Mercury
Επιφανές μέλος

Τα γένια μετράνε! Αρκεί να είναι αρκετά πυκνά και να μην είναι δύο τρίχες από τη μία κ τρεις απο την άλλη.. Τότε καλύτερα φρεσοξυρισμένο πρόσωπο
Axaxaxa...Τι μου θυμισες τωρα...Αθανατες εφηβικες στιγμες οπου μαλωναμε για το ποιος ειναι πιο αντρας αναλογα με το ποσες περισσοτερες τριχες εχει στα μαγουλα....Τα σκεφτομαι τωρα σαν ενηλικας και γελαω!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αμα δεν τσιμπαει και λιγο δεν εχει πλακα![]()
μπορει και να χεις δικιο!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos kant
Νεοφερμένο μέλος

Ναι !!!
Menoula
Νεοφερμένο μέλος

αλλαααα...εχουμε μια αδυναμια στο μουσι και στα γενια...^^
Psychologist
Διάσημο μέλος

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Μια απορία προς τις γυναίκες του φόρουμ.Μα τι στο καλό βρίσκεται στα γένια ενός άντρα; Πόσο πιο μπλιάχ από το να τα φιλάτε κιόλας.Eμείς οι clean shaven διαμαρτυρόμαστε![]()
Κι εγώ προτιμώ το clean cut, απλά ο δικός μου θεωρεί ότι του κάνει bebe φατσούλα και αρνείται πεισματικά να ξυριστεί τα τελευταία χρόνια (κάθε βδομάδα απλά τα κουρεύει λίγο και εχει μονίμως το "γενάκι ημερών"). Και είναι αλήθεια ότι δείχνει 10 χρόνια νεότερος αν ξυριστεί (μη με λένε και τεκνατζού!

grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος

amy001
Πολύ δραστήριο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

Μια απορία προς τις γυναίκες του φόρουμ.Μα τι στο καλό βρίσκεται στα γένια ενός άντρα; Πόσο πιο μπλιάχ από το να τα φιλάτε κιόλας.Eμείς οι clean shaven διαμαρτυρόμαστε![]()
Ε, οκ, αν σιχαινόμουν τα γένια του, θα συχαινόμουν και οτιδήποτε άλλο πάνω του, πχ. δε θα τον φιλούσα καν, είτε με γένια είτε χωρίς, οπότε δε θα έκανα καν σχέση μαζί του.
Εξάλλου δε σημαίνει ότι επειδή έχει γένια κάποιος, είναι και μπιχλιάρης.

Έτσι κι αλλιώς, είναι θέμα συνήθειας κι αυτό.
Στη αρχή και μένα με ενοχλούσε πολύ, σε σημείο που κοκκίνιζα ξέρωγω, αλλά πλέον, ούτε με τσιμπάνε, ούτε τίποτα, είναι μαλακά τελείως/ ή έχω γίνει αναίσθητη. Και θυμάμαι που υπήρχε περίοδος που ξυριζόταν λόγω δουλειάς εντελώς, και η αίσθηση ήταν κάπως "κενή" ξέρω γω, περίεργη φάση, σαν κάτι να έλειπε.

Γένια και πάλι γένια λοιπόν.

Νταξ, δε τα προτιμάνε κι όλες, ε.

rascal_gd
Περιβόητο μέλος

Σ'αυτο το στυλ;ναι μου αρεσουν αλλα οχι και στυλ "παπα"![]()

νυχτολούλουδο
Δραστήριο μέλος

νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

Πες τα ρε φιλε,εμεις οι shaving-maniacs βλεπουμε παντου γενια και φοβομαστε μηπως γινουμε ειδος προς εξαφανιση!Μια απορία προς τις γυναίκες του φόρουμ.Μα τι στο καλό βρίσκεται στα γένια ενός άντρα; Πόσο πιο μπλιάχ από το να τα φιλάτε κιόλας.Eμείς οι clean shaven διαμαρτυρόμαστε![]()

Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

Πες τα ρε φιλε,εμεις οι shaving-maniacs βλεπουμε παντου γενια και φοβομαστε μηπως γινουμε ειδος προς εξαφανιση!Τι μοδα ειναι αυτη;(οπως και τα ξυρισμενα κεφαλια
)
φαντασου ξυρισμενο κεφαλι με μουσι

νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

εχω δει,αλλα μονο στην τηλεοραση...ελεος...αλλα στο ποστ μου ισως δεν εκανα σαφη το διαχωρισμο του ενος απο το αλλο(γενια και ξυρισμενο κεφαλι)φαντασου ξυρισμενο κεφαλι με μουσι![]()
Zithos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Alejandro Papas:φαντασου ξυρισμενο κεφαλι με μουσι![]()
Είναι και αυτό μιά τάση της μόδας τα τελευταία χρόνια.
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

εχω δει,αλλα μονο στην τηλεοραση...ελεος...αλλα στο ποστ μου ισως δεν εκανα σαφη το διαχωρισμο του ενος απο το αλλο(γενια και ξυρισμενο κεφαλι)
μην το λες βρε! πλακα εχει

ωραιες εποχες

Liakouras
Δραστήριο μέλος

Πχ. Τώρα ξυρίζομαι μια φορά την εβδομάδα. Στις γιορτές δεν ξυρίστικά καθόλου, όπως κι το καλοκαίρι συνήθως δεν πολυξυρίζομαι.
amy001
Πολύ δραστήριο μέλος

κaτε_αlx
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Varus
- John2025
- dreamer!!
- Jim175
- Wanda
- Nameless Ghoul
- ghоul
- Ωρορα
- Luludaki
- Wonderkid
- fourkaki
- Kate1914
- Memetchi
- Jack of Spades
- Joji
- Paladin
- Scandal
- charmander
- Μήτσος10
- rafaela11
- American Economist
- giannhs2001
- teacher_40
- chester20080
- Innocent
- Requiem
- GeorgePap2003
- MarcoReus
- Red
- ggl
- Satan Claus
- den antexw allh apotyxia
- Danaoula2020
- JohnGreek
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.