Απόκριες!

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.413 μηνύματα.
Εν τω μεταξύ βλέπω τώρα διαφημίσεις συνέχεια στα social για τις απόκριες και θα ήθελα πολύ να ρωτήσω:

Μόνο σε εμένα δεν αρέσουν τα καρναβάλια; :look:
Δεν με ενοχλεί που γιορτάζουν οι άλλοι, αλλά σε εμένα δεν αρέσουν .
Εμένα μου αρέσει μόνο αυτό της Βενετίας, και της Κέρκυρας, που είναι εμπνευσμένο από αυτό της Βενετίας.
Φορέματα 18ου αιώνα, πολύ θα ήθελα να συμμετάσχω χαλαρά μόνο για τα ρούχα.
Τα άλλα καρναβάλια δεν μου αρέσουν καθόλου, μόνο τα αποκριάτικα πάρτυ με παρέα έχουν την πλάκα τους.

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.
Εμένα μου αρέσει μόνο αυτό της Βενετίας, και της Κέρκυρας, που είναι εμπνευσμένο από αυτό της Βενετίας.
Φορέματα 18ου αιώνα, πολύ θα ήθελα να συμμετάσχω χαλαρά μόνο για τα ρούχα.
Τα άλλα καρναβάλια δεν μου αρέσουν καθόλου, μόνο τα αποκριάτικα πάρτυ με παρέα έχουν την πλάκα τους.
Δεν γνώριζα ότι υπάρχει κάτι τέτοιο στη Κέρκυρα! Ενδιαφέρον

Luludaki

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.515 μηνύματα.
Εν τω μεταξύ βλέπω τώρα διαφημίσεις συνέχεια στα social για τις απόκριες και θα ήθελα πολύ να ρωτήσω:

Μόνο σε εμένα δεν αρέσουν τα καρναβάλια; :look:
Δεν με ενοχλεί που γιορτάζουν οι άλλοι, αλλά σε εμένα δεν αρέσουν .
Δεν μου αρέσει καθοοοολου ούτε εμένα αλλά έμαθα να το ευχαριστίεμαι για τα παιδακια μου ,

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.413 μηνύματα.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.483 μηνύματα.
Για φέτος είμαι σε δίλημμα:

Obi-Wan Kenobi.png

Obi-Wan Kenobi ή...

Cloud Strife.png

...Cloud Strife;

Τι προτείνετε;:D

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.483 μηνύματα.

Friday_k

Δραστήριο μέλος

Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 447 μηνύματα.
Τι θα ντυθειτε φέτος τις απόκριες;

Εγώ (αν βγω τελικά) λέω να ντυθώ ζαναξ.
Εινα και επίκαιρο :lol:

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

Friday_k

Δραστήριο μέλος

Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 447 μηνύματα.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.021 μηνύματα.

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.535 μηνύματα.

Aura

Διάσημο μέλος

Η Aura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.292 μηνύματα.
Ποια η άποψή σας για το αν οι άντρες μπορούν να ντύνονται γυναίκες στις απόκριες ; πόσο παρωχημένο ή σεξιστικό θεωρείται όλο αυτό στη σύγχρονη εποχή :1eye:

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.
Ποια η άποψή σας για το αν οι άντρες μπορούν να ντύνονται γυναίκες στις απόκριες ; πόσο παρωχημένο ή σεξιστικό θεωρείται όλο αυτό στη σύγχρονη εποχή :1eye:
Αυτό το κάνουν για το γέλιο, ειδικά το άντρας --> γυναίκα.
Καλή μου φίλη μου έλεγε για άντρες φίλους που είχαν ντυθεί γυναίκες λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ήταν πιο γκομενάρες και από φυσικές.
Womens Rights Sexism GIF

:clapup:

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Στο μπακετ Λιστ μου είναι κάποια στιγμή να πάω στο καρναβάλι της Βενετίας, με κανονική στολή 18ου αιώνα φυσικά!!
Μέχρι τότε μάλλον τα επόμενα χρόνια θα δοκιμάσω της Κέρκυρας.

Friday_k

Δραστήριο μέλος

Έτοιμη η "στολή" ζαναξ! 😂

@Devil @Grand Duchess παρτε το 😂
Εννοείται πως είμαι ντυμένη άσπρο-μπλε!

Καλή τσικνοπεμπτη!!!

IMG_7438.jpeg

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.

Friday_k

Δραστήριο μέλος

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Έτοιμη η "στολή" ζαναξ! 😂

@Devil @Grand Duchess παρτε το 😂
Εννοείται πως είμαι ντυμένη άσπρο-μπλε!

Καλή τσικνοπεμπτη!!!

View attachment 145332

χαχαχαχα .... θα ειχε φάση και ένα κοστούμι μωρέ τύπου φουσκωτό σαν ασπιρίνη με τα χρώματα μπλέ άσπρο.

Ενιγουει... κούκλα ! Μπράβο :)
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ναι, εγώ είμαι!
Τα φαινόμενα απατουν, δείχνω ζεν και μέσα η κόλαση 😂

Έλα φάσεις ειναι αυτές... περνάνε... μη μασάς ! Στα γοβάκια σου όλα :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια