weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 00:42 Ο weak and powerless: #101 29-08-05 00:42 νταξ, μη γίνουμε και αρκούδες . πάντως κι εμένα μου κάθεται κάπως... συγχωροχάρτι (sic) δίνω μόνο στους αθλητές που πρέπει να ξυρίσουν κάποια μέρη του σώματος τους για να είναι ανταγωνιστικοί (κολυμβητές, ποδηλάτες φερ ειπίν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 00:46 Ο iJohnnyCash: #102 29-08-05 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Puff_Daddy: Θα είμαι απόλυτος: Άντρας και ξυρισμένος σε οποιοδήποτε μέλος του σώματος (πόδια, πλάτη, γεννητικά όργανα, μασχάλες - έχω δει άτομα να ξυρίζουν μερικά/όλα από αυτά) είναι α-π-α-ρ-α-δ-ε-κ-τ-ο. Ο άντρας πρέπει να έχει τρίχες. Και σε όλο το σώμα. όχι υπερβολές, αλλά όσο περισσότερες τόσο το καλύτερο. Ξυρισμένος άντρας == κάτι δεν πάει καλά. Click για ανάπτυξη... Αν και προσωπικά δεν ξυρίζομαι αλλά δεν θα είχα πρόβλημα να ξυριστώ φυσικά όχι με υπερβολή... Να σου πω κάτι άλλο, νομίζω ότι δεν υπάρχει άντρας που να θέλει την γυναίκα του σαν αρκούδα , γιατί οι γύναικες να μας θέλουν σαν άρκουδα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Puff_Daddy Νεοφερμένο μέλος Ο Puff_Daddy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 00:47 Ο Puff_Daddy: #103 29-08-05 00:47 Όχι αρκούδες. Αλλά το δασύτρυχο στήθος από όσο ξέρω είναι κλασσικό ηδονιστικό. Δεν είπαμε και να μην βλέπεις δέρμα. Αλλά οι πολλές τρίχες είναι σημείο ανδρισμού, πράγμα που επιβεβαιώνει το 80% των γυναικών .-.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 00:49 Η Subject to change: #104 29-08-05 00:49 Εμένα πάντως οι τρίχες μου αρέσουν μόνο στο επίμαχο σημείο. Το δασύτριχο στέρνο-πλάτη-πόδια κλπ είναι τελείως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 00:51 Ο iJohnnyCash: #105 29-08-05 00:51 Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι όποιος ξυρίζεται "κάτι δεν πάει κάλα" ... Μην γίνομαστε και ΤΟΣΟ απολύτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 00:56 Ο weak and powerless: #106 29-08-05 00:56 δασύτριχο στήθος, πουκάμισο με ξεκούμπωτα τα πάνω κουμπιά και χρυσή καδένα = σεξ σίμπολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lila Νεοφερμένο μέλος Η lila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 00:59 Η lila έγραψε: #107 29-08-05 00:59 απαιτω ολικη αποτριχωση!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:02 Ο iJohnnyCash: #108 29-08-05 01:02 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: δασύτριχο στήθος, πουκάμισο με ξεκούμπωτα τα πάνω κουμπιά και χρυσή καδένα = σεξ σίμπολ Click για ανάπτυξη... μπλίαξ δεν θα ήθελα με τπτ να είμαι έτσι ακόμη και αν το 100% των γυναικών ήθελαν κάτι τέτοιο.... απαιτω ολικη αποτριχωση!!!! Click για ανάπτυξη... Να και το άλλο άκρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:02 Ο weak and powerless: #109 29-08-05 01:02 και στην μύτη; . αχ, με έχουν καταστρέψει οι μιγαδικές, δε φταίω εγώ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:04 Ο Dark_kronos: #110 29-08-05 01:04 Εγω πιστευω πως ενας αντρας πρεπει να εχει μπολικες τριχες αλλα χωρις υπερβολες. Δεν υπαρχει λογος να ξυριζετε πουθενα (ουτε καν στο πρωσοπω αμα για τον αλφα η βητα λογο του αρεσει να εχει μουσι) αλλα αμα στο στηθος και στην πλατι και στα γενιτικα οργανα η τριχα παρααει λιγο κοπσιμο ωστε να μην ειναι και πιο μακρια απο το μαλι δεν θα πειραζε. Τωρα στα ποδια δεν πα να νε οπως θελουν... Στην γυνεκα παλι οσο το λιγοτερο τοσο το καλυτερο (με εξερεση τα μαλλια) και οπως και να το κανουμε ενα αποτριχομενο γυρο-γυρο του επιμαχου σημιου με κανενα σχεδιακι η τελιως αποτριχομενο ειναι οτι πρεπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lila Νεοφερμένο μέλος Η lila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:11 Η lila έγραψε: #111 29-08-05 01:11 μου προκαλουν αιδια και τις συχαινομαι... θα ανεχτω μονο στο προσωπο...πουθενα αλλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:11 Ο iJohnnyCash: #112 29-08-05 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Στην γυνεκα παλι οσο το λιγοτερο τοσο το καλυτερο (με εξερεση τα μαλλια) και οπως και να το κανουμε ενα αποτριχομενο γυρο-γυρο του επιμαχου σημιου με κανενα σχεδιακι η τελιως αποτριχομενο ειναι οτι πρεπει Click για ανάπτυξη... Αν και για τον άφλα βήτα λόγο η γυναίκα τις αρέσει να μην αποτριχώνεται τι γίνεται; Καλλίτερα να μην γίνομαστε τόσο μονοπλεύροι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:16 Ο weak and powerless: #113 29-08-05 01:16 εμένα δε με κόφτει και πολύ εάν είναι ξυρισμένη ή όχι. προφανώς μιλάμε για την επίμαχη περιοχή ε . το πολύ πολύ να χω καμμία οδοντογλυφίδα πρόχειρη σε περίπτωση που σκαλώσει καμμία τρίχα ανάμεσα στα δόντια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:31 Η nv έγραψε: #114 29-08-05 01:31 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: εμένα δε με κόφτει και πολύ εάν είναι ξυρισμένη ή όχι. προφανώς μιλάμε για την επίμαχη περιοχή ε . το πολύ πολύ να χω καμμία οδοντογλυφίδα πρόχειρη σε περίπτωση που σκαλώσει καμμία τρίχα ανάμεσα στα δόντια . Click για ανάπτυξη... Η' κρατάς την τρίχα και κάνεις βουντου, σε περίπτωση που στην κάνει η "άλλη"!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:35 Ο weak and powerless: #115 29-08-05 01:35 άμα μου την κάνει έχει αυτοκαταραστεί, δε χρειάζεται να κάνω τίποτα ιγού . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:39 Η nv έγραψε: #116 29-08-05 01:39 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: άμα μου την κάνει έχει αυτοκαταραστεί, δε χρειάζεται να κάνω τίποτα ιγού . Click για ανάπτυξη... Χιχιχι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:42 Ο Insomniac: #117 29-08-05 01:42 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Αν και για τον άφλα βήτα λόγο η γυναίκα τις αρέσει να μην αποτριχώνεται τι γίνεται; Καλλίτερα να μην γίνομαστε τόσο μονοπλεύροι... Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις; Το ερωτημα ειναι αναλογο με το " Τι γινεται αν δεν πλενει τα δοντια/ποδια/κτλ του"... Προσπαθεις να εξηγησεις οτι ειναι κατι που δεν σου αρεσει και οτι θα σε ξετρελαινε το να ξυριζοταν (ή οτιδηποτε τετοιο), ευελπιστωντας οτι επειδη σε αγαπαει και επιασε και το υποννοουμενο, θα αλλαξει. Αλλιως δεν μπορει να κανεις τιποτα αλλο. Ή χωριζεις αν σε ενοχλει τοσο, ή απλα το ανεχεσαι. Προσωπικα, πανω απο Spoiler μια γραμμη τριχων δεν το μπορω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:50 Ο Dark_kronos: #118 29-08-05 01:50 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Αν και για τον άφλα βήτα λόγο η γυναίκα τις αρέσει να μην αποτριχώνεται τι γίνεται; Καλλίτερα να μην γίνομαστε τόσο μονοπλεύροι... Click για ανάπτυξη... Καλα την περιπτωσει να μην ξυριζει ( η με οπιονδηποτε αλλον τροπο βγαζει της τριχες) τα ποδια της μια γυναικα δεν την σχολιαζω γιατι τοτε πια δεν μηλαμε για γυνεκα.... για κατι αλλο μηλαμε...! Για το μουστακι και λοιπες μικρολεπτομεριες δεν ανισηχω.... γυναικες ειναι αυτες.... δεν θα αντεξουν... θα της βγαλουν...! Τωρα για το επιμαχω σημιο... αν ειναι δασος... την εκατσα... μαλλον θα τν εκανα με ελαφρα πηδηματακια..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 02:00 Ο Insomniac: #119 29-08-05 02:00 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Καλα την περιπτωσει να μην ξυριζει ( η με οπιονδηποτε αλλον τροπο βγαζει της τριχες) τα ποδια της μια γυναικα δεν την σχολιαζω γιατι τοτε πια δεν μηλαμε για γυνεκα.... για κατι αλλο μηλαμε...! Για το μουστακι και λοιπες μικρολεπτομεριες δεν ανισηχω.... γυναικες ειναι αυτες.... δεν θα αντεξουν... θα της βγαλουν...! Τωρα για το επιμαχω σημιο... αν ειναι δασος... την εκατσα... μαλλον θα τν εκανα με ελαφρα πηδηματακια..! Click για ανάπτυξη... Αυτο ελειπε να μιλαμε και για ποδια/μασχαλες!!!! :exclamati Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 02:01 Ο iJohnnyCash: #120 29-08-05 02:01 Δεν με καταλάβατε... Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι εμείς έχουμε την απαίτηση να ξυρίζονται αλλά έχουμε και την απαίτηση να μην ξυριζόμαστε, αρά τα θέλουμε όλα δικά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα nickos1 Jauahahwiwisjs Lathy teacher_40 Εριφύλη Requiem AggelikiGr GeorgePap2003 thenutritionist Ria99 ggl SlimShady charmander Scandal johnnyantony JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
νταξ, μη γίνουμε και αρκούδες . πάντως κι εμένα μου κάθεται κάπως... συγχωροχάρτι (sic) δίνω μόνο στους αθλητές που πρέπει να ξυρίσουν κάποια μέρη του σώματος τους για να είναι ανταγωνιστικοί (κολυμβητές, ποδηλάτες φερ ειπίν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 00:46 Ο iJohnnyCash: #102 29-08-05 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Puff_Daddy: Θα είμαι απόλυτος: Άντρας και ξυρισμένος σε οποιοδήποτε μέλος του σώματος (πόδια, πλάτη, γεννητικά όργανα, μασχάλες - έχω δει άτομα να ξυρίζουν μερικά/όλα από αυτά) είναι α-π-α-ρ-α-δ-ε-κ-τ-ο. Ο άντρας πρέπει να έχει τρίχες. Και σε όλο το σώμα. όχι υπερβολές, αλλά όσο περισσότερες τόσο το καλύτερο. Ξυρισμένος άντρας == κάτι δεν πάει καλά. Click για ανάπτυξη... Αν και προσωπικά δεν ξυρίζομαι αλλά δεν θα είχα πρόβλημα να ξυριστώ φυσικά όχι με υπερβολή... Να σου πω κάτι άλλο, νομίζω ότι δεν υπάρχει άντρας που να θέλει την γυναίκα του σαν αρκούδα , γιατί οι γύναικες να μας θέλουν σαν άρκουδα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Puff_Daddy Νεοφερμένο μέλος Ο Puff_Daddy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 00:47 Ο Puff_Daddy: #103 29-08-05 00:47 Όχι αρκούδες. Αλλά το δασύτρυχο στήθος από όσο ξέρω είναι κλασσικό ηδονιστικό. Δεν είπαμε και να μην βλέπεις δέρμα. Αλλά οι πολλές τρίχες είναι σημείο ανδρισμού, πράγμα που επιβεβαιώνει το 80% των γυναικών .-.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 00:49 Η Subject to change: #104 29-08-05 00:49 Εμένα πάντως οι τρίχες μου αρέσουν μόνο στο επίμαχο σημείο. Το δασύτριχο στέρνο-πλάτη-πόδια κλπ είναι τελείως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 00:51 Ο iJohnnyCash: #105 29-08-05 00:51 Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι όποιος ξυρίζεται "κάτι δεν πάει κάλα" ... Μην γίνομαστε και ΤΟΣΟ απολύτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 00:56 Ο weak and powerless: #106 29-08-05 00:56 δασύτριχο στήθος, πουκάμισο με ξεκούμπωτα τα πάνω κουμπιά και χρυσή καδένα = σεξ σίμπολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lila Νεοφερμένο μέλος Η lila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 00:59 Η lila έγραψε: #107 29-08-05 00:59 απαιτω ολικη αποτριχωση!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:02 Ο iJohnnyCash: #108 29-08-05 01:02 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: δασύτριχο στήθος, πουκάμισο με ξεκούμπωτα τα πάνω κουμπιά και χρυσή καδένα = σεξ σίμπολ Click για ανάπτυξη... μπλίαξ δεν θα ήθελα με τπτ να είμαι έτσι ακόμη και αν το 100% των γυναικών ήθελαν κάτι τέτοιο.... απαιτω ολικη αποτριχωση!!!! Click για ανάπτυξη... Να και το άλλο άκρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:02 Ο weak and powerless: #109 29-08-05 01:02 και στην μύτη; . αχ, με έχουν καταστρέψει οι μιγαδικές, δε φταίω εγώ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:04 Ο Dark_kronos: #110 29-08-05 01:04 Εγω πιστευω πως ενας αντρας πρεπει να εχει μπολικες τριχες αλλα χωρις υπερβολες. Δεν υπαρχει λογος να ξυριζετε πουθενα (ουτε καν στο πρωσοπω αμα για τον αλφα η βητα λογο του αρεσει να εχει μουσι) αλλα αμα στο στηθος και στην πλατι και στα γενιτικα οργανα η τριχα παρααει λιγο κοπσιμο ωστε να μην ειναι και πιο μακρια απο το μαλι δεν θα πειραζε. Τωρα στα ποδια δεν πα να νε οπως θελουν... Στην γυνεκα παλι οσο το λιγοτερο τοσο το καλυτερο (με εξερεση τα μαλλια) και οπως και να το κανουμε ενα αποτριχομενο γυρο-γυρο του επιμαχου σημιου με κανενα σχεδιακι η τελιως αποτριχομενο ειναι οτι πρεπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lila Νεοφερμένο μέλος Η lila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:11 Η lila έγραψε: #111 29-08-05 01:11 μου προκαλουν αιδια και τις συχαινομαι... θα ανεχτω μονο στο προσωπο...πουθενα αλλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:11 Ο iJohnnyCash: #112 29-08-05 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Στην γυνεκα παλι οσο το λιγοτερο τοσο το καλυτερο (με εξερεση τα μαλλια) και οπως και να το κανουμε ενα αποτριχομενο γυρο-γυρο του επιμαχου σημιου με κανενα σχεδιακι η τελιως αποτριχομενο ειναι οτι πρεπει Click για ανάπτυξη... Αν και για τον άφλα βήτα λόγο η γυναίκα τις αρέσει να μην αποτριχώνεται τι γίνεται; Καλλίτερα να μην γίνομαστε τόσο μονοπλεύροι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:16 Ο weak and powerless: #113 29-08-05 01:16 εμένα δε με κόφτει και πολύ εάν είναι ξυρισμένη ή όχι. προφανώς μιλάμε για την επίμαχη περιοχή ε . το πολύ πολύ να χω καμμία οδοντογλυφίδα πρόχειρη σε περίπτωση που σκαλώσει καμμία τρίχα ανάμεσα στα δόντια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:31 Η nv έγραψε: #114 29-08-05 01:31 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: εμένα δε με κόφτει και πολύ εάν είναι ξυρισμένη ή όχι. προφανώς μιλάμε για την επίμαχη περιοχή ε . το πολύ πολύ να χω καμμία οδοντογλυφίδα πρόχειρη σε περίπτωση που σκαλώσει καμμία τρίχα ανάμεσα στα δόντια . Click για ανάπτυξη... Η' κρατάς την τρίχα και κάνεις βουντου, σε περίπτωση που στην κάνει η "άλλη"!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:35 Ο weak and powerless: #115 29-08-05 01:35 άμα μου την κάνει έχει αυτοκαταραστεί, δε χρειάζεται να κάνω τίποτα ιγού . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:39 Η nv έγραψε: #116 29-08-05 01:39 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: άμα μου την κάνει έχει αυτοκαταραστεί, δε χρειάζεται να κάνω τίποτα ιγού . Click για ανάπτυξη... Χιχιχι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:42 Ο Insomniac: #117 29-08-05 01:42 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Αν και για τον άφλα βήτα λόγο η γυναίκα τις αρέσει να μην αποτριχώνεται τι γίνεται; Καλλίτερα να μην γίνομαστε τόσο μονοπλεύροι... Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις; Το ερωτημα ειναι αναλογο με το " Τι γινεται αν δεν πλενει τα δοντια/ποδια/κτλ του"... Προσπαθεις να εξηγησεις οτι ειναι κατι που δεν σου αρεσει και οτι θα σε ξετρελαινε το να ξυριζοταν (ή οτιδηποτε τετοιο), ευελπιστωντας οτι επειδη σε αγαπαει και επιασε και το υποννοουμενο, θα αλλαξει. Αλλιως δεν μπορει να κανεις τιποτα αλλο. Ή χωριζεις αν σε ενοχλει τοσο, ή απλα το ανεχεσαι. Προσωπικα, πανω απο Spoiler μια γραμμη τριχων δεν το μπορω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:50 Ο Dark_kronos: #118 29-08-05 01:50 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Αν και για τον άφλα βήτα λόγο η γυναίκα τις αρέσει να μην αποτριχώνεται τι γίνεται; Καλλίτερα να μην γίνομαστε τόσο μονοπλεύροι... Click για ανάπτυξη... Καλα την περιπτωσει να μην ξυριζει ( η με οπιονδηποτε αλλον τροπο βγαζει της τριχες) τα ποδια της μια γυναικα δεν την σχολιαζω γιατι τοτε πια δεν μηλαμε για γυνεκα.... για κατι αλλο μηλαμε...! Για το μουστακι και λοιπες μικρολεπτομεριες δεν ανισηχω.... γυναικες ειναι αυτες.... δεν θα αντεξουν... θα της βγαλουν...! Τωρα για το επιμαχω σημιο... αν ειναι δασος... την εκατσα... μαλλον θα τν εκανα με ελαφρα πηδηματακια..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 02:00 Ο Insomniac: #119 29-08-05 02:00 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Καλα την περιπτωσει να μην ξυριζει ( η με οπιονδηποτε αλλον τροπο βγαζει της τριχες) τα ποδια της μια γυναικα δεν την σχολιαζω γιατι τοτε πια δεν μηλαμε για γυνεκα.... για κατι αλλο μηλαμε...! Για το μουστακι και λοιπες μικρολεπτομεριες δεν ανισηχω.... γυναικες ειναι αυτες.... δεν θα αντεξουν... θα της βγαλουν...! Τωρα για το επιμαχω σημιο... αν ειναι δασος... την εκατσα... μαλλον θα τν εκανα με ελαφρα πηδηματακια..! Click για ανάπτυξη... Αυτο ελειπε να μιλαμε και για ποδια/μασχαλες!!!! :exclamati Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 02:01 Ο iJohnnyCash: #120 29-08-05 02:01 Δεν με καταλάβατε... Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι εμείς έχουμε την απαίτηση να ξυρίζονται αλλά έχουμε και την απαίτηση να μην ξυριζόμαστε, αρά τα θέλουμε όλα δικά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα nickos1 Jauahahwiwisjs Lathy teacher_40 Εριφύλη Requiem AggelikiGr GeorgePap2003 thenutritionist Ria99 ggl SlimShady charmander Scandal johnnyantony JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Puff_Daddy: Θα είμαι απόλυτος: Άντρας και ξυρισμένος σε οποιοδήποτε μέλος του σώματος (πόδια, πλάτη, γεννητικά όργανα, μασχάλες - έχω δει άτομα να ξυρίζουν μερικά/όλα από αυτά) είναι α-π-α-ρ-α-δ-ε-κ-τ-ο. Ο άντρας πρέπει να έχει τρίχες. Και σε όλο το σώμα. όχι υπερβολές, αλλά όσο περισσότερες τόσο το καλύτερο. Ξυρισμένος άντρας == κάτι δεν πάει καλά. Click για ανάπτυξη... Αν και προσωπικά δεν ξυρίζομαι αλλά δεν θα είχα πρόβλημα να ξυριστώ φυσικά όχι με υπερβολή... Να σου πω κάτι άλλο, νομίζω ότι δεν υπάρχει άντρας που να θέλει την γυναίκα του σαν αρκούδα , γιατί οι γύναικες να μας θέλουν σαν άρκουδα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Puff_Daddy Νεοφερμένο μέλος Ο Puff_Daddy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 00:47 Ο Puff_Daddy: #103 29-08-05 00:47 Όχι αρκούδες. Αλλά το δασύτρυχο στήθος από όσο ξέρω είναι κλασσικό ηδονιστικό. Δεν είπαμε και να μην βλέπεις δέρμα. Αλλά οι πολλές τρίχες είναι σημείο ανδρισμού, πράγμα που επιβεβαιώνει το 80% των γυναικών .-.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 00:49 Η Subject to change: #104 29-08-05 00:49 Εμένα πάντως οι τρίχες μου αρέσουν μόνο στο επίμαχο σημείο. Το δασύτριχο στέρνο-πλάτη-πόδια κλπ είναι τελείως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 00:51 Ο iJohnnyCash: #105 29-08-05 00:51 Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι όποιος ξυρίζεται "κάτι δεν πάει κάλα" ... Μην γίνομαστε και ΤΟΣΟ απολύτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 00:56 Ο weak and powerless: #106 29-08-05 00:56 δασύτριχο στήθος, πουκάμισο με ξεκούμπωτα τα πάνω κουμπιά και χρυσή καδένα = σεξ σίμπολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lila Νεοφερμένο μέλος Η lila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 00:59 Η lila έγραψε: #107 29-08-05 00:59 απαιτω ολικη αποτριχωση!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:02 Ο iJohnnyCash: #108 29-08-05 01:02 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: δασύτριχο στήθος, πουκάμισο με ξεκούμπωτα τα πάνω κουμπιά και χρυσή καδένα = σεξ σίμπολ Click για ανάπτυξη... μπλίαξ δεν θα ήθελα με τπτ να είμαι έτσι ακόμη και αν το 100% των γυναικών ήθελαν κάτι τέτοιο.... απαιτω ολικη αποτριχωση!!!! Click για ανάπτυξη... Να και το άλλο άκρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:02 Ο weak and powerless: #109 29-08-05 01:02 και στην μύτη; . αχ, με έχουν καταστρέψει οι μιγαδικές, δε φταίω εγώ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:04 Ο Dark_kronos: #110 29-08-05 01:04 Εγω πιστευω πως ενας αντρας πρεπει να εχει μπολικες τριχες αλλα χωρις υπερβολες. Δεν υπαρχει λογος να ξυριζετε πουθενα (ουτε καν στο πρωσοπω αμα για τον αλφα η βητα λογο του αρεσει να εχει μουσι) αλλα αμα στο στηθος και στην πλατι και στα γενιτικα οργανα η τριχα παρααει λιγο κοπσιμο ωστε να μην ειναι και πιο μακρια απο το μαλι δεν θα πειραζε. Τωρα στα ποδια δεν πα να νε οπως θελουν... Στην γυνεκα παλι οσο το λιγοτερο τοσο το καλυτερο (με εξερεση τα μαλλια) και οπως και να το κανουμε ενα αποτριχομενο γυρο-γυρο του επιμαχου σημιου με κανενα σχεδιακι η τελιως αποτριχομενο ειναι οτι πρεπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lila Νεοφερμένο μέλος Η lila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:11 Η lila έγραψε: #111 29-08-05 01:11 μου προκαλουν αιδια και τις συχαινομαι... θα ανεχτω μονο στο προσωπο...πουθενα αλλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:11 Ο iJohnnyCash: #112 29-08-05 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Στην γυνεκα παλι οσο το λιγοτερο τοσο το καλυτερο (με εξερεση τα μαλλια) και οπως και να το κανουμε ενα αποτριχομενο γυρο-γυρο του επιμαχου σημιου με κανενα σχεδιακι η τελιως αποτριχομενο ειναι οτι πρεπει Click για ανάπτυξη... Αν και για τον άφλα βήτα λόγο η γυναίκα τις αρέσει να μην αποτριχώνεται τι γίνεται; Καλλίτερα να μην γίνομαστε τόσο μονοπλεύροι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:16 Ο weak and powerless: #113 29-08-05 01:16 εμένα δε με κόφτει και πολύ εάν είναι ξυρισμένη ή όχι. προφανώς μιλάμε για την επίμαχη περιοχή ε . το πολύ πολύ να χω καμμία οδοντογλυφίδα πρόχειρη σε περίπτωση που σκαλώσει καμμία τρίχα ανάμεσα στα δόντια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:31 Η nv έγραψε: #114 29-08-05 01:31 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: εμένα δε με κόφτει και πολύ εάν είναι ξυρισμένη ή όχι. προφανώς μιλάμε για την επίμαχη περιοχή ε . το πολύ πολύ να χω καμμία οδοντογλυφίδα πρόχειρη σε περίπτωση που σκαλώσει καμμία τρίχα ανάμεσα στα δόντια . Click για ανάπτυξη... Η' κρατάς την τρίχα και κάνεις βουντου, σε περίπτωση που στην κάνει η "άλλη"!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:35 Ο weak and powerless: #115 29-08-05 01:35 άμα μου την κάνει έχει αυτοκαταραστεί, δε χρειάζεται να κάνω τίποτα ιγού . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:39 Η nv έγραψε: #116 29-08-05 01:39 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: άμα μου την κάνει έχει αυτοκαταραστεί, δε χρειάζεται να κάνω τίποτα ιγού . Click για ανάπτυξη... Χιχιχι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:42 Ο Insomniac: #117 29-08-05 01:42 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Αν και για τον άφλα βήτα λόγο η γυναίκα τις αρέσει να μην αποτριχώνεται τι γίνεται; Καλλίτερα να μην γίνομαστε τόσο μονοπλεύροι... Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις; Το ερωτημα ειναι αναλογο με το " Τι γινεται αν δεν πλενει τα δοντια/ποδια/κτλ του"... Προσπαθεις να εξηγησεις οτι ειναι κατι που δεν σου αρεσει και οτι θα σε ξετρελαινε το να ξυριζοταν (ή οτιδηποτε τετοιο), ευελπιστωντας οτι επειδη σε αγαπαει και επιασε και το υποννοουμενο, θα αλλαξει. Αλλιως δεν μπορει να κανεις τιποτα αλλο. Ή χωριζεις αν σε ενοχλει τοσο, ή απλα το ανεχεσαι. Προσωπικα, πανω απο Spoiler μια γραμμη τριχων δεν το μπορω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:50 Ο Dark_kronos: #118 29-08-05 01:50 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Αν και για τον άφλα βήτα λόγο η γυναίκα τις αρέσει να μην αποτριχώνεται τι γίνεται; Καλλίτερα να μην γίνομαστε τόσο μονοπλεύροι... Click για ανάπτυξη... Καλα την περιπτωσει να μην ξυριζει ( η με οπιονδηποτε αλλον τροπο βγαζει της τριχες) τα ποδια της μια γυναικα δεν την σχολιαζω γιατι τοτε πια δεν μηλαμε για γυνεκα.... για κατι αλλο μηλαμε...! Για το μουστακι και λοιπες μικρολεπτομεριες δεν ανισηχω.... γυναικες ειναι αυτες.... δεν θα αντεξουν... θα της βγαλουν...! Τωρα για το επιμαχω σημιο... αν ειναι δασος... την εκατσα... μαλλον θα τν εκανα με ελαφρα πηδηματακια..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 02:00 Ο Insomniac: #119 29-08-05 02:00 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Καλα την περιπτωσει να μην ξυριζει ( η με οπιονδηποτε αλλον τροπο βγαζει της τριχες) τα ποδια της μια γυναικα δεν την σχολιαζω γιατι τοτε πια δεν μηλαμε για γυνεκα.... για κατι αλλο μηλαμε...! Για το μουστακι και λοιπες μικρολεπτομεριες δεν ανισηχω.... γυναικες ειναι αυτες.... δεν θα αντεξουν... θα της βγαλουν...! Τωρα για το επιμαχω σημιο... αν ειναι δασος... την εκατσα... μαλλον θα τν εκανα με ελαφρα πηδηματακια..! Click για ανάπτυξη... Αυτο ελειπε να μιλαμε και για ποδια/μασχαλες!!!! :exclamati Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 02:01 Ο iJohnnyCash: #120 29-08-05 02:01 Δεν με καταλάβατε... Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι εμείς έχουμε την απαίτηση να ξυρίζονται αλλά έχουμε και την απαίτηση να μην ξυριζόμαστε, αρά τα θέλουμε όλα δικά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα nickos1 Jauahahwiwisjs Lathy teacher_40 Εριφύλη Requiem AggelikiGr GeorgePap2003 thenutritionist Ria99 ggl SlimShady charmander Scandal johnnyantony JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όχι αρκούδες. Αλλά το δασύτρυχο στήθος από όσο ξέρω είναι κλασσικό ηδονιστικό. Δεν είπαμε και να μην βλέπεις δέρμα. Αλλά οι πολλές τρίχες είναι σημείο ανδρισμού, πράγμα που επιβεβαιώνει το 80% των γυναικών .-.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 00:49 Η Subject to change: #104 29-08-05 00:49 Εμένα πάντως οι τρίχες μου αρέσουν μόνο στο επίμαχο σημείο. Το δασύτριχο στέρνο-πλάτη-πόδια κλπ είναι τελείως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 00:51 Ο iJohnnyCash: #105 29-08-05 00:51 Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι όποιος ξυρίζεται "κάτι δεν πάει κάλα" ... Μην γίνομαστε και ΤΟΣΟ απολύτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 00:56 Ο weak and powerless: #106 29-08-05 00:56 δασύτριχο στήθος, πουκάμισο με ξεκούμπωτα τα πάνω κουμπιά και χρυσή καδένα = σεξ σίμπολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lila Νεοφερμένο μέλος Η lila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 00:59 Η lila έγραψε: #107 29-08-05 00:59 απαιτω ολικη αποτριχωση!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:02 Ο iJohnnyCash: #108 29-08-05 01:02 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: δασύτριχο στήθος, πουκάμισο με ξεκούμπωτα τα πάνω κουμπιά και χρυσή καδένα = σεξ σίμπολ Click για ανάπτυξη... μπλίαξ δεν θα ήθελα με τπτ να είμαι έτσι ακόμη και αν το 100% των γυναικών ήθελαν κάτι τέτοιο.... απαιτω ολικη αποτριχωση!!!! Click για ανάπτυξη... Να και το άλλο άκρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:02 Ο weak and powerless: #109 29-08-05 01:02 και στην μύτη; . αχ, με έχουν καταστρέψει οι μιγαδικές, δε φταίω εγώ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:04 Ο Dark_kronos: #110 29-08-05 01:04 Εγω πιστευω πως ενας αντρας πρεπει να εχει μπολικες τριχες αλλα χωρις υπερβολες. Δεν υπαρχει λογος να ξυριζετε πουθενα (ουτε καν στο πρωσοπω αμα για τον αλφα η βητα λογο του αρεσει να εχει μουσι) αλλα αμα στο στηθος και στην πλατι και στα γενιτικα οργανα η τριχα παρααει λιγο κοπσιμο ωστε να μην ειναι και πιο μακρια απο το μαλι δεν θα πειραζε. Τωρα στα ποδια δεν πα να νε οπως θελουν... Στην γυνεκα παλι οσο το λιγοτερο τοσο το καλυτερο (με εξερεση τα μαλλια) και οπως και να το κανουμε ενα αποτριχομενο γυρο-γυρο του επιμαχου σημιου με κανενα σχεδιακι η τελιως αποτριχομενο ειναι οτι πρεπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lila Νεοφερμένο μέλος Η lila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:11 Η lila έγραψε: #111 29-08-05 01:11 μου προκαλουν αιδια και τις συχαινομαι... θα ανεχτω μονο στο προσωπο...πουθενα αλλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:11 Ο iJohnnyCash: #112 29-08-05 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Στην γυνεκα παλι οσο το λιγοτερο τοσο το καλυτερο (με εξερεση τα μαλλια) και οπως και να το κανουμε ενα αποτριχομενο γυρο-γυρο του επιμαχου σημιου με κανενα σχεδιακι η τελιως αποτριχομενο ειναι οτι πρεπει Click για ανάπτυξη... Αν και για τον άφλα βήτα λόγο η γυναίκα τις αρέσει να μην αποτριχώνεται τι γίνεται; Καλλίτερα να μην γίνομαστε τόσο μονοπλεύροι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:16 Ο weak and powerless: #113 29-08-05 01:16 εμένα δε με κόφτει και πολύ εάν είναι ξυρισμένη ή όχι. προφανώς μιλάμε για την επίμαχη περιοχή ε . το πολύ πολύ να χω καμμία οδοντογλυφίδα πρόχειρη σε περίπτωση που σκαλώσει καμμία τρίχα ανάμεσα στα δόντια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:31 Η nv έγραψε: #114 29-08-05 01:31 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: εμένα δε με κόφτει και πολύ εάν είναι ξυρισμένη ή όχι. προφανώς μιλάμε για την επίμαχη περιοχή ε . το πολύ πολύ να χω καμμία οδοντογλυφίδα πρόχειρη σε περίπτωση που σκαλώσει καμμία τρίχα ανάμεσα στα δόντια . Click για ανάπτυξη... Η' κρατάς την τρίχα και κάνεις βουντου, σε περίπτωση που στην κάνει η "άλλη"!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:35 Ο weak and powerless: #115 29-08-05 01:35 άμα μου την κάνει έχει αυτοκαταραστεί, δε χρειάζεται να κάνω τίποτα ιγού . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:39 Η nv έγραψε: #116 29-08-05 01:39 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: άμα μου την κάνει έχει αυτοκαταραστεί, δε χρειάζεται να κάνω τίποτα ιγού . Click για ανάπτυξη... Χιχιχι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:42 Ο Insomniac: #117 29-08-05 01:42 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Αν και για τον άφλα βήτα λόγο η γυναίκα τις αρέσει να μην αποτριχώνεται τι γίνεται; Καλλίτερα να μην γίνομαστε τόσο μονοπλεύροι... Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις; Το ερωτημα ειναι αναλογο με το " Τι γινεται αν δεν πλενει τα δοντια/ποδια/κτλ του"... Προσπαθεις να εξηγησεις οτι ειναι κατι που δεν σου αρεσει και οτι θα σε ξετρελαινε το να ξυριζοταν (ή οτιδηποτε τετοιο), ευελπιστωντας οτι επειδη σε αγαπαει και επιασε και το υποννοουμενο, θα αλλαξει. Αλλιως δεν μπορει να κανεις τιποτα αλλο. Ή χωριζεις αν σε ενοχλει τοσο, ή απλα το ανεχεσαι. Προσωπικα, πανω απο Spoiler μια γραμμη τριχων δεν το μπορω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:50 Ο Dark_kronos: #118 29-08-05 01:50 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Αν και για τον άφλα βήτα λόγο η γυναίκα τις αρέσει να μην αποτριχώνεται τι γίνεται; Καλλίτερα να μην γίνομαστε τόσο μονοπλεύροι... Click για ανάπτυξη... Καλα την περιπτωσει να μην ξυριζει ( η με οπιονδηποτε αλλον τροπο βγαζει της τριχες) τα ποδια της μια γυναικα δεν την σχολιαζω γιατι τοτε πια δεν μηλαμε για γυνεκα.... για κατι αλλο μηλαμε...! Για το μουστακι και λοιπες μικρολεπτομεριες δεν ανισηχω.... γυναικες ειναι αυτες.... δεν θα αντεξουν... θα της βγαλουν...! Τωρα για το επιμαχω σημιο... αν ειναι δασος... την εκατσα... μαλλον θα τν εκανα με ελαφρα πηδηματακια..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 02:00 Ο Insomniac: #119 29-08-05 02:00 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Καλα την περιπτωσει να μην ξυριζει ( η με οπιονδηποτε αλλον τροπο βγαζει της τριχες) τα ποδια της μια γυναικα δεν την σχολιαζω γιατι τοτε πια δεν μηλαμε για γυνεκα.... για κατι αλλο μηλαμε...! Για το μουστακι και λοιπες μικρολεπτομεριες δεν ανισηχω.... γυναικες ειναι αυτες.... δεν θα αντεξουν... θα της βγαλουν...! Τωρα για το επιμαχω σημιο... αν ειναι δασος... την εκατσα... μαλλον θα τν εκανα με ελαφρα πηδηματακια..! Click για ανάπτυξη... Αυτο ελειπε να μιλαμε και για ποδια/μασχαλες!!!! :exclamati Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 02:01 Ο iJohnnyCash: #120 29-08-05 02:01 Δεν με καταλάβατε... Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι εμείς έχουμε την απαίτηση να ξυρίζονται αλλά έχουμε και την απαίτηση να μην ξυριζόμαστε, αρά τα θέλουμε όλα δικά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα nickos1 Jauahahwiwisjs Lathy teacher_40 Εριφύλη Requiem AggelikiGr GeorgePap2003 thenutritionist Ria99 ggl SlimShady charmander Scandal johnnyantony JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα πάντως οι τρίχες μου αρέσουν μόνο στο επίμαχο σημείο. Το δασύτριχο στέρνο-πλάτη-πόδια κλπ είναι τελείως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 00:51 Ο iJohnnyCash: #105 29-08-05 00:51 Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι όποιος ξυρίζεται "κάτι δεν πάει κάλα" ... Μην γίνομαστε και ΤΟΣΟ απολύτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 00:56 Ο weak and powerless: #106 29-08-05 00:56 δασύτριχο στήθος, πουκάμισο με ξεκούμπωτα τα πάνω κουμπιά και χρυσή καδένα = σεξ σίμπολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lila Νεοφερμένο μέλος Η lila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 00:59 Η lila έγραψε: #107 29-08-05 00:59 απαιτω ολικη αποτριχωση!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:02 Ο iJohnnyCash: #108 29-08-05 01:02 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: δασύτριχο στήθος, πουκάμισο με ξεκούμπωτα τα πάνω κουμπιά και χρυσή καδένα = σεξ σίμπολ Click για ανάπτυξη... μπλίαξ δεν θα ήθελα με τπτ να είμαι έτσι ακόμη και αν το 100% των γυναικών ήθελαν κάτι τέτοιο.... απαιτω ολικη αποτριχωση!!!! Click για ανάπτυξη... Να και το άλλο άκρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:02 Ο weak and powerless: #109 29-08-05 01:02 και στην μύτη; . αχ, με έχουν καταστρέψει οι μιγαδικές, δε φταίω εγώ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:04 Ο Dark_kronos: #110 29-08-05 01:04 Εγω πιστευω πως ενας αντρας πρεπει να εχει μπολικες τριχες αλλα χωρις υπερβολες. Δεν υπαρχει λογος να ξυριζετε πουθενα (ουτε καν στο πρωσοπω αμα για τον αλφα η βητα λογο του αρεσει να εχει μουσι) αλλα αμα στο στηθος και στην πλατι και στα γενιτικα οργανα η τριχα παρααει λιγο κοπσιμο ωστε να μην ειναι και πιο μακρια απο το μαλι δεν θα πειραζε. Τωρα στα ποδια δεν πα να νε οπως θελουν... Στην γυνεκα παλι οσο το λιγοτερο τοσο το καλυτερο (με εξερεση τα μαλλια) και οπως και να το κανουμε ενα αποτριχομενο γυρο-γυρο του επιμαχου σημιου με κανενα σχεδιακι η τελιως αποτριχομενο ειναι οτι πρεπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lila Νεοφερμένο μέλος Η lila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:11 Η lila έγραψε: #111 29-08-05 01:11 μου προκαλουν αιδια και τις συχαινομαι... θα ανεχτω μονο στο προσωπο...πουθενα αλλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:11 Ο iJohnnyCash: #112 29-08-05 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Στην γυνεκα παλι οσο το λιγοτερο τοσο το καλυτερο (με εξερεση τα μαλλια) και οπως και να το κανουμε ενα αποτριχομενο γυρο-γυρο του επιμαχου σημιου με κανενα σχεδιακι η τελιως αποτριχομενο ειναι οτι πρεπει Click για ανάπτυξη... Αν και για τον άφλα βήτα λόγο η γυναίκα τις αρέσει να μην αποτριχώνεται τι γίνεται; Καλλίτερα να μην γίνομαστε τόσο μονοπλεύροι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:16 Ο weak and powerless: #113 29-08-05 01:16 εμένα δε με κόφτει και πολύ εάν είναι ξυρισμένη ή όχι. προφανώς μιλάμε για την επίμαχη περιοχή ε . το πολύ πολύ να χω καμμία οδοντογλυφίδα πρόχειρη σε περίπτωση που σκαλώσει καμμία τρίχα ανάμεσα στα δόντια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:31 Η nv έγραψε: #114 29-08-05 01:31 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: εμένα δε με κόφτει και πολύ εάν είναι ξυρισμένη ή όχι. προφανώς μιλάμε για την επίμαχη περιοχή ε . το πολύ πολύ να χω καμμία οδοντογλυφίδα πρόχειρη σε περίπτωση που σκαλώσει καμμία τρίχα ανάμεσα στα δόντια . Click για ανάπτυξη... Η' κρατάς την τρίχα και κάνεις βουντου, σε περίπτωση που στην κάνει η "άλλη"!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:35 Ο weak and powerless: #115 29-08-05 01:35 άμα μου την κάνει έχει αυτοκαταραστεί, δε χρειάζεται να κάνω τίποτα ιγού . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:39 Η nv έγραψε: #116 29-08-05 01:39 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: άμα μου την κάνει έχει αυτοκαταραστεί, δε χρειάζεται να κάνω τίποτα ιγού . Click για ανάπτυξη... Χιχιχι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:42 Ο Insomniac: #117 29-08-05 01:42 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Αν και για τον άφλα βήτα λόγο η γυναίκα τις αρέσει να μην αποτριχώνεται τι γίνεται; Καλλίτερα να μην γίνομαστε τόσο μονοπλεύροι... Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις; Το ερωτημα ειναι αναλογο με το " Τι γινεται αν δεν πλενει τα δοντια/ποδια/κτλ του"... Προσπαθεις να εξηγησεις οτι ειναι κατι που δεν σου αρεσει και οτι θα σε ξετρελαινε το να ξυριζοταν (ή οτιδηποτε τετοιο), ευελπιστωντας οτι επειδη σε αγαπαει και επιασε και το υποννοουμενο, θα αλλαξει. Αλλιως δεν μπορει να κανεις τιποτα αλλο. Ή χωριζεις αν σε ενοχλει τοσο, ή απλα το ανεχεσαι. Προσωπικα, πανω απο Spoiler μια γραμμη τριχων δεν το μπορω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:50 Ο Dark_kronos: #118 29-08-05 01:50 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Αν και για τον άφλα βήτα λόγο η γυναίκα τις αρέσει να μην αποτριχώνεται τι γίνεται; Καλλίτερα να μην γίνομαστε τόσο μονοπλεύροι... Click για ανάπτυξη... Καλα την περιπτωσει να μην ξυριζει ( η με οπιονδηποτε αλλον τροπο βγαζει της τριχες) τα ποδια της μια γυναικα δεν την σχολιαζω γιατι τοτε πια δεν μηλαμε για γυνεκα.... για κατι αλλο μηλαμε...! Για το μουστακι και λοιπες μικρολεπτομεριες δεν ανισηχω.... γυναικες ειναι αυτες.... δεν θα αντεξουν... θα της βγαλουν...! Τωρα για το επιμαχω σημιο... αν ειναι δασος... την εκατσα... μαλλον θα τν εκανα με ελαφρα πηδηματακια..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 02:00 Ο Insomniac: #119 29-08-05 02:00 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Καλα την περιπτωσει να μην ξυριζει ( η με οπιονδηποτε αλλον τροπο βγαζει της τριχες) τα ποδια της μια γυναικα δεν την σχολιαζω γιατι τοτε πια δεν μηλαμε για γυνεκα.... για κατι αλλο μηλαμε...! Για το μουστακι και λοιπες μικρολεπτομεριες δεν ανισηχω.... γυναικες ειναι αυτες.... δεν θα αντεξουν... θα της βγαλουν...! Τωρα για το επιμαχω σημιο... αν ειναι δασος... την εκατσα... μαλλον θα τν εκανα με ελαφρα πηδηματακια..! Click για ανάπτυξη... Αυτο ελειπε να μιλαμε και για ποδια/μασχαλες!!!! :exclamati Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 02:01 Ο iJohnnyCash: #120 29-08-05 02:01 Δεν με καταλάβατε... Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι εμείς έχουμε την απαίτηση να ξυρίζονται αλλά έχουμε και την απαίτηση να μην ξυριζόμαστε, αρά τα θέλουμε όλα δικά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα nickos1 Jauahahwiwisjs Lathy teacher_40 Εριφύλη Requiem AggelikiGr GeorgePap2003 thenutritionist Ria99 ggl SlimShady charmander Scandal johnnyantony JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι όποιος ξυρίζεται "κάτι δεν πάει κάλα" ... Μην γίνομαστε και ΤΟΣΟ απολύτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 00:56 Ο weak and powerless: #106 29-08-05 00:56 δασύτριχο στήθος, πουκάμισο με ξεκούμπωτα τα πάνω κουμπιά και χρυσή καδένα = σεξ σίμπολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lila Νεοφερμένο μέλος Η lila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 00:59 Η lila έγραψε: #107 29-08-05 00:59 απαιτω ολικη αποτριχωση!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:02 Ο iJohnnyCash: #108 29-08-05 01:02 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: δασύτριχο στήθος, πουκάμισο με ξεκούμπωτα τα πάνω κουμπιά και χρυσή καδένα = σεξ σίμπολ Click για ανάπτυξη... μπλίαξ δεν θα ήθελα με τπτ να είμαι έτσι ακόμη και αν το 100% των γυναικών ήθελαν κάτι τέτοιο.... απαιτω ολικη αποτριχωση!!!! Click για ανάπτυξη... Να και το άλλο άκρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:02 Ο weak and powerless: #109 29-08-05 01:02 και στην μύτη; . αχ, με έχουν καταστρέψει οι μιγαδικές, δε φταίω εγώ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:04 Ο Dark_kronos: #110 29-08-05 01:04 Εγω πιστευω πως ενας αντρας πρεπει να εχει μπολικες τριχες αλλα χωρις υπερβολες. Δεν υπαρχει λογος να ξυριζετε πουθενα (ουτε καν στο πρωσοπω αμα για τον αλφα η βητα λογο του αρεσει να εχει μουσι) αλλα αμα στο στηθος και στην πλατι και στα γενιτικα οργανα η τριχα παρααει λιγο κοπσιμο ωστε να μην ειναι και πιο μακρια απο το μαλι δεν θα πειραζε. Τωρα στα ποδια δεν πα να νε οπως θελουν... Στην γυνεκα παλι οσο το λιγοτερο τοσο το καλυτερο (με εξερεση τα μαλλια) και οπως και να το κανουμε ενα αποτριχομενο γυρο-γυρο του επιμαχου σημιου με κανενα σχεδιακι η τελιως αποτριχομενο ειναι οτι πρεπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lila Νεοφερμένο μέλος Η lila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:11 Η lila έγραψε: #111 29-08-05 01:11 μου προκαλουν αιδια και τις συχαινομαι... θα ανεχτω μονο στο προσωπο...πουθενα αλλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:11 Ο iJohnnyCash: #112 29-08-05 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Στην γυνεκα παλι οσο το λιγοτερο τοσο το καλυτερο (με εξερεση τα μαλλια) και οπως και να το κανουμε ενα αποτριχομενο γυρο-γυρο του επιμαχου σημιου με κανενα σχεδιακι η τελιως αποτριχομενο ειναι οτι πρεπει Click για ανάπτυξη... Αν και για τον άφλα βήτα λόγο η γυναίκα τις αρέσει να μην αποτριχώνεται τι γίνεται; Καλλίτερα να μην γίνομαστε τόσο μονοπλεύροι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:16 Ο weak and powerless: #113 29-08-05 01:16 εμένα δε με κόφτει και πολύ εάν είναι ξυρισμένη ή όχι. προφανώς μιλάμε για την επίμαχη περιοχή ε . το πολύ πολύ να χω καμμία οδοντογλυφίδα πρόχειρη σε περίπτωση που σκαλώσει καμμία τρίχα ανάμεσα στα δόντια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:31 Η nv έγραψε: #114 29-08-05 01:31 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: εμένα δε με κόφτει και πολύ εάν είναι ξυρισμένη ή όχι. προφανώς μιλάμε για την επίμαχη περιοχή ε . το πολύ πολύ να χω καμμία οδοντογλυφίδα πρόχειρη σε περίπτωση που σκαλώσει καμμία τρίχα ανάμεσα στα δόντια . Click για ανάπτυξη... Η' κρατάς την τρίχα και κάνεις βουντου, σε περίπτωση που στην κάνει η "άλλη"!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:35 Ο weak and powerless: #115 29-08-05 01:35 άμα μου την κάνει έχει αυτοκαταραστεί, δε χρειάζεται να κάνω τίποτα ιγού . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:39 Η nv έγραψε: #116 29-08-05 01:39 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: άμα μου την κάνει έχει αυτοκαταραστεί, δε χρειάζεται να κάνω τίποτα ιγού . Click για ανάπτυξη... Χιχιχι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:42 Ο Insomniac: #117 29-08-05 01:42 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Αν και για τον άφλα βήτα λόγο η γυναίκα τις αρέσει να μην αποτριχώνεται τι γίνεται; Καλλίτερα να μην γίνομαστε τόσο μονοπλεύροι... Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις; Το ερωτημα ειναι αναλογο με το " Τι γινεται αν δεν πλενει τα δοντια/ποδια/κτλ του"... Προσπαθεις να εξηγησεις οτι ειναι κατι που δεν σου αρεσει και οτι θα σε ξετρελαινε το να ξυριζοταν (ή οτιδηποτε τετοιο), ευελπιστωντας οτι επειδη σε αγαπαει και επιασε και το υποννοουμενο, θα αλλαξει. Αλλιως δεν μπορει να κανεις τιποτα αλλο. Ή χωριζεις αν σε ενοχλει τοσο, ή απλα το ανεχεσαι. Προσωπικα, πανω απο Spoiler μια γραμμη τριχων δεν το μπορω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:50 Ο Dark_kronos: #118 29-08-05 01:50 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Αν και για τον άφλα βήτα λόγο η γυναίκα τις αρέσει να μην αποτριχώνεται τι γίνεται; Καλλίτερα να μην γίνομαστε τόσο μονοπλεύροι... Click για ανάπτυξη... Καλα την περιπτωσει να μην ξυριζει ( η με οπιονδηποτε αλλον τροπο βγαζει της τριχες) τα ποδια της μια γυναικα δεν την σχολιαζω γιατι τοτε πια δεν μηλαμε για γυνεκα.... για κατι αλλο μηλαμε...! Για το μουστακι και λοιπες μικρολεπτομεριες δεν ανισηχω.... γυναικες ειναι αυτες.... δεν θα αντεξουν... θα της βγαλουν...! Τωρα για το επιμαχω σημιο... αν ειναι δασος... την εκατσα... μαλλον θα τν εκανα με ελαφρα πηδηματακια..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 02:00 Ο Insomniac: #119 29-08-05 02:00 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Καλα την περιπτωσει να μην ξυριζει ( η με οπιονδηποτε αλλον τροπο βγαζει της τριχες) τα ποδια της μια γυναικα δεν την σχολιαζω γιατι τοτε πια δεν μηλαμε για γυνεκα.... για κατι αλλο μηλαμε...! Για το μουστακι και λοιπες μικρολεπτομεριες δεν ανισηχω.... γυναικες ειναι αυτες.... δεν θα αντεξουν... θα της βγαλουν...! Τωρα για το επιμαχω σημιο... αν ειναι δασος... την εκατσα... μαλλον θα τν εκανα με ελαφρα πηδηματακια..! Click για ανάπτυξη... Αυτο ελειπε να μιλαμε και για ποδια/μασχαλες!!!! :exclamati Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 02:01 Ο iJohnnyCash: #120 29-08-05 02:01 Δεν με καταλάβατε... Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι εμείς έχουμε την απαίτηση να ξυρίζονται αλλά έχουμε και την απαίτηση να μην ξυριζόμαστε, αρά τα θέλουμε όλα δικά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα nickos1 Jauahahwiwisjs Lathy teacher_40 Εριφύλη Requiem AggelikiGr GeorgePap2003 thenutritionist Ria99 ggl SlimShady charmander Scandal johnnyantony JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δασύτριχο στήθος, πουκάμισο με ξεκούμπωτα τα πάνω κουμπιά και χρυσή καδένα = σεξ σίμπολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lila Νεοφερμένο μέλος Η lila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 00:59 Η lila έγραψε: #107 29-08-05 00:59 απαιτω ολικη αποτριχωση!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:02 Ο iJohnnyCash: #108 29-08-05 01:02 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: δασύτριχο στήθος, πουκάμισο με ξεκούμπωτα τα πάνω κουμπιά και χρυσή καδένα = σεξ σίμπολ Click για ανάπτυξη... μπλίαξ δεν θα ήθελα με τπτ να είμαι έτσι ακόμη και αν το 100% των γυναικών ήθελαν κάτι τέτοιο.... απαιτω ολικη αποτριχωση!!!! Click για ανάπτυξη... Να και το άλλο άκρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:02 Ο weak and powerless: #109 29-08-05 01:02 και στην μύτη; . αχ, με έχουν καταστρέψει οι μιγαδικές, δε φταίω εγώ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:04 Ο Dark_kronos: #110 29-08-05 01:04 Εγω πιστευω πως ενας αντρας πρεπει να εχει μπολικες τριχες αλλα χωρις υπερβολες. Δεν υπαρχει λογος να ξυριζετε πουθενα (ουτε καν στο πρωσοπω αμα για τον αλφα η βητα λογο του αρεσει να εχει μουσι) αλλα αμα στο στηθος και στην πλατι και στα γενιτικα οργανα η τριχα παρααει λιγο κοπσιμο ωστε να μην ειναι και πιο μακρια απο το μαλι δεν θα πειραζε. Τωρα στα ποδια δεν πα να νε οπως θελουν... Στην γυνεκα παλι οσο το λιγοτερο τοσο το καλυτερο (με εξερεση τα μαλλια) και οπως και να το κανουμε ενα αποτριχομενο γυρο-γυρο του επιμαχου σημιου με κανενα σχεδιακι η τελιως αποτριχομενο ειναι οτι πρεπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lila Νεοφερμένο μέλος Η lila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:11 Η lila έγραψε: #111 29-08-05 01:11 μου προκαλουν αιδια και τις συχαινομαι... θα ανεχτω μονο στο προσωπο...πουθενα αλλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:11 Ο iJohnnyCash: #112 29-08-05 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Στην γυνεκα παλι οσο το λιγοτερο τοσο το καλυτερο (με εξερεση τα μαλλια) και οπως και να το κανουμε ενα αποτριχομενο γυρο-γυρο του επιμαχου σημιου με κανενα σχεδιακι η τελιως αποτριχομενο ειναι οτι πρεπει Click για ανάπτυξη... Αν και για τον άφλα βήτα λόγο η γυναίκα τις αρέσει να μην αποτριχώνεται τι γίνεται; Καλλίτερα να μην γίνομαστε τόσο μονοπλεύροι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:16 Ο weak and powerless: #113 29-08-05 01:16 εμένα δε με κόφτει και πολύ εάν είναι ξυρισμένη ή όχι. προφανώς μιλάμε για την επίμαχη περιοχή ε . το πολύ πολύ να χω καμμία οδοντογλυφίδα πρόχειρη σε περίπτωση που σκαλώσει καμμία τρίχα ανάμεσα στα δόντια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:31 Η nv έγραψε: #114 29-08-05 01:31 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: εμένα δε με κόφτει και πολύ εάν είναι ξυρισμένη ή όχι. προφανώς μιλάμε για την επίμαχη περιοχή ε . το πολύ πολύ να χω καμμία οδοντογλυφίδα πρόχειρη σε περίπτωση που σκαλώσει καμμία τρίχα ανάμεσα στα δόντια . Click για ανάπτυξη... Η' κρατάς την τρίχα και κάνεις βουντου, σε περίπτωση που στην κάνει η "άλλη"!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:35 Ο weak and powerless: #115 29-08-05 01:35 άμα μου την κάνει έχει αυτοκαταραστεί, δε χρειάζεται να κάνω τίποτα ιγού . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:39 Η nv έγραψε: #116 29-08-05 01:39 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: άμα μου την κάνει έχει αυτοκαταραστεί, δε χρειάζεται να κάνω τίποτα ιγού . Click για ανάπτυξη... Χιχιχι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:42 Ο Insomniac: #117 29-08-05 01:42 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Αν και για τον άφλα βήτα λόγο η γυναίκα τις αρέσει να μην αποτριχώνεται τι γίνεται; Καλλίτερα να μην γίνομαστε τόσο μονοπλεύροι... Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις; Το ερωτημα ειναι αναλογο με το " Τι γινεται αν δεν πλενει τα δοντια/ποδια/κτλ του"... Προσπαθεις να εξηγησεις οτι ειναι κατι που δεν σου αρεσει και οτι θα σε ξετρελαινε το να ξυριζοταν (ή οτιδηποτε τετοιο), ευελπιστωντας οτι επειδη σε αγαπαει και επιασε και το υποννοουμενο, θα αλλαξει. Αλλιως δεν μπορει να κανεις τιποτα αλλο. Ή χωριζεις αν σε ενοχλει τοσο, ή απλα το ανεχεσαι. Προσωπικα, πανω απο Spoiler μια γραμμη τριχων δεν το μπορω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:50 Ο Dark_kronos: #118 29-08-05 01:50 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Αν και για τον άφλα βήτα λόγο η γυναίκα τις αρέσει να μην αποτριχώνεται τι γίνεται; Καλλίτερα να μην γίνομαστε τόσο μονοπλεύροι... Click για ανάπτυξη... Καλα την περιπτωσει να μην ξυριζει ( η με οπιονδηποτε αλλον τροπο βγαζει της τριχες) τα ποδια της μια γυναικα δεν την σχολιαζω γιατι τοτε πια δεν μηλαμε για γυνεκα.... για κατι αλλο μηλαμε...! Για το μουστακι και λοιπες μικρολεπτομεριες δεν ανισηχω.... γυναικες ειναι αυτες.... δεν θα αντεξουν... θα της βγαλουν...! Τωρα για το επιμαχω σημιο... αν ειναι δασος... την εκατσα... μαλλον θα τν εκανα με ελαφρα πηδηματακια..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 02:00 Ο Insomniac: #119 29-08-05 02:00 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Καλα την περιπτωσει να μην ξυριζει ( η με οπιονδηποτε αλλον τροπο βγαζει της τριχες) τα ποδια της μια γυναικα δεν την σχολιαζω γιατι τοτε πια δεν μηλαμε για γυνεκα.... για κατι αλλο μηλαμε...! Για το μουστακι και λοιπες μικρολεπτομεριες δεν ανισηχω.... γυναικες ειναι αυτες.... δεν θα αντεξουν... θα της βγαλουν...! Τωρα για το επιμαχω σημιο... αν ειναι δασος... την εκατσα... μαλλον θα τν εκανα με ελαφρα πηδηματακια..! Click για ανάπτυξη... Αυτο ελειπε να μιλαμε και για ποδια/μασχαλες!!!! :exclamati Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 02:01 Ο iJohnnyCash: #120 29-08-05 02:01 Δεν με καταλάβατε... Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι εμείς έχουμε την απαίτηση να ξυρίζονται αλλά έχουμε και την απαίτηση να μην ξυριζόμαστε, αρά τα θέλουμε όλα δικά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα nickos1 Jauahahwiwisjs Lathy teacher_40 Εριφύλη Requiem AggelikiGr GeorgePap2003 thenutritionist Ria99 ggl SlimShady charmander Scandal johnnyantony JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
απαιτω ολικη αποτριχωση!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:02 Ο iJohnnyCash: #108 29-08-05 01:02 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: δασύτριχο στήθος, πουκάμισο με ξεκούμπωτα τα πάνω κουμπιά και χρυσή καδένα = σεξ σίμπολ Click για ανάπτυξη... μπλίαξ δεν θα ήθελα με τπτ να είμαι έτσι ακόμη και αν το 100% των γυναικών ήθελαν κάτι τέτοιο.... απαιτω ολικη αποτριχωση!!!! Click για ανάπτυξη... Να και το άλλο άκρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:02 Ο weak and powerless: #109 29-08-05 01:02 και στην μύτη; . αχ, με έχουν καταστρέψει οι μιγαδικές, δε φταίω εγώ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:04 Ο Dark_kronos: #110 29-08-05 01:04 Εγω πιστευω πως ενας αντρας πρεπει να εχει μπολικες τριχες αλλα χωρις υπερβολες. Δεν υπαρχει λογος να ξυριζετε πουθενα (ουτε καν στο πρωσοπω αμα για τον αλφα η βητα λογο του αρεσει να εχει μουσι) αλλα αμα στο στηθος και στην πλατι και στα γενιτικα οργανα η τριχα παρααει λιγο κοπσιμο ωστε να μην ειναι και πιο μακρια απο το μαλι δεν θα πειραζε. Τωρα στα ποδια δεν πα να νε οπως θελουν... Στην γυνεκα παλι οσο το λιγοτερο τοσο το καλυτερο (με εξερεση τα μαλλια) και οπως και να το κανουμε ενα αποτριχομενο γυρο-γυρο του επιμαχου σημιου με κανενα σχεδιακι η τελιως αποτριχομενο ειναι οτι πρεπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lila Νεοφερμένο μέλος Η lila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:11 Η lila έγραψε: #111 29-08-05 01:11 μου προκαλουν αιδια και τις συχαινομαι... θα ανεχτω μονο στο προσωπο...πουθενα αλλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:11 Ο iJohnnyCash: #112 29-08-05 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Στην γυνεκα παλι οσο το λιγοτερο τοσο το καλυτερο (με εξερεση τα μαλλια) και οπως και να το κανουμε ενα αποτριχομενο γυρο-γυρο του επιμαχου σημιου με κανενα σχεδιακι η τελιως αποτριχομενο ειναι οτι πρεπει Click για ανάπτυξη... Αν και για τον άφλα βήτα λόγο η γυναίκα τις αρέσει να μην αποτριχώνεται τι γίνεται; Καλλίτερα να μην γίνομαστε τόσο μονοπλεύροι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:16 Ο weak and powerless: #113 29-08-05 01:16 εμένα δε με κόφτει και πολύ εάν είναι ξυρισμένη ή όχι. προφανώς μιλάμε για την επίμαχη περιοχή ε . το πολύ πολύ να χω καμμία οδοντογλυφίδα πρόχειρη σε περίπτωση που σκαλώσει καμμία τρίχα ανάμεσα στα δόντια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:31 Η nv έγραψε: #114 29-08-05 01:31 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: εμένα δε με κόφτει και πολύ εάν είναι ξυρισμένη ή όχι. προφανώς μιλάμε για την επίμαχη περιοχή ε . το πολύ πολύ να χω καμμία οδοντογλυφίδα πρόχειρη σε περίπτωση που σκαλώσει καμμία τρίχα ανάμεσα στα δόντια . Click για ανάπτυξη... Η' κρατάς την τρίχα και κάνεις βουντου, σε περίπτωση που στην κάνει η "άλλη"!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:35 Ο weak and powerless: #115 29-08-05 01:35 άμα μου την κάνει έχει αυτοκαταραστεί, δε χρειάζεται να κάνω τίποτα ιγού . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:39 Η nv έγραψε: #116 29-08-05 01:39 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: άμα μου την κάνει έχει αυτοκαταραστεί, δε χρειάζεται να κάνω τίποτα ιγού . Click για ανάπτυξη... Χιχιχι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:42 Ο Insomniac: #117 29-08-05 01:42 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Αν και για τον άφλα βήτα λόγο η γυναίκα τις αρέσει να μην αποτριχώνεται τι γίνεται; Καλλίτερα να μην γίνομαστε τόσο μονοπλεύροι... Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις; Το ερωτημα ειναι αναλογο με το " Τι γινεται αν δεν πλενει τα δοντια/ποδια/κτλ του"... Προσπαθεις να εξηγησεις οτι ειναι κατι που δεν σου αρεσει και οτι θα σε ξετρελαινε το να ξυριζοταν (ή οτιδηποτε τετοιο), ευελπιστωντας οτι επειδη σε αγαπαει και επιασε και το υποννοουμενο, θα αλλαξει. Αλλιως δεν μπορει να κανεις τιποτα αλλο. Ή χωριζεις αν σε ενοχλει τοσο, ή απλα το ανεχεσαι. Προσωπικα, πανω απο Spoiler μια γραμμη τριχων δεν το μπορω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:50 Ο Dark_kronos: #118 29-08-05 01:50 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Αν και για τον άφλα βήτα λόγο η γυναίκα τις αρέσει να μην αποτριχώνεται τι γίνεται; Καλλίτερα να μην γίνομαστε τόσο μονοπλεύροι... Click για ανάπτυξη... Καλα την περιπτωσει να μην ξυριζει ( η με οπιονδηποτε αλλον τροπο βγαζει της τριχες) τα ποδια της μια γυναικα δεν την σχολιαζω γιατι τοτε πια δεν μηλαμε για γυνεκα.... για κατι αλλο μηλαμε...! Για το μουστακι και λοιπες μικρολεπτομεριες δεν ανισηχω.... γυναικες ειναι αυτες.... δεν θα αντεξουν... θα της βγαλουν...! Τωρα για το επιμαχω σημιο... αν ειναι δασος... την εκατσα... μαλλον θα τν εκανα με ελαφρα πηδηματακια..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 02:00 Ο Insomniac: #119 29-08-05 02:00 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Καλα την περιπτωσει να μην ξυριζει ( η με οπιονδηποτε αλλον τροπο βγαζει της τριχες) τα ποδια της μια γυναικα δεν την σχολιαζω γιατι τοτε πια δεν μηλαμε για γυνεκα.... για κατι αλλο μηλαμε...! Για το μουστακι και λοιπες μικρολεπτομεριες δεν ανισηχω.... γυναικες ειναι αυτες.... δεν θα αντεξουν... θα της βγαλουν...! Τωρα για το επιμαχω σημιο... αν ειναι δασος... την εκατσα... μαλλον θα τν εκανα με ελαφρα πηδηματακια..! Click για ανάπτυξη... Αυτο ελειπε να μιλαμε και για ποδια/μασχαλες!!!! :exclamati Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 02:01 Ο iJohnnyCash: #120 29-08-05 02:01 Δεν με καταλάβατε... Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι εμείς έχουμε την απαίτηση να ξυρίζονται αλλά έχουμε και την απαίτηση να μην ξυριζόμαστε, αρά τα θέλουμε όλα δικά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα nickos1 Jauahahwiwisjs Lathy teacher_40 Εριφύλη Requiem AggelikiGr GeorgePap2003 thenutritionist Ria99 ggl SlimShady charmander Scandal johnnyantony JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: δασύτριχο στήθος, πουκάμισο με ξεκούμπωτα τα πάνω κουμπιά και χρυσή καδένα = σεξ σίμπολ Click για ανάπτυξη... μπλίαξ δεν θα ήθελα με τπτ να είμαι έτσι ακόμη και αν το 100% των γυναικών ήθελαν κάτι τέτοιο.... απαιτω ολικη αποτριχωση!!!! Click για ανάπτυξη... Να και το άλλο άκρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:02 Ο weak and powerless: #109 29-08-05 01:02 και στην μύτη; . αχ, με έχουν καταστρέψει οι μιγαδικές, δε φταίω εγώ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:04 Ο Dark_kronos: #110 29-08-05 01:04 Εγω πιστευω πως ενας αντρας πρεπει να εχει μπολικες τριχες αλλα χωρις υπερβολες. Δεν υπαρχει λογος να ξυριζετε πουθενα (ουτε καν στο πρωσοπω αμα για τον αλφα η βητα λογο του αρεσει να εχει μουσι) αλλα αμα στο στηθος και στην πλατι και στα γενιτικα οργανα η τριχα παρααει λιγο κοπσιμο ωστε να μην ειναι και πιο μακρια απο το μαλι δεν θα πειραζε. Τωρα στα ποδια δεν πα να νε οπως θελουν... Στην γυνεκα παλι οσο το λιγοτερο τοσο το καλυτερο (με εξερεση τα μαλλια) και οπως και να το κανουμε ενα αποτριχομενο γυρο-γυρο του επιμαχου σημιου με κανενα σχεδιακι η τελιως αποτριχομενο ειναι οτι πρεπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lila Νεοφερμένο μέλος Η lila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:11 Η lila έγραψε: #111 29-08-05 01:11 μου προκαλουν αιδια και τις συχαινομαι... θα ανεχτω μονο στο προσωπο...πουθενα αλλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:11 Ο iJohnnyCash: #112 29-08-05 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Στην γυνεκα παλι οσο το λιγοτερο τοσο το καλυτερο (με εξερεση τα μαλλια) και οπως και να το κανουμε ενα αποτριχομενο γυρο-γυρο του επιμαχου σημιου με κανενα σχεδιακι η τελιως αποτριχομενο ειναι οτι πρεπει Click για ανάπτυξη... Αν και για τον άφλα βήτα λόγο η γυναίκα τις αρέσει να μην αποτριχώνεται τι γίνεται; Καλλίτερα να μην γίνομαστε τόσο μονοπλεύροι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:16 Ο weak and powerless: #113 29-08-05 01:16 εμένα δε με κόφτει και πολύ εάν είναι ξυρισμένη ή όχι. προφανώς μιλάμε για την επίμαχη περιοχή ε . το πολύ πολύ να χω καμμία οδοντογλυφίδα πρόχειρη σε περίπτωση που σκαλώσει καμμία τρίχα ανάμεσα στα δόντια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:31 Η nv έγραψε: #114 29-08-05 01:31 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: εμένα δε με κόφτει και πολύ εάν είναι ξυρισμένη ή όχι. προφανώς μιλάμε για την επίμαχη περιοχή ε . το πολύ πολύ να χω καμμία οδοντογλυφίδα πρόχειρη σε περίπτωση που σκαλώσει καμμία τρίχα ανάμεσα στα δόντια . Click για ανάπτυξη... Η' κρατάς την τρίχα και κάνεις βουντου, σε περίπτωση που στην κάνει η "άλλη"!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:35 Ο weak and powerless: #115 29-08-05 01:35 άμα μου την κάνει έχει αυτοκαταραστεί, δε χρειάζεται να κάνω τίποτα ιγού . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:39 Η nv έγραψε: #116 29-08-05 01:39 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: άμα μου την κάνει έχει αυτοκαταραστεί, δε χρειάζεται να κάνω τίποτα ιγού . Click για ανάπτυξη... Χιχιχι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:42 Ο Insomniac: #117 29-08-05 01:42 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Αν και για τον άφλα βήτα λόγο η γυναίκα τις αρέσει να μην αποτριχώνεται τι γίνεται; Καλλίτερα να μην γίνομαστε τόσο μονοπλεύροι... Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις; Το ερωτημα ειναι αναλογο με το " Τι γινεται αν δεν πλενει τα δοντια/ποδια/κτλ του"... Προσπαθεις να εξηγησεις οτι ειναι κατι που δεν σου αρεσει και οτι θα σε ξετρελαινε το να ξυριζοταν (ή οτιδηποτε τετοιο), ευελπιστωντας οτι επειδη σε αγαπαει και επιασε και το υποννοουμενο, θα αλλαξει. Αλλιως δεν μπορει να κανεις τιποτα αλλο. Ή χωριζεις αν σε ενοχλει τοσο, ή απλα το ανεχεσαι. Προσωπικα, πανω απο Spoiler μια γραμμη τριχων δεν το μπορω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:50 Ο Dark_kronos: #118 29-08-05 01:50 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Αν και για τον άφλα βήτα λόγο η γυναίκα τις αρέσει να μην αποτριχώνεται τι γίνεται; Καλλίτερα να μην γίνομαστε τόσο μονοπλεύροι... Click για ανάπτυξη... Καλα την περιπτωσει να μην ξυριζει ( η με οπιονδηποτε αλλον τροπο βγαζει της τριχες) τα ποδια της μια γυναικα δεν την σχολιαζω γιατι τοτε πια δεν μηλαμε για γυνεκα.... για κατι αλλο μηλαμε...! Για το μουστακι και λοιπες μικρολεπτομεριες δεν ανισηχω.... γυναικες ειναι αυτες.... δεν θα αντεξουν... θα της βγαλουν...! Τωρα για το επιμαχω σημιο... αν ειναι δασος... την εκατσα... μαλλον θα τν εκανα με ελαφρα πηδηματακια..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 02:00 Ο Insomniac: #119 29-08-05 02:00 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Καλα την περιπτωσει να μην ξυριζει ( η με οπιονδηποτε αλλον τροπο βγαζει της τριχες) τα ποδια της μια γυναικα δεν την σχολιαζω γιατι τοτε πια δεν μηλαμε για γυνεκα.... για κατι αλλο μηλαμε...! Για το μουστακι και λοιπες μικρολεπτομεριες δεν ανισηχω.... γυναικες ειναι αυτες.... δεν θα αντεξουν... θα της βγαλουν...! Τωρα για το επιμαχω σημιο... αν ειναι δασος... την εκατσα... μαλλον θα τν εκανα με ελαφρα πηδηματακια..! Click για ανάπτυξη... Αυτο ελειπε να μιλαμε και για ποδια/μασχαλες!!!! :exclamati Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 02:01 Ο iJohnnyCash: #120 29-08-05 02:01 Δεν με καταλάβατε... Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι εμείς έχουμε την απαίτηση να ξυρίζονται αλλά έχουμε και την απαίτηση να μην ξυριζόμαστε, αρά τα θέλουμε όλα δικά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα nickos1 Jauahahwiwisjs Lathy teacher_40 Εριφύλη Requiem AggelikiGr GeorgePap2003 thenutritionist Ria99 ggl SlimShady charmander Scandal johnnyantony JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και στην μύτη; . αχ, με έχουν καταστρέψει οι μιγαδικές, δε φταίω εγώ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:04 Ο Dark_kronos: #110 29-08-05 01:04 Εγω πιστευω πως ενας αντρας πρεπει να εχει μπολικες τριχες αλλα χωρις υπερβολες. Δεν υπαρχει λογος να ξυριζετε πουθενα (ουτε καν στο πρωσοπω αμα για τον αλφα η βητα λογο του αρεσει να εχει μουσι) αλλα αμα στο στηθος και στην πλατι και στα γενιτικα οργανα η τριχα παρααει λιγο κοπσιμο ωστε να μην ειναι και πιο μακρια απο το μαλι δεν θα πειραζε. Τωρα στα ποδια δεν πα να νε οπως θελουν... Στην γυνεκα παλι οσο το λιγοτερο τοσο το καλυτερο (με εξερεση τα μαλλια) και οπως και να το κανουμε ενα αποτριχομενο γυρο-γυρο του επιμαχου σημιου με κανενα σχεδιακι η τελιως αποτριχομενο ειναι οτι πρεπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lila Νεοφερμένο μέλος Η lila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:11 Η lila έγραψε: #111 29-08-05 01:11 μου προκαλουν αιδια και τις συχαινομαι... θα ανεχτω μονο στο προσωπο...πουθενα αλλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:11 Ο iJohnnyCash: #112 29-08-05 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Στην γυνεκα παλι οσο το λιγοτερο τοσο το καλυτερο (με εξερεση τα μαλλια) και οπως και να το κανουμε ενα αποτριχομενο γυρο-γυρο του επιμαχου σημιου με κανενα σχεδιακι η τελιως αποτριχομενο ειναι οτι πρεπει Click για ανάπτυξη... Αν και για τον άφλα βήτα λόγο η γυναίκα τις αρέσει να μην αποτριχώνεται τι γίνεται; Καλλίτερα να μην γίνομαστε τόσο μονοπλεύροι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:16 Ο weak and powerless: #113 29-08-05 01:16 εμένα δε με κόφτει και πολύ εάν είναι ξυρισμένη ή όχι. προφανώς μιλάμε για την επίμαχη περιοχή ε . το πολύ πολύ να χω καμμία οδοντογλυφίδα πρόχειρη σε περίπτωση που σκαλώσει καμμία τρίχα ανάμεσα στα δόντια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:31 Η nv έγραψε: #114 29-08-05 01:31 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: εμένα δε με κόφτει και πολύ εάν είναι ξυρισμένη ή όχι. προφανώς μιλάμε για την επίμαχη περιοχή ε . το πολύ πολύ να χω καμμία οδοντογλυφίδα πρόχειρη σε περίπτωση που σκαλώσει καμμία τρίχα ανάμεσα στα δόντια . Click για ανάπτυξη... Η' κρατάς την τρίχα και κάνεις βουντου, σε περίπτωση που στην κάνει η "άλλη"!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:35 Ο weak and powerless: #115 29-08-05 01:35 άμα μου την κάνει έχει αυτοκαταραστεί, δε χρειάζεται να κάνω τίποτα ιγού . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:39 Η nv έγραψε: #116 29-08-05 01:39 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: άμα μου την κάνει έχει αυτοκαταραστεί, δε χρειάζεται να κάνω τίποτα ιγού . Click για ανάπτυξη... Χιχιχι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:42 Ο Insomniac: #117 29-08-05 01:42 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Αν και για τον άφλα βήτα λόγο η γυναίκα τις αρέσει να μην αποτριχώνεται τι γίνεται; Καλλίτερα να μην γίνομαστε τόσο μονοπλεύροι... Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις; Το ερωτημα ειναι αναλογο με το " Τι γινεται αν δεν πλενει τα δοντια/ποδια/κτλ του"... Προσπαθεις να εξηγησεις οτι ειναι κατι που δεν σου αρεσει και οτι θα σε ξετρελαινε το να ξυριζοταν (ή οτιδηποτε τετοιο), ευελπιστωντας οτι επειδη σε αγαπαει και επιασε και το υποννοουμενο, θα αλλαξει. Αλλιως δεν μπορει να κανεις τιποτα αλλο. Ή χωριζεις αν σε ενοχλει τοσο, ή απλα το ανεχεσαι. Προσωπικα, πανω απο Spoiler μια γραμμη τριχων δεν το μπορω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:50 Ο Dark_kronos: #118 29-08-05 01:50 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Αν και για τον άφλα βήτα λόγο η γυναίκα τις αρέσει να μην αποτριχώνεται τι γίνεται; Καλλίτερα να μην γίνομαστε τόσο μονοπλεύροι... Click για ανάπτυξη... Καλα την περιπτωσει να μην ξυριζει ( η με οπιονδηποτε αλλον τροπο βγαζει της τριχες) τα ποδια της μια γυναικα δεν την σχολιαζω γιατι τοτε πια δεν μηλαμε για γυνεκα.... για κατι αλλο μηλαμε...! Για το μουστακι και λοιπες μικρολεπτομεριες δεν ανισηχω.... γυναικες ειναι αυτες.... δεν θα αντεξουν... θα της βγαλουν...! Τωρα για το επιμαχω σημιο... αν ειναι δασος... την εκατσα... μαλλον θα τν εκανα με ελαφρα πηδηματακια..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 02:00 Ο Insomniac: #119 29-08-05 02:00 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Καλα την περιπτωσει να μην ξυριζει ( η με οπιονδηποτε αλλον τροπο βγαζει της τριχες) τα ποδια της μια γυναικα δεν την σχολιαζω γιατι τοτε πια δεν μηλαμε για γυνεκα.... για κατι αλλο μηλαμε...! Για το μουστακι και λοιπες μικρολεπτομεριες δεν ανισηχω.... γυναικες ειναι αυτες.... δεν θα αντεξουν... θα της βγαλουν...! Τωρα για το επιμαχω σημιο... αν ειναι δασος... την εκατσα... μαλλον θα τν εκανα με ελαφρα πηδηματακια..! Click για ανάπτυξη... Αυτο ελειπε να μιλαμε και για ποδια/μασχαλες!!!! :exclamati Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 02:01 Ο iJohnnyCash: #120 29-08-05 02:01 Δεν με καταλάβατε... Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι εμείς έχουμε την απαίτηση να ξυρίζονται αλλά έχουμε και την απαίτηση να μην ξυριζόμαστε, αρά τα θέλουμε όλα δικά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα nickos1 Jauahahwiwisjs Lathy teacher_40 Εριφύλη Requiem AggelikiGr GeorgePap2003 thenutritionist Ria99 ggl SlimShady charmander Scandal johnnyantony JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω πιστευω πως ενας αντρας πρεπει να εχει μπολικες τριχες αλλα χωρις υπερβολες. Δεν υπαρχει λογος να ξυριζετε πουθενα (ουτε καν στο πρωσοπω αμα για τον αλφα η βητα λογο του αρεσει να εχει μουσι) αλλα αμα στο στηθος και στην πλατι και στα γενιτικα οργανα η τριχα παρααει λιγο κοπσιμο ωστε να μην ειναι και πιο μακρια απο το μαλι δεν θα πειραζε. Τωρα στα ποδια δεν πα να νε οπως θελουν... Στην γυνεκα παλι οσο το λιγοτερο τοσο το καλυτερο (με εξερεση τα μαλλια) και οπως και να το κανουμε ενα αποτριχομενο γυρο-γυρο του επιμαχου σημιου με κανενα σχεδιακι η τελιως αποτριχομενο ειναι οτι πρεπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lila Νεοφερμένο μέλος Η lila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:11 Η lila έγραψε: #111 29-08-05 01:11 μου προκαλουν αιδια και τις συχαινομαι... θα ανεχτω μονο στο προσωπο...πουθενα αλλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:11 Ο iJohnnyCash: #112 29-08-05 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Στην γυνεκα παλι οσο το λιγοτερο τοσο το καλυτερο (με εξερεση τα μαλλια) και οπως και να το κανουμε ενα αποτριχομενο γυρο-γυρο του επιμαχου σημιου με κανενα σχεδιακι η τελιως αποτριχομενο ειναι οτι πρεπει Click για ανάπτυξη... Αν και για τον άφλα βήτα λόγο η γυναίκα τις αρέσει να μην αποτριχώνεται τι γίνεται; Καλλίτερα να μην γίνομαστε τόσο μονοπλεύροι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:16 Ο weak and powerless: #113 29-08-05 01:16 εμένα δε με κόφτει και πολύ εάν είναι ξυρισμένη ή όχι. προφανώς μιλάμε για την επίμαχη περιοχή ε . το πολύ πολύ να χω καμμία οδοντογλυφίδα πρόχειρη σε περίπτωση που σκαλώσει καμμία τρίχα ανάμεσα στα δόντια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:31 Η nv έγραψε: #114 29-08-05 01:31 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: εμένα δε με κόφτει και πολύ εάν είναι ξυρισμένη ή όχι. προφανώς μιλάμε για την επίμαχη περιοχή ε . το πολύ πολύ να χω καμμία οδοντογλυφίδα πρόχειρη σε περίπτωση που σκαλώσει καμμία τρίχα ανάμεσα στα δόντια . Click για ανάπτυξη... Η' κρατάς την τρίχα και κάνεις βουντου, σε περίπτωση που στην κάνει η "άλλη"!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:35 Ο weak and powerless: #115 29-08-05 01:35 άμα μου την κάνει έχει αυτοκαταραστεί, δε χρειάζεται να κάνω τίποτα ιγού . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:39 Η nv έγραψε: #116 29-08-05 01:39 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: άμα μου την κάνει έχει αυτοκαταραστεί, δε χρειάζεται να κάνω τίποτα ιγού . Click για ανάπτυξη... Χιχιχι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:42 Ο Insomniac: #117 29-08-05 01:42 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Αν και για τον άφλα βήτα λόγο η γυναίκα τις αρέσει να μην αποτριχώνεται τι γίνεται; Καλλίτερα να μην γίνομαστε τόσο μονοπλεύροι... Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις; Το ερωτημα ειναι αναλογο με το " Τι γινεται αν δεν πλενει τα δοντια/ποδια/κτλ του"... Προσπαθεις να εξηγησεις οτι ειναι κατι που δεν σου αρεσει και οτι θα σε ξετρελαινε το να ξυριζοταν (ή οτιδηποτε τετοιο), ευελπιστωντας οτι επειδη σε αγαπαει και επιασε και το υποννοουμενο, θα αλλαξει. Αλλιως δεν μπορει να κανεις τιποτα αλλο. Ή χωριζεις αν σε ενοχλει τοσο, ή απλα το ανεχεσαι. Προσωπικα, πανω απο Spoiler μια γραμμη τριχων δεν το μπορω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:50 Ο Dark_kronos: #118 29-08-05 01:50 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Αν και για τον άφλα βήτα λόγο η γυναίκα τις αρέσει να μην αποτριχώνεται τι γίνεται; Καλλίτερα να μην γίνομαστε τόσο μονοπλεύροι... Click για ανάπτυξη... Καλα την περιπτωσει να μην ξυριζει ( η με οπιονδηποτε αλλον τροπο βγαζει της τριχες) τα ποδια της μια γυναικα δεν την σχολιαζω γιατι τοτε πια δεν μηλαμε για γυνεκα.... για κατι αλλο μηλαμε...! Για το μουστακι και λοιπες μικρολεπτομεριες δεν ανισηχω.... γυναικες ειναι αυτες.... δεν θα αντεξουν... θα της βγαλουν...! Τωρα για το επιμαχω σημιο... αν ειναι δασος... την εκατσα... μαλλον θα τν εκανα με ελαφρα πηδηματακια..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 02:00 Ο Insomniac: #119 29-08-05 02:00 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Καλα την περιπτωσει να μην ξυριζει ( η με οπιονδηποτε αλλον τροπο βγαζει της τριχες) τα ποδια της μια γυναικα δεν την σχολιαζω γιατι τοτε πια δεν μηλαμε για γυνεκα.... για κατι αλλο μηλαμε...! Για το μουστακι και λοιπες μικρολεπτομεριες δεν ανισηχω.... γυναικες ειναι αυτες.... δεν θα αντεξουν... θα της βγαλουν...! Τωρα για το επιμαχω σημιο... αν ειναι δασος... την εκατσα... μαλλον θα τν εκανα με ελαφρα πηδηματακια..! Click για ανάπτυξη... Αυτο ελειπε να μιλαμε και για ποδια/μασχαλες!!!! :exclamati Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 02:01 Ο iJohnnyCash: #120 29-08-05 02:01 Δεν με καταλάβατε... Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι εμείς έχουμε την απαίτηση να ξυρίζονται αλλά έχουμε και την απαίτηση να μην ξυριζόμαστε, αρά τα θέλουμε όλα δικά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα nickos1 Jauahahwiwisjs Lathy teacher_40 Εριφύλη Requiem AggelikiGr GeorgePap2003 thenutritionist Ria99 ggl SlimShady charmander Scandal johnnyantony JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μου προκαλουν αιδια και τις συχαινομαι... θα ανεχτω μονο στο προσωπο...πουθενα αλλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:11 Ο iJohnnyCash: #112 29-08-05 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Στην γυνεκα παλι οσο το λιγοτερο τοσο το καλυτερο (με εξερεση τα μαλλια) και οπως και να το κανουμε ενα αποτριχομενο γυρο-γυρο του επιμαχου σημιου με κανενα σχεδιακι η τελιως αποτριχομενο ειναι οτι πρεπει Click για ανάπτυξη... Αν και για τον άφλα βήτα λόγο η γυναίκα τις αρέσει να μην αποτριχώνεται τι γίνεται; Καλλίτερα να μην γίνομαστε τόσο μονοπλεύροι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:16 Ο weak and powerless: #113 29-08-05 01:16 εμένα δε με κόφτει και πολύ εάν είναι ξυρισμένη ή όχι. προφανώς μιλάμε για την επίμαχη περιοχή ε . το πολύ πολύ να χω καμμία οδοντογλυφίδα πρόχειρη σε περίπτωση που σκαλώσει καμμία τρίχα ανάμεσα στα δόντια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:31 Η nv έγραψε: #114 29-08-05 01:31 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: εμένα δε με κόφτει και πολύ εάν είναι ξυρισμένη ή όχι. προφανώς μιλάμε για την επίμαχη περιοχή ε . το πολύ πολύ να χω καμμία οδοντογλυφίδα πρόχειρη σε περίπτωση που σκαλώσει καμμία τρίχα ανάμεσα στα δόντια . Click για ανάπτυξη... Η' κρατάς την τρίχα και κάνεις βουντου, σε περίπτωση που στην κάνει η "άλλη"!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:35 Ο weak and powerless: #115 29-08-05 01:35 άμα μου την κάνει έχει αυτοκαταραστεί, δε χρειάζεται να κάνω τίποτα ιγού . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:39 Η nv έγραψε: #116 29-08-05 01:39 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: άμα μου την κάνει έχει αυτοκαταραστεί, δε χρειάζεται να κάνω τίποτα ιγού . Click για ανάπτυξη... Χιχιχι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:42 Ο Insomniac: #117 29-08-05 01:42 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Αν και για τον άφλα βήτα λόγο η γυναίκα τις αρέσει να μην αποτριχώνεται τι γίνεται; Καλλίτερα να μην γίνομαστε τόσο μονοπλεύροι... Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις; Το ερωτημα ειναι αναλογο με το " Τι γινεται αν δεν πλενει τα δοντια/ποδια/κτλ του"... Προσπαθεις να εξηγησεις οτι ειναι κατι που δεν σου αρεσει και οτι θα σε ξετρελαινε το να ξυριζοταν (ή οτιδηποτε τετοιο), ευελπιστωντας οτι επειδη σε αγαπαει και επιασε και το υποννοουμενο, θα αλλαξει. Αλλιως δεν μπορει να κανεις τιποτα αλλο. Ή χωριζεις αν σε ενοχλει τοσο, ή απλα το ανεχεσαι. Προσωπικα, πανω απο Spoiler μια γραμμη τριχων δεν το μπορω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:50 Ο Dark_kronos: #118 29-08-05 01:50 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Αν και για τον άφλα βήτα λόγο η γυναίκα τις αρέσει να μην αποτριχώνεται τι γίνεται; Καλλίτερα να μην γίνομαστε τόσο μονοπλεύροι... Click για ανάπτυξη... Καλα την περιπτωσει να μην ξυριζει ( η με οπιονδηποτε αλλον τροπο βγαζει της τριχες) τα ποδια της μια γυναικα δεν την σχολιαζω γιατι τοτε πια δεν μηλαμε για γυνεκα.... για κατι αλλο μηλαμε...! Για το μουστακι και λοιπες μικρολεπτομεριες δεν ανισηχω.... γυναικες ειναι αυτες.... δεν θα αντεξουν... θα της βγαλουν...! Τωρα για το επιμαχω σημιο... αν ειναι δασος... την εκατσα... μαλλον θα τν εκανα με ελαφρα πηδηματακια..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 02:00 Ο Insomniac: #119 29-08-05 02:00 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Καλα την περιπτωσει να μην ξυριζει ( η με οπιονδηποτε αλλον τροπο βγαζει της τριχες) τα ποδια της μια γυναικα δεν την σχολιαζω γιατι τοτε πια δεν μηλαμε για γυνεκα.... για κατι αλλο μηλαμε...! Για το μουστακι και λοιπες μικρολεπτομεριες δεν ανισηχω.... γυναικες ειναι αυτες.... δεν θα αντεξουν... θα της βγαλουν...! Τωρα για το επιμαχω σημιο... αν ειναι δασος... την εκατσα... μαλλον θα τν εκανα με ελαφρα πηδηματακια..! Click για ανάπτυξη... Αυτο ελειπε να μιλαμε και για ποδια/μασχαλες!!!! :exclamati Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 02:01 Ο iJohnnyCash: #120 29-08-05 02:01 Δεν με καταλάβατε... Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι εμείς έχουμε την απαίτηση να ξυρίζονται αλλά έχουμε και την απαίτηση να μην ξυριζόμαστε, αρά τα θέλουμε όλα δικά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα nickos1 Jauahahwiwisjs Lathy teacher_40 Εριφύλη Requiem AggelikiGr GeorgePap2003 thenutritionist Ria99 ggl SlimShady charmander Scandal johnnyantony JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Στην γυνεκα παλι οσο το λιγοτερο τοσο το καλυτερο (με εξερεση τα μαλλια) και οπως και να το κανουμε ενα αποτριχομενο γυρο-γυρο του επιμαχου σημιου με κανενα σχεδιακι η τελιως αποτριχομενο ειναι οτι πρεπει Click για ανάπτυξη... Αν και για τον άφλα βήτα λόγο η γυναίκα τις αρέσει να μην αποτριχώνεται τι γίνεται; Καλλίτερα να μην γίνομαστε τόσο μονοπλεύροι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:16 Ο weak and powerless: #113 29-08-05 01:16 εμένα δε με κόφτει και πολύ εάν είναι ξυρισμένη ή όχι. προφανώς μιλάμε για την επίμαχη περιοχή ε . το πολύ πολύ να χω καμμία οδοντογλυφίδα πρόχειρη σε περίπτωση που σκαλώσει καμμία τρίχα ανάμεσα στα δόντια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:31 Η nv έγραψε: #114 29-08-05 01:31 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: εμένα δε με κόφτει και πολύ εάν είναι ξυρισμένη ή όχι. προφανώς μιλάμε για την επίμαχη περιοχή ε . το πολύ πολύ να χω καμμία οδοντογλυφίδα πρόχειρη σε περίπτωση που σκαλώσει καμμία τρίχα ανάμεσα στα δόντια . Click για ανάπτυξη... Η' κρατάς την τρίχα και κάνεις βουντου, σε περίπτωση που στην κάνει η "άλλη"!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:35 Ο weak and powerless: #115 29-08-05 01:35 άμα μου την κάνει έχει αυτοκαταραστεί, δε χρειάζεται να κάνω τίποτα ιγού . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:39 Η nv έγραψε: #116 29-08-05 01:39 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: άμα μου την κάνει έχει αυτοκαταραστεί, δε χρειάζεται να κάνω τίποτα ιγού . Click για ανάπτυξη... Χιχιχι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:42 Ο Insomniac: #117 29-08-05 01:42 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Αν και για τον άφλα βήτα λόγο η γυναίκα τις αρέσει να μην αποτριχώνεται τι γίνεται; Καλλίτερα να μην γίνομαστε τόσο μονοπλεύροι... Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις; Το ερωτημα ειναι αναλογο με το " Τι γινεται αν δεν πλενει τα δοντια/ποδια/κτλ του"... Προσπαθεις να εξηγησεις οτι ειναι κατι που δεν σου αρεσει και οτι θα σε ξετρελαινε το να ξυριζοταν (ή οτιδηποτε τετοιο), ευελπιστωντας οτι επειδη σε αγαπαει και επιασε και το υποννοουμενο, θα αλλαξει. Αλλιως δεν μπορει να κανεις τιποτα αλλο. Ή χωριζεις αν σε ενοχλει τοσο, ή απλα το ανεχεσαι. Προσωπικα, πανω απο Spoiler μια γραμμη τριχων δεν το μπορω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:50 Ο Dark_kronos: #118 29-08-05 01:50 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Αν και για τον άφλα βήτα λόγο η γυναίκα τις αρέσει να μην αποτριχώνεται τι γίνεται; Καλλίτερα να μην γίνομαστε τόσο μονοπλεύροι... Click για ανάπτυξη... Καλα την περιπτωσει να μην ξυριζει ( η με οπιονδηποτε αλλον τροπο βγαζει της τριχες) τα ποδια της μια γυναικα δεν την σχολιαζω γιατι τοτε πια δεν μηλαμε για γυνεκα.... για κατι αλλο μηλαμε...! Για το μουστακι και λοιπες μικρολεπτομεριες δεν ανισηχω.... γυναικες ειναι αυτες.... δεν θα αντεξουν... θα της βγαλουν...! Τωρα για το επιμαχω σημιο... αν ειναι δασος... την εκατσα... μαλλον θα τν εκανα με ελαφρα πηδηματακια..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 02:00 Ο Insomniac: #119 29-08-05 02:00 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Καλα την περιπτωσει να μην ξυριζει ( η με οπιονδηποτε αλλον τροπο βγαζει της τριχες) τα ποδια της μια γυναικα δεν την σχολιαζω γιατι τοτε πια δεν μηλαμε για γυνεκα.... για κατι αλλο μηλαμε...! Για το μουστακι και λοιπες μικρολεπτομεριες δεν ανισηχω.... γυναικες ειναι αυτες.... δεν θα αντεξουν... θα της βγαλουν...! Τωρα για το επιμαχω σημιο... αν ειναι δασος... την εκατσα... μαλλον θα τν εκανα με ελαφρα πηδηματακια..! Click για ανάπτυξη... Αυτο ελειπε να μιλαμε και για ποδια/μασχαλες!!!! :exclamati Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 02:01 Ο iJohnnyCash: #120 29-08-05 02:01 Δεν με καταλάβατε... Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι εμείς έχουμε την απαίτηση να ξυρίζονται αλλά έχουμε και την απαίτηση να μην ξυριζόμαστε, αρά τα θέλουμε όλα δικά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα nickos1 Jauahahwiwisjs Lathy teacher_40 Εριφύλη Requiem AggelikiGr GeorgePap2003 thenutritionist Ria99 ggl SlimShady charmander Scandal johnnyantony JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εμένα δε με κόφτει και πολύ εάν είναι ξυρισμένη ή όχι. προφανώς μιλάμε για την επίμαχη περιοχή ε . το πολύ πολύ να χω καμμία οδοντογλυφίδα πρόχειρη σε περίπτωση που σκαλώσει καμμία τρίχα ανάμεσα στα δόντια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:31 Η nv έγραψε: #114 29-08-05 01:31 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: εμένα δε με κόφτει και πολύ εάν είναι ξυρισμένη ή όχι. προφανώς μιλάμε για την επίμαχη περιοχή ε . το πολύ πολύ να χω καμμία οδοντογλυφίδα πρόχειρη σε περίπτωση που σκαλώσει καμμία τρίχα ανάμεσα στα δόντια . Click για ανάπτυξη... Η' κρατάς την τρίχα και κάνεις βουντου, σε περίπτωση που στην κάνει η "άλλη"!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:35 Ο weak and powerless: #115 29-08-05 01:35 άμα μου την κάνει έχει αυτοκαταραστεί, δε χρειάζεται να κάνω τίποτα ιγού . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:39 Η nv έγραψε: #116 29-08-05 01:39 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: άμα μου την κάνει έχει αυτοκαταραστεί, δε χρειάζεται να κάνω τίποτα ιγού . Click για ανάπτυξη... Χιχιχι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:42 Ο Insomniac: #117 29-08-05 01:42 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Αν και για τον άφλα βήτα λόγο η γυναίκα τις αρέσει να μην αποτριχώνεται τι γίνεται; Καλλίτερα να μην γίνομαστε τόσο μονοπλεύροι... Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις; Το ερωτημα ειναι αναλογο με το " Τι γινεται αν δεν πλενει τα δοντια/ποδια/κτλ του"... Προσπαθεις να εξηγησεις οτι ειναι κατι που δεν σου αρεσει και οτι θα σε ξετρελαινε το να ξυριζοταν (ή οτιδηποτε τετοιο), ευελπιστωντας οτι επειδη σε αγαπαει και επιασε και το υποννοουμενο, θα αλλαξει. Αλλιως δεν μπορει να κανεις τιποτα αλλο. Ή χωριζεις αν σε ενοχλει τοσο, ή απλα το ανεχεσαι. Προσωπικα, πανω απο Spoiler μια γραμμη τριχων δεν το μπορω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:50 Ο Dark_kronos: #118 29-08-05 01:50 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Αν και για τον άφλα βήτα λόγο η γυναίκα τις αρέσει να μην αποτριχώνεται τι γίνεται; Καλλίτερα να μην γίνομαστε τόσο μονοπλεύροι... Click για ανάπτυξη... Καλα την περιπτωσει να μην ξυριζει ( η με οπιονδηποτε αλλον τροπο βγαζει της τριχες) τα ποδια της μια γυναικα δεν την σχολιαζω γιατι τοτε πια δεν μηλαμε για γυνεκα.... για κατι αλλο μηλαμε...! Για το μουστακι και λοιπες μικρολεπτομεριες δεν ανισηχω.... γυναικες ειναι αυτες.... δεν θα αντεξουν... θα της βγαλουν...! Τωρα για το επιμαχω σημιο... αν ειναι δασος... την εκατσα... μαλλον θα τν εκανα με ελαφρα πηδηματακια..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 02:00 Ο Insomniac: #119 29-08-05 02:00 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Καλα την περιπτωσει να μην ξυριζει ( η με οπιονδηποτε αλλον τροπο βγαζει της τριχες) τα ποδια της μια γυναικα δεν την σχολιαζω γιατι τοτε πια δεν μηλαμε για γυνεκα.... για κατι αλλο μηλαμε...! Για το μουστακι και λοιπες μικρολεπτομεριες δεν ανισηχω.... γυναικες ειναι αυτες.... δεν θα αντεξουν... θα της βγαλουν...! Τωρα για το επιμαχω σημιο... αν ειναι δασος... την εκατσα... μαλλον θα τν εκανα με ελαφρα πηδηματακια..! Click για ανάπτυξη... Αυτο ελειπε να μιλαμε και για ποδια/μασχαλες!!!! :exclamati Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 02:01 Ο iJohnnyCash: #120 29-08-05 02:01 Δεν με καταλάβατε... Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι εμείς έχουμε την απαίτηση να ξυρίζονται αλλά έχουμε και την απαίτηση να μην ξυριζόμαστε, αρά τα θέλουμε όλα δικά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα nickos1 Jauahahwiwisjs Lathy teacher_40 Εριφύλη Requiem AggelikiGr GeorgePap2003 thenutritionist Ria99 ggl SlimShady charmander Scandal johnnyantony JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: εμένα δε με κόφτει και πολύ εάν είναι ξυρισμένη ή όχι. προφανώς μιλάμε για την επίμαχη περιοχή ε . το πολύ πολύ να χω καμμία οδοντογλυφίδα πρόχειρη σε περίπτωση που σκαλώσει καμμία τρίχα ανάμεσα στα δόντια . Click για ανάπτυξη... Η' κρατάς την τρίχα και κάνεις βουντου, σε περίπτωση που στην κάνει η "άλλη"!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:35 Ο weak and powerless: #115 29-08-05 01:35 άμα μου την κάνει έχει αυτοκαταραστεί, δε χρειάζεται να κάνω τίποτα ιγού . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:39 Η nv έγραψε: #116 29-08-05 01:39 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: άμα μου την κάνει έχει αυτοκαταραστεί, δε χρειάζεται να κάνω τίποτα ιγού . Click για ανάπτυξη... Χιχιχι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:42 Ο Insomniac: #117 29-08-05 01:42 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Αν και για τον άφλα βήτα λόγο η γυναίκα τις αρέσει να μην αποτριχώνεται τι γίνεται; Καλλίτερα να μην γίνομαστε τόσο μονοπλεύροι... Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις; Το ερωτημα ειναι αναλογο με το " Τι γινεται αν δεν πλενει τα δοντια/ποδια/κτλ του"... Προσπαθεις να εξηγησεις οτι ειναι κατι που δεν σου αρεσει και οτι θα σε ξετρελαινε το να ξυριζοταν (ή οτιδηποτε τετοιο), ευελπιστωντας οτι επειδη σε αγαπαει και επιασε και το υποννοουμενο, θα αλλαξει. Αλλιως δεν μπορει να κανεις τιποτα αλλο. Ή χωριζεις αν σε ενοχλει τοσο, ή απλα το ανεχεσαι. Προσωπικα, πανω απο Spoiler μια γραμμη τριχων δεν το μπορω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:50 Ο Dark_kronos: #118 29-08-05 01:50 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Αν και για τον άφλα βήτα λόγο η γυναίκα τις αρέσει να μην αποτριχώνεται τι γίνεται; Καλλίτερα να μην γίνομαστε τόσο μονοπλεύροι... Click για ανάπτυξη... Καλα την περιπτωσει να μην ξυριζει ( η με οπιονδηποτε αλλον τροπο βγαζει της τριχες) τα ποδια της μια γυναικα δεν την σχολιαζω γιατι τοτε πια δεν μηλαμε για γυνεκα.... για κατι αλλο μηλαμε...! Για το μουστακι και λοιπες μικρολεπτομεριες δεν ανισηχω.... γυναικες ειναι αυτες.... δεν θα αντεξουν... θα της βγαλουν...! Τωρα για το επιμαχω σημιο... αν ειναι δασος... την εκατσα... μαλλον θα τν εκανα με ελαφρα πηδηματακια..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 02:00 Ο Insomniac: #119 29-08-05 02:00 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Καλα την περιπτωσει να μην ξυριζει ( η με οπιονδηποτε αλλον τροπο βγαζει της τριχες) τα ποδια της μια γυναικα δεν την σχολιαζω γιατι τοτε πια δεν μηλαμε για γυνεκα.... για κατι αλλο μηλαμε...! Για το μουστακι και λοιπες μικρολεπτομεριες δεν ανισηχω.... γυναικες ειναι αυτες.... δεν θα αντεξουν... θα της βγαλουν...! Τωρα για το επιμαχω σημιο... αν ειναι δασος... την εκατσα... μαλλον θα τν εκανα με ελαφρα πηδηματακια..! Click για ανάπτυξη... Αυτο ελειπε να μιλαμε και για ποδια/μασχαλες!!!! :exclamati Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 02:01 Ο iJohnnyCash: #120 29-08-05 02:01 Δεν με καταλάβατε... Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι εμείς έχουμε την απαίτηση να ξυρίζονται αλλά έχουμε και την απαίτηση να μην ξυριζόμαστε, αρά τα θέλουμε όλα δικά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα nickos1 Jauahahwiwisjs Lathy teacher_40 Εριφύλη Requiem AggelikiGr GeorgePap2003 thenutritionist Ria99 ggl SlimShady charmander Scandal johnnyantony JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
άμα μου την κάνει έχει αυτοκαταραστεί, δε χρειάζεται να κάνω τίποτα ιγού . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:39 Η nv έγραψε: #116 29-08-05 01:39 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: άμα μου την κάνει έχει αυτοκαταραστεί, δε χρειάζεται να κάνω τίποτα ιγού . Click για ανάπτυξη... Χιχιχι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:42 Ο Insomniac: #117 29-08-05 01:42 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Αν και για τον άφλα βήτα λόγο η γυναίκα τις αρέσει να μην αποτριχώνεται τι γίνεται; Καλλίτερα να μην γίνομαστε τόσο μονοπλεύροι... Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις; Το ερωτημα ειναι αναλογο με το " Τι γινεται αν δεν πλενει τα δοντια/ποδια/κτλ του"... Προσπαθεις να εξηγησεις οτι ειναι κατι που δεν σου αρεσει και οτι θα σε ξετρελαινε το να ξυριζοταν (ή οτιδηποτε τετοιο), ευελπιστωντας οτι επειδη σε αγαπαει και επιασε και το υποννοουμενο, θα αλλαξει. Αλλιως δεν μπορει να κανεις τιποτα αλλο. Ή χωριζεις αν σε ενοχλει τοσο, ή απλα το ανεχεσαι. Προσωπικα, πανω απο Spoiler μια γραμμη τριχων δεν το μπορω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:50 Ο Dark_kronos: #118 29-08-05 01:50 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Αν και για τον άφλα βήτα λόγο η γυναίκα τις αρέσει να μην αποτριχώνεται τι γίνεται; Καλλίτερα να μην γίνομαστε τόσο μονοπλεύροι... Click για ανάπτυξη... Καλα την περιπτωσει να μην ξυριζει ( η με οπιονδηποτε αλλον τροπο βγαζει της τριχες) τα ποδια της μια γυναικα δεν την σχολιαζω γιατι τοτε πια δεν μηλαμε για γυνεκα.... για κατι αλλο μηλαμε...! Για το μουστακι και λοιπες μικρολεπτομεριες δεν ανισηχω.... γυναικες ειναι αυτες.... δεν θα αντεξουν... θα της βγαλουν...! Τωρα για το επιμαχω σημιο... αν ειναι δασος... την εκατσα... μαλλον θα τν εκανα με ελαφρα πηδηματακια..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 02:00 Ο Insomniac: #119 29-08-05 02:00 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Καλα την περιπτωσει να μην ξυριζει ( η με οπιονδηποτε αλλον τροπο βγαζει της τριχες) τα ποδια της μια γυναικα δεν την σχολιαζω γιατι τοτε πια δεν μηλαμε για γυνεκα.... για κατι αλλο μηλαμε...! Για το μουστακι και λοιπες μικρολεπτομεριες δεν ανισηχω.... γυναικες ειναι αυτες.... δεν θα αντεξουν... θα της βγαλουν...! Τωρα για το επιμαχω σημιο... αν ειναι δασος... την εκατσα... μαλλον θα τν εκανα με ελαφρα πηδηματακια..! Click για ανάπτυξη... Αυτο ελειπε να μιλαμε και για ποδια/μασχαλες!!!! :exclamati Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 02:01 Ο iJohnnyCash: #120 29-08-05 02:01 Δεν με καταλάβατε... Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι εμείς έχουμε την απαίτηση να ξυρίζονται αλλά έχουμε και την απαίτηση να μην ξυριζόμαστε, αρά τα θέλουμε όλα δικά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα nickos1 Jauahahwiwisjs Lathy teacher_40 Εριφύλη Requiem AggelikiGr GeorgePap2003 thenutritionist Ria99 ggl SlimShady charmander Scandal johnnyantony JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: άμα μου την κάνει έχει αυτοκαταραστεί, δε χρειάζεται να κάνω τίποτα ιγού . Click για ανάπτυξη... Χιχιχι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:42 Ο Insomniac: #117 29-08-05 01:42 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Αν και για τον άφλα βήτα λόγο η γυναίκα τις αρέσει να μην αποτριχώνεται τι γίνεται; Καλλίτερα να μην γίνομαστε τόσο μονοπλεύροι... Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις; Το ερωτημα ειναι αναλογο με το " Τι γινεται αν δεν πλενει τα δοντια/ποδια/κτλ του"... Προσπαθεις να εξηγησεις οτι ειναι κατι που δεν σου αρεσει και οτι θα σε ξετρελαινε το να ξυριζοταν (ή οτιδηποτε τετοιο), ευελπιστωντας οτι επειδη σε αγαπαει και επιασε και το υποννοουμενο, θα αλλαξει. Αλλιως δεν μπορει να κανεις τιποτα αλλο. Ή χωριζεις αν σε ενοχλει τοσο, ή απλα το ανεχεσαι. Προσωπικα, πανω απο Spoiler μια γραμμη τριχων δεν το μπορω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:50 Ο Dark_kronos: #118 29-08-05 01:50 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Αν και για τον άφλα βήτα λόγο η γυναίκα τις αρέσει να μην αποτριχώνεται τι γίνεται; Καλλίτερα να μην γίνομαστε τόσο μονοπλεύροι... Click για ανάπτυξη... Καλα την περιπτωσει να μην ξυριζει ( η με οπιονδηποτε αλλον τροπο βγαζει της τριχες) τα ποδια της μια γυναικα δεν την σχολιαζω γιατι τοτε πια δεν μηλαμε για γυνεκα.... για κατι αλλο μηλαμε...! Για το μουστακι και λοιπες μικρολεπτομεριες δεν ανισηχω.... γυναικες ειναι αυτες.... δεν θα αντεξουν... θα της βγαλουν...! Τωρα για το επιμαχω σημιο... αν ειναι δασος... την εκατσα... μαλλον θα τν εκανα με ελαφρα πηδηματακια..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 02:00 Ο Insomniac: #119 29-08-05 02:00 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Καλα την περιπτωσει να μην ξυριζει ( η με οπιονδηποτε αλλον τροπο βγαζει της τριχες) τα ποδια της μια γυναικα δεν την σχολιαζω γιατι τοτε πια δεν μηλαμε για γυνεκα.... για κατι αλλο μηλαμε...! Για το μουστακι και λοιπες μικρολεπτομεριες δεν ανισηχω.... γυναικες ειναι αυτες.... δεν θα αντεξουν... θα της βγαλουν...! Τωρα για το επιμαχω σημιο... αν ειναι δασος... την εκατσα... μαλλον θα τν εκανα με ελαφρα πηδηματακια..! Click για ανάπτυξη... Αυτο ελειπε να μιλαμε και για ποδια/μασχαλες!!!! :exclamati Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 02:01 Ο iJohnnyCash: #120 29-08-05 02:01 Δεν με καταλάβατε... Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι εμείς έχουμε την απαίτηση να ξυρίζονται αλλά έχουμε και την απαίτηση να μην ξυριζόμαστε, αρά τα θέλουμε όλα δικά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα nickos1 Jauahahwiwisjs Lathy teacher_40 Εριφύλη Requiem AggelikiGr GeorgePap2003 thenutritionist Ria99 ggl SlimShady charmander Scandal johnnyantony JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Αν και για τον άφλα βήτα λόγο η γυναίκα τις αρέσει να μην αποτριχώνεται τι γίνεται; Καλλίτερα να μην γίνομαστε τόσο μονοπλεύροι... Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις; Το ερωτημα ειναι αναλογο με το " Τι γινεται αν δεν πλενει τα δοντια/ποδια/κτλ του"... Προσπαθεις να εξηγησεις οτι ειναι κατι που δεν σου αρεσει και οτι θα σε ξετρελαινε το να ξυριζοταν (ή οτιδηποτε τετοιο), ευελπιστωντας οτι επειδη σε αγαπαει και επιασε και το υποννοουμενο, θα αλλαξει. Αλλιως δεν μπορει να κανεις τιποτα αλλο. Ή χωριζεις αν σε ενοχλει τοσο, ή απλα το ανεχεσαι. Προσωπικα, πανω απο Spoiler μια γραμμη τριχων δεν το μπορω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 01:50 Ο Dark_kronos: #118 29-08-05 01:50 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Αν και για τον άφλα βήτα λόγο η γυναίκα τις αρέσει να μην αποτριχώνεται τι γίνεται; Καλλίτερα να μην γίνομαστε τόσο μονοπλεύροι... Click για ανάπτυξη... Καλα την περιπτωσει να μην ξυριζει ( η με οπιονδηποτε αλλον τροπο βγαζει της τριχες) τα ποδια της μια γυναικα δεν την σχολιαζω γιατι τοτε πια δεν μηλαμε για γυνεκα.... για κατι αλλο μηλαμε...! Για το μουστακι και λοιπες μικρολεπτομεριες δεν ανισηχω.... γυναικες ειναι αυτες.... δεν θα αντεξουν... θα της βγαλουν...! Τωρα για το επιμαχω σημιο... αν ειναι δασος... την εκατσα... μαλλον θα τν εκανα με ελαφρα πηδηματακια..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 02:00 Ο Insomniac: #119 29-08-05 02:00 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Καλα την περιπτωσει να μην ξυριζει ( η με οπιονδηποτε αλλον τροπο βγαζει της τριχες) τα ποδια της μια γυναικα δεν την σχολιαζω γιατι τοτε πια δεν μηλαμε για γυνεκα.... για κατι αλλο μηλαμε...! Για το μουστακι και λοιπες μικρολεπτομεριες δεν ανισηχω.... γυναικες ειναι αυτες.... δεν θα αντεξουν... θα της βγαλουν...! Τωρα για το επιμαχω σημιο... αν ειναι δασος... την εκατσα... μαλλον θα τν εκανα με ελαφρα πηδηματακια..! Click για ανάπτυξη... Αυτο ελειπε να μιλαμε και για ποδια/μασχαλες!!!! :exclamati Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 02:01 Ο iJohnnyCash: #120 29-08-05 02:01 Δεν με καταλάβατε... Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι εμείς έχουμε την απαίτηση να ξυρίζονται αλλά έχουμε και την απαίτηση να μην ξυριζόμαστε, αρά τα θέλουμε όλα δικά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα nickos1 Jauahahwiwisjs Lathy teacher_40 Εριφύλη Requiem AggelikiGr GeorgePap2003 thenutritionist Ria99 ggl SlimShady charmander Scandal johnnyantony JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Αν και για τον άφλα βήτα λόγο η γυναίκα τις αρέσει να μην αποτριχώνεται τι γίνεται; Καλλίτερα να μην γίνομαστε τόσο μονοπλεύροι... Click για ανάπτυξη... Καλα την περιπτωσει να μην ξυριζει ( η με οπιονδηποτε αλλον τροπο βγαζει της τριχες) τα ποδια της μια γυναικα δεν την σχολιαζω γιατι τοτε πια δεν μηλαμε για γυνεκα.... για κατι αλλο μηλαμε...! Για το μουστακι και λοιπες μικρολεπτομεριες δεν ανισηχω.... γυναικες ειναι αυτες.... δεν θα αντεξουν... θα της βγαλουν...! Τωρα για το επιμαχω σημιο... αν ειναι δασος... την εκατσα... μαλλον θα τν εκανα με ελαφρα πηδηματακια..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 02:00 Ο Insomniac: #119 29-08-05 02:00 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Καλα την περιπτωσει να μην ξυριζει ( η με οπιονδηποτε αλλον τροπο βγαζει της τριχες) τα ποδια της μια γυναικα δεν την σχολιαζω γιατι τοτε πια δεν μηλαμε για γυνεκα.... για κατι αλλο μηλαμε...! Για το μουστακι και λοιπες μικρολεπτομεριες δεν ανισηχω.... γυναικες ειναι αυτες.... δεν θα αντεξουν... θα της βγαλουν...! Τωρα για το επιμαχω σημιο... αν ειναι δασος... την εκατσα... μαλλον θα τν εκανα με ελαφρα πηδηματακια..! Click για ανάπτυξη... Αυτο ελειπε να μιλαμε και για ποδια/μασχαλες!!!! :exclamati Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 02:01 Ο iJohnnyCash: #120 29-08-05 02:01 Δεν με καταλάβατε... Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι εμείς έχουμε την απαίτηση να ξυρίζονται αλλά έχουμε και την απαίτηση να μην ξυριζόμαστε, αρά τα θέλουμε όλα δικά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Καλα την περιπτωσει να μην ξυριζει ( η με οπιονδηποτε αλλον τροπο βγαζει της τριχες) τα ποδια της μια γυναικα δεν την σχολιαζω γιατι τοτε πια δεν μηλαμε για γυνεκα.... για κατι αλλο μηλαμε...! Για το μουστακι και λοιπες μικρολεπτομεριες δεν ανισηχω.... γυναικες ειναι αυτες.... δεν θα αντεξουν... θα της βγαλουν...! Τωρα για το επιμαχω σημιο... αν ειναι δασος... την εκατσα... μαλλον θα τν εκανα με ελαφρα πηδηματακια..! Click για ανάπτυξη... Αυτο ελειπε να μιλαμε και για ποδια/μασχαλες!!!! :exclamati Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2005 στις 02:01 Ο iJohnnyCash: #120 29-08-05 02:01 Δεν με καταλάβατε... Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι εμείς έχουμε την απαίτηση να ξυρίζονται αλλά έχουμε και την απαίτηση να μην ξυριζόμαστε, αρά τα θέλουμε όλα δικά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεν με καταλάβατε... Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι εμείς έχουμε την απαίτηση να ξυρίζονται αλλά έχουμε και την απαίτηση να μην ξυριζόμαστε, αρά τα θέλουμε όλα δικά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.