American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.

20-06-24

19:42
Εντάξει αυτή η εκπομπή πλέον μπορεί να παίζεται σε όλον τον πλανήτη ως laundry service κάθε λογής παραβάτη. Απορώ τι περιμένει το ΕΣΡ για να παρέμβει;;
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.704 μηνύματα.

20-06-24

19:57
Ρε παιδιά, τι βλέπουμε; ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ;Εντάξει αυτή η εκπομπή πλέον μπορεί να παίζεται σε όλον τον πλανήτη ως laundry service κάθε λογής παραβάτη. Απορώ τι περιμένει το ΕΣΡ για να παρέμβει;;
Μόνο άγιο που δεν τον είπε ο άλλος!
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.485 μηνύματα.

20-06-24

20:14
Αλήθεια τώρα; Επειδή απλά είναι αδύνατη και ξανθιά; Αλογομούρα, κακάσχημη του κερατά μού φαίνεται εμένα.
View attachment 133970
Ε καλα τώρα έπιασες μια φώτο που δεν έχει βγεί καλά.
Υπόθεση Λύτρα: «Γιατί παίρνεις το μέρος του ενώ τα έχεις πάθει και εσύ;» - Η κατάθεση του αστυνομικού για τα όσα έγιναν την Τρίτη στο σπίτι της Πολυζωγοπούλου (protothema.gr)
Ειναι ωραια και προκλητική γκόμενα... άσε κακα τα ψέμματα τωρα.
Εν πάση περιπτώση αυτός καταστράφηκε μάλλον μαζί της γιατι απο οσο καταλαβα ξοδευε πολύ χρημα αυτος... για να χει το κόσμο απλήρωτο (συνεργάτες) + που βγαινουν το ενα μετα το άλλο απο τα ακινητα του σε πλειστηριασμούς. Ειχε ανοιχθεί πολύ.
Και εγω θα μπορουσα τωρα να ανοιχτώ οχι οπως αυτός.... αλλα θα μπορουσα τωρα να έχω δάνεια.
Μπαίνει ο μήνας και πληρώνεσαι... πρώτα κοιτάς τι εξοδα έχεις και εκκρεμοτητες. Τις πληρώνεις και μετά... οτι μεινει το βάζεις άκρη - φαγητό - βενζίνες και τέλος για τα γουστα σου.
Και σε όποια αρέσει. Αμα η αλλη σου αρχίσει τα ακριβά εστιατόρια , τις πολλες απαιτήσεις και τη μεγάλη ζωή μέρα παρα μέρα και τα ταξίδια στο εξωτερικό πληρωμένα ολα απο σένα.... τη χαιρετάς αλλιώς σε κατέστρεψε.
Κάτι παρομοιο μπορεί να έπαθε και αυτός. Μπορεί.
Για γκόλντ ντίγκερς ειμαστε τώρα ;;; και ειναι και ντροπή να μη πληρώνεις τους εργαζομενους σου.
Paladin
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Paladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 138 μηνύματα.

20-06-24

20:36
θα έλεγα ότι είναι "δόλωμα" για τηλεθέαση αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω αν όλα τα άτομα στο πάνελ της εκπομπής της βγάζουν θετικό iq αθροιστικάΕντάξει αυτή η εκπομπή πλέον μπορεί να παίζεται σε όλον τον πλανήτη ως laundry service κάθε λογής παραβάτη. Απορώ τι περιμένει το ΕΣΡ για να παρέμβει;;
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.582 μηνύματα.

20-06-24

20:45
Άσχετα ότι έγινε, χωρίς να κάνω πλυντήριο, δεν θα έπρεπε να μάθει η κοινή γνώμη περισσότερα και για τη σύζυγο του Λύτρα; Ο τρόπος που μεροληπτικά παρουσιάζεται η είδηση και δίνεται έμφαση στο αξύριστο πρόσωπο του μεγαλοδικηγόρου, νιώθω ότι δεν ξέρω ισόβαθμες πληροφορίες για τη σύζυγο και τι ακριβώς έκανε ή είπε ώστε να γίνει ο ξαφνικός καυγάς. Θέλω να πω ότι δεν υπάρχει σαφής εξήγηση ποιο ήταν το θέμα που έφερε τη σύγκρουση ανάμεσα στο ζευγάρι και τι θα έλεγε η ίδια η παθούσα τώρα που υπάρχει κάποια χρονική απόσταση από το συμβάν.
Αν το γεγονός είχε αντεστραμένους ρόλους: δηλαδή, η γυναίκα να τα έκανε γυαλιά καρφιά με απρόβλεπτες συνέπειες, θα μαθαίναμε το λόγο της έκρηξης; Ή τα ΜΜΕ προτιμούν μόνο αυτό που "πουλάει" προς βορά τηλεθέασης;
Παρατηρώ τόσες μέρες ότι ο κόσμος και αρκετοί καλλιτέχνες, επηρεαστές όχλου (νέο επάγγελμα) παίρνουν σαφή θέση χωρίς να ήταν μπροστά στον καυγά ή να ξέρει πράγματα από μέσα. Πώς γίνεται να βάζει κάποιος το χέρι στη φωτιά ενώ δεν ήταν μπροστά;
Αν το γεγονός είχε αντεστραμένους ρόλους: δηλαδή, η γυναίκα να τα έκανε γυαλιά καρφιά με απρόβλεπτες συνέπειες, θα μαθαίναμε το λόγο της έκρηξης; Ή τα ΜΜΕ προτιμούν μόνο αυτό που "πουλάει" προς βορά τηλεθέασης;
Παρατηρώ τόσες μέρες ότι ο κόσμος και αρκετοί καλλιτέχνες, επηρεαστές όχλου (νέο επάγγελμα) παίρνουν σαφή θέση χωρίς να ήταν μπροστά στον καυγά ή να ξέρει πράγματα από μέσα. Πώς γίνεται να βάζει κάποιος το χέρι στη φωτιά ενώ δεν ήταν μπροστά;
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.485 μηνύματα.

20-06-24

22:08
Άσχετα ότι έγινε, χωρίς να κάνω πλυντήριο, δεν θα έπρεπε να μάθει η κοινή γνώμη περισσότερα και για τη σύζυγο του Λύτρα; Ο τρόπος που μεροληπτικά παρουσιάζεται η είδηση και δίνεται έμφαση στο αξύριστο πρόσωπο του μεγαλοδικηγόρου, νιώθω ότι δεν ξέρω ισόβαθμες πληροφορίες για τη σύζυγο και τι ακριβώς έκανε ή είπε ώστε να γίνει ο ξαφνικός καυγάς. Θέλω να πω ότι δεν υπάρχει σαφής εξήγηση ποιο ήταν το θέμα που έφερε τη σύγκρουση ανάμεσα στο ζευγάρι και τι θα έλεγε η ίδια η παθούσα τώρα που υπάρχει κάποια χρονική απόσταση από το συμβάν.
Φίλε ότι και αν έγινε δεν δικαιολογείται η αντιδραση του για αυτο και δεν ενδιαφέρει κανέναν.
Θα μπορουσε σα κύριος να της πει άκου να δεις..... το τελευταιο διάστημα εχω πολλά προβληματα και θεωρω οτι δεν εισαι διπλα μου όπως θα έπρεπε θέλεις να το συζητήσουμε , επιδεχεται βελτίωσης ;
E..... kai ama την έβλεπε αρνητική φουλ και να μη θέλει να κάνει καμία συγκατάβαση τοτε ας χωρίζανε.
Οι γυναικες πως χωρίζουν αμα δεν εισαι τρυφερός και αμα δεν εισαι συναισθηματικος και μπλα μπλα μπλα.
Να χωρισει και ο άντρας. Αλλα καλά να πάθει ο τύπος γιατι χώρισε τη πρώτη γυναικα του , αχαριστίες.
Εκπληξη μου προκαλεί που η πρωην του ανταποκρίθηκε να πάει να μπλέξει με την άλλη. Εγω θα γελουσα αμα καποια μου το ζητουσε αυτό.
Τωρα με θυμηθηκες θα της ελεγα... σορρυ εχω να πάω για προπονηση καλη σου τυχη εύχομαι και δε ανακατεύομαι κιολας στα προσωπικά των αλλων το έχω σαν αρχη για να μην προκύπτουν παρεξηγσεις και διενέξεις.
Guest 376555
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

20-06-24

22:11
Μερικοί συναγωνίζεστε τη Κουτσελίνη σε εμετικά σχόλια.
Γενικά το κοινό δε χρειάζεται να ξέρει τίποτα. Πρόκειται για στιγμές από την ιδιωτική ζωή άλλων ανθρώπων που κανέναν απολύτως δεν αφορούν.
Και όλο το δίκιο με το μέρος του να είχε δεν εκθέτεις εαυτόν, τη γυναίκα σου και τους υπόλοιπους οδηγούς και πεζούς σε κίνδυνο πηγαίνοντας με ιλλιγγιώδη ταχύτητα ούτε ξυλοκοπάς κόσμο (πρώην, νυν και υπαλλήλους). Αφού έχεις τέτοια @ και έμπλεξες με "τσιμπουκοπνιχτρα" και "gold digger", πάρε την επιμέλεια, πάρε το σπίτι, όλα χωρίς πρότερη προειδοποίηση και προχωρά τη ζωή σου χαλαρός και ωραίος έχοντας αναλάβει την ευθύνη των επιλογών σου. Αυτά γιατί θα ξεχάσουμε και τα αυτονόητα.
Σε άλλα νέα, ελπίζω να πέσει και κανας φορολογικός έλεγχος γιατί τα χρέη χρέη αλλά το παραδακι μια χαρά κρυμμένο στο σπίτι.
Γενικά το κοινό δε χρειάζεται να ξέρει τίποτα. Πρόκειται για στιγμές από την ιδιωτική ζωή άλλων ανθρώπων που κανέναν απολύτως δεν αφορούν.
Και όλο το δίκιο με το μέρος του να είχε δεν εκθέτεις εαυτόν, τη γυναίκα σου και τους υπόλοιπους οδηγούς και πεζούς σε κίνδυνο πηγαίνοντας με ιλλιγγιώδη ταχύτητα ούτε ξυλοκοπάς κόσμο (πρώην, νυν και υπαλλήλους). Αφού έχεις τέτοια @ και έμπλεξες με "τσιμπουκοπνιχτρα" και "gold digger", πάρε την επιμέλεια, πάρε το σπίτι, όλα χωρίς πρότερη προειδοποίηση και προχωρά τη ζωή σου χαλαρός και ωραίος έχοντας αναλάβει την ευθύνη των επιλογών σου. Αυτά γιατί θα ξεχάσουμε και τα αυτονόητα.
Σε άλλα νέα, ελπίζω να πέσει και κανας φορολογικός έλεγχος γιατί τα χρέη χρέη αλλά το παραδακι μια χαρά κρυμμένο στο σπίτι.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

20-06-24

22:35
Και ούτε να το πάει εγωϊστικά να πάρει την επιμέλεια. Ας ρωτούσε τα παιδάκια το παιδί βασικά με ποιόν θέλει να είναι και να ξεκαθάριζε. Ουτε δικαστήρια ουτε τίποτα. Να συνενοούνταν με ωραίο τρόπο στο θέμα παιδί.
Το σπιτι αν δεν το έχει γράψει.... δεν θα ειχε να πάρει κατι γιατι θα ηταν ήδη δικό του και θα της έλεγε σε παρακαλώ μάζεψε τα πράγματα σου με την ησυχία σου... βρες και ενα σπίτι σου δινω 2-3 μήνες μέχρι το Σεπτεμβριο αρχες θα ηθελα να έχεις φύγει. Μονο σε παρακαλω δεν θα φέρεις κάποιον εδω μέσα γιατι αν φέρεις θα φωνάξω την αστυνομία και θα χαλάσουμε αυτη την ωραία συνενόηση που έχουμε και την ηρεμία.
Και τέλος.
Τι αναγκη ειχε πετυχημενος ητανε.... τα παιδάκια του είχε. Μαλακίστηκε άσχημα.
Το σπιτι αν δεν το έχει γράψει.... δεν θα ειχε να πάρει κατι γιατι θα ηταν ήδη δικό του και θα της έλεγε σε παρακαλώ μάζεψε τα πράγματα σου με την ησυχία σου... βρες και ενα σπίτι σου δινω 2-3 μήνες μέχρι το Σεπτεμβριο αρχες θα ηθελα να έχεις φύγει. Μονο σε παρακαλω δεν θα φέρεις κάποιον εδω μέσα γιατι αν φέρεις θα φωνάξω την αστυνομία και θα χαλάσουμε αυτη την ωραία συνενόηση που έχουμε και την ηρεμία.
Και τέλος.
Τι αναγκη ειχε πετυχημενος ητανε.... τα παιδάκια του είχε. Μαλακίστηκε άσχημα.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.436 μηνύματα.

20-06-24

22:37
Να πάει να πάρει τα λεφτά ήθελε η πρώην του, το σπίτι που μένει η οικογένεια θα έβγαινε σε πληστηριασμό. Που βγαίνει δηλαδή αφού δεν κατάφεραν να τα πάρουν. Με άλλα λόγια εξαιτίας του πατέρα την πληρώνουν τα παιδιά.Φίλε ότι και αν έγινε δεν δικαιολογείται η αντιδραση του για αυτο και δεν ενδιαφέρει κανέναν.
Θα μπορουσε σα κύριος να της πει άκου να δεις..... το τελευταιο διάστημα εχω πολλά προβληματα και θεωρω οτι δεν εισαι διπλα μου όπως θα έπρεπε θέλεις να το συζητήσουμε , επιδεχεται βελτίωσης ;
E..... kai ama την έβλεπε αρνητική φουλ και να μη θέλει να κάνει καμία συγκατάβαση τοτε ας χωρίζανε.
Οι γυναικες πως χωρίζουν αμα δεν εισαι τρυφερός και αμα δεν εισαι συναισθηματικος και μπλα μπλα μπλα.
Να χωρισει και ο άντρας. Αλλα καλά να πάθει ο τύπος γιατι χώρισε τη πρώτη γυναικα του , αχαριστίες.
Εκπληξη μου προκαλεί που η πρωην του ανταποκρίθηκε να πάει να μπλέξει με την άλλη. Εγω θα γελουσα αμα καποια μου το ζητουσε αυτό.
Τωρα με θυμηθηκες θα της ελεγα... σορρυ εχω να πάω για προπονηση καλη σου τυχη εύχομαι και δε ανακατεύομαι κιολας στα προσωπικά των αλλων το έχω σαν αρχη για να μην προκύπτουν παρεξηγσεις και διενέξεις.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

20-06-24

22:46
Να πάει να πάρει τα λεφτά ήθελε η πρώην του, το σπίτι που μένει η οικογένεια θα έβγαινε σε πληστηριασμό. Που βγαίνει δηλαδή αφού δεν κατάφεραν να τα πάρουν. Με άλλα λόγια εξαιτίας του πατέρα την πληρώνουν τα παιδιά.
Γιιατι του είπε αυτή οτι συμφωνεί με αυτα που της ζητάει και το τρόπο που επέλεξε αυτος να του τα δώσει ;
εν παση περιπτώση παίρνω πίσω πριν που έγραψα για την αστυνομία δεν θα απειλούσα ούτε σε αυτο το σημείο στην αρχή.
Βεβαια κάποιοι μπορει να μην ήταν κάν με αυτη τη γυναικα οποτε τι συζητάμε τωρα. Εγω αμα έβλεπα οτι μου τρώει λεφτά υπέρ του νορμάλ θα έφευγα. Οποιος ειναι τσιγκούνης στα χρηματα ειναι και στα συναισθήματα να ξέρεις. Αυτο το λένε για εμάς αλλα ισχύει μια χαρά και για αυτές.
Γυναικα η οποία στο 3ο ραντεβού δεν εχει βάλει το χεράκι στο πορτοφόλι.... ειναι ρέντ φλάγκ να ξέρεις.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.582 μηνύματα.

20-06-24

23:24
Μερικοί συναγωνίζεστε τη Κουτσελίνη σε εμετικά σχόλια.
Κάποια πράγματα ίσως δεν είναι τόσο απλά, σε πρώτη ανάγνωση και φυσικά όπως πάντα, θα μάθουμε την αλήθεια των ΜΜΕ και όχι την αλήθεια που ακούει και διαβάζει ο ανακριτής στις καταθέσεις των δυο ατόμων. Για να μην είχε ξεκαθαρίσει την οικονομική και περιουσιακή του κατάσταση εφόσον γνώριζε τον χαρακτήρα της γυναίκας του, σημαίνει ότι ήταν και ο ίδιος μούτρο. Ή η γυναίκα του ξέρει πολλά μυστικά και για τον ίδιο, επομένως ήταν και οι δυο δεμένοι της αθλιότητάς τους. Εννοείται ότι αυτός ξέσπασε με αδικαιολόγητο τρόπο αλλά ας κρατήσουμε μικρό καλάθι. Στην Ελλάδα για κάποιο λόγο ο τρόπος που εξελίσσονται τα αστυνομικά δελτία "διασημοτήτων" της τηλεόρασης καταλήγει σε κίτρινο τύπο και σαπουνόπερα.
Εδώ και δύο μέρες το ενδιαφέρον μετατοπίστηκε στο τι είπε μια παρουσιάστρια εκπομπής και όχι στο τι έγινε τελικά. Τρείς λαλούν και δυό χορεύουν.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

20-06-24

23:43
Γιατι περιμένεις εσυ ηθική απο τους πλούσιους ; νομιζεις τα έβγαλαν με το σταυρο στο χέρι ;
αν όχι όλοι - ειναι λαμόγια ... κλέβουν το κόσμο - το πελάτη το καταναλωτη - φεσώνουν το προσωπικό ή τους έχουν να δουλευουν για ψίχουλα και αυτο γίνεται.
ή μήπως περιμένεις απο τις γκολντ ντίγκερς που έχουν προγραμματίσει το μυαλό τους να καβλώνει με αυτόν που θα έχει το μήνα εισόδημα 3-4 χιλιαρικα και βάλε ;
Αυτες δεν θέλουν να ζορίζονται ρε φιλε και ετσι ειναι η φτιαξιά τους μολις εμφανισθεί ενας άλλος λεφτάς θα παρατήσουν τον προηγούμενο. Οποτε χεστήκαμε για το τί παίχτηκε μεταξύ τους τη τελική πράξη κοιτάς που ηταν αδικαιολόγητη.
αν όχι όλοι - ειναι λαμόγια ... κλέβουν το κόσμο - το πελάτη το καταναλωτη - φεσώνουν το προσωπικό ή τους έχουν να δουλευουν για ψίχουλα και αυτο γίνεται.
ή μήπως περιμένεις απο τις γκολντ ντίγκερς που έχουν προγραμματίσει το μυαλό τους να καβλώνει με αυτόν που θα έχει το μήνα εισόδημα 3-4 χιλιαρικα και βάλε ;
Αυτες δεν θέλουν να ζορίζονται ρε φιλε και ετσι ειναι η φτιαξιά τους μολις εμφανισθεί ενας άλλος λεφτάς θα παρατήσουν τον προηγούμενο. Οποτε χεστήκαμε για το τί παίχτηκε μεταξύ τους τη τελική πράξη κοιτάς που ηταν αδικαιολόγητη.
nPb
Επιφανές μέλος

21-06-24

09:31

Θέμης Αδαμαντίδης για Απόστολο Λύτρα: Ήταν μια υπερβολή στην εκδήλωση του πάθους, μια άτυχη στιγμή
Μπορεί να βγεις εκτός ελέγχου και να μην το θες πραγματικά, ανέφερε ο τραγουδιστής
Έκανα λίγη προσπάθεια και έφτιαξα το παρακάτω τραγούδι με βάση όσα είπε ο αηδός.
Ήταν όλο μια υπερβολή
μια εκδήλωση του πάθους
μεσ τη ζάλη του ποτού
μπορεί και αχτίδα πάθους
Μη με ρωτάτε πια παιδιά
δεν ξέρω που να πάω
γι' αυτό και όταν με ρωτάτε
όλο μαλακίες σας τσαμπουνάω
Στο τέλος ευχήθηκε ο αηδός: Πιστεύω ότι υπάρχει αγάπη. Ελπίζω να τελειώσει αίσια και να είναι πάλι μαζί.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

21-06-24

09:53
Τί στο καλό ; Βγαίνουν και μιλάνε όσοι έχουν "βαρύ χέρι" (Κούγιας, Αδαμαντίδης, κ.λπ.) ή επίτηδες πάνε και τους ρωτάνε ;
Τούτος εδώ ευχήθηκε να είναι και πάλι μαζί. Άρρωστοι άνθρωποι. Πραγματικά...
nPb
Επιφανές μέλος

21-06-24

09:54
Τί στο καλό ; Βγαίνουν και μιλάνε όσοι έχουν "βαρύ χέρι" (Κούγιας, Αδαμαντίδης, κ.λπ.) ή επίτηδες πάνε και τους ρωτάνε ;
έδωσε και την ευκή του, ω γέροντα η ευκή

chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.059 μηνύματα.

21-06-24

11:44
Μπουγάδα με τη Ζήνα
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

21-06-24

20:56
Απόστολος Λύτρας: Επισκεπτήριο στις φυλακές Κορυδαλλού από την πρώην σύζυγό του και τη μεγαλύτερη κόρη του (protothema.gr)
Kαλα εχω μια απορία ο αστυνομικός τι ειναι εκει πέρα υπηρέτης να κτυπάει το κουδούνι και να μην αποκρίνεται κανεις ;
εκτος αυτου γιατι να κάνει αυτη την δουλειά ;
Δεν το έκανα αυτό για κανένα λόγο. Εδω είσαι το δουλάκι των ευρώ όπως λέει ο @Valder ξεκάθαρα.
Σε ποιον νομίζει οτι μιλάει έτσι ο πατέρας ; ενστολος ειναι ο φύλακας.
Δεν μ αρεσε καθόλου η συμπεριφορά που αντιλαμβάνομαι μέσα απο την κατάθεση του υπαρχιφύλακα. Καθόλου όμως.
ΑΠο μένα μετά την κατάθεση... αυτός πρέπει να κάνει μια συζήτηση ή αναφορα΄στον Διοικητή για απαλλαγή απο τη συγκεκριμένη υπηρεσία. Έχουν και οι αστυνομικοι δικαιώματα και όχι να κάνουν τον υπηρέτη του κάθε "πλουσιου" και "καταξιωμένου".
Τέλος... όρια σε όλους.
Kαλα εχω μια απορία ο αστυνομικός τι ειναι εκει πέρα υπηρέτης να κτυπάει το κουδούνι και να μην αποκρίνεται κανεις ;
εκτος αυτου γιατι να κάνει αυτη την δουλειά ;
Δεν το έκανα αυτό για κανένα λόγο. Εδω είσαι το δουλάκι των ευρώ όπως λέει ο @Valder ξεκάθαρα.
Σε ποιον νομίζει οτι μιλάει έτσι ο πατέρας ; ενστολος ειναι ο φύλακας.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Δεν μ αρεσε καθόλου η συμπεριφορά που αντιλαμβάνομαι μέσα απο την κατάθεση του υπαρχιφύλακα. Καθόλου όμως.
ΑΠο μένα μετά την κατάθεση... αυτός πρέπει να κάνει μια συζήτηση ή αναφορα΄στον Διοικητή για απαλλαγή απο τη συγκεκριμένη υπηρεσία. Έχουν και οι αστυνομικοι δικαιώματα και όχι να κάνουν τον υπηρέτη του κάθε "πλουσιου" και "καταξιωμένου".
Τέλος... όρια σε όλους.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.059 μηνύματα.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.

22-06-24

10:45
Πάντως ακούστηκε ότι η γυναίκα του δέχθηκε 30 μπουνιές, αυτό δεν το πιστεύω καθώς θα την είχε σκοτώσει αν είχε δεχθεί τόσο χτυπήματα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 82 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Kate1914
- back2967
- chester20080
- Scandal
- charmander
- bibliofagos
- giannhs2001
- Εριφύλη
- Libertus
- Paragontas7000
- korlef
- American Economist
- johnsala
- Joji
- Memetchi
- Wonderkid
- phleidhs
- camil
- thenutritionist
- fourkaki
- kost28
- Ilma
- NeosUser2023
- Viktor
- Hased Babis
- A350
- fmarulezkd
- kalhkardia
- teacher_40
- Alessandra Eliza
- Paladin
- pinkheart
- gegeorgiou90
- naturale
- eukleidhs1821
- ROM32
- Ellis
- Luludaki
- Fernando_A
- iew
- Jack of Spades
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.