]ifrit[
Περιβόητο μέλος

λολ, θεός για ακόμη μια φοράΤα "μούσια" πάντως, τους αρέσουν σίγουρα.![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bianca
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil
Επιφανές μέλος

Paty
Πολύ δραστήριο μέλος

Από την άλλη, εύχομαι να μπορούσε ο φίλος μου καθημερινά να είναι ξυρισμένος γιατί ερεθίζεται πολύ το δέρμα μου.Και είναι ακόμα χειρότερα τα γένια της δεύτερης μέρας...τσιμπάνε απίστευτα...

Nana
Δραστήριο μέλος

Σε κάποια συνάντηση δε θα με πείραζε αν κάποιος ήταν αξύριστος..
chica_loca
Εκκολαπτόμενο μέλος

…Τωρα σε μια επαγγελματικη συναντηση, δεν κρινω τον άλλο από τα μουσια του, αλλα από το συνολο (ντυσιμο, συμπεριφορα).
io-io
Διάσημο μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

Το σκέτο μουστάκι δε μου αρέσει.

Subject to change
e-steki.gr Founder

viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

μαλλιαζει η γλωσσα μου καθε φορα που ειναι να ξυριστει ο δικος μου... στο τελος βαριεται να με ακουει και πηγαινει για ξυρισμα...

οταν ξυριζεται ομως...τον φιλαω ολη την ωρα στα μαγουλα γιατι μετα θα κανει καιρο να εχει μαγουλακι μαλακο...

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Ωχχχ, τον καημένο....οχι δεν μου αρεσουν καθολου τα γενια![]()
μαλλιαζει η γλωσσα μου καθε φορα που ειναι να ξυριστει ο δικος μου... στο τελος βαριεται να με ακουει και πηγαινει για ξυρισμα...![]()
Εκεί φτάσαμε, να σας αναγκάζουν ακόμα και το πότε θα ξυριστείτε.....

viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

Ωχχχ, τον καημένο....
Εκεί φτάσαμε, να σας αναγκάζουν ακόμα και το πότε θα ξυριστείτε.....![]()
![]()
![]()
αν αμελεις πειρατη να κανεις κατι για το οποιο της γυναικας σου της αρεσει ετσι...εκει μας φτανετε...να σας τα πρηζουμε για να πατε για ξυρισμα...

γι αυτο να μην παντρευτεις ΠΟΤΕ!!!

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Ξερεις, εχμμ γκουχ γκουχ...χμμμμμαν αμελεις πειρατη να κανεις κατι για το οποιο της γυναικας σου της αρεσει ετσι...εκει μας φτανετε...να σας τα πρηζουμε για να πατε για ξυρισμα...![]()
![]()
![]()
![]()
γι αυτο να μην παντρευτεις ΠΟΤΕ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
για μένα μετράει περισσότερο τι αρέσει σε μένα.
Αμα δεν τις αρέσει, ξέρει που είναι η πόρτα...

roumana
Διάσημο μέλος

Θα είσαι εσύ ωραίος περιζήτητος γαμπρός αλλά έχεις ένα μεγάλο κουσουρι

(και παιδια ...πολυ θα ηθελα να δω τι θα απομείνει από τον "πειρατή" όταν θα ερωτευτεί…

viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

Καλά…τα παραλές.
Θα είσαι εσύ ωραίος περιζήτητος γαμπρός αλλά έχεις ένα μεγάλο κουσουρι…δεν αγαπάς(ακομα). Διότι αν αγαπάς αλλάζουν οι κανόνες του παιχνιδιού...
(και παιδια ...πολυ θα ηθελα να δω τι θα απομείνει από τον "πειρατή" όταν θα ερωτευτεί…)
ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΡΟΥΜΑΝΑ....
ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΕΙ ΠΟΛΥ...

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Ρουμάνα, μας τα 'παν κι άλλοι αυτά.Καλά…τα παραλές.
Θα είσαι εσύ ωραίος περιζήτητος γαμπρός αλλά έχεις ένα μεγάλο κουσουρι…δεν αγαπάς(ακομα). Διότι αν αγαπάς αλλάζουν οι κανόνες του παιχνιδιού...
(και παιδια ...πολυ θα ηθελα να δω τι θα απομείνει από τον "πειρατή" όταν θα ερωτευτεί…)
Συγκεκριμένα 20 χρόνια τώρα, όλο αυτό ακούω, κάτι πιο πρωτότυπο δεν έχετε;

roumana
Διάσημο μέλος

τελος παντων...ωραια τα γενια...
crazyhelen
Διάσημο μέλος

Μετά είναι επώδυνα για την επιδερμίδα μου.
Hunter
Περιβόητο μέλος

Ξερεις, εχμμ γκουχ γκουχ...χμμμμμ
για μένα μετράει περισσότερο τι αρέσει σε μένα.
Αμα δεν τις αρέσει, ξέρει που είναι η πόρτα...![]()
![]()
![]()
ΕΤΣΙ!!!!!!

ποτε θα κατεβεις προς τα εδω να παμε καμια μπαροτσαρκα εμεις οι δυο; (να δειξουμε και στους νεους τι θα πει μπαροτσαρκα)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Varus
- John2025
- dreamer!!
- Jim175
- Wanda
- Nameless Ghoul
- ghоul
- Ωρορα
- Luludaki
- Wonderkid
- fourkaki
- Kate1914
- Memetchi
- Jack of Spades
- Joji
- Paladin
- Scandal
- charmander
- Μήτσος10
- rafaela11
- American Economist
- giannhs2001
- teacher_40
- chester20080
- Innocent
- Requiem
- GeorgePap2003
- MarcoReus
- Red
- ggl
- Satan Claus
- den antexw allh apotyxia
- Danaoula2020
- JohnGreek
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.