Subject to change
e-steki.gr Founder

Ε κοίτα αν τις έχει τελειώς απεριποίητες θα υπάρχει και μάλιστα αρκετά εκνευριστικό για τη γυναίκα! Γι'αυτό ακόμα κι αν δεν τις ξυρίζει κάποιος πρέπει τουλάχιστον να τις κόβει λίγο στις άκρες...Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless:υπερβολές...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deluxe
Νεοφερμένο μέλος

ισως υπαρχουν ειδικα ξυραφακια; δεν μπορει. τοσοι αντρες που παιζουν σε XXX ταινιες..Δυστυχώς φίλε μου, δεν υπάρχει λύση που να είναι και ανώδυνη και να μην "αγριεύει" τις τρίχες και φτηνή...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Μπορώ να σου πω με αρκετή βεβαιότητα οτι δεν υπάρχει τέτοιο ξυραφάκι. Είναι απλό, όταν οι τρίχες κόβονται, αγριεύουν. Τόσο απλό. Απο εκεί και πέρα ο,τι και να σου υπόσχονται οι λοιπές κρέμες, σφουγγαράκια, ξυραφάκια, αφροί κλπ το αποτέλσμα είναι ουσιαστικά το ίδιο.Αρχική Δημοσίευση από Deluxe:μιλαω για το οσχεο συγκεκριμενα. θα πρεπει να ξυριζονται ολες για αλλιως.. θα μου τις ξυρισει αυτη, εκεινη την στιγμη!!
ισως υπαρχουν ειδικα ξυραφακια; δεν μπορει. τοσοι αντρες που παιζουν σε XXX ταινιες..
Αν έχεις τόσο κόλλημα σκάσε κανα 3000 ευρώ και κάνε φωτόλυση/ριζική να μην έχεις τέτοια προβλήματα ποτέ. Έτσι όμως και πέσεις μετά σε καμιά που της αρέσουν οι τρίχες εκεί...την έβαψες!

weak and powerless
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:πρέπει τουλάχιστον να τις κόβει λίγο στις άκρες...
ε νταξ, ένα ψαλίδισμα είναι μέσα στο πρόγραμμα

e-stekoumenos
Νεοφερμένο μέλος

Η τριχοφυία βέβαια ελέγχεται απ την τεστοστερόνη...που είναι η αρσενική ορμόνη....συνεπώς η τρίχα ....σε ένα πιο βιολογικό επίπεδο είναι και σήμα κατατεθέν της αρρενωπότητας και θα έπρεπε να διεγείρει κατα κάποιο τρόπο αυτό τη γυναίκα.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από e_stekoumenos:άν και στον άντρα...συνήθως αυτοί που αποτριχώνονται εντελώς έχουν πιο "διευρυμένα" γούστα.
Μάλιστα...θα το θυμάμαι αυτό...οι αποτριχωμένοι άνδρες ειναι γκει...οοοοκ!
Εκτός δηλαδή απο τα άλλα "κριτήρια" που έχουν εφευρει οι περισσότεροι έλληνες για να προσάψουν σε κάποιον οτι έχει τη "χολέρα" τώρα εφηυραν και ένα ακόμα! Σε λίγο απο την παραμικρή ενέργεια ενός αντρα θα τον κρίνουμε σαν γκει ή στρειτ...

Αρχική Δημοσίευση από e_stekoumenos:Πάντως όσο αφορά την επίμαχη περιοχή....άν δεχτούμε οτι το βασικό σεξουαλικό όργανο του άντρα...είναι το πέος...αυτό εκ φύσεως είναι άτριχο στο μεγαλύτερο τμήμα του...αντίθετα με τη γυναίκα...που είναι σε εκείνη την περιοχή πολύ πιο τριχωτή και αν μείνει χωρίς έστω και λίγο κούρεμα μπορεί η τριχοφυία της να της δημιουργήσει ένα φυσικό εσώρουχο.
Με την ίδια λογική, το βασικό σεξουαλικό όργανο της γυναίκας είναι ο,τι υπάρχει εσωτερικά των μεγάλων χείλεων, το οποίο επίσης είναι εκ φύσεως άτριχο...

e-stekoumenos
Νεοφερμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Μάλιστα...θα το θυμάμαι αυτό...οι αποτριχωμένοι άνδρες ειναι γκει...οοοοκ!
Εκτός δηλαδή απο τα άλλα "κριτήρια" που έχουν εφευρει οι περισσότεροι έλληνες για να προσάψουν σε κάποιον οτι έχει τη "χολέρα" τώρα εφηυραν και ένα ακόμα! Σε λίγο απο την παραμικρή ενέργεια ενός αντρα θα τον κρίνουμε σαν γκει ή στρειτ...
Με την ίδια λογική, το βασικό σεξουαλικό όργανο της γυναίκας είναι ο,τι υπάρχει εσωτερικά των μεγάλων χείλεων, το οποίο επίσης είναι εκ φύσεως άτριχο...![]()
Όχι Michele....δεν έχω καμμιά ρατσιστική διάθεση απέναντι στους ομοφυλόφιλους απλώς....αναφέρομαι οτι η ολική αποτρίχωση για εκείνους είναι πολύ πιο σημαντική.....
Έχεις δίκιο για τα εσωτερικά όργανα της γυναίκας...μόνο για να φτάσει κανείς σε αυτά...δια της στοματικής οδού....(σε μια αξύριστη γυναίκα) αναγκαστικά θα φάει περισσότερη τρίχα....απ'ότι αν μια γυναίκα θελήσει να φτάσει στο βασικό σεξουαλικό όργανο ενός άντρα...
Subject to change
e-steki.gr Founder

Χεχε πως φαίνεται οτι εσείς οι άντρες έχετε μια άγνοια σε μερικά θέματα!Αρχική Δημοσίευση από e_stekoumenos:Όχι Michele....δεν έχω καμμιά ρατσιστική διάθεση απέναντι στους ομοφυλόφιλους απλώς....αναφέρομαι οτι η ολική αποτρίχωση για εκείνους είναι πολύ πιο σημαντική.....
Έχεις δίκιο για τα εσωτερικά όργανα της γυναίκας...μόνο για να φτάσει κανείς σε αυτά...δια της στοματικής οδού....(σε μια αξύριστη γυναίκα) αναγκαστικά θα φάει περισσότερη τρίχα....απ'ότι αν μια γυναίκα θελήσει να φτάσει στο βασικό σεξουαλικό όργανο ενός άντρα...

Κι όμως αν μια γυναίκα κάνει στοματικό έρωτα σε κάποιον με εντελώς απεριποίητο γεννητικό όργανο (απο απόψεως τριχοφυίας οχι καθαριότητας, αυτη εννοείται νομίζω) είναι φοβερά εκνευριστικό... Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες γιατι θα ρίξουμε τελείως το επίπεδο αλλά ρώτα μια γυναίκα και άκου τι θα σου πει για αυτό το θέμα!
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Μα αν δεν είναι κάτι όμορφο γιατί διεγείρει την γυναίκα;Αρχική Δημοσίευση από e_stekoumenos:.σε ένα πιο βιολογικό επίπεδο είναι και σήμα κατατεθέν της αρρενωπότητας και θα έπρεπε να διεγείρει κατα κάποιο τρόπο αυτό τη γυναίκα.

e-stekoumenos
Νεοφερμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Χεχε πως φαίνεται οτι εσείς οι άντρες έχετε μια άγνοια σε μερικά θέματα!
Κι όμως αν μια γυναίκα κάνει στοματικό έρωτα σε κάποιον με εντελώς απεριποίητο γεννητικό όργανο (απο απόψεως τριχοφυίας οχι καθαριότητας, αυτη εννοείται νομίζω) είναι φοβερά εκνευριστικό... Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες γιατι θα ρίξουμε τελείως το επίπεδο αλλά ρώτα μια γυναίκα και άκου τι θα σου πει για αυτό το θέμα!

Subject to change
e-steki.gr Founder

Δεν μπορώ να το καταλάβω με τίποτα! Μήπως ξέρω γω το θεωρεί υποτιμητικό? Μήπως σιχαίνεται?

e-stekoumenos
Νεοφερμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Αν και είμαστε εκτός θέματος...γιατί να μην της αρέσει?
Δεν μπορώ να το καταλάβω με τίποτα! Μήπως ξέρω γω το θεωρεί υποτιμητικό? Μήπως σιχαίνεται?![]()
Όλα αυτά παίζουν Michelle....και στο αποκορύφωμα η ίδια η εκσπερμάτωση είναι που ίσως τις κάνουν και φρικάρουν περισσότερο.Αυτό δεν είναι κανόνας....αλλά μια μεγάλη μερίδα των γυναικών...δεν το βλέπει με καλό μάτι το όλο θέμα....
lila
Νεοφερμένο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Rattlehead
Δραστήριο μέλος

Δεν είναι ωραίο γι αυτήν όταν προσφέρει στο σύντροφό της ευχαρίστηση;Αρχική Δημοσίευση από lila:μιπως δε της προσφερεται καποια ευχαριστιση....?
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

απο την στιγμη που δεν τις αρέσει καθόλου γιατί να το κάνεις;Εσυ θα έκανες κάτι που προσφέρει στον σύνροφό σου ευχαρίστηση αλλά εσένα δεν σου άρεσε; (αν και προσωπικά δεν είμαι σίγουρος τι ισχύει για εμέναΑρχική Δημοσίευση από Rattlehead:Δεν είναι ωραίο γι αυτήν όταν προσφέρει στο σύντροφό της ευχαρίστηση;

Vkey
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:απο την στιγμη που δεν τις αρέσει καθόλου γιατί να το κάνεις;Εσυ θα έκανες κάτι που προσφέρει στον σύνροφό σου ευχαρίστηση αλλά εσένα δεν σου άρεσε; (αν και προσωπικά δεν είμαι σίγουρος τι ισχύει για εμένα)
Πειράζει που όταν κάνω κάτι που ευχαριστεί τον σύντροφό μου, ευχαριστιέμαι κι εγώ το ίδιο; 8)
Subject to change
e-steki.gr Founder

Συμφωνω 100%!Αρχική Δημοσίευση από Vkey:Πειράζει που όταν κάνω κάτι που ευχαριστεί τον σύντροφό μου, ευχαριστιέμαι κι εγώ το ίδιο; 8)

weak and powerless
Διάσημο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Και για εμένα ισχύει , τουλάχιστον μέχρι τώρα , αυτό . Εξάλλου για αυτό εγράψα και την παρένθεσηΑρχική Δημοσίευση από Vkey:Πειράζει που όταν κάνω κάτι που ευχαριστεί τον σύντροφό μου, ευχαριστιέμαι κι εγώ το ίδιο; 8)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.