστε με αν θέλετε αλλά.... έχω "στείλει" γκόμενο για αυτό το θέμα!
Αηδία!να πρέπει να κάνεις ανασκαφή για να βρεις τον θησαυρό!
Βάλτον κάτω και ξύρισέ τον, τι πάει να πει τον έχεις "στείλει";

ΥΓ: Πήγαινε πίσω, άρπαχτον απ το "μαλλί" και στο σπίτι για ξούρα αμέσως

GlobalNoise™
Νεοφερμένο μέλος

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Πω πω, εντάξει κι εμένα μου φάνηκε περίεργο που κάποιος ήθελε να ξυρίσει το μπικίνι του αλλά δεν είπα ούτε λέξη. ΕΤΣΙ θέλει να το ξυρίζει! ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ!

Θα σ' αρεσε να πω κι εγω Die you Ηumans;; Πλάκα θα χει...

Vkey
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Valder :ΥΓ: Πήγαινε πίσω, άρπαχτον απ το "μαλλί" και στο σπίτι για ξούρα αμέσως![]()
![]()
Μην με προκαλείς! 8) 8) 8)
Giovanna
Επιφανές μέλος

δε μαρεσει με τιποτα τελειως ξυρισμενο..!

οσο για.. ψαλιδισμενες τριχες, δε λεω οχι, αλλα δε με απασχολει πολυ κιολας.. (μωρο μου, ποτε "κουρευτηκες"τελευταια φορα? τι??? ΠΡΟΧΤΕΕΕΕΣ??? τρεχα γρηγοραα!!!)
..καμια σχεση..
γενικως εμενα οι τριχες στον αντρα μου βγαζουν ..αντριλα! (στον αντρα ειπαμε, οχι στην αρκουδα-αλλα και παλι αυτο ειναι τελειως υποκειμενικο!)
Subject to change
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από Giovanna :αχ! καλε, φριττω! :thumbsdown:
δε μαρεσει με τιποτα τελειως ξυρισμενο..!
οσο για.. ψαλιδισμενες τριχες, δε λεω οχι, αλλα δε με απασχολει πολυ κιολας.. (μωρο μου, ποτε "κουρευτηκες"τελευταια φορα? τι??? ΠΡΟΧΤΕΕΕΕΣ??? τρεχα γρηγοραα!!!)
..καμια σχεση..
γενικως εμενα οι τριχες στον αντρα μου βγαζουν ..αντριλα! (στον αντρα ειπαμε, οχι στην αρκουδα-αλλα και παλι αυτο ειναι τελειως υποκειμενικο!)
A μπράβο κι εγώ ακριβώς την ίδια άποψη έχω και είχα αρχίσει να νιώθω οτι μόνο εγώ έχω αυτή την άποψη!
weak and powerless
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle :A μπράβο κι εγώ ακριβώς την ίδια άποψη έχω και είχα αρχίσει να νιώθω οτι μόνο εγώ έχω αυτή την άποψη!
μπα, μην ανησυχείς. κι εγώ της ίδιας άποψης είμαι

kakiouli418
Νεοφερμένο μέλος

Επειδή είσαι μικρούλης και άπειρος ακόμα άκου και μια γυναίκα...κάτι περισσότερο ξέρει.Αρχική Δημοσίευση από Valder:Για κάτσε ρε Γιάννη, σε τσόντα παίζουμε για να ξυρίζουμε και τα καραμπαλίκια μας δηλαδή; Αίσχος! Εντάξει, κι εγω άκουγα καμια φορά τη γνωστή φράση "Ωπα, τριχούλα!" αλλά ας βάζει το χερι να τις καλύπτει. Δεν ξέρεις οτι αν τα ξυρίσεις έχεις ασταμάτητη φαγούρα;![]()
Πρώτον είναι θέμα υγιεινής το να ξυρίζεσαι και δεύτερον είναι πολύ πιο ευχάριστη η αίσθηση.
Πληροφοριακά σε ενημερώνω πως σε κάποιον φίλο μου που η τρίχα καταλάθος είχε μπει στο προφυλακτικό(τι να δεις εκείνη την ώρα) του έκαναν 17 ράμματα πάνω στο πέος του και υπέφερε.Τον έσκισε σαν ξυράφι.
Δική σου η επιλογή όμως.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Αρχική Δημοσίευση από kakiouli:Επειδή είσαι μικρούλης και άπειρος ακόμα άκου και μια γυναίκα...κάτι περισσότερο ξέρει.
Πρώτον είναι θέμα υγιεινής το να ξυρίζεσαι και δεύτερον είναι πολύ πιο ευχάριστη η αίσθηση.
Πληροφοριακά σε ενημερώνω πως σε κάποιον φίλο μου που η τρίχα καταλάθος είχε μπει στο προφυλακτικό(τι να δεις εκείνη την ώρα) του έκαναν 17 ράμματα πάνω στο πέος του και υπέφερε.Τον έσκισε σαν ξυράφι.
Δική σου η επιλογή όμως.
Απειρος και μικρούλης; Σίγουρα δεν είσαι πρώην μου λοιπόν!

Όσο για τα ράμματα πως είναι δυνατόν μια τρίχα να σκίσει ενα πεος;

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Valder:Όσο για τα ράμματα πως είναι δυνατόν μια τρίχα να σκίσει ενα πεος;![]()
Και που χωρεσανε 17 ραμματα; 34 εκατοστα την ειχε; Πολλα δεν ειναι;
Kaimaktsalan
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πωσο θα πονουσε;
Nessa NetMonster
Δραστήριο μέλος

Αυτός: Αγάπη μου δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι που επιτέλους θα ολοκληρώσουμε τη σχέση μας!
Εγώ: Στάσου, στάσου, μη βιάζεσαι... επειδή θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο...(ανοίγω την τσάντα μου)
Αυτός: Μην ανησυχείς, έχω εγ... μα... τι κάνεις εκεί αγάπη μου;!;!;!;
Εγώ: Περίμενε, ντε, μην ξεχάσω τίποτα... κόλλα, διαφάνεια, σκληρό μολύβι, σβήστρα, μαλακό μολύβι, χάρακας, τρίγωνο, διαβήτης, ραπιδογράφοι... πού είναι το κοπίδι ρε γμτ...
Αυτός: (κόκκαλο)
Εγώ: Λοιπόν, πρόσεξε να δεις, για να μη στραβώσει το πράμα στη μέση, θα μου κάνεις ένα σχεδιάγραμμα πώς ακριβώς θέλεις το... ναι, μην κοιτάς σα *****ς! Άκου να δεις. Οι μακριές τρίχες θα γίνουν με ραπιδογράφο 0.5. Οι κοντές τρίχες θα γίνουν με 0.35. Οι διαστάσεις θα μπουν με μολύβι - πρόσεχε ρε, δε θα τα ξαναπώ! Οι γραμμές των ποδιών και ο αφαλός θα γίνουν με 0.7. Θα κάνεις πρόοψη, κάτοψη, πλάγια όψη καθώς και μία τομή στην οποία θα φαίνεται εμφανώς το σημείο G! Tι κάθεσαι και με κοιτάς ντε, θα αρχίσεις καμιά ώρα; Πού πας, ρεεεεεεε!
Τύφλα να'χει ο Παπαμητούκας!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.