Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 22:12 Η Emilouko έγραψε: #261 01-03-14 22:12 Φέτος δεν ντύθηκα τίποτα. Η αδερφή μου ετοιμάστηκε για πάρτυ,ο αδερφός μου πήγε στο καρναβάλι της Πάτρας...Δε με λυπούνται καθόλου αυτά τα παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.864 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 23:35 Ο Dias έγραψε: #262 01-03-14 23:35 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: εγω δε θα ντυθω τιποτα και φετος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Φέτος δεν ντύθηκα τίποτα. Click για ανάπτυξη... Θα κρυολογήσετε βρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2014 στις 02:14 Η Muxu Su έγραψε: #263 02-03-14 02:14 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Φέτος δεν ντύθηκα τίποτα. Η αδερφή μου ετοιμάστηκε για πάρτυ,ο αδερφός μου πήγε στο καρναβάλι της Πάτρας...Δε με λυπούνται καθόλου αυτά τα παιδιά! Click για ανάπτυξη... Οι πανελλήνιες θέλουν καλοπέραση όμορφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2014 στις 16:01 Η Gate4 έγραψε: #264 02-03-14 16:01 Πέρσι είχα βάλει μια στέκα με κερατάκια και ντύθηκα διαβολάκι Φέτος τίποτααααααα. Η αφασία ήταν ένας συμμαθητής μου στο φροντ που ντύθηκε χαβανέζα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 02:48 Η prinCess.: #265 03-03-14 02:48 Μισώ τις απόκριες. Ποτέ δεν καρναβαλίζομαι και μου τη σπάνε και όλοι όσοι το κάνουν και βγαίνουν έξω στους δρόμους σαν χαζοχαρούμενα. Σιγά το γεγονός ρε παιδίμ. -μπιατς :Ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 10:45 Η _fairygirl_: #266 03-03-14 10:45 Εγώ πάντως ντύθηκα όπως είπα συνάχι και βγήκα. Σιγά μην έχανα το 3ο μεγαλύτερο καρναβάλι της Ελλάδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 10:47 Ο Klaus έγραψε: #267 03-03-14 10:47 /offtopic @πρινσ Είσαι τόσο γλυκιά σαν τον Καλογερόπουλο στη θηλυκή εταιρεία. Εμείς ντυθήκαμε σαν παρέα μετά από χρόνια και έγινε πανικός! Αν κάνεις κάτι το κάνεις καλά και όχι συχνά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 10:47 Η Gate4 έγραψε: #268 03-03-14 10:47 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ πάντως ντύθηκα όπως είπα συνάχι και βγήκα. Σιγά μην έχανα το 3ο μεγαλύτερο καρναβάλι της Ελλάδας. Click για ανάπτυξη... Πως ντύθηκες συνάχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 10:52 Η _fairygirl_: #269 03-03-14 10:52 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πως ντύθηκες συνάχι; Click για ανάπτυξη... Δεν ντύνεσαι,έχεις συνάχι. Εκεί που όλη η παρέα έχει τα ποτά της εσύ έχεις και ένα Οτριβίν και ένα πάκο χαρτομάντηλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 10:53 Η Gate4 έγραψε: #270 03-03-14 10:53 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δεν ντύνεσαι,έχεις συνάχι. Εκεί που όλη η παρέα έχει τα ποτά της εσύ έχεις και ένα Οτριβίν και ένα πάκο χαρτομάντηλα. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχα οκ έπειθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 11:04 Ο thomas l.: #271 03-03-14 11:04 φετος δε ντυθηκα τιποτα αλλα του χρονου θα ντυθω κ αποφασισα απο φετος θα ντυθω παπας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 13:17 Η Darkness έγραψε: #272 03-03-14 13:17 αράχνη τόσο απλά και εύκολα και ψυχίατρος την τσικνοπέμπτη μέχρι εκεί έφτανε η όρεξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:27 Η aye έγραψε: #273 19-02-15 22:27 Απόκριες 2015. Τι θα ντυθείτε/ντυθήκατε φέτος; Αύριο είναι το αποκριάτικο πάρτυ του σχολείου. Αρρώστησα κι έχω να πατήσω σχολείο από την Τρίτη οπότε με αυτά και μ'αυτά ξεχάστηκε τελείως το πάρτυ. Επίσης κάνει ΨΟΦΟ έξω και σε συνδυασμό με τον πυρετό και τον πονοκέφαλο που με τυραννάνε είμαι σε φάση ΝΟ WAY. Οπότε πήρα μια παλιά άσπρη μπλούζα κι έγραψα πάνω με μαύρα γράμματα: Error 404 Costume not found. και κλάαααιν μάιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:38 Η _fairygirl_: #274 19-02-15 22:38 Τζέρυ. 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2015 στις 00:21 Η Alma Libre: #275 20-02-15 00:21 Εγώ θα κάνω το μαλλί μου διχρωμία με σπρέι και θα βαφτώ έντονα στο πρόσωπο, να θυμίζει κάτι σε alternative/punk. Είχα σκοπό να μη κάνω τίποτα αλλά οι διαταγές ήταν αυστηρές, μη τολμήσετε και έρθετε χωρίς στολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2018 στις 11:53 Η Psyco έγραψε: #276 10-01-18 11:53 Τέλος τα Χριστούγεννα...καταφθάνουν με ταχείς ρυθμούς οι απόκριες και ψάχνουμε στολές ..ας παραθέσουμε εδώ ιδεες για κατι οικονομικο,εκυπνο,εντυπωσιακο και γιατί όχι αυτοσχέδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.076 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2018 στις 15:26 Ο Πάνθηρας!: #277 10-01-18 15:26 Πρόπερσι ηταν να πάμε στο Γκαζοχώρι στην Αθήνα για οσους ξέρουν και ηταν η περιοδος των αποκριων. Ειμασταν μεγάλη παρέα και είπα να κάνω λιγο χαβαλέ. Ειχα μια κελεμπια που φοράνε οι άραβες στο κεφάλι. Και σκέφτηκα να βγω έξω να ψάξω και κανα μουστάκι αυτοκολλητο τελικά βρηκα απο το σουπερ μάρκετ με 1 ευρώ. Πήρα δύο! Έκαναν τη δουλειά τους πολυ καλά! Ημουν ντυμένος Άραβας! Περνούσαν κάτι άλλοι και άλλες και τους έλεγα "Γιαχαμπίμπι" μια μου φώναξε σαλαμαλέκουμ. Τοτε και εγω της απάντησα "Σελέκουμ Αλάμ!" ειχε γέλιο πάντως η φάση. Ηταν ωραία θα το ξανακάνω. Πέρυσι δυστυχως δεν ντυθηκα γιατι ο ένας ο φιλος ειναι λιγο μιζερος με αυτά. Και που θα ντυθυεις τωρα και αυτα ειναι για παιδια και εισαι 30 χρονων δεν ειναι σοβαρά αυτα. Αμα φετος κανονιστει μεγάλη παρέα θα ξαναντυθώ εννοειται. :> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.076 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2019 στις 13:57 Ο Πάνθηρας!: #278 10-03-19 13:57 Φιλοι και φιλες καρναβαλιστές ..... σε αυτο το θρέντ θα συζητάμε αποψεις και ιδέες σχετικά με ντυσίματα! Επισης για τους πιο τολμηρους - τολμηρές αν θέλουν μπορουν να ανεβάζουν και φωτογραφιες..... απο τα ντυσιματάκια ... ή και τα γδυσιματάκια τους (χαχα πλάκα κάνω) αποψε καιγεται ο Καρνάβαλος! Χαρουμενες αποκριες και καλη σαρακοστη για το 2019 σε όλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resaldis Δραστήριο μέλος Ο Resaldis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 21:56 Ο Resaldis έγραψε: #279 13-01-23 21:56 Η ζωή είναι μεγάλη... μην την κάνεις καρναβάλι! rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.922 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2024 στις 10:25 Η rafaela11: #280 24-02-24 10:25 Εν τω μεταξύ βλέπω τώρα διαφημίσεις συνέχεια στα social για τις απόκριες και θα ήθελα πολύ να ρωτήσω: Μόνο σε εμένα δεν αρέσουν τα καρναβάλια; Δεν με ενοχλεί που γιορτάζουν οι άλλοι, αλλά σε εμένα δεν αρέσουν . Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 73 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss giorgos5002 Angelikaaa rafaela11 taketrance Kate1914 Scandal johnsala JungC Ωρορα Paragontas7000 Memetchi giannhs2001 Unboxholics Μήτσος10 Ilma charmander Libertus ck_chrysiis Skeptic95 fourkaki Jack of Spades Wonderkid marww Luludaki iiTzArismaltor_ Εχέμυθη camil fockos fretoe aye george8113 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φέτος δεν ντύθηκα τίποτα. Η αδερφή μου ετοιμάστηκε για πάρτυ,ο αδερφός μου πήγε στο καρναβάλι της Πάτρας...Δε με λυπούνται καθόλου αυτά τα παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.864 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 23:35 Ο Dias έγραψε: #262 01-03-14 23:35 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: εγω δε θα ντυθω τιποτα και φετος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Φέτος δεν ντύθηκα τίποτα. Click για ανάπτυξη... Θα κρυολογήσετε βρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2014 στις 02:14 Η Muxu Su έγραψε: #263 02-03-14 02:14 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Φέτος δεν ντύθηκα τίποτα. Η αδερφή μου ετοιμάστηκε για πάρτυ,ο αδερφός μου πήγε στο καρναβάλι της Πάτρας...Δε με λυπούνται καθόλου αυτά τα παιδιά! Click για ανάπτυξη... Οι πανελλήνιες θέλουν καλοπέραση όμορφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2014 στις 16:01 Η Gate4 έγραψε: #264 02-03-14 16:01 Πέρσι είχα βάλει μια στέκα με κερατάκια και ντύθηκα διαβολάκι Φέτος τίποτααααααα. Η αφασία ήταν ένας συμμαθητής μου στο φροντ που ντύθηκε χαβανέζα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 02:48 Η prinCess.: #265 03-03-14 02:48 Μισώ τις απόκριες. Ποτέ δεν καρναβαλίζομαι και μου τη σπάνε και όλοι όσοι το κάνουν και βγαίνουν έξω στους δρόμους σαν χαζοχαρούμενα. Σιγά το γεγονός ρε παιδίμ. -μπιατς :Ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 10:45 Η _fairygirl_: #266 03-03-14 10:45 Εγώ πάντως ντύθηκα όπως είπα συνάχι και βγήκα. Σιγά μην έχανα το 3ο μεγαλύτερο καρναβάλι της Ελλάδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 10:47 Ο Klaus έγραψε: #267 03-03-14 10:47 /offtopic @πρινσ Είσαι τόσο γλυκιά σαν τον Καλογερόπουλο στη θηλυκή εταιρεία. Εμείς ντυθήκαμε σαν παρέα μετά από χρόνια και έγινε πανικός! Αν κάνεις κάτι το κάνεις καλά και όχι συχνά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 10:47 Η Gate4 έγραψε: #268 03-03-14 10:47 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ πάντως ντύθηκα όπως είπα συνάχι και βγήκα. Σιγά μην έχανα το 3ο μεγαλύτερο καρναβάλι της Ελλάδας. Click για ανάπτυξη... Πως ντύθηκες συνάχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 10:52 Η _fairygirl_: #269 03-03-14 10:52 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πως ντύθηκες συνάχι; Click για ανάπτυξη... Δεν ντύνεσαι,έχεις συνάχι. Εκεί που όλη η παρέα έχει τα ποτά της εσύ έχεις και ένα Οτριβίν και ένα πάκο χαρτομάντηλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 10:53 Η Gate4 έγραψε: #270 03-03-14 10:53 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δεν ντύνεσαι,έχεις συνάχι. Εκεί που όλη η παρέα έχει τα ποτά της εσύ έχεις και ένα Οτριβίν και ένα πάκο χαρτομάντηλα. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχα οκ έπειθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 11:04 Ο thomas l.: #271 03-03-14 11:04 φετος δε ντυθηκα τιποτα αλλα του χρονου θα ντυθω κ αποφασισα απο φετος θα ντυθω παπας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 13:17 Η Darkness έγραψε: #272 03-03-14 13:17 αράχνη τόσο απλά και εύκολα και ψυχίατρος την τσικνοπέμπτη μέχρι εκεί έφτανε η όρεξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:27 Η aye έγραψε: #273 19-02-15 22:27 Απόκριες 2015. Τι θα ντυθείτε/ντυθήκατε φέτος; Αύριο είναι το αποκριάτικο πάρτυ του σχολείου. Αρρώστησα κι έχω να πατήσω σχολείο από την Τρίτη οπότε με αυτά και μ'αυτά ξεχάστηκε τελείως το πάρτυ. Επίσης κάνει ΨΟΦΟ έξω και σε συνδυασμό με τον πυρετό και τον πονοκέφαλο που με τυραννάνε είμαι σε φάση ΝΟ WAY. Οπότε πήρα μια παλιά άσπρη μπλούζα κι έγραψα πάνω με μαύρα γράμματα: Error 404 Costume not found. και κλάαααιν μάιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:38 Η _fairygirl_: #274 19-02-15 22:38 Τζέρυ. 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2015 στις 00:21 Η Alma Libre: #275 20-02-15 00:21 Εγώ θα κάνω το μαλλί μου διχρωμία με σπρέι και θα βαφτώ έντονα στο πρόσωπο, να θυμίζει κάτι σε alternative/punk. Είχα σκοπό να μη κάνω τίποτα αλλά οι διαταγές ήταν αυστηρές, μη τολμήσετε και έρθετε χωρίς στολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2018 στις 11:53 Η Psyco έγραψε: #276 10-01-18 11:53 Τέλος τα Χριστούγεννα...καταφθάνουν με ταχείς ρυθμούς οι απόκριες και ψάχνουμε στολές ..ας παραθέσουμε εδώ ιδεες για κατι οικονομικο,εκυπνο,εντυπωσιακο και γιατί όχι αυτοσχέδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.076 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2018 στις 15:26 Ο Πάνθηρας!: #277 10-01-18 15:26 Πρόπερσι ηταν να πάμε στο Γκαζοχώρι στην Αθήνα για οσους ξέρουν και ηταν η περιοδος των αποκριων. Ειμασταν μεγάλη παρέα και είπα να κάνω λιγο χαβαλέ. Ειχα μια κελεμπια που φοράνε οι άραβες στο κεφάλι. Και σκέφτηκα να βγω έξω να ψάξω και κανα μουστάκι αυτοκολλητο τελικά βρηκα απο το σουπερ μάρκετ με 1 ευρώ. Πήρα δύο! Έκαναν τη δουλειά τους πολυ καλά! Ημουν ντυμένος Άραβας! Περνούσαν κάτι άλλοι και άλλες και τους έλεγα "Γιαχαμπίμπι" μια μου φώναξε σαλαμαλέκουμ. Τοτε και εγω της απάντησα "Σελέκουμ Αλάμ!" ειχε γέλιο πάντως η φάση. Ηταν ωραία θα το ξανακάνω. Πέρυσι δυστυχως δεν ντυθηκα γιατι ο ένας ο φιλος ειναι λιγο μιζερος με αυτά. Και που θα ντυθυεις τωρα και αυτα ειναι για παιδια και εισαι 30 χρονων δεν ειναι σοβαρά αυτα. Αμα φετος κανονιστει μεγάλη παρέα θα ξαναντυθώ εννοειται. :> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.076 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2019 στις 13:57 Ο Πάνθηρας!: #278 10-03-19 13:57 Φιλοι και φιλες καρναβαλιστές ..... σε αυτο το θρέντ θα συζητάμε αποψεις και ιδέες σχετικά με ντυσίματα! Επισης για τους πιο τολμηρους - τολμηρές αν θέλουν μπορουν να ανεβάζουν και φωτογραφιες..... απο τα ντυσιματάκια ... ή και τα γδυσιματάκια τους (χαχα πλάκα κάνω) αποψε καιγεται ο Καρνάβαλος! Χαρουμενες αποκριες και καλη σαρακοστη για το 2019 σε όλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resaldis Δραστήριο μέλος Ο Resaldis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 21:56 Ο Resaldis έγραψε: #279 13-01-23 21:56 Η ζωή είναι μεγάλη... μην την κάνεις καρναβάλι! rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.922 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2024 στις 10:25 Η rafaela11: #280 24-02-24 10:25 Εν τω μεταξύ βλέπω τώρα διαφημίσεις συνέχεια στα social για τις απόκριες και θα ήθελα πολύ να ρωτήσω: Μόνο σε εμένα δεν αρέσουν τα καρναβάλια; Δεν με ενοχλεί που γιορτάζουν οι άλλοι, αλλά σε εμένα δεν αρέσουν . Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 73 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss giorgos5002 Angelikaaa rafaela11 taketrance Kate1914 Scandal johnsala JungC Ωρορα Paragontas7000 Memetchi giannhs2001 Unboxholics Μήτσος10 Ilma charmander Libertus ck_chrysiis Skeptic95 fourkaki Jack of Spades Wonderkid marww Luludaki iiTzArismaltor_ Εχέμυθη camil fockos fretoe aye george8113 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: εγω δε θα ντυθω τιποτα και φετος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Φέτος δεν ντύθηκα τίποτα. Click για ανάπτυξη... Θα κρυολογήσετε βρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2014 στις 02:14 Η Muxu Su έγραψε: #263 02-03-14 02:14 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Φέτος δεν ντύθηκα τίποτα. Η αδερφή μου ετοιμάστηκε για πάρτυ,ο αδερφός μου πήγε στο καρναβάλι της Πάτρας...Δε με λυπούνται καθόλου αυτά τα παιδιά! Click για ανάπτυξη... Οι πανελλήνιες θέλουν καλοπέραση όμορφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2014 στις 16:01 Η Gate4 έγραψε: #264 02-03-14 16:01 Πέρσι είχα βάλει μια στέκα με κερατάκια και ντύθηκα διαβολάκι Φέτος τίποτααααααα. Η αφασία ήταν ένας συμμαθητής μου στο φροντ που ντύθηκε χαβανέζα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 02:48 Η prinCess.: #265 03-03-14 02:48 Μισώ τις απόκριες. Ποτέ δεν καρναβαλίζομαι και μου τη σπάνε και όλοι όσοι το κάνουν και βγαίνουν έξω στους δρόμους σαν χαζοχαρούμενα. Σιγά το γεγονός ρε παιδίμ. -μπιατς :Ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 10:45 Η _fairygirl_: #266 03-03-14 10:45 Εγώ πάντως ντύθηκα όπως είπα συνάχι και βγήκα. Σιγά μην έχανα το 3ο μεγαλύτερο καρναβάλι της Ελλάδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 10:47 Ο Klaus έγραψε: #267 03-03-14 10:47 /offtopic @πρινσ Είσαι τόσο γλυκιά σαν τον Καλογερόπουλο στη θηλυκή εταιρεία. Εμείς ντυθήκαμε σαν παρέα μετά από χρόνια και έγινε πανικός! Αν κάνεις κάτι το κάνεις καλά και όχι συχνά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 10:47 Η Gate4 έγραψε: #268 03-03-14 10:47 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ πάντως ντύθηκα όπως είπα συνάχι και βγήκα. Σιγά μην έχανα το 3ο μεγαλύτερο καρναβάλι της Ελλάδας. Click για ανάπτυξη... Πως ντύθηκες συνάχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 10:52 Η _fairygirl_: #269 03-03-14 10:52 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πως ντύθηκες συνάχι; Click για ανάπτυξη... Δεν ντύνεσαι,έχεις συνάχι. Εκεί που όλη η παρέα έχει τα ποτά της εσύ έχεις και ένα Οτριβίν και ένα πάκο χαρτομάντηλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 10:53 Η Gate4 έγραψε: #270 03-03-14 10:53 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δεν ντύνεσαι,έχεις συνάχι. Εκεί που όλη η παρέα έχει τα ποτά της εσύ έχεις και ένα Οτριβίν και ένα πάκο χαρτομάντηλα. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχα οκ έπειθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 11:04 Ο thomas l.: #271 03-03-14 11:04 φετος δε ντυθηκα τιποτα αλλα του χρονου θα ντυθω κ αποφασισα απο φετος θα ντυθω παπας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 13:17 Η Darkness έγραψε: #272 03-03-14 13:17 αράχνη τόσο απλά και εύκολα και ψυχίατρος την τσικνοπέμπτη μέχρι εκεί έφτανε η όρεξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:27 Η aye έγραψε: #273 19-02-15 22:27 Απόκριες 2015. Τι θα ντυθείτε/ντυθήκατε φέτος; Αύριο είναι το αποκριάτικο πάρτυ του σχολείου. Αρρώστησα κι έχω να πατήσω σχολείο από την Τρίτη οπότε με αυτά και μ'αυτά ξεχάστηκε τελείως το πάρτυ. Επίσης κάνει ΨΟΦΟ έξω και σε συνδυασμό με τον πυρετό και τον πονοκέφαλο που με τυραννάνε είμαι σε φάση ΝΟ WAY. Οπότε πήρα μια παλιά άσπρη μπλούζα κι έγραψα πάνω με μαύρα γράμματα: Error 404 Costume not found. και κλάαααιν μάιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:38 Η _fairygirl_: #274 19-02-15 22:38 Τζέρυ. 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2015 στις 00:21 Η Alma Libre: #275 20-02-15 00:21 Εγώ θα κάνω το μαλλί μου διχρωμία με σπρέι και θα βαφτώ έντονα στο πρόσωπο, να θυμίζει κάτι σε alternative/punk. Είχα σκοπό να μη κάνω τίποτα αλλά οι διαταγές ήταν αυστηρές, μη τολμήσετε και έρθετε χωρίς στολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2018 στις 11:53 Η Psyco έγραψε: #276 10-01-18 11:53 Τέλος τα Χριστούγεννα...καταφθάνουν με ταχείς ρυθμούς οι απόκριες και ψάχνουμε στολές ..ας παραθέσουμε εδώ ιδεες για κατι οικονομικο,εκυπνο,εντυπωσιακο και γιατί όχι αυτοσχέδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.076 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2018 στις 15:26 Ο Πάνθηρας!: #277 10-01-18 15:26 Πρόπερσι ηταν να πάμε στο Γκαζοχώρι στην Αθήνα για οσους ξέρουν και ηταν η περιοδος των αποκριων. Ειμασταν μεγάλη παρέα και είπα να κάνω λιγο χαβαλέ. Ειχα μια κελεμπια που φοράνε οι άραβες στο κεφάλι. Και σκέφτηκα να βγω έξω να ψάξω και κανα μουστάκι αυτοκολλητο τελικά βρηκα απο το σουπερ μάρκετ με 1 ευρώ. Πήρα δύο! Έκαναν τη δουλειά τους πολυ καλά! Ημουν ντυμένος Άραβας! Περνούσαν κάτι άλλοι και άλλες και τους έλεγα "Γιαχαμπίμπι" μια μου φώναξε σαλαμαλέκουμ. Τοτε και εγω της απάντησα "Σελέκουμ Αλάμ!" ειχε γέλιο πάντως η φάση. Ηταν ωραία θα το ξανακάνω. Πέρυσι δυστυχως δεν ντυθηκα γιατι ο ένας ο φιλος ειναι λιγο μιζερος με αυτά. Και που θα ντυθυεις τωρα και αυτα ειναι για παιδια και εισαι 30 χρονων δεν ειναι σοβαρά αυτα. Αμα φετος κανονιστει μεγάλη παρέα θα ξαναντυθώ εννοειται. :> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.076 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2019 στις 13:57 Ο Πάνθηρας!: #278 10-03-19 13:57 Φιλοι και φιλες καρναβαλιστές ..... σε αυτο το θρέντ θα συζητάμε αποψεις και ιδέες σχετικά με ντυσίματα! Επισης για τους πιο τολμηρους - τολμηρές αν θέλουν μπορουν να ανεβάζουν και φωτογραφιες..... απο τα ντυσιματάκια ... ή και τα γδυσιματάκια τους (χαχα πλάκα κάνω) αποψε καιγεται ο Καρνάβαλος! Χαρουμενες αποκριες και καλη σαρακοστη για το 2019 σε όλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resaldis Δραστήριο μέλος Ο Resaldis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 21:56 Ο Resaldis έγραψε: #279 13-01-23 21:56 Η ζωή είναι μεγάλη... μην την κάνεις καρναβάλι! rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.922 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2024 στις 10:25 Η rafaela11: #280 24-02-24 10:25 Εν τω μεταξύ βλέπω τώρα διαφημίσεις συνέχεια στα social για τις απόκριες και θα ήθελα πολύ να ρωτήσω: Μόνο σε εμένα δεν αρέσουν τα καρναβάλια; Δεν με ενοχλεί που γιορτάζουν οι άλλοι, αλλά σε εμένα δεν αρέσουν . Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 73 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss giorgos5002 Angelikaaa rafaela11 taketrance Kate1914 Scandal johnsala JungC Ωρορα Paragontas7000 Memetchi giannhs2001 Unboxholics Μήτσος10 Ilma charmander Libertus ck_chrysiis Skeptic95 fourkaki Jack of Spades Wonderkid marww Luludaki iiTzArismaltor_ Εχέμυθη camil fockos fretoe aye george8113 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Φέτος δεν ντύθηκα τίποτα. Η αδερφή μου ετοιμάστηκε για πάρτυ,ο αδερφός μου πήγε στο καρναβάλι της Πάτρας...Δε με λυπούνται καθόλου αυτά τα παιδιά! Click για ανάπτυξη... Οι πανελλήνιες θέλουν καλοπέραση όμορφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2014 στις 16:01 Η Gate4 έγραψε: #264 02-03-14 16:01 Πέρσι είχα βάλει μια στέκα με κερατάκια και ντύθηκα διαβολάκι Φέτος τίποτααααααα. Η αφασία ήταν ένας συμμαθητής μου στο φροντ που ντύθηκε χαβανέζα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 02:48 Η prinCess.: #265 03-03-14 02:48 Μισώ τις απόκριες. Ποτέ δεν καρναβαλίζομαι και μου τη σπάνε και όλοι όσοι το κάνουν και βγαίνουν έξω στους δρόμους σαν χαζοχαρούμενα. Σιγά το γεγονός ρε παιδίμ. -μπιατς :Ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 10:45 Η _fairygirl_: #266 03-03-14 10:45 Εγώ πάντως ντύθηκα όπως είπα συνάχι και βγήκα. Σιγά μην έχανα το 3ο μεγαλύτερο καρναβάλι της Ελλάδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 10:47 Ο Klaus έγραψε: #267 03-03-14 10:47 /offtopic @πρινσ Είσαι τόσο γλυκιά σαν τον Καλογερόπουλο στη θηλυκή εταιρεία. Εμείς ντυθήκαμε σαν παρέα μετά από χρόνια και έγινε πανικός! Αν κάνεις κάτι το κάνεις καλά και όχι συχνά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 10:47 Η Gate4 έγραψε: #268 03-03-14 10:47 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ πάντως ντύθηκα όπως είπα συνάχι και βγήκα. Σιγά μην έχανα το 3ο μεγαλύτερο καρναβάλι της Ελλάδας. Click για ανάπτυξη... Πως ντύθηκες συνάχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 10:52 Η _fairygirl_: #269 03-03-14 10:52 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πως ντύθηκες συνάχι; Click για ανάπτυξη... Δεν ντύνεσαι,έχεις συνάχι. Εκεί που όλη η παρέα έχει τα ποτά της εσύ έχεις και ένα Οτριβίν και ένα πάκο χαρτομάντηλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 10:53 Η Gate4 έγραψε: #270 03-03-14 10:53 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δεν ντύνεσαι,έχεις συνάχι. Εκεί που όλη η παρέα έχει τα ποτά της εσύ έχεις και ένα Οτριβίν και ένα πάκο χαρτομάντηλα. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχα οκ έπειθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 11:04 Ο thomas l.: #271 03-03-14 11:04 φετος δε ντυθηκα τιποτα αλλα του χρονου θα ντυθω κ αποφασισα απο φετος θα ντυθω παπας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 13:17 Η Darkness έγραψε: #272 03-03-14 13:17 αράχνη τόσο απλά και εύκολα και ψυχίατρος την τσικνοπέμπτη μέχρι εκεί έφτανε η όρεξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:27 Η aye έγραψε: #273 19-02-15 22:27 Απόκριες 2015. Τι θα ντυθείτε/ντυθήκατε φέτος; Αύριο είναι το αποκριάτικο πάρτυ του σχολείου. Αρρώστησα κι έχω να πατήσω σχολείο από την Τρίτη οπότε με αυτά και μ'αυτά ξεχάστηκε τελείως το πάρτυ. Επίσης κάνει ΨΟΦΟ έξω και σε συνδυασμό με τον πυρετό και τον πονοκέφαλο που με τυραννάνε είμαι σε φάση ΝΟ WAY. Οπότε πήρα μια παλιά άσπρη μπλούζα κι έγραψα πάνω με μαύρα γράμματα: Error 404 Costume not found. και κλάαααιν μάιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:38 Η _fairygirl_: #274 19-02-15 22:38 Τζέρυ. 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2015 στις 00:21 Η Alma Libre: #275 20-02-15 00:21 Εγώ θα κάνω το μαλλί μου διχρωμία με σπρέι και θα βαφτώ έντονα στο πρόσωπο, να θυμίζει κάτι σε alternative/punk. Είχα σκοπό να μη κάνω τίποτα αλλά οι διαταγές ήταν αυστηρές, μη τολμήσετε και έρθετε χωρίς στολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2018 στις 11:53 Η Psyco έγραψε: #276 10-01-18 11:53 Τέλος τα Χριστούγεννα...καταφθάνουν με ταχείς ρυθμούς οι απόκριες και ψάχνουμε στολές ..ας παραθέσουμε εδώ ιδεες για κατι οικονομικο,εκυπνο,εντυπωσιακο και γιατί όχι αυτοσχέδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.076 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2018 στις 15:26 Ο Πάνθηρας!: #277 10-01-18 15:26 Πρόπερσι ηταν να πάμε στο Γκαζοχώρι στην Αθήνα για οσους ξέρουν και ηταν η περιοδος των αποκριων. Ειμασταν μεγάλη παρέα και είπα να κάνω λιγο χαβαλέ. Ειχα μια κελεμπια που φοράνε οι άραβες στο κεφάλι. Και σκέφτηκα να βγω έξω να ψάξω και κανα μουστάκι αυτοκολλητο τελικά βρηκα απο το σουπερ μάρκετ με 1 ευρώ. Πήρα δύο! Έκαναν τη δουλειά τους πολυ καλά! Ημουν ντυμένος Άραβας! Περνούσαν κάτι άλλοι και άλλες και τους έλεγα "Γιαχαμπίμπι" μια μου φώναξε σαλαμαλέκουμ. Τοτε και εγω της απάντησα "Σελέκουμ Αλάμ!" ειχε γέλιο πάντως η φάση. Ηταν ωραία θα το ξανακάνω. Πέρυσι δυστυχως δεν ντυθηκα γιατι ο ένας ο φιλος ειναι λιγο μιζερος με αυτά. Και που θα ντυθυεις τωρα και αυτα ειναι για παιδια και εισαι 30 χρονων δεν ειναι σοβαρά αυτα. Αμα φετος κανονιστει μεγάλη παρέα θα ξαναντυθώ εννοειται. :> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.076 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2019 στις 13:57 Ο Πάνθηρας!: #278 10-03-19 13:57 Φιλοι και φιλες καρναβαλιστές ..... σε αυτο το θρέντ θα συζητάμε αποψεις και ιδέες σχετικά με ντυσίματα! Επισης για τους πιο τολμηρους - τολμηρές αν θέλουν μπορουν να ανεβάζουν και φωτογραφιες..... απο τα ντυσιματάκια ... ή και τα γδυσιματάκια τους (χαχα πλάκα κάνω) αποψε καιγεται ο Καρνάβαλος! Χαρουμενες αποκριες και καλη σαρακοστη για το 2019 σε όλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resaldis Δραστήριο μέλος Ο Resaldis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 21:56 Ο Resaldis έγραψε: #279 13-01-23 21:56 Η ζωή είναι μεγάλη... μην την κάνεις καρναβάλι! rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.922 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2024 στις 10:25 Η rafaela11: #280 24-02-24 10:25 Εν τω μεταξύ βλέπω τώρα διαφημίσεις συνέχεια στα social για τις απόκριες και θα ήθελα πολύ να ρωτήσω: Μόνο σε εμένα δεν αρέσουν τα καρναβάλια; Δεν με ενοχλεί που γιορτάζουν οι άλλοι, αλλά σε εμένα δεν αρέσουν . Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 73 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss giorgos5002 Angelikaaa rafaela11 taketrance Kate1914 Scandal johnsala JungC Ωρορα Paragontas7000 Memetchi giannhs2001 Unboxholics Μήτσος10 Ilma charmander Libertus ck_chrysiis Skeptic95 fourkaki Jack of Spades Wonderkid marww Luludaki iiTzArismaltor_ Εχέμυθη camil fockos fretoe aye george8113 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πέρσι είχα βάλει μια στέκα με κερατάκια και ντύθηκα διαβολάκι Φέτος τίποτααααααα. Η αφασία ήταν ένας συμμαθητής μου στο φροντ που ντύθηκε χαβανέζα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 02:48 Η prinCess.: #265 03-03-14 02:48 Μισώ τις απόκριες. Ποτέ δεν καρναβαλίζομαι και μου τη σπάνε και όλοι όσοι το κάνουν και βγαίνουν έξω στους δρόμους σαν χαζοχαρούμενα. Σιγά το γεγονός ρε παιδίμ. -μπιατς :Ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 10:45 Η _fairygirl_: #266 03-03-14 10:45 Εγώ πάντως ντύθηκα όπως είπα συνάχι και βγήκα. Σιγά μην έχανα το 3ο μεγαλύτερο καρναβάλι της Ελλάδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 10:47 Ο Klaus έγραψε: #267 03-03-14 10:47 /offtopic @πρινσ Είσαι τόσο γλυκιά σαν τον Καλογερόπουλο στη θηλυκή εταιρεία. Εμείς ντυθήκαμε σαν παρέα μετά από χρόνια και έγινε πανικός! Αν κάνεις κάτι το κάνεις καλά και όχι συχνά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 10:47 Η Gate4 έγραψε: #268 03-03-14 10:47 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ πάντως ντύθηκα όπως είπα συνάχι και βγήκα. Σιγά μην έχανα το 3ο μεγαλύτερο καρναβάλι της Ελλάδας. Click για ανάπτυξη... Πως ντύθηκες συνάχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 10:52 Η _fairygirl_: #269 03-03-14 10:52 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πως ντύθηκες συνάχι; Click για ανάπτυξη... Δεν ντύνεσαι,έχεις συνάχι. Εκεί που όλη η παρέα έχει τα ποτά της εσύ έχεις και ένα Οτριβίν και ένα πάκο χαρτομάντηλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 10:53 Η Gate4 έγραψε: #270 03-03-14 10:53 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δεν ντύνεσαι,έχεις συνάχι. Εκεί που όλη η παρέα έχει τα ποτά της εσύ έχεις και ένα Οτριβίν και ένα πάκο χαρτομάντηλα. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχα οκ έπειθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 11:04 Ο thomas l.: #271 03-03-14 11:04 φετος δε ντυθηκα τιποτα αλλα του χρονου θα ντυθω κ αποφασισα απο φετος θα ντυθω παπας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 13:17 Η Darkness έγραψε: #272 03-03-14 13:17 αράχνη τόσο απλά και εύκολα και ψυχίατρος την τσικνοπέμπτη μέχρι εκεί έφτανε η όρεξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:27 Η aye έγραψε: #273 19-02-15 22:27 Απόκριες 2015. Τι θα ντυθείτε/ντυθήκατε φέτος; Αύριο είναι το αποκριάτικο πάρτυ του σχολείου. Αρρώστησα κι έχω να πατήσω σχολείο από την Τρίτη οπότε με αυτά και μ'αυτά ξεχάστηκε τελείως το πάρτυ. Επίσης κάνει ΨΟΦΟ έξω και σε συνδυασμό με τον πυρετό και τον πονοκέφαλο που με τυραννάνε είμαι σε φάση ΝΟ WAY. Οπότε πήρα μια παλιά άσπρη μπλούζα κι έγραψα πάνω με μαύρα γράμματα: Error 404 Costume not found. και κλάαααιν μάιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:38 Η _fairygirl_: #274 19-02-15 22:38 Τζέρυ. 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2015 στις 00:21 Η Alma Libre: #275 20-02-15 00:21 Εγώ θα κάνω το μαλλί μου διχρωμία με σπρέι και θα βαφτώ έντονα στο πρόσωπο, να θυμίζει κάτι σε alternative/punk. Είχα σκοπό να μη κάνω τίποτα αλλά οι διαταγές ήταν αυστηρές, μη τολμήσετε και έρθετε χωρίς στολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2018 στις 11:53 Η Psyco έγραψε: #276 10-01-18 11:53 Τέλος τα Χριστούγεννα...καταφθάνουν με ταχείς ρυθμούς οι απόκριες και ψάχνουμε στολές ..ας παραθέσουμε εδώ ιδεες για κατι οικονομικο,εκυπνο,εντυπωσιακο και γιατί όχι αυτοσχέδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.076 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2018 στις 15:26 Ο Πάνθηρας!: #277 10-01-18 15:26 Πρόπερσι ηταν να πάμε στο Γκαζοχώρι στην Αθήνα για οσους ξέρουν και ηταν η περιοδος των αποκριων. Ειμασταν μεγάλη παρέα και είπα να κάνω λιγο χαβαλέ. Ειχα μια κελεμπια που φοράνε οι άραβες στο κεφάλι. Και σκέφτηκα να βγω έξω να ψάξω και κανα μουστάκι αυτοκολλητο τελικά βρηκα απο το σουπερ μάρκετ με 1 ευρώ. Πήρα δύο! Έκαναν τη δουλειά τους πολυ καλά! Ημουν ντυμένος Άραβας! Περνούσαν κάτι άλλοι και άλλες και τους έλεγα "Γιαχαμπίμπι" μια μου φώναξε σαλαμαλέκουμ. Τοτε και εγω της απάντησα "Σελέκουμ Αλάμ!" ειχε γέλιο πάντως η φάση. Ηταν ωραία θα το ξανακάνω. Πέρυσι δυστυχως δεν ντυθηκα γιατι ο ένας ο φιλος ειναι λιγο μιζερος με αυτά. Και που θα ντυθυεις τωρα και αυτα ειναι για παιδια και εισαι 30 χρονων δεν ειναι σοβαρά αυτα. Αμα φετος κανονιστει μεγάλη παρέα θα ξαναντυθώ εννοειται. :> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.076 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2019 στις 13:57 Ο Πάνθηρας!: #278 10-03-19 13:57 Φιλοι και φιλες καρναβαλιστές ..... σε αυτο το θρέντ θα συζητάμε αποψεις και ιδέες σχετικά με ντυσίματα! Επισης για τους πιο τολμηρους - τολμηρές αν θέλουν μπορουν να ανεβάζουν και φωτογραφιες..... απο τα ντυσιματάκια ... ή και τα γδυσιματάκια τους (χαχα πλάκα κάνω) αποψε καιγεται ο Καρνάβαλος! Χαρουμενες αποκριες και καλη σαρακοστη για το 2019 σε όλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resaldis Δραστήριο μέλος Ο Resaldis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 21:56 Ο Resaldis έγραψε: #279 13-01-23 21:56 Η ζωή είναι μεγάλη... μην την κάνεις καρναβάλι! rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.922 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2024 στις 10:25 Η rafaela11: #280 24-02-24 10:25 Εν τω μεταξύ βλέπω τώρα διαφημίσεις συνέχεια στα social για τις απόκριες και θα ήθελα πολύ να ρωτήσω: Μόνο σε εμένα δεν αρέσουν τα καρναβάλια; Δεν με ενοχλεί που γιορτάζουν οι άλλοι, αλλά σε εμένα δεν αρέσουν . Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 73 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss giorgos5002 Angelikaaa rafaela11 taketrance Kate1914 Scandal johnsala JungC Ωρορα Paragontas7000 Memetchi giannhs2001 Unboxholics Μήτσος10 Ilma charmander Libertus ck_chrysiis Skeptic95 fourkaki Jack of Spades Wonderkid marww Luludaki iiTzArismaltor_ Εχέμυθη camil fockos fretoe aye george8113 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μισώ τις απόκριες. Ποτέ δεν καρναβαλίζομαι και μου τη σπάνε και όλοι όσοι το κάνουν και βγαίνουν έξω στους δρόμους σαν χαζοχαρούμενα. Σιγά το γεγονός ρε παιδίμ. -μπιατς :Ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 10:45 Η _fairygirl_: #266 03-03-14 10:45 Εγώ πάντως ντύθηκα όπως είπα συνάχι και βγήκα. Σιγά μην έχανα το 3ο μεγαλύτερο καρναβάλι της Ελλάδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 10:47 Ο Klaus έγραψε: #267 03-03-14 10:47 /offtopic @πρινσ Είσαι τόσο γλυκιά σαν τον Καλογερόπουλο στη θηλυκή εταιρεία. Εμείς ντυθήκαμε σαν παρέα μετά από χρόνια και έγινε πανικός! Αν κάνεις κάτι το κάνεις καλά και όχι συχνά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 10:47 Η Gate4 έγραψε: #268 03-03-14 10:47 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ πάντως ντύθηκα όπως είπα συνάχι και βγήκα. Σιγά μην έχανα το 3ο μεγαλύτερο καρναβάλι της Ελλάδας. Click για ανάπτυξη... Πως ντύθηκες συνάχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 10:52 Η _fairygirl_: #269 03-03-14 10:52 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πως ντύθηκες συνάχι; Click για ανάπτυξη... Δεν ντύνεσαι,έχεις συνάχι. Εκεί που όλη η παρέα έχει τα ποτά της εσύ έχεις και ένα Οτριβίν και ένα πάκο χαρτομάντηλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 10:53 Η Gate4 έγραψε: #270 03-03-14 10:53 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δεν ντύνεσαι,έχεις συνάχι. Εκεί που όλη η παρέα έχει τα ποτά της εσύ έχεις και ένα Οτριβίν και ένα πάκο χαρτομάντηλα. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχα οκ έπειθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 11:04 Ο thomas l.: #271 03-03-14 11:04 φετος δε ντυθηκα τιποτα αλλα του χρονου θα ντυθω κ αποφασισα απο φετος θα ντυθω παπας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 13:17 Η Darkness έγραψε: #272 03-03-14 13:17 αράχνη τόσο απλά και εύκολα και ψυχίατρος την τσικνοπέμπτη μέχρι εκεί έφτανε η όρεξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:27 Η aye έγραψε: #273 19-02-15 22:27 Απόκριες 2015. Τι θα ντυθείτε/ντυθήκατε φέτος; Αύριο είναι το αποκριάτικο πάρτυ του σχολείου. Αρρώστησα κι έχω να πατήσω σχολείο από την Τρίτη οπότε με αυτά και μ'αυτά ξεχάστηκε τελείως το πάρτυ. Επίσης κάνει ΨΟΦΟ έξω και σε συνδυασμό με τον πυρετό και τον πονοκέφαλο που με τυραννάνε είμαι σε φάση ΝΟ WAY. Οπότε πήρα μια παλιά άσπρη μπλούζα κι έγραψα πάνω με μαύρα γράμματα: Error 404 Costume not found. και κλάαααιν μάιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:38 Η _fairygirl_: #274 19-02-15 22:38 Τζέρυ. 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2015 στις 00:21 Η Alma Libre: #275 20-02-15 00:21 Εγώ θα κάνω το μαλλί μου διχρωμία με σπρέι και θα βαφτώ έντονα στο πρόσωπο, να θυμίζει κάτι σε alternative/punk. Είχα σκοπό να μη κάνω τίποτα αλλά οι διαταγές ήταν αυστηρές, μη τολμήσετε και έρθετε χωρίς στολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2018 στις 11:53 Η Psyco έγραψε: #276 10-01-18 11:53 Τέλος τα Χριστούγεννα...καταφθάνουν με ταχείς ρυθμούς οι απόκριες και ψάχνουμε στολές ..ας παραθέσουμε εδώ ιδεες για κατι οικονομικο,εκυπνο,εντυπωσιακο και γιατί όχι αυτοσχέδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.076 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2018 στις 15:26 Ο Πάνθηρας!: #277 10-01-18 15:26 Πρόπερσι ηταν να πάμε στο Γκαζοχώρι στην Αθήνα για οσους ξέρουν και ηταν η περιοδος των αποκριων. Ειμασταν μεγάλη παρέα και είπα να κάνω λιγο χαβαλέ. Ειχα μια κελεμπια που φοράνε οι άραβες στο κεφάλι. Και σκέφτηκα να βγω έξω να ψάξω και κανα μουστάκι αυτοκολλητο τελικά βρηκα απο το σουπερ μάρκετ με 1 ευρώ. Πήρα δύο! Έκαναν τη δουλειά τους πολυ καλά! Ημουν ντυμένος Άραβας! Περνούσαν κάτι άλλοι και άλλες και τους έλεγα "Γιαχαμπίμπι" μια μου φώναξε σαλαμαλέκουμ. Τοτε και εγω της απάντησα "Σελέκουμ Αλάμ!" ειχε γέλιο πάντως η φάση. Ηταν ωραία θα το ξανακάνω. Πέρυσι δυστυχως δεν ντυθηκα γιατι ο ένας ο φιλος ειναι λιγο μιζερος με αυτά. Και που θα ντυθυεις τωρα και αυτα ειναι για παιδια και εισαι 30 χρονων δεν ειναι σοβαρά αυτα. Αμα φετος κανονιστει μεγάλη παρέα θα ξαναντυθώ εννοειται. :> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.076 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2019 στις 13:57 Ο Πάνθηρας!: #278 10-03-19 13:57 Φιλοι και φιλες καρναβαλιστές ..... σε αυτο το θρέντ θα συζητάμε αποψεις και ιδέες σχετικά με ντυσίματα! Επισης για τους πιο τολμηρους - τολμηρές αν θέλουν μπορουν να ανεβάζουν και φωτογραφιες..... απο τα ντυσιματάκια ... ή και τα γδυσιματάκια τους (χαχα πλάκα κάνω) αποψε καιγεται ο Καρνάβαλος! Χαρουμενες αποκριες και καλη σαρακοστη για το 2019 σε όλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resaldis Δραστήριο μέλος Ο Resaldis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 21:56 Ο Resaldis έγραψε: #279 13-01-23 21:56 Η ζωή είναι μεγάλη... μην την κάνεις καρναβάλι! rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.922 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2024 στις 10:25 Η rafaela11: #280 24-02-24 10:25 Εν τω μεταξύ βλέπω τώρα διαφημίσεις συνέχεια στα social για τις απόκριες και θα ήθελα πολύ να ρωτήσω: Μόνο σε εμένα δεν αρέσουν τα καρναβάλια; Δεν με ενοχλεί που γιορτάζουν οι άλλοι, αλλά σε εμένα δεν αρέσουν . Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 73 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss giorgos5002 Angelikaaa rafaela11 taketrance Kate1914 Scandal johnsala JungC Ωρορα Paragontas7000 Memetchi giannhs2001 Unboxholics Μήτσος10 Ilma charmander Libertus ck_chrysiis Skeptic95 fourkaki Jack of Spades Wonderkid marww Luludaki iiTzArismaltor_ Εχέμυθη camil fockos fretoe aye george8113 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ πάντως ντύθηκα όπως είπα συνάχι και βγήκα. Σιγά μην έχανα το 3ο μεγαλύτερο καρναβάλι της Ελλάδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 10:47 Ο Klaus έγραψε: #267 03-03-14 10:47 /offtopic @πρινσ Είσαι τόσο γλυκιά σαν τον Καλογερόπουλο στη θηλυκή εταιρεία. Εμείς ντυθήκαμε σαν παρέα μετά από χρόνια και έγινε πανικός! Αν κάνεις κάτι το κάνεις καλά και όχι συχνά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 10:47 Η Gate4 έγραψε: #268 03-03-14 10:47 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ πάντως ντύθηκα όπως είπα συνάχι και βγήκα. Σιγά μην έχανα το 3ο μεγαλύτερο καρναβάλι της Ελλάδας. Click για ανάπτυξη... Πως ντύθηκες συνάχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 10:52 Η _fairygirl_: #269 03-03-14 10:52 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πως ντύθηκες συνάχι; Click για ανάπτυξη... Δεν ντύνεσαι,έχεις συνάχι. Εκεί που όλη η παρέα έχει τα ποτά της εσύ έχεις και ένα Οτριβίν και ένα πάκο χαρτομάντηλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 10:53 Η Gate4 έγραψε: #270 03-03-14 10:53 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δεν ντύνεσαι,έχεις συνάχι. Εκεί που όλη η παρέα έχει τα ποτά της εσύ έχεις και ένα Οτριβίν και ένα πάκο χαρτομάντηλα. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχα οκ έπειθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 11:04 Ο thomas l.: #271 03-03-14 11:04 φετος δε ντυθηκα τιποτα αλλα του χρονου θα ντυθω κ αποφασισα απο φετος θα ντυθω παπας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 13:17 Η Darkness έγραψε: #272 03-03-14 13:17 αράχνη τόσο απλά και εύκολα και ψυχίατρος την τσικνοπέμπτη μέχρι εκεί έφτανε η όρεξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:27 Η aye έγραψε: #273 19-02-15 22:27 Απόκριες 2015. Τι θα ντυθείτε/ντυθήκατε φέτος; Αύριο είναι το αποκριάτικο πάρτυ του σχολείου. Αρρώστησα κι έχω να πατήσω σχολείο από την Τρίτη οπότε με αυτά και μ'αυτά ξεχάστηκε τελείως το πάρτυ. Επίσης κάνει ΨΟΦΟ έξω και σε συνδυασμό με τον πυρετό και τον πονοκέφαλο που με τυραννάνε είμαι σε φάση ΝΟ WAY. Οπότε πήρα μια παλιά άσπρη μπλούζα κι έγραψα πάνω με μαύρα γράμματα: Error 404 Costume not found. και κλάαααιν μάιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:38 Η _fairygirl_: #274 19-02-15 22:38 Τζέρυ. 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2015 στις 00:21 Η Alma Libre: #275 20-02-15 00:21 Εγώ θα κάνω το μαλλί μου διχρωμία με σπρέι και θα βαφτώ έντονα στο πρόσωπο, να θυμίζει κάτι σε alternative/punk. Είχα σκοπό να μη κάνω τίποτα αλλά οι διαταγές ήταν αυστηρές, μη τολμήσετε και έρθετε χωρίς στολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2018 στις 11:53 Η Psyco έγραψε: #276 10-01-18 11:53 Τέλος τα Χριστούγεννα...καταφθάνουν με ταχείς ρυθμούς οι απόκριες και ψάχνουμε στολές ..ας παραθέσουμε εδώ ιδεες για κατι οικονομικο,εκυπνο,εντυπωσιακο και γιατί όχι αυτοσχέδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.076 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2018 στις 15:26 Ο Πάνθηρας!: #277 10-01-18 15:26 Πρόπερσι ηταν να πάμε στο Γκαζοχώρι στην Αθήνα για οσους ξέρουν και ηταν η περιοδος των αποκριων. Ειμασταν μεγάλη παρέα και είπα να κάνω λιγο χαβαλέ. Ειχα μια κελεμπια που φοράνε οι άραβες στο κεφάλι. Και σκέφτηκα να βγω έξω να ψάξω και κανα μουστάκι αυτοκολλητο τελικά βρηκα απο το σουπερ μάρκετ με 1 ευρώ. Πήρα δύο! Έκαναν τη δουλειά τους πολυ καλά! Ημουν ντυμένος Άραβας! Περνούσαν κάτι άλλοι και άλλες και τους έλεγα "Γιαχαμπίμπι" μια μου φώναξε σαλαμαλέκουμ. Τοτε και εγω της απάντησα "Σελέκουμ Αλάμ!" ειχε γέλιο πάντως η φάση. Ηταν ωραία θα το ξανακάνω. Πέρυσι δυστυχως δεν ντυθηκα γιατι ο ένας ο φιλος ειναι λιγο μιζερος με αυτά. Και που θα ντυθυεις τωρα και αυτα ειναι για παιδια και εισαι 30 χρονων δεν ειναι σοβαρά αυτα. Αμα φετος κανονιστει μεγάλη παρέα θα ξαναντυθώ εννοειται. :> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.076 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2019 στις 13:57 Ο Πάνθηρας!: #278 10-03-19 13:57 Φιλοι και φιλες καρναβαλιστές ..... σε αυτο το θρέντ θα συζητάμε αποψεις και ιδέες σχετικά με ντυσίματα! Επισης για τους πιο τολμηρους - τολμηρές αν θέλουν μπορουν να ανεβάζουν και φωτογραφιες..... απο τα ντυσιματάκια ... ή και τα γδυσιματάκια τους (χαχα πλάκα κάνω) αποψε καιγεται ο Καρνάβαλος! Χαρουμενες αποκριες και καλη σαρακοστη για το 2019 σε όλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resaldis Δραστήριο μέλος Ο Resaldis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 21:56 Ο Resaldis έγραψε: #279 13-01-23 21:56 Η ζωή είναι μεγάλη... μην την κάνεις καρναβάλι! rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.922 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2024 στις 10:25 Η rafaela11: #280 24-02-24 10:25 Εν τω μεταξύ βλέπω τώρα διαφημίσεις συνέχεια στα social για τις απόκριες και θα ήθελα πολύ να ρωτήσω: Μόνο σε εμένα δεν αρέσουν τα καρναβάλια; Δεν με ενοχλεί που γιορτάζουν οι άλλοι, αλλά σε εμένα δεν αρέσουν . Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 73 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss giorgos5002 Angelikaaa rafaela11 taketrance Kate1914 Scandal johnsala JungC Ωρορα Paragontas7000 Memetchi giannhs2001 Unboxholics Μήτσος10 Ilma charmander Libertus ck_chrysiis Skeptic95 fourkaki Jack of Spades Wonderkid marww Luludaki iiTzArismaltor_ Εχέμυθη camil fockos fretoe aye george8113 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
/offtopic @πρινσ Είσαι τόσο γλυκιά σαν τον Καλογερόπουλο στη θηλυκή εταιρεία. Εμείς ντυθήκαμε σαν παρέα μετά από χρόνια και έγινε πανικός! Αν κάνεις κάτι το κάνεις καλά και όχι συχνά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 10:47 Η Gate4 έγραψε: #268 03-03-14 10:47 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ πάντως ντύθηκα όπως είπα συνάχι και βγήκα. Σιγά μην έχανα το 3ο μεγαλύτερο καρναβάλι της Ελλάδας. Click για ανάπτυξη... Πως ντύθηκες συνάχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 10:52 Η _fairygirl_: #269 03-03-14 10:52 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πως ντύθηκες συνάχι; Click για ανάπτυξη... Δεν ντύνεσαι,έχεις συνάχι. Εκεί που όλη η παρέα έχει τα ποτά της εσύ έχεις και ένα Οτριβίν και ένα πάκο χαρτομάντηλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 10:53 Η Gate4 έγραψε: #270 03-03-14 10:53 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δεν ντύνεσαι,έχεις συνάχι. Εκεί που όλη η παρέα έχει τα ποτά της εσύ έχεις και ένα Οτριβίν και ένα πάκο χαρτομάντηλα. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχα οκ έπειθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 11:04 Ο thomas l.: #271 03-03-14 11:04 φετος δε ντυθηκα τιποτα αλλα του χρονου θα ντυθω κ αποφασισα απο φετος θα ντυθω παπας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 13:17 Η Darkness έγραψε: #272 03-03-14 13:17 αράχνη τόσο απλά και εύκολα και ψυχίατρος την τσικνοπέμπτη μέχρι εκεί έφτανε η όρεξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:27 Η aye έγραψε: #273 19-02-15 22:27 Απόκριες 2015. Τι θα ντυθείτε/ντυθήκατε φέτος; Αύριο είναι το αποκριάτικο πάρτυ του σχολείου. Αρρώστησα κι έχω να πατήσω σχολείο από την Τρίτη οπότε με αυτά και μ'αυτά ξεχάστηκε τελείως το πάρτυ. Επίσης κάνει ΨΟΦΟ έξω και σε συνδυασμό με τον πυρετό και τον πονοκέφαλο που με τυραννάνε είμαι σε φάση ΝΟ WAY. Οπότε πήρα μια παλιά άσπρη μπλούζα κι έγραψα πάνω με μαύρα γράμματα: Error 404 Costume not found. και κλάαααιν μάιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:38 Η _fairygirl_: #274 19-02-15 22:38 Τζέρυ. 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2015 στις 00:21 Η Alma Libre: #275 20-02-15 00:21 Εγώ θα κάνω το μαλλί μου διχρωμία με σπρέι και θα βαφτώ έντονα στο πρόσωπο, να θυμίζει κάτι σε alternative/punk. Είχα σκοπό να μη κάνω τίποτα αλλά οι διαταγές ήταν αυστηρές, μη τολμήσετε και έρθετε χωρίς στολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2018 στις 11:53 Η Psyco έγραψε: #276 10-01-18 11:53 Τέλος τα Χριστούγεννα...καταφθάνουν με ταχείς ρυθμούς οι απόκριες και ψάχνουμε στολές ..ας παραθέσουμε εδώ ιδεες για κατι οικονομικο,εκυπνο,εντυπωσιακο και γιατί όχι αυτοσχέδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.076 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2018 στις 15:26 Ο Πάνθηρας!: #277 10-01-18 15:26 Πρόπερσι ηταν να πάμε στο Γκαζοχώρι στην Αθήνα για οσους ξέρουν και ηταν η περιοδος των αποκριων. Ειμασταν μεγάλη παρέα και είπα να κάνω λιγο χαβαλέ. Ειχα μια κελεμπια που φοράνε οι άραβες στο κεφάλι. Και σκέφτηκα να βγω έξω να ψάξω και κανα μουστάκι αυτοκολλητο τελικά βρηκα απο το σουπερ μάρκετ με 1 ευρώ. Πήρα δύο! Έκαναν τη δουλειά τους πολυ καλά! Ημουν ντυμένος Άραβας! Περνούσαν κάτι άλλοι και άλλες και τους έλεγα "Γιαχαμπίμπι" μια μου φώναξε σαλαμαλέκουμ. Τοτε και εγω της απάντησα "Σελέκουμ Αλάμ!" ειχε γέλιο πάντως η φάση. Ηταν ωραία θα το ξανακάνω. Πέρυσι δυστυχως δεν ντυθηκα γιατι ο ένας ο φιλος ειναι λιγο μιζερος με αυτά. Και που θα ντυθυεις τωρα και αυτα ειναι για παιδια και εισαι 30 χρονων δεν ειναι σοβαρά αυτα. Αμα φετος κανονιστει μεγάλη παρέα θα ξαναντυθώ εννοειται. :> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.076 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2019 στις 13:57 Ο Πάνθηρας!: #278 10-03-19 13:57 Φιλοι και φιλες καρναβαλιστές ..... σε αυτο το θρέντ θα συζητάμε αποψεις και ιδέες σχετικά με ντυσίματα! Επισης για τους πιο τολμηρους - τολμηρές αν θέλουν μπορουν να ανεβάζουν και φωτογραφιες..... απο τα ντυσιματάκια ... ή και τα γδυσιματάκια τους (χαχα πλάκα κάνω) αποψε καιγεται ο Καρνάβαλος! Χαρουμενες αποκριες και καλη σαρακοστη για το 2019 σε όλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resaldis Δραστήριο μέλος Ο Resaldis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 21:56 Ο Resaldis έγραψε: #279 13-01-23 21:56 Η ζωή είναι μεγάλη... μην την κάνεις καρναβάλι! rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.922 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2024 στις 10:25 Η rafaela11: #280 24-02-24 10:25 Εν τω μεταξύ βλέπω τώρα διαφημίσεις συνέχεια στα social για τις απόκριες και θα ήθελα πολύ να ρωτήσω: Μόνο σε εμένα δεν αρέσουν τα καρναβάλια; Δεν με ενοχλεί που γιορτάζουν οι άλλοι, αλλά σε εμένα δεν αρέσουν . Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 73 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss giorgos5002 Angelikaaa rafaela11 taketrance Kate1914 Scandal johnsala JungC Ωρορα Paragontas7000 Memetchi giannhs2001 Unboxholics Μήτσος10 Ilma charmander Libertus ck_chrysiis Skeptic95 fourkaki Jack of Spades Wonderkid marww Luludaki iiTzArismaltor_ Εχέμυθη camil fockos fretoe aye george8113 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ πάντως ντύθηκα όπως είπα συνάχι και βγήκα. Σιγά μην έχανα το 3ο μεγαλύτερο καρναβάλι της Ελλάδας. Click για ανάπτυξη... Πως ντύθηκες συνάχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 10:52 Η _fairygirl_: #269 03-03-14 10:52 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πως ντύθηκες συνάχι; Click για ανάπτυξη... Δεν ντύνεσαι,έχεις συνάχι. Εκεί που όλη η παρέα έχει τα ποτά της εσύ έχεις και ένα Οτριβίν και ένα πάκο χαρτομάντηλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 10:53 Η Gate4 έγραψε: #270 03-03-14 10:53 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δεν ντύνεσαι,έχεις συνάχι. Εκεί που όλη η παρέα έχει τα ποτά της εσύ έχεις και ένα Οτριβίν και ένα πάκο χαρτομάντηλα. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχα οκ έπειθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 11:04 Ο thomas l.: #271 03-03-14 11:04 φετος δε ντυθηκα τιποτα αλλα του χρονου θα ντυθω κ αποφασισα απο φετος θα ντυθω παπας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 13:17 Η Darkness έγραψε: #272 03-03-14 13:17 αράχνη τόσο απλά και εύκολα και ψυχίατρος την τσικνοπέμπτη μέχρι εκεί έφτανε η όρεξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:27 Η aye έγραψε: #273 19-02-15 22:27 Απόκριες 2015. Τι θα ντυθείτε/ντυθήκατε φέτος; Αύριο είναι το αποκριάτικο πάρτυ του σχολείου. Αρρώστησα κι έχω να πατήσω σχολείο από την Τρίτη οπότε με αυτά και μ'αυτά ξεχάστηκε τελείως το πάρτυ. Επίσης κάνει ΨΟΦΟ έξω και σε συνδυασμό με τον πυρετό και τον πονοκέφαλο που με τυραννάνε είμαι σε φάση ΝΟ WAY. Οπότε πήρα μια παλιά άσπρη μπλούζα κι έγραψα πάνω με μαύρα γράμματα: Error 404 Costume not found. και κλάαααιν μάιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:38 Η _fairygirl_: #274 19-02-15 22:38 Τζέρυ. 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2015 στις 00:21 Η Alma Libre: #275 20-02-15 00:21 Εγώ θα κάνω το μαλλί μου διχρωμία με σπρέι και θα βαφτώ έντονα στο πρόσωπο, να θυμίζει κάτι σε alternative/punk. Είχα σκοπό να μη κάνω τίποτα αλλά οι διαταγές ήταν αυστηρές, μη τολμήσετε και έρθετε χωρίς στολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2018 στις 11:53 Η Psyco έγραψε: #276 10-01-18 11:53 Τέλος τα Χριστούγεννα...καταφθάνουν με ταχείς ρυθμούς οι απόκριες και ψάχνουμε στολές ..ας παραθέσουμε εδώ ιδεες για κατι οικονομικο,εκυπνο,εντυπωσιακο και γιατί όχι αυτοσχέδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.076 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2018 στις 15:26 Ο Πάνθηρας!: #277 10-01-18 15:26 Πρόπερσι ηταν να πάμε στο Γκαζοχώρι στην Αθήνα για οσους ξέρουν και ηταν η περιοδος των αποκριων. Ειμασταν μεγάλη παρέα και είπα να κάνω λιγο χαβαλέ. Ειχα μια κελεμπια που φοράνε οι άραβες στο κεφάλι. Και σκέφτηκα να βγω έξω να ψάξω και κανα μουστάκι αυτοκολλητο τελικά βρηκα απο το σουπερ μάρκετ με 1 ευρώ. Πήρα δύο! Έκαναν τη δουλειά τους πολυ καλά! Ημουν ντυμένος Άραβας! Περνούσαν κάτι άλλοι και άλλες και τους έλεγα "Γιαχαμπίμπι" μια μου φώναξε σαλαμαλέκουμ. Τοτε και εγω της απάντησα "Σελέκουμ Αλάμ!" ειχε γέλιο πάντως η φάση. Ηταν ωραία θα το ξανακάνω. Πέρυσι δυστυχως δεν ντυθηκα γιατι ο ένας ο φιλος ειναι λιγο μιζερος με αυτά. Και που θα ντυθυεις τωρα και αυτα ειναι για παιδια και εισαι 30 χρονων δεν ειναι σοβαρά αυτα. Αμα φετος κανονιστει μεγάλη παρέα θα ξαναντυθώ εννοειται. :> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.076 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2019 στις 13:57 Ο Πάνθηρας!: #278 10-03-19 13:57 Φιλοι και φιλες καρναβαλιστές ..... σε αυτο το θρέντ θα συζητάμε αποψεις και ιδέες σχετικά με ντυσίματα! Επισης για τους πιο τολμηρους - τολμηρές αν θέλουν μπορουν να ανεβάζουν και φωτογραφιες..... απο τα ντυσιματάκια ... ή και τα γδυσιματάκια τους (χαχα πλάκα κάνω) αποψε καιγεται ο Καρνάβαλος! Χαρουμενες αποκριες και καλη σαρακοστη για το 2019 σε όλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resaldis Δραστήριο μέλος Ο Resaldis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 21:56 Ο Resaldis έγραψε: #279 13-01-23 21:56 Η ζωή είναι μεγάλη... μην την κάνεις καρναβάλι! rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.922 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2024 στις 10:25 Η rafaela11: #280 24-02-24 10:25 Εν τω μεταξύ βλέπω τώρα διαφημίσεις συνέχεια στα social για τις απόκριες και θα ήθελα πολύ να ρωτήσω: Μόνο σε εμένα δεν αρέσουν τα καρναβάλια; Δεν με ενοχλεί που γιορτάζουν οι άλλοι, αλλά σε εμένα δεν αρέσουν . Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 73 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss giorgos5002 Angelikaaa rafaela11 taketrance Kate1914 Scandal johnsala JungC Ωρορα Paragontas7000 Memetchi giannhs2001 Unboxholics Μήτσος10 Ilma charmander Libertus ck_chrysiis Skeptic95 fourkaki Jack of Spades Wonderkid marww Luludaki iiTzArismaltor_ Εχέμυθη camil fockos fretoe aye george8113 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πως ντύθηκες συνάχι; Click για ανάπτυξη... Δεν ντύνεσαι,έχεις συνάχι. Εκεί που όλη η παρέα έχει τα ποτά της εσύ έχεις και ένα Οτριβίν και ένα πάκο χαρτομάντηλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 10:53 Η Gate4 έγραψε: #270 03-03-14 10:53 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δεν ντύνεσαι,έχεις συνάχι. Εκεί που όλη η παρέα έχει τα ποτά της εσύ έχεις και ένα Οτριβίν και ένα πάκο χαρτομάντηλα. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχα οκ έπειθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 11:04 Ο thomas l.: #271 03-03-14 11:04 φετος δε ντυθηκα τιποτα αλλα του χρονου θα ντυθω κ αποφασισα απο φετος θα ντυθω παπας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 13:17 Η Darkness έγραψε: #272 03-03-14 13:17 αράχνη τόσο απλά και εύκολα και ψυχίατρος την τσικνοπέμπτη μέχρι εκεί έφτανε η όρεξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:27 Η aye έγραψε: #273 19-02-15 22:27 Απόκριες 2015. Τι θα ντυθείτε/ντυθήκατε φέτος; Αύριο είναι το αποκριάτικο πάρτυ του σχολείου. Αρρώστησα κι έχω να πατήσω σχολείο από την Τρίτη οπότε με αυτά και μ'αυτά ξεχάστηκε τελείως το πάρτυ. Επίσης κάνει ΨΟΦΟ έξω και σε συνδυασμό με τον πυρετό και τον πονοκέφαλο που με τυραννάνε είμαι σε φάση ΝΟ WAY. Οπότε πήρα μια παλιά άσπρη μπλούζα κι έγραψα πάνω με μαύρα γράμματα: Error 404 Costume not found. και κλάαααιν μάιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:38 Η _fairygirl_: #274 19-02-15 22:38 Τζέρυ. 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2015 στις 00:21 Η Alma Libre: #275 20-02-15 00:21 Εγώ θα κάνω το μαλλί μου διχρωμία με σπρέι και θα βαφτώ έντονα στο πρόσωπο, να θυμίζει κάτι σε alternative/punk. Είχα σκοπό να μη κάνω τίποτα αλλά οι διαταγές ήταν αυστηρές, μη τολμήσετε και έρθετε χωρίς στολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2018 στις 11:53 Η Psyco έγραψε: #276 10-01-18 11:53 Τέλος τα Χριστούγεννα...καταφθάνουν με ταχείς ρυθμούς οι απόκριες και ψάχνουμε στολές ..ας παραθέσουμε εδώ ιδεες για κατι οικονομικο,εκυπνο,εντυπωσιακο και γιατί όχι αυτοσχέδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.076 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2018 στις 15:26 Ο Πάνθηρας!: #277 10-01-18 15:26 Πρόπερσι ηταν να πάμε στο Γκαζοχώρι στην Αθήνα για οσους ξέρουν και ηταν η περιοδος των αποκριων. Ειμασταν μεγάλη παρέα και είπα να κάνω λιγο χαβαλέ. Ειχα μια κελεμπια που φοράνε οι άραβες στο κεφάλι. Και σκέφτηκα να βγω έξω να ψάξω και κανα μουστάκι αυτοκολλητο τελικά βρηκα απο το σουπερ μάρκετ με 1 ευρώ. Πήρα δύο! Έκαναν τη δουλειά τους πολυ καλά! Ημουν ντυμένος Άραβας! Περνούσαν κάτι άλλοι και άλλες και τους έλεγα "Γιαχαμπίμπι" μια μου φώναξε σαλαμαλέκουμ. Τοτε και εγω της απάντησα "Σελέκουμ Αλάμ!" ειχε γέλιο πάντως η φάση. Ηταν ωραία θα το ξανακάνω. Πέρυσι δυστυχως δεν ντυθηκα γιατι ο ένας ο φιλος ειναι λιγο μιζερος με αυτά. Και που θα ντυθυεις τωρα και αυτα ειναι για παιδια και εισαι 30 χρονων δεν ειναι σοβαρά αυτα. Αμα φετος κανονιστει μεγάλη παρέα θα ξαναντυθώ εννοειται. :> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.076 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2019 στις 13:57 Ο Πάνθηρας!: #278 10-03-19 13:57 Φιλοι και φιλες καρναβαλιστές ..... σε αυτο το θρέντ θα συζητάμε αποψεις και ιδέες σχετικά με ντυσίματα! Επισης για τους πιο τολμηρους - τολμηρές αν θέλουν μπορουν να ανεβάζουν και φωτογραφιες..... απο τα ντυσιματάκια ... ή και τα γδυσιματάκια τους (χαχα πλάκα κάνω) αποψε καιγεται ο Καρνάβαλος! Χαρουμενες αποκριες και καλη σαρακοστη για το 2019 σε όλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resaldis Δραστήριο μέλος Ο Resaldis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 21:56 Ο Resaldis έγραψε: #279 13-01-23 21:56 Η ζωή είναι μεγάλη... μην την κάνεις καρναβάλι! rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.922 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2024 στις 10:25 Η rafaela11: #280 24-02-24 10:25 Εν τω μεταξύ βλέπω τώρα διαφημίσεις συνέχεια στα social για τις απόκριες και θα ήθελα πολύ να ρωτήσω: Μόνο σε εμένα δεν αρέσουν τα καρναβάλια; Δεν με ενοχλεί που γιορτάζουν οι άλλοι, αλλά σε εμένα δεν αρέσουν . Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 73 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss giorgos5002 Angelikaaa rafaela11 taketrance Kate1914 Scandal johnsala JungC Ωρορα Paragontas7000 Memetchi giannhs2001 Unboxholics Μήτσος10 Ilma charmander Libertus ck_chrysiis Skeptic95 fourkaki Jack of Spades Wonderkid marww Luludaki iiTzArismaltor_ Εχέμυθη camil fockos fretoe aye george8113 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δεν ντύνεσαι,έχεις συνάχι. Εκεί που όλη η παρέα έχει τα ποτά της εσύ έχεις και ένα Οτριβίν και ένα πάκο χαρτομάντηλα. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχα οκ έπειθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 11:04 Ο thomas l.: #271 03-03-14 11:04 φετος δε ντυθηκα τιποτα αλλα του χρονου θα ντυθω κ αποφασισα απο φετος θα ντυθω παπας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 13:17 Η Darkness έγραψε: #272 03-03-14 13:17 αράχνη τόσο απλά και εύκολα και ψυχίατρος την τσικνοπέμπτη μέχρι εκεί έφτανε η όρεξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:27 Η aye έγραψε: #273 19-02-15 22:27 Απόκριες 2015. Τι θα ντυθείτε/ντυθήκατε φέτος; Αύριο είναι το αποκριάτικο πάρτυ του σχολείου. Αρρώστησα κι έχω να πατήσω σχολείο από την Τρίτη οπότε με αυτά και μ'αυτά ξεχάστηκε τελείως το πάρτυ. Επίσης κάνει ΨΟΦΟ έξω και σε συνδυασμό με τον πυρετό και τον πονοκέφαλο που με τυραννάνε είμαι σε φάση ΝΟ WAY. Οπότε πήρα μια παλιά άσπρη μπλούζα κι έγραψα πάνω με μαύρα γράμματα: Error 404 Costume not found. και κλάαααιν μάιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:38 Η _fairygirl_: #274 19-02-15 22:38 Τζέρυ. 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2015 στις 00:21 Η Alma Libre: #275 20-02-15 00:21 Εγώ θα κάνω το μαλλί μου διχρωμία με σπρέι και θα βαφτώ έντονα στο πρόσωπο, να θυμίζει κάτι σε alternative/punk. Είχα σκοπό να μη κάνω τίποτα αλλά οι διαταγές ήταν αυστηρές, μη τολμήσετε και έρθετε χωρίς στολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2018 στις 11:53 Η Psyco έγραψε: #276 10-01-18 11:53 Τέλος τα Χριστούγεννα...καταφθάνουν με ταχείς ρυθμούς οι απόκριες και ψάχνουμε στολές ..ας παραθέσουμε εδώ ιδεες για κατι οικονομικο,εκυπνο,εντυπωσιακο και γιατί όχι αυτοσχέδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.076 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2018 στις 15:26 Ο Πάνθηρας!: #277 10-01-18 15:26 Πρόπερσι ηταν να πάμε στο Γκαζοχώρι στην Αθήνα για οσους ξέρουν και ηταν η περιοδος των αποκριων. Ειμασταν μεγάλη παρέα και είπα να κάνω λιγο χαβαλέ. Ειχα μια κελεμπια που φοράνε οι άραβες στο κεφάλι. Και σκέφτηκα να βγω έξω να ψάξω και κανα μουστάκι αυτοκολλητο τελικά βρηκα απο το σουπερ μάρκετ με 1 ευρώ. Πήρα δύο! Έκαναν τη δουλειά τους πολυ καλά! Ημουν ντυμένος Άραβας! Περνούσαν κάτι άλλοι και άλλες και τους έλεγα "Γιαχαμπίμπι" μια μου φώναξε σαλαμαλέκουμ. Τοτε και εγω της απάντησα "Σελέκουμ Αλάμ!" ειχε γέλιο πάντως η φάση. Ηταν ωραία θα το ξανακάνω. Πέρυσι δυστυχως δεν ντυθηκα γιατι ο ένας ο φιλος ειναι λιγο μιζερος με αυτά. Και που θα ντυθυεις τωρα και αυτα ειναι για παιδια και εισαι 30 χρονων δεν ειναι σοβαρά αυτα. Αμα φετος κανονιστει μεγάλη παρέα θα ξαναντυθώ εννοειται. :> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.076 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2019 στις 13:57 Ο Πάνθηρας!: #278 10-03-19 13:57 Φιλοι και φιλες καρναβαλιστές ..... σε αυτο το θρέντ θα συζητάμε αποψεις και ιδέες σχετικά με ντυσίματα! Επισης για τους πιο τολμηρους - τολμηρές αν θέλουν μπορουν να ανεβάζουν και φωτογραφιες..... απο τα ντυσιματάκια ... ή και τα γδυσιματάκια τους (χαχα πλάκα κάνω) αποψε καιγεται ο Καρνάβαλος! Χαρουμενες αποκριες και καλη σαρακοστη για το 2019 σε όλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resaldis Δραστήριο μέλος Ο Resaldis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 21:56 Ο Resaldis έγραψε: #279 13-01-23 21:56 Η ζωή είναι μεγάλη... μην την κάνεις καρναβάλι! rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.922 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2024 στις 10:25 Η rafaela11: #280 24-02-24 10:25 Εν τω μεταξύ βλέπω τώρα διαφημίσεις συνέχεια στα social για τις απόκριες και θα ήθελα πολύ να ρωτήσω: Μόνο σε εμένα δεν αρέσουν τα καρναβάλια; Δεν με ενοχλεί που γιορτάζουν οι άλλοι, αλλά σε εμένα δεν αρέσουν . Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 73 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss giorgos5002 Angelikaaa rafaela11 taketrance Kate1914 Scandal johnsala JungC Ωρορα Paragontas7000 Memetchi giannhs2001 Unboxholics Μήτσος10 Ilma charmander Libertus ck_chrysiis Skeptic95 fourkaki Jack of Spades Wonderkid marww Luludaki iiTzArismaltor_ Εχέμυθη camil fockos fretoe aye george8113 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
φετος δε ντυθηκα τιποτα αλλα του χρονου θα ντυθω κ αποφασισα απο φετος θα ντυθω παπας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 13:17 Η Darkness έγραψε: #272 03-03-14 13:17 αράχνη τόσο απλά και εύκολα και ψυχίατρος την τσικνοπέμπτη μέχρι εκεί έφτανε η όρεξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:27 Η aye έγραψε: #273 19-02-15 22:27 Απόκριες 2015. Τι θα ντυθείτε/ντυθήκατε φέτος; Αύριο είναι το αποκριάτικο πάρτυ του σχολείου. Αρρώστησα κι έχω να πατήσω σχολείο από την Τρίτη οπότε με αυτά και μ'αυτά ξεχάστηκε τελείως το πάρτυ. Επίσης κάνει ΨΟΦΟ έξω και σε συνδυασμό με τον πυρετό και τον πονοκέφαλο που με τυραννάνε είμαι σε φάση ΝΟ WAY. Οπότε πήρα μια παλιά άσπρη μπλούζα κι έγραψα πάνω με μαύρα γράμματα: Error 404 Costume not found. και κλάαααιν μάιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:38 Η _fairygirl_: #274 19-02-15 22:38 Τζέρυ. 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2015 στις 00:21 Η Alma Libre: #275 20-02-15 00:21 Εγώ θα κάνω το μαλλί μου διχρωμία με σπρέι και θα βαφτώ έντονα στο πρόσωπο, να θυμίζει κάτι σε alternative/punk. Είχα σκοπό να μη κάνω τίποτα αλλά οι διαταγές ήταν αυστηρές, μη τολμήσετε και έρθετε χωρίς στολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2018 στις 11:53 Η Psyco έγραψε: #276 10-01-18 11:53 Τέλος τα Χριστούγεννα...καταφθάνουν με ταχείς ρυθμούς οι απόκριες και ψάχνουμε στολές ..ας παραθέσουμε εδώ ιδεες για κατι οικονομικο,εκυπνο,εντυπωσιακο και γιατί όχι αυτοσχέδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.076 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2018 στις 15:26 Ο Πάνθηρας!: #277 10-01-18 15:26 Πρόπερσι ηταν να πάμε στο Γκαζοχώρι στην Αθήνα για οσους ξέρουν και ηταν η περιοδος των αποκριων. Ειμασταν μεγάλη παρέα και είπα να κάνω λιγο χαβαλέ. Ειχα μια κελεμπια που φοράνε οι άραβες στο κεφάλι. Και σκέφτηκα να βγω έξω να ψάξω και κανα μουστάκι αυτοκολλητο τελικά βρηκα απο το σουπερ μάρκετ με 1 ευρώ. Πήρα δύο! Έκαναν τη δουλειά τους πολυ καλά! Ημουν ντυμένος Άραβας! Περνούσαν κάτι άλλοι και άλλες και τους έλεγα "Γιαχαμπίμπι" μια μου φώναξε σαλαμαλέκουμ. Τοτε και εγω της απάντησα "Σελέκουμ Αλάμ!" ειχε γέλιο πάντως η φάση. Ηταν ωραία θα το ξανακάνω. Πέρυσι δυστυχως δεν ντυθηκα γιατι ο ένας ο φιλος ειναι λιγο μιζερος με αυτά. Και που θα ντυθυεις τωρα και αυτα ειναι για παιδια και εισαι 30 χρονων δεν ειναι σοβαρά αυτα. Αμα φετος κανονιστει μεγάλη παρέα θα ξαναντυθώ εννοειται. :> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.076 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2019 στις 13:57 Ο Πάνθηρας!: #278 10-03-19 13:57 Φιλοι και φιλες καρναβαλιστές ..... σε αυτο το θρέντ θα συζητάμε αποψεις και ιδέες σχετικά με ντυσίματα! Επισης για τους πιο τολμηρους - τολμηρές αν θέλουν μπορουν να ανεβάζουν και φωτογραφιες..... απο τα ντυσιματάκια ... ή και τα γδυσιματάκια τους (χαχα πλάκα κάνω) αποψε καιγεται ο Καρνάβαλος! Χαρουμενες αποκριες και καλη σαρακοστη για το 2019 σε όλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resaldis Δραστήριο μέλος Ο Resaldis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 21:56 Ο Resaldis έγραψε: #279 13-01-23 21:56 Η ζωή είναι μεγάλη... μην την κάνεις καρναβάλι! rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.922 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2024 στις 10:25 Η rafaela11: #280 24-02-24 10:25 Εν τω μεταξύ βλέπω τώρα διαφημίσεις συνέχεια στα social για τις απόκριες και θα ήθελα πολύ να ρωτήσω: Μόνο σε εμένα δεν αρέσουν τα καρναβάλια; Δεν με ενοχλεί που γιορτάζουν οι άλλοι, αλλά σε εμένα δεν αρέσουν . Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 73 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss giorgos5002 Angelikaaa rafaela11 taketrance Kate1914 Scandal johnsala JungC Ωρορα Paragontas7000 Memetchi giannhs2001 Unboxholics Μήτσος10 Ilma charmander Libertus ck_chrysiis Skeptic95 fourkaki Jack of Spades Wonderkid marww Luludaki iiTzArismaltor_ Εχέμυθη camil fockos fretoe aye george8113 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αράχνη τόσο απλά και εύκολα και ψυχίατρος την τσικνοπέμπτη μέχρι εκεί έφτανε η όρεξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:27 Η aye έγραψε: #273 19-02-15 22:27 Απόκριες 2015. Τι θα ντυθείτε/ντυθήκατε φέτος; Αύριο είναι το αποκριάτικο πάρτυ του σχολείου. Αρρώστησα κι έχω να πατήσω σχολείο από την Τρίτη οπότε με αυτά και μ'αυτά ξεχάστηκε τελείως το πάρτυ. Επίσης κάνει ΨΟΦΟ έξω και σε συνδυασμό με τον πυρετό και τον πονοκέφαλο που με τυραννάνε είμαι σε φάση ΝΟ WAY. Οπότε πήρα μια παλιά άσπρη μπλούζα κι έγραψα πάνω με μαύρα γράμματα: Error 404 Costume not found. και κλάαααιν μάιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:38 Η _fairygirl_: #274 19-02-15 22:38 Τζέρυ. 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2015 στις 00:21 Η Alma Libre: #275 20-02-15 00:21 Εγώ θα κάνω το μαλλί μου διχρωμία με σπρέι και θα βαφτώ έντονα στο πρόσωπο, να θυμίζει κάτι σε alternative/punk. Είχα σκοπό να μη κάνω τίποτα αλλά οι διαταγές ήταν αυστηρές, μη τολμήσετε και έρθετε χωρίς στολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2018 στις 11:53 Η Psyco έγραψε: #276 10-01-18 11:53 Τέλος τα Χριστούγεννα...καταφθάνουν με ταχείς ρυθμούς οι απόκριες και ψάχνουμε στολές ..ας παραθέσουμε εδώ ιδεες για κατι οικονομικο,εκυπνο,εντυπωσιακο και γιατί όχι αυτοσχέδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.076 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2018 στις 15:26 Ο Πάνθηρας!: #277 10-01-18 15:26 Πρόπερσι ηταν να πάμε στο Γκαζοχώρι στην Αθήνα για οσους ξέρουν και ηταν η περιοδος των αποκριων. Ειμασταν μεγάλη παρέα και είπα να κάνω λιγο χαβαλέ. Ειχα μια κελεμπια που φοράνε οι άραβες στο κεφάλι. Και σκέφτηκα να βγω έξω να ψάξω και κανα μουστάκι αυτοκολλητο τελικά βρηκα απο το σουπερ μάρκετ με 1 ευρώ. Πήρα δύο! Έκαναν τη δουλειά τους πολυ καλά! Ημουν ντυμένος Άραβας! Περνούσαν κάτι άλλοι και άλλες και τους έλεγα "Γιαχαμπίμπι" μια μου φώναξε σαλαμαλέκουμ. Τοτε και εγω της απάντησα "Σελέκουμ Αλάμ!" ειχε γέλιο πάντως η φάση. Ηταν ωραία θα το ξανακάνω. Πέρυσι δυστυχως δεν ντυθηκα γιατι ο ένας ο φιλος ειναι λιγο μιζερος με αυτά. Και που θα ντυθυεις τωρα και αυτα ειναι για παιδια και εισαι 30 χρονων δεν ειναι σοβαρά αυτα. Αμα φετος κανονιστει μεγάλη παρέα θα ξαναντυθώ εννοειται. :> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.076 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2019 στις 13:57 Ο Πάνθηρας!: #278 10-03-19 13:57 Φιλοι και φιλες καρναβαλιστές ..... σε αυτο το θρέντ θα συζητάμε αποψεις και ιδέες σχετικά με ντυσίματα! Επισης για τους πιο τολμηρους - τολμηρές αν θέλουν μπορουν να ανεβάζουν και φωτογραφιες..... απο τα ντυσιματάκια ... ή και τα γδυσιματάκια τους (χαχα πλάκα κάνω) αποψε καιγεται ο Καρνάβαλος! Χαρουμενες αποκριες και καλη σαρακοστη για το 2019 σε όλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resaldis Δραστήριο μέλος Ο Resaldis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 21:56 Ο Resaldis έγραψε: #279 13-01-23 21:56 Η ζωή είναι μεγάλη... μην την κάνεις καρναβάλι! rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.922 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2024 στις 10:25 Η rafaela11: #280 24-02-24 10:25 Εν τω μεταξύ βλέπω τώρα διαφημίσεις συνέχεια στα social για τις απόκριες και θα ήθελα πολύ να ρωτήσω: Μόνο σε εμένα δεν αρέσουν τα καρναβάλια; Δεν με ενοχλεί που γιορτάζουν οι άλλοι, αλλά σε εμένα δεν αρέσουν . Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 73 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss giorgos5002 Angelikaaa rafaela11 taketrance Kate1914 Scandal johnsala JungC Ωρορα Paragontas7000 Memetchi giannhs2001 Unboxholics Μήτσος10 Ilma charmander Libertus ck_chrysiis Skeptic95 fourkaki Jack of Spades Wonderkid marww Luludaki iiTzArismaltor_ Εχέμυθη camil fockos fretoe aye george8113 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Απόκριες 2015. Τι θα ντυθείτε/ντυθήκατε φέτος; Αύριο είναι το αποκριάτικο πάρτυ του σχολείου. Αρρώστησα κι έχω να πατήσω σχολείο από την Τρίτη οπότε με αυτά και μ'αυτά ξεχάστηκε τελείως το πάρτυ. Επίσης κάνει ΨΟΦΟ έξω και σε συνδυασμό με τον πυρετό και τον πονοκέφαλο που με τυραννάνε είμαι σε φάση ΝΟ WAY. Οπότε πήρα μια παλιά άσπρη μπλούζα κι έγραψα πάνω με μαύρα γράμματα: Error 404 Costume not found. και κλάαααιν μάιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:38 Η _fairygirl_: #274 19-02-15 22:38 Τζέρυ. 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2015 στις 00:21 Η Alma Libre: #275 20-02-15 00:21 Εγώ θα κάνω το μαλλί μου διχρωμία με σπρέι και θα βαφτώ έντονα στο πρόσωπο, να θυμίζει κάτι σε alternative/punk. Είχα σκοπό να μη κάνω τίποτα αλλά οι διαταγές ήταν αυστηρές, μη τολμήσετε και έρθετε χωρίς στολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2018 στις 11:53 Η Psyco έγραψε: #276 10-01-18 11:53 Τέλος τα Χριστούγεννα...καταφθάνουν με ταχείς ρυθμούς οι απόκριες και ψάχνουμε στολές ..ας παραθέσουμε εδώ ιδεες για κατι οικονομικο,εκυπνο,εντυπωσιακο και γιατί όχι αυτοσχέδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.076 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2018 στις 15:26 Ο Πάνθηρας!: #277 10-01-18 15:26 Πρόπερσι ηταν να πάμε στο Γκαζοχώρι στην Αθήνα για οσους ξέρουν και ηταν η περιοδος των αποκριων. Ειμασταν μεγάλη παρέα και είπα να κάνω λιγο χαβαλέ. Ειχα μια κελεμπια που φοράνε οι άραβες στο κεφάλι. Και σκέφτηκα να βγω έξω να ψάξω και κανα μουστάκι αυτοκολλητο τελικά βρηκα απο το σουπερ μάρκετ με 1 ευρώ. Πήρα δύο! Έκαναν τη δουλειά τους πολυ καλά! Ημουν ντυμένος Άραβας! Περνούσαν κάτι άλλοι και άλλες και τους έλεγα "Γιαχαμπίμπι" μια μου φώναξε σαλαμαλέκουμ. Τοτε και εγω της απάντησα "Σελέκουμ Αλάμ!" ειχε γέλιο πάντως η φάση. Ηταν ωραία θα το ξανακάνω. Πέρυσι δυστυχως δεν ντυθηκα γιατι ο ένας ο φιλος ειναι λιγο μιζερος με αυτά. Και που θα ντυθυεις τωρα και αυτα ειναι για παιδια και εισαι 30 χρονων δεν ειναι σοβαρά αυτα. Αμα φετος κανονιστει μεγάλη παρέα θα ξαναντυθώ εννοειται. :> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.076 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2019 στις 13:57 Ο Πάνθηρας!: #278 10-03-19 13:57 Φιλοι και φιλες καρναβαλιστές ..... σε αυτο το θρέντ θα συζητάμε αποψεις και ιδέες σχετικά με ντυσίματα! Επισης για τους πιο τολμηρους - τολμηρές αν θέλουν μπορουν να ανεβάζουν και φωτογραφιες..... απο τα ντυσιματάκια ... ή και τα γδυσιματάκια τους (χαχα πλάκα κάνω) αποψε καιγεται ο Καρνάβαλος! Χαρουμενες αποκριες και καλη σαρακοστη για το 2019 σε όλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resaldis Δραστήριο μέλος Ο Resaldis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 21:56 Ο Resaldis έγραψε: #279 13-01-23 21:56 Η ζωή είναι μεγάλη... μην την κάνεις καρναβάλι! rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.922 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2024 στις 10:25 Η rafaela11: #280 24-02-24 10:25 Εν τω μεταξύ βλέπω τώρα διαφημίσεις συνέχεια στα social για τις απόκριες και θα ήθελα πολύ να ρωτήσω: Μόνο σε εμένα δεν αρέσουν τα καρναβάλια; Δεν με ενοχλεί που γιορτάζουν οι άλλοι, αλλά σε εμένα δεν αρέσουν . Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 73 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss giorgos5002 Angelikaaa rafaela11 taketrance Kate1914 Scandal johnsala JungC Ωρορα Paragontas7000 Memetchi giannhs2001 Unboxholics Μήτσος10 Ilma charmander Libertus ck_chrysiis Skeptic95 fourkaki Jack of Spades Wonderkid marww Luludaki iiTzArismaltor_ Εχέμυθη camil fockos fretoe aye george8113 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τζέρυ. 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2015 στις 00:21 Η Alma Libre: #275 20-02-15 00:21 Εγώ θα κάνω το μαλλί μου διχρωμία με σπρέι και θα βαφτώ έντονα στο πρόσωπο, να θυμίζει κάτι σε alternative/punk. Είχα σκοπό να μη κάνω τίποτα αλλά οι διαταγές ήταν αυστηρές, μη τολμήσετε και έρθετε χωρίς στολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2018 στις 11:53 Η Psyco έγραψε: #276 10-01-18 11:53 Τέλος τα Χριστούγεννα...καταφθάνουν με ταχείς ρυθμούς οι απόκριες και ψάχνουμε στολές ..ας παραθέσουμε εδώ ιδεες για κατι οικονομικο,εκυπνο,εντυπωσιακο και γιατί όχι αυτοσχέδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.076 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2018 στις 15:26 Ο Πάνθηρας!: #277 10-01-18 15:26 Πρόπερσι ηταν να πάμε στο Γκαζοχώρι στην Αθήνα για οσους ξέρουν και ηταν η περιοδος των αποκριων. Ειμασταν μεγάλη παρέα και είπα να κάνω λιγο χαβαλέ. Ειχα μια κελεμπια που φοράνε οι άραβες στο κεφάλι. Και σκέφτηκα να βγω έξω να ψάξω και κανα μουστάκι αυτοκολλητο τελικά βρηκα απο το σουπερ μάρκετ με 1 ευρώ. Πήρα δύο! Έκαναν τη δουλειά τους πολυ καλά! Ημουν ντυμένος Άραβας! Περνούσαν κάτι άλλοι και άλλες και τους έλεγα "Γιαχαμπίμπι" μια μου φώναξε σαλαμαλέκουμ. Τοτε και εγω της απάντησα "Σελέκουμ Αλάμ!" ειχε γέλιο πάντως η φάση. Ηταν ωραία θα το ξανακάνω. Πέρυσι δυστυχως δεν ντυθηκα γιατι ο ένας ο φιλος ειναι λιγο μιζερος με αυτά. Και που θα ντυθυεις τωρα και αυτα ειναι για παιδια και εισαι 30 χρονων δεν ειναι σοβαρά αυτα. Αμα φετος κανονιστει μεγάλη παρέα θα ξαναντυθώ εννοειται. :> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.076 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2019 στις 13:57 Ο Πάνθηρας!: #278 10-03-19 13:57 Φιλοι και φιλες καρναβαλιστές ..... σε αυτο το θρέντ θα συζητάμε αποψεις και ιδέες σχετικά με ντυσίματα! Επισης για τους πιο τολμηρους - τολμηρές αν θέλουν μπορουν να ανεβάζουν και φωτογραφιες..... απο τα ντυσιματάκια ... ή και τα γδυσιματάκια τους (χαχα πλάκα κάνω) αποψε καιγεται ο Καρνάβαλος! Χαρουμενες αποκριες και καλη σαρακοστη για το 2019 σε όλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resaldis Δραστήριο μέλος Ο Resaldis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 21:56 Ο Resaldis έγραψε: #279 13-01-23 21:56 Η ζωή είναι μεγάλη... μην την κάνεις καρναβάλι! rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.922 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2024 στις 10:25 Η rafaela11: #280 24-02-24 10:25 Εν τω μεταξύ βλέπω τώρα διαφημίσεις συνέχεια στα social για τις απόκριες και θα ήθελα πολύ να ρωτήσω: Μόνο σε εμένα δεν αρέσουν τα καρναβάλια; Δεν με ενοχλεί που γιορτάζουν οι άλλοι, αλλά σε εμένα δεν αρέσουν . Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 73 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss giorgos5002 Angelikaaa rafaela11 taketrance Kate1914 Scandal johnsala JungC Ωρορα Paragontas7000 Memetchi giannhs2001 Unboxholics Μήτσος10 Ilma charmander Libertus ck_chrysiis Skeptic95 fourkaki Jack of Spades Wonderkid marww Luludaki iiTzArismaltor_ Εχέμυθη camil fockos fretoe aye george8113 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ θα κάνω το μαλλί μου διχρωμία με σπρέι και θα βαφτώ έντονα στο πρόσωπο, να θυμίζει κάτι σε alternative/punk. Είχα σκοπό να μη κάνω τίποτα αλλά οι διαταγές ήταν αυστηρές, μη τολμήσετε και έρθετε χωρίς στολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2018 στις 11:53 Η Psyco έγραψε: #276 10-01-18 11:53 Τέλος τα Χριστούγεννα...καταφθάνουν με ταχείς ρυθμούς οι απόκριες και ψάχνουμε στολές ..ας παραθέσουμε εδώ ιδεες για κατι οικονομικο,εκυπνο,εντυπωσιακο και γιατί όχι αυτοσχέδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.076 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2018 στις 15:26 Ο Πάνθηρας!: #277 10-01-18 15:26 Πρόπερσι ηταν να πάμε στο Γκαζοχώρι στην Αθήνα για οσους ξέρουν και ηταν η περιοδος των αποκριων. Ειμασταν μεγάλη παρέα και είπα να κάνω λιγο χαβαλέ. Ειχα μια κελεμπια που φοράνε οι άραβες στο κεφάλι. Και σκέφτηκα να βγω έξω να ψάξω και κανα μουστάκι αυτοκολλητο τελικά βρηκα απο το σουπερ μάρκετ με 1 ευρώ. Πήρα δύο! Έκαναν τη δουλειά τους πολυ καλά! Ημουν ντυμένος Άραβας! Περνούσαν κάτι άλλοι και άλλες και τους έλεγα "Γιαχαμπίμπι" μια μου φώναξε σαλαμαλέκουμ. Τοτε και εγω της απάντησα "Σελέκουμ Αλάμ!" ειχε γέλιο πάντως η φάση. Ηταν ωραία θα το ξανακάνω. Πέρυσι δυστυχως δεν ντυθηκα γιατι ο ένας ο φιλος ειναι λιγο μιζερος με αυτά. Και που θα ντυθυεις τωρα και αυτα ειναι για παιδια και εισαι 30 χρονων δεν ειναι σοβαρά αυτα. Αμα φετος κανονιστει μεγάλη παρέα θα ξαναντυθώ εννοειται. :> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.076 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2019 στις 13:57 Ο Πάνθηρας!: #278 10-03-19 13:57 Φιλοι και φιλες καρναβαλιστές ..... σε αυτο το θρέντ θα συζητάμε αποψεις και ιδέες σχετικά με ντυσίματα! Επισης για τους πιο τολμηρους - τολμηρές αν θέλουν μπορουν να ανεβάζουν και φωτογραφιες..... απο τα ντυσιματάκια ... ή και τα γδυσιματάκια τους (χαχα πλάκα κάνω) αποψε καιγεται ο Καρνάβαλος! Χαρουμενες αποκριες και καλη σαρακοστη για το 2019 σε όλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resaldis Δραστήριο μέλος Ο Resaldis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 21:56 Ο Resaldis έγραψε: #279 13-01-23 21:56 Η ζωή είναι μεγάλη... μην την κάνεις καρναβάλι! rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.922 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2024 στις 10:25 Η rafaela11: #280 24-02-24 10:25 Εν τω μεταξύ βλέπω τώρα διαφημίσεις συνέχεια στα social για τις απόκριες και θα ήθελα πολύ να ρωτήσω: Μόνο σε εμένα δεν αρέσουν τα καρναβάλια; Δεν με ενοχλεί που γιορτάζουν οι άλλοι, αλλά σε εμένα δεν αρέσουν . Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 73 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss giorgos5002 Angelikaaa rafaela11 taketrance Kate1914 Scandal johnsala JungC Ωρορα Paragontas7000 Memetchi giannhs2001 Unboxholics Μήτσος10 Ilma charmander Libertus ck_chrysiis Skeptic95 fourkaki Jack of Spades Wonderkid marww Luludaki iiTzArismaltor_ Εχέμυθη camil fockos fretoe aye george8113 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τέλος τα Χριστούγεννα...καταφθάνουν με ταχείς ρυθμούς οι απόκριες και ψάχνουμε στολές ..ας παραθέσουμε εδώ ιδεες για κατι οικονομικο,εκυπνο,εντυπωσιακο και γιατί όχι αυτοσχέδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.076 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2018 στις 15:26 Ο Πάνθηρας!: #277 10-01-18 15:26 Πρόπερσι ηταν να πάμε στο Γκαζοχώρι στην Αθήνα για οσους ξέρουν και ηταν η περιοδος των αποκριων. Ειμασταν μεγάλη παρέα και είπα να κάνω λιγο χαβαλέ. Ειχα μια κελεμπια που φοράνε οι άραβες στο κεφάλι. Και σκέφτηκα να βγω έξω να ψάξω και κανα μουστάκι αυτοκολλητο τελικά βρηκα απο το σουπερ μάρκετ με 1 ευρώ. Πήρα δύο! Έκαναν τη δουλειά τους πολυ καλά! Ημουν ντυμένος Άραβας! Περνούσαν κάτι άλλοι και άλλες και τους έλεγα "Γιαχαμπίμπι" μια μου φώναξε σαλαμαλέκουμ. Τοτε και εγω της απάντησα "Σελέκουμ Αλάμ!" ειχε γέλιο πάντως η φάση. Ηταν ωραία θα το ξανακάνω. Πέρυσι δυστυχως δεν ντυθηκα γιατι ο ένας ο φιλος ειναι λιγο μιζερος με αυτά. Και που θα ντυθυεις τωρα και αυτα ειναι για παιδια και εισαι 30 χρονων δεν ειναι σοβαρά αυτα. Αμα φετος κανονιστει μεγάλη παρέα θα ξαναντυθώ εννοειται. :> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.076 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2019 στις 13:57 Ο Πάνθηρας!: #278 10-03-19 13:57 Φιλοι και φιλες καρναβαλιστές ..... σε αυτο το θρέντ θα συζητάμε αποψεις και ιδέες σχετικά με ντυσίματα! Επισης για τους πιο τολμηρους - τολμηρές αν θέλουν μπορουν να ανεβάζουν και φωτογραφιες..... απο τα ντυσιματάκια ... ή και τα γδυσιματάκια τους (χαχα πλάκα κάνω) αποψε καιγεται ο Καρνάβαλος! Χαρουμενες αποκριες και καλη σαρακοστη για το 2019 σε όλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resaldis Δραστήριο μέλος Ο Resaldis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 21:56 Ο Resaldis έγραψε: #279 13-01-23 21:56 Η ζωή είναι μεγάλη... μην την κάνεις καρναβάλι! rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.922 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2024 στις 10:25 Η rafaela11: #280 24-02-24 10:25 Εν τω μεταξύ βλέπω τώρα διαφημίσεις συνέχεια στα social για τις απόκριες και θα ήθελα πολύ να ρωτήσω: Μόνο σε εμένα δεν αρέσουν τα καρναβάλια; Δεν με ενοχλεί που γιορτάζουν οι άλλοι, αλλά σε εμένα δεν αρέσουν . Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 73 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss giorgos5002 Angelikaaa rafaela11 taketrance Kate1914 Scandal johnsala JungC Ωρορα Paragontas7000 Memetchi giannhs2001 Unboxholics Μήτσος10 Ilma charmander Libertus ck_chrysiis Skeptic95 fourkaki Jack of Spades Wonderkid marww Luludaki iiTzArismaltor_ Εχέμυθη camil fockos fretoe aye george8113 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πρόπερσι ηταν να πάμε στο Γκαζοχώρι στην Αθήνα για οσους ξέρουν και ηταν η περιοδος των αποκριων. Ειμασταν μεγάλη παρέα και είπα να κάνω λιγο χαβαλέ. Ειχα μια κελεμπια που φοράνε οι άραβες στο κεφάλι. Και σκέφτηκα να βγω έξω να ψάξω και κανα μουστάκι αυτοκολλητο τελικά βρηκα απο το σουπερ μάρκετ με 1 ευρώ. Πήρα δύο! Έκαναν τη δουλειά τους πολυ καλά! Ημουν ντυμένος Άραβας! Περνούσαν κάτι άλλοι και άλλες και τους έλεγα "Γιαχαμπίμπι" μια μου φώναξε σαλαμαλέκουμ. Τοτε και εγω της απάντησα "Σελέκουμ Αλάμ!" ειχε γέλιο πάντως η φάση. Ηταν ωραία θα το ξανακάνω. Πέρυσι δυστυχως δεν ντυθηκα γιατι ο ένας ο φιλος ειναι λιγο μιζερος με αυτά. Και που θα ντυθυεις τωρα και αυτα ειναι για παιδια και εισαι 30 χρονων δεν ειναι σοβαρά αυτα. Αμα φετος κανονιστει μεγάλη παρέα θα ξαναντυθώ εννοειται. :> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.076 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2019 στις 13:57 Ο Πάνθηρας!: #278 10-03-19 13:57 Φιλοι και φιλες καρναβαλιστές ..... σε αυτο το θρέντ θα συζητάμε αποψεις και ιδέες σχετικά με ντυσίματα! Επισης για τους πιο τολμηρους - τολμηρές αν θέλουν μπορουν να ανεβάζουν και φωτογραφιες..... απο τα ντυσιματάκια ... ή και τα γδυσιματάκια τους (χαχα πλάκα κάνω) αποψε καιγεται ο Καρνάβαλος! Χαρουμενες αποκριες και καλη σαρακοστη για το 2019 σε όλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resaldis Δραστήριο μέλος Ο Resaldis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 21:56 Ο Resaldis έγραψε: #279 13-01-23 21:56 Η ζωή είναι μεγάλη... μην την κάνεις καρναβάλι! rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.922 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2024 στις 10:25 Η rafaela11: #280 24-02-24 10:25 Εν τω μεταξύ βλέπω τώρα διαφημίσεις συνέχεια στα social για τις απόκριες και θα ήθελα πολύ να ρωτήσω: Μόνο σε εμένα δεν αρέσουν τα καρναβάλια; Δεν με ενοχλεί που γιορτάζουν οι άλλοι, αλλά σε εμένα δεν αρέσουν . Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 73 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss giorgos5002 Angelikaaa rafaela11 taketrance Kate1914 Scandal johnsala JungC Ωρορα Paragontas7000 Memetchi giannhs2001 Unboxholics Μήτσος10 Ilma charmander Libertus ck_chrysiis Skeptic95 fourkaki Jack of Spades Wonderkid marww Luludaki iiTzArismaltor_ Εχέμυθη camil fockos fretoe aye george8113 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Φιλοι και φιλες καρναβαλιστές ..... σε αυτο το θρέντ θα συζητάμε αποψεις και ιδέες σχετικά με ντυσίματα! Επισης για τους πιο τολμηρους - τολμηρές αν θέλουν μπορουν να ανεβάζουν και φωτογραφιες..... απο τα ντυσιματάκια ... ή και τα γδυσιματάκια τους (χαχα πλάκα κάνω) αποψε καιγεται ο Καρνάβαλος! Χαρουμενες αποκριες και καλη σαρακοστη για το 2019 σε όλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resaldis Δραστήριο μέλος Ο Resaldis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 21:56 Ο Resaldis έγραψε: #279 13-01-23 21:56 Η ζωή είναι μεγάλη... μην την κάνεις καρναβάλι! rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.922 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2024 στις 10:25 Η rafaela11: #280 24-02-24 10:25 Εν τω μεταξύ βλέπω τώρα διαφημίσεις συνέχεια στα social για τις απόκριες και θα ήθελα πολύ να ρωτήσω: Μόνο σε εμένα δεν αρέσουν τα καρναβάλια; Δεν με ενοχλεί που γιορτάζουν οι άλλοι, αλλά σε εμένα δεν αρέσουν . Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.922 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2024 στις 10:25 Η rafaela11: #280 24-02-24 10:25 Εν τω μεταξύ βλέπω τώρα διαφημίσεις συνέχεια στα social για τις απόκριες και θα ήθελα πολύ να ρωτήσω: Μόνο σε εμένα δεν αρέσουν τα καρναβάλια; Δεν με ενοχλεί που γιορτάζουν οι άλλοι, αλλά σε εμένα δεν αρέσουν .
Εν τω μεταξύ βλέπω τώρα διαφημίσεις συνέχεια στα social για τις απόκριες και θα ήθελα πολύ να ρωτήσω: Μόνο σε εμένα δεν αρέσουν τα καρναβάλια; Δεν με ενοχλεί που γιορτάζουν οι άλλοι, αλλά σε εμένα δεν αρέσουν .