Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 20:07 Η Eileen έγραψε: #161 25-03-11 20:07 Στους άντρες που πάει μου αρέσουν τα γένια είτε εβδομάδας είτε 2-3 ημερών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fallen angel <3 Νεοφερμένο μέλος Η Όποιος θέλει ας με ρωτήσει... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 22:40 Η fallen angel <3: #162 25-03-11 22:40 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Στους άντρες που πάει μου αρέσουν τα γένια είτε εβδομάδας είτε 2-3 ημερών. Click για ανάπτυξη... αν ειναι μελαχρινος ακομα περισσοτερο...θα συμφωνησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 23:17 Ο Άγγελος έγραψε: #163 25-03-11 23:17 αν ειναι μελαχρινος ακομα περισσοτερο...θα συμφωνησω Click για ανάπτυξη... σας αρεσει το γυαλοχαρτο τελικα ε? τα φρεσκοκουρεμενα γενια μιας ημερας το πολυ.. ειναι μιλαμε τριφτης για κασερι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fallen angel <3 Νεοφερμένο μέλος Η Όποιος θέλει ας με ρωτήσει... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 23:20 Η fallen angel <3: #164 25-03-11 23:20 δεν ειναι το γυαλοχαρτο το θεμα ωρε αγγελε....απλα ειναι οτι φαινετει πιο αρσενικο με γενια ο αλλος.....δινει αλλο αερα..εμενα μου αρεσουν και οι αντρες χωρις γενια αρκει να τους πηγαινει......απλα ειναι πιο ερεθιστικο να εχει γενια...σε φτιαχνει περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 23:30 Η rosa azul: #165 25-03-11 23:30 Αρχική Δημοσίευση από fallen angel <3: δεν ειναι το γυαλοχαρτο το θεμα ωρε αγγελε....απλα ειναι οτι φαινετει πιο αρσενικο με γενια ο αλλος.....δινει αλλο αερα..εμενα μου αρεσουν και οι αντρες χωρις γενια αρκει να τους πηγαινει......απλα ειναι πιο ερεθιστικο να εχει γενια...σε φτιαχνει περισσοτερο Click για ανάπτυξη... μπααααα....μη το λες....εγω δεν μπορω ξενερωνω ....σαν απλυτος μου φαινεται...ασε που γρατζουναει.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 23:39 Η marina289: #166 25-03-11 23:39 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: μπααααα....μη το λες....εγω δεν μπορω ξενερωνω ....σαν απλυτος μου φαινεται...ασε που γρατζουναει.......... Click για ανάπτυξη... Είναι σημάδια του έρωτα αυτά! Το γρατσούνισμα από γενάκι 2-3 ημερών είναι σαν ... παράσημο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 23:47 Η rosa azul: #167 25-03-11 23:47 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Είναι σημάδια του έρωτα αυτά! Το γρατσούνισμα από γενάκι 2-3 ημερών είναι σαν ... παράσημο! Click για ανάπτυξη... χαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οσι εγω το προσεχω το πλοσωπακι μου ....ζεν σελω.... σελω φλεσκοξυλισμενα....αρωματισμενα...τλυφελα αντλικα μαγουλακια....να τους δινω πετακτα φιλακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 23:59 Η marina289: #168 25-03-11 23:59 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: χαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οσι εγω το προσεχω το πλοσωπακι μου ....ζεν σελω.... σελω φλεσκοξυλισμενα....αρωματισμενα...τλυφελα αντλικα μαγουλακια....να τους δινω πετακτα φιλακια Click για ανάπτυξη... Συγνώμη.... διευκρίνιση... ειπα ότι προτιμώ τα γενάκια 2-3 ημερών... όχι ότι δεν μ'αρέσουν και τα φρεσκοξυρισμένα... Κ'αυτά καλά είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 00:36 Ο Άγγελος έγραψε: #169 26-03-11 00:36 χαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οσι εγω το προσεχω το πλοσωπακι μου ....ζεν σελω.... σελω φλεσκοξυλισμενα....αρωματισμενα...τλυφελα αντλικα μαγουλακια....να τους δινω πετακτα φιλακια Click για ανάπτυξη... να μην εχω φρουτοκρεμα να σου δωσωωω... Είναι σημάδια του έρωτα αυτά! Το γρατσούνισμα από γενάκι 2-3 ημερών είναι σαν ... παράσημο! Click για ανάπτυξη... ετσι σας θελουμε τις γυναικες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 00:43 Η Subject to change: #170 26-03-11 00:43 Ο,τι πιο ενοχλητικό να σε πονάει μετά το σεξ το πρόσωπο σου επειδή ο άλλος βαριόταν να ξυριστεί το πρωί. Άπαπα. Εγώ θέλω φρεσκοξυρισμένο πρόσωπο. Και αν έχει και baby face, even better. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Μαρτίου 2011 στις 01:23 Ο Guest 515609: #171 26-03-11 01:23 Το μουσι σας αρεσει? Βασικα σας αρεσει δεν σας αρεσει εγω θα το αφησω γιατι αρεσει εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΚΟΡΩΝΕΥΣ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΚΟΡΩΝΕΥΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 03:31 Ο ΚΟΡΩΝΕΥΣ έγραψε: #172 26-03-11 03:31 Αρχική Δημοσίευση από fallen angel <3: δεν ειναι το γυαλοχαρτο το θεμα ωρε αγγελε....απλα ειναι οτι φαινετει πιο αρσενικο με γενια ο αλλος.....δινει αλλο αερα..εμενα μου αρεσουν και οι αντρες χωρις γενια αρκει να τους πηγαινει......απλα ειναι πιο ερεθιστικο να εχει γενια...σε φτιαχνει περισσοτερο Click για ανάπτυξη... οπι γυναικες αγγελε θελουν βαρβατιλα... σεξ και 'ξυλο΄ χαχαχαχα οποτε παιδια αφηστε γενια .. να απολαυσετε σεξ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 10:50 Ο Άγγελος έγραψε: #173 26-03-11 10:50 οπι γυναικες αγγελε θελουν βαρβατιλα... σεξ και 'ξυλο΄ χαχαχαχα οποτε παιδια αφηστε γενια .. να απολαυσετε σεξ.. Click για ανάπτυξη... ωραιααα...8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 11:21 Η rosa azul: #174 26-03-11 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ωραιααα...8) Click για ανάπτυξη... μην τον ακους .....χαζα σου λεει...μακαρι να ξερε τι θελουν οι γυναικες...μαλλον για να σε μπερδεψει τα γραφει....εχει πιει και καμοια δεκαρια τζιν...αναξιοπιστος....8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JennyV Δραστήριο μέλος Η JennyV αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 735 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 11:21 Η JennyV έγραψε: #175 26-03-11 11:21 εμένα μου αρέσει, όχι του παπά, αλλά να έχει. Νομίζω δίνει άλλη γοητεία και σεξ απίλ XD ΥΓ ειδικά σε κάποιους πάει παααααρα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΚΟΡΩΝΕΥΣ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΚΟΡΩΝΕΥΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 14:05 Ο ΚΟΡΩΝΕΥΣ έγραψε: #176 26-03-11 14:05 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: μην τον ακους .....χαζα σου λεει...μακαρι να ξερε τι θελουν οι γυναικες...μαλλον για να σε μπερδεψει τα γραφει....εχει πιει και καμοια δεκαρια τζιν...αναξιοπιστος....8) Click για ανάπτυξη... με πληγωνεις με το αναξιοπιστος.... αλλα δεν πειραζει χτυπα και αλλο θα το αντεξω ...... οσο για τα τζιν .... τα λατρευω .... μαλλον με ζηλευεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 22:26 Η rosa azul: #177 26-03-11 22:26 Αρχική Δημοσίευση από ΚΟΡΩΝΕΥΣ: με πληγωνεις με το αναξιοπιστος.... αλλα δεν πειραζει χτυπα και αλλο θα το αντεξω ...... οσο για τα τζιν .... τα λατρευω .... μαλλον με ζηλευεις... Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη ... δεν ειχα την προθεση να σας πληγωσω...οσο για τα τζιν καλυτερα να τα φορατε ...παρα να τα πινετε...γιατι μυριζει το χνωτο σας και ειστε και αξυριστος ...και φορατε και στραβα το φουλαρι....αξιολυπητος...θα ελεγα...ξυριστειτε τουλαχιστον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 22:47 Η Isiliel έγραψε: #178 26-03-11 22:47 Αρχική Δημοσίευση από marina289: 2-3 ημερών! Click για ανάπτυξη... ...γνωστό και ως "ψιχαλισμένο πεζοδρόμιο" Υπάρχουν και πολύ μαλακά γένια αγαπητές συμφορουμίτισσες. Μου έχει τύχει κι αυτό και δεν είναι καθόλου ενοχλητικό, μάλλον ερεθιστικό κατά περίπτωση... Βέβαια τίποτα δεν συγκρίνεται με φρεσκοξυρισμένο μαγουλάκι φράπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 16:03 Η IL PENSIERO: #179 27-03-11 16:03 Αρχική Δημοσίευση από ΚΟΡΩΝΕΥΣ: οπι γυναικες αγγελε θελουν βαρβατιλα... σεξ και 'ξυλο΄ χαχαχαχα οποτε παιδια αφηστε γενια .. να απολαυσετε σεξ.. Click για ανάπτυξη... Ξέχασες την ποδαρίλα...... πάει μαζί με την βαρβατίλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 16:08 Η marina289: #180 27-03-11 16:08 Αρχική Δημοσίευση από IL PENSIERO: Ξέχασες την ποδαρίλα...... πάει μαζί με την βαρβατίλα. Click για ανάπτυξη... Αντρίλα ζητήσαμε ρε παιδιά! όχι ούνο άνθρωπο του νεάνταρταλ! Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: ...γνωστό και ως "ψιχαλισμένο πεζοδρόμιο" Υπάρχουν και πολύ μαλακά γένια αγαπητές συμφορουμίτισσες. Μου έχει τύχει κι αυτό και δεν είναι καθόλου ενοχλητικό, μάλλον ερεθιστικό κατά περίπτωση... Βέβαια τίποτα δεν συγκρίνεται με φρεσκοξυρισμένο μαγουλάκι φράπα! Click για ανάπτυξη... Ε γ'αυτό τους έχουμε διχάσει εντελώς τους ταλαίπωρους! Τα φτιάχνουν με τη μία θέλει μαγουλάκι-βιλούδο, τα φτιάχνουν με την επόμενη θέλει 2-3 ημερών, τα φτιάχουν με την επόμενη θέλει μουσάκι-intellectuel... Έχουν χάσει τη μπάλα τα αγόρια... Εγώ πάντως τα catανοώ! Και ακόμη περισσότερο αν έχουν γενάκι 2-3 ημερών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Μαρτίου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Searching capten Varus John2025 dreamer!! Wanda Nameless Ghoul ghоul Ωρορα Luludaki Wonderkid fourkaki Kate1914 Memetchi Jack of Spades Paladin Scandal charmander Μήτσος10 rafaela11 American Economist giannhs2001 teacher_40 chester20080 Innocent Requiem GeorgePap2003 MarcoReus Red ggl Satan Claus den antexw allh apotyxia Danaoula2020 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στους άντρες που πάει μου αρέσουν τα γένια είτε εβδομάδας είτε 2-3 ημερών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fallen angel <3 Νεοφερμένο μέλος Η Όποιος θέλει ας με ρωτήσει... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 22:40 Η fallen angel <3: #162 25-03-11 22:40 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Στους άντρες που πάει μου αρέσουν τα γένια είτε εβδομάδας είτε 2-3 ημερών. Click για ανάπτυξη... αν ειναι μελαχρινος ακομα περισσοτερο...θα συμφωνησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 23:17 Ο Άγγελος έγραψε: #163 25-03-11 23:17 αν ειναι μελαχρινος ακομα περισσοτερο...θα συμφωνησω Click για ανάπτυξη... σας αρεσει το γυαλοχαρτο τελικα ε? τα φρεσκοκουρεμενα γενια μιας ημερας το πολυ.. ειναι μιλαμε τριφτης για κασερι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fallen angel <3 Νεοφερμένο μέλος Η Όποιος θέλει ας με ρωτήσει... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 23:20 Η fallen angel <3: #164 25-03-11 23:20 δεν ειναι το γυαλοχαρτο το θεμα ωρε αγγελε....απλα ειναι οτι φαινετει πιο αρσενικο με γενια ο αλλος.....δινει αλλο αερα..εμενα μου αρεσουν και οι αντρες χωρις γενια αρκει να τους πηγαινει......απλα ειναι πιο ερεθιστικο να εχει γενια...σε φτιαχνει περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 23:30 Η rosa azul: #165 25-03-11 23:30 Αρχική Δημοσίευση από fallen angel <3: δεν ειναι το γυαλοχαρτο το θεμα ωρε αγγελε....απλα ειναι οτι φαινετει πιο αρσενικο με γενια ο αλλος.....δινει αλλο αερα..εμενα μου αρεσουν και οι αντρες χωρις γενια αρκει να τους πηγαινει......απλα ειναι πιο ερεθιστικο να εχει γενια...σε φτιαχνει περισσοτερο Click για ανάπτυξη... μπααααα....μη το λες....εγω δεν μπορω ξενερωνω ....σαν απλυτος μου φαινεται...ασε που γρατζουναει.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 23:39 Η marina289: #166 25-03-11 23:39 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: μπααααα....μη το λες....εγω δεν μπορω ξενερωνω ....σαν απλυτος μου φαινεται...ασε που γρατζουναει.......... Click για ανάπτυξη... Είναι σημάδια του έρωτα αυτά! Το γρατσούνισμα από γενάκι 2-3 ημερών είναι σαν ... παράσημο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 23:47 Η rosa azul: #167 25-03-11 23:47 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Είναι σημάδια του έρωτα αυτά! Το γρατσούνισμα από γενάκι 2-3 ημερών είναι σαν ... παράσημο! Click για ανάπτυξη... χαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οσι εγω το προσεχω το πλοσωπακι μου ....ζεν σελω.... σελω φλεσκοξυλισμενα....αρωματισμενα...τλυφελα αντλικα μαγουλακια....να τους δινω πετακτα φιλακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 23:59 Η marina289: #168 25-03-11 23:59 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: χαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οσι εγω το προσεχω το πλοσωπακι μου ....ζεν σελω.... σελω φλεσκοξυλισμενα....αρωματισμενα...τλυφελα αντλικα μαγουλακια....να τους δινω πετακτα φιλακια Click για ανάπτυξη... Συγνώμη.... διευκρίνιση... ειπα ότι προτιμώ τα γενάκια 2-3 ημερών... όχι ότι δεν μ'αρέσουν και τα φρεσκοξυρισμένα... Κ'αυτά καλά είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 00:36 Ο Άγγελος έγραψε: #169 26-03-11 00:36 χαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οσι εγω το προσεχω το πλοσωπακι μου ....ζεν σελω.... σελω φλεσκοξυλισμενα....αρωματισμενα...τλυφελα αντλικα μαγουλακια....να τους δινω πετακτα φιλακια Click για ανάπτυξη... να μην εχω φρουτοκρεμα να σου δωσωωω... Είναι σημάδια του έρωτα αυτά! Το γρατσούνισμα από γενάκι 2-3 ημερών είναι σαν ... παράσημο! Click για ανάπτυξη... ετσι σας θελουμε τις γυναικες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 00:43 Η Subject to change: #170 26-03-11 00:43 Ο,τι πιο ενοχλητικό να σε πονάει μετά το σεξ το πρόσωπο σου επειδή ο άλλος βαριόταν να ξυριστεί το πρωί. Άπαπα. Εγώ θέλω φρεσκοξυρισμένο πρόσωπο. Και αν έχει και baby face, even better. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Μαρτίου 2011 στις 01:23 Ο Guest 515609: #171 26-03-11 01:23 Το μουσι σας αρεσει? Βασικα σας αρεσει δεν σας αρεσει εγω θα το αφησω γιατι αρεσει εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΚΟΡΩΝΕΥΣ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΚΟΡΩΝΕΥΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 03:31 Ο ΚΟΡΩΝΕΥΣ έγραψε: #172 26-03-11 03:31 Αρχική Δημοσίευση από fallen angel <3: δεν ειναι το γυαλοχαρτο το θεμα ωρε αγγελε....απλα ειναι οτι φαινετει πιο αρσενικο με γενια ο αλλος.....δινει αλλο αερα..εμενα μου αρεσουν και οι αντρες χωρις γενια αρκει να τους πηγαινει......απλα ειναι πιο ερεθιστικο να εχει γενια...σε φτιαχνει περισσοτερο Click για ανάπτυξη... οπι γυναικες αγγελε θελουν βαρβατιλα... σεξ και 'ξυλο΄ χαχαχαχα οποτε παιδια αφηστε γενια .. να απολαυσετε σεξ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 10:50 Ο Άγγελος έγραψε: #173 26-03-11 10:50 οπι γυναικες αγγελε θελουν βαρβατιλα... σεξ και 'ξυλο΄ χαχαχαχα οποτε παιδια αφηστε γενια .. να απολαυσετε σεξ.. Click για ανάπτυξη... ωραιααα...8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 11:21 Η rosa azul: #174 26-03-11 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ωραιααα...8) Click για ανάπτυξη... μην τον ακους .....χαζα σου λεει...μακαρι να ξερε τι θελουν οι γυναικες...μαλλον για να σε μπερδεψει τα γραφει....εχει πιει και καμοια δεκαρια τζιν...αναξιοπιστος....8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JennyV Δραστήριο μέλος Η JennyV αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 735 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 11:21 Η JennyV έγραψε: #175 26-03-11 11:21 εμένα μου αρέσει, όχι του παπά, αλλά να έχει. Νομίζω δίνει άλλη γοητεία και σεξ απίλ XD ΥΓ ειδικά σε κάποιους πάει παααααρα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΚΟΡΩΝΕΥΣ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΚΟΡΩΝΕΥΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 14:05 Ο ΚΟΡΩΝΕΥΣ έγραψε: #176 26-03-11 14:05 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: μην τον ακους .....χαζα σου λεει...μακαρι να ξερε τι θελουν οι γυναικες...μαλλον για να σε μπερδεψει τα γραφει....εχει πιει και καμοια δεκαρια τζιν...αναξιοπιστος....8) Click για ανάπτυξη... με πληγωνεις με το αναξιοπιστος.... αλλα δεν πειραζει χτυπα και αλλο θα το αντεξω ...... οσο για τα τζιν .... τα λατρευω .... μαλλον με ζηλευεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 22:26 Η rosa azul: #177 26-03-11 22:26 Αρχική Δημοσίευση από ΚΟΡΩΝΕΥΣ: με πληγωνεις με το αναξιοπιστος.... αλλα δεν πειραζει χτυπα και αλλο θα το αντεξω ...... οσο για τα τζιν .... τα λατρευω .... μαλλον με ζηλευεις... Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη ... δεν ειχα την προθεση να σας πληγωσω...οσο για τα τζιν καλυτερα να τα φορατε ...παρα να τα πινετε...γιατι μυριζει το χνωτο σας και ειστε και αξυριστος ...και φορατε και στραβα το φουλαρι....αξιολυπητος...θα ελεγα...ξυριστειτε τουλαχιστον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 22:47 Η Isiliel έγραψε: #178 26-03-11 22:47 Αρχική Δημοσίευση από marina289: 2-3 ημερών! Click για ανάπτυξη... ...γνωστό και ως "ψιχαλισμένο πεζοδρόμιο" Υπάρχουν και πολύ μαλακά γένια αγαπητές συμφορουμίτισσες. Μου έχει τύχει κι αυτό και δεν είναι καθόλου ενοχλητικό, μάλλον ερεθιστικό κατά περίπτωση... Βέβαια τίποτα δεν συγκρίνεται με φρεσκοξυρισμένο μαγουλάκι φράπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 16:03 Η IL PENSIERO: #179 27-03-11 16:03 Αρχική Δημοσίευση από ΚΟΡΩΝΕΥΣ: οπι γυναικες αγγελε θελουν βαρβατιλα... σεξ και 'ξυλο΄ χαχαχαχα οποτε παιδια αφηστε γενια .. να απολαυσετε σεξ.. Click για ανάπτυξη... Ξέχασες την ποδαρίλα...... πάει μαζί με την βαρβατίλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 16:08 Η marina289: #180 27-03-11 16:08 Αρχική Δημοσίευση από IL PENSIERO: Ξέχασες την ποδαρίλα...... πάει μαζί με την βαρβατίλα. Click για ανάπτυξη... Αντρίλα ζητήσαμε ρε παιδιά! όχι ούνο άνθρωπο του νεάνταρταλ! Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: ...γνωστό και ως "ψιχαλισμένο πεζοδρόμιο" Υπάρχουν και πολύ μαλακά γένια αγαπητές συμφορουμίτισσες. Μου έχει τύχει κι αυτό και δεν είναι καθόλου ενοχλητικό, μάλλον ερεθιστικό κατά περίπτωση... Βέβαια τίποτα δεν συγκρίνεται με φρεσκοξυρισμένο μαγουλάκι φράπα! Click για ανάπτυξη... Ε γ'αυτό τους έχουμε διχάσει εντελώς τους ταλαίπωρους! Τα φτιάχνουν με τη μία θέλει μαγουλάκι-βιλούδο, τα φτιάχνουν με την επόμενη θέλει 2-3 ημερών, τα φτιάχουν με την επόμενη θέλει μουσάκι-intellectuel... Έχουν χάσει τη μπάλα τα αγόρια... Εγώ πάντως τα catανοώ! Και ακόμη περισσότερο αν έχουν γενάκι 2-3 ημερών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Μαρτίου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Searching capten Varus John2025 dreamer!! Wanda Nameless Ghoul ghоul Ωρορα Luludaki Wonderkid fourkaki Kate1914 Memetchi Jack of Spades Paladin Scandal charmander Μήτσος10 rafaela11 American Economist giannhs2001 teacher_40 chester20080 Innocent Requiem GeorgePap2003 MarcoReus Red ggl Satan Claus den antexw allh apotyxia Danaoula2020 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Στους άντρες που πάει μου αρέσουν τα γένια είτε εβδομάδας είτε 2-3 ημερών. Click για ανάπτυξη... αν ειναι μελαχρινος ακομα περισσοτερο...θα συμφωνησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 23:17 Ο Άγγελος έγραψε: #163 25-03-11 23:17 αν ειναι μελαχρινος ακομα περισσοτερο...θα συμφωνησω Click για ανάπτυξη... σας αρεσει το γυαλοχαρτο τελικα ε? τα φρεσκοκουρεμενα γενια μιας ημερας το πολυ.. ειναι μιλαμε τριφτης για κασερι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fallen angel <3 Νεοφερμένο μέλος Η Όποιος θέλει ας με ρωτήσει... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 23:20 Η fallen angel <3: #164 25-03-11 23:20 δεν ειναι το γυαλοχαρτο το θεμα ωρε αγγελε....απλα ειναι οτι φαινετει πιο αρσενικο με γενια ο αλλος.....δινει αλλο αερα..εμενα μου αρεσουν και οι αντρες χωρις γενια αρκει να τους πηγαινει......απλα ειναι πιο ερεθιστικο να εχει γενια...σε φτιαχνει περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 23:30 Η rosa azul: #165 25-03-11 23:30 Αρχική Δημοσίευση από fallen angel <3: δεν ειναι το γυαλοχαρτο το θεμα ωρε αγγελε....απλα ειναι οτι φαινετει πιο αρσενικο με γενια ο αλλος.....δινει αλλο αερα..εμενα μου αρεσουν και οι αντρες χωρις γενια αρκει να τους πηγαινει......απλα ειναι πιο ερεθιστικο να εχει γενια...σε φτιαχνει περισσοτερο Click για ανάπτυξη... μπααααα....μη το λες....εγω δεν μπορω ξενερωνω ....σαν απλυτος μου φαινεται...ασε που γρατζουναει.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 23:39 Η marina289: #166 25-03-11 23:39 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: μπααααα....μη το λες....εγω δεν μπορω ξενερωνω ....σαν απλυτος μου φαινεται...ασε που γρατζουναει.......... Click για ανάπτυξη... Είναι σημάδια του έρωτα αυτά! Το γρατσούνισμα από γενάκι 2-3 ημερών είναι σαν ... παράσημο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 23:47 Η rosa azul: #167 25-03-11 23:47 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Είναι σημάδια του έρωτα αυτά! Το γρατσούνισμα από γενάκι 2-3 ημερών είναι σαν ... παράσημο! Click για ανάπτυξη... χαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οσι εγω το προσεχω το πλοσωπακι μου ....ζεν σελω.... σελω φλεσκοξυλισμενα....αρωματισμενα...τλυφελα αντλικα μαγουλακια....να τους δινω πετακτα φιλακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 23:59 Η marina289: #168 25-03-11 23:59 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: χαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οσι εγω το προσεχω το πλοσωπακι μου ....ζεν σελω.... σελω φλεσκοξυλισμενα....αρωματισμενα...τλυφελα αντλικα μαγουλακια....να τους δινω πετακτα φιλακια Click για ανάπτυξη... Συγνώμη.... διευκρίνιση... ειπα ότι προτιμώ τα γενάκια 2-3 ημερών... όχι ότι δεν μ'αρέσουν και τα φρεσκοξυρισμένα... Κ'αυτά καλά είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 00:36 Ο Άγγελος έγραψε: #169 26-03-11 00:36 χαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οσι εγω το προσεχω το πλοσωπακι μου ....ζεν σελω.... σελω φλεσκοξυλισμενα....αρωματισμενα...τλυφελα αντλικα μαγουλακια....να τους δινω πετακτα φιλακια Click για ανάπτυξη... να μην εχω φρουτοκρεμα να σου δωσωωω... Είναι σημάδια του έρωτα αυτά! Το γρατσούνισμα από γενάκι 2-3 ημερών είναι σαν ... παράσημο! Click για ανάπτυξη... ετσι σας θελουμε τις γυναικες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 00:43 Η Subject to change: #170 26-03-11 00:43 Ο,τι πιο ενοχλητικό να σε πονάει μετά το σεξ το πρόσωπο σου επειδή ο άλλος βαριόταν να ξυριστεί το πρωί. Άπαπα. Εγώ θέλω φρεσκοξυρισμένο πρόσωπο. Και αν έχει και baby face, even better. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Μαρτίου 2011 στις 01:23 Ο Guest 515609: #171 26-03-11 01:23 Το μουσι σας αρεσει? Βασικα σας αρεσει δεν σας αρεσει εγω θα το αφησω γιατι αρεσει εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΚΟΡΩΝΕΥΣ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΚΟΡΩΝΕΥΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 03:31 Ο ΚΟΡΩΝΕΥΣ έγραψε: #172 26-03-11 03:31 Αρχική Δημοσίευση από fallen angel <3: δεν ειναι το γυαλοχαρτο το θεμα ωρε αγγελε....απλα ειναι οτι φαινετει πιο αρσενικο με γενια ο αλλος.....δινει αλλο αερα..εμενα μου αρεσουν και οι αντρες χωρις γενια αρκει να τους πηγαινει......απλα ειναι πιο ερεθιστικο να εχει γενια...σε φτιαχνει περισσοτερο Click για ανάπτυξη... οπι γυναικες αγγελε θελουν βαρβατιλα... σεξ και 'ξυλο΄ χαχαχαχα οποτε παιδια αφηστε γενια .. να απολαυσετε σεξ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 10:50 Ο Άγγελος έγραψε: #173 26-03-11 10:50 οπι γυναικες αγγελε θελουν βαρβατιλα... σεξ και 'ξυλο΄ χαχαχαχα οποτε παιδια αφηστε γενια .. να απολαυσετε σεξ.. Click για ανάπτυξη... ωραιααα...8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 11:21 Η rosa azul: #174 26-03-11 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ωραιααα...8) Click για ανάπτυξη... μην τον ακους .....χαζα σου λεει...μακαρι να ξερε τι θελουν οι γυναικες...μαλλον για να σε μπερδεψει τα γραφει....εχει πιει και καμοια δεκαρια τζιν...αναξιοπιστος....8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JennyV Δραστήριο μέλος Η JennyV αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 735 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 11:21 Η JennyV έγραψε: #175 26-03-11 11:21 εμένα μου αρέσει, όχι του παπά, αλλά να έχει. Νομίζω δίνει άλλη γοητεία και σεξ απίλ XD ΥΓ ειδικά σε κάποιους πάει παααααρα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΚΟΡΩΝΕΥΣ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΚΟΡΩΝΕΥΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 14:05 Ο ΚΟΡΩΝΕΥΣ έγραψε: #176 26-03-11 14:05 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: μην τον ακους .....χαζα σου λεει...μακαρι να ξερε τι θελουν οι γυναικες...μαλλον για να σε μπερδεψει τα γραφει....εχει πιει και καμοια δεκαρια τζιν...αναξιοπιστος....8) Click για ανάπτυξη... με πληγωνεις με το αναξιοπιστος.... αλλα δεν πειραζει χτυπα και αλλο θα το αντεξω ...... οσο για τα τζιν .... τα λατρευω .... μαλλον με ζηλευεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 22:26 Η rosa azul: #177 26-03-11 22:26 Αρχική Δημοσίευση από ΚΟΡΩΝΕΥΣ: με πληγωνεις με το αναξιοπιστος.... αλλα δεν πειραζει χτυπα και αλλο θα το αντεξω ...... οσο για τα τζιν .... τα λατρευω .... μαλλον με ζηλευεις... Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη ... δεν ειχα την προθεση να σας πληγωσω...οσο για τα τζιν καλυτερα να τα φορατε ...παρα να τα πινετε...γιατι μυριζει το χνωτο σας και ειστε και αξυριστος ...και φορατε και στραβα το φουλαρι....αξιολυπητος...θα ελεγα...ξυριστειτε τουλαχιστον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 22:47 Η Isiliel έγραψε: #178 26-03-11 22:47 Αρχική Δημοσίευση από marina289: 2-3 ημερών! Click για ανάπτυξη... ...γνωστό και ως "ψιχαλισμένο πεζοδρόμιο" Υπάρχουν και πολύ μαλακά γένια αγαπητές συμφορουμίτισσες. Μου έχει τύχει κι αυτό και δεν είναι καθόλου ενοχλητικό, μάλλον ερεθιστικό κατά περίπτωση... Βέβαια τίποτα δεν συγκρίνεται με φρεσκοξυρισμένο μαγουλάκι φράπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 16:03 Η IL PENSIERO: #179 27-03-11 16:03 Αρχική Δημοσίευση από ΚΟΡΩΝΕΥΣ: οπι γυναικες αγγελε θελουν βαρβατιλα... σεξ και 'ξυλο΄ χαχαχαχα οποτε παιδια αφηστε γενια .. να απολαυσετε σεξ.. Click για ανάπτυξη... Ξέχασες την ποδαρίλα...... πάει μαζί με την βαρβατίλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 16:08 Η marina289: #180 27-03-11 16:08 Αρχική Δημοσίευση από IL PENSIERO: Ξέχασες την ποδαρίλα...... πάει μαζί με την βαρβατίλα. Click για ανάπτυξη... Αντρίλα ζητήσαμε ρε παιδιά! όχι ούνο άνθρωπο του νεάνταρταλ! Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: ...γνωστό και ως "ψιχαλισμένο πεζοδρόμιο" Υπάρχουν και πολύ μαλακά γένια αγαπητές συμφορουμίτισσες. Μου έχει τύχει κι αυτό και δεν είναι καθόλου ενοχλητικό, μάλλον ερεθιστικό κατά περίπτωση... Βέβαια τίποτα δεν συγκρίνεται με φρεσκοξυρισμένο μαγουλάκι φράπα! Click για ανάπτυξη... Ε γ'αυτό τους έχουμε διχάσει εντελώς τους ταλαίπωρους! Τα φτιάχνουν με τη μία θέλει μαγουλάκι-βιλούδο, τα φτιάχνουν με την επόμενη θέλει 2-3 ημερών, τα φτιάχουν με την επόμενη θέλει μουσάκι-intellectuel... Έχουν χάσει τη μπάλα τα αγόρια... Εγώ πάντως τα catανοώ! Και ακόμη περισσότερο αν έχουν γενάκι 2-3 ημερών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Μαρτίου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Searching capten Varus John2025 dreamer!! Wanda Nameless Ghoul ghоul Ωρορα Luludaki Wonderkid fourkaki Kate1914 Memetchi Jack of Spades Paladin Scandal charmander Μήτσος10 rafaela11 American Economist giannhs2001 teacher_40 chester20080 Innocent Requiem GeorgePap2003 MarcoReus Red ggl Satan Claus den antexw allh apotyxia Danaoula2020 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αν ειναι μελαχρινος ακομα περισσοτερο...θα συμφωνησω Click για ανάπτυξη... σας αρεσει το γυαλοχαρτο τελικα ε? τα φρεσκοκουρεμενα γενια μιας ημερας το πολυ.. ειναι μιλαμε τριφτης για κασερι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fallen angel <3 Νεοφερμένο μέλος Η Όποιος θέλει ας με ρωτήσει... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 23:20 Η fallen angel <3: #164 25-03-11 23:20 δεν ειναι το γυαλοχαρτο το θεμα ωρε αγγελε....απλα ειναι οτι φαινετει πιο αρσενικο με γενια ο αλλος.....δινει αλλο αερα..εμενα μου αρεσουν και οι αντρες χωρις γενια αρκει να τους πηγαινει......απλα ειναι πιο ερεθιστικο να εχει γενια...σε φτιαχνει περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 23:30 Η rosa azul: #165 25-03-11 23:30 Αρχική Δημοσίευση από fallen angel <3: δεν ειναι το γυαλοχαρτο το θεμα ωρε αγγελε....απλα ειναι οτι φαινετει πιο αρσενικο με γενια ο αλλος.....δινει αλλο αερα..εμενα μου αρεσουν και οι αντρες χωρις γενια αρκει να τους πηγαινει......απλα ειναι πιο ερεθιστικο να εχει γενια...σε φτιαχνει περισσοτερο Click για ανάπτυξη... μπααααα....μη το λες....εγω δεν μπορω ξενερωνω ....σαν απλυτος μου φαινεται...ασε που γρατζουναει.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 23:39 Η marina289: #166 25-03-11 23:39 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: μπααααα....μη το λες....εγω δεν μπορω ξενερωνω ....σαν απλυτος μου φαινεται...ασε που γρατζουναει.......... Click για ανάπτυξη... Είναι σημάδια του έρωτα αυτά! Το γρατσούνισμα από γενάκι 2-3 ημερών είναι σαν ... παράσημο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 23:47 Η rosa azul: #167 25-03-11 23:47 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Είναι σημάδια του έρωτα αυτά! Το γρατσούνισμα από γενάκι 2-3 ημερών είναι σαν ... παράσημο! Click για ανάπτυξη... χαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οσι εγω το προσεχω το πλοσωπακι μου ....ζεν σελω.... σελω φλεσκοξυλισμενα....αρωματισμενα...τλυφελα αντλικα μαγουλακια....να τους δινω πετακτα φιλακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 23:59 Η marina289: #168 25-03-11 23:59 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: χαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οσι εγω το προσεχω το πλοσωπακι μου ....ζεν σελω.... σελω φλεσκοξυλισμενα....αρωματισμενα...τλυφελα αντλικα μαγουλακια....να τους δινω πετακτα φιλακια Click για ανάπτυξη... Συγνώμη.... διευκρίνιση... ειπα ότι προτιμώ τα γενάκια 2-3 ημερών... όχι ότι δεν μ'αρέσουν και τα φρεσκοξυρισμένα... Κ'αυτά καλά είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 00:36 Ο Άγγελος έγραψε: #169 26-03-11 00:36 χαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οσι εγω το προσεχω το πλοσωπακι μου ....ζεν σελω.... σελω φλεσκοξυλισμενα....αρωματισμενα...τλυφελα αντλικα μαγουλακια....να τους δινω πετακτα φιλακια Click για ανάπτυξη... να μην εχω φρουτοκρεμα να σου δωσωωω... Είναι σημάδια του έρωτα αυτά! Το γρατσούνισμα από γενάκι 2-3 ημερών είναι σαν ... παράσημο! Click για ανάπτυξη... ετσι σας θελουμε τις γυναικες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 00:43 Η Subject to change: #170 26-03-11 00:43 Ο,τι πιο ενοχλητικό να σε πονάει μετά το σεξ το πρόσωπο σου επειδή ο άλλος βαριόταν να ξυριστεί το πρωί. Άπαπα. Εγώ θέλω φρεσκοξυρισμένο πρόσωπο. Και αν έχει και baby face, even better. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Μαρτίου 2011 στις 01:23 Ο Guest 515609: #171 26-03-11 01:23 Το μουσι σας αρεσει? Βασικα σας αρεσει δεν σας αρεσει εγω θα το αφησω γιατι αρεσει εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΚΟΡΩΝΕΥΣ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΚΟΡΩΝΕΥΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 03:31 Ο ΚΟΡΩΝΕΥΣ έγραψε: #172 26-03-11 03:31 Αρχική Δημοσίευση από fallen angel <3: δεν ειναι το γυαλοχαρτο το θεμα ωρε αγγελε....απλα ειναι οτι φαινετει πιο αρσενικο με γενια ο αλλος.....δινει αλλο αερα..εμενα μου αρεσουν και οι αντρες χωρις γενια αρκει να τους πηγαινει......απλα ειναι πιο ερεθιστικο να εχει γενια...σε φτιαχνει περισσοτερο Click για ανάπτυξη... οπι γυναικες αγγελε θελουν βαρβατιλα... σεξ και 'ξυλο΄ χαχαχαχα οποτε παιδια αφηστε γενια .. να απολαυσετε σεξ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 10:50 Ο Άγγελος έγραψε: #173 26-03-11 10:50 οπι γυναικες αγγελε θελουν βαρβατιλα... σεξ και 'ξυλο΄ χαχαχαχα οποτε παιδια αφηστε γενια .. να απολαυσετε σεξ.. Click για ανάπτυξη... ωραιααα...8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 11:21 Η rosa azul: #174 26-03-11 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ωραιααα...8) Click για ανάπτυξη... μην τον ακους .....χαζα σου λεει...μακαρι να ξερε τι θελουν οι γυναικες...μαλλον για να σε μπερδεψει τα γραφει....εχει πιει και καμοια δεκαρια τζιν...αναξιοπιστος....8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JennyV Δραστήριο μέλος Η JennyV αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 735 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 11:21 Η JennyV έγραψε: #175 26-03-11 11:21 εμένα μου αρέσει, όχι του παπά, αλλά να έχει. Νομίζω δίνει άλλη γοητεία και σεξ απίλ XD ΥΓ ειδικά σε κάποιους πάει παααααρα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΚΟΡΩΝΕΥΣ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΚΟΡΩΝΕΥΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 14:05 Ο ΚΟΡΩΝΕΥΣ έγραψε: #176 26-03-11 14:05 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: μην τον ακους .....χαζα σου λεει...μακαρι να ξερε τι θελουν οι γυναικες...μαλλον για να σε μπερδεψει τα γραφει....εχει πιει και καμοια δεκαρια τζιν...αναξιοπιστος....8) Click για ανάπτυξη... με πληγωνεις με το αναξιοπιστος.... αλλα δεν πειραζει χτυπα και αλλο θα το αντεξω ...... οσο για τα τζιν .... τα λατρευω .... μαλλον με ζηλευεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 22:26 Η rosa azul: #177 26-03-11 22:26 Αρχική Δημοσίευση από ΚΟΡΩΝΕΥΣ: με πληγωνεις με το αναξιοπιστος.... αλλα δεν πειραζει χτυπα και αλλο θα το αντεξω ...... οσο για τα τζιν .... τα λατρευω .... μαλλον με ζηλευεις... Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη ... δεν ειχα την προθεση να σας πληγωσω...οσο για τα τζιν καλυτερα να τα φορατε ...παρα να τα πινετε...γιατι μυριζει το χνωτο σας και ειστε και αξυριστος ...και φορατε και στραβα το φουλαρι....αξιολυπητος...θα ελεγα...ξυριστειτε τουλαχιστον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 22:47 Η Isiliel έγραψε: #178 26-03-11 22:47 Αρχική Δημοσίευση από marina289: 2-3 ημερών! Click για ανάπτυξη... ...γνωστό και ως "ψιχαλισμένο πεζοδρόμιο" Υπάρχουν και πολύ μαλακά γένια αγαπητές συμφορουμίτισσες. Μου έχει τύχει κι αυτό και δεν είναι καθόλου ενοχλητικό, μάλλον ερεθιστικό κατά περίπτωση... Βέβαια τίποτα δεν συγκρίνεται με φρεσκοξυρισμένο μαγουλάκι φράπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 16:03 Η IL PENSIERO: #179 27-03-11 16:03 Αρχική Δημοσίευση από ΚΟΡΩΝΕΥΣ: οπι γυναικες αγγελε θελουν βαρβατιλα... σεξ και 'ξυλο΄ χαχαχαχα οποτε παιδια αφηστε γενια .. να απολαυσετε σεξ.. Click για ανάπτυξη... Ξέχασες την ποδαρίλα...... πάει μαζί με την βαρβατίλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 16:08 Η marina289: #180 27-03-11 16:08 Αρχική Δημοσίευση από IL PENSIERO: Ξέχασες την ποδαρίλα...... πάει μαζί με την βαρβατίλα. Click για ανάπτυξη... Αντρίλα ζητήσαμε ρε παιδιά! όχι ούνο άνθρωπο του νεάνταρταλ! Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: ...γνωστό και ως "ψιχαλισμένο πεζοδρόμιο" Υπάρχουν και πολύ μαλακά γένια αγαπητές συμφορουμίτισσες. Μου έχει τύχει κι αυτό και δεν είναι καθόλου ενοχλητικό, μάλλον ερεθιστικό κατά περίπτωση... Βέβαια τίποτα δεν συγκρίνεται με φρεσκοξυρισμένο μαγουλάκι φράπα! Click για ανάπτυξη... Ε γ'αυτό τους έχουμε διχάσει εντελώς τους ταλαίπωρους! Τα φτιάχνουν με τη μία θέλει μαγουλάκι-βιλούδο, τα φτιάχνουν με την επόμενη θέλει 2-3 ημερών, τα φτιάχουν με την επόμενη θέλει μουσάκι-intellectuel... Έχουν χάσει τη μπάλα τα αγόρια... Εγώ πάντως τα catανοώ! Και ακόμη περισσότερο αν έχουν γενάκι 2-3 ημερών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Μαρτίου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Searching capten Varus John2025 dreamer!! Wanda Nameless Ghoul ghоul Ωρορα Luludaki Wonderkid fourkaki Kate1914 Memetchi Jack of Spades Paladin Scandal charmander Μήτσος10 rafaela11 American Economist giannhs2001 teacher_40 chester20080 Innocent Requiem GeorgePap2003 MarcoReus Red ggl Satan Claus den antexw allh apotyxia Danaoula2020 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν ειναι το γυαλοχαρτο το θεμα ωρε αγγελε....απλα ειναι οτι φαινετει πιο αρσενικο με γενια ο αλλος.....δινει αλλο αερα..εμενα μου αρεσουν και οι αντρες χωρις γενια αρκει να τους πηγαινει......απλα ειναι πιο ερεθιστικο να εχει γενια...σε φτιαχνει περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 23:30 Η rosa azul: #165 25-03-11 23:30 Αρχική Δημοσίευση από fallen angel <3: δεν ειναι το γυαλοχαρτο το θεμα ωρε αγγελε....απλα ειναι οτι φαινετει πιο αρσενικο με γενια ο αλλος.....δινει αλλο αερα..εμενα μου αρεσουν και οι αντρες χωρις γενια αρκει να τους πηγαινει......απλα ειναι πιο ερεθιστικο να εχει γενια...σε φτιαχνει περισσοτερο Click για ανάπτυξη... μπααααα....μη το λες....εγω δεν μπορω ξενερωνω ....σαν απλυτος μου φαινεται...ασε που γρατζουναει.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 23:39 Η marina289: #166 25-03-11 23:39 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: μπααααα....μη το λες....εγω δεν μπορω ξενερωνω ....σαν απλυτος μου φαινεται...ασε που γρατζουναει.......... Click για ανάπτυξη... Είναι σημάδια του έρωτα αυτά! Το γρατσούνισμα από γενάκι 2-3 ημερών είναι σαν ... παράσημο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 23:47 Η rosa azul: #167 25-03-11 23:47 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Είναι σημάδια του έρωτα αυτά! Το γρατσούνισμα από γενάκι 2-3 ημερών είναι σαν ... παράσημο! Click για ανάπτυξη... χαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οσι εγω το προσεχω το πλοσωπακι μου ....ζεν σελω.... σελω φλεσκοξυλισμενα....αρωματισμενα...τλυφελα αντλικα μαγουλακια....να τους δινω πετακτα φιλακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 23:59 Η marina289: #168 25-03-11 23:59 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: χαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οσι εγω το προσεχω το πλοσωπακι μου ....ζεν σελω.... σελω φλεσκοξυλισμενα....αρωματισμενα...τλυφελα αντλικα μαγουλακια....να τους δινω πετακτα φιλακια Click για ανάπτυξη... Συγνώμη.... διευκρίνιση... ειπα ότι προτιμώ τα γενάκια 2-3 ημερών... όχι ότι δεν μ'αρέσουν και τα φρεσκοξυρισμένα... Κ'αυτά καλά είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 00:36 Ο Άγγελος έγραψε: #169 26-03-11 00:36 χαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οσι εγω το προσεχω το πλοσωπακι μου ....ζεν σελω.... σελω φλεσκοξυλισμενα....αρωματισμενα...τλυφελα αντλικα μαγουλακια....να τους δινω πετακτα φιλακια Click για ανάπτυξη... να μην εχω φρουτοκρεμα να σου δωσωωω... Είναι σημάδια του έρωτα αυτά! Το γρατσούνισμα από γενάκι 2-3 ημερών είναι σαν ... παράσημο! Click για ανάπτυξη... ετσι σας θελουμε τις γυναικες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 00:43 Η Subject to change: #170 26-03-11 00:43 Ο,τι πιο ενοχλητικό να σε πονάει μετά το σεξ το πρόσωπο σου επειδή ο άλλος βαριόταν να ξυριστεί το πρωί. Άπαπα. Εγώ θέλω φρεσκοξυρισμένο πρόσωπο. Και αν έχει και baby face, even better. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Μαρτίου 2011 στις 01:23 Ο Guest 515609: #171 26-03-11 01:23 Το μουσι σας αρεσει? Βασικα σας αρεσει δεν σας αρεσει εγω θα το αφησω γιατι αρεσει εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΚΟΡΩΝΕΥΣ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΚΟΡΩΝΕΥΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 03:31 Ο ΚΟΡΩΝΕΥΣ έγραψε: #172 26-03-11 03:31 Αρχική Δημοσίευση από fallen angel <3: δεν ειναι το γυαλοχαρτο το θεμα ωρε αγγελε....απλα ειναι οτι φαινετει πιο αρσενικο με γενια ο αλλος.....δινει αλλο αερα..εμενα μου αρεσουν και οι αντρες χωρις γενια αρκει να τους πηγαινει......απλα ειναι πιο ερεθιστικο να εχει γενια...σε φτιαχνει περισσοτερο Click για ανάπτυξη... οπι γυναικες αγγελε θελουν βαρβατιλα... σεξ και 'ξυλο΄ χαχαχαχα οποτε παιδια αφηστε γενια .. να απολαυσετε σεξ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 10:50 Ο Άγγελος έγραψε: #173 26-03-11 10:50 οπι γυναικες αγγελε θελουν βαρβατιλα... σεξ και 'ξυλο΄ χαχαχαχα οποτε παιδια αφηστε γενια .. να απολαυσετε σεξ.. Click για ανάπτυξη... ωραιααα...8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 11:21 Η rosa azul: #174 26-03-11 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ωραιααα...8) Click για ανάπτυξη... μην τον ακους .....χαζα σου λεει...μακαρι να ξερε τι θελουν οι γυναικες...μαλλον για να σε μπερδεψει τα γραφει....εχει πιει και καμοια δεκαρια τζιν...αναξιοπιστος....8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JennyV Δραστήριο μέλος Η JennyV αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 735 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 11:21 Η JennyV έγραψε: #175 26-03-11 11:21 εμένα μου αρέσει, όχι του παπά, αλλά να έχει. Νομίζω δίνει άλλη γοητεία και σεξ απίλ XD ΥΓ ειδικά σε κάποιους πάει παααααρα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΚΟΡΩΝΕΥΣ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΚΟΡΩΝΕΥΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 14:05 Ο ΚΟΡΩΝΕΥΣ έγραψε: #176 26-03-11 14:05 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: μην τον ακους .....χαζα σου λεει...μακαρι να ξερε τι θελουν οι γυναικες...μαλλον για να σε μπερδεψει τα γραφει....εχει πιει και καμοια δεκαρια τζιν...αναξιοπιστος....8) Click για ανάπτυξη... με πληγωνεις με το αναξιοπιστος.... αλλα δεν πειραζει χτυπα και αλλο θα το αντεξω ...... οσο για τα τζιν .... τα λατρευω .... μαλλον με ζηλευεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 22:26 Η rosa azul: #177 26-03-11 22:26 Αρχική Δημοσίευση από ΚΟΡΩΝΕΥΣ: με πληγωνεις με το αναξιοπιστος.... αλλα δεν πειραζει χτυπα και αλλο θα το αντεξω ...... οσο για τα τζιν .... τα λατρευω .... μαλλον με ζηλευεις... Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη ... δεν ειχα την προθεση να σας πληγωσω...οσο για τα τζιν καλυτερα να τα φορατε ...παρα να τα πινετε...γιατι μυριζει το χνωτο σας και ειστε και αξυριστος ...και φορατε και στραβα το φουλαρι....αξιολυπητος...θα ελεγα...ξυριστειτε τουλαχιστον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 22:47 Η Isiliel έγραψε: #178 26-03-11 22:47 Αρχική Δημοσίευση από marina289: 2-3 ημερών! Click για ανάπτυξη... ...γνωστό και ως "ψιχαλισμένο πεζοδρόμιο" Υπάρχουν και πολύ μαλακά γένια αγαπητές συμφορουμίτισσες. Μου έχει τύχει κι αυτό και δεν είναι καθόλου ενοχλητικό, μάλλον ερεθιστικό κατά περίπτωση... Βέβαια τίποτα δεν συγκρίνεται με φρεσκοξυρισμένο μαγουλάκι φράπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 16:03 Η IL PENSIERO: #179 27-03-11 16:03 Αρχική Δημοσίευση από ΚΟΡΩΝΕΥΣ: οπι γυναικες αγγελε θελουν βαρβατιλα... σεξ και 'ξυλο΄ χαχαχαχα οποτε παιδια αφηστε γενια .. να απολαυσετε σεξ.. Click για ανάπτυξη... Ξέχασες την ποδαρίλα...... πάει μαζί με την βαρβατίλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 16:08 Η marina289: #180 27-03-11 16:08 Αρχική Δημοσίευση από IL PENSIERO: Ξέχασες την ποδαρίλα...... πάει μαζί με την βαρβατίλα. Click για ανάπτυξη... Αντρίλα ζητήσαμε ρε παιδιά! όχι ούνο άνθρωπο του νεάνταρταλ! Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: ...γνωστό και ως "ψιχαλισμένο πεζοδρόμιο" Υπάρχουν και πολύ μαλακά γένια αγαπητές συμφορουμίτισσες. Μου έχει τύχει κι αυτό και δεν είναι καθόλου ενοχλητικό, μάλλον ερεθιστικό κατά περίπτωση... Βέβαια τίποτα δεν συγκρίνεται με φρεσκοξυρισμένο μαγουλάκι φράπα! Click για ανάπτυξη... Ε γ'αυτό τους έχουμε διχάσει εντελώς τους ταλαίπωρους! Τα φτιάχνουν με τη μία θέλει μαγουλάκι-βιλούδο, τα φτιάχνουν με την επόμενη θέλει 2-3 ημερών, τα φτιάχουν με την επόμενη θέλει μουσάκι-intellectuel... Έχουν χάσει τη μπάλα τα αγόρια... Εγώ πάντως τα catανοώ! Και ακόμη περισσότερο αν έχουν γενάκι 2-3 ημερών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Μαρτίου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Searching capten Varus John2025 dreamer!! Wanda Nameless Ghoul ghоul Ωρορα Luludaki Wonderkid fourkaki Kate1914 Memetchi Jack of Spades Paladin Scandal charmander Μήτσος10 rafaela11 American Economist giannhs2001 teacher_40 chester20080 Innocent Requiem GeorgePap2003 MarcoReus Red ggl Satan Claus den antexw allh apotyxia Danaoula2020 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fallen angel <3: δεν ειναι το γυαλοχαρτο το θεμα ωρε αγγελε....απλα ειναι οτι φαινετει πιο αρσενικο με γενια ο αλλος.....δινει αλλο αερα..εμενα μου αρεσουν και οι αντρες χωρις γενια αρκει να τους πηγαινει......απλα ειναι πιο ερεθιστικο να εχει γενια...σε φτιαχνει περισσοτερο Click για ανάπτυξη... μπααααα....μη το λες....εγω δεν μπορω ξενερωνω ....σαν απλυτος μου φαινεται...ασε που γρατζουναει.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 23:39 Η marina289: #166 25-03-11 23:39 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: μπααααα....μη το λες....εγω δεν μπορω ξενερωνω ....σαν απλυτος μου φαινεται...ασε που γρατζουναει.......... Click για ανάπτυξη... Είναι σημάδια του έρωτα αυτά! Το γρατσούνισμα από γενάκι 2-3 ημερών είναι σαν ... παράσημο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 23:47 Η rosa azul: #167 25-03-11 23:47 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Είναι σημάδια του έρωτα αυτά! Το γρατσούνισμα από γενάκι 2-3 ημερών είναι σαν ... παράσημο! Click για ανάπτυξη... χαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οσι εγω το προσεχω το πλοσωπακι μου ....ζεν σελω.... σελω φλεσκοξυλισμενα....αρωματισμενα...τλυφελα αντλικα μαγουλακια....να τους δινω πετακτα φιλακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 23:59 Η marina289: #168 25-03-11 23:59 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: χαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οσι εγω το προσεχω το πλοσωπακι μου ....ζεν σελω.... σελω φλεσκοξυλισμενα....αρωματισμενα...τλυφελα αντλικα μαγουλακια....να τους δινω πετακτα φιλακια Click για ανάπτυξη... Συγνώμη.... διευκρίνιση... ειπα ότι προτιμώ τα γενάκια 2-3 ημερών... όχι ότι δεν μ'αρέσουν και τα φρεσκοξυρισμένα... Κ'αυτά καλά είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 00:36 Ο Άγγελος έγραψε: #169 26-03-11 00:36 χαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οσι εγω το προσεχω το πλοσωπακι μου ....ζεν σελω.... σελω φλεσκοξυλισμενα....αρωματισμενα...τλυφελα αντλικα μαγουλακια....να τους δινω πετακτα φιλακια Click για ανάπτυξη... να μην εχω φρουτοκρεμα να σου δωσωωω... Είναι σημάδια του έρωτα αυτά! Το γρατσούνισμα από γενάκι 2-3 ημερών είναι σαν ... παράσημο! Click για ανάπτυξη... ετσι σας θελουμε τις γυναικες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 00:43 Η Subject to change: #170 26-03-11 00:43 Ο,τι πιο ενοχλητικό να σε πονάει μετά το σεξ το πρόσωπο σου επειδή ο άλλος βαριόταν να ξυριστεί το πρωί. Άπαπα. Εγώ θέλω φρεσκοξυρισμένο πρόσωπο. Και αν έχει και baby face, even better. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Μαρτίου 2011 στις 01:23 Ο Guest 515609: #171 26-03-11 01:23 Το μουσι σας αρεσει? Βασικα σας αρεσει δεν σας αρεσει εγω θα το αφησω γιατι αρεσει εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΚΟΡΩΝΕΥΣ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΚΟΡΩΝΕΥΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 03:31 Ο ΚΟΡΩΝΕΥΣ έγραψε: #172 26-03-11 03:31 Αρχική Δημοσίευση από fallen angel <3: δεν ειναι το γυαλοχαρτο το θεμα ωρε αγγελε....απλα ειναι οτι φαινετει πιο αρσενικο με γενια ο αλλος.....δινει αλλο αερα..εμενα μου αρεσουν και οι αντρες χωρις γενια αρκει να τους πηγαινει......απλα ειναι πιο ερεθιστικο να εχει γενια...σε φτιαχνει περισσοτερο Click για ανάπτυξη... οπι γυναικες αγγελε θελουν βαρβατιλα... σεξ και 'ξυλο΄ χαχαχαχα οποτε παιδια αφηστε γενια .. να απολαυσετε σεξ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 10:50 Ο Άγγελος έγραψε: #173 26-03-11 10:50 οπι γυναικες αγγελε θελουν βαρβατιλα... σεξ και 'ξυλο΄ χαχαχαχα οποτε παιδια αφηστε γενια .. να απολαυσετε σεξ.. Click για ανάπτυξη... ωραιααα...8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 11:21 Η rosa azul: #174 26-03-11 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ωραιααα...8) Click για ανάπτυξη... μην τον ακους .....χαζα σου λεει...μακαρι να ξερε τι θελουν οι γυναικες...μαλλον για να σε μπερδεψει τα γραφει....εχει πιει και καμοια δεκαρια τζιν...αναξιοπιστος....8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JennyV Δραστήριο μέλος Η JennyV αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 735 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 11:21 Η JennyV έγραψε: #175 26-03-11 11:21 εμένα μου αρέσει, όχι του παπά, αλλά να έχει. Νομίζω δίνει άλλη γοητεία και σεξ απίλ XD ΥΓ ειδικά σε κάποιους πάει παααααρα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΚΟΡΩΝΕΥΣ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΚΟΡΩΝΕΥΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 14:05 Ο ΚΟΡΩΝΕΥΣ έγραψε: #176 26-03-11 14:05 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: μην τον ακους .....χαζα σου λεει...μακαρι να ξερε τι θελουν οι γυναικες...μαλλον για να σε μπερδεψει τα γραφει....εχει πιει και καμοια δεκαρια τζιν...αναξιοπιστος....8) Click για ανάπτυξη... με πληγωνεις με το αναξιοπιστος.... αλλα δεν πειραζει χτυπα και αλλο θα το αντεξω ...... οσο για τα τζιν .... τα λατρευω .... μαλλον με ζηλευεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 22:26 Η rosa azul: #177 26-03-11 22:26 Αρχική Δημοσίευση από ΚΟΡΩΝΕΥΣ: με πληγωνεις με το αναξιοπιστος.... αλλα δεν πειραζει χτυπα και αλλο θα το αντεξω ...... οσο για τα τζιν .... τα λατρευω .... μαλλον με ζηλευεις... Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη ... δεν ειχα την προθεση να σας πληγωσω...οσο για τα τζιν καλυτερα να τα φορατε ...παρα να τα πινετε...γιατι μυριζει το χνωτο σας και ειστε και αξυριστος ...και φορατε και στραβα το φουλαρι....αξιολυπητος...θα ελεγα...ξυριστειτε τουλαχιστον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 22:47 Η Isiliel έγραψε: #178 26-03-11 22:47 Αρχική Δημοσίευση από marina289: 2-3 ημερών! Click για ανάπτυξη... ...γνωστό και ως "ψιχαλισμένο πεζοδρόμιο" Υπάρχουν και πολύ μαλακά γένια αγαπητές συμφορουμίτισσες. Μου έχει τύχει κι αυτό και δεν είναι καθόλου ενοχλητικό, μάλλον ερεθιστικό κατά περίπτωση... Βέβαια τίποτα δεν συγκρίνεται με φρεσκοξυρισμένο μαγουλάκι φράπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 16:03 Η IL PENSIERO: #179 27-03-11 16:03 Αρχική Δημοσίευση από ΚΟΡΩΝΕΥΣ: οπι γυναικες αγγελε θελουν βαρβατιλα... σεξ και 'ξυλο΄ χαχαχαχα οποτε παιδια αφηστε γενια .. να απολαυσετε σεξ.. Click για ανάπτυξη... Ξέχασες την ποδαρίλα...... πάει μαζί με την βαρβατίλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 16:08 Η marina289: #180 27-03-11 16:08 Αρχική Δημοσίευση από IL PENSIERO: Ξέχασες την ποδαρίλα...... πάει μαζί με την βαρβατίλα. Click για ανάπτυξη... Αντρίλα ζητήσαμε ρε παιδιά! όχι ούνο άνθρωπο του νεάνταρταλ! Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: ...γνωστό και ως "ψιχαλισμένο πεζοδρόμιο" Υπάρχουν και πολύ μαλακά γένια αγαπητές συμφορουμίτισσες. Μου έχει τύχει κι αυτό και δεν είναι καθόλου ενοχλητικό, μάλλον ερεθιστικό κατά περίπτωση... Βέβαια τίποτα δεν συγκρίνεται με φρεσκοξυρισμένο μαγουλάκι φράπα! Click για ανάπτυξη... Ε γ'αυτό τους έχουμε διχάσει εντελώς τους ταλαίπωρους! Τα φτιάχνουν με τη μία θέλει μαγουλάκι-βιλούδο, τα φτιάχνουν με την επόμενη θέλει 2-3 ημερών, τα φτιάχουν με την επόμενη θέλει μουσάκι-intellectuel... Έχουν χάσει τη μπάλα τα αγόρια... Εγώ πάντως τα catανοώ! Και ακόμη περισσότερο αν έχουν γενάκι 2-3 ημερών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Μαρτίου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Searching capten Varus John2025 dreamer!! Wanda Nameless Ghoul ghоul Ωρορα Luludaki Wonderkid fourkaki Kate1914 Memetchi Jack of Spades Paladin Scandal charmander Μήτσος10 rafaela11 American Economist giannhs2001 teacher_40 chester20080 Innocent Requiem GeorgePap2003 MarcoReus Red ggl Satan Claus den antexw allh apotyxia Danaoula2020 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: μπααααα....μη το λες....εγω δεν μπορω ξενερωνω ....σαν απλυτος μου φαινεται...ασε που γρατζουναει.......... Click για ανάπτυξη... Είναι σημάδια του έρωτα αυτά! Το γρατσούνισμα από γενάκι 2-3 ημερών είναι σαν ... παράσημο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 23:47 Η rosa azul: #167 25-03-11 23:47 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Είναι σημάδια του έρωτα αυτά! Το γρατσούνισμα από γενάκι 2-3 ημερών είναι σαν ... παράσημο! Click για ανάπτυξη... χαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οσι εγω το προσεχω το πλοσωπακι μου ....ζεν σελω.... σελω φλεσκοξυλισμενα....αρωματισμενα...τλυφελα αντλικα μαγουλακια....να τους δινω πετακτα φιλακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 23:59 Η marina289: #168 25-03-11 23:59 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: χαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οσι εγω το προσεχω το πλοσωπακι μου ....ζεν σελω.... σελω φλεσκοξυλισμενα....αρωματισμενα...τλυφελα αντλικα μαγουλακια....να τους δινω πετακτα φιλακια Click για ανάπτυξη... Συγνώμη.... διευκρίνιση... ειπα ότι προτιμώ τα γενάκια 2-3 ημερών... όχι ότι δεν μ'αρέσουν και τα φρεσκοξυρισμένα... Κ'αυτά καλά είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 00:36 Ο Άγγελος έγραψε: #169 26-03-11 00:36 χαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οσι εγω το προσεχω το πλοσωπακι μου ....ζεν σελω.... σελω φλεσκοξυλισμενα....αρωματισμενα...τλυφελα αντλικα μαγουλακια....να τους δινω πετακτα φιλακια Click για ανάπτυξη... να μην εχω φρουτοκρεμα να σου δωσωωω... Είναι σημάδια του έρωτα αυτά! Το γρατσούνισμα από γενάκι 2-3 ημερών είναι σαν ... παράσημο! Click για ανάπτυξη... ετσι σας θελουμε τις γυναικες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 00:43 Η Subject to change: #170 26-03-11 00:43 Ο,τι πιο ενοχλητικό να σε πονάει μετά το σεξ το πρόσωπο σου επειδή ο άλλος βαριόταν να ξυριστεί το πρωί. Άπαπα. Εγώ θέλω φρεσκοξυρισμένο πρόσωπο. Και αν έχει και baby face, even better. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Μαρτίου 2011 στις 01:23 Ο Guest 515609: #171 26-03-11 01:23 Το μουσι σας αρεσει? Βασικα σας αρεσει δεν σας αρεσει εγω θα το αφησω γιατι αρεσει εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΚΟΡΩΝΕΥΣ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΚΟΡΩΝΕΥΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 03:31 Ο ΚΟΡΩΝΕΥΣ έγραψε: #172 26-03-11 03:31 Αρχική Δημοσίευση από fallen angel <3: δεν ειναι το γυαλοχαρτο το θεμα ωρε αγγελε....απλα ειναι οτι φαινετει πιο αρσενικο με γενια ο αλλος.....δινει αλλο αερα..εμενα μου αρεσουν και οι αντρες χωρις γενια αρκει να τους πηγαινει......απλα ειναι πιο ερεθιστικο να εχει γενια...σε φτιαχνει περισσοτερο Click για ανάπτυξη... οπι γυναικες αγγελε θελουν βαρβατιλα... σεξ και 'ξυλο΄ χαχαχαχα οποτε παιδια αφηστε γενια .. να απολαυσετε σεξ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 10:50 Ο Άγγελος έγραψε: #173 26-03-11 10:50 οπι γυναικες αγγελε θελουν βαρβατιλα... σεξ και 'ξυλο΄ χαχαχαχα οποτε παιδια αφηστε γενια .. να απολαυσετε σεξ.. Click για ανάπτυξη... ωραιααα...8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 11:21 Η rosa azul: #174 26-03-11 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ωραιααα...8) Click για ανάπτυξη... μην τον ακους .....χαζα σου λεει...μακαρι να ξερε τι θελουν οι γυναικες...μαλλον για να σε μπερδεψει τα γραφει....εχει πιει και καμοια δεκαρια τζιν...αναξιοπιστος....8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JennyV Δραστήριο μέλος Η JennyV αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 735 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 11:21 Η JennyV έγραψε: #175 26-03-11 11:21 εμένα μου αρέσει, όχι του παπά, αλλά να έχει. Νομίζω δίνει άλλη γοητεία και σεξ απίλ XD ΥΓ ειδικά σε κάποιους πάει παααααρα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΚΟΡΩΝΕΥΣ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΚΟΡΩΝΕΥΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 14:05 Ο ΚΟΡΩΝΕΥΣ έγραψε: #176 26-03-11 14:05 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: μην τον ακους .....χαζα σου λεει...μακαρι να ξερε τι θελουν οι γυναικες...μαλλον για να σε μπερδεψει τα γραφει....εχει πιει και καμοια δεκαρια τζιν...αναξιοπιστος....8) Click για ανάπτυξη... με πληγωνεις με το αναξιοπιστος.... αλλα δεν πειραζει χτυπα και αλλο θα το αντεξω ...... οσο για τα τζιν .... τα λατρευω .... μαλλον με ζηλευεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 22:26 Η rosa azul: #177 26-03-11 22:26 Αρχική Δημοσίευση από ΚΟΡΩΝΕΥΣ: με πληγωνεις με το αναξιοπιστος.... αλλα δεν πειραζει χτυπα και αλλο θα το αντεξω ...... οσο για τα τζιν .... τα λατρευω .... μαλλον με ζηλευεις... Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη ... δεν ειχα την προθεση να σας πληγωσω...οσο για τα τζιν καλυτερα να τα φορατε ...παρα να τα πινετε...γιατι μυριζει το χνωτο σας και ειστε και αξυριστος ...και φορατε και στραβα το φουλαρι....αξιολυπητος...θα ελεγα...ξυριστειτε τουλαχιστον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 22:47 Η Isiliel έγραψε: #178 26-03-11 22:47 Αρχική Δημοσίευση από marina289: 2-3 ημερών! Click για ανάπτυξη... ...γνωστό και ως "ψιχαλισμένο πεζοδρόμιο" Υπάρχουν και πολύ μαλακά γένια αγαπητές συμφορουμίτισσες. Μου έχει τύχει κι αυτό και δεν είναι καθόλου ενοχλητικό, μάλλον ερεθιστικό κατά περίπτωση... Βέβαια τίποτα δεν συγκρίνεται με φρεσκοξυρισμένο μαγουλάκι φράπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 16:03 Η IL PENSIERO: #179 27-03-11 16:03 Αρχική Δημοσίευση από ΚΟΡΩΝΕΥΣ: οπι γυναικες αγγελε θελουν βαρβατιλα... σεξ και 'ξυλο΄ χαχαχαχα οποτε παιδια αφηστε γενια .. να απολαυσετε σεξ.. Click για ανάπτυξη... Ξέχασες την ποδαρίλα...... πάει μαζί με την βαρβατίλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 16:08 Η marina289: #180 27-03-11 16:08 Αρχική Δημοσίευση από IL PENSIERO: Ξέχασες την ποδαρίλα...... πάει μαζί με την βαρβατίλα. Click για ανάπτυξη... Αντρίλα ζητήσαμε ρε παιδιά! όχι ούνο άνθρωπο του νεάνταρταλ! Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: ...γνωστό και ως "ψιχαλισμένο πεζοδρόμιο" Υπάρχουν και πολύ μαλακά γένια αγαπητές συμφορουμίτισσες. Μου έχει τύχει κι αυτό και δεν είναι καθόλου ενοχλητικό, μάλλον ερεθιστικό κατά περίπτωση... Βέβαια τίποτα δεν συγκρίνεται με φρεσκοξυρισμένο μαγουλάκι φράπα! Click για ανάπτυξη... Ε γ'αυτό τους έχουμε διχάσει εντελώς τους ταλαίπωρους! Τα φτιάχνουν με τη μία θέλει μαγουλάκι-βιλούδο, τα φτιάχνουν με την επόμενη θέλει 2-3 ημερών, τα φτιάχουν με την επόμενη θέλει μουσάκι-intellectuel... Έχουν χάσει τη μπάλα τα αγόρια... Εγώ πάντως τα catανοώ! Και ακόμη περισσότερο αν έχουν γενάκι 2-3 ημερών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Μαρτίου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Searching capten Varus John2025 dreamer!! Wanda Nameless Ghoul ghоul Ωρορα Luludaki Wonderkid fourkaki Kate1914 Memetchi Jack of Spades Paladin Scandal charmander Μήτσος10 rafaela11 American Economist giannhs2001 teacher_40 chester20080 Innocent Requiem GeorgePap2003 MarcoReus Red ggl Satan Claus den antexw allh apotyxia Danaoula2020 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marina289: Είναι σημάδια του έρωτα αυτά! Το γρατσούνισμα από γενάκι 2-3 ημερών είναι σαν ... παράσημο! Click για ανάπτυξη... χαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οσι εγω το προσεχω το πλοσωπακι μου ....ζεν σελω.... σελω φλεσκοξυλισμενα....αρωματισμενα...τλυφελα αντλικα μαγουλακια....να τους δινω πετακτα φιλακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 23:59 Η marina289: #168 25-03-11 23:59 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: χαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οσι εγω το προσεχω το πλοσωπακι μου ....ζεν σελω.... σελω φλεσκοξυλισμενα....αρωματισμενα...τλυφελα αντλικα μαγουλακια....να τους δινω πετακτα φιλακια Click για ανάπτυξη... Συγνώμη.... διευκρίνιση... ειπα ότι προτιμώ τα γενάκια 2-3 ημερών... όχι ότι δεν μ'αρέσουν και τα φρεσκοξυρισμένα... Κ'αυτά καλά είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 00:36 Ο Άγγελος έγραψε: #169 26-03-11 00:36 χαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οσι εγω το προσεχω το πλοσωπακι μου ....ζεν σελω.... σελω φλεσκοξυλισμενα....αρωματισμενα...τλυφελα αντλικα μαγουλακια....να τους δινω πετακτα φιλακια Click για ανάπτυξη... να μην εχω φρουτοκρεμα να σου δωσωωω... Είναι σημάδια του έρωτα αυτά! Το γρατσούνισμα από γενάκι 2-3 ημερών είναι σαν ... παράσημο! Click για ανάπτυξη... ετσι σας θελουμε τις γυναικες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 00:43 Η Subject to change: #170 26-03-11 00:43 Ο,τι πιο ενοχλητικό να σε πονάει μετά το σεξ το πρόσωπο σου επειδή ο άλλος βαριόταν να ξυριστεί το πρωί. Άπαπα. Εγώ θέλω φρεσκοξυρισμένο πρόσωπο. Και αν έχει και baby face, even better. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Μαρτίου 2011 στις 01:23 Ο Guest 515609: #171 26-03-11 01:23 Το μουσι σας αρεσει? Βασικα σας αρεσει δεν σας αρεσει εγω θα το αφησω γιατι αρεσει εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΚΟΡΩΝΕΥΣ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΚΟΡΩΝΕΥΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 03:31 Ο ΚΟΡΩΝΕΥΣ έγραψε: #172 26-03-11 03:31 Αρχική Δημοσίευση από fallen angel <3: δεν ειναι το γυαλοχαρτο το θεμα ωρε αγγελε....απλα ειναι οτι φαινετει πιο αρσενικο με γενια ο αλλος.....δινει αλλο αερα..εμενα μου αρεσουν και οι αντρες χωρις γενια αρκει να τους πηγαινει......απλα ειναι πιο ερεθιστικο να εχει γενια...σε φτιαχνει περισσοτερο Click για ανάπτυξη... οπι γυναικες αγγελε θελουν βαρβατιλα... σεξ και 'ξυλο΄ χαχαχαχα οποτε παιδια αφηστε γενια .. να απολαυσετε σεξ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 10:50 Ο Άγγελος έγραψε: #173 26-03-11 10:50 οπι γυναικες αγγελε θελουν βαρβατιλα... σεξ και 'ξυλο΄ χαχαχαχα οποτε παιδια αφηστε γενια .. να απολαυσετε σεξ.. Click για ανάπτυξη... ωραιααα...8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 11:21 Η rosa azul: #174 26-03-11 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ωραιααα...8) Click για ανάπτυξη... μην τον ακους .....χαζα σου λεει...μακαρι να ξερε τι θελουν οι γυναικες...μαλλον για να σε μπερδεψει τα γραφει....εχει πιει και καμοια δεκαρια τζιν...αναξιοπιστος....8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JennyV Δραστήριο μέλος Η JennyV αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 735 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 11:21 Η JennyV έγραψε: #175 26-03-11 11:21 εμένα μου αρέσει, όχι του παπά, αλλά να έχει. Νομίζω δίνει άλλη γοητεία και σεξ απίλ XD ΥΓ ειδικά σε κάποιους πάει παααααρα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΚΟΡΩΝΕΥΣ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΚΟΡΩΝΕΥΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 14:05 Ο ΚΟΡΩΝΕΥΣ έγραψε: #176 26-03-11 14:05 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: μην τον ακους .....χαζα σου λεει...μακαρι να ξερε τι θελουν οι γυναικες...μαλλον για να σε μπερδεψει τα γραφει....εχει πιει και καμοια δεκαρια τζιν...αναξιοπιστος....8) Click για ανάπτυξη... με πληγωνεις με το αναξιοπιστος.... αλλα δεν πειραζει χτυπα και αλλο θα το αντεξω ...... οσο για τα τζιν .... τα λατρευω .... μαλλον με ζηλευεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 22:26 Η rosa azul: #177 26-03-11 22:26 Αρχική Δημοσίευση από ΚΟΡΩΝΕΥΣ: με πληγωνεις με το αναξιοπιστος.... αλλα δεν πειραζει χτυπα και αλλο θα το αντεξω ...... οσο για τα τζιν .... τα λατρευω .... μαλλον με ζηλευεις... Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη ... δεν ειχα την προθεση να σας πληγωσω...οσο για τα τζιν καλυτερα να τα φορατε ...παρα να τα πινετε...γιατι μυριζει το χνωτο σας και ειστε και αξυριστος ...και φορατε και στραβα το φουλαρι....αξιολυπητος...θα ελεγα...ξυριστειτε τουλαχιστον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 22:47 Η Isiliel έγραψε: #178 26-03-11 22:47 Αρχική Δημοσίευση από marina289: 2-3 ημερών! Click για ανάπτυξη... ...γνωστό και ως "ψιχαλισμένο πεζοδρόμιο" Υπάρχουν και πολύ μαλακά γένια αγαπητές συμφορουμίτισσες. Μου έχει τύχει κι αυτό και δεν είναι καθόλου ενοχλητικό, μάλλον ερεθιστικό κατά περίπτωση... Βέβαια τίποτα δεν συγκρίνεται με φρεσκοξυρισμένο μαγουλάκι φράπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 16:03 Η IL PENSIERO: #179 27-03-11 16:03 Αρχική Δημοσίευση από ΚΟΡΩΝΕΥΣ: οπι γυναικες αγγελε θελουν βαρβατιλα... σεξ και 'ξυλο΄ χαχαχαχα οποτε παιδια αφηστε γενια .. να απολαυσετε σεξ.. Click για ανάπτυξη... Ξέχασες την ποδαρίλα...... πάει μαζί με την βαρβατίλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 16:08 Η marina289: #180 27-03-11 16:08 Αρχική Δημοσίευση από IL PENSIERO: Ξέχασες την ποδαρίλα...... πάει μαζί με την βαρβατίλα. Click για ανάπτυξη... Αντρίλα ζητήσαμε ρε παιδιά! όχι ούνο άνθρωπο του νεάνταρταλ! Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: ...γνωστό και ως "ψιχαλισμένο πεζοδρόμιο" Υπάρχουν και πολύ μαλακά γένια αγαπητές συμφορουμίτισσες. Μου έχει τύχει κι αυτό και δεν είναι καθόλου ενοχλητικό, μάλλον ερεθιστικό κατά περίπτωση... Βέβαια τίποτα δεν συγκρίνεται με φρεσκοξυρισμένο μαγουλάκι φράπα! Click για ανάπτυξη... Ε γ'αυτό τους έχουμε διχάσει εντελώς τους ταλαίπωρους! Τα φτιάχνουν με τη μία θέλει μαγουλάκι-βιλούδο, τα φτιάχνουν με την επόμενη θέλει 2-3 ημερών, τα φτιάχουν με την επόμενη θέλει μουσάκι-intellectuel... Έχουν χάσει τη μπάλα τα αγόρια... Εγώ πάντως τα catανοώ! Και ακόμη περισσότερο αν έχουν γενάκι 2-3 ημερών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Μαρτίου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Searching capten Varus John2025 dreamer!! Wanda Nameless Ghoul ghоul Ωρορα Luludaki Wonderkid fourkaki Kate1914 Memetchi Jack of Spades Paladin Scandal charmander Μήτσος10 rafaela11 American Economist giannhs2001 teacher_40 chester20080 Innocent Requiem GeorgePap2003 MarcoReus Red ggl Satan Claus den antexw allh apotyxia Danaoula2020 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: χαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οσι εγω το προσεχω το πλοσωπακι μου ....ζεν σελω.... σελω φλεσκοξυλισμενα....αρωματισμενα...τλυφελα αντλικα μαγουλακια....να τους δινω πετακτα φιλακια Click για ανάπτυξη... Συγνώμη.... διευκρίνιση... ειπα ότι προτιμώ τα γενάκια 2-3 ημερών... όχι ότι δεν μ'αρέσουν και τα φρεσκοξυρισμένα... Κ'αυτά καλά είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 00:36 Ο Άγγελος έγραψε: #169 26-03-11 00:36 χαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οσι εγω το προσεχω το πλοσωπακι μου ....ζεν σελω.... σελω φλεσκοξυλισμενα....αρωματισμενα...τλυφελα αντλικα μαγουλακια....να τους δινω πετακτα φιλακια Click για ανάπτυξη... να μην εχω φρουτοκρεμα να σου δωσωωω... Είναι σημάδια του έρωτα αυτά! Το γρατσούνισμα από γενάκι 2-3 ημερών είναι σαν ... παράσημο! Click για ανάπτυξη... ετσι σας θελουμε τις γυναικες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 00:43 Η Subject to change: #170 26-03-11 00:43 Ο,τι πιο ενοχλητικό να σε πονάει μετά το σεξ το πρόσωπο σου επειδή ο άλλος βαριόταν να ξυριστεί το πρωί. Άπαπα. Εγώ θέλω φρεσκοξυρισμένο πρόσωπο. Και αν έχει και baby face, even better. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Μαρτίου 2011 στις 01:23 Ο Guest 515609: #171 26-03-11 01:23 Το μουσι σας αρεσει? Βασικα σας αρεσει δεν σας αρεσει εγω θα το αφησω γιατι αρεσει εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΚΟΡΩΝΕΥΣ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΚΟΡΩΝΕΥΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 03:31 Ο ΚΟΡΩΝΕΥΣ έγραψε: #172 26-03-11 03:31 Αρχική Δημοσίευση από fallen angel <3: δεν ειναι το γυαλοχαρτο το θεμα ωρε αγγελε....απλα ειναι οτι φαινετει πιο αρσενικο με γενια ο αλλος.....δινει αλλο αερα..εμενα μου αρεσουν και οι αντρες χωρις γενια αρκει να τους πηγαινει......απλα ειναι πιο ερεθιστικο να εχει γενια...σε φτιαχνει περισσοτερο Click για ανάπτυξη... οπι γυναικες αγγελε θελουν βαρβατιλα... σεξ και 'ξυλο΄ χαχαχαχα οποτε παιδια αφηστε γενια .. να απολαυσετε σεξ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 10:50 Ο Άγγελος έγραψε: #173 26-03-11 10:50 οπι γυναικες αγγελε θελουν βαρβατιλα... σεξ και 'ξυλο΄ χαχαχαχα οποτε παιδια αφηστε γενια .. να απολαυσετε σεξ.. Click για ανάπτυξη... ωραιααα...8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 11:21 Η rosa azul: #174 26-03-11 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ωραιααα...8) Click για ανάπτυξη... μην τον ακους .....χαζα σου λεει...μακαρι να ξερε τι θελουν οι γυναικες...μαλλον για να σε μπερδεψει τα γραφει....εχει πιει και καμοια δεκαρια τζιν...αναξιοπιστος....8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JennyV Δραστήριο μέλος Η JennyV αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 735 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 11:21 Η JennyV έγραψε: #175 26-03-11 11:21 εμένα μου αρέσει, όχι του παπά, αλλά να έχει. Νομίζω δίνει άλλη γοητεία και σεξ απίλ XD ΥΓ ειδικά σε κάποιους πάει παααααρα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΚΟΡΩΝΕΥΣ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΚΟΡΩΝΕΥΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 14:05 Ο ΚΟΡΩΝΕΥΣ έγραψε: #176 26-03-11 14:05 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: μην τον ακους .....χαζα σου λεει...μακαρι να ξερε τι θελουν οι γυναικες...μαλλον για να σε μπερδεψει τα γραφει....εχει πιει και καμοια δεκαρια τζιν...αναξιοπιστος....8) Click για ανάπτυξη... με πληγωνεις με το αναξιοπιστος.... αλλα δεν πειραζει χτυπα και αλλο θα το αντεξω ...... οσο για τα τζιν .... τα λατρευω .... μαλλον με ζηλευεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 22:26 Η rosa azul: #177 26-03-11 22:26 Αρχική Δημοσίευση από ΚΟΡΩΝΕΥΣ: με πληγωνεις με το αναξιοπιστος.... αλλα δεν πειραζει χτυπα και αλλο θα το αντεξω ...... οσο για τα τζιν .... τα λατρευω .... μαλλον με ζηλευεις... Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη ... δεν ειχα την προθεση να σας πληγωσω...οσο για τα τζιν καλυτερα να τα φορατε ...παρα να τα πινετε...γιατι μυριζει το χνωτο σας και ειστε και αξυριστος ...και φορατε και στραβα το φουλαρι....αξιολυπητος...θα ελεγα...ξυριστειτε τουλαχιστον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 22:47 Η Isiliel έγραψε: #178 26-03-11 22:47 Αρχική Δημοσίευση από marina289: 2-3 ημερών! Click για ανάπτυξη... ...γνωστό και ως "ψιχαλισμένο πεζοδρόμιο" Υπάρχουν και πολύ μαλακά γένια αγαπητές συμφορουμίτισσες. Μου έχει τύχει κι αυτό και δεν είναι καθόλου ενοχλητικό, μάλλον ερεθιστικό κατά περίπτωση... Βέβαια τίποτα δεν συγκρίνεται με φρεσκοξυρισμένο μαγουλάκι φράπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 16:03 Η IL PENSIERO: #179 27-03-11 16:03 Αρχική Δημοσίευση από ΚΟΡΩΝΕΥΣ: οπι γυναικες αγγελε θελουν βαρβατιλα... σεξ και 'ξυλο΄ χαχαχαχα οποτε παιδια αφηστε γενια .. να απολαυσετε σεξ.. Click για ανάπτυξη... Ξέχασες την ποδαρίλα...... πάει μαζί με την βαρβατίλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 16:08 Η marina289: #180 27-03-11 16:08 Αρχική Δημοσίευση από IL PENSIERO: Ξέχασες την ποδαρίλα...... πάει μαζί με την βαρβατίλα. Click για ανάπτυξη... Αντρίλα ζητήσαμε ρε παιδιά! όχι ούνο άνθρωπο του νεάνταρταλ! Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: ...γνωστό και ως "ψιχαλισμένο πεζοδρόμιο" Υπάρχουν και πολύ μαλακά γένια αγαπητές συμφορουμίτισσες. Μου έχει τύχει κι αυτό και δεν είναι καθόλου ενοχλητικό, μάλλον ερεθιστικό κατά περίπτωση... Βέβαια τίποτα δεν συγκρίνεται με φρεσκοξυρισμένο μαγουλάκι φράπα! Click για ανάπτυξη... Ε γ'αυτό τους έχουμε διχάσει εντελώς τους ταλαίπωρους! Τα φτιάχνουν με τη μία θέλει μαγουλάκι-βιλούδο, τα φτιάχνουν με την επόμενη θέλει 2-3 ημερών, τα φτιάχουν με την επόμενη θέλει μουσάκι-intellectuel... Έχουν χάσει τη μπάλα τα αγόρια... Εγώ πάντως τα catανοώ! Και ακόμη περισσότερο αν έχουν γενάκι 2-3 ημερών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Μαρτίου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Searching capten Varus John2025 dreamer!! Wanda Nameless Ghoul ghоul Ωρορα Luludaki Wonderkid fourkaki Kate1914 Memetchi Jack of Spades Paladin Scandal charmander Μήτσος10 rafaela11 American Economist giannhs2001 teacher_40 chester20080 Innocent Requiem GeorgePap2003 MarcoReus Red ggl Satan Claus den antexw allh apotyxia Danaoula2020 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οσι εγω το προσεχω το πλοσωπακι μου ....ζεν σελω.... σελω φλεσκοξυλισμενα....αρωματισμενα...τλυφελα αντλικα μαγουλακια....να τους δινω πετακτα φιλακια Click για ανάπτυξη... να μην εχω φρουτοκρεμα να σου δωσωωω... Είναι σημάδια του έρωτα αυτά! Το γρατσούνισμα από γενάκι 2-3 ημερών είναι σαν ... παράσημο! Click για ανάπτυξη... ετσι σας θελουμε τις γυναικες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 00:43 Η Subject to change: #170 26-03-11 00:43 Ο,τι πιο ενοχλητικό να σε πονάει μετά το σεξ το πρόσωπο σου επειδή ο άλλος βαριόταν να ξυριστεί το πρωί. Άπαπα. Εγώ θέλω φρεσκοξυρισμένο πρόσωπο. Και αν έχει και baby face, even better. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Μαρτίου 2011 στις 01:23 Ο Guest 515609: #171 26-03-11 01:23 Το μουσι σας αρεσει? Βασικα σας αρεσει δεν σας αρεσει εγω θα το αφησω γιατι αρεσει εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΚΟΡΩΝΕΥΣ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΚΟΡΩΝΕΥΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 03:31 Ο ΚΟΡΩΝΕΥΣ έγραψε: #172 26-03-11 03:31 Αρχική Δημοσίευση από fallen angel <3: δεν ειναι το γυαλοχαρτο το θεμα ωρε αγγελε....απλα ειναι οτι φαινετει πιο αρσενικο με γενια ο αλλος.....δινει αλλο αερα..εμενα μου αρεσουν και οι αντρες χωρις γενια αρκει να τους πηγαινει......απλα ειναι πιο ερεθιστικο να εχει γενια...σε φτιαχνει περισσοτερο Click για ανάπτυξη... οπι γυναικες αγγελε θελουν βαρβατιλα... σεξ και 'ξυλο΄ χαχαχαχα οποτε παιδια αφηστε γενια .. να απολαυσετε σεξ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 10:50 Ο Άγγελος έγραψε: #173 26-03-11 10:50 οπι γυναικες αγγελε θελουν βαρβατιλα... σεξ και 'ξυλο΄ χαχαχαχα οποτε παιδια αφηστε γενια .. να απολαυσετε σεξ.. Click για ανάπτυξη... ωραιααα...8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 11:21 Η rosa azul: #174 26-03-11 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ωραιααα...8) Click για ανάπτυξη... μην τον ακους .....χαζα σου λεει...μακαρι να ξερε τι θελουν οι γυναικες...μαλλον για να σε μπερδεψει τα γραφει....εχει πιει και καμοια δεκαρια τζιν...αναξιοπιστος....8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JennyV Δραστήριο μέλος Η JennyV αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 735 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 11:21 Η JennyV έγραψε: #175 26-03-11 11:21 εμένα μου αρέσει, όχι του παπά, αλλά να έχει. Νομίζω δίνει άλλη γοητεία και σεξ απίλ XD ΥΓ ειδικά σε κάποιους πάει παααααρα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΚΟΡΩΝΕΥΣ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΚΟΡΩΝΕΥΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 14:05 Ο ΚΟΡΩΝΕΥΣ έγραψε: #176 26-03-11 14:05 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: μην τον ακους .....χαζα σου λεει...μακαρι να ξερε τι θελουν οι γυναικες...μαλλον για να σε μπερδεψει τα γραφει....εχει πιει και καμοια δεκαρια τζιν...αναξιοπιστος....8) Click για ανάπτυξη... με πληγωνεις με το αναξιοπιστος.... αλλα δεν πειραζει χτυπα και αλλο θα το αντεξω ...... οσο για τα τζιν .... τα λατρευω .... μαλλον με ζηλευεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 22:26 Η rosa azul: #177 26-03-11 22:26 Αρχική Δημοσίευση από ΚΟΡΩΝΕΥΣ: με πληγωνεις με το αναξιοπιστος.... αλλα δεν πειραζει χτυπα και αλλο θα το αντεξω ...... οσο για τα τζιν .... τα λατρευω .... μαλλον με ζηλευεις... Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη ... δεν ειχα την προθεση να σας πληγωσω...οσο για τα τζιν καλυτερα να τα φορατε ...παρα να τα πινετε...γιατι μυριζει το χνωτο σας και ειστε και αξυριστος ...και φορατε και στραβα το φουλαρι....αξιολυπητος...θα ελεγα...ξυριστειτε τουλαχιστον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 22:47 Η Isiliel έγραψε: #178 26-03-11 22:47 Αρχική Δημοσίευση από marina289: 2-3 ημερών! Click για ανάπτυξη... ...γνωστό και ως "ψιχαλισμένο πεζοδρόμιο" Υπάρχουν και πολύ μαλακά γένια αγαπητές συμφορουμίτισσες. Μου έχει τύχει κι αυτό και δεν είναι καθόλου ενοχλητικό, μάλλον ερεθιστικό κατά περίπτωση... Βέβαια τίποτα δεν συγκρίνεται με φρεσκοξυρισμένο μαγουλάκι φράπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 16:03 Η IL PENSIERO: #179 27-03-11 16:03 Αρχική Δημοσίευση από ΚΟΡΩΝΕΥΣ: οπι γυναικες αγγελε θελουν βαρβατιλα... σεξ και 'ξυλο΄ χαχαχαχα οποτε παιδια αφηστε γενια .. να απολαυσετε σεξ.. Click για ανάπτυξη... Ξέχασες την ποδαρίλα...... πάει μαζί με την βαρβατίλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 16:08 Η marina289: #180 27-03-11 16:08 Αρχική Δημοσίευση από IL PENSIERO: Ξέχασες την ποδαρίλα...... πάει μαζί με την βαρβατίλα. Click για ανάπτυξη... Αντρίλα ζητήσαμε ρε παιδιά! όχι ούνο άνθρωπο του νεάνταρταλ! Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: ...γνωστό και ως "ψιχαλισμένο πεζοδρόμιο" Υπάρχουν και πολύ μαλακά γένια αγαπητές συμφορουμίτισσες. Μου έχει τύχει κι αυτό και δεν είναι καθόλου ενοχλητικό, μάλλον ερεθιστικό κατά περίπτωση... Βέβαια τίποτα δεν συγκρίνεται με φρεσκοξυρισμένο μαγουλάκι φράπα! Click για ανάπτυξη... Ε γ'αυτό τους έχουμε διχάσει εντελώς τους ταλαίπωρους! Τα φτιάχνουν με τη μία θέλει μαγουλάκι-βιλούδο, τα φτιάχνουν με την επόμενη θέλει 2-3 ημερών, τα φτιάχουν με την επόμενη θέλει μουσάκι-intellectuel... Έχουν χάσει τη μπάλα τα αγόρια... Εγώ πάντως τα catανοώ! Και ακόμη περισσότερο αν έχουν γενάκι 2-3 ημερών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Μαρτίου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Searching capten Varus John2025 dreamer!! Wanda Nameless Ghoul ghоul Ωρορα Luludaki Wonderkid fourkaki Kate1914 Memetchi Jack of Spades Paladin Scandal charmander Μήτσος10 rafaela11 American Economist giannhs2001 teacher_40 chester20080 Innocent Requiem GeorgePap2003 MarcoReus Red ggl Satan Claus den antexw allh apotyxia Danaoula2020 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο,τι πιο ενοχλητικό να σε πονάει μετά το σεξ το πρόσωπο σου επειδή ο άλλος βαριόταν να ξυριστεί το πρωί. Άπαπα. Εγώ θέλω φρεσκοξυρισμένο πρόσωπο. Και αν έχει και baby face, even better. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Μαρτίου 2011 στις 01:23 Ο Guest 515609: #171 26-03-11 01:23 Το μουσι σας αρεσει? Βασικα σας αρεσει δεν σας αρεσει εγω θα το αφησω γιατι αρεσει εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΚΟΡΩΝΕΥΣ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΚΟΡΩΝΕΥΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 03:31 Ο ΚΟΡΩΝΕΥΣ έγραψε: #172 26-03-11 03:31 Αρχική Δημοσίευση από fallen angel <3: δεν ειναι το γυαλοχαρτο το θεμα ωρε αγγελε....απλα ειναι οτι φαινετει πιο αρσενικο με γενια ο αλλος.....δινει αλλο αερα..εμενα μου αρεσουν και οι αντρες χωρις γενια αρκει να τους πηγαινει......απλα ειναι πιο ερεθιστικο να εχει γενια...σε φτιαχνει περισσοτερο Click για ανάπτυξη... οπι γυναικες αγγελε θελουν βαρβατιλα... σεξ και 'ξυλο΄ χαχαχαχα οποτε παιδια αφηστε γενια .. να απολαυσετε σεξ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 10:50 Ο Άγγελος έγραψε: #173 26-03-11 10:50 οπι γυναικες αγγελε θελουν βαρβατιλα... σεξ και 'ξυλο΄ χαχαχαχα οποτε παιδια αφηστε γενια .. να απολαυσετε σεξ.. Click για ανάπτυξη... ωραιααα...8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 11:21 Η rosa azul: #174 26-03-11 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ωραιααα...8) Click για ανάπτυξη... μην τον ακους .....χαζα σου λεει...μακαρι να ξερε τι θελουν οι γυναικες...μαλλον για να σε μπερδεψει τα γραφει....εχει πιει και καμοια δεκαρια τζιν...αναξιοπιστος....8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JennyV Δραστήριο μέλος Η JennyV αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 735 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 11:21 Η JennyV έγραψε: #175 26-03-11 11:21 εμένα μου αρέσει, όχι του παπά, αλλά να έχει. Νομίζω δίνει άλλη γοητεία και σεξ απίλ XD ΥΓ ειδικά σε κάποιους πάει παααααρα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΚΟΡΩΝΕΥΣ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΚΟΡΩΝΕΥΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 14:05 Ο ΚΟΡΩΝΕΥΣ έγραψε: #176 26-03-11 14:05 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: μην τον ακους .....χαζα σου λεει...μακαρι να ξερε τι θελουν οι γυναικες...μαλλον για να σε μπερδεψει τα γραφει....εχει πιει και καμοια δεκαρια τζιν...αναξιοπιστος....8) Click για ανάπτυξη... με πληγωνεις με το αναξιοπιστος.... αλλα δεν πειραζει χτυπα και αλλο θα το αντεξω ...... οσο για τα τζιν .... τα λατρευω .... μαλλον με ζηλευεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 22:26 Η rosa azul: #177 26-03-11 22:26 Αρχική Δημοσίευση από ΚΟΡΩΝΕΥΣ: με πληγωνεις με το αναξιοπιστος.... αλλα δεν πειραζει χτυπα και αλλο θα το αντεξω ...... οσο για τα τζιν .... τα λατρευω .... μαλλον με ζηλευεις... Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη ... δεν ειχα την προθεση να σας πληγωσω...οσο για τα τζιν καλυτερα να τα φορατε ...παρα να τα πινετε...γιατι μυριζει το χνωτο σας και ειστε και αξυριστος ...και φορατε και στραβα το φουλαρι....αξιολυπητος...θα ελεγα...ξυριστειτε τουλαχιστον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 22:47 Η Isiliel έγραψε: #178 26-03-11 22:47 Αρχική Δημοσίευση από marina289: 2-3 ημερών! Click για ανάπτυξη... ...γνωστό και ως "ψιχαλισμένο πεζοδρόμιο" Υπάρχουν και πολύ μαλακά γένια αγαπητές συμφορουμίτισσες. Μου έχει τύχει κι αυτό και δεν είναι καθόλου ενοχλητικό, μάλλον ερεθιστικό κατά περίπτωση... Βέβαια τίποτα δεν συγκρίνεται με φρεσκοξυρισμένο μαγουλάκι φράπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 16:03 Η IL PENSIERO: #179 27-03-11 16:03 Αρχική Δημοσίευση από ΚΟΡΩΝΕΥΣ: οπι γυναικες αγγελε θελουν βαρβατιλα... σεξ και 'ξυλο΄ χαχαχαχα οποτε παιδια αφηστε γενια .. να απολαυσετε σεξ.. Click για ανάπτυξη... Ξέχασες την ποδαρίλα...... πάει μαζί με την βαρβατίλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 16:08 Η marina289: #180 27-03-11 16:08 Αρχική Δημοσίευση από IL PENSIERO: Ξέχασες την ποδαρίλα...... πάει μαζί με την βαρβατίλα. Click για ανάπτυξη... Αντρίλα ζητήσαμε ρε παιδιά! όχι ούνο άνθρωπο του νεάνταρταλ! Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: ...γνωστό και ως "ψιχαλισμένο πεζοδρόμιο" Υπάρχουν και πολύ μαλακά γένια αγαπητές συμφορουμίτισσες. Μου έχει τύχει κι αυτό και δεν είναι καθόλου ενοχλητικό, μάλλον ερεθιστικό κατά περίπτωση... Βέβαια τίποτα δεν συγκρίνεται με φρεσκοξυρισμένο μαγουλάκι φράπα! Click για ανάπτυξη... Ε γ'αυτό τους έχουμε διχάσει εντελώς τους ταλαίπωρους! Τα φτιάχνουν με τη μία θέλει μαγουλάκι-βιλούδο, τα φτιάχνουν με την επόμενη θέλει 2-3 ημερών, τα φτιάχουν με την επόμενη θέλει μουσάκι-intellectuel... Έχουν χάσει τη μπάλα τα αγόρια... Εγώ πάντως τα catανοώ! Και ακόμη περισσότερο αν έχουν γενάκι 2-3 ημερών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Μαρτίου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Searching capten Varus John2025 dreamer!! Wanda Nameless Ghoul ghоul Ωρορα Luludaki Wonderkid fourkaki Kate1914 Memetchi Jack of Spades Paladin Scandal charmander Μήτσος10 rafaela11 American Economist giannhs2001 teacher_40 chester20080 Innocent Requiem GeorgePap2003 MarcoReus Red ggl Satan Claus den antexw allh apotyxia Danaoula2020 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το μουσι σας αρεσει? Βασικα σας αρεσει δεν σας αρεσει εγω θα το αφησω γιατι αρεσει εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΚΟΡΩΝΕΥΣ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΚΟΡΩΝΕΥΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 03:31 Ο ΚΟΡΩΝΕΥΣ έγραψε: #172 26-03-11 03:31 Αρχική Δημοσίευση από fallen angel <3: δεν ειναι το γυαλοχαρτο το θεμα ωρε αγγελε....απλα ειναι οτι φαινετει πιο αρσενικο με γενια ο αλλος.....δινει αλλο αερα..εμενα μου αρεσουν και οι αντρες χωρις γενια αρκει να τους πηγαινει......απλα ειναι πιο ερεθιστικο να εχει γενια...σε φτιαχνει περισσοτερο Click για ανάπτυξη... οπι γυναικες αγγελε θελουν βαρβατιλα... σεξ και 'ξυλο΄ χαχαχαχα οποτε παιδια αφηστε γενια .. να απολαυσετε σεξ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 10:50 Ο Άγγελος έγραψε: #173 26-03-11 10:50 οπι γυναικες αγγελε θελουν βαρβατιλα... σεξ και 'ξυλο΄ χαχαχαχα οποτε παιδια αφηστε γενια .. να απολαυσετε σεξ.. Click για ανάπτυξη... ωραιααα...8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 11:21 Η rosa azul: #174 26-03-11 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ωραιααα...8) Click για ανάπτυξη... μην τον ακους .....χαζα σου λεει...μακαρι να ξερε τι θελουν οι γυναικες...μαλλον για να σε μπερδεψει τα γραφει....εχει πιει και καμοια δεκαρια τζιν...αναξιοπιστος....8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JennyV Δραστήριο μέλος Η JennyV αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 735 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 11:21 Η JennyV έγραψε: #175 26-03-11 11:21 εμένα μου αρέσει, όχι του παπά, αλλά να έχει. Νομίζω δίνει άλλη γοητεία και σεξ απίλ XD ΥΓ ειδικά σε κάποιους πάει παααααρα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΚΟΡΩΝΕΥΣ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΚΟΡΩΝΕΥΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 14:05 Ο ΚΟΡΩΝΕΥΣ έγραψε: #176 26-03-11 14:05 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: μην τον ακους .....χαζα σου λεει...μακαρι να ξερε τι θελουν οι γυναικες...μαλλον για να σε μπερδεψει τα γραφει....εχει πιει και καμοια δεκαρια τζιν...αναξιοπιστος....8) Click για ανάπτυξη... με πληγωνεις με το αναξιοπιστος.... αλλα δεν πειραζει χτυπα και αλλο θα το αντεξω ...... οσο για τα τζιν .... τα λατρευω .... μαλλον με ζηλευεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 22:26 Η rosa azul: #177 26-03-11 22:26 Αρχική Δημοσίευση από ΚΟΡΩΝΕΥΣ: με πληγωνεις με το αναξιοπιστος.... αλλα δεν πειραζει χτυπα και αλλο θα το αντεξω ...... οσο για τα τζιν .... τα λατρευω .... μαλλον με ζηλευεις... Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη ... δεν ειχα την προθεση να σας πληγωσω...οσο για τα τζιν καλυτερα να τα φορατε ...παρα να τα πινετε...γιατι μυριζει το χνωτο σας και ειστε και αξυριστος ...και φορατε και στραβα το φουλαρι....αξιολυπητος...θα ελεγα...ξυριστειτε τουλαχιστον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 22:47 Η Isiliel έγραψε: #178 26-03-11 22:47 Αρχική Δημοσίευση από marina289: 2-3 ημερών! Click για ανάπτυξη... ...γνωστό και ως "ψιχαλισμένο πεζοδρόμιο" Υπάρχουν και πολύ μαλακά γένια αγαπητές συμφορουμίτισσες. Μου έχει τύχει κι αυτό και δεν είναι καθόλου ενοχλητικό, μάλλον ερεθιστικό κατά περίπτωση... Βέβαια τίποτα δεν συγκρίνεται με φρεσκοξυρισμένο μαγουλάκι φράπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 16:03 Η IL PENSIERO: #179 27-03-11 16:03 Αρχική Δημοσίευση από ΚΟΡΩΝΕΥΣ: οπι γυναικες αγγελε θελουν βαρβατιλα... σεξ και 'ξυλο΄ χαχαχαχα οποτε παιδια αφηστε γενια .. να απολαυσετε σεξ.. Click για ανάπτυξη... Ξέχασες την ποδαρίλα...... πάει μαζί με την βαρβατίλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 16:08 Η marina289: #180 27-03-11 16:08 Αρχική Δημοσίευση από IL PENSIERO: Ξέχασες την ποδαρίλα...... πάει μαζί με την βαρβατίλα. Click για ανάπτυξη... Αντρίλα ζητήσαμε ρε παιδιά! όχι ούνο άνθρωπο του νεάνταρταλ! Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: ...γνωστό και ως "ψιχαλισμένο πεζοδρόμιο" Υπάρχουν και πολύ μαλακά γένια αγαπητές συμφορουμίτισσες. Μου έχει τύχει κι αυτό και δεν είναι καθόλου ενοχλητικό, μάλλον ερεθιστικό κατά περίπτωση... Βέβαια τίποτα δεν συγκρίνεται με φρεσκοξυρισμένο μαγουλάκι φράπα! Click για ανάπτυξη... Ε γ'αυτό τους έχουμε διχάσει εντελώς τους ταλαίπωρους! Τα φτιάχνουν με τη μία θέλει μαγουλάκι-βιλούδο, τα φτιάχνουν με την επόμενη θέλει 2-3 ημερών, τα φτιάχουν με την επόμενη θέλει μουσάκι-intellectuel... Έχουν χάσει τη μπάλα τα αγόρια... Εγώ πάντως τα catανοώ! Και ακόμη περισσότερο αν έχουν γενάκι 2-3 ημερών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Μαρτίου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Searching capten Varus John2025 dreamer!! Wanda Nameless Ghoul ghоul Ωρορα Luludaki Wonderkid fourkaki Kate1914 Memetchi Jack of Spades Paladin Scandal charmander Μήτσος10 rafaela11 American Economist giannhs2001 teacher_40 chester20080 Innocent Requiem GeorgePap2003 MarcoReus Red ggl Satan Claus den antexw allh apotyxia Danaoula2020 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fallen angel <3: δεν ειναι το γυαλοχαρτο το θεμα ωρε αγγελε....απλα ειναι οτι φαινετει πιο αρσενικο με γενια ο αλλος.....δινει αλλο αερα..εμενα μου αρεσουν και οι αντρες χωρις γενια αρκει να τους πηγαινει......απλα ειναι πιο ερεθιστικο να εχει γενια...σε φτιαχνει περισσοτερο Click για ανάπτυξη... οπι γυναικες αγγελε θελουν βαρβατιλα... σεξ και 'ξυλο΄ χαχαχαχα οποτε παιδια αφηστε γενια .. να απολαυσετε σεξ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 10:50 Ο Άγγελος έγραψε: #173 26-03-11 10:50 οπι γυναικες αγγελε θελουν βαρβατιλα... σεξ και 'ξυλο΄ χαχαχαχα οποτε παιδια αφηστε γενια .. να απολαυσετε σεξ.. Click για ανάπτυξη... ωραιααα...8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 11:21 Η rosa azul: #174 26-03-11 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ωραιααα...8) Click για ανάπτυξη... μην τον ακους .....χαζα σου λεει...μακαρι να ξερε τι θελουν οι γυναικες...μαλλον για να σε μπερδεψει τα γραφει....εχει πιει και καμοια δεκαρια τζιν...αναξιοπιστος....8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JennyV Δραστήριο μέλος Η JennyV αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 735 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 11:21 Η JennyV έγραψε: #175 26-03-11 11:21 εμένα μου αρέσει, όχι του παπά, αλλά να έχει. Νομίζω δίνει άλλη γοητεία και σεξ απίλ XD ΥΓ ειδικά σε κάποιους πάει παααααρα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΚΟΡΩΝΕΥΣ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΚΟΡΩΝΕΥΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 14:05 Ο ΚΟΡΩΝΕΥΣ έγραψε: #176 26-03-11 14:05 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: μην τον ακους .....χαζα σου λεει...μακαρι να ξερε τι θελουν οι γυναικες...μαλλον για να σε μπερδεψει τα γραφει....εχει πιει και καμοια δεκαρια τζιν...αναξιοπιστος....8) Click για ανάπτυξη... με πληγωνεις με το αναξιοπιστος.... αλλα δεν πειραζει χτυπα και αλλο θα το αντεξω ...... οσο για τα τζιν .... τα λατρευω .... μαλλον με ζηλευεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 22:26 Η rosa azul: #177 26-03-11 22:26 Αρχική Δημοσίευση από ΚΟΡΩΝΕΥΣ: με πληγωνεις με το αναξιοπιστος.... αλλα δεν πειραζει χτυπα και αλλο θα το αντεξω ...... οσο για τα τζιν .... τα λατρευω .... μαλλον με ζηλευεις... Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη ... δεν ειχα την προθεση να σας πληγωσω...οσο για τα τζιν καλυτερα να τα φορατε ...παρα να τα πινετε...γιατι μυριζει το χνωτο σας και ειστε και αξυριστος ...και φορατε και στραβα το φουλαρι....αξιολυπητος...θα ελεγα...ξυριστειτε τουλαχιστον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 22:47 Η Isiliel έγραψε: #178 26-03-11 22:47 Αρχική Δημοσίευση από marina289: 2-3 ημερών! Click για ανάπτυξη... ...γνωστό και ως "ψιχαλισμένο πεζοδρόμιο" Υπάρχουν και πολύ μαλακά γένια αγαπητές συμφορουμίτισσες. Μου έχει τύχει κι αυτό και δεν είναι καθόλου ενοχλητικό, μάλλον ερεθιστικό κατά περίπτωση... Βέβαια τίποτα δεν συγκρίνεται με φρεσκοξυρισμένο μαγουλάκι φράπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 16:03 Η IL PENSIERO: #179 27-03-11 16:03 Αρχική Δημοσίευση από ΚΟΡΩΝΕΥΣ: οπι γυναικες αγγελε θελουν βαρβατιλα... σεξ και 'ξυλο΄ χαχαχαχα οποτε παιδια αφηστε γενια .. να απολαυσετε σεξ.. Click για ανάπτυξη... Ξέχασες την ποδαρίλα...... πάει μαζί με την βαρβατίλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 16:08 Η marina289: #180 27-03-11 16:08 Αρχική Δημοσίευση από IL PENSIERO: Ξέχασες την ποδαρίλα...... πάει μαζί με την βαρβατίλα. Click για ανάπτυξη... Αντρίλα ζητήσαμε ρε παιδιά! όχι ούνο άνθρωπο του νεάνταρταλ! Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: ...γνωστό και ως "ψιχαλισμένο πεζοδρόμιο" Υπάρχουν και πολύ μαλακά γένια αγαπητές συμφορουμίτισσες. Μου έχει τύχει κι αυτό και δεν είναι καθόλου ενοχλητικό, μάλλον ερεθιστικό κατά περίπτωση... Βέβαια τίποτα δεν συγκρίνεται με φρεσκοξυρισμένο μαγουλάκι φράπα! Click για ανάπτυξη... Ε γ'αυτό τους έχουμε διχάσει εντελώς τους ταλαίπωρους! Τα φτιάχνουν με τη μία θέλει μαγουλάκι-βιλούδο, τα φτιάχνουν με την επόμενη θέλει 2-3 ημερών, τα φτιάχουν με την επόμενη θέλει μουσάκι-intellectuel... Έχουν χάσει τη μπάλα τα αγόρια... Εγώ πάντως τα catανοώ! Και ακόμη περισσότερο αν έχουν γενάκι 2-3 ημερών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Μαρτίου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Searching capten Varus John2025 dreamer!! Wanda Nameless Ghoul ghоul Ωρορα Luludaki Wonderkid fourkaki Kate1914 Memetchi Jack of Spades Paladin Scandal charmander Μήτσος10 rafaela11 American Economist giannhs2001 teacher_40 chester20080 Innocent Requiem GeorgePap2003 MarcoReus Red ggl Satan Claus den antexw allh apotyxia Danaoula2020 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
οπι γυναικες αγγελε θελουν βαρβατιλα... σεξ και 'ξυλο΄ χαχαχαχα οποτε παιδια αφηστε γενια .. να απολαυσετε σεξ.. Click για ανάπτυξη... ωραιααα...8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 11:21 Η rosa azul: #174 26-03-11 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ωραιααα...8) Click για ανάπτυξη... μην τον ακους .....χαζα σου λεει...μακαρι να ξερε τι θελουν οι γυναικες...μαλλον για να σε μπερδεψει τα γραφει....εχει πιει και καμοια δεκαρια τζιν...αναξιοπιστος....8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JennyV Δραστήριο μέλος Η JennyV αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 735 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 11:21 Η JennyV έγραψε: #175 26-03-11 11:21 εμένα μου αρέσει, όχι του παπά, αλλά να έχει. Νομίζω δίνει άλλη γοητεία και σεξ απίλ XD ΥΓ ειδικά σε κάποιους πάει παααααρα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΚΟΡΩΝΕΥΣ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΚΟΡΩΝΕΥΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 14:05 Ο ΚΟΡΩΝΕΥΣ έγραψε: #176 26-03-11 14:05 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: μην τον ακους .....χαζα σου λεει...μακαρι να ξερε τι θελουν οι γυναικες...μαλλον για να σε μπερδεψει τα γραφει....εχει πιει και καμοια δεκαρια τζιν...αναξιοπιστος....8) Click για ανάπτυξη... με πληγωνεις με το αναξιοπιστος.... αλλα δεν πειραζει χτυπα και αλλο θα το αντεξω ...... οσο για τα τζιν .... τα λατρευω .... μαλλον με ζηλευεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 22:26 Η rosa azul: #177 26-03-11 22:26 Αρχική Δημοσίευση από ΚΟΡΩΝΕΥΣ: με πληγωνεις με το αναξιοπιστος.... αλλα δεν πειραζει χτυπα και αλλο θα το αντεξω ...... οσο για τα τζιν .... τα λατρευω .... μαλλον με ζηλευεις... Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη ... δεν ειχα την προθεση να σας πληγωσω...οσο για τα τζιν καλυτερα να τα φορατε ...παρα να τα πινετε...γιατι μυριζει το χνωτο σας και ειστε και αξυριστος ...και φορατε και στραβα το φουλαρι....αξιολυπητος...θα ελεγα...ξυριστειτε τουλαχιστον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 22:47 Η Isiliel έγραψε: #178 26-03-11 22:47 Αρχική Δημοσίευση από marina289: 2-3 ημερών! Click για ανάπτυξη... ...γνωστό και ως "ψιχαλισμένο πεζοδρόμιο" Υπάρχουν και πολύ μαλακά γένια αγαπητές συμφορουμίτισσες. Μου έχει τύχει κι αυτό και δεν είναι καθόλου ενοχλητικό, μάλλον ερεθιστικό κατά περίπτωση... Βέβαια τίποτα δεν συγκρίνεται με φρεσκοξυρισμένο μαγουλάκι φράπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 16:03 Η IL PENSIERO: #179 27-03-11 16:03 Αρχική Δημοσίευση από ΚΟΡΩΝΕΥΣ: οπι γυναικες αγγελε θελουν βαρβατιλα... σεξ και 'ξυλο΄ χαχαχαχα οποτε παιδια αφηστε γενια .. να απολαυσετε σεξ.. Click για ανάπτυξη... Ξέχασες την ποδαρίλα...... πάει μαζί με την βαρβατίλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 16:08 Η marina289: #180 27-03-11 16:08 Αρχική Δημοσίευση από IL PENSIERO: Ξέχασες την ποδαρίλα...... πάει μαζί με την βαρβατίλα. Click για ανάπτυξη... Αντρίλα ζητήσαμε ρε παιδιά! όχι ούνο άνθρωπο του νεάνταρταλ! Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: ...γνωστό και ως "ψιχαλισμένο πεζοδρόμιο" Υπάρχουν και πολύ μαλακά γένια αγαπητές συμφορουμίτισσες. Μου έχει τύχει κι αυτό και δεν είναι καθόλου ενοχλητικό, μάλλον ερεθιστικό κατά περίπτωση... Βέβαια τίποτα δεν συγκρίνεται με φρεσκοξυρισμένο μαγουλάκι φράπα! Click για ανάπτυξη... Ε γ'αυτό τους έχουμε διχάσει εντελώς τους ταλαίπωρους! Τα φτιάχνουν με τη μία θέλει μαγουλάκι-βιλούδο, τα φτιάχνουν με την επόμενη θέλει 2-3 ημερών, τα φτιάχουν με την επόμενη θέλει μουσάκι-intellectuel... Έχουν χάσει τη μπάλα τα αγόρια... Εγώ πάντως τα catανοώ! Και ακόμη περισσότερο αν έχουν γενάκι 2-3 ημερών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Μαρτίου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Searching capten Varus John2025 dreamer!! Wanda Nameless Ghoul ghоul Ωρορα Luludaki Wonderkid fourkaki Kate1914 Memetchi Jack of Spades Paladin Scandal charmander Μήτσος10 rafaela11 American Economist giannhs2001 teacher_40 chester20080 Innocent Requiem GeorgePap2003 MarcoReus Red ggl Satan Claus den antexw allh apotyxia Danaoula2020 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ωραιααα...8) Click για ανάπτυξη... μην τον ακους .....χαζα σου λεει...μακαρι να ξερε τι θελουν οι γυναικες...μαλλον για να σε μπερδεψει τα γραφει....εχει πιει και καμοια δεκαρια τζιν...αναξιοπιστος....8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JennyV Δραστήριο μέλος Η JennyV αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 735 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 11:21 Η JennyV έγραψε: #175 26-03-11 11:21 εμένα μου αρέσει, όχι του παπά, αλλά να έχει. Νομίζω δίνει άλλη γοητεία και σεξ απίλ XD ΥΓ ειδικά σε κάποιους πάει παααααρα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΚΟΡΩΝΕΥΣ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΚΟΡΩΝΕΥΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 14:05 Ο ΚΟΡΩΝΕΥΣ έγραψε: #176 26-03-11 14:05 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: μην τον ακους .....χαζα σου λεει...μακαρι να ξερε τι θελουν οι γυναικες...μαλλον για να σε μπερδεψει τα γραφει....εχει πιει και καμοια δεκαρια τζιν...αναξιοπιστος....8) Click για ανάπτυξη... με πληγωνεις με το αναξιοπιστος.... αλλα δεν πειραζει χτυπα και αλλο θα το αντεξω ...... οσο για τα τζιν .... τα λατρευω .... μαλλον με ζηλευεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 22:26 Η rosa azul: #177 26-03-11 22:26 Αρχική Δημοσίευση από ΚΟΡΩΝΕΥΣ: με πληγωνεις με το αναξιοπιστος.... αλλα δεν πειραζει χτυπα και αλλο θα το αντεξω ...... οσο για τα τζιν .... τα λατρευω .... μαλλον με ζηλευεις... Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη ... δεν ειχα την προθεση να σας πληγωσω...οσο για τα τζιν καλυτερα να τα φορατε ...παρα να τα πινετε...γιατι μυριζει το χνωτο σας και ειστε και αξυριστος ...και φορατε και στραβα το φουλαρι....αξιολυπητος...θα ελεγα...ξυριστειτε τουλαχιστον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 22:47 Η Isiliel έγραψε: #178 26-03-11 22:47 Αρχική Δημοσίευση από marina289: 2-3 ημερών! Click για ανάπτυξη... ...γνωστό και ως "ψιχαλισμένο πεζοδρόμιο" Υπάρχουν και πολύ μαλακά γένια αγαπητές συμφορουμίτισσες. Μου έχει τύχει κι αυτό και δεν είναι καθόλου ενοχλητικό, μάλλον ερεθιστικό κατά περίπτωση... Βέβαια τίποτα δεν συγκρίνεται με φρεσκοξυρισμένο μαγουλάκι φράπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 16:03 Η IL PENSIERO: #179 27-03-11 16:03 Αρχική Δημοσίευση από ΚΟΡΩΝΕΥΣ: οπι γυναικες αγγελε θελουν βαρβατιλα... σεξ και 'ξυλο΄ χαχαχαχα οποτε παιδια αφηστε γενια .. να απολαυσετε σεξ.. Click για ανάπτυξη... Ξέχασες την ποδαρίλα...... πάει μαζί με την βαρβατίλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 16:08 Η marina289: #180 27-03-11 16:08 Αρχική Δημοσίευση από IL PENSIERO: Ξέχασες την ποδαρίλα...... πάει μαζί με την βαρβατίλα. Click για ανάπτυξη... Αντρίλα ζητήσαμε ρε παιδιά! όχι ούνο άνθρωπο του νεάνταρταλ! Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: ...γνωστό και ως "ψιχαλισμένο πεζοδρόμιο" Υπάρχουν και πολύ μαλακά γένια αγαπητές συμφορουμίτισσες. Μου έχει τύχει κι αυτό και δεν είναι καθόλου ενοχλητικό, μάλλον ερεθιστικό κατά περίπτωση... Βέβαια τίποτα δεν συγκρίνεται με φρεσκοξυρισμένο μαγουλάκι φράπα! Click για ανάπτυξη... Ε γ'αυτό τους έχουμε διχάσει εντελώς τους ταλαίπωρους! Τα φτιάχνουν με τη μία θέλει μαγουλάκι-βιλούδο, τα φτιάχνουν με την επόμενη θέλει 2-3 ημερών, τα φτιάχουν με την επόμενη θέλει μουσάκι-intellectuel... Έχουν χάσει τη μπάλα τα αγόρια... Εγώ πάντως τα catανοώ! Και ακόμη περισσότερο αν έχουν γενάκι 2-3 ημερών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Μαρτίου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Searching capten Varus John2025 dreamer!! Wanda Nameless Ghoul ghоul Ωρορα Luludaki Wonderkid fourkaki Kate1914 Memetchi Jack of Spades Paladin Scandal charmander Μήτσος10 rafaela11 American Economist giannhs2001 teacher_40 chester20080 Innocent Requiem GeorgePap2003 MarcoReus Red ggl Satan Claus den antexw allh apotyxia Danaoula2020 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εμένα μου αρέσει, όχι του παπά, αλλά να έχει. Νομίζω δίνει άλλη γοητεία και σεξ απίλ XD ΥΓ ειδικά σε κάποιους πάει παααααρα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΚΟΡΩΝΕΥΣ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΚΟΡΩΝΕΥΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 14:05 Ο ΚΟΡΩΝΕΥΣ έγραψε: #176 26-03-11 14:05 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: μην τον ακους .....χαζα σου λεει...μακαρι να ξερε τι θελουν οι γυναικες...μαλλον για να σε μπερδεψει τα γραφει....εχει πιει και καμοια δεκαρια τζιν...αναξιοπιστος....8) Click για ανάπτυξη... με πληγωνεις με το αναξιοπιστος.... αλλα δεν πειραζει χτυπα και αλλο θα το αντεξω ...... οσο για τα τζιν .... τα λατρευω .... μαλλον με ζηλευεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 22:26 Η rosa azul: #177 26-03-11 22:26 Αρχική Δημοσίευση από ΚΟΡΩΝΕΥΣ: με πληγωνεις με το αναξιοπιστος.... αλλα δεν πειραζει χτυπα και αλλο θα το αντεξω ...... οσο για τα τζιν .... τα λατρευω .... μαλλον με ζηλευεις... Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη ... δεν ειχα την προθεση να σας πληγωσω...οσο για τα τζιν καλυτερα να τα φορατε ...παρα να τα πινετε...γιατι μυριζει το χνωτο σας και ειστε και αξυριστος ...και φορατε και στραβα το φουλαρι....αξιολυπητος...θα ελεγα...ξυριστειτε τουλαχιστον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 22:47 Η Isiliel έγραψε: #178 26-03-11 22:47 Αρχική Δημοσίευση από marina289: 2-3 ημερών! Click για ανάπτυξη... ...γνωστό και ως "ψιχαλισμένο πεζοδρόμιο" Υπάρχουν και πολύ μαλακά γένια αγαπητές συμφορουμίτισσες. Μου έχει τύχει κι αυτό και δεν είναι καθόλου ενοχλητικό, μάλλον ερεθιστικό κατά περίπτωση... Βέβαια τίποτα δεν συγκρίνεται με φρεσκοξυρισμένο μαγουλάκι φράπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 16:03 Η IL PENSIERO: #179 27-03-11 16:03 Αρχική Δημοσίευση από ΚΟΡΩΝΕΥΣ: οπι γυναικες αγγελε θελουν βαρβατιλα... σεξ και 'ξυλο΄ χαχαχαχα οποτε παιδια αφηστε γενια .. να απολαυσετε σεξ.. Click για ανάπτυξη... Ξέχασες την ποδαρίλα...... πάει μαζί με την βαρβατίλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 16:08 Η marina289: #180 27-03-11 16:08 Αρχική Δημοσίευση από IL PENSIERO: Ξέχασες την ποδαρίλα...... πάει μαζί με την βαρβατίλα. Click για ανάπτυξη... Αντρίλα ζητήσαμε ρε παιδιά! όχι ούνο άνθρωπο του νεάνταρταλ! Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: ...γνωστό και ως "ψιχαλισμένο πεζοδρόμιο" Υπάρχουν και πολύ μαλακά γένια αγαπητές συμφορουμίτισσες. Μου έχει τύχει κι αυτό και δεν είναι καθόλου ενοχλητικό, μάλλον ερεθιστικό κατά περίπτωση... Βέβαια τίποτα δεν συγκρίνεται με φρεσκοξυρισμένο μαγουλάκι φράπα! Click για ανάπτυξη... Ε γ'αυτό τους έχουμε διχάσει εντελώς τους ταλαίπωρους! Τα φτιάχνουν με τη μία θέλει μαγουλάκι-βιλούδο, τα φτιάχνουν με την επόμενη θέλει 2-3 ημερών, τα φτιάχουν με την επόμενη θέλει μουσάκι-intellectuel... Έχουν χάσει τη μπάλα τα αγόρια... Εγώ πάντως τα catανοώ! Και ακόμη περισσότερο αν έχουν γενάκι 2-3 ημερών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Μαρτίου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Searching capten Varus John2025 dreamer!! Wanda Nameless Ghoul ghоul Ωρορα Luludaki Wonderkid fourkaki Kate1914 Memetchi Jack of Spades Paladin Scandal charmander Μήτσος10 rafaela11 American Economist giannhs2001 teacher_40 chester20080 Innocent Requiem GeorgePap2003 MarcoReus Red ggl Satan Claus den antexw allh apotyxia Danaoula2020 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: μην τον ακους .....χαζα σου λεει...μακαρι να ξερε τι θελουν οι γυναικες...μαλλον για να σε μπερδεψει τα γραφει....εχει πιει και καμοια δεκαρια τζιν...αναξιοπιστος....8) Click για ανάπτυξη... με πληγωνεις με το αναξιοπιστος.... αλλα δεν πειραζει χτυπα και αλλο θα το αντεξω ...... οσο για τα τζιν .... τα λατρευω .... μαλλον με ζηλευεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 22:26 Η rosa azul: #177 26-03-11 22:26 Αρχική Δημοσίευση από ΚΟΡΩΝΕΥΣ: με πληγωνεις με το αναξιοπιστος.... αλλα δεν πειραζει χτυπα και αλλο θα το αντεξω ...... οσο για τα τζιν .... τα λατρευω .... μαλλον με ζηλευεις... Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη ... δεν ειχα την προθεση να σας πληγωσω...οσο για τα τζιν καλυτερα να τα φορατε ...παρα να τα πινετε...γιατι μυριζει το χνωτο σας και ειστε και αξυριστος ...και φορατε και στραβα το φουλαρι....αξιολυπητος...θα ελεγα...ξυριστειτε τουλαχιστον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 22:47 Η Isiliel έγραψε: #178 26-03-11 22:47 Αρχική Δημοσίευση από marina289: 2-3 ημερών! Click για ανάπτυξη... ...γνωστό και ως "ψιχαλισμένο πεζοδρόμιο" Υπάρχουν και πολύ μαλακά γένια αγαπητές συμφορουμίτισσες. Μου έχει τύχει κι αυτό και δεν είναι καθόλου ενοχλητικό, μάλλον ερεθιστικό κατά περίπτωση... Βέβαια τίποτα δεν συγκρίνεται με φρεσκοξυρισμένο μαγουλάκι φράπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 16:03 Η IL PENSIERO: #179 27-03-11 16:03 Αρχική Δημοσίευση από ΚΟΡΩΝΕΥΣ: οπι γυναικες αγγελε θελουν βαρβατιλα... σεξ και 'ξυλο΄ χαχαχαχα οποτε παιδια αφηστε γενια .. να απολαυσετε σεξ.. Click για ανάπτυξη... Ξέχασες την ποδαρίλα...... πάει μαζί με την βαρβατίλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 16:08 Η marina289: #180 27-03-11 16:08 Αρχική Δημοσίευση από IL PENSIERO: Ξέχασες την ποδαρίλα...... πάει μαζί με την βαρβατίλα. Click για ανάπτυξη... Αντρίλα ζητήσαμε ρε παιδιά! όχι ούνο άνθρωπο του νεάνταρταλ! Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: ...γνωστό και ως "ψιχαλισμένο πεζοδρόμιο" Υπάρχουν και πολύ μαλακά γένια αγαπητές συμφορουμίτισσες. Μου έχει τύχει κι αυτό και δεν είναι καθόλου ενοχλητικό, μάλλον ερεθιστικό κατά περίπτωση... Βέβαια τίποτα δεν συγκρίνεται με φρεσκοξυρισμένο μαγουλάκι φράπα! Click για ανάπτυξη... Ε γ'αυτό τους έχουμε διχάσει εντελώς τους ταλαίπωρους! Τα φτιάχνουν με τη μία θέλει μαγουλάκι-βιλούδο, τα φτιάχνουν με την επόμενη θέλει 2-3 ημερών, τα φτιάχουν με την επόμενη θέλει μουσάκι-intellectuel... Έχουν χάσει τη μπάλα τα αγόρια... Εγώ πάντως τα catανοώ! Και ακόμη περισσότερο αν έχουν γενάκι 2-3 ημερών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Μαρτίου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Searching capten Varus John2025 dreamer!! Wanda Nameless Ghoul ghоul Ωρορα Luludaki Wonderkid fourkaki Kate1914 Memetchi Jack of Spades Paladin Scandal charmander Μήτσος10 rafaela11 American Economist giannhs2001 teacher_40 chester20080 Innocent Requiem GeorgePap2003 MarcoReus Red ggl Satan Claus den antexw allh apotyxia Danaoula2020 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΚΟΡΩΝΕΥΣ: με πληγωνεις με το αναξιοπιστος.... αλλα δεν πειραζει χτυπα και αλλο θα το αντεξω ...... οσο για τα τζιν .... τα λατρευω .... μαλλον με ζηλευεις... Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη ... δεν ειχα την προθεση να σας πληγωσω...οσο για τα τζιν καλυτερα να τα φορατε ...παρα να τα πινετε...γιατι μυριζει το χνωτο σας και ειστε και αξυριστος ...και φορατε και στραβα το φουλαρι....αξιολυπητος...θα ελεγα...ξυριστειτε τουλαχιστον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 22:47 Η Isiliel έγραψε: #178 26-03-11 22:47 Αρχική Δημοσίευση από marina289: 2-3 ημερών! Click για ανάπτυξη... ...γνωστό και ως "ψιχαλισμένο πεζοδρόμιο" Υπάρχουν και πολύ μαλακά γένια αγαπητές συμφορουμίτισσες. Μου έχει τύχει κι αυτό και δεν είναι καθόλου ενοχλητικό, μάλλον ερεθιστικό κατά περίπτωση... Βέβαια τίποτα δεν συγκρίνεται με φρεσκοξυρισμένο μαγουλάκι φράπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 16:03 Η IL PENSIERO: #179 27-03-11 16:03 Αρχική Δημοσίευση από ΚΟΡΩΝΕΥΣ: οπι γυναικες αγγελε θελουν βαρβατιλα... σεξ και 'ξυλο΄ χαχαχαχα οποτε παιδια αφηστε γενια .. να απολαυσετε σεξ.. Click για ανάπτυξη... Ξέχασες την ποδαρίλα...... πάει μαζί με την βαρβατίλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 16:08 Η marina289: #180 27-03-11 16:08 Αρχική Δημοσίευση από IL PENSIERO: Ξέχασες την ποδαρίλα...... πάει μαζί με την βαρβατίλα. Click για ανάπτυξη... Αντρίλα ζητήσαμε ρε παιδιά! όχι ούνο άνθρωπο του νεάνταρταλ! Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: ...γνωστό και ως "ψιχαλισμένο πεζοδρόμιο" Υπάρχουν και πολύ μαλακά γένια αγαπητές συμφορουμίτισσες. Μου έχει τύχει κι αυτό και δεν είναι καθόλου ενοχλητικό, μάλλον ερεθιστικό κατά περίπτωση... Βέβαια τίποτα δεν συγκρίνεται με φρεσκοξυρισμένο μαγουλάκι φράπα! Click για ανάπτυξη... Ε γ'αυτό τους έχουμε διχάσει εντελώς τους ταλαίπωρους! Τα φτιάχνουν με τη μία θέλει μαγουλάκι-βιλούδο, τα φτιάχνουν με την επόμενη θέλει 2-3 ημερών, τα φτιάχουν με την επόμενη θέλει μουσάκι-intellectuel... Έχουν χάσει τη μπάλα τα αγόρια... Εγώ πάντως τα catανοώ! Και ακόμη περισσότερο αν έχουν γενάκι 2-3 ημερών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Μαρτίου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Searching capten Varus John2025 dreamer!! Wanda Nameless Ghoul ghоul Ωρορα Luludaki Wonderkid fourkaki Kate1914 Memetchi Jack of Spades Paladin Scandal charmander Μήτσος10 rafaela11 American Economist giannhs2001 teacher_40 chester20080 Innocent Requiem GeorgePap2003 MarcoReus Red ggl Satan Claus den antexw allh apotyxia Danaoula2020 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από marina289: 2-3 ημερών! Click για ανάπτυξη... ...γνωστό και ως "ψιχαλισμένο πεζοδρόμιο" Υπάρχουν και πολύ μαλακά γένια αγαπητές συμφορουμίτισσες. Μου έχει τύχει κι αυτό και δεν είναι καθόλου ενοχλητικό, μάλλον ερεθιστικό κατά περίπτωση... Βέβαια τίποτα δεν συγκρίνεται με φρεσκοξυρισμένο μαγουλάκι φράπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 16:03 Η IL PENSIERO: #179 27-03-11 16:03 Αρχική Δημοσίευση από ΚΟΡΩΝΕΥΣ: οπι γυναικες αγγελε θελουν βαρβατιλα... σεξ και 'ξυλο΄ χαχαχαχα οποτε παιδια αφηστε γενια .. να απολαυσετε σεξ.. Click για ανάπτυξη... Ξέχασες την ποδαρίλα...... πάει μαζί με την βαρβατίλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 16:08 Η marina289: #180 27-03-11 16:08 Αρχική Δημοσίευση από IL PENSIERO: Ξέχασες την ποδαρίλα...... πάει μαζί με την βαρβατίλα. Click για ανάπτυξη... Αντρίλα ζητήσαμε ρε παιδιά! όχι ούνο άνθρωπο του νεάνταρταλ! Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: ...γνωστό και ως "ψιχαλισμένο πεζοδρόμιο" Υπάρχουν και πολύ μαλακά γένια αγαπητές συμφορουμίτισσες. Μου έχει τύχει κι αυτό και δεν είναι καθόλου ενοχλητικό, μάλλον ερεθιστικό κατά περίπτωση... Βέβαια τίποτα δεν συγκρίνεται με φρεσκοξυρισμένο μαγουλάκι φράπα! Click για ανάπτυξη... Ε γ'αυτό τους έχουμε διχάσει εντελώς τους ταλαίπωρους! Τα φτιάχνουν με τη μία θέλει μαγουλάκι-βιλούδο, τα φτιάχνουν με την επόμενη θέλει 2-3 ημερών, τα φτιάχουν με την επόμενη θέλει μουσάκι-intellectuel... Έχουν χάσει τη μπάλα τα αγόρια... Εγώ πάντως τα catανοώ! Και ακόμη περισσότερο αν έχουν γενάκι 2-3 ημερών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Μαρτίου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΚΟΡΩΝΕΥΣ: οπι γυναικες αγγελε θελουν βαρβατιλα... σεξ και 'ξυλο΄ χαχαχαχα οποτε παιδια αφηστε γενια .. να απολαυσετε σεξ.. Click για ανάπτυξη... Ξέχασες την ποδαρίλα...... πάει μαζί με την βαρβατίλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 16:08 Η marina289: #180 27-03-11 16:08 Αρχική Δημοσίευση από IL PENSIERO: Ξέχασες την ποδαρίλα...... πάει μαζί με την βαρβατίλα. Click για ανάπτυξη... Αντρίλα ζητήσαμε ρε παιδιά! όχι ούνο άνθρωπο του νεάνταρταλ! Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: ...γνωστό και ως "ψιχαλισμένο πεζοδρόμιο" Υπάρχουν και πολύ μαλακά γένια αγαπητές συμφορουμίτισσες. Μου έχει τύχει κι αυτό και δεν είναι καθόλου ενοχλητικό, μάλλον ερεθιστικό κατά περίπτωση... Βέβαια τίποτα δεν συγκρίνεται με φρεσκοξυρισμένο μαγουλάκι φράπα! Click για ανάπτυξη... Ε γ'αυτό τους έχουμε διχάσει εντελώς τους ταλαίπωρους! Τα φτιάχνουν με τη μία θέλει μαγουλάκι-βιλούδο, τα φτιάχνουν με την επόμενη θέλει 2-3 ημερών, τα φτιάχουν με την επόμενη θέλει μουσάκι-intellectuel... Έχουν χάσει τη μπάλα τα αγόρια... Εγώ πάντως τα catανοώ! Και ακόμη περισσότερο αν έχουν γενάκι 2-3 ημερών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Μαρτίου 2011
Αρχική Δημοσίευση από IL PENSIERO: Ξέχασες την ποδαρίλα...... πάει μαζί με την βαρβατίλα. Click για ανάπτυξη... Αντρίλα ζητήσαμε ρε παιδιά! όχι ούνο άνθρωπο του νεάνταρταλ! Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: ...γνωστό και ως "ψιχαλισμένο πεζοδρόμιο" Υπάρχουν και πολύ μαλακά γένια αγαπητές συμφορουμίτισσες. Μου έχει τύχει κι αυτό και δεν είναι καθόλου ενοχλητικό, μάλλον ερεθιστικό κατά περίπτωση... Βέβαια τίποτα δεν συγκρίνεται με φρεσκοξυρισμένο μαγουλάκι φράπα! Click για ανάπτυξη... Ε γ'αυτό τους έχουμε διχάσει εντελώς τους ταλαίπωρους! Τα φτιάχνουν με τη μία θέλει μαγουλάκι-βιλούδο, τα φτιάχνουν με την επόμενη θέλει 2-3 ημερών, τα φτιάχουν με την επόμενη θέλει μουσάκι-intellectuel... Έχουν χάσει τη μπάλα τα αγόρια... Εγώ πάντως τα catανοώ! Και ακόμη περισσότερο αν έχουν γενάκι 2-3 ημερών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.