Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:59 Η Nefeli Graf: #201 27-02-13 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: και η ξαδέρφη μου χιονάνθρωπος, στο καρναβάλι σας (εκτός αν έχετε 2 καρναβάλια στο μέρος σου ) τι νεφέλη; Εγώ έμαθα πως έχουμε πειρατές για καρναβάλι. Click για ανάπτυξη... Παιδί μου εννοώ ότι θα ντυθώ ο ευατός μουένα τερατάκι δηλαδή Αρχική Δημοσίευση από christinelle: Ελεγα να ντυθώ Lady Gagnam style (ξανθιά περούκα lady Gaga και ρούχα Psy) αλλά τελικά δεν προλαβαίνω να παραγγείλω τα ρούχα και πρέπει να βρω κάτι άλλο. Πείτε τίποτα έτσι συνδυαστικό... Click για ανάπτυξη... Χανούμισσα xD χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Φεβρουαρίου 2013 Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:38 Η Εχέμυθη έγραψε: #202 27-02-13 22:38 Εγω φετος αν γινει κανενας αποκριατικος χορος θα ντυθω Πιπη Φακιδομυτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:42 Η _fairygirl_: #203 27-02-13 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Εγω φετος αν γινει κανενας αποκριατικος χορος θα ντυθω Πιπη Φακιδομυτη!!! Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι αν βάψω τα μαλλιά μου και τα κάνω πλεξούδια θα ντυθώ εγώ Πίπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:59 Η Εχέμυθη έγραψε: #204 27-02-13 22:59 Γιατι να βαζεις χημικα απο τωρα στο κεφαλακι σου; That's why we have περουκες...you know Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 00:03 Ο Xaris SSSS: #205 28-02-13 00:03 Σκεφτόμουν να ντυθώ mikeius αλλά βγαίνει ακριβό το όλο σετ ρε γαμώτο Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 02:17 Η Dalian έγραψε: #206 28-02-13 02:17 Όπως επίσης και κοστούμι του Rocky Horror Picture Show. Riff Raff θα ντυθώ στο τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:47 Η Polymnia έγραψε: #207 28-02-13 11:47 Πριν κάτι χρόνια είχα ντυθεί αστυνομικός και είχα γίνει μεγάλη φίρμα θυμάμαι. Λέω να το επαναλάβω,σε στυλ μπατσίνας στη διαφήμιση με τον Sakis. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 14:47 Η mindcircus: #208 28-02-13 14:47 Δε μου αρεσουν καθολου οι αποκριες!!! Το χω ξαναπει?? Το χω ξαναπει!! Ε δεν αλλαξε κατι, δε μου αρεσουν καθολου! Βεβαια καθε χρονο παω σε παρτακια, αλλο το 'να, αλλο τ'αλλο Δε ντυνομαι ομως. Αντε κανα αξεσουαρ να'μαι εντος κλιματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MixLazarKal Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 14:56 Ο MixLazarKal: #209 28-02-13 14:56 Σκέφτομαι να ντυθώ Τούρκος χαλίφης ή πασάς... Λατρεύω τέτοιου είδους στολές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:11 Η mindcircus: #210 28-02-13 15:11 Αρχική Δημοσίευση από MixLazarKal: Σκέφτομαι να ντυθώ Τούρκος χαλίφης ή πασάς... Λατρεύω τέτοιου είδους στολές! Click για ανάπτυξη... Aν εχεις κοπελα, πες της να ντυθει Χιουρεμ. Θα χετε μεγαλη θραυση σα ζευγαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:46 Ο Guest 781029: #211 28-02-13 15:46 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Aν εχεις κοπελα, πες της να ντυθει Χιουρεμ. Θα χετε μεγαλη θραυση σα ζευγαρι Click για ανάπτυξη... Εμείς θα έχουμε και γκρουπ με ανάλογο θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:22 Η _fairygirl_: #212 28-02-13 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Γιατι να βαζεις χημικα απο τωρα στο κεφαλακι σου; That's why we have περουκες...you know Click για ανάπτυξη... Γιατί κάποια στιγμή θα τα βάλω.Οι περούκες είναι τόσο ψέυτικες. Άσε που οι αποκριάτικες δεν στερεώνονται στο κεφάλι με καμία κυβέρνηση Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Εμείς θα έχουμε και γκρουπ με ανάλογο θέμα Click για ανάπτυξη... Είστε κλέφτες. Και΄μεις έχουμε Χουρρέμ και Σουλεϊμάν και είχα ψηθεί ότι θα΄χε καμιά πορτοκαλί περούκα τελικά ήταν μια κοκκινωπή και ξεψήθηκα. Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: Πριν κάτι χρόνια είχα ντυθεί αστυνομικός και είχα γίνει μεγάλη φίρμα θυμάμαι. Λέω να το επαναλάβω,σε στυλ μπατσίνας στη διαφήμιση με τον Sakis. Click για ανάπτυξη... Απλώς προσκυνάω στα λόγια σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:25 Ο Guest 781029: #213 28-02-13 20:25 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είστε κλέφτες. Και΄μεις έχουμε Χουρρέμ και Σουλεϊμάν Click για ανάπτυξη... δεν αργώ να φορέσω καμιά κελεμπία και να σκάσω μύτη ως Σουλειμάν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Izabella.N Εκκολαπτόμενο μέλος Η dwsdw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 309 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:41 Η Izabella.N: #214 28-02-13 20:41 Εγωωω θα ντυθω Ahri απο το League of Legends^^ Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:43 Η Loreley έγραψε: #215 28-02-13 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Izabella.N: Εγωωω θα ντυθω Ahri απο το League of Legends^^ Spoiler Click για ανάπτυξη... Πως φαίνεται ο καμένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Izabella.N Εκκολαπτόμενο μέλος Η dwsdw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 309 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:44 Η Izabella.N: #216 28-02-13 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Πως φαίνεται ο καμένος Click για ανάπτυξη... χαχαχα ^^ μα ειδες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:47 Η _fairygirl_: #217 28-02-13 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: δεν αργώ να φορέσω καμιά κελεμπία και να σκάσω μύτη ως Σουλειμάν Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε την κοντή στο απέναντι πεζοδρόμιο.Μπορεί να ψάχνει το Σουλτάνο της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:49 Η Loreley έγραψε: #218 28-02-13 20:49 Λοιπόν θέλω έναν Χασοτάμπαση, εγώ θα είμαι η Α'ι'μπιγκέ xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:03 Η _fairygirl_: #219 28-02-13 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Λοιπόν θέλω έναν Χασοτάμπαση, εγώ θα είμαι η Α'ι'μπιγκέ xD Click για ανάπτυξη... Να σου πω,θα με πάρεις ακόλουθη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:06 Η Loreley έγραψε: #220 28-02-13 21:06 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Να σου πω,θα με πάρεις ακόλουθη; Click για ανάπτυξη... Εννοείται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 73 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss giorgos5002 Angelikaaa rafaela11 taketrance Kate1914 Scandal johnsala JungC Ωρορα Paragontas7000 Memetchi giannhs2001 Unboxholics Μήτσος10 Ilma charmander Libertus ck_chrysiis Skeptic95 fourkaki Jack of Spades Wonderkid marww Luludaki iiTzArismaltor_ Εχέμυθη camil fockos fretoe aye george8113 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: και η ξαδέρφη μου χιονάνθρωπος, στο καρναβάλι σας (εκτός αν έχετε 2 καρναβάλια στο μέρος σου ) τι νεφέλη; Εγώ έμαθα πως έχουμε πειρατές για καρναβάλι. Click για ανάπτυξη... Παιδί μου εννοώ ότι θα ντυθώ ο ευατός μουένα τερατάκι δηλαδή Αρχική Δημοσίευση από christinelle: Ελεγα να ντυθώ Lady Gagnam style (ξανθιά περούκα lady Gaga και ρούχα Psy) αλλά τελικά δεν προλαβαίνω να παραγγείλω τα ρούχα και πρέπει να βρω κάτι άλλο. Πείτε τίποτα έτσι συνδυαστικό... Click για ανάπτυξη... Χανούμισσα xD χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:38 Η Εχέμυθη έγραψε: #202 27-02-13 22:38 Εγω φετος αν γινει κανενας αποκριατικος χορος θα ντυθω Πιπη Φακιδομυτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:42 Η _fairygirl_: #203 27-02-13 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Εγω φετος αν γινει κανενας αποκριατικος χορος θα ντυθω Πιπη Φακιδομυτη!!! Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι αν βάψω τα μαλλιά μου και τα κάνω πλεξούδια θα ντυθώ εγώ Πίπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:59 Η Εχέμυθη έγραψε: #204 27-02-13 22:59 Γιατι να βαζεις χημικα απο τωρα στο κεφαλακι σου; That's why we have περουκες...you know Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 00:03 Ο Xaris SSSS: #205 28-02-13 00:03 Σκεφτόμουν να ντυθώ mikeius αλλά βγαίνει ακριβό το όλο σετ ρε γαμώτο Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 02:17 Η Dalian έγραψε: #206 28-02-13 02:17 Όπως επίσης και κοστούμι του Rocky Horror Picture Show. Riff Raff θα ντυθώ στο τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:47 Η Polymnia έγραψε: #207 28-02-13 11:47 Πριν κάτι χρόνια είχα ντυθεί αστυνομικός και είχα γίνει μεγάλη φίρμα θυμάμαι. Λέω να το επαναλάβω,σε στυλ μπατσίνας στη διαφήμιση με τον Sakis. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 14:47 Η mindcircus: #208 28-02-13 14:47 Δε μου αρεσουν καθολου οι αποκριες!!! Το χω ξαναπει?? Το χω ξαναπει!! Ε δεν αλλαξε κατι, δε μου αρεσουν καθολου! Βεβαια καθε χρονο παω σε παρτακια, αλλο το 'να, αλλο τ'αλλο Δε ντυνομαι ομως. Αντε κανα αξεσουαρ να'μαι εντος κλιματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MixLazarKal Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 14:56 Ο MixLazarKal: #209 28-02-13 14:56 Σκέφτομαι να ντυθώ Τούρκος χαλίφης ή πασάς... Λατρεύω τέτοιου είδους στολές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:11 Η mindcircus: #210 28-02-13 15:11 Αρχική Δημοσίευση από MixLazarKal: Σκέφτομαι να ντυθώ Τούρκος χαλίφης ή πασάς... Λατρεύω τέτοιου είδους στολές! Click για ανάπτυξη... Aν εχεις κοπελα, πες της να ντυθει Χιουρεμ. Θα χετε μεγαλη θραυση σα ζευγαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:46 Ο Guest 781029: #211 28-02-13 15:46 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Aν εχεις κοπελα, πες της να ντυθει Χιουρεμ. Θα χετε μεγαλη θραυση σα ζευγαρι Click για ανάπτυξη... Εμείς θα έχουμε και γκρουπ με ανάλογο θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:22 Η _fairygirl_: #212 28-02-13 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Γιατι να βαζεις χημικα απο τωρα στο κεφαλακι σου; That's why we have περουκες...you know Click για ανάπτυξη... Γιατί κάποια στιγμή θα τα βάλω.Οι περούκες είναι τόσο ψέυτικες. Άσε που οι αποκριάτικες δεν στερεώνονται στο κεφάλι με καμία κυβέρνηση Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Εμείς θα έχουμε και γκρουπ με ανάλογο θέμα Click για ανάπτυξη... Είστε κλέφτες. Και΄μεις έχουμε Χουρρέμ και Σουλεϊμάν και είχα ψηθεί ότι θα΄χε καμιά πορτοκαλί περούκα τελικά ήταν μια κοκκινωπή και ξεψήθηκα. Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: Πριν κάτι χρόνια είχα ντυθεί αστυνομικός και είχα γίνει μεγάλη φίρμα θυμάμαι. Λέω να το επαναλάβω,σε στυλ μπατσίνας στη διαφήμιση με τον Sakis. Click για ανάπτυξη... Απλώς προσκυνάω στα λόγια σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:25 Ο Guest 781029: #213 28-02-13 20:25 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είστε κλέφτες. Και΄μεις έχουμε Χουρρέμ και Σουλεϊμάν Click για ανάπτυξη... δεν αργώ να φορέσω καμιά κελεμπία και να σκάσω μύτη ως Σουλειμάν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Izabella.N Εκκολαπτόμενο μέλος Η dwsdw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 309 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:41 Η Izabella.N: #214 28-02-13 20:41 Εγωωω θα ντυθω Ahri απο το League of Legends^^ Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:43 Η Loreley έγραψε: #215 28-02-13 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Izabella.N: Εγωωω θα ντυθω Ahri απο το League of Legends^^ Spoiler Click για ανάπτυξη... Πως φαίνεται ο καμένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Izabella.N Εκκολαπτόμενο μέλος Η dwsdw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 309 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:44 Η Izabella.N: #216 28-02-13 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Πως φαίνεται ο καμένος Click για ανάπτυξη... χαχαχα ^^ μα ειδες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:47 Η _fairygirl_: #217 28-02-13 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: δεν αργώ να φορέσω καμιά κελεμπία και να σκάσω μύτη ως Σουλειμάν Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε την κοντή στο απέναντι πεζοδρόμιο.Μπορεί να ψάχνει το Σουλτάνο της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:49 Η Loreley έγραψε: #218 28-02-13 20:49 Λοιπόν θέλω έναν Χασοτάμπαση, εγώ θα είμαι η Α'ι'μπιγκέ xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:03 Η _fairygirl_: #219 28-02-13 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Λοιπόν θέλω έναν Χασοτάμπαση, εγώ θα είμαι η Α'ι'μπιγκέ xD Click για ανάπτυξη... Να σου πω,θα με πάρεις ακόλουθη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:06 Η Loreley έγραψε: #220 28-02-13 21:06 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Να σου πω,θα με πάρεις ακόλουθη; Click για ανάπτυξη... Εννοείται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 73 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss giorgos5002 Angelikaaa rafaela11 taketrance Kate1914 Scandal johnsala JungC Ωρορα Paragontas7000 Memetchi giannhs2001 Unboxholics Μήτσος10 Ilma charmander Libertus ck_chrysiis Skeptic95 fourkaki Jack of Spades Wonderkid marww Luludaki iiTzArismaltor_ Εχέμυθη camil fockos fretoe aye george8113 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω φετος αν γινει κανενας αποκριατικος χορος θα ντυθω Πιπη Φακιδομυτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:42 Η _fairygirl_: #203 27-02-13 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Εγω φετος αν γινει κανενας αποκριατικος χορος θα ντυθω Πιπη Φακιδομυτη!!! Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι αν βάψω τα μαλλιά μου και τα κάνω πλεξούδια θα ντυθώ εγώ Πίπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:59 Η Εχέμυθη έγραψε: #204 27-02-13 22:59 Γιατι να βαζεις χημικα απο τωρα στο κεφαλακι σου; That's why we have περουκες...you know Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 00:03 Ο Xaris SSSS: #205 28-02-13 00:03 Σκεφτόμουν να ντυθώ mikeius αλλά βγαίνει ακριβό το όλο σετ ρε γαμώτο Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 02:17 Η Dalian έγραψε: #206 28-02-13 02:17 Όπως επίσης και κοστούμι του Rocky Horror Picture Show. Riff Raff θα ντυθώ στο τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:47 Η Polymnia έγραψε: #207 28-02-13 11:47 Πριν κάτι χρόνια είχα ντυθεί αστυνομικός και είχα γίνει μεγάλη φίρμα θυμάμαι. Λέω να το επαναλάβω,σε στυλ μπατσίνας στη διαφήμιση με τον Sakis. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 14:47 Η mindcircus: #208 28-02-13 14:47 Δε μου αρεσουν καθολου οι αποκριες!!! Το χω ξαναπει?? Το χω ξαναπει!! Ε δεν αλλαξε κατι, δε μου αρεσουν καθολου! Βεβαια καθε χρονο παω σε παρτακια, αλλο το 'να, αλλο τ'αλλο Δε ντυνομαι ομως. Αντε κανα αξεσουαρ να'μαι εντος κλιματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MixLazarKal Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 14:56 Ο MixLazarKal: #209 28-02-13 14:56 Σκέφτομαι να ντυθώ Τούρκος χαλίφης ή πασάς... Λατρεύω τέτοιου είδους στολές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:11 Η mindcircus: #210 28-02-13 15:11 Αρχική Δημοσίευση από MixLazarKal: Σκέφτομαι να ντυθώ Τούρκος χαλίφης ή πασάς... Λατρεύω τέτοιου είδους στολές! Click για ανάπτυξη... Aν εχεις κοπελα, πες της να ντυθει Χιουρεμ. Θα χετε μεγαλη θραυση σα ζευγαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:46 Ο Guest 781029: #211 28-02-13 15:46 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Aν εχεις κοπελα, πες της να ντυθει Χιουρεμ. Θα χετε μεγαλη θραυση σα ζευγαρι Click για ανάπτυξη... Εμείς θα έχουμε και γκρουπ με ανάλογο θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:22 Η _fairygirl_: #212 28-02-13 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Γιατι να βαζεις χημικα απο τωρα στο κεφαλακι σου; That's why we have περουκες...you know Click για ανάπτυξη... Γιατί κάποια στιγμή θα τα βάλω.Οι περούκες είναι τόσο ψέυτικες. Άσε που οι αποκριάτικες δεν στερεώνονται στο κεφάλι με καμία κυβέρνηση Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Εμείς θα έχουμε και γκρουπ με ανάλογο θέμα Click για ανάπτυξη... Είστε κλέφτες. Και΄μεις έχουμε Χουρρέμ και Σουλεϊμάν και είχα ψηθεί ότι θα΄χε καμιά πορτοκαλί περούκα τελικά ήταν μια κοκκινωπή και ξεψήθηκα. Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: Πριν κάτι χρόνια είχα ντυθεί αστυνομικός και είχα γίνει μεγάλη φίρμα θυμάμαι. Λέω να το επαναλάβω,σε στυλ μπατσίνας στη διαφήμιση με τον Sakis. Click για ανάπτυξη... Απλώς προσκυνάω στα λόγια σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:25 Ο Guest 781029: #213 28-02-13 20:25 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είστε κλέφτες. Και΄μεις έχουμε Χουρρέμ και Σουλεϊμάν Click για ανάπτυξη... δεν αργώ να φορέσω καμιά κελεμπία και να σκάσω μύτη ως Σουλειμάν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Izabella.N Εκκολαπτόμενο μέλος Η dwsdw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 309 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:41 Η Izabella.N: #214 28-02-13 20:41 Εγωωω θα ντυθω Ahri απο το League of Legends^^ Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:43 Η Loreley έγραψε: #215 28-02-13 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Izabella.N: Εγωωω θα ντυθω Ahri απο το League of Legends^^ Spoiler Click για ανάπτυξη... Πως φαίνεται ο καμένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Izabella.N Εκκολαπτόμενο μέλος Η dwsdw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 309 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:44 Η Izabella.N: #216 28-02-13 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Πως φαίνεται ο καμένος Click για ανάπτυξη... χαχαχα ^^ μα ειδες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:47 Η _fairygirl_: #217 28-02-13 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: δεν αργώ να φορέσω καμιά κελεμπία και να σκάσω μύτη ως Σουλειμάν Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε την κοντή στο απέναντι πεζοδρόμιο.Μπορεί να ψάχνει το Σουλτάνο της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:49 Η Loreley έγραψε: #218 28-02-13 20:49 Λοιπόν θέλω έναν Χασοτάμπαση, εγώ θα είμαι η Α'ι'μπιγκέ xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:03 Η _fairygirl_: #219 28-02-13 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Λοιπόν θέλω έναν Χασοτάμπαση, εγώ θα είμαι η Α'ι'μπιγκέ xD Click για ανάπτυξη... Να σου πω,θα με πάρεις ακόλουθη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:06 Η Loreley έγραψε: #220 28-02-13 21:06 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Να σου πω,θα με πάρεις ακόλουθη; Click για ανάπτυξη... Εννοείται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 73 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss giorgos5002 Angelikaaa rafaela11 taketrance Kate1914 Scandal johnsala JungC Ωρορα Paragontas7000 Memetchi giannhs2001 Unboxholics Μήτσος10 Ilma charmander Libertus ck_chrysiis Skeptic95 fourkaki Jack of Spades Wonderkid marww Luludaki iiTzArismaltor_ Εχέμυθη camil fockos fretoe aye george8113 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Εγω φετος αν γινει κανενας αποκριατικος χορος θα ντυθω Πιπη Φακιδομυτη!!! Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι αν βάψω τα μαλλιά μου και τα κάνω πλεξούδια θα ντυθώ εγώ Πίπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:59 Η Εχέμυθη έγραψε: #204 27-02-13 22:59 Γιατι να βαζεις χημικα απο τωρα στο κεφαλακι σου; That's why we have περουκες...you know Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 00:03 Ο Xaris SSSS: #205 28-02-13 00:03 Σκεφτόμουν να ντυθώ mikeius αλλά βγαίνει ακριβό το όλο σετ ρε γαμώτο Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 02:17 Η Dalian έγραψε: #206 28-02-13 02:17 Όπως επίσης και κοστούμι του Rocky Horror Picture Show. Riff Raff θα ντυθώ στο τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:47 Η Polymnia έγραψε: #207 28-02-13 11:47 Πριν κάτι χρόνια είχα ντυθεί αστυνομικός και είχα γίνει μεγάλη φίρμα θυμάμαι. Λέω να το επαναλάβω,σε στυλ μπατσίνας στη διαφήμιση με τον Sakis. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 14:47 Η mindcircus: #208 28-02-13 14:47 Δε μου αρεσουν καθολου οι αποκριες!!! Το χω ξαναπει?? Το χω ξαναπει!! Ε δεν αλλαξε κατι, δε μου αρεσουν καθολου! Βεβαια καθε χρονο παω σε παρτακια, αλλο το 'να, αλλο τ'αλλο Δε ντυνομαι ομως. Αντε κανα αξεσουαρ να'μαι εντος κλιματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MixLazarKal Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 14:56 Ο MixLazarKal: #209 28-02-13 14:56 Σκέφτομαι να ντυθώ Τούρκος χαλίφης ή πασάς... Λατρεύω τέτοιου είδους στολές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:11 Η mindcircus: #210 28-02-13 15:11 Αρχική Δημοσίευση από MixLazarKal: Σκέφτομαι να ντυθώ Τούρκος χαλίφης ή πασάς... Λατρεύω τέτοιου είδους στολές! Click για ανάπτυξη... Aν εχεις κοπελα, πες της να ντυθει Χιουρεμ. Θα χετε μεγαλη θραυση σα ζευγαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:46 Ο Guest 781029: #211 28-02-13 15:46 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Aν εχεις κοπελα, πες της να ντυθει Χιουρεμ. Θα χετε μεγαλη θραυση σα ζευγαρι Click για ανάπτυξη... Εμείς θα έχουμε και γκρουπ με ανάλογο θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:22 Η _fairygirl_: #212 28-02-13 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Γιατι να βαζεις χημικα απο τωρα στο κεφαλακι σου; That's why we have περουκες...you know Click για ανάπτυξη... Γιατί κάποια στιγμή θα τα βάλω.Οι περούκες είναι τόσο ψέυτικες. Άσε που οι αποκριάτικες δεν στερεώνονται στο κεφάλι με καμία κυβέρνηση Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Εμείς θα έχουμε και γκρουπ με ανάλογο θέμα Click για ανάπτυξη... Είστε κλέφτες. Και΄μεις έχουμε Χουρρέμ και Σουλεϊμάν και είχα ψηθεί ότι θα΄χε καμιά πορτοκαλί περούκα τελικά ήταν μια κοκκινωπή και ξεψήθηκα. Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: Πριν κάτι χρόνια είχα ντυθεί αστυνομικός και είχα γίνει μεγάλη φίρμα θυμάμαι. Λέω να το επαναλάβω,σε στυλ μπατσίνας στη διαφήμιση με τον Sakis. Click για ανάπτυξη... Απλώς προσκυνάω στα λόγια σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:25 Ο Guest 781029: #213 28-02-13 20:25 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είστε κλέφτες. Και΄μεις έχουμε Χουρρέμ και Σουλεϊμάν Click για ανάπτυξη... δεν αργώ να φορέσω καμιά κελεμπία και να σκάσω μύτη ως Σουλειμάν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Izabella.N Εκκολαπτόμενο μέλος Η dwsdw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 309 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:41 Η Izabella.N: #214 28-02-13 20:41 Εγωωω θα ντυθω Ahri απο το League of Legends^^ Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:43 Η Loreley έγραψε: #215 28-02-13 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Izabella.N: Εγωωω θα ντυθω Ahri απο το League of Legends^^ Spoiler Click για ανάπτυξη... Πως φαίνεται ο καμένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Izabella.N Εκκολαπτόμενο μέλος Η dwsdw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 309 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:44 Η Izabella.N: #216 28-02-13 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Πως φαίνεται ο καμένος Click για ανάπτυξη... χαχαχα ^^ μα ειδες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:47 Η _fairygirl_: #217 28-02-13 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: δεν αργώ να φορέσω καμιά κελεμπία και να σκάσω μύτη ως Σουλειμάν Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε την κοντή στο απέναντι πεζοδρόμιο.Μπορεί να ψάχνει το Σουλτάνο της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:49 Η Loreley έγραψε: #218 28-02-13 20:49 Λοιπόν θέλω έναν Χασοτάμπαση, εγώ θα είμαι η Α'ι'μπιγκέ xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:03 Η _fairygirl_: #219 28-02-13 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Λοιπόν θέλω έναν Χασοτάμπαση, εγώ θα είμαι η Α'ι'μπιγκέ xD Click για ανάπτυξη... Να σου πω,θα με πάρεις ακόλουθη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:06 Η Loreley έγραψε: #220 28-02-13 21:06 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Να σου πω,θα με πάρεις ακόλουθη; Click για ανάπτυξη... Εννοείται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 73 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss giorgos5002 Angelikaaa rafaela11 taketrance Kate1914 Scandal johnsala JungC Ωρορα Paragontas7000 Memetchi giannhs2001 Unboxholics Μήτσος10 Ilma charmander Libertus ck_chrysiis Skeptic95 fourkaki Jack of Spades Wonderkid marww Luludaki iiTzArismaltor_ Εχέμυθη camil fockos fretoe aye george8113 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιατι να βαζεις χημικα απο τωρα στο κεφαλακι σου; That's why we have περουκες...you know Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 00:03 Ο Xaris SSSS: #205 28-02-13 00:03 Σκεφτόμουν να ντυθώ mikeius αλλά βγαίνει ακριβό το όλο σετ ρε γαμώτο Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 02:17 Η Dalian έγραψε: #206 28-02-13 02:17 Όπως επίσης και κοστούμι του Rocky Horror Picture Show. Riff Raff θα ντυθώ στο τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:47 Η Polymnia έγραψε: #207 28-02-13 11:47 Πριν κάτι χρόνια είχα ντυθεί αστυνομικός και είχα γίνει μεγάλη φίρμα θυμάμαι. Λέω να το επαναλάβω,σε στυλ μπατσίνας στη διαφήμιση με τον Sakis. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 14:47 Η mindcircus: #208 28-02-13 14:47 Δε μου αρεσουν καθολου οι αποκριες!!! Το χω ξαναπει?? Το χω ξαναπει!! Ε δεν αλλαξε κατι, δε μου αρεσουν καθολου! Βεβαια καθε χρονο παω σε παρτακια, αλλο το 'να, αλλο τ'αλλο Δε ντυνομαι ομως. Αντε κανα αξεσουαρ να'μαι εντος κλιματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MixLazarKal Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 14:56 Ο MixLazarKal: #209 28-02-13 14:56 Σκέφτομαι να ντυθώ Τούρκος χαλίφης ή πασάς... Λατρεύω τέτοιου είδους στολές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:11 Η mindcircus: #210 28-02-13 15:11 Αρχική Δημοσίευση από MixLazarKal: Σκέφτομαι να ντυθώ Τούρκος χαλίφης ή πασάς... Λατρεύω τέτοιου είδους στολές! Click για ανάπτυξη... Aν εχεις κοπελα, πες της να ντυθει Χιουρεμ. Θα χετε μεγαλη θραυση σα ζευγαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:46 Ο Guest 781029: #211 28-02-13 15:46 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Aν εχεις κοπελα, πες της να ντυθει Χιουρεμ. Θα χετε μεγαλη θραυση σα ζευγαρι Click για ανάπτυξη... Εμείς θα έχουμε και γκρουπ με ανάλογο θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:22 Η _fairygirl_: #212 28-02-13 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Γιατι να βαζεις χημικα απο τωρα στο κεφαλακι σου; That's why we have περουκες...you know Click για ανάπτυξη... Γιατί κάποια στιγμή θα τα βάλω.Οι περούκες είναι τόσο ψέυτικες. Άσε που οι αποκριάτικες δεν στερεώνονται στο κεφάλι με καμία κυβέρνηση Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Εμείς θα έχουμε και γκρουπ με ανάλογο θέμα Click για ανάπτυξη... Είστε κλέφτες. Και΄μεις έχουμε Χουρρέμ και Σουλεϊμάν και είχα ψηθεί ότι θα΄χε καμιά πορτοκαλί περούκα τελικά ήταν μια κοκκινωπή και ξεψήθηκα. Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: Πριν κάτι χρόνια είχα ντυθεί αστυνομικός και είχα γίνει μεγάλη φίρμα θυμάμαι. Λέω να το επαναλάβω,σε στυλ μπατσίνας στη διαφήμιση με τον Sakis. Click για ανάπτυξη... Απλώς προσκυνάω στα λόγια σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:25 Ο Guest 781029: #213 28-02-13 20:25 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είστε κλέφτες. Και΄μεις έχουμε Χουρρέμ και Σουλεϊμάν Click για ανάπτυξη... δεν αργώ να φορέσω καμιά κελεμπία και να σκάσω μύτη ως Σουλειμάν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Izabella.N Εκκολαπτόμενο μέλος Η dwsdw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 309 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:41 Η Izabella.N: #214 28-02-13 20:41 Εγωωω θα ντυθω Ahri απο το League of Legends^^ Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:43 Η Loreley έγραψε: #215 28-02-13 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Izabella.N: Εγωωω θα ντυθω Ahri απο το League of Legends^^ Spoiler Click για ανάπτυξη... Πως φαίνεται ο καμένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Izabella.N Εκκολαπτόμενο μέλος Η dwsdw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 309 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:44 Η Izabella.N: #216 28-02-13 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Πως φαίνεται ο καμένος Click για ανάπτυξη... χαχαχα ^^ μα ειδες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:47 Η _fairygirl_: #217 28-02-13 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: δεν αργώ να φορέσω καμιά κελεμπία και να σκάσω μύτη ως Σουλειμάν Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε την κοντή στο απέναντι πεζοδρόμιο.Μπορεί να ψάχνει το Σουλτάνο της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:49 Η Loreley έγραψε: #218 28-02-13 20:49 Λοιπόν θέλω έναν Χασοτάμπαση, εγώ θα είμαι η Α'ι'μπιγκέ xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:03 Η _fairygirl_: #219 28-02-13 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Λοιπόν θέλω έναν Χασοτάμπαση, εγώ θα είμαι η Α'ι'μπιγκέ xD Click για ανάπτυξη... Να σου πω,θα με πάρεις ακόλουθη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:06 Η Loreley έγραψε: #220 28-02-13 21:06 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Να σου πω,θα με πάρεις ακόλουθη; Click για ανάπτυξη... Εννοείται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 73 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss giorgos5002 Angelikaaa rafaela11 taketrance Kate1914 Scandal johnsala JungC Ωρορα Paragontas7000 Memetchi giannhs2001 Unboxholics Μήτσος10 Ilma charmander Libertus ck_chrysiis Skeptic95 fourkaki Jack of Spades Wonderkid marww Luludaki iiTzArismaltor_ Εχέμυθη camil fockos fretoe aye george8113 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σκεφτόμουν να ντυθώ mikeius αλλά βγαίνει ακριβό το όλο σετ ρε γαμώτο Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 02:17 Η Dalian έγραψε: #206 28-02-13 02:17 Όπως επίσης και κοστούμι του Rocky Horror Picture Show. Riff Raff θα ντυθώ στο τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:47 Η Polymnia έγραψε: #207 28-02-13 11:47 Πριν κάτι χρόνια είχα ντυθεί αστυνομικός και είχα γίνει μεγάλη φίρμα θυμάμαι. Λέω να το επαναλάβω,σε στυλ μπατσίνας στη διαφήμιση με τον Sakis. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 14:47 Η mindcircus: #208 28-02-13 14:47 Δε μου αρεσουν καθολου οι αποκριες!!! Το χω ξαναπει?? Το χω ξαναπει!! Ε δεν αλλαξε κατι, δε μου αρεσουν καθολου! Βεβαια καθε χρονο παω σε παρτακια, αλλο το 'να, αλλο τ'αλλο Δε ντυνομαι ομως. Αντε κανα αξεσουαρ να'μαι εντος κλιματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MixLazarKal Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 14:56 Ο MixLazarKal: #209 28-02-13 14:56 Σκέφτομαι να ντυθώ Τούρκος χαλίφης ή πασάς... Λατρεύω τέτοιου είδους στολές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:11 Η mindcircus: #210 28-02-13 15:11 Αρχική Δημοσίευση από MixLazarKal: Σκέφτομαι να ντυθώ Τούρκος χαλίφης ή πασάς... Λατρεύω τέτοιου είδους στολές! Click για ανάπτυξη... Aν εχεις κοπελα, πες της να ντυθει Χιουρεμ. Θα χετε μεγαλη θραυση σα ζευγαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:46 Ο Guest 781029: #211 28-02-13 15:46 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Aν εχεις κοπελα, πες της να ντυθει Χιουρεμ. Θα χετε μεγαλη θραυση σα ζευγαρι Click για ανάπτυξη... Εμείς θα έχουμε και γκρουπ με ανάλογο θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:22 Η _fairygirl_: #212 28-02-13 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Γιατι να βαζεις χημικα απο τωρα στο κεφαλακι σου; That's why we have περουκες...you know Click για ανάπτυξη... Γιατί κάποια στιγμή θα τα βάλω.Οι περούκες είναι τόσο ψέυτικες. Άσε που οι αποκριάτικες δεν στερεώνονται στο κεφάλι με καμία κυβέρνηση Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Εμείς θα έχουμε και γκρουπ με ανάλογο θέμα Click για ανάπτυξη... Είστε κλέφτες. Και΄μεις έχουμε Χουρρέμ και Σουλεϊμάν και είχα ψηθεί ότι θα΄χε καμιά πορτοκαλί περούκα τελικά ήταν μια κοκκινωπή και ξεψήθηκα. Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: Πριν κάτι χρόνια είχα ντυθεί αστυνομικός και είχα γίνει μεγάλη φίρμα θυμάμαι. Λέω να το επαναλάβω,σε στυλ μπατσίνας στη διαφήμιση με τον Sakis. Click για ανάπτυξη... Απλώς προσκυνάω στα λόγια σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:25 Ο Guest 781029: #213 28-02-13 20:25 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είστε κλέφτες. Και΄μεις έχουμε Χουρρέμ και Σουλεϊμάν Click για ανάπτυξη... δεν αργώ να φορέσω καμιά κελεμπία και να σκάσω μύτη ως Σουλειμάν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Izabella.N Εκκολαπτόμενο μέλος Η dwsdw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 309 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:41 Η Izabella.N: #214 28-02-13 20:41 Εγωωω θα ντυθω Ahri απο το League of Legends^^ Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:43 Η Loreley έγραψε: #215 28-02-13 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Izabella.N: Εγωωω θα ντυθω Ahri απο το League of Legends^^ Spoiler Click για ανάπτυξη... Πως φαίνεται ο καμένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Izabella.N Εκκολαπτόμενο μέλος Η dwsdw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 309 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:44 Η Izabella.N: #216 28-02-13 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Πως φαίνεται ο καμένος Click για ανάπτυξη... χαχαχα ^^ μα ειδες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:47 Η _fairygirl_: #217 28-02-13 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: δεν αργώ να φορέσω καμιά κελεμπία και να σκάσω μύτη ως Σουλειμάν Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε την κοντή στο απέναντι πεζοδρόμιο.Μπορεί να ψάχνει το Σουλτάνο της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:49 Η Loreley έγραψε: #218 28-02-13 20:49 Λοιπόν θέλω έναν Χασοτάμπαση, εγώ θα είμαι η Α'ι'μπιγκέ xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:03 Η _fairygirl_: #219 28-02-13 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Λοιπόν θέλω έναν Χασοτάμπαση, εγώ θα είμαι η Α'ι'μπιγκέ xD Click για ανάπτυξη... Να σου πω,θα με πάρεις ακόλουθη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:06 Η Loreley έγραψε: #220 28-02-13 21:06 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Να σου πω,θα με πάρεις ακόλουθη; Click για ανάπτυξη... Εννοείται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 73 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss giorgos5002 Angelikaaa rafaela11 taketrance Kate1914 Scandal johnsala JungC Ωρορα Paragontas7000 Memetchi giannhs2001 Unboxholics Μήτσος10 Ilma charmander Libertus ck_chrysiis Skeptic95 fourkaki Jack of Spades Wonderkid marww Luludaki iiTzArismaltor_ Εχέμυθη camil fockos fretoe aye george8113 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όπως επίσης και κοστούμι του Rocky Horror Picture Show. Riff Raff θα ντυθώ στο τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:47 Η Polymnia έγραψε: #207 28-02-13 11:47 Πριν κάτι χρόνια είχα ντυθεί αστυνομικός και είχα γίνει μεγάλη φίρμα θυμάμαι. Λέω να το επαναλάβω,σε στυλ μπατσίνας στη διαφήμιση με τον Sakis. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 14:47 Η mindcircus: #208 28-02-13 14:47 Δε μου αρεσουν καθολου οι αποκριες!!! Το χω ξαναπει?? Το χω ξαναπει!! Ε δεν αλλαξε κατι, δε μου αρεσουν καθολου! Βεβαια καθε χρονο παω σε παρτακια, αλλο το 'να, αλλο τ'αλλο Δε ντυνομαι ομως. Αντε κανα αξεσουαρ να'μαι εντος κλιματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MixLazarKal Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 14:56 Ο MixLazarKal: #209 28-02-13 14:56 Σκέφτομαι να ντυθώ Τούρκος χαλίφης ή πασάς... Λατρεύω τέτοιου είδους στολές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:11 Η mindcircus: #210 28-02-13 15:11 Αρχική Δημοσίευση από MixLazarKal: Σκέφτομαι να ντυθώ Τούρκος χαλίφης ή πασάς... Λατρεύω τέτοιου είδους στολές! Click για ανάπτυξη... Aν εχεις κοπελα, πες της να ντυθει Χιουρεμ. Θα χετε μεγαλη θραυση σα ζευγαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:46 Ο Guest 781029: #211 28-02-13 15:46 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Aν εχεις κοπελα, πες της να ντυθει Χιουρεμ. Θα χετε μεγαλη θραυση σα ζευγαρι Click για ανάπτυξη... Εμείς θα έχουμε και γκρουπ με ανάλογο θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:22 Η _fairygirl_: #212 28-02-13 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Γιατι να βαζεις χημικα απο τωρα στο κεφαλακι σου; That's why we have περουκες...you know Click για ανάπτυξη... Γιατί κάποια στιγμή θα τα βάλω.Οι περούκες είναι τόσο ψέυτικες. Άσε που οι αποκριάτικες δεν στερεώνονται στο κεφάλι με καμία κυβέρνηση Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Εμείς θα έχουμε και γκρουπ με ανάλογο θέμα Click για ανάπτυξη... Είστε κλέφτες. Και΄μεις έχουμε Χουρρέμ και Σουλεϊμάν και είχα ψηθεί ότι θα΄χε καμιά πορτοκαλί περούκα τελικά ήταν μια κοκκινωπή και ξεψήθηκα. Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: Πριν κάτι χρόνια είχα ντυθεί αστυνομικός και είχα γίνει μεγάλη φίρμα θυμάμαι. Λέω να το επαναλάβω,σε στυλ μπατσίνας στη διαφήμιση με τον Sakis. Click για ανάπτυξη... Απλώς προσκυνάω στα λόγια σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:25 Ο Guest 781029: #213 28-02-13 20:25 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είστε κλέφτες. Και΄μεις έχουμε Χουρρέμ και Σουλεϊμάν Click για ανάπτυξη... δεν αργώ να φορέσω καμιά κελεμπία και να σκάσω μύτη ως Σουλειμάν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Izabella.N Εκκολαπτόμενο μέλος Η dwsdw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 309 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:41 Η Izabella.N: #214 28-02-13 20:41 Εγωωω θα ντυθω Ahri απο το League of Legends^^ Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:43 Η Loreley έγραψε: #215 28-02-13 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Izabella.N: Εγωωω θα ντυθω Ahri απο το League of Legends^^ Spoiler Click για ανάπτυξη... Πως φαίνεται ο καμένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Izabella.N Εκκολαπτόμενο μέλος Η dwsdw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 309 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:44 Η Izabella.N: #216 28-02-13 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Πως φαίνεται ο καμένος Click για ανάπτυξη... χαχαχα ^^ μα ειδες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:47 Η _fairygirl_: #217 28-02-13 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: δεν αργώ να φορέσω καμιά κελεμπία και να σκάσω μύτη ως Σουλειμάν Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε την κοντή στο απέναντι πεζοδρόμιο.Μπορεί να ψάχνει το Σουλτάνο της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:49 Η Loreley έγραψε: #218 28-02-13 20:49 Λοιπόν θέλω έναν Χασοτάμπαση, εγώ θα είμαι η Α'ι'μπιγκέ xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:03 Η _fairygirl_: #219 28-02-13 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Λοιπόν θέλω έναν Χασοτάμπαση, εγώ θα είμαι η Α'ι'μπιγκέ xD Click για ανάπτυξη... Να σου πω,θα με πάρεις ακόλουθη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:06 Η Loreley έγραψε: #220 28-02-13 21:06 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Να σου πω,θα με πάρεις ακόλουθη; Click για ανάπτυξη... Εννοείται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 73 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss giorgos5002 Angelikaaa rafaela11 taketrance Kate1914 Scandal johnsala JungC Ωρορα Paragontas7000 Memetchi giannhs2001 Unboxholics Μήτσος10 Ilma charmander Libertus ck_chrysiis Skeptic95 fourkaki Jack of Spades Wonderkid marww Luludaki iiTzArismaltor_ Εχέμυθη camil fockos fretoe aye george8113 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πριν κάτι χρόνια είχα ντυθεί αστυνομικός και είχα γίνει μεγάλη φίρμα θυμάμαι. Λέω να το επαναλάβω,σε στυλ μπατσίνας στη διαφήμιση με τον Sakis. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 14:47 Η mindcircus: #208 28-02-13 14:47 Δε μου αρεσουν καθολου οι αποκριες!!! Το χω ξαναπει?? Το χω ξαναπει!! Ε δεν αλλαξε κατι, δε μου αρεσουν καθολου! Βεβαια καθε χρονο παω σε παρτακια, αλλο το 'να, αλλο τ'αλλο Δε ντυνομαι ομως. Αντε κανα αξεσουαρ να'μαι εντος κλιματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MixLazarKal Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 14:56 Ο MixLazarKal: #209 28-02-13 14:56 Σκέφτομαι να ντυθώ Τούρκος χαλίφης ή πασάς... Λατρεύω τέτοιου είδους στολές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:11 Η mindcircus: #210 28-02-13 15:11 Αρχική Δημοσίευση από MixLazarKal: Σκέφτομαι να ντυθώ Τούρκος χαλίφης ή πασάς... Λατρεύω τέτοιου είδους στολές! Click για ανάπτυξη... Aν εχεις κοπελα, πες της να ντυθει Χιουρεμ. Θα χετε μεγαλη θραυση σα ζευγαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:46 Ο Guest 781029: #211 28-02-13 15:46 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Aν εχεις κοπελα, πες της να ντυθει Χιουρεμ. Θα χετε μεγαλη θραυση σα ζευγαρι Click για ανάπτυξη... Εμείς θα έχουμε και γκρουπ με ανάλογο θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:22 Η _fairygirl_: #212 28-02-13 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Γιατι να βαζεις χημικα απο τωρα στο κεφαλακι σου; That's why we have περουκες...you know Click για ανάπτυξη... Γιατί κάποια στιγμή θα τα βάλω.Οι περούκες είναι τόσο ψέυτικες. Άσε που οι αποκριάτικες δεν στερεώνονται στο κεφάλι με καμία κυβέρνηση Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Εμείς θα έχουμε και γκρουπ με ανάλογο θέμα Click για ανάπτυξη... Είστε κλέφτες. Και΄μεις έχουμε Χουρρέμ και Σουλεϊμάν και είχα ψηθεί ότι θα΄χε καμιά πορτοκαλί περούκα τελικά ήταν μια κοκκινωπή και ξεψήθηκα. Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: Πριν κάτι χρόνια είχα ντυθεί αστυνομικός και είχα γίνει μεγάλη φίρμα θυμάμαι. Λέω να το επαναλάβω,σε στυλ μπατσίνας στη διαφήμιση με τον Sakis. Click για ανάπτυξη... Απλώς προσκυνάω στα λόγια σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:25 Ο Guest 781029: #213 28-02-13 20:25 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είστε κλέφτες. Και΄μεις έχουμε Χουρρέμ και Σουλεϊμάν Click για ανάπτυξη... δεν αργώ να φορέσω καμιά κελεμπία και να σκάσω μύτη ως Σουλειμάν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Izabella.N Εκκολαπτόμενο μέλος Η dwsdw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 309 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:41 Η Izabella.N: #214 28-02-13 20:41 Εγωωω θα ντυθω Ahri απο το League of Legends^^ Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:43 Η Loreley έγραψε: #215 28-02-13 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Izabella.N: Εγωωω θα ντυθω Ahri απο το League of Legends^^ Spoiler Click για ανάπτυξη... Πως φαίνεται ο καμένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Izabella.N Εκκολαπτόμενο μέλος Η dwsdw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 309 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:44 Η Izabella.N: #216 28-02-13 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Πως φαίνεται ο καμένος Click για ανάπτυξη... χαχαχα ^^ μα ειδες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:47 Η _fairygirl_: #217 28-02-13 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: δεν αργώ να φορέσω καμιά κελεμπία και να σκάσω μύτη ως Σουλειμάν Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε την κοντή στο απέναντι πεζοδρόμιο.Μπορεί να ψάχνει το Σουλτάνο της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:49 Η Loreley έγραψε: #218 28-02-13 20:49 Λοιπόν θέλω έναν Χασοτάμπαση, εγώ θα είμαι η Α'ι'μπιγκέ xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:03 Η _fairygirl_: #219 28-02-13 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Λοιπόν θέλω έναν Χασοτάμπαση, εγώ θα είμαι η Α'ι'μπιγκέ xD Click για ανάπτυξη... Να σου πω,θα με πάρεις ακόλουθη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:06 Η Loreley έγραψε: #220 28-02-13 21:06 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Να σου πω,θα με πάρεις ακόλουθη; Click για ανάπτυξη... Εννοείται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 73 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss giorgos5002 Angelikaaa rafaela11 taketrance Kate1914 Scandal johnsala JungC Ωρορα Paragontas7000 Memetchi giannhs2001 Unboxholics Μήτσος10 Ilma charmander Libertus ck_chrysiis Skeptic95 fourkaki Jack of Spades Wonderkid marww Luludaki iiTzArismaltor_ Εχέμυθη camil fockos fretoe aye george8113 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δε μου αρεσουν καθολου οι αποκριες!!! Το χω ξαναπει?? Το χω ξαναπει!! Ε δεν αλλαξε κατι, δε μου αρεσουν καθολου! Βεβαια καθε χρονο παω σε παρτακια, αλλο το 'να, αλλο τ'αλλο Δε ντυνομαι ομως. Αντε κανα αξεσουαρ να'μαι εντος κλιματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MixLazarKal Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 14:56 Ο MixLazarKal: #209 28-02-13 14:56 Σκέφτομαι να ντυθώ Τούρκος χαλίφης ή πασάς... Λατρεύω τέτοιου είδους στολές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:11 Η mindcircus: #210 28-02-13 15:11 Αρχική Δημοσίευση από MixLazarKal: Σκέφτομαι να ντυθώ Τούρκος χαλίφης ή πασάς... Λατρεύω τέτοιου είδους στολές! Click για ανάπτυξη... Aν εχεις κοπελα, πες της να ντυθει Χιουρεμ. Θα χετε μεγαλη θραυση σα ζευγαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:46 Ο Guest 781029: #211 28-02-13 15:46 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Aν εχεις κοπελα, πες της να ντυθει Χιουρεμ. Θα χετε μεγαλη θραυση σα ζευγαρι Click για ανάπτυξη... Εμείς θα έχουμε και γκρουπ με ανάλογο θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:22 Η _fairygirl_: #212 28-02-13 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Γιατι να βαζεις χημικα απο τωρα στο κεφαλακι σου; That's why we have περουκες...you know Click για ανάπτυξη... Γιατί κάποια στιγμή θα τα βάλω.Οι περούκες είναι τόσο ψέυτικες. Άσε που οι αποκριάτικες δεν στερεώνονται στο κεφάλι με καμία κυβέρνηση Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Εμείς θα έχουμε και γκρουπ με ανάλογο θέμα Click για ανάπτυξη... Είστε κλέφτες. Και΄μεις έχουμε Χουρρέμ και Σουλεϊμάν και είχα ψηθεί ότι θα΄χε καμιά πορτοκαλί περούκα τελικά ήταν μια κοκκινωπή και ξεψήθηκα. Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: Πριν κάτι χρόνια είχα ντυθεί αστυνομικός και είχα γίνει μεγάλη φίρμα θυμάμαι. Λέω να το επαναλάβω,σε στυλ μπατσίνας στη διαφήμιση με τον Sakis. Click για ανάπτυξη... Απλώς προσκυνάω στα λόγια σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:25 Ο Guest 781029: #213 28-02-13 20:25 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είστε κλέφτες. Και΄μεις έχουμε Χουρρέμ και Σουλεϊμάν Click για ανάπτυξη... δεν αργώ να φορέσω καμιά κελεμπία και να σκάσω μύτη ως Σουλειμάν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Izabella.N Εκκολαπτόμενο μέλος Η dwsdw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 309 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:41 Η Izabella.N: #214 28-02-13 20:41 Εγωωω θα ντυθω Ahri απο το League of Legends^^ Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:43 Η Loreley έγραψε: #215 28-02-13 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Izabella.N: Εγωωω θα ντυθω Ahri απο το League of Legends^^ Spoiler Click για ανάπτυξη... Πως φαίνεται ο καμένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Izabella.N Εκκολαπτόμενο μέλος Η dwsdw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 309 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:44 Η Izabella.N: #216 28-02-13 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Πως φαίνεται ο καμένος Click για ανάπτυξη... χαχαχα ^^ μα ειδες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:47 Η _fairygirl_: #217 28-02-13 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: δεν αργώ να φορέσω καμιά κελεμπία και να σκάσω μύτη ως Σουλειμάν Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε την κοντή στο απέναντι πεζοδρόμιο.Μπορεί να ψάχνει το Σουλτάνο της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:49 Η Loreley έγραψε: #218 28-02-13 20:49 Λοιπόν θέλω έναν Χασοτάμπαση, εγώ θα είμαι η Α'ι'μπιγκέ xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:03 Η _fairygirl_: #219 28-02-13 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Λοιπόν θέλω έναν Χασοτάμπαση, εγώ θα είμαι η Α'ι'μπιγκέ xD Click για ανάπτυξη... Να σου πω,θα με πάρεις ακόλουθη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:06 Η Loreley έγραψε: #220 28-02-13 21:06 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Να σου πω,θα με πάρεις ακόλουθη; Click για ανάπτυξη... Εννοείται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 73 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss giorgos5002 Angelikaaa rafaela11 taketrance Kate1914 Scandal johnsala JungC Ωρορα Paragontas7000 Memetchi giannhs2001 Unboxholics Μήτσος10 Ilma charmander Libertus ck_chrysiis Skeptic95 fourkaki Jack of Spades Wonderkid marww Luludaki iiTzArismaltor_ Εχέμυθη camil fockos fretoe aye george8113 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σκέφτομαι να ντυθώ Τούρκος χαλίφης ή πασάς... Λατρεύω τέτοιου είδους στολές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:11 Η mindcircus: #210 28-02-13 15:11 Αρχική Δημοσίευση από MixLazarKal: Σκέφτομαι να ντυθώ Τούρκος χαλίφης ή πασάς... Λατρεύω τέτοιου είδους στολές! Click για ανάπτυξη... Aν εχεις κοπελα, πες της να ντυθει Χιουρεμ. Θα χετε μεγαλη θραυση σα ζευγαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:46 Ο Guest 781029: #211 28-02-13 15:46 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Aν εχεις κοπελα, πες της να ντυθει Χιουρεμ. Θα χετε μεγαλη θραυση σα ζευγαρι Click για ανάπτυξη... Εμείς θα έχουμε και γκρουπ με ανάλογο θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:22 Η _fairygirl_: #212 28-02-13 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Γιατι να βαζεις χημικα απο τωρα στο κεφαλακι σου; That's why we have περουκες...you know Click για ανάπτυξη... Γιατί κάποια στιγμή θα τα βάλω.Οι περούκες είναι τόσο ψέυτικες. Άσε που οι αποκριάτικες δεν στερεώνονται στο κεφάλι με καμία κυβέρνηση Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Εμείς θα έχουμε και γκρουπ με ανάλογο θέμα Click για ανάπτυξη... Είστε κλέφτες. Και΄μεις έχουμε Χουρρέμ και Σουλεϊμάν και είχα ψηθεί ότι θα΄χε καμιά πορτοκαλί περούκα τελικά ήταν μια κοκκινωπή και ξεψήθηκα. Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: Πριν κάτι χρόνια είχα ντυθεί αστυνομικός και είχα γίνει μεγάλη φίρμα θυμάμαι. Λέω να το επαναλάβω,σε στυλ μπατσίνας στη διαφήμιση με τον Sakis. Click για ανάπτυξη... Απλώς προσκυνάω στα λόγια σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:25 Ο Guest 781029: #213 28-02-13 20:25 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είστε κλέφτες. Και΄μεις έχουμε Χουρρέμ και Σουλεϊμάν Click για ανάπτυξη... δεν αργώ να φορέσω καμιά κελεμπία και να σκάσω μύτη ως Σουλειμάν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Izabella.N Εκκολαπτόμενο μέλος Η dwsdw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 309 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:41 Η Izabella.N: #214 28-02-13 20:41 Εγωωω θα ντυθω Ahri απο το League of Legends^^ Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:43 Η Loreley έγραψε: #215 28-02-13 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Izabella.N: Εγωωω θα ντυθω Ahri απο το League of Legends^^ Spoiler Click για ανάπτυξη... Πως φαίνεται ο καμένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Izabella.N Εκκολαπτόμενο μέλος Η dwsdw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 309 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:44 Η Izabella.N: #216 28-02-13 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Πως φαίνεται ο καμένος Click για ανάπτυξη... χαχαχα ^^ μα ειδες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:47 Η _fairygirl_: #217 28-02-13 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: δεν αργώ να φορέσω καμιά κελεμπία και να σκάσω μύτη ως Σουλειμάν Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε την κοντή στο απέναντι πεζοδρόμιο.Μπορεί να ψάχνει το Σουλτάνο της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:49 Η Loreley έγραψε: #218 28-02-13 20:49 Λοιπόν θέλω έναν Χασοτάμπαση, εγώ θα είμαι η Α'ι'μπιγκέ xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:03 Η _fairygirl_: #219 28-02-13 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Λοιπόν θέλω έναν Χασοτάμπαση, εγώ θα είμαι η Α'ι'μπιγκέ xD Click για ανάπτυξη... Να σου πω,θα με πάρεις ακόλουθη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:06 Η Loreley έγραψε: #220 28-02-13 21:06 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Να σου πω,θα με πάρεις ακόλουθη; Click για ανάπτυξη... Εννοείται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 73 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss giorgos5002 Angelikaaa rafaela11 taketrance Kate1914 Scandal johnsala JungC Ωρορα Paragontas7000 Memetchi giannhs2001 Unboxholics Μήτσος10 Ilma charmander Libertus ck_chrysiis Skeptic95 fourkaki Jack of Spades Wonderkid marww Luludaki iiTzArismaltor_ Εχέμυθη camil fockos fretoe aye george8113 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από MixLazarKal: Σκέφτομαι να ντυθώ Τούρκος χαλίφης ή πασάς... Λατρεύω τέτοιου είδους στολές! Click για ανάπτυξη... Aν εχεις κοπελα, πες της να ντυθει Χιουρεμ. Θα χετε μεγαλη θραυση σα ζευγαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:46 Ο Guest 781029: #211 28-02-13 15:46 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Aν εχεις κοπελα, πες της να ντυθει Χιουρεμ. Θα χετε μεγαλη θραυση σα ζευγαρι Click για ανάπτυξη... Εμείς θα έχουμε και γκρουπ με ανάλογο θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:22 Η _fairygirl_: #212 28-02-13 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Γιατι να βαζεις χημικα απο τωρα στο κεφαλακι σου; That's why we have περουκες...you know Click για ανάπτυξη... Γιατί κάποια στιγμή θα τα βάλω.Οι περούκες είναι τόσο ψέυτικες. Άσε που οι αποκριάτικες δεν στερεώνονται στο κεφάλι με καμία κυβέρνηση Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Εμείς θα έχουμε και γκρουπ με ανάλογο θέμα Click για ανάπτυξη... Είστε κλέφτες. Και΄μεις έχουμε Χουρρέμ και Σουλεϊμάν και είχα ψηθεί ότι θα΄χε καμιά πορτοκαλί περούκα τελικά ήταν μια κοκκινωπή και ξεψήθηκα. Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: Πριν κάτι χρόνια είχα ντυθεί αστυνομικός και είχα γίνει μεγάλη φίρμα θυμάμαι. Λέω να το επαναλάβω,σε στυλ μπατσίνας στη διαφήμιση με τον Sakis. Click για ανάπτυξη... Απλώς προσκυνάω στα λόγια σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:25 Ο Guest 781029: #213 28-02-13 20:25 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είστε κλέφτες. Και΄μεις έχουμε Χουρρέμ και Σουλεϊμάν Click για ανάπτυξη... δεν αργώ να φορέσω καμιά κελεμπία και να σκάσω μύτη ως Σουλειμάν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Izabella.N Εκκολαπτόμενο μέλος Η dwsdw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 309 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:41 Η Izabella.N: #214 28-02-13 20:41 Εγωωω θα ντυθω Ahri απο το League of Legends^^ Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:43 Η Loreley έγραψε: #215 28-02-13 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Izabella.N: Εγωωω θα ντυθω Ahri απο το League of Legends^^ Spoiler Click για ανάπτυξη... Πως φαίνεται ο καμένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Izabella.N Εκκολαπτόμενο μέλος Η dwsdw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 309 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:44 Η Izabella.N: #216 28-02-13 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Πως φαίνεται ο καμένος Click για ανάπτυξη... χαχαχα ^^ μα ειδες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:47 Η _fairygirl_: #217 28-02-13 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: δεν αργώ να φορέσω καμιά κελεμπία και να σκάσω μύτη ως Σουλειμάν Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε την κοντή στο απέναντι πεζοδρόμιο.Μπορεί να ψάχνει το Σουλτάνο της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:49 Η Loreley έγραψε: #218 28-02-13 20:49 Λοιπόν θέλω έναν Χασοτάμπαση, εγώ θα είμαι η Α'ι'μπιγκέ xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:03 Η _fairygirl_: #219 28-02-13 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Λοιπόν θέλω έναν Χασοτάμπαση, εγώ θα είμαι η Α'ι'μπιγκέ xD Click για ανάπτυξη... Να σου πω,θα με πάρεις ακόλουθη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:06 Η Loreley έγραψε: #220 28-02-13 21:06 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Να σου πω,θα με πάρεις ακόλουθη; Click για ανάπτυξη... Εννοείται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 73 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss giorgos5002 Angelikaaa rafaela11 taketrance Kate1914 Scandal johnsala JungC Ωρορα Paragontas7000 Memetchi giannhs2001 Unboxholics Μήτσος10 Ilma charmander Libertus ck_chrysiis Skeptic95 fourkaki Jack of Spades Wonderkid marww Luludaki iiTzArismaltor_ Εχέμυθη camil fockos fretoe aye george8113 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Aν εχεις κοπελα, πες της να ντυθει Χιουρεμ. Θα χετε μεγαλη θραυση σα ζευγαρι Click για ανάπτυξη... Εμείς θα έχουμε και γκρουπ με ανάλογο θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:22 Η _fairygirl_: #212 28-02-13 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Γιατι να βαζεις χημικα απο τωρα στο κεφαλακι σου; That's why we have περουκες...you know Click για ανάπτυξη... Γιατί κάποια στιγμή θα τα βάλω.Οι περούκες είναι τόσο ψέυτικες. Άσε που οι αποκριάτικες δεν στερεώνονται στο κεφάλι με καμία κυβέρνηση Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Εμείς θα έχουμε και γκρουπ με ανάλογο θέμα Click για ανάπτυξη... Είστε κλέφτες. Και΄μεις έχουμε Χουρρέμ και Σουλεϊμάν και είχα ψηθεί ότι θα΄χε καμιά πορτοκαλί περούκα τελικά ήταν μια κοκκινωπή και ξεψήθηκα. Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: Πριν κάτι χρόνια είχα ντυθεί αστυνομικός και είχα γίνει μεγάλη φίρμα θυμάμαι. Λέω να το επαναλάβω,σε στυλ μπατσίνας στη διαφήμιση με τον Sakis. Click για ανάπτυξη... Απλώς προσκυνάω στα λόγια σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:25 Ο Guest 781029: #213 28-02-13 20:25 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είστε κλέφτες. Και΄μεις έχουμε Χουρρέμ και Σουλεϊμάν Click για ανάπτυξη... δεν αργώ να φορέσω καμιά κελεμπία και να σκάσω μύτη ως Σουλειμάν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Izabella.N Εκκολαπτόμενο μέλος Η dwsdw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 309 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:41 Η Izabella.N: #214 28-02-13 20:41 Εγωωω θα ντυθω Ahri απο το League of Legends^^ Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:43 Η Loreley έγραψε: #215 28-02-13 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Izabella.N: Εγωωω θα ντυθω Ahri απο το League of Legends^^ Spoiler Click για ανάπτυξη... Πως φαίνεται ο καμένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Izabella.N Εκκολαπτόμενο μέλος Η dwsdw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 309 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:44 Η Izabella.N: #216 28-02-13 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Πως φαίνεται ο καμένος Click για ανάπτυξη... χαχαχα ^^ μα ειδες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:47 Η _fairygirl_: #217 28-02-13 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: δεν αργώ να φορέσω καμιά κελεμπία και να σκάσω μύτη ως Σουλειμάν Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε την κοντή στο απέναντι πεζοδρόμιο.Μπορεί να ψάχνει το Σουλτάνο της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:49 Η Loreley έγραψε: #218 28-02-13 20:49 Λοιπόν θέλω έναν Χασοτάμπαση, εγώ θα είμαι η Α'ι'μπιγκέ xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:03 Η _fairygirl_: #219 28-02-13 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Λοιπόν θέλω έναν Χασοτάμπαση, εγώ θα είμαι η Α'ι'μπιγκέ xD Click για ανάπτυξη... Να σου πω,θα με πάρεις ακόλουθη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:06 Η Loreley έγραψε: #220 28-02-13 21:06 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Να σου πω,θα με πάρεις ακόλουθη; Click για ανάπτυξη... Εννοείται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 73 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss giorgos5002 Angelikaaa rafaela11 taketrance Kate1914 Scandal johnsala JungC Ωρορα Paragontas7000 Memetchi giannhs2001 Unboxholics Μήτσος10 Ilma charmander Libertus ck_chrysiis Skeptic95 fourkaki Jack of Spades Wonderkid marww Luludaki iiTzArismaltor_ Εχέμυθη camil fockos fretoe aye george8113 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Γιατι να βαζεις χημικα απο τωρα στο κεφαλακι σου; That's why we have περουκες...you know Click για ανάπτυξη... Γιατί κάποια στιγμή θα τα βάλω.Οι περούκες είναι τόσο ψέυτικες. Άσε που οι αποκριάτικες δεν στερεώνονται στο κεφάλι με καμία κυβέρνηση Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Εμείς θα έχουμε και γκρουπ με ανάλογο θέμα Click για ανάπτυξη... Είστε κλέφτες. Και΄μεις έχουμε Χουρρέμ και Σουλεϊμάν και είχα ψηθεί ότι θα΄χε καμιά πορτοκαλί περούκα τελικά ήταν μια κοκκινωπή και ξεψήθηκα. Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: Πριν κάτι χρόνια είχα ντυθεί αστυνομικός και είχα γίνει μεγάλη φίρμα θυμάμαι. Λέω να το επαναλάβω,σε στυλ μπατσίνας στη διαφήμιση με τον Sakis. Click για ανάπτυξη... Απλώς προσκυνάω στα λόγια σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:25 Ο Guest 781029: #213 28-02-13 20:25 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είστε κλέφτες. Και΄μεις έχουμε Χουρρέμ και Σουλεϊμάν Click για ανάπτυξη... δεν αργώ να φορέσω καμιά κελεμπία και να σκάσω μύτη ως Σουλειμάν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Izabella.N Εκκολαπτόμενο μέλος Η dwsdw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 309 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:41 Η Izabella.N: #214 28-02-13 20:41 Εγωωω θα ντυθω Ahri απο το League of Legends^^ Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:43 Η Loreley έγραψε: #215 28-02-13 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Izabella.N: Εγωωω θα ντυθω Ahri απο το League of Legends^^ Spoiler Click για ανάπτυξη... Πως φαίνεται ο καμένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Izabella.N Εκκολαπτόμενο μέλος Η dwsdw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 309 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:44 Η Izabella.N: #216 28-02-13 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Πως φαίνεται ο καμένος Click για ανάπτυξη... χαχαχα ^^ μα ειδες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:47 Η _fairygirl_: #217 28-02-13 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: δεν αργώ να φορέσω καμιά κελεμπία και να σκάσω μύτη ως Σουλειμάν Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε την κοντή στο απέναντι πεζοδρόμιο.Μπορεί να ψάχνει το Σουλτάνο της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:49 Η Loreley έγραψε: #218 28-02-13 20:49 Λοιπόν θέλω έναν Χασοτάμπαση, εγώ θα είμαι η Α'ι'μπιγκέ xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:03 Η _fairygirl_: #219 28-02-13 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Λοιπόν θέλω έναν Χασοτάμπαση, εγώ θα είμαι η Α'ι'μπιγκέ xD Click για ανάπτυξη... Να σου πω,θα με πάρεις ακόλουθη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:06 Η Loreley έγραψε: #220 28-02-13 21:06 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Να σου πω,θα με πάρεις ακόλουθη; Click για ανάπτυξη... Εννοείται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 73 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss giorgos5002 Angelikaaa rafaela11 taketrance Kate1914 Scandal johnsala JungC Ωρορα Paragontas7000 Memetchi giannhs2001 Unboxholics Μήτσος10 Ilma charmander Libertus ck_chrysiis Skeptic95 fourkaki Jack of Spades Wonderkid marww Luludaki iiTzArismaltor_ Εχέμυθη camil fockos fretoe aye george8113 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είστε κλέφτες. Και΄μεις έχουμε Χουρρέμ και Σουλεϊμάν Click για ανάπτυξη... δεν αργώ να φορέσω καμιά κελεμπία και να σκάσω μύτη ως Σουλειμάν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Izabella.N Εκκολαπτόμενο μέλος Η dwsdw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 309 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:41 Η Izabella.N: #214 28-02-13 20:41 Εγωωω θα ντυθω Ahri απο το League of Legends^^ Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:43 Η Loreley έγραψε: #215 28-02-13 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Izabella.N: Εγωωω θα ντυθω Ahri απο το League of Legends^^ Spoiler Click για ανάπτυξη... Πως φαίνεται ο καμένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Izabella.N Εκκολαπτόμενο μέλος Η dwsdw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 309 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:44 Η Izabella.N: #216 28-02-13 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Πως φαίνεται ο καμένος Click για ανάπτυξη... χαχαχα ^^ μα ειδες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:47 Η _fairygirl_: #217 28-02-13 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: δεν αργώ να φορέσω καμιά κελεμπία και να σκάσω μύτη ως Σουλειμάν Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε την κοντή στο απέναντι πεζοδρόμιο.Μπορεί να ψάχνει το Σουλτάνο της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:49 Η Loreley έγραψε: #218 28-02-13 20:49 Λοιπόν θέλω έναν Χασοτάμπαση, εγώ θα είμαι η Α'ι'μπιγκέ xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:03 Η _fairygirl_: #219 28-02-13 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Λοιπόν θέλω έναν Χασοτάμπαση, εγώ θα είμαι η Α'ι'μπιγκέ xD Click για ανάπτυξη... Να σου πω,θα με πάρεις ακόλουθη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:06 Η Loreley έγραψε: #220 28-02-13 21:06 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Να σου πω,θα με πάρεις ακόλουθη; Click για ανάπτυξη... Εννοείται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 73 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss giorgos5002 Angelikaaa rafaela11 taketrance Kate1914 Scandal johnsala JungC Ωρορα Paragontas7000 Memetchi giannhs2001 Unboxholics Μήτσος10 Ilma charmander Libertus ck_chrysiis Skeptic95 fourkaki Jack of Spades Wonderkid marww Luludaki iiTzArismaltor_ Εχέμυθη camil fockos fretoe aye george8113 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγωωω θα ντυθω Ahri απο το League of Legends^^ Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:43 Η Loreley έγραψε: #215 28-02-13 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Izabella.N: Εγωωω θα ντυθω Ahri απο το League of Legends^^ Spoiler Click για ανάπτυξη... Πως φαίνεται ο καμένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Izabella.N Εκκολαπτόμενο μέλος Η dwsdw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 309 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:44 Η Izabella.N: #216 28-02-13 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Πως φαίνεται ο καμένος Click για ανάπτυξη... χαχαχα ^^ μα ειδες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:47 Η _fairygirl_: #217 28-02-13 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: δεν αργώ να φορέσω καμιά κελεμπία και να σκάσω μύτη ως Σουλειμάν Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε την κοντή στο απέναντι πεζοδρόμιο.Μπορεί να ψάχνει το Σουλτάνο της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:49 Η Loreley έγραψε: #218 28-02-13 20:49 Λοιπόν θέλω έναν Χασοτάμπαση, εγώ θα είμαι η Α'ι'μπιγκέ xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:03 Η _fairygirl_: #219 28-02-13 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Λοιπόν θέλω έναν Χασοτάμπαση, εγώ θα είμαι η Α'ι'μπιγκέ xD Click για ανάπτυξη... Να σου πω,θα με πάρεις ακόλουθη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:06 Η Loreley έγραψε: #220 28-02-13 21:06 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Να σου πω,θα με πάρεις ακόλουθη; Click για ανάπτυξη... Εννοείται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 73 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss giorgos5002 Angelikaaa rafaela11 taketrance Kate1914 Scandal johnsala JungC Ωρορα Paragontas7000 Memetchi giannhs2001 Unboxholics Μήτσος10 Ilma charmander Libertus ck_chrysiis Skeptic95 fourkaki Jack of Spades Wonderkid marww Luludaki iiTzArismaltor_ Εχέμυθη camil fockos fretoe aye george8113 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Izabella.N: Εγωωω θα ντυθω Ahri απο το League of Legends^^ Spoiler Click για ανάπτυξη... Πως φαίνεται ο καμένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Izabella.N Εκκολαπτόμενο μέλος Η dwsdw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 309 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:44 Η Izabella.N: #216 28-02-13 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Πως φαίνεται ο καμένος Click για ανάπτυξη... χαχαχα ^^ μα ειδες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:47 Η _fairygirl_: #217 28-02-13 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: δεν αργώ να φορέσω καμιά κελεμπία και να σκάσω μύτη ως Σουλειμάν Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε την κοντή στο απέναντι πεζοδρόμιο.Μπορεί να ψάχνει το Σουλτάνο της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:49 Η Loreley έγραψε: #218 28-02-13 20:49 Λοιπόν θέλω έναν Χασοτάμπαση, εγώ θα είμαι η Α'ι'μπιγκέ xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:03 Η _fairygirl_: #219 28-02-13 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Λοιπόν θέλω έναν Χασοτάμπαση, εγώ θα είμαι η Α'ι'μπιγκέ xD Click για ανάπτυξη... Να σου πω,θα με πάρεις ακόλουθη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:06 Η Loreley έγραψε: #220 28-02-13 21:06 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Να σου πω,θα με πάρεις ακόλουθη; Click για ανάπτυξη... Εννοείται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 73 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss giorgos5002 Angelikaaa rafaela11 taketrance Kate1914 Scandal johnsala JungC Ωρορα Paragontas7000 Memetchi giannhs2001 Unboxholics Μήτσος10 Ilma charmander Libertus ck_chrysiis Skeptic95 fourkaki Jack of Spades Wonderkid marww Luludaki iiTzArismaltor_ Εχέμυθη camil fockos fretoe aye george8113 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Πως φαίνεται ο καμένος Click για ανάπτυξη... χαχαχα ^^ μα ειδες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:47 Η _fairygirl_: #217 28-02-13 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: δεν αργώ να φορέσω καμιά κελεμπία και να σκάσω μύτη ως Σουλειμάν Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε την κοντή στο απέναντι πεζοδρόμιο.Μπορεί να ψάχνει το Σουλτάνο της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:49 Η Loreley έγραψε: #218 28-02-13 20:49 Λοιπόν θέλω έναν Χασοτάμπαση, εγώ θα είμαι η Α'ι'μπιγκέ xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:03 Η _fairygirl_: #219 28-02-13 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Λοιπόν θέλω έναν Χασοτάμπαση, εγώ θα είμαι η Α'ι'μπιγκέ xD Click για ανάπτυξη... Να σου πω,θα με πάρεις ακόλουθη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:06 Η Loreley έγραψε: #220 28-02-13 21:06 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Να σου πω,θα με πάρεις ακόλουθη; Click για ανάπτυξη... Εννοείται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 73 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss giorgos5002 Angelikaaa rafaela11 taketrance Kate1914 Scandal johnsala JungC Ωρορα Paragontas7000 Memetchi giannhs2001 Unboxholics Μήτσος10 Ilma charmander Libertus ck_chrysiis Skeptic95 fourkaki Jack of Spades Wonderkid marww Luludaki iiTzArismaltor_ Εχέμυθη camil fockos fretoe aye george8113 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: δεν αργώ να φορέσω καμιά κελεμπία και να σκάσω μύτη ως Σουλειμάν Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε την κοντή στο απέναντι πεζοδρόμιο.Μπορεί να ψάχνει το Σουλτάνο της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:49 Η Loreley έγραψε: #218 28-02-13 20:49 Λοιπόν θέλω έναν Χασοτάμπαση, εγώ θα είμαι η Α'ι'μπιγκέ xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:03 Η _fairygirl_: #219 28-02-13 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Λοιπόν θέλω έναν Χασοτάμπαση, εγώ θα είμαι η Α'ι'μπιγκέ xD Click για ανάπτυξη... Να σου πω,θα με πάρεις ακόλουθη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:06 Η Loreley έγραψε: #220 28-02-13 21:06 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Να σου πω,θα με πάρεις ακόλουθη; Click για ανάπτυξη... Εννοείται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 73 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss giorgos5002 Angelikaaa rafaela11 taketrance Kate1914 Scandal johnsala JungC Ωρορα Paragontas7000 Memetchi giannhs2001 Unboxholics Μήτσος10 Ilma charmander Libertus ck_chrysiis Skeptic95 fourkaki Jack of Spades Wonderkid marww Luludaki iiTzArismaltor_ Εχέμυθη camil fockos fretoe aye george8113 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λοιπόν θέλω έναν Χασοτάμπαση, εγώ θα είμαι η Α'ι'μπιγκέ xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:03 Η _fairygirl_: #219 28-02-13 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Λοιπόν θέλω έναν Χασοτάμπαση, εγώ θα είμαι η Α'ι'μπιγκέ xD Click για ανάπτυξη... Να σου πω,θα με πάρεις ακόλουθη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:06 Η Loreley έγραψε: #220 28-02-13 21:06 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Να σου πω,θα με πάρεις ακόλουθη; Click για ανάπτυξη... Εννοείται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Λοιπόν θέλω έναν Χασοτάμπαση, εγώ θα είμαι η Α'ι'μπιγκέ xD Click για ανάπτυξη... Να σου πω,θα με πάρεις ακόλουθη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:06 Η Loreley έγραψε: #220 28-02-13 21:06 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Να σου πω,θα με πάρεις ακόλουθη; Click για ανάπτυξη... Εννοείται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Να σου πω,θα με πάρεις ακόλουθη; Click για ανάπτυξη... Εννοείται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.